Csillagüzenetek

11:11 kapu felé (I. rész)

2011. okt. 03

A 11:11:11 ?es (november 11-i) kapunyitás felé közeledve nézzük meg, hogy az Úton mivel találkozunk ? ebben az írásban ezt szeretném részletezni a csillagok tükrében. Ez a ?kapu?, a kilencedik a sorban, amely az emberiség felemelkedésének egy fontos mérföldköve, tulajdonképpen egy magasabb tudatosságba, magasabb rezgésbe való átlépés.

Fontos tudnunk, hogy ez az átlépés finom, nem egyik pillanatról a másikra történik, és nem a mindenféle spirituális elvárásoknak megfelelő tapasztalatokat hoz. Azaz továbbra sem fognak angyalok harsonákkal a kezükbe megnyíló dimenziókapukon keresztül a Földre áramlani most, nem fogunk hatalmas tudatosságra ébredni egyik napról a másikra. De mégis rengeteg finom, elsőre láthatatlan átalakulást hoz.

Ezt észrevenni, hogy az ember benne van, nem egyszerű, mint ahogyan amikor nő a hajad, akkor sem látod, hogy nőne egyik napról a másikra, és mégis egyszer csak azt veszed észre, hogy el kell menni a fodrászhoz. Ez is pontosan ilyen. Egyszer csak azt veszed észre, hogy sokkal türelmesebb vagy az emberekhez/dolgokhoz, hogy amiért régen öltél volna, most meg sem mozdít benned semmit. Azt veszel észre, amit csak szeretnél, másképp látsz a világra, mások a hangok és a fények.

Ezt már sokan tapasztalják, ám ezek a tapasztalatok mostanában egyre erősebbek lesznek, egyre nehezebb lesz az emberiségnek ezeket figyelmen kívül hagyni. Eddig csak beszéltünk erről, de most már egyre jobban kézzelfoghatóbbá válik. Van, akinek ez már évek óta valóság, van aki most kezdi el tapasztalni ? nincs jobb vagy rosszabb, senki sincs előrébb sem hátrébb.

S akkor nézzük mi vár ránk 11:11 ?ig.

Az első és legfontosabb, hogy a Merkúr október másodikán (vasárnap) belépett a Holló csillagképnek erőterébe, majd a Nap is követi 4-én (kedden). A Merkúr 3 nap alatt átvonul felette, míg a Nap egészen október 11-ig közvetíti energiáit.

Az asztrozófia és más égi üzenetek szerint a Holló őrzi a titkos tudást, az örök élet titkát. A csőrében tart egy cseppet a Kehelyből, a Szent Grálból, amely az Örök Élet italát rejti. Ne feledjük, hogy a Pálos rend címerállata a Holló, akik szintén a titkos tanokat őrzik számunkra, azokat a tanokat, amelyekkel elnyerhető az élet körforgásából való kiemelkedés. A Holló az, aki Apollónnak hoz a csőrében egy cseppet az Örök Élet italából. Igen ám, de a mitológia szerint egy fontos momentum is történik itt, egy másfajta értelmezésben: a Holló megtart egy cseppet a csőrében, és büntetésül Apollón felszegezi az égre.

Összevág azzal a képpel, hogy a holló a jelenlegi emberi tudatban mint negatív töltetű madár él, például halálmadár. Hiszen a színe is fekete, s a mondás is úgy tartja: ritka mint a fehér holló. Az Örök Élet titka egy tudás, azaz ez a tudással, hatalommal való visszaélésre utal. Ezért kelt az Emberben fura érzeteket a holló, hiszen az emlékezteti őt arra, hogy mikor és hogyan élt vissza a Teremtőtől kapott hatalmától.

Tehát, mint minden csillagüzenetben, itt is a kettős olvasattal leszünk közelebb az igazsághoz: Egyfelől, a Holló idejében az ember képes az Értékeket megőrizni magában, beavatást nyerhet titkos tudásokba, magas misztikumokkal ismerkedhet meg. A Fénnyel való belső találkozás ideje. Másfelől, fontos üzenet az, hogy az Ember a tudásával, a hatalmával ne éljen vissza, azt mások szolgálatába kell állítania, használnia kell, átadni.

A Holló börtön egy szinten, ahová az ember saját döntései következményekén kerül, mert visszaélt teremtő erejével, vagy éppen nem élt a kezében lévő sok csodával. Minden visszatartott, eltitkolt energia felszabadítására ösztönöz a Nap és a Merkúr most. Ám először ne a külvilágban várjuk el, hogy majd mások kezdik el felszabadítani a titkokat, erőket, hanem kezdjük saját magunkkal. Mint mindig.

Nézz szembe a saját életeddel: VALÓBAN készen állsz arra a tudásra, amire vágysz, és eddig nem volt hozzáférésed hozzá? Vagy csak azt várod újra, hogy majd mások megmutatják neked az igazságokat? Megint arra vársz, hogy most nem világi, hanem spirituális vezetők megmutatják neked az új tudást, az új igazságokat? Hogy a dolgok rajtad KÍVÜL történjenek, megint valakik majd megoldják most nem fizikai, hanem ?spirituális? szinten a dolgokat?

Azt tapasztalom, hogy bár vágyunk a lelki békére, a világ változására, de azt ismét megint másokkal szeretnénk elvégeztetni. Régen, nagyon régen megbíztuk ezzel azokat az embereket, akiket erre képesnek tartottunk, hogy helyettünk igazgassák a világot, a dolgokat. Látjuk, hogy ez hová vezetett. És most ez újra nem történhet meg, azaz ismét nem arra kell várni, hogy majd mások elmennek megnyitják ezt a 11:11 ?es kaput, mások lehorgonyozzák az új tudatosságot, nálad ?spiribb? emberek majd megtanítanak ezt-azt.

Nem. Itt az idő, hogy TE légy aktív, a saját bőrödön élj meg midnent.

Eddig azt hitted, hogy nem vagy rá képes. Pedig DE. Kezdd el csinálni. Csináld azt, amit TE jónak érzel. Bármit, ami lehet egy kis meditáció reggelente, vagy minden nap beszélgetsz a kristályaiddal, vagy szerető gonddal szólsz növényeidhez.

Mindegy mi, csak tedd bele a szíved és lelked a SAJÁT ÉLETEDBE. A TE kezedben van a felemelkedés, ehhez NEKED IS TENni kell. Nem jön el a világ Nélküled, amire vársz. Ne akard azt, amit most élsz, hogy majd más vezetők levéve a felelősséged a válladról, most már spirituálisan vezetnek téged.

Gyógyítsd Te magad! Ez ne különböző legcsodaszer-természetes-ősi készítmények bekapásában merüljön ki, mert az is csak ugyanaz: valaki eléd ad valamit, amiről te elhiszed, hogy jó, csak most már rajta van a ?bio?/”spiri” matrica, ezért beveszed, és megint azt várod, hogy az hozza el neked az egészséget. Ugyanaz, mintha gyógyszert szednél, csak pepitább/fényesebb köntösben. Ugyanaz.

Tégy magadért, sok kis apró csodáért, amiben Te vagy benne. Ültess a balkonra kis növényeket, amiket Te locsolsz, és ugyan nem hiper-szuper technológiával learatott, tárolt és adagolt növényt eszel, de benne lesz a lelked, és ami a legfontosabb, a SAJÁT életed.

Ezek természetesen csak példák, amivel szeretném megmutatni, hogy mit jelent az, hogy a saját magadhoz veszed vissza energiáidat, életedet.

Tényleg légy Te a saját életed vezetője, spirituális szinten. Mindenki a Tanítód: de mindenkiben ott vagy Te.

– – –

S ahogy elhagyjuk a Holló csillagképet, a Merkúr is és a Nap is október első felében találkozik a Szaturnusszal.

A Szaturnusz, más nevén a Küszöb Őre pontosan egy ilyen aspektusban van jelen életünkben, a Szűz csillagképben. Minden rendezünk, rendbe rakunk életünkben, a helyére kerülnek azok a dolgok, amelyek a birtokunkban vannak. Az itt elhaladó két égitest pedig mint egy KAPUN, a Küszöb Őre által figyelt kapun halad át.

Csak az mehet át, csak akkor léphetünk tovább, ha minden ami bennünk van VALÓDI. A rendezett, szeretettel átitatott, MEGTAPASZTALT bölcsesség életképes csak. Az illúziók és vágyálmok ideje véget ér. Csak a valódi tapasztalat maradhat.

Ez jelentkezhet októberben egyfajta blokként is, ahogyan az utunk során egyre jobban beszűkülünk, és csak EGY irányba mehetünk: önmagunk felé. A következő stáció, amit a Szaturnusz őriz, az Angyal csillagkép, ahol összefonódik a láthatatlan és a látható. De ide elvárásokkal és nem-valódi vágyakkal nélkül léphetünk tovább. Aki bölcs, észreveszi, hogy a ?sors? merre terelgeti útját, mit mutat neki. Az Angyal csillagképben egy belső lelki Rend és szolgálat jelenik meg: ahol minden tettünkkel szolgáljuk a magunkat körbeölelő világot, és így magunkat emeljük a Fénybe.

– – –

Így érkezünk meg az október 28-i tudatforma átalakuláshoz, amelyről a csillagos ég bőven mesél.

Erről egy hanganyagot szeretnék Nektek átadni a héten, ahol részletesen elmesélem a 28-i üzenetek lényegét ? és még sok más mindent is.

Addig is sok figyelmet, belső békességet kívánok!

31 hozzászólás

Tóth Ildikó mondta:

Köszönöm Balázs!

NévBaran Mária mondta:

Szerbusz Balázs!
Gyors vagy! Már nem is annyira bánom, hogy itt meg a szerelő volt! Köszönöm ÉS MOST ÉRTETTEM MEG MIÉRT imádom MÁTYÁS királyunkat is!!! Köszönöm, ezek nekem magyarázatok voltak, de még jobban fogok figyelni az előadásodon.Köszönöm. Mária

Bűdy László mondta:

Mintha rólam írták volna. Blokk beszűkülés, sors …. nagy változásokat indítottam, indítok el.

korpos csilla mondta:

Nagyon sokat jelentenek nekem az irasaid.KOSZONOM.

Magi mondta:

Kedves Balázs!

Vesémbe látsz! Hálásan köszönöm!

LOVÁSZI SÁNDORNÉ ESZTER mondta:

KEDVES BALÁZS! mindig nagy érdeklődéssel olvasom az írásaidat.bár én nem tanultam asztrológiát,de a lányom,és sok ismerősöm igen,ezért érdekel a téma.most pont olyant írtál ami bennem is érlelődik.mintha tudnád,hogy biztatásra van szükségem.Köszönöm,hogy megerősítetted a gondolataimat.Üdvözöllek sok szeretettel:Eszter

Ike mondta:

Valóban börtönben vagyunk, saját illúzióink börtönében és csak tudatváltással juthatunk ki belőle, követve lelkünk hívó szavát, mely visszavezet az Egységbe, a Fénybe.

zsuzsanna mondta:

kedves balazs

nagyon koszonom irasaid, jo ,hogy vagy.

kataki mondta:

Kedves Balázs!
Én is köszönöm írásod csatlakozva az előttem írókhoz, de annak mit tanácsolsz aki nem tud ültetni mert panelben lakik ás erkélye sincs, ő mit tegyen pl?
Köszönöm Kataki

Bartha Irma mondta:

Kedves Balázs!
Nagyon szeretem az írásaidat olvasni! Köszönöm!.. Mindeben igazad van.Visszatekinte ez az év a nagy változások éve. Még nincs vége
… ha tudhatnánk mit rejteget még? Üdvözlettel.
Irmus

dávid júlia mondta:

Kedves Balázs! Nagyon sokat foglalkozom a tudatszint emeléssel és rájöttem, hogy rövid idő alatt nagy belső átrendeződésekre kerül majd sor.Már mostanában többször megtörtént , hogy a gondolataim manifesztálódtak és valami mindig “önmagától” kezd kirakódni, egymásmellé rendelődnek a dolgok események. Sőt sokszor jeleket kapok melyek segítenek helyesen dönteni helyzetekben. Tisztelettel Dávid Júlia

Kozák Eszter mondta:

Kedves Balázs!

Nagyon köszönöm a soraidat!
Pazarul körülírtad azt a folymatot ami most bennem is végbemegy már 1 hónapja körülbelül!/testi-lelki-lakóhely változás/

Eszter

Valeria Hliva mondta:

Kedves Csillagok:)
A paranyi let sok csodajat eltem meg ma es orommel oszthatom meg veletek… igen letezik ISTEN es mi mindannyian isteni reszek vagyunk es Balazs errol minden alkalommal megerosit bennunket… hala es aldas erte Neked :-) huzdd be azt a fuugonyt ami a multad … es jon az uj ELET, hidd el!Nyisd meg a SZIVED s a szeretet aramlik mint a folyo… szeress mindent es MINDENKIT mert mindenben benne vagy erezd es tudd, minden visszajut hozzad!Vegtelen szeretettel, Val

Béni mondta:

Kedves Balázs!
Igazad van ,itt vagyok leblokkolva, beszűkűlve,és nem találom az önmagamhoz vezető utat.Mi lesz velem,ha nem vagyok elég bölcs,hogy meglássam merre kell indulnom?

Életkert mondta:

Ez az írás olyan volt, mintha minden sora belőlem jött volna<3
De sosem tudnám ilyen szépen és türelmesen leírni;)
Nagyon szépen köszi!
Ildikó az Életkertből

TAdrienne mondta:

Igen, igen, igen! Nem értettem miért történik, hasonlóakat tettem csakúgy; virágokkal beszélgettem, meg pillangókkal akik a virágaim körül repkedtek; neki álltam pulóvert kötni, amit már nagyon-nagyon régen tettem – tetszik; kifestettem a szobámat (hiába voltak megjegyzések nem jó az a szín..stb) olyanra milyenre gondoltam és szuper lett; valahol megpróbálok saját magamnak megfelelni, azt tenni ami jó érzéssel tölt el; és valóban amin eddig fel tudtam volna robbani, már átsiklok felette, vagy nem annyira dühít fel. Tulajdonképpen ezek a “kis” tevékenységek is meditációk, mert nem a megoldandókon gondolkodom, és így oly hamar megoldódik aminek meg kell oldódni. Tényleg nem mondta senki, hogy ezt tegyem, ez úgy jött. Azóta sokkal jobb. Kívánom mindenki találja meg azt, amit szeretettel, a hétköznapok kikapcsolásával tud végezni, és érezze mennyire feltöltődik. Szép napot, és kitartást mindenkinek !!!

Izingerné Etelka mondta:

Hliva Valikával egyetemben: Igen, ISTEN valóban létezik,mert ISTEN a szeretet maga. Mindent elbír, és minden meggyógyul általa, mert ez e lehető legmagasabb frekvencia.” Ő általa, Ő vele, és Őbenne”.
Jézus útba igazít: Keressétek először ISTEN országát, és hozzá minden megadatik.

Imádságos szeretettel: Etelka

Éva mondta:

Köszönöm a segítségedet Balázs!

Anyec mondta:

ŰŰŰ, Balázs ez nagyon ott van! Okt.1jén kezdtem el egy “spiri” tanfolyamot és 2án vasárnap már kőkemény elhatározásommá vált, hogy nem csinálom végig a tanfolyamot, ha ezt a bölcs Merkúrnak köszönhetem akkor köszönöm, de tényleg azt éreztem, hogy lesz ami lesz, döröghet az ég, villámokat szórhatnak rám, én nem megyek ezen az úton tovább mert befolyásoltnak, vezettetnek magam….kicsit úgy is éreztem, hogy elegem van a spiri zagyvaságokból én csak a tiszta szeretet egyszerű nyelvén akarom a felemelkedettséget magamnak és rajtam keresztül a környezetemnek. Igen: Itt az idő, hogy ÉN legyek aktív, a saját bőrömön éljek meg midnent, és ne a “spiri” emberek agymosásai által. Nem véletlen, hogy most annyi tanfolyam indul a jövő év végéig bezárólat ;-)…szóval örülök, hogy jól döntöttem és tudom, hogy meg tudom csinálni, még ha azzal is próbáltak a döntésemtől eltántorítani, hogy a fentiek el fogják venni az eddigi tudásom, ami szerintem nem sok, de arra elég, hogy szeretni tudjak BÁRKIT! …..SOK CSODÁT MINDENKINEK!!!!!! :-D

cila36 mondta:

Ezek az előadások mind okoskodó zagyvaságok, megvezetik a embereket, agymosást csinálnak. De miért? Mert okosnak akarnak tűnni, mert beakarják bizonyítani hogy ők aztán értik a lélek ” bölcsek kövének” előállítását. Az asztrológiának nem sok köze van az élettel, az élet úgyis megy saját útján inkább a földi , mint az égi dolgoktól vezérelve. Vannak , akik hisznek, benne és valamilyen “égi” erőnek tulajdonított megszállottságot szereznek, de azt nem az asztrológiától, hanem saját lelki megszállottságuktól nyerik, ezért van, hogy amit addig nem voltak képesek megcsinálni egy napon szépen megvalósítják. Az egész asztrológiai rendszernek alig van hatása az emberre, az ami hallanak annál inkább. Inkább szuggeszció és önszuggeszció, mint az égitestek elhelyezkedésének, és változásának a hatása. A szeretet képessége megvan mindenkiben, csak meg kell érteni, hogy azt azért kaptuk, hogy elajándékozzuk másoknak. Ahhoz, hogy ezt megtegyük nincs szükség semmiféle okult tanokhoz fordulni, megtehetjük anélkül is. Egyszerűen ki kell nyílni az emberek felé és adni kell minden lehetséges alkalommal. Az isteni a jézusi szeretet csak vallásfilozófia tétel.A papok már 2000 éve magyarázzák győzik az embereket, de ebben a kérdésben előre az emberiség egy centimétert sem haladt. Most is olyan jók vagy rosszak az emberek , mint a kezdetek kezdetén voltak. A biblia erre a kérdésre nem ad feleletet, minden, ami erről szól csak okoskodás. Még az sem bizonyított, hogy Jézus élő személy volt-e vagy csak legenda. Az Isten fogalma, aztán egészen megfoghatatlan és érthetetlen az emberek számára. Azt a tényt hogy szeretni kell, nem a bibliából kell megtanulni, hanem annak szükségessége minden emberben benne van, csak észre kell venni, mert minden ember igényli a szeretet, és elvárná , hogy megkapja, de amikor adni kell akkor felébred a Sátán a lelkében és sajnál adni.

Ike mondta:

Úgy érzem, nagyon idekívánkozik az alábbi idézet:
?Az a helyzet, hogy a megváltás pusztán tudományos szempontból is lehetséges. Az az egyszerű tény szavatolja ezt, hogy egy szeretettel teli gondolat energiája szinte összehasonlíthatatlanul nagyobb, mint egy negatív gondolaté. Éppen ezért a hagyományos megoldások, – az ima és a szeretet ? tudományosan is megalapozottak; minden emberben lényegében ott rejlik az ERŐ önmaga megváltásához.? (Dr. David R. Hawkins: ERŐ kontra erő)

Amina Éda mondta:

Köszönöm Balázs!

Princess mondta:

Kedves Balázs!
Most esett le…
A hétvégén nézegettem a google sky map-ot egy telefonon és elragadott a látvány. Majd kicsit később jött az infó: Szaturnusz, Nap és Merkúr a Szűzben????
De hát elvileg a Mérlegben kellene lennie mindnek!
Majd megnéztem a Placidust és tényleg elvileg a Mérlegben van, és 2009. szeptember elején “volt” ott, ahol gyakorlatilag most van.

Ergó, most ott kéne lennie, de a jelenlegi mozgást végzi?!

Helyes a feltételezésem??? :)
Előre is köszönöm a választ!

Nagy Ibolya mondta:

Kedves Balázs
Hihetetlennek tűnik, de igaz!Amikor olvasom írásaidat, mindig beigazolod azt, ami előtte történt, vagy tudatosult bennem!
Nagyon sokat jelent ez számomra, mert ez a folyamatos tudatosodás hozta el életemben azt, amiről beszélsz, hogy én alakítom az életemet, nem a környezetem! És ez csodálatos!
KÖSZÖNÖM!!!!!

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Princess!

Én mindig csillagképekről beszélek, nem jegyekről – illetve ha jegyekről, akkor mindig odaírom. A kettő nagyon nem ugyanaz! :)

Itt a lényeg:
http://csillagmag.hu/mag-tar/csillagkepek-a-tudatban/

Minden jót,
Balázs

Princess mondta:

Ok, köszönöm! :)

Siska László mondta:

Ezek az írások amelyekre azt mondom: erősödő mentális normaerózió. Közérthetőbben: globális elhülyülés.

Körmendi Rita mondta:

Kedves Siska László!

akkor Isten hozott a “hülyék” között…!!! :)

Vigh Tímea mondta:

Rita.:)))

Múlt pénteken tükörből egy ismeretlen helyen, elém tárult egy másik dimenzió,láttam egy kaput,s azon túl egy szobát. Abban a pillanatban nem fogtam fel,hanem később tudatosult bennem, mi is történt.. Csodálatos élmény megtapasztalni azt amiben eddig csak hittem,mert most már tudom. Az utóbbi időben szinte mindennap megjelenik a 11:11 az órán,épp akkor nézek rá. Napjában többször is tapasztalok hasonló egybeeséseket, hogy az óra – perc azonos.
Ma kaptam meg ezt az oldalt.. kezd körvonalazódni. Köszönöm.:)

Kiss Kata mondta:

Na ezt jól megkaptuk! :)
Pedig itt még egészen kíméletes az “előadás”. :)))
A haladók persze már régen a blikket olvassák :DDD
Bocsánat… azt hiszem sikerült megint önmagamat adni :( :)))

kolláth Sarolta mondta:

Köszönöm Balázs! Szuper jó az írásod, érdemes alaposan átgondolni az egészet!