Csillagüzenetek

11:11 kapu felé (III. rész)

2011. okt. 10

A sorozat első részében részleteztem egy fontos stációját a novemberi eseményeknek. A második lépcső maga a maja naptár által jelzett tudatváltási hullám, amely október 28-án tetőzik. Az erről szóló hanganyag ide kattintva elérhető, amely szerves részeként illeszkedik a folyamatba, érdemes meghallgatni.

S akkor elérkezünk november 11-hez, amikor a csillagos ég ismét ránk kacsint és felfedi azt, hogy nincsenek véletlenek és minden a legnagyobb kozmikus rendben és előre elrendeltetésben zajlik.

Két, elsősorban a szeretet valamilyen állapotát szimbolizáló csillag van az égen. Mind a kettő királyi csillag, őseink nagy becsben tartották ezeket a fényszikrákat, hiszen oszlopok ők, a világunk tartó oszlopai, amelyen alapszik az emberi létezés. Az egyik maga a Regulus, az Oroszlán csillagkép szíve, a feltétel nélküli szeretet szimbóluma. A másik pedig már az Isteni Egységbe, a teljes tökéletesség állapotába vezet be; ez az Antares, a Skorpió csillagkép szíve, az isteni szeretet szimbóluma.

November 11-én mind a két csillag együttállásba kerül a naprendszerünk néhány bolygójával, ez által szimbolizálva számunkra, hogy a cselekvő erőink, teremtő minőséginkbe ezen a fontos időpontban a szeretet különböző oktávai érkeznek meg.

Tulajdonképpen a kapunyitás egyben a Szeretet sokkal magasabb egységébe való belépést jelenti, 11:11 ?kor!

Az Antares-szal maga a Merkúr – a Beavatás égiteste – és a Vénusz fog együttállásba kerülni. A Vénusz által eljön a női karma és szenvedés teljes feloldása, a nőiség isteni szeretetbe való belépése és a matriarchális létezés állapot.

11:11

A 2011. november 11. 11:11?re felállított képlet, a Kapu energetikáját kifejező asztroszkóp azt üzeni, hogy itt bizony a nőiség kitisztításáról van szó, és arról, hogy a Női energiának nem szabad abba a ?hibába? úgymond belecsúszni, amit a férfias energiára épülő társadalom mutatott meg számunkra. Tehát nem a női vezetés ideje jön el! A nő nem vezető ? a nő táplál, a nő az anyaföld a növény (Mars ? Férfi) számára, egy csodálatos lehetőséget ad a kibontakozásra. Nem irányít ? az a Mars erő dolga. A Vénusz-erő ad, gyarapít, táplál ? mint az édesanya, aki tejével a csecsmőnek ad egy biztos, szeretetteli lehetőséget a kibontakozásra.

Mint a Földanya, ami Teret enged az Ember számára, hogy megvalósítsa önmagát.

A képletet vizsgálva azt látjuk, hogy a Mars belép a 8-as házba, ráadásul szembenállásban a Neptunusszal (és a Chironnal). Ez egy igen nagy feladat a Férfi erő számára, hiszen ezáltal a spiritualitás ideje jön el, a Férfi erő a LELKI biztonság megteremtésére fog irányulni egy szinten. Amire érdemes figyelni, hogy nem szabad elnyomásba, elfojtásba átfordulni e téren, mert az újabb tudattalan szinten egy nagy belső feszültséget fog hordozni.

A Mars a 8-as házban állva azt is mutatja itt a Magyarok számára, hogy a spiritualitásban lesz az ERŐ. Tehát, minél többet foglalkozunk a szeretettel, a láthatatlannal, a dolgok mögé érzékeléssel, annál jobban tudunk utunkon előre jutni.

A X-es ház, azaz a sorsfeladat uralkodó égiteste a Mars ? tehát most az Új iránnyal egyben a spiritualitás is feladatunk lesz!

S ami a legszebb, hogy az írás elején említett Regulusszal pont a Mars áll együtt ? azaz a Feltétel nélküli elfogadás állapotával áthatva fog az eddig agresszív és támadó szinteken lévő erő megnyilvánulni. Ezzel bekerül a Mars-erő is a Szeretet kegyelmébe.

A Mars magas szinten egy csodálatos emelő erő! Ahogyan az Oroszlán, az Uralkodó is népét emeli valójában. Ez a dolga most minden erőnek, a nőkben lévő Marsnak, és minden Férfinak: emelni. Ehhez elengedhetetlen a biztos talaj, a dráma és lelkizés nélküli tiszta (11-es ház), esszenciális szeretet táptalaj, amelyből a Férfi ki tud sarjadni.

A Mars-Neptunusz szembenállás egyben egy nagy feszítő erő is, amely magas szinten megélve azt hozza el, hogy a támogató, előre tartó erőknek meg kell tanulniuk a lélek mélységeivel együtt működni! Mivel a Neptunusz a Vénusz magasabb oktávja, ez pont a Férfi és Nő EGYÜTT működéséről, közös erejéről szól, immáron spirituális szinten.

Neptunusz a kettes házban: bizony a női spiritualitás hozza el a fizikai alapokat, de ez csak akkor fog működni, ha ebben nincsenek félelmek, hibáztatások, gátlások, hanem minden TISZTA. A Neptunusz ráadásul a Vízöntő csillagképben (és jegyben is) áll, tehát a TISZTÍTÁS a legfontosabb.

Nem lehet most már semmilyen sértett, bántott, szexuálisan vagy feleségként kihasznált, visszaélt sebek hordózója a Nő!

Az Antares Isteni Szeretet kapuja által az Isteni Kegyelem Megbocsátása hatja át a Vénuszt ? a Nő dolga a teljes és tökéletes elfogadás és megbocsátás. Ezért, kedves hölgy olvasóm, ha bármilyen sebet is hordozol magadban, vagy elvárásaid vannak akár mások, akár férfi társad iránt, akkor itt az idő, hogy ezt teljesen feloldd, teljesen megbocsáss: MAGADNAK.

S említettem, hogy a Merkúr is együtt áll az Antares-szal ? az Antares más szinten a Galaktikus Akasha Krónika helyszíne, tehát ez a csillagtér szimbolizálja a Teljes és Tökéletes egység emlékezetét. A Merkúr mint ?kommunikáció? és Beavatás szimbóluma elhozza azt az állapotot, hogy minden kulcs és ajtó titka feltárható, kinek-kinek a tudati szintje által. Ezek után, a hatalmas 11:11 Kapu energiája által leföldelve eljön ez az idő, amikor mindenki minden információ birtokába juthat, ha arra megérett, és ami a legfontosabb, ez kézzelfogható valóság lesz számára!

Még hosszú oldalakon keresztül lehetne elemezni ennek a napnak a töltetét, ám a lényeges és fő irányvonalak átadásra kerültek: ki-ki értse és helyezze a maga életébe a saját lelkületének megfelelően!

Összefoglalva elmondhatjuk, hogy a teljes tudatot és a földet áthatja az Isteni Szeretet állapota, és a Föld elindul egy igen komoly spirituális úton, amiben az emelő erők is a láthatatlanba emelnek?

40 hozzászólás

lizbeSt mondta:

Bántó és bántott voltam az elmúlt időben és most BÁNOMom bűneimet ..azt hiszem a legjobb úton járok! megbocsátani magamnak – talán a teljes feloldozása eddigi éveimnek, amit már élek, s innen jól látom, merre visz az az út amelyen bátran elindulok…:)) boldog vagyok, hogy itt lehetek Veletek, és saját erőimet adhatom azért, hogy Ti is boldogok lehessetek…..
Higgyétek el, tán egy éve ezeknek a mondatoknak még nem lehettem volna szerzője…béke mindenkinek.

zsuzsanna mondta:

ugylegyen koszonom…..

Búza Judit mondta:

Nincs bűn.. csak mulasztás van. Az önmagunk szenvedtetése is csak mulasztás, ahogy a látszólagos hibák is.
De mert megtapasztaltunk általa, így nem nehéz megbocsátani sem.. annyira.
Áldás és ölelés mindenkinek.

Balázs Ilonka mondta:

Kedves Balázs!
Vártam ezt a napot, hogy végre a helyére kerüljön a szeretet az igazi értékek és boldogság.Sajnos elszaladt a ló, kihalt legtöbb emberből a tisztelet és az érzések.Durva lett a világ, a sok erőszak nem tett jót a nemzeteknek.Milyen jó lenne egy olyan világban élni, ahol a szeretet jelen van!!!!

NévBaran Mária mondta:

Köszönöm, elolvastam, nagyon tetszik. Megbeszélnék veletek valami érdekeset.(holnap) Mária

Koller Katalin mondta:

köszönöm

Detti mondta:

Ezt most jól értem, ha úgy értem, hogy bocsássak meg minden férfinek, aki csak használt, de sosem gondolta az életet velem komolyan? Ezt már megtettem. Novembertől tervezek éppen különköltözni. Jól kiválasztottam. :-)
Köszönöm ezt az oldalt! Nagyono sokat segít megtalálni a helyes utat, a saját utamat.

KÖVESKUTI TÜNDE mondta:

Balázs az a kiskunhalasi előadásod annyira tetszik, hogy amióta feltetted, azzal fekszem és gyakran kelek is!

Nagy érdeklődéssel várom a könyved is.
Boldpgságos szép napokat Neked és olvasóidnak T.

Szűcs Marika mondta:

Balázs köszönöm az út szavaid általi megvilágítását. Szeretnék megosztani veletek néhány olyan gondolatomat, amely a földi életet befejező Makovecz Imre írásait olvasgatva továbbfodrozódtak lelkemben:

Amikor megszűnik, a tetszik, nem tetszik kettőssége, és őszintén érdekel, AMIT, AKIT látsz, akkor vagy az, AKI VAGY, azaz képesé válsz a MEGISMERÉSE! Ez egyszerűen a SZERETETBEN, azaz Istenben lévés állapota.

Ez nem hit, hanem ténykérdés. Aki erre a valóságra rányitotta a szemünket, úgy hívják: Jézus Krisztus.

Amikor rátalálsz az Istenben lévés állapotára, akkor, ami eddig láthatatlan volt, az láthatóvá válik, mert felismered az élet lényegét, ekkor elhiszed a hihetetlent és ezáltal eléred a lehetetlent.

Az útkereszteződéseket, az útvesztőket immár magad mögött vannak, mert már emlékszel arra amire születésed pillanata óta emlékezni szeretnél: az vagy AKI VAGY!

Szűcs Marika

Starwagon mondta:

“A nő nem vezető ? a nő táplál, a nő az anyaföld a növény (Mars ? Férfi) számára, egy csodálatos lehetőséget ad a kibontakozásra. Nem irányít ? az a Mars erő dolga. A Vénusz-erő ad, gyarapít, táplál ”

Ebben a képletben mondjuk a Vénusz se nem táplál, se nem ad erőt. A Vénusz itt kiegyensúlyozhat, vagy hintába tehet a kommunikációval.
A Pluto viszi a sorsfeladatot, a Mars csak felépít.

SW.

Kiss Kata mondta:

“bekerül a Mars-erő is a Szeretet kegyelmébe.”
Ez jó hír :))) Pihentető :)

“Ehhez elengedhetetlen a biztos talaj, a dráma és lelkizés nélküli tiszta (11-es ház), esszenciális szeretet táptalaj, amelyből a Férfi ki tud sarjadni.”

:)))

– Úgy határoztunk – mondta Bruckner Szigfrid -, hogy elvesszük tőled a virágot.

– Jaj, ne! – esett kétségbe Vacskamati.

– De igenis elvesszük!

– Dömdödöm – mondta ekkor Dömdödöm.

Csodálkozva néztek rá.

– Azt mondod, hogy kérdezzük meg a virágot is?

– Döm.

Megkérdezték hát a virágot.

– Akarsz Vacskamatinál maradni?

A virágnak szép virághangja volt.

– Igen – mondta.

– De hiszen nem öntözött!

– Tudom – mondta a virág.

– De hiszen nem kapálgatott!

– Tudom – mondta a virág.

– De hiszen rád se nézett!

– Tudom – mondta a virág.

– Aztán meg agyonöntözött.

– Tudom – mondta a virág.

– Agyonkapált.

– Tudom – mondta a virág.

– Sápadt lettél.

– Tudom – mondta a virág.

– Csenevész lettél.

– Tudom – mondta a virág.

– Akkor meg miért maradnál nála?! – mordult rá Bruckner Szigfrid.

– Azért, mert szeretem – mondta a virág.

– Miért szereted? – háborgott Aromo.

– Csak – mondta a virág.

Vacskamati táncra perdült, ugrált a virágja körül, alig látott az örömtől.

– Meglátod, rendesen öntözlek, kapállak, törődöm veled ezután – mondta a virágnak.

A virág meg azt mondta:

– Hiszi a piszi.

És olyan boldog volt, amilyen még soha.

jucc mondta:

De kár,hogy nem lehet likeolni,nagyon jókat írtok!!!!:)Rájöttem én most virág vagyok valakinél!:(

Godoné Zsoka mondta:

Nem halt ki mindenkiböl a szeretet Ilonka.Én most találkoztam
sok szeretö emberrel.Készek voltak segiteni és sugárzott belölük
a szeretet.Én pedig nagyon örültem ennek,mert nem mindig érzem
a szeretet sugárzását.
Szeretet teljes napot mindenkinek.
Balázs köszönöm ezt a sok tájékoztató irást,hálás vagyok érte.

Valkovszki Éva mondta:

Balázs!
Köszönöm ezeket a gondolatokat is! Sokszor úgy éreztem, “le vagyok maradva” a történéseimmel a bolygóállásokhoz képest, amíg rá nem jöttem, hogy ez a magam tempója. Nálam így kerül felszínre a “mindennek rendelt ideje van!” Hálás vagyok mindenért és mindenkiért, aki, ami elért az életben. Az olykor nehéznek tűnő helyzetek mind a mostani időt készítették elő – ma már látom és könnyen elfogadom. Szeretettel! Nagyon jó érzés ez a “minden megérte!” :)

Kiss Kata! Ennél szemléletesebben nem is kerülhetett volna elő a “magyarázat” a szeretetre! Én is kis virág vagyok, voltam hosszú éveken át, de egy csillag mindig mutatta az irányt a feltétel nélküli szeretet felé. Volt, hogy elfordultam, mert az egom győzött, de egy hang a szívemben, vagy a külső jelek, amelyekre egyre éberebben figyeltem föl, mindig visszavezettek az Útra. Lassan képes vagyok erre a feltétel nélküli szeretetre, elérem! Boldogság! Kezdem meglátni, hogy valóban “csak” annyi kell, hogy önmagamat szeressem és elfogadjam, utána minden más igazodik ehhez. Csoda érezni, hogyan változik minden. Olyan jó NŐnek lennem! Adni, befogadni és segíteni a kiteljesedést. Nem irányítani, vezényelni, hanem hagyni megtörténni a jót! Nagy öröm!

Köszönöm mindenkinek minden gondolatát!

Szeretettel, Éva :)

Palkó mondta:

LOVE Kiss Kata! :):):)

Beus mondta:

Csatlakozom az előttem szólóhoz, nagy-nagy ölelés ezért az idézetért! :):):)
Legyen igazán szép napotok!

Miklós mondta:

Legyen egy igazán jó gondolatod, és az egész Univerzum összefog azért, hogy megvalósíthasd!
(Lao-ce)

Valkovszki Éva mondta:

Segítséget kérek tőletek!

Olvasta valaki a http://majanaptar.csillagmag.hu/ oldalon található “Átélni a ciklus lezárását” c. írást. Elmével kevésbé tudom fölfogni az ott olvasottakat, mint inkább belső érzékeléssel… Néhány megvilágosító gondolat jól jönne hozzá. Előre is köszönöm.

Szeretettel, Éva :)

Starwagon mondta:

Kis Kata

ez olyan felemelő

azt levettem, hogy ebben a képletben Bruckner Sigfrid az oroszlán-mars, de vajon kicsoda Dömdödöm, ki a virág, ki Vacskamati…
és azt, sem tudni, hogy mi lett a virággal mondjuk úgy négy hét múlva

SW.

Tóth Ildikó mondta:

Hát nem is tudom,hogy borítsam-e a 21 év házasságomat vagy ne sajnos Én nem látom az utam végét nov.re van az első tárgyalás kiírva de így sem érzem magam boldognak és nem tudom,hogy elválva boldog leszek-e Én nálam most nagy zavar van:((

Kiss Kata mondta:

Drága Starwagon, szívesen beviszlek a négyszögletű kerek erdőbe és bemutatom a többi csillagbogárviolát is.
Üdv: Mikkamakka

http://mek.niif.hu/02700/02753/02753.htm

Kiss Kata mondta:

Drága többiek!

Köszönjétek Lázár Ervinnek! :)))
Meg még mi mindent… :)

Meg Szabó Magdának a Tündér Lalát.

Meg Andersennek a Hókirálynőt.

Remek kis túlélőkészlet cudarabb felnőtt napokra. :)))

Ava mondta:

Kedves Tóth Ildikó! Csak gratulálni tudok az erődhöz és bátorságodhoz. Zavar az tényleg van, nálam is. Remélem már nem sokáig. Boldog útkeresést! :)

Bede Adrienn mondta:

Kiss Kata köszönet a Vacskamati virágjáért! Nagyon jó volt újra elolvasni így 100 év után:))))))))))

Starwagon mondta:

Üdv Mikkamakka!

A gugle-szörcsbe rátaláltam az említett linkre én is, ezért is gondolkoztam el rajta, hogy vajon kikről is szólt a mese az itt kirakott és “megkeresztelt” négyszögletű kerekerdőből.

Szóval kik a bogárviola haverok, a fent említett ábrán, és ami a könyvben sincs benn mi lett a virággal?

SW

Kiss Kata mondta:

Balázs (ő ennek az oldalnak a gazdája, mielőtt nem találnád a képletben) mindig arra buzdít minket, hogy bármit ír vagy mond, arról jusson eszünkbe bármi… így történhetett meg ez az eszement dolog is a virágos mesével.
A többi legyen meglepetés! :)))

Starwagon mondta:

Szia Kiss Kata

Te akartál bevezetni az erdőbe, és bemutatni a csillagvioláknak…

SW :)

Kiss Kata mondta:

Szia Starwagon,
Én csak Mikkamakkát mutattam be neked, a többi az ő dolga (lett volna :( )
Nem vagyok én ehhez a szigorhoz szokva… :((( :)))

Starwagon mondta:

Szia Kata

Folyamatosan feldobod a labdákat, aztán amikor rákérdezek, hogy mi van a levegőben azt mondod, hogy ez “az ő dolga”. Senki nem minősített, te pedig szigorról beszélsz.

A virág a … Hold … és meg fog dögleni, mert az oroszlán nem tárta fel ennek a lehetőségét a többiek előtt és nem irányította az öntözést és a virág sorsát.

SW

Starwagon mondta:

Bocs rosszul írtam, nem kell irányítania a virág sorsát, csak az öntözést, és esélyt adni a virágnak…

Kiss Kata mondta:

Szia Starwagon

Maradjunk annyiban, hogy a virág köszöni, jól van, leszámítva, hogy erősen csuklik napjában kétszer.
Szerencsére annyian megszerettük mióta előkerült, hogy mindig jár olyankor arra valaki és ad neki kilenc korty vizet (legalább).
Úgyhogy lazíthatunk :)))

Starwagon mondta:

Kedves Kata

Miután kellemes nagyvonalúsággal átugrottad a téma első részét, köszönöm, hogy felvilágosítottál, hogy “miben maradjak”…

Részemről visszakanyarodtunk a kiindulóponthoz:
“Ebben a képletben mondjuk a Vénusz se nem táplál, se nem ad erőt. A Vénusz itt kiegyensúlyozhat, vagy hintába tehet a kommunikációval. A Pluto viszi a sorsfeladatot, a Mars csak felépít.”
SW

Kovács Judit mondta:

Üdv
Óh..még mindig a férfinak kell sarjadni…:) Hagyjuk már a szöveget. A nő meg nem vezető? Jah… nagyon zavarja a pasikat , hogy sikeresek? Régen is voltak női hadvezérek pl. a keltáknál, pontosan azért mert rátermettebbek voltak!
A spiritualitás a NŐ dolga és hivatása, amire születésétől kezdve predesztinált.

Gabi mondta:

Kösz Judit!
Engem is megakasztott ez a két megjegyzés. Tény, hogy még sarjadniuk kell, de majd mi elvezettjük őket!:)

Gabi mondta:

helyesen: vezetjük

Starwagon mondta:

Részben csatlakozom az előzőkhöz, mert egy általános képletben ahogy a Mars, úgy a Vénusz is lehet mind nő, mind férfi.

Azért hozzáteszem, hogy egy horoszkópban a vezetés és a sikeresség két külön kategória. Illetve, hogy a női vezető a fenti képletben küszködik az anyaság területén.

SW

terike1946@GMAI.COM mondta:

Kedves TÓTH Ildikó olvastam a 2011/10/12/18:38/ -kor közetett
hozzászólásodat,ezzel kapcsolatban szeretném veled megosztani
a gondolataimat szetetettel: Terike

Adri mondta:

Nem tudom számít e, de én most nem szeretnék semmin sem gondolkodni és elemezgetni, csak egy nagy szeretettel teli gondolatot és érzést küldeni felétek és föld anyácska felé! Boldog újjászületésnapot kívánok! Örülök, hogy ilyen sokan olvassuk Csillagbalázst. Hálásan köszönöm az írásaidat, elemzéeidet, inspirációdat Balázs, hogy megnyitottad ezt a teret és találkozhattunk! Boldog és szeretet teljes 11:11-et Mindannyiótoknak!

Bogi mondta:

“Most kezdődik el
Ahogy dobban a szíved
Minden most kezdődik el
Ahogy hinni sem mered”
/ákos/

Gajdos Judit mondta:

Kedves Balázs! Kedves Csillaglesők!
Ma olvastam el a kapu-cikkeket, hallgattam meg az előadást.
Édesapám egy hosszú, küzdelmes élet végén október 25-én kórházba került. Okt. 28-án (!) megfordult az addig javulni látszó állapota. Nem tudott kommunikálni vagy csak egészen minimálisan, és így töltötte a következő heteket. A már visszafordíthatatlan állapota hét napig tartott, és november 11-én reggel elhagyta testét.
Mellette voltam, hihetetlen ajándékot kapva tőle azokon a közös és személyes tapasztalatokon át, ami ez alatt az idő alatt ért.
A cikk ezért frenetikus hatással volt rám. Sokan váltak a kegyelem eszközévé ebben az időszakban – és most te is, Balázs.
Végtelenül hálás vagyok érte és gratulálok!
Judit