Csillagüzenetek | Írások

2012 december 21 margójára

2012. dec. 20

Vége a megszokásnak ? mindent, amit azért teszel, mert így csinálod x éve, x évtizede vagy x életen át, az egyre jobban fog fájni, és egyre értelmetlenebb lesz Számodra. Miért? Mert az nem te vagy. Mert TE, aki MOST vagy, már több vagy annál, akinek hitted magad! Tovább is léphetsz, új oldalról ismerheted meg magad, és nem áll semmi közted és a között, aki vagy ? egyedül a saját elmédben őrzött, bedrótozott, programozott megszokások. Azok a kódok, amelyek megmondják neked, hogy mire hogyan kell reagálnod. De ez már nem fog táplálni Téged.

Az elkövetkező napok energiái, bármit is hozzanak számodra, akkor fognak felemelni Téged, ha engeded, hogy kilépj a megszokások börtönéből. Figyeld meg, milyen helyzetben hogyan szoktál reagálni. Milyen örömforrásokat keresel az életedben, és mit próbálsz minél jobban elkerülni. Milyen gondolatokat játszol le a fejedben újra és újra? Milyen embereket kerülsz, s milyen emberek társaságát keresed? Ez is mind program, mert azt hiszed, hogy tudod, hogy milyen vagy.

Félsz attól, hogy nem fognak szeretni, hogy mit fognak rólad gondolni? Hogyan néznek rád, ha ezt és azt megteszed ? vagy nem teszed meg? Aggódsz olyan dolgok miatt, amire teljes mértékben nincs ráhatásod? Még ezt meg amazt meg akarod oldani magadban? Még el kell engedned a múltad? Még valakivé válnod kell?

Lépj be egy új ajtón, ami a Szabadság felé vezet Téged, ahol nem kell tudnod, hogy milyen helyzetben hogyan kell vagy hogyan szoktál viselkedni. Ahol nem kell félned a jövőtől, ahol nem kell félned a múlttól. A múlt legtöbbször egy rossz program, egy fals dallamot játszó lemez, amit újra és újra lejátszol, mert a dallam ismerős, és megnyugvással tölt el, még ha teljesen élvezhetetlen is számodra. Keresd az új, ismeretlen dallamokat, kihívásokat! S az életöröm ezekben a kihívásokban át fog járni, s annál nagyobb lesz a kiteljesedésed, minél jobban elengeded régi mintáidat. S minél jobban kötődsz a megszokásokhoz, annál jobban beburkol majd, és megfojt.

Az élet nem azért van, hogy megoldj bármit, vagy azért, hogy valakivé válj. Az élet pusztán azért van, hogy megismerd azt ? és rajta keresztül önmagadat. 

12 hozzászólás

Judit mondta:

Kedves Balázs!

Megint nagyon köszönöm amit irtál, mert megerősitettél abban ami tegnap eszembejutott, hogy az elmult időszakban azok a területek “müködtek” jól az életemben ahonnan “kihátráltam”, és engedtem, hogy történjenek a dolgok, és kisebb zökkenökkel, de pont ezeken a területeken lettek jó dolgok az életemben.
És problémák ott voltak ahol “helyette” akartam valakinek, valamit….persze akkor nem érzékeltem még, hogy “helyette” müködök, csak utólag jöttem rá, és galibákat okoztam, …..
és pont tegnap gondolkodtam, lehet az a mostani feladatom, hogy kihátráljak? mert most ugy látom nélkülem sokkal jobban müködik minden, /illetve fenti irás szerint a régi elképzeléseim nélkül/, és annyi örömöm adódik igy.
Magyarázatot kaptam, köszönöm Balázs
és szinte magától oldodik meg minden körülöttem és hihetetlenül jól….ez ténleg egy uj világ, és jönnek az uj teendőim, sokkal jobbak…

Laura mondta:

Kedves Balázs!

Köszönöm az írást! :)

Jókor, jó helyen és jó időben érkezett!!!

Ölelés Mindenkinek.
L

Mária mondta:

Kedves Mindenki!
Köszönet Balázsnak, és igen, lépjetek be egy Ajtón! A Fény meg vezet.
Szép Új napokat kívánok mindenkinek!
Mária

Szabó Béla mondta:

Köszönöm!

Seepheerd mondta:

Hogy ennek mi köze 21-hez? Semmi. Így kell élni születésünktől fogva :)

Jusztina mondta:

Köszönöm!!!

Fekete Ibolya mondta:

Ébresztő! Mindig is voltak, lesznek lehetőségeid. Ha eddig nem így éltél, az nem azért volt, mert még nem volt 2012.12.21-e. Csak azért nem élted-éled az igazi életedet, mert még nem ébredtél fel. Ez nem egy dátumhoz kötődik, csak hozzád! Nem a csillagokhoz, csak a tudatodhoz, értelmi-érzelmi fejlődésedhez. Lehetőségeid a boldog élethez mindig a kezedben és benned vannak-voltak. Ismerd fel, s nem hagyd magad manipulálni! Senkitől és semmitől nem függsz, csak saját magadtól! Szabad vagy, ha megengeded magadnak! Kívánom, hogy 2013-ban legyen minden napod KARÁCSONY, csak rajtad múlik.

Atilla mondta:

Szervusz Kunó!

Az idei évben “vezettek el” Hozzád, ez idő óta olvaslak – de Neked még egyszer sem jeleztem vissza..
Volt, hogy az írásaid megjelenése előtt éreztem már az “aktuálist”.
Volt, hogy Te ébresztettél – ez többször.
De az elmúlt kb. 1/2 évben egy olyan bástya voltál az életemben – ami nélkül lehet, hogy összeomlottam volna.
Ugyanis annyira “egyedül-re” “teremtettem” magamat (biztosan a ‘majd én megmutatom’ címszóval).
Ennyi idő után be kell látnom, hogy szükségem volt a segítségre!
Még ha így ismeretlenül is.
Az itt megjelent írásaid alapján nagyon-nagyon tiszta Forrás vagy – vigyázz Magadra – és kívánom, hogy érezd és tudd tartani az egyensúlyt az Életedben!

Boldog Újévet és Életet!

Atilla

Era mondta:

Kedves Balázs!

Köszönjük a táblázatot, hogy valójában hová is esik a születésünk csillagképe. Nekem az Oriont és ha jól emlékszem a Nimródot írja (ikrek június 19-ei születéssel).
Pontosan milyen az Orion és Nimród, mi az üzenete?
Köszönöm, ha segítesz ebben, nekem most ez életet menthet, a sajátomat.
Erika

Edit mondta:

Kedves Balázs!
Nagyon nagy szükségem lenne a tisztán látáshoz.
Szeretnék az” Ajtón ” belépni és eljutni az új eltervezett
élethez.
Köszönöm a bátorítást,és ha tudsz segítesz gondolatilag!

Rita mondta:

Sziasztok!
Boldog Új Évet:
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/382846_398170443601081_555235715_n.jpg
Tudtok ajánlani honlapokat, vagy fórumot, vagy chat-et, ahol “csillagmagos” érdekeltségűekkel, esetleg hasonló témák kapcsán lehet eszmét cserélni?
Előre is köszönöm.
ui.: javaslok a honlapra is interaktív felületeket

Abonyi Ágota mondta:

Kedves Attila!! Ugyanazt érzem amit Te!!
Nekem is nagy szükségem van Kunó tanításaira. Igen, volt amikor már megtörtént a változás, és volt amikor Kunó hívta fel a figyelmünket az elköveztezőkről. A változás ÓRIÁSI. Olyan mintha kívülről nézném magamat, és amik történnek körülöttem. Régen nem gondolkoztam hogy mit fogok cselekedni. Most olyan, mintha ketten lennénk. “Megbeszéljük” mi lenne a leghelyesebb, és csak akkor cselekszem. Azt is észrevettem, hogy vannak emberek akik nyugtalanokká válnak mellettem. Mintha nem bírnák elviselni azt az energiát ami engem körülvesz. Ezek az emberek az úgynevezett “egósok”. Más az energiájuk. Persze még nekem is kell figyelmeztetnem magam ha az egóm “beszól”, de (remélem) mingig észreveszem és korrigálom.
Kunó számomra is “tiszta forrás”. Ezt érzi az ember. Voltam én olyan spirinek nevezett előadáson, ahonnan fejvesztve menekültem, mert éreztem a hamisságot. Szóval jó helyen vagyunk, az biztos. Mindenkinek még “spirisebb”(spirituális) és “dimisebb”(dimnezióváltós) 2013-at kívánok, Ágota.