Csillagüzenetek

A ’70-es korosztály minőségi változása

2011. jan. 12

Egy kicsit általánosabb és átfogóbb írás következik most, amelynek indíttatása személyes jellegű, de a 2010 második fele és a 2011 első fele majdnem egy egész “korosztályt” érint, így hát mindenképpen fontosnak tartom ennek az írásnak a megszületését. A megértéshez minimális szinten bele kell mennünk az asztrológiába, de nem lesz bonyolult, ígérem. :)

Arról van szó ugyanis, hogy főleg az 1975 és 1979 között születtetek, egy kvázi 30 évente előforduló bolygóátvonulást élnek meg 2011 -ben, illetve tavaly. Ez a bolygóátvonulás – tranzit – azt jelenti, hogy a ’70-es években egy bizonyos helyen, a mérleg jegyben állt a Plútó; pontosan ott, ahol éppen most a Szaturnusz halad el.

Ez tehát egy radix Plútó – Szaturnusz tranzit esemény, ami a két bolygó minőségét tekintve igen “fontos”, érzékelhető és meghatározó.

Képzeljétek el a lelki szemeitek előtt, hogy a Szaturnusz égi útján a Szűz csillagképben halad tavaly nyár óta, szépen lassan lépked, eléri a Szűz csillagkép közepét, továbbhalad a Szűz térdéig, majd most januárban ott megfordul, visszamegy a Szűz méhéhez, ott ismét megfordul, hogy kilépjen a Szűz csillagkép női alakot ábrázoló égrészből és belépjen 2011 végén a Szűz angyali részébe.

Nos, ahogy itt elhaladt 2010 nyara óta a Szaturnusz, pontosan ott ment el, és megy végig 2011-ben (akár többször is), ahol a ’70-es korosztály születésekor a Plútó állt.

Mivel a Plútó maga lassú mozgású bolygó, és a Szaturnusz sem nevezhető gyorsnak, ezért maga az “esemény”, a találkozás szépen lassan, hetek-hónapok alatt megy végbe, nem köthető igazán egy adott naphoz. Ez egy folyamat, ami pár hónap alatt csúcsosodik ki, ez alatt történik meg a találkozás. A 75-79 közöttiek ezt a találkozást HÁROMSZOR élik meg 2010 október és 2011 szeptember között.

De mit is jelent a Plútó – Szaturnusz tranzit?

Nos, a képletben a Plútó jelöli a végletességet, egy hatalmas, átalakító erőt. Ahol áll a képletben, ott radikálisak vagyunk, gyökeres fordulatokat tudunk véghezvinni. Ez a “minden vagy semmi” állapota, amikor az ember mindennel és teljesen találkozik, vagy semmilyen szinten sem. Maga a halál, így alacsony szinten romboló, pusztító – önpusztító – erejű.

Magas szinten ez a MINŐSÉGI VÁLTOZÁS szimbóluma: az erő, amivel képes vagy gyökeres változásra. Ennek a segítségével – illetve amilyen házban áll, azon a területen – tudod a régi énedet “megölni” és egy új, minőségit kiművelni. Ha nincs mögötte minőségi változás, akkor csak cseberből-vederbe sodródik az ember.

Nos, az ide érkező Szaturnusz mutatja: MOST JÖTT EL AZ IDŐ A TELJES VÁLTOZÁSRA!

A Szaturnusz áthaladás (tranzit) az, amely megkérdezi tőlünk ezen a területen: a változás, amit szeretnél, amit véghez akarsz vinni életedben, az valódi? Az kiállja az idő próbáját? Nem csak egy illúzió, egy újabb menekülés, egy újabb kis halál, ami csak csapkodás és kapkodás?

A Szaturnusz úgymond aktiválja is a Plútót: MOST! Most jött el az idő, változz, tessék alakulni!

Igen ám, de a Szaturnusz nem arról szól, hogy kapkodásra ösztönözzön: a Szaturnusz által csak szépen lassan, lépésről lépésre, fokról fokra lehet haladni. Szépen, aprólékosan. Ez nem egy új ugrás, nem egy vetődés a semmibe. Gondos felszámolása a réginek és szép lassú kiépítése az újnak.

Halál – igen, halál: meghal a régi és helyébe belép az új.

Ez olyan, mint a szülés: lassú és fájdalmas. Mindenkinek a világban: amiben az átalakulást véghezviszed és Neked is, aki megéli az átalakulást. A szülést nem lehet elkapkodni, ez egy szent és csodálatos folyamat. Az égi segítőink folyamatosan ott állnak és segítenek, de nem tudják helyetted elvégezni a munkát, az új megszületésének transzmutációját. Ezt Neked kell megtenni, senki nem tudja helyetted.

Ám ami létrejön, az maga a csoda, hiszen a Szaturnusz magas szinten a Gyémánt: a teljes, tökéletes, fényes, fehér és ragyogó: semmi nem képes elpusztítani, de hosszú és lassú folyamat által jön létre, nagy nyomás alatt.

Amit egy ilyen Szaturnusz tranzit esetében az ember tenni tud: türelemmel, nem rohanva, mindennek megélve az idejét szépen lassan megengedi a változást. Nem áll ellen, mert az ellenállás fájdalmat hoz. A régi én lerombolása és az új én megszületése ebben a szülőcsatornában akkor zökkenőmentes, ha az ember megadja magát a felsőbb akaratnak, mert a szülés beindult, akkor tenni nem lehet ellene semmit.

Persze az ego minél jobban ragaszkodik a régihez, annál fájdalmasabb a haladás. De a teljes Elfogadás által ez egy csodálatos és zökkenőmentes folyamattá válik.

– – –

Ez a Szaturnusz tranzit főként 2009-ben a 60-as korosztályt érintette, és 2011 végétől jönnek a ’80-asok. Ám most, 2011-ben ez, mint írtam, elsősorban a 75 és a 79 között napvilágot látottakra vonatkozik. Tehát a 2011 a 32-36 évesek éve lesz abban a tekintetben, hogy nekik valódi és minőségi átalakítást kell hozniuk életükben. Az idősebbek már túl vannak rajta, a fiatalabban még várnak erre a tranzitra – senki nem ússza meg.

Természetesen, ezt valamilyen szinten más is megélheti, megéli, hiszen minden ember képlete egyedi, ahol nem csak ez a két bolygó létezik, millió más dolog is szimbolizálhat hasonlókat. Ezen írás célja főleg az említett korosztály figyelmébe ajánlani, hogy mi vár rá és min ment esetleg keresztül – hogy tudatosan lehessen megélni ezeket az átalakulásokat.

– – –

Ezen a linken található egy táblázat. Az első oszlopban látható dátum idején találkozik az adott napon születettek Plútója az áthaladó Szaturnusszal. A születési időpont kikeresése, vagy nagyjából megtalálása alapján behatárolható az időpontja az eseménynek. Nem a pontos nap a lényeg, de nagyjából így belőhető az időpont, amikor tudatosabban tudunk rátekinteni az eseményre.

40 hozzászólás

Ancsi mondta:

Nagyon elgondolkodató írás…
Ez 74-esekre is vonatkozhat?
Köszönöm!

kri mondta:

Nálam sajna semmi hatással nincs a táblázat szerint sem.

Sunrise mondta:

Nekem teljesen betalált, annyira ebben élek, vajúdok és pont ezekre a kérdésekre keresem a válaszaimat. Várom a következő időpontot, mert olyan szerencsés vagyok, hogy dupla jár belőle. :-)
Köszönöm a megerősítést!

Adelaida mondta:

Sziasztok!

Nekem tavaly volt ez a tranzitom, és lám pont akkor kezdtem el egy sulit. Ami új megélhetési forrást biztosít majd nekem :-) Pedig sosem, gondoltam volna, hogy pont a szépségipar fog érdekelni :-) Most, hogy olvastam a cikket nem is agyalok tovább rajta, hogy jó ötlet volt-e. Tutti biztos, hogy AZ!

Ritus mondta:

A szüléshez pár gondolat…….
A szülés egy szakrális beavatás, azon túl egy olyan folyamat, ahol nem tudod megjátszani magad és olyan dolgok is előkerülhetnek belőled, amin még Te is meglepődhetsz, nem tudhatod ugyanis, hány csontvázad van a “szekrényedben”. Ha hagyod magad, könnyebben fog menni,és a végén egy olyan karatikus élményben lehet részed, ami felér egy olyan állapottal, ami az egekig emelhet, -szeretet transz- mindezt azért, mert lazán veszed, ha ellenkezel akkor nagyobb lesz a fájdalom, és elmarad a mident elsöprő mély belső élmény, megélés is. -és ezt igyekszem magamnak is mondani :D – Az is jó, ha tudjuk minden értünk van, minket szolgál.

Én nagyon erősen tapasztalom ezeket a változásokat és igen, úgy érzem én magam fogok újászületni benne.

Érdekes Balázs, hogy a szóhasználatunk sokszor megegyezik :))))
Köszönöm az írást!!!!

Lady Justice mondta:

’82 év végén a Plútó még egészen biztosan a Mérleg jegyében tanyázott… ’83 novembere táján tért haza, ha szabad megjegyeznem.

Adri mondta:

Igeeen! Hajrá hetvenötösök!:o)Érdekes, mert évek óta szeretnénk vidékre költözni, mindenki noszogatott, hogy égessünk már fel magunk mögött mindent és menjünk, de én valahogy úgy voltam vele, hogy hagyjanak már minket a saját tempónkban menni, majd lépésről lépésre szépen áttesszük a súlypontunkat vidékre. És tessék, milyen igazam volt! Most még az égiek is segítik, hogy ez idén sikerüljön halálugrás nélkül, egyszerűen csak átlépünk az újba! Szuper! Már nagyon várom!

Köszi az írást Balázs!

És te hanyas vagy? Szintén zenész?:o)

zoli mondta:

Sziasztok !

A 70-es korosztályhoz tartozom , éppen 1970 elején születtem!

Ezekszerint nálunk már megkezdődött a minőségi változás??!!

?

Gabi mondta:

Balázs!

Szia!
nekem nem tiszta a táblázat….:-(
vagy nem jól értelmeztem az írásod….
ha az én dátumom nem szerepel 1977.03.08 ezért még működhet a változás?
Csak azért mert kb. 20 hónapja foglalkozom ezoterikával és nemrég jött le a feladatommal való kapcsolatom….
Most döntöttem el,hogy kristálygyógyászattal akarok foglalkozni akkor belevágjak?

üdv mindenkinek!

gygabi mondta:

Kemény idők,embert próbáló feladatok,szélsőséges érzelmi energiák,Isteni megoldások. Egy ’77’-es

Köszönöm Balázs, igaz.

Zsolt mondta:

Balázs,

ez a minőségi átalakulás miben jelentkezik. Tényleg már tavaly ősszel éreztem, hogy valami nem jó a régi életemmel (állás és leginkább párkapcsolat, bár ez utóbbi esetében még vissza-vissza gondolok, és jár az agyam, mit tehetnék még totál elengedni), van is elgondolásom, bele is fogtam egy-két dologba, hogy változtassak, még kapkodom, hol ide, hol oda, ezért érdekel és miben fog jelentkezni, hogy valóban ez a jó?

Köszönöm
Zsolt

Orsi mondta:

Köszönöm Balázs!
Ez most nagyon sokat segített megértenem a velem történt eseményeket!Szinte napra pontosan. Az biztos, hogy az esemény nagyot szólt az életemben és tényleg nagy fájdalommal jár nálam a születés :) De már tudom, hogy megéri. Látom a táblázatból, itt még nincs vége. Mindenkinek kívánok sikeres újjászületést!!
Hálával munkádért, Neked is kívánok minden jót!

Lady Justice mondta:

Talán egy misét megérhet az is, hogy ’82 végénél következett be Szaturnusz – Plútó találkozás…

… Mi vagyunk akivel nem számoltak… :D :P Bocs… ;)

Júlia mondta:

Mostanában én is korosztályokban gondolkodom, tapasztalatból, (sok a 80-as ismerősöm és azonos dolgokat látok náluk) de Balázs te is alátámasztottad a sejtésemet ezzel kapcsolatban. Én 73-as vagyok, és tavaly a Dalai Láma előadásán voltam a kérdéses átvonulás időpontja körül. A változás megtörtént, gyökeresen, teljesen, de csak most vált teljessé. Köszönöm az gondolataidat.

Győrffi Enikő mondta:

Sziasztok,

Én is élem! Így könnyebb elviselni.
Köszönöm.

Angyal mondta:

Köszönöm Balázs!
Itt egy ’67-es ír. Nekem késett egy kicsit a dolog, de jan.6.-án megkaptam a pofont…Ekkorát még soha életemben….Most már tudom miért…
Li

Fairy mondta:

Kedves Balázs!
Köszönöm! Pont jelezni szerettem volna az elindult változásról, az egyén felvállalása, kiválása, és egyé olvadása témában. A mostani írásod ismét tisztánlátásra kényszerít. Velem elkezdődött ez a tavalyi évben, történik most, és történik nyárig – érzem, és látom a változást. Nálam egyértelmű a változás, a kiválás, vallás levetkőzése; a karmám feloldása – a bőség bevonzása. Folyamatosan érlelődött bennem, és szépen lassan haladok – úgymond “öntudatlanul” tudatosan. Van még rajta mit dolgozni, vannak megoldandó feladatok. Fél éves – minden napos – pozitív szuggesztiós meditációt kezdtem, és ezt pont júliusra fejezem be, ahogy a táblázatban mutatják a csillagok… Hát akkor nosza rajta, bele a mélyvízbe, és ússzunk szépen, mutassuk meg mit tudunk! – szavaiddal élve ;)

Andi mondta:

Én azt gondolom, ez inkább egy belső, mélylélektani transzformáció.Előkerülnek az ördögök és az angyalok a lelkünk mélyéről, és biztosan lehullik rólunk minden hazugság.

Kanti Szilvia mondta:

Nagyon köszönöm,hogy megerősítettél az érzéseimben,és abban,hogy továbbra is figyeljem az a radix bolygóimon áthaladó bolygókat.Sokat segít hogy nem vagyok egyedül a nagy átalakulással.Nekem talán hatványozottan jelenik meg az életemben,mert a Plútóval együtt állt a Nap,a Merkúr,és ott van még a felszálló holdcs.pont is.Konkrétan azt élem ebben az időszakban,hogy én nem számítok ,nem én vagyok a fontos,és erősen érzem hogy önelemzésre van szükségem,mert ha nem szakítok rá időt,akkor úgy érzem,megőrülök.Magamba kell szállnom,de nehezen tudom elngedni az EGO-m.Sajnos testi tünetekkel is jár,ha túl heves érzelmeim támadnak,a szívem össze-vissza ver.

Hanna mondta:

Kedves Balázs!

Én 70 szeptemberében születtem és szeretném megkérdezni , hogy nekem mikor volt ez a nehéz időszak?
Nagyon sok nehézségem volt az elmúlt 2 évben , néha sikerült könnyedebben élnem , máskor viszont mint egy mázsás súly , úgy telepedett rám.Sokszor éreztem , tudtam , mikor kell megnéznem írásaidat ,mert éreztem a hatásokat :)

És most nem tudom mi történik…Kihulltak a szekrényből a csontvázak ,titkoltam dolgokat más előtt , amit szégyelltem.Túl sok dolgot vállaltam magamra,összeroppantam és most minden kiderült…Annyira nehezen élem meg , hogy szinte belepusztulok, pedig erős embernek tartom magam.A múlt évben nagyon sok dolgot átépítettem magamban , ami a fejlődésemet szolgálja.Azt hittem már vége , vagy csak toltam magam előtt?
Az a legrosszabb,hogy mindent elveszíthetek, a páromat , az otthonomat.Nehéz ezt túlélni, nehéz újra születni.

Szupercella mondta:

A 70-eseknek: Balázs ezt írta: “Tehát a 2011 a 32-36 évesek éve lesz abban a tekintetben, hogy nekik valódi és minőségi átalakítást kell hozniuk életükben.” ezt olyan módon alá tudom támasztani – bár lehet véletlen egybeesés, de magam is 70-es vagyok és pontosan 35 éves koromban borult a bili, tehát 2005-ben. Az életem onnantól 180 fokos fordulatot vett, jó értelemben. Vagyis én azt tapasztaltam, hogy ez a 32-36 éves ciklus a potenciális időszak a nagy változtatásokra, bármilyen évjáratról is legyen szó. De persze ez az én tudománytalan véleményem…:-)

Baby mondta:

Szia!

Nagyon sokat segítenek az írásaid, mostanában körvonalazódik az Új életem…nem érzem már nehéznek a szülést, mert megadtam a folyamatnak magam.Ellazulva próbálom érzékelni, hogy milyen Útra szeretnének tenni!
Mindig érdeklődve várom: hogy na nézzük meg, mit írt erről az időszakról Balázs!!!:-)Aha, akkor már értem, és megnyugszom…:-))
Köszönöm!!!:-)
Szeretettel: Baby

Edit mondta:

Szia Balázs!
Képzeld Balázs teljesen felizgattál:):):).Nem tudom számít e,de én 76-ban születtem,szűz jegyében mérleg aszcedensel.Érzem a változást.Élem a változást ezerrel.Tavaly az a rengeteg vívódás,borzalmas volt.A családi életem rendben van,önmagammal vívódtam,ideges voltam,híztam egy csomót.
A karácsony hozta el a változást,csodálatos volt pedig pénzünk sem volt rá rendesen.Tombolt bennünk a szeretet,sütiztünk,szánkóztunk,szóval igazi boldogság töltötte el a lelkemet.Január eleje óta pedig 100 fokon égek egyszerűen muszáj cselekednem.Benne vagyok egy üzletben 2 éve.Már régen magas szinten lehetnék,de egyszerűen nem csináltam.Az is közrejátszik,hogy nincs kolerikus jellem bennem egyáltalán.Flegmatikus vagyok nagyrészt.Most azt érzem,hogy itt az időm,elég volt.Köszönöm a megerősítést.Szeretettel Edit

TIBI mondta:

Szerintem alapbol az ego elengedéséről szol ez az égi helyzet.Nálam legalábbis erről szolt, szol.Materiális szinten lenulláztam magam,mindent egobol akartam megoldani.Lekellett lassitanom életemet és elfogadni a tanitást.Átalakult minden körülöttem,és folyamatossan alakul most is.Nekem oriási szerencsém párom kitartása mellettem,amit nemtudok eléggé megköszönni Neki.Nehéz szülés ez,de remélem megtanultam a leckét és a Tejút ereje segit emelkedni.Én 1971 juniusában születtem le megint,és 8as házas Szaturnuszom,és 12 es házas Plutom van alapbol.Feladat még van bőven!Tudom mindenkinek más tanitást hoz el ez az időszak,de ha az antennákat johelyen joidőben engedjük ki már csak rajtunk mulik bejőn-e az adás.KÖSZI az irást!TIBI.

Erika mondta:

Sziasztok!

Most, hogy ezt olvasom, tényleg 2010 szeptember környékén sokalltam be, minden tekintetben. A srác, akit szeretek, és aki a duálom, nagyon kedves, aranyos, de mégis a barátnőjével van még mindig, nem lép felém úgy, ahogy azt én szeretném. Haragudni nem tudok rá, nincs miért, de már nem bírom ezt a bizonytalan állapotot és az állandó reménykedést sem. Besokalltam, és úgy döntöttem, lezárom ezt a dolgot, még utoljára elmegyek egy helyre, hogy lássam, de ennyi volt. Ezt meg is írtam neki. A srác azonban várt engem, kedves volt, úgy viselkedett mint eddig még soha, érezni lehetett, hogy szeret, de még mindig nem hívott el randizni. Így hogyan zárjam le ezt a dolgot???

Ha jól rémlik, Balázs azt írta valahol, hogy amivel dolgunk van, azt úgy sem tudjuk elengedni. Hát ez tipikusan az a helyzet, amit sem megoldani, sem elengedni nem tudok, nem az én kezemben van megoldás kulcsa, és ez így nagyon rossz!!!

Továbbá színtén szeptember környékén fogalmazódott meg bennem, hogy most már elmegyek angolt tanulni, mert muszáj. Most januárba be is iratkoztam egy tanfolyamra, január végén kezdem.

Összefoglalva, megléptem olyan dolgokat, amiket eddig nem, van ami szépen halad előre, de a legtöbb dologban várakozásra vagyok kényszerítve, amit már nagyon de nagyon unok, és nem is értem, hogy mit akarnak a fentiek.

Amúgy 1974-es vagyok, és a táblázat alapján 2010 szeptemberben kellett meglépnem a váltást, tehát nagyjából igaz az időpont, bár a megvalósítás csúszik, sokszor rajtam kívül álló okok miatt.

Viszont a táblázat szerint én 2010-ben már lezártam ezt a folyamatot. (legalábbis ha jól láttam, akkor 2011 már nem érinti a 74-eseket)

Kérdés: Bízhatok abban, hogy 2011-ben végre meg is valósul amit szeretnék? (párkapcsolat, tanulás, új jól fizető munkahely)

Szóval Balázs! Ha neked van információd arról, hogy az ilyen helyzeteknek mi a célja, miért alakulnak ki, akkor örömmel olvasnék erről egy cikket!

Legyen szép napotok!

Erika mondta:

Sziasztok!

Most, hogy ezt olvasom, tényleg 2010 szeptember környékén sokalltam be, minden tekintetben. A srác, akit szeretek, és aki a duálom, nagyon kedves, aranyos, de mégis a barátnőjével van még mindig, nem lép felém úgy, ahogy azt én szeretném. Haragudni nem tudok rá, nincs miért, de már nem bírom ezt a bizonytalan állapotot és az állandó reménykedést sem. Besokalltam, és úgy döntöttem, lezárom ezt a dolgot, még utoljára elmegyek egy helyre, hogy lássam, de ennyi volt. Ezt meg is írtam neki. A srác azonban várt engem, kedves volt, úgy viselkedett mint eddig még soha, érezni lehetett, hogy szeret, de még mindig nem hívott el randizni. Így hogyan zárjam le ezt a dolgot???

Ha jól rémlik, Balázs azt írta valahol, hogy amivel dolgunk van, azt úgy sem tudjuk elengedni. Hát ez tipikusan az a helyzet, amit sem megoldani, sem elengedni nem tudok, nem az én kezemben van megoldás kulcsa, és ez így nagyon rossz!!!

Továbbá színtén szeptember környékén fogalmazódott meg bennem, hogy most már elmegyek angolt tanulni, mert muszáj. Most januárba be is iratkoztam egy tanfolyamra, január végén kezdem.

Összefoglalva, megléptem olyan dolgokat, amiket eddig nem, van ami szépen halad előre, de a legtöbb dologban várakozásra vagyok kényszerítve, amit már nagyon de nagyon unok, és nem is értem, hogy mit akarnak a fentiek.

Amúgy 1974-es vagyok, és a táblázat alapján 2010 szeptemberben kellett meglépnem a váltást, tehát nagyjából igaz az időpont, bár a megvalósítás csúszik, sokszor rajtam kívül álló okok miatt.

Viszont a táblázat szerint én 2010-ben már lezártam ezt a folyamatot. (legalábbis ha jól láttam, akkor 2011 már nem érinti a 74-eseket)

Kérdés: Bízhatok abban, hogy 2011-ben végre meg is valósul amit szeretnék? (párkapcsolat, tanulás, új jól fizető munkahely)

Szóval Balázs! Ha neked van információd arról, hogy az ilyen helyzeteknek mi a célja, miért alakulnak ki, akkor örömmel olvasnék erről egy cikket!

Legyen szép napotok!

Ritus! :) Köszi a mesét, elolvastam, majd reagálok rá, ha össze szedtem a gondolataimat. :)

Balázs! Bocsi, az előbb elfelejtettem kivenni a linket, így moderálásra vár az üzenetem, ezért másoltam be újra, most már link nélkül. (az előzőt törölheted)

Csillag József mondta:

Drága Testvér :-)

Isten igazából örülök néked, amit írsz és amit élsz.
A világot járva mind többekkel találkozom kik Istenben élnek.
Köszönöm, hogy ismerhetlek téged is közülünk!
Isten áldása mindahányan vagytok e csodálatos Földön :-D

Isten-Isten! Üdv: Csillag József!

Angyalka 1105 mondta:

Balázs ! :)

Ez nagyon durván igaz :) Hihetetlen :)

Én egy 60-as vagyok . 2009 február végén mindent föladtam a régi életemből ( értsd. lakás, munka , emberi kapcsolatok )
Egyedül költöztem az eredeti lakóhelyemtől 270 km-re :)
Új munka, albérlet.
Nem volt az igazi :)
Majd 3 hónap múlva ismét költözés 200 km-re .
Ismét új munka, új lakhely :)
Egyedül, pénz nélkül :)
Még mindig egyedül , de boldogan , mert azt gondolom, hogy most a helyemen vagyok Szegeden :)
Mert Szeged , a napfény városa :)

Üdv : Egy lelkes olvasód :)

Vera mondta:

Balázs!
Megírnád nekem, hogy a 1979.01.01-én születettel mi a helyzet?
Nem egyértelmű nekem az írás, mely szerint a megjelölt időben születetteket érinti a változtatás lehetősége. Miközben a táblázat szerint csak egyes dátumokhoz fűződik a bolygók hatása. Üdvözlettel: V.

Cinzina mondta:

“Kár” hogy a 80-asok “csak” 2011 végén jönnek – én 81-es vagyok, de már megtaláltam azt, amiben minőségileg változni tudok, és nem csak egy újabb illúziót teremtek vele – kb. a múlt héten (na de most van a mesterévem, talán ezért…). Bízom benne hogy év végén a bolygók és csillagok is hozzásegítenek még, amennyit kell, bár tudom, hogy sínen vagyok és ez valami fantasztikus lesz, illetve nem csak lesz, már az is!! :)

Zsolt mondta:

1978.07.14. és az 1978.08.28 közül választhatnék, bár én aug. elején születtem… nem tudom, hogy így, mi tévő legyek…

Kiss Balázs Kunó mondta:

A táblázatban keressétek meg a hozzátok legközelebb eső születési dátumot, és az az időpont adja, hogy nagyjából mikor volt a tranzit.

Balázs

Luci mondta:

Most néztem meg, hogy nekem melyik volt az a nap.
Hát taglózó!
Persze tudtam, hogy valami történni fog, történt, éreztem is!
Igazoltál!
Köszi

Fairy mondta:

Kedves Erika!
Már a másik oldalon is olvastam, amit írtál. Szeretném, ha őszinte segítségként fogadnád soraimat (amennyiben segítséget vársz).
Miért a zárt ajtót várjuk, hogy kinyíljon, amikor mellette sok csodálatos ajtó van még, ami kincseket rejt? Így haladunk el életünk mellett, hogy leragadunk egy helyben. Ezek után majd lehet mondani, hogy “ez a Sorsom”, mert akkor majd az lesz. Egyedül, boldogtalanul élni – duál-pár ide vagy oda. Az Elengedés a legjobb gyakorlat, sokat segít haladni. Elengedni – a szó szoros értelmében. És figyelni, hogy a Világ többi apró csodáit is észrevegyük.
Hajlamosak vagyunk minden szituációnk megoldását a csillagoktól (Égiektől) várni – néha nekünk is tennünk kell valamit. Az első lépés a legnehezebb, utána látjuk, hogy megyünk “MAGunktól”.
Sok sikert!

Megi mondta:

Hello Mindenki!!! :)
?n `79 novemberi vagyok, Németországban élek de tévedés volt ide jönnöm Angliából. Reménykedek benne, hogy ez az év lesz az amikor végre összekapom magam, a sarkamra állok és végre eltántoríthatatlanul kiállok majd amellet amit igazán szeretnék hogy végre újra Angliában élhessek, mert ott volt az utolsó olyan érzésem, hogy igen: Ott vagyok, ahol igazán lenni akarok, azt csinálom amit igazán tenni akarok és akkor még a jövömre is lelkesebben tekintettem… Jó érzés tudni, hogy lassan szedelöszködhetek, mert az ég is így akarja!!!!!!!!!! :) :) :)
Köszönöm Szépen!!!!!!! MEGI

Vajthó Gábor mondta:

Biztosan nagyon jó írás. :)
Ahogy én eddig hallottam, olvastam, mindenkire és minden korosztályra “kiolvasható” akár ugyanez, akár az ellenkezője.

Rdi mondta:

Szerintem ez olyan, hogy bármelyik korosztályban találsz olyanokat, akik pont most élnek át valami nagy változást az életükben. Tehát ha az elején azt írtad volna, hogy 80-85 között születettekre, vagy a 60-65 között születettekre igazak ezek a dolgok, akkor most ők “ismernének magukra”.

Morcsa mondta:

Mondjak valami sokkolót? A kedvesemnek pont azon a napon halt meg tavaly ősszel az édesapja, amikor a tranzitja volt. Attól a naptól kettejük helyett egyedül vezeti a családi vállalkozást. Remélem, az én tranzitom másról szól majd. Sőt, tudom.

Kamilla mondta:

Sziasztok!
Jo volt elolvasni soraitok, gyonyorkodni az elet sokszinu megnyilvanulasaban.

Szerintem Balazs honlapja leginkabb abban segit minket, hogy tudatosabban eljuk eletunket. En nem ertek a csillagokhoz, de olvasva a varhato esemenyekrol, jobban odafigyelek az eletem folyamataira, esemenyeire. Es ez a legfontosabb szamomra a tovabbhaladashoz, fejlodeshez.

Ahogy Balazs is irja, ezek csak fo iranyado vonalak, ezen kivul ezer meg ezer dolog hat rank. Nem a csillagok fogjak megoldani eletunk problemait, anyagi kerdeseit, szerelmi ugyeit. Nekunk kell cselekedni es ezaltal kepesek aktivizalodni eletunkben ezek az energiak.
Tapasztalatom szerint az elso es legfontosabb “cselekedet” a szivedben valo szeretetteli dontes, hogy hova tartasz.
Dehat errol “szakkonyveket” is irtak mar…

Kivanok mindenkinek szeretetteljes, konnyed atalakulast! Emlekezzetek a nehez helyzetekben is, hogy hova tartotok es tudjatok, minden ezert tortenik. Igen, az edzesprogram is erre erosit ;)

Paszternák Marianna mondta:

Ez érdekes…lehet, hogy ez az ok….
A táblázatban nem találtam meg a születési dátumomat…
De jó volna tudni a megoldást :)