Csillagüzenetek

2011 nyári csillaglesés – Képek

2011. Sze. 02

Azok kedvéért akik nem voltak ott, szeretnék megosztani néhány képet arról, hogy milyen is szokott lenni az, amikor nyáron összegyűlünk a csillagos ég alatt. Amikor lement a nap, olyan szerencsénk volt, hogy a légkörben elégő, zölden szikrázó meteort is láthattuk, illetve jó pár hullócsillagot is. Az Ég kegyes volt hozzánk, eső nem esett, és felhők se nagyon takarták el előlünk azt, amit látni szerettünk volna.

Találkozunk jövőre! És most beszéljenek e képek…

– – –

– – –

– – –

3 hozzászólás

csilla21 mondta:

Sziasztok, mindenki,
Azt hittem több kép is lesz…szivesen nézegettem volna őket! Ha már nem tudtam ott lenni… talán majd jövőre…(ha ott kell lennem, úgyis ott leszek..:))
További szép napokat mindenkinek!

Körmendi Rita mondta:

Kedves Balázs!

Mi az, hogy “jövőre”…? És a téli forraltboros csillaglesésről már letettél?! :)
Amúgy tényleg nagyon klassz volt, aki nem jött, de szeretett volna, legközelebb semmiképpen se hagyja ki…! :)
szép napokat mindenkinek!

Köveskuti Tünde mondta:

Nekem az nap ÜNNEP volt,úgy készültem rá és ünnepeltem is! A legkedvesebb barátaim is ott voltak. Teljes szívemből elmémből sikerült Nimród nyilára feltennem az idejét múlt dolgokat és messze “kilőni” az Univerzumba. De sajna a zöld meteor se tudta teljesen elégetni bennem. Így aztán örülök a tapasztalatnak. A jót megtartom a többit elengedem…. .Legyen meg Uram a Te akaratod. Köszönöm Kunó a sok csodát amire felnyitod mindig a szemem és szívem.