Csillagüzenetek

Mindig a Valódi Úton

2011. jún. 14

A Szaturnusz Pünkösd hétfőjén mozgásában irányt váltott: eddigi hátráló haladását befejezte, és most előrefelé lépked a Napúton. Egy olyan helyre érkezett vissza, amely igen kitüntetett szereppel bír, ez pedig a Szűz csillagkép “közepe”, azaz maga a Szűz Méhe, vagy más aspektusban Demeter Földanya (Gaia) méhe.

A korábbi, ezzel kapcsolatos írások itt találhatók:

  1. Szülő – gyermek kapcsolat átalakítása I. rész/
  2. Szülő – gyermek kapcsolat átalakítása II. rész
  3. A ’70-es korosztály minőségi változása
  4. Rend belül

Az irányváltások között eltelt időszak mindig egy különös üzenetet hordoz, ezért érdemes most megnéznünk, hogy január 26 és június 14 között miről szólt az életünk a Szaturnusz tekintetében: milyen tapasztalatokat szereztünk? Mi az, amiben úgy éreztük, hogy nem jutunk egyről a kettőre?

Ez belső szinten a világban való rendezettség illetve hely tekintetében jelentkezett. Hol a helyem, hol az igazi helyem? Erre azt a választ adja a Szaturnusz, hogy “itt a Földön”, azaz Gaia-n, Gaia méhében. Itt növekszik a Mag, itt fejlődik az Új Életünk, amely most érkezett el a Születés stádiumába: a Szaturnusz “végleg” elhagyja a Szűz méhét, újabb 30 esztendőre.má

S miről is szólt a Pünkösd üzenete: Kiáradás és elindulás, szétáradás a világba. Mint ahogyan a születő énünk Gaia méhéből előbukkan.

Az elmúlt fél év tapasztalatai elvezettek bennünket valahová. Ezt átgondolva megértjük azt, hogy a januártól mostanáig tartó időszak mit kristályosított ki bennünk? És ezzel a kristállyal most már elkezdhetünk dolgozni, elindulni az Úton.

Így 2011 eddigi megélései most feloldódnak, irányt váltanak. Érezhetjük azt, hogy a Rend, amire most fókuszálnunk kell a Szaturnusz által, egy új nézőpontot kap. A tapasztalatok tükrében minden a helyére kerül!

A fentebb található linkeken szó esik a Holló csillagképről. Ennek üzenetében is váltás történik tehát. A Holló által megőrzött (esetlegesen visszatartott) tudás most elszabadul és megszületik. Képesek vagyunk learatni a tapasztalatok magvából kisarjadó gyümölcsöket, tehát végre értelmet nyerhet életünkben az, amire eddig nem találtuk a választ az elmúlt fél évben.

Összefoglalva

Eddig azt kérdeztük, “miért nem megy, miért nem sikerül”? S a sok próbálkozás, földrehuppanás meghozta gyümölcsét, a tapasztalatok bölcsessége beérett. Már látjuk a választ felsejleni, és az egyetlen Úton tudunk elindulni. Amit a Szaturnusz mutat: a Valódi úton. A saját valódi, igaz ösvényünkön, amin eddig is jártunk. Ám most már tudatosan választjuk azt, és nem a “körülmények” lökdöső erejét érezzük, hanem a saját tudatunk fénye világítja meg.

8 hozzászólás

Cinzina mondta:

Köszönöm, Balázs, újfent! Épp nemrég beszélgettem a barátnőmmel, ma érdekeset álmodtam. Volt nálam egy galamb, amit mindig betömtem a táskámba, és csak bizonyos esetekben vettem elő. Amikor meg úgy döntöttem, szabadon engedem, akkor szegény már nem tudott elrepülni. Barátnőmmel megfejtettük, hogy ez nem más, mint a saját szabadságom korlátozása, ami aztán nem tud kiteljesedni már akkor sem, ha engedem. Eddig nem itt éltem, hanem valahol máshol, el voltam szállva, de most sikerült ezt megbocsátanom magamnak, és jött ez az álom, amolyan figyelmeztetés: éljem végre itt a Földön azt aki vagyok, és ha luxusútra vágyom, akkor ne fojtsam el ezt magamban, hanem hagyjam, hadd szárnyaljon, és manifesztálódjon ez a vágy. Amikor ezt kimondtam, a lábaimat húzni kezdték lefelé, a Föld felé, s most már tudom, szabad a “pálya”, s láttam is lelki szemeim előtt, ahogy a kis galamb buksiját simogatom, szeretgetem. :)

tollpihe mondta:

Végre sikerült döntenem.Pont mostanában döntöttem el hogy ideje iskolát váltanom.Mert ez az iskola ahova mots járok nem az én utam.Nem az az igazi út, amin kiteljesedhetek.Itt mindig visszahúzott valaki vagy valami.Tehát számomra jövő szeptembertől egy teljesen – és nyáron is – új korszak kezdődik.Végre kiteljesedek!:D Sokáig őrlődtem magamban hogy hogyan is döntsek mert nagyon nehéz volt.De végül sikerült.Most már egyenesen toronyirányt haladok az új utamon :) És köszönöm Balázs hogy ismét megerősítetted hogy jó úton haladok és megint megbízhatóak voltak a megérzéseim.:)

Beus mondta:

Kedves Balázs!

Köszönöm szépen, mindig jókor…

Áldás legyen Veletek :-))

B. Zsuzsanna mondta:

Kedves Balazs,

Eppen jokor jott ez az irasod, mert mar azt hittem velem vannak gondok. Valoban igy volt az elmult felevben ” miert nem megy, miert nem sikerul?”. Barmibe belekezdtem, vagy elterveztem semmi nem ugy jott ossze vagy nem alakult latszolag, nem lett meg belole semmi. Es ugye egyre tobb informacio all rendelkezesunkre azzal kapcsolatosan mit hogyan teremetsunk meg vagy vonzunk be az eletunkbe, ezert hat teljesen kesz voltam, hogy ok tudjuk ezt es ezt, de akkor miert nem mukodik??…teljesen talaj vesztetnek ereztem magam es mar azon voltam, hogy nalam nem stimmel valami.
Ugyhogy minden keppen koszonom az infokat.:)..
Tovabbi kellemes napot mindenkinek.

csilla mondta:

Kedves Balázs
Nagyon érdekesek és pozitiv értelemben véve döbbenetesek voltak számomra az egész 2010-re,2011-re vonatkozó bejegyzéseid! Nagyon klassz, és igy utólag végigolvasva szinte egy-az egyben minden aszerint történt velem, ahogy irtad! És mindent aszerint csináltam én magam is.. mintegy “vezetve” az égiek által! És bár néha,itt-ott káoszos volt egy- egy esemény számomra, hogy mért ugy történik, mért akkor, mért velem, stb.. most viszont végre helyére került és letisztult bennem minden! Eddig is igyekeztem az égiek “utmutatásait” figyelni, próbáltam tudatosan és elemezve megélni magam,és az életemet, úgyhogy most mégjobban megerősitést kaptam, hogy jó úton haladok! Nagyon köszi!Ráadásul most legutóbb élőben odarepült hozzám a fára egy holló!! Ez azután történt mielőtt elolvastam volna a Holló csillagképről irt bejegyzésedet.Meg is kérdeztem magamtól, hogy jé, egy holló..mért pont ide repült ez??..(azóta már tudom)… Pár éve pedig,a szobám ablakából kinézve-épp elmélkedtem az életemen-megjelent, illetve elsuhant előttem egy Pegazus!! Gyönyörü szép hófehér-ezüst,hatalmas szárnyakkal! Most utólag visszaidézve, azt kell mondjam, az is pont a kellő időben jelent meg nekem, és most már tudom miért!… szóval szuper!! Köszönöm! És további sok erőt kivánok a munkádhoz! üdv.Csilla

Ezoökobio mondta:

Kedves Balázs!

Mintha rólam írtad volna…a te szádból Isten fülébe :)

Mária mondta:

Köszönöm, már én is úgy gondoltam, nem a kedvemen múlik ez az egész mert most beindult! Tegyünk érte, hogy jó legyen!

Balázs Antónia mondta:

Mostanában kaptam ötletet,hogy olvassak bele ezekbe a témákba,gondolkodjam el rajta.Azt tanácsolta az ismerősöm,próbáljak
nem gondként gondolni a problémáimra,inkább megoldandó feladatra.
Az elmúlt fél év bizonytalanságot okozott,mind a kapcsolatokban,
mind a munkában.Merre tovább,féltem a változásoktól.De most magam sem értem még teljesen,nyugodt vagyok,pedig a fent említett helyzetekben mindkét esetben bekövetkezett a váltás.És most csak
azt érzem,erős és kiegyensúlyozott vagyok.Tényleg kellett a szemlélet váltás,mert ez indított el a helyes úton.Pár hónap múlva újra írok,maradtam e az úton.Köszönöm,hogy meghallgattatok!