Csillagüzenetek

8:8:8

2010. aug. 09

Szeretnék akkor most néhány gondolatot megosztani a korábban említett 8:8:8 fordulópontról, vagy ahogy az interneten található 8:8 bőség kapu. Érdemes elolvasni az alábbi linkeket, sok érdekes információt találtok, hogy az emberiség belép a Bőség idejébe. Most néhány idézet és link következik, utána pedig amolyan csillagmagos írás. (az érdekes üzenet lentebb a piros vonal után indul, nyugodtan lehet odaugrani :) )

– – –

?Elengedünk minden blokkot, félelmet, akadályt, mely gátol bennünket a jobb életben, bőségben. Magasabb szintre emeljük a hitrendszerünket, s ráhangolódunk arra, hogy: megérdemlem a bőséget. A jelenben lévő összes nehézségeinket kirakjuk magunkból, és elvezetjük. Betöltünk pozitív erőket, energiákat és lehetőségeket, hogy nem várt helyekről is szeretet, harmónia, egyetértés, tisztaság és pénz áramoljon hozzánk. ?

http://shambalaajandeka.blogspot.com/

– – –

?A Bőség: Bizalom Isten és Ember között – Az Isteni Akarat használata, Minden dolog Elfogadása.?

http://www.fenyegyseg.netii.net/index.php?option=com_content&view=article&id=862:bseg-azaz-mindig-van-elegend&catid=82:fenyesszek&Itemid=92

– – –

?Augusztus 8-ával a bőség energiája felváltja a bolygón a régi, hierarchián alapuló, gazdasági kényszer alapú szegénységi paradigmát. Ezen időponttól kezdődően minden régi típusú, hiányból fakadó megközelítés érvényét veszti és ti lesztek azok, akik az Új Föld bőség-felfogását elhintitek széles e világon azáltal, hogy megteremtitek magatokban és magatok körül a magasabb szintű bőség-tudás konklúzióját: a bőséggel teli életvitelt.?

http://www.blog.kristalykiado.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1161:8-8-a-boseg-korszakanak-bekoszonte&catid=20:boseg-kurzusok&Itemid=66

– – –

Egy kicsit száraz kezdés, utána jön a lélekhez szóló üzenet, előtte kicsit az elmét etetjük. :)

Korábban említettem a Maja Naptár kapcsán, hogy a Maják az időn kívüli napnak tartják július 25-ét, amikor is együtt kel fel a Nap a Szíriusz csillaggal. (Említettem, hogy a Kheopsz piramis is úgy lett megépítve, hogy a Szíriusz delelésekor pontosan a Szíriusz csillagra lehet rálátni a bejáratból induló lejtő folyosóról, amely földalatti kamrába vezet, a beavatások helyszínére.) Mindegy is, a lényeg, hogy egy Kedves Csillagmag olvasó felhívta rá a figyelmemet, hogy nem augusztus 8-a az a nap, amikor Magyarországon együtt kel fel a Nap a Szíriusz csillaggal, hanem pontosabban 9-e. Tavaly a program, amit használtam nem túl pontos volt, és most több szoftverrel is ellenőriztem, és valóban, 9-e ez a nap. Ugyanakkor megnéztem, és a Piramisok mellől nézve is július 26-án kel fel együtt a Nap a Szíriusszal ? nem 25-én! Ez nem tudom mennyit számít, majd a maja-szakértő olvasók járjanak utána. Mindettől függetlenül 8-ától napnyugta után indult el az új kód, nézzük meg a csillagok nyelvén.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Az első és legfontosabb, amit észrevehetünk, hogy a Nap pont 8-án éri el az Oroszlán csillagkép első csillagát, ahol az Oroszlán az Uralkodás szimbóluma. Ez mutatja számomra, hogy az emberiség visszaveszi az uralkodó erőit, az Én képessé válik arra, hogy MAG-ÁT irányítsa. Eddig hagytuk, hogy a pénz és az információ által minket irányítsanak, de most már miénk a választás, hogy mindenki a saját életét uralja.

Az igazi uralkodó minőség ugyanis SOHA SEM KINT uralkodik, nem a többi emberen, hanem bent, belül. Pontosan azért, mert aki uralkodik a többi emberen vagy energián ami tőle függetlenül kívül található, az valójában kiszolgáltatottá válik. Hiszen erre birodalmak épülnek, civilizációk – csakhogy abba nem gondol bele az így “uralkodó”, hogy ha megszűnik az, amit uralni lehet kint, akkor minden eltűnik, és nem marad ott semmi.

Ez az, amitől oly nagyon félnek az ún. “uralkodók”, és éppen ezért adják meg minden erejükkel a szabadság illúzióját jelen civilizációnknak, hogy még eszünkbe se jusson az, hogy hoppá, minket valójában irányítanak. Mert mi, akik erre ráébredünk, és kilépünk az uralkodás alól, valójában szabaddá válunk. És ha egyszer mindenki kisétál, akkor nem marad min uralkodni.

Ami ekkor viszont megszűnik az, hogy elveszítjük azokat a kapaszkodókat, amiket eddig kint kaptunk meg, és ezek után ki kell fejlesztenünk a belső kapaszkodókat, a belső iránytűnket! Ezt is szimbolizálja az Oroszlán csillagkép, amely az Ősi bölcs uralkodóink szimbóluma, akik egyedül magukat irányították a Fény felé, és így jártak elől példával. Ez a mi teendők is, észrevenni most azokat a dolgokat, ahol minket irányítanak esetleg.

Legyen az bármi, a TV adástól kezdve a multik bevásárló polcán át a spirituális tanításokig, minden. A Nap a Rálátás üzenetét hordozza, tehát rá tudunk látni ezekre a pontokra – és itt az idő, hogy lépjünk, végre Teremtő Erőinkkel az univerzumot szolgáljuk és az Örökkévalót – ne a múlandót (utalok itt a Szaturnusz-Mars-Vénusz együttállásra a Kehely csillagkép fölött).

Az Oroszlán alatt pont a Szextáns csillagkép látható, amely a Csillagok Járásának vizsgálatára szolgáló eszköz – ez szimbolizálja azt, hogy ha megértjük a “Mint Fent úgy Lent” axiómáját, akkor képesek vagyunk Bent uralkodni, életünket irányítani.

– – –

S hogy mennyire idevágó üzenet, majd Ti eldöntitek, de szeretném néhány dologra felhívni a figyelmet. Az első és legfontosabb, hogy bár a hatalmas energiát és átalakító erőt rejtő égi háromszög talán most a legerősebb, ezt a háromszöget négyszöggé teszi a Juno kisbolygó.

A háromszög csúcsai a következők:

  1. Plútó: a radikális és minőségi változás
  2. Jupiter – Uránusz: az Új Hit és Új Bölcsesség, Új Igazságok
  3. Szaturnusz-Vénusz-Mars: Csakis időtálló dolgok létrehozása, teremtés, férfi és nő egyesülése

Ehhez érkezik tehát a Juno, amely a feleség illetve maga a párkapcsolat archetípusa. (a mellékelt képen jól látható, keressétek a “Jun” égitestet). Tehát, akármilyen furcsának is tűnik, nagyon erősen megjelent a Térben az, hogy tegyük helyére, alakítsuk át a Női párkapcsolati szerepet, mintát életünkben! A régi csillagmag olvasók jól emlékeznek, hogy a tavaszt szinte a Női Energiák átalakításával töltöttük, s ennek igazán most jött el az ideje, hogy a Nők az őket megillető helyre kerüljenek!

Tehát az a párkapcsolati felállás, ahogyan a jelenlegi civilizációnkat éltük, igencsak átalakításra szorult már. A Nők szerepe az anyagi létezés és teremtés harmóniájának létrehozatalában elsődleges fontosságú – sose feledjük, hogy a férfi mag csak tápláló talajról tud kihajtani! Tehát ahhoz, hogy a Bőség ideje elérkezhessen, ahhoz minden drámától és lelki túlkapásoktól, illúzióktól, félelmektől és rózsaszín ködöktől meg kell szabadulnia a női nemnek. Csakis VALÓDI maradhat a lélekben! Mert ezzel olyan sok erőt adtatok át másnak, hogy valami hihetetlen.

A Juno pedig a Rák csillagképbe érve mutatja a Haza, a Fénybe vezető Utat: most jött el az ideje, hogy a sok spiritualitással foglalkozó hölgy fogja magát, és megmutassa az Otthon Fényét társának – és azt látom, a férfiaknak pedig le kell tudniuk győzni önmagukat, és befogadni azt, amit a Társ hoz el. (Mars a mérleg jegyében).

De ezek csak gondolatok. Valahogy kapcsolódik a kettő, a Bőség és a Női minőség: hiszen a Nő a láthatatlanból teremt, és onnan végtelen mennyiségű és minőségű dolgot lehet előhozni! A Férfi a láthatóból teremt – ennek egy szűk nézőpontból nézve megvannak a maga korlátai, ezen is túl fogunk most lépni szerintem, nézve a Mars helyzetét.

– – –

S mint már említettem, nem szoktam előre tudni, hogy mit fogok írni, most is így volt ez, magam is félig értetlenül állok előtte, de nyilván véletlenek nincsenek, valami bekerült most a Tudatba.

S végül térjünk még vissza kicsit a Bőség fogalmához. Elég sok emberrel kerülök kapcsolatba, és látom a hétköznapi drámákat a pénzzel kapcsolatban, nagyon-nagyon sok történetet mesélhetnék, ahol egyértelműen kitűnik mindig az, hogy a pénz kapcsán maga a tudat öli meg a pénzteremtés lehetőségét.

Hadd meséljek egy kis vidéki városkáról, nem kívánom most megnevezni, ahol egy szülinapi tortát rendeltünk, és vasárnap 11-re mentünk átvenni, ekkorra kellett érte mennünk. S amikor megérkeztünk a cukrászdába látjuk, hogy az zárva van. A hátsó ajtót felfedezve, a behatolás és a torta kikérése után az ott dolgozó hölgyek és urak nagy sopánkodásba kezdtek, hogy “jaj, mennyi munka van, alig bírjuk”. Tegyük hozzá, hogy kisvárosról van szó, és ráadásul egy nagyon szegény megyéről. Tehát már az ember a pénz megteremtésének lehetőségét is távol tartja magától. Ez csak egy csepp a tengerben, tényleg ne a példánál ragadjunk le, hanem nézzünk a dolgok mögé:

Ha változást szeretnénk, akkor bizony azért TENNI KELL. Ki kell lépni a berögzült gondolai sémákból a pénz kapcsán. És talán nem fogjátok nekem elhinni (:) ) de a HIT a legfontosabb. Amit én tapasztalok magamon és a környezetemen, hogy akiben van HIT önmagában, a Teremtőben, akármiben, az képes megélni magát, és teremteni.

Hit.

– – –

S akkor azt hiszem ez egy nagyon nagyon jó felvezetője lesz a következő témának…

46 hozzászólás

Tóth Mária mondta:

Kedves Balázs!
Csak annyit tudok mondani: KÖSZÖNÖM!
Most, így már minden bennem végbemenő változást megértettem. Hosszú volt az út, nem kevés zökkenővel, de most csodás állapotba kerültem.
Mindenkinek teremtő szép napot kívánok!

Ritus mondta:

Igen a HIT az nagyon fontos Balázs!
Köszönöm sosraid!
R.

Simon Zoltánné mondta:

Csak annyit szeretnék hozzáfűzni a mai csillagüzenethez, hogy a Női ernergia egy befogadó energia, és a Férfi egy teremtő energia. Ha spirituálisan nézzük- e kettőnek kell integrálódnia. Ha helyes az irány, akkor a házasság, nem csak földi értelemben vett házasság lehet, hiszen az alkémiai mennyegző, melyet a János jelenések beszél, arról szól, Hogy az Ida/ Izis a tiszta természet/ Pingala /Ozirisz A teremtző erő/ egyesüléséből, mely a házasság, megszületik Hórusz vagyis az Istengyermek. Ez egy magasabb szintű házasság, aminek már semmi köze a földi kapcsolatokhoz.
Üdv.G

Claire mondta:

Drága G!

Ezt írod: “Ez egy magasabb szintű házasság, aminek már semmi köze a földi kapcsolatokhoz.”
Érzésem szerint azért van köze, mert “amint fent, úgy lent” – ahogy a Mennyben, úgy a Földön is…

Szeretettel Claire

Angel mondta:

Kedves Balázs! Vagy valaki!

Nem tudjátok, mi lehet a maja naptárral?? Tölgyfa Mária…:-)

Orsi mondta:

Kedves Balázs!
Hihetetlen mekkora erőhöz segítesz hozzá mindannyiunkat! Soraid tényleg emelőleg hatnak rám! Köszönöm!
Szeretettel Orsi

Mia mondta:

Kedves Balázs és Mindenki!

A Dreamspell – maya időszámítás – szerint, az év utolsó napja mindig július 24.-e, az új év első napja pedig mindig július 26.-a, ezen a napon a mi Napunk és a Szíriusz csillaga egyszerre kel fel a horizonton. Az új év kezdete tehát mindig ehhez a kozmikus eseményhez kapcsolódik.
Július 25-én ünnepeljük az Időn Kívüli Napot, – világszerte! – amely Zöld nap is, vagy a Galaktikus Szabadság napja. Reggel általában egy meditációval, az előző év áttekintésével indul a program, majd az alkotás, kreativitás, a Földanya, a természet kerül a középpontba, a gondtalanság, az öröm, esténként pedig tánccal mulatsággal folytatódik.

A Fénytemplom Szellemi Műhelyben ez már szinte “hagyomány”,:) idén negyedik alkalommal ünnepeltük mi is az Időn Kívüli Napot.

A maya időszámításról bővebben a honlapon: http://www.fenytemplom.com olvashattok.

Szeretettel és Fénnyel!
Mia

simon marcsi mondta:

Köszönöm a sok rétű tájékoztatást. Mindig nagy oda adással olvasom az írásokat. Sokat lehet tanulni beőle.

Biró Anita mondta:

Kedves Balázs!

Mindig nagyon várom a leveleidet:-)
Nagyon sok mindenen mentem keresztül az elmúlt időben, volt benne minden, de nagyon sokat segítettél amikor elakadtam, vagy nem értettem valamit.Nagyon hálás vagyok Neked ezért!!!

Szeretettel:Anita

Tölgyfa Mária mondta:

Kedves Angel!
Valami oknál fogva egyszerűen eltűnt a honlapom.
Úgy látszik eljött az idő, hogy én is megújúljak
Balázs segitségével a
http://majanaptar.csillagmag.hu/ oldalon fogom folytatni,
Csak még egy kis időt vesz igénybe a feltöltés, és hogy megtanuljam kezelni a szerkesztőt ! :)

Szeretettel:

Tölgyfa Mária
Fehér Elektromos Világáthidaló

Anikó mondta:

Mintha saját lelkem változásairól ovasnék Balázs üzenetiben… nem tudom eléggé megköszönönni Neked, kedves Balázs, de azért mégis: NAGYON KÖSZÖNÖM
Tudatos Szép Napokat. üdv Mindenkinek Anikó

K.Erzsébet mondta:

Szia Balázs!

Ez megint egy nagyon jó írás!
Azt hiszem a feltétel nélüli hit megélése önmagában és/vagy Istenben, vagy bárkiben-bármiben az emberiség legnehezebb, legnagyobb feladata.
Ha jól rémlik :-) Jézuson kívül nem sok embernek sikerült a gyakorlatban és testben megélniük. Ezért gondolom azt nem kis feladat ez, ugyhogy legyünk magunkal türelmesek és megértőek, ez nem mindennapi dolog. Idáig már eljutottunk és a jutalom sem fog szerintem elmaradni :-)) nem lehet hogy xi-vagy elmaradjon türelwem:-)))

Üdv mindenkinek
Böbe

Mate mondta:

Szia Balázs és Mindenki!

Hit-teremtés-bőség:

A régi magyar házi áldás:

Hol hit, ott szeretet.
Hol szeretet, ott béke.
Hol béke, ott áldás.
Hol áldás, ott Isten.
Hol Isten, ott szükség nincsen!

Karin mondta:

Kedves Claire! Égi és földi házasság? Égi párom valaki mással, én szintén…”amint fent úgy lent” ? Hogyan lehet összeegyeztetni? Mintha már most két dimenzióban élnénk…

Princess mondta:

Kedves Karin!

Balázs egyik mondatával válaszolnék: “Ha változást szeretnénk, akkor bizony azért TENNI KELL. Ki kell lépni a berögzült gondolai sémákból…” – bár a pénzre írta, de szerintem ez mindenre igaz!
Magam is azt gondolom, hogy ha két ember egymásnak lett teremtve, akkor nincs lehetetlen. Max. csak saját korlátaink akadályozhatnak meg minket, amiket mi állítunk fel, de ha igazán akarjuk, akkor ezeket könnyedén átszökelhetjük. Merjétek az életet újrakezdeni!
Viszont, ha nem lépitek meg, akkor sajnos tovább kell haladni. Ebben az esetben valamelyikőtök még nem elég kész a váltásra, és egyszer talán egy másik inkarnációban újra lehetőséget kaptok…

Angel mondta:

Kedves Tölgyfa Mária!

Nagyon szépen köszönöm! Várom, hogy újra olvashassam. Annyira tökéletes a szinkron a Csillagmag, a maja naptár és más napi jelzések között! A bizonyosság maga.

A legtökéletesebb kiteljesedést kívánom neked és Balázsnak és mindannyiunknak!!!

Claire mondta:

Összeér, ami összetartozik:-)

Karin mondta:

Köszönöm Princess! Találtam valamit a fényegység oldalon…mintha rólam szólna.
“Összeér, ami összetartozik” Csak idő kérdése lenne?
Kedves Balázs érdeklődve várom az ezzel kapcsolatos gondolatébresztőt :)

Claire mondta:

Ma ez a dal “jött velem szembe”:

Bródy János: Légy hű magadhoz

Ne kérdezd, merre visz az út,
A válasz biztonságot úgysem nyújt,
Nem tudja senki, hogy hová érkezel,
Magadtól indulj egyszer el!
Magadtól indulj egyszer el!

Ne kérdezd, honnan fúj a szél,
Figyeld meg jól, miről beszél,
S ha érted már az összegyűjtött hangokat,
||: Találd meg köztük önmagad! :||

Ne kérdezd, hol kel fel a Nap,
Gondold, hogy ott, ahol te vagy,
És hogyha úgy érzed, hogy elborult az ég,
||: A szíved őrizze a fényt! :||

Ne kérdezd, hány napod van még,
Nyugodj meg, lesz még épp elég.
De addig is, míg egyszer minden véget ér,
||: Magadhoz hűséges legyél! :||

http://www.youtube.com/watch?v=ol4ewtKzL8Y

Szeretettel: Claire

Magocska mondta:

Kedves Balázs!

…Neked is köszönöm! CSODÁLATOS NAP EZ A MAI…

Magocska :)

Balázs Ilonka mondta:

Én úgy érzem, sokan szeretnének kimenni ebből a helyzetből, és a hátuk mögött tudni ezt az időszakot.A szeretet felerősödik, ha elengedjük ami megkeseritette az életünknek a szakaszát.Hit nélkül nem lehet élni, sajnos sok emberből még mindig hiányzik.Talán megérdemelnénk már egy szebb-jobb jövöt.Mindenki szabadnak született, joga van bőségben, szeretetben jómódban élni.Nem tartom helyesnek a milliárdosokat, velük szemben olyan embereket akik szegénységgel küszködve éheznek a földön.Talán eljön az az idő, amikor szeretetben, boldogságban és bőségben élhet minden földlakó.

Erika mondta:

Égi házasság? :) Úgy látszk ez mostanság aktuális téma. Égi párom egyenlőre még nincs velem, de remélem meglépi a váltást, mert szerintem fel van rá készülve, csak még kicsit fél. :)

Miért félnek az emberek az égi minőségektől? Talán azért, mert MÁS mint eddig, mert NINCS kötés, NINCS harc, NINCS semmi olyan, ami a földi dolgokban jelen van, és FÉLNEK kipróbálni?

Én mindenkit bíztatok, hogy EGYSZER AZ ÉLETBEN lépje át a félelmeit, a korlátait, és UGORJON egy olyan világba, ami azért SZÉP mert IGAZ, és ÖRÖK, és NINCS mitől félni! :)

Remélem égi párom is lépni mer végre, mert már eléggé türelmetlenül várom… :)

Győrffi Enikő mondta:

Szia Balázs!

Először azt gondoltam, elkérem az e-mail címed, mert a hetek óta bennem zajló változásokat szerettem volna veled megosztani.
Valamelyest sikerült szavakba is öntenem a kavargó érzéseim, gondolataim, melyeket le is tudtam írni. Ezt szerettem volna veled megosztani.
De aztán rájöttem, talán mást is érdekelhet ez a fajta megélés, így most ezt szeretném itt közzétenni, segítő, jobbító, előrevivő szándékkal. Talán mások is magukra ismernek benne.

További sok sikert kívánva munkádhoz, maradok továbbra is hű olvasód.

Íme a gondolataim:
Hetek óta szétfeszítettség érzése bennem. Amolyan nagy durranás, robbanás, megszületés előtti állapot…
Mindenféle vegyes érzések, megélések, történések sorozata előtti várakozás…
Egyik nap minta nem is a Földön lennék (lebegés két világ közt), az eseményeket kívülállóként szemlélem. Aztán beugrik az Új Föld képe. Elmehetek egy kis időre oda, ahol béke, harmónia, egység csodálatos érzése, nyugalom és szeretet árad mindenhonnan.
Másik nap meg temérdek munka, feladat, nagy erőpróbák fizikai szinten úgy, hogy estére teljesen le vagyok taglózva, s hamar bealszom a fáradtságtól.
A kettő együtteséből lassan kibontakoznak meglepő és hihetetlen érzékelések (egyszerre vagyok a jelenben egy adott szituációban, de ugyanakkor egy távoli helyen is).
Különös, talán sehová nem illeszthető álmok, felszínre törő múltbeli emlékképek, előző életek képei peregnek előttem.
Minta egy hullámvasúton ülve egyszer némán, fejet lehajtva haladnék szélsebesen előre, máskor meg sikítva, ordítva rohannék egyenesen a végtelenbe.
Test, lélek, szellem hármas egysége erőteljesen jelen: hol az egyik, hol a másik kerül előtérbe.
Mintha egymás mellett versengenének, hogy mindegyiknek jusson kellő és elég idő, tér a megélésre.
A testem mozgás után kiált, hogy edzzem azt.
A lelkem az igére áhítozik, templomba visz, ahol csak ülök hosszú perceket, és sírok. Meghallgatom a misét, megkönnyebbülök, majd hazamegyek.
A szellem a ?legkezelhetetlenebb?, mert az átvesz, levisz a mélyre, majd ezután felemel. Utána mérhetetlen hála a tapasztalásért, majd megint megérkezem ebbe a ?valóságba?.
Ilyen napok egyikén belső világomba beburkolózva, mély áhítattal imádkozva egyszer csak megszólalt bennem az ÚR.
Képek jönnek, s Ő csak beszél hozzám, feltett kérdéseimre hol csak egy-egy szóval, hol hosszasan felel. Leírhatatlan és kimondhatatlan élmény érezni, ahogy fogja a kezem, és vezet. Mérhetetlen hála tölti el szívemet, mert már tudom, hogy ő soha nem hagy el engem.
Hát itt tartok most… :)

Szeretettel: Engie

ChiChi mondta:

Kedves Balázs!
Köszönöm ismét lélek és szellem emelő írásod. :)
Szép napot Neked és Minden Kedves Olvasónak! :)

Kerion mondta:

A bőséget úgy kell elképzelni, hogy van mit a tejbe aprítani. De csak annyi, amennyi egy normál életvitelhez szükséges. A bőség nem jelent milliárdosságot. Abban kell hinni, hogy a “helyzet” megoldódik, és akkor meg is oldódik, például pénzügyi vonatkozásban. Egyébként a dolgokat el kell fogadni. Bármilyen furcsa, szinte magától jön a megoldás, de azt észre kell venni. Nem szabad kétségbe esni, erőlködni, “agyalni”. A még regnáló rendszerhez való kötődéseket ezzel a hittel, önbizalommal lehet csökkenteni. Amikor az utolsó szálat is elszakítjuk, már teljesen szabadok vagyunk, voltaképpen felemelkedtünk.

Ritus mondta:

Erika!
Türelem, rózsát teremt. Tudod, nyugi!
Most nem írtam mesét, de ha Te hiszel abban, hogy van égi párod akkor úgyis megkapod, ha semmit nem teszel érte. Csak engedd el egy kicsikét ne akard, hanem SZERESD.
R.

Nikoletta mondta:

A hét tanulása:
a kisfiam odahozott nekem egy prospektust, aminek az elején egy férfi és egy nő látható, a nő a férfi nyakába kapaszkodik és nagyon boldogok.Kisfiam odateszi ezt az ágyamra és azt mondja: ennek itt a helye hogy anya szerelmes legyél egy férfiba….

Ava mondta:

Sziasztok!
Most csöppentem ide. :) Égi házasság. Épp most próbálom lerázni magamról édes és borzasztóan fájdalmas béklyóit. :( Évekig reméltem, hogy Ő is úgy lát engem, ahogy én Őt. Nem voltam kész beszélni róla, és Ő még kevésbé. Aztán egy mondat mindent megváltoztatott. Rájöttem, hogy nem tudja legyőzni a félelmeit. Még értem sem. Értünk sem. Szeretnék ezer mérföldekre menni tőle, hogy hamarabb gyógyuljon a seb. Hogy ebben az életben már soha többé ne szeressem. Még úgy sem, mint egy barátot. Mi nem lehetünk barátok. Talán egy másik inkarnációban? Lesz még másik?
Ava

Ava mondta:

Gondolkodom a leírtakon. Talán nem is volt az égi párom, csak én erőltettem? Ha valaki meg sem próbálja legyőzni az akadályokat, akkor talán nem is akarja legyőzni azokat. Ezzel a gyáva viselkedéssel nem is méltó arra, hogy égi páromnak nevezzem? Hááát, remélem hamarosan letisztul bennem.

Erika mondta:

Ava!

Miből gondolod, hogy az égi párod? Ha valóban az égi párod, akkor neked kell segíteni őt, hogy legyőzze a félelmeit és nem elmenekülni előle. Ha viszont nem a párod, akkor lépj ki minél hamarabb az egészből.

Egyáltalán Ő tudja, hogy a te párod?

Erika

Ava mondta:

Kedves Erika!
Próbáltam segíteni. Nem sikerült sokadszorra sem. Egyébként honnan tudhatja az ember pontosan, hogy ki az égi párja? Valószínűleg én tévedtem.
Üdv: Ava

Ritus mondta:

Égi-e a pár? honnan tudni?

Én jeleket kértem és kaptam :) aztán van köztünk egy különös telepatikus kapcsolat, tudjuk egymás gondolatát anélkül, hogy kimondanánk. Az idő múltán kissé fakult és kopott, de az érzés a régi igazi szerelem :)
R.

Angyal mondta:

A hit az nagyon fontos,és nem mindegy hogy szívből vagy fejből hiszünk,és hogy hiszünk vagy vallásosak vagyunk.
Angyal

Princess mondta:

Kedves Ritus!
Annyira igazad van, én is így tudnám jól megfogalmazni az égi párommal megélt kapcsolatomat.
Először részletezni akartam, hogy mit is váltott ki belőlem, de ezt a gyönyört mindenkinek magának kell megtapasztalni… és egyébként is csak ismételni tudnálak téged. :D

Magam sem írhattam volna jobban!

Princess

Erika mondta:

Ritus és Princess! :)

igazatok van! :) Telepatikus kapcsolat, megérzed a másik hangulatát, vagy ha éppen rád gondol, vagy ideges, vagy bármi történik vele, azt is érezni lehet. Ha a szemébe nézel, kicsit olyan, mintha magadat látnád, és még sorolhatnám. Ja, és ezt a másik fél is érzi, tehát KÖLCSÖNÖS. Néha az az érzésem, hogy jobban ismer engem mint én magamat, és fordítva. :)

Szóval valami ilyesmi az égi pár szerintem. Egyesek még azt is mondják, hogy arcvonásokban is hasonlítanak egymásra az égi párok. (Lehet benne valami, tényleg van 1-2 vonás hasonlóság)

Erika

Princess mondta:

Kedves Erika!

Így van, némi hasonlóság van a két ember között… a mi esetünkben mozdulatainkban mindenképpen (kéztartás; vagy ugyan úgy forgattuk a kést; vagy a megfontolt mozdulatok).
Külsőségben a családom csak annyit mondott, hogy teljesen összeillünk, amit nem tudtak megfogalmazni, hogy mit jelent, de talán a hasonló megjelenés miatt lehetett.
A legnagyobb megmérettetés édesapa volt (ugyanis ő tudatosan vizsgáztatott mindenkit, és mindenkinél volt valami kifogása – bár ha kellett elfogadta a döntéseimet). Viszont az égi párom nagyon jól vette az akadályokat, nem elég hogy engem elvarázsolt, hanem apumat is lehengerelte. :D

Erika mondta:

Sziasztok!

Bocsánat, ez most nem ide tartozik, de hátha Balázs tud rá mondani valamit. :)

Ha este felnéztek az égre, van egy nagyon fényes csillag (bolygó), de nem a Vénusz! Kicsit sárgás fénye van, és ha megfigyelitek, akkor pulzál és van egy aurája is. Bár nem értek hozzá, de én így laikusan azt gondolom, hogy a Jupiter lehet. Ugyanakkor ha megpróbálom fényképezővel levideózni, akkor “kimászik” a képből, mintha remegne a kezem, pedig a kezemet mozdulatlanul tartom. Szabad szemmel nézve nem mozog, egyhelyben áll, mégis ha videózod, akkor mászkál.

Mi lehet ez a jelenség, és mi ez a bolygó? Balázs! Tudsz erre mondani valamit?

Előre is köszönöm

Erika

Kiss Balázs Kunó mondta:

Szia Erika!

ha nyugat felé esik, és naplemente után látod, akkor az a Vénusz lesz, de ott van mellette most a Mars és a Szaturnusz is. A Vénusz a legfényesebb, tehát azt most látnod kell napnyugta után.

9-10 körül már jól látható keleten-délkeletn a Jupiter, ez lehet még, amire te gondolsz.

Balázs

Erika mondta:

Köszi Balázs!

A Jupiter lesz, mert éjjel 11-02 óra között látszik nagyon szépen. Biztos, hogy nem a Vénusz. :)

Arról is írhatnál, valamit majd, hogy ennek mi a jelentősége, mitől ilyen “fényes” :)

Köszi mégegyszer

Erika

Judit mondta:

Eleg reg ota nem kapok ertesitert, annak e;;enere hogy bejelolom mindig a kisablakot.

Kedves Balazs !
Mennti idonkent kell ezt ujra kerni ?

Sok szeretettel gondolok ratok.
Judit FL

Kis torok Katalin mondta:

Szia Balazs!
Csak azt szeretnem ehhez hozzafuzni,hogy en reg azt mondom,hiszem,tudom,tobb penzem van mint amit el tudok kolteni!Es ez nagyon bejon!
Mas is nyugodtan kiprobalhatja!Sok sikert!

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Judit!

Minden cikk után külön hozzászólások vannak, minden cikk esetében be kell kapcsolnod itt alul a “Értesítést kérek a hozzászólásokról.” pipát. :)

Balázs

Ritus mondta:

Hú, erre én is kiváncsi vagyok Balázs, amit ERika kérdezett.
R.

H Zsuzsa mondta:

Kedves Ritus és Erika!
Engem is izgatott a Jupiter ezért utánanéztem és a négy holdjának helyzete szerint hol az egyik hol a másik oldal pulzál jobban.Ami szinte szabad szemmel is látható. A Meteor csillagászati évkönyvben találtam rá.
Mindenkinek szép napot
Zsuzsa

Erika mondta:

Köszi az infót Zsuzsa! :)

Arról is ír valamit, hogy mitől változik a szine? Ugyanis készítettem róla egy videót, és hol kék, hol sárga a pulzálás. Nagyon érdekes!