Csillagüzenetek

"A félelem az elme gyilkosa"

2010. Sze. 03

Másfél héttel ezelőtti írásomban (Lásd meg a Változást) említettem, hogy augusztus 26-án, csütörtökön került a Nap és a Plútó trigon kapcsolatba, amely igen impulzív és végletes cselekedetek megjelenítője. Nem tudom kinek hogyan telt a múlt hét második fele (augusztus utolsó hete), de ebben a kapcsolatban igen radikális dolgokat élhettünk meg a cselekedetek útján.

Érdemes így utólag visszanézni, hogy mi az, amit tettünk a hétvégén, abban hol volt jelen a plútói végletesség, radikalizmus. A Plútó által az ember elmegy mindennek a legeslegvégére – legyen az bármi. A polaritás negatív oldaláról szemlélve azt látjuk, hogy mindenféle olyan dolgot is művelhettünk, amelyekkel “utólag” esetleg nehezen tudunk azonosulni, mert olyan dolgokat hoztak elő belőlünk, amelyekről nem is gondolná az ember, hogy bennünk van.

– – –

Ráadásul vasárnap (29-én) volt aktív a Lilith – Nap szembenállás, amelyet még mindig igen erősen érzékelhetünk. Plusz, a Merkúr is megjelent a képben, egészen a hónap közepén túl is érzékelhető lesz a Lilith – Merkúr szembenállás.

A Lilith-ről, a szimbolikus fekete Holdról az interneten rengeteg anyagot olvashatsz, csak rákeresel erre a szóra, és igen hosszú és részletes leírásokra bukkansz. Legtöbbjükben nagyon sok ?negatív? és lefelé húzó erőkkel fogsz találkozni, ezért arra kérlek, hogy vigyázz ezekkel, mert nagyon sok bugyutaságot és főleg a nagativitást tartalmazó írások ezek. Semmiképpen ne vedd ezeket magadra. Sokan nagyon erős és nagyon mély és nagyon fájdalmas dolgokkal jellemzik a Lilith-et, de tapasztalataim szerint nem kell túldimenzionálni, ez is egy minőség, ami így-úgy jelen van az életünkben.

A Lilith egy olyan energiát képvisel, amelyet a mai civilizáció és spirituális közösség démonikusnak nevez, tehát valamiféle negatív erőnek. Valójában ez a negatív erő az, a sötétnek, démonikusnak nevezett erő, amely az embert képessé teszi arra, hogy előre haladjon. Tehát, e nélkül az erő nélkül nem lennénk képesek tudni, hogy mi a ?jó? és mi a ?rossz?, és akkor hogyan tudnánk a Fény felé haladni? Hát sehogy! Tehát, ezeknek az erőknek hálával kell tartoznunk, hogy léteznek és tanítanak bennünket, ez az erő egy motor, amely folyamatosan hajtja az Embert.

Semmiféle félelemmel és negativitással nem szabad lennünk a Lilith irányában. A Lilith megmutatja, hogy hol élünk játszmákkal az életünkben, hol nem a saját erőinkből akarunk táplálkozni, hol és ahogyan nem vagyunk egészek és miért ?szívjuk? el úgymond másoktól az energiát. Ha ezt felismered, akkor képes vagy TUDATOSAN megélni ezt, és felismerni, és átalakítani, és akkor egy hatalmas erő birtokába kerülsz!

Merthogy az erőknek sosincs előjele, az mindig az egyéntől függ!!!

Tehát valójában a Lilith a hajtóerő, amely hajtja a világunkat, és ezt nevezik negatívnak, holott ez csak egy erő, amelyet tudatlanul felhasználunk.

(A Lilithről a Haladó Tanfolyamon tanulunk sokkal de sokkal részletesebben)

– – –

Ezért a szeptember első felében fokozottan figyeljünk oda a gondolatainkra és kommunikációnkra, mert ebből nagyon sokat tanulhatunk.

Tapasztalatom szerint pont a Lilith az, amely segít abban, hogy az ember utólag (vagy ha már nagyon tuti, akkor az adott pillanatban) felismerje azt, hogy “hoppá, most átengedtem valami játszmának az irányítást!”. És ha ezt megtaláljuk, akkor képesek vagyunk kilépni ebből! Nagyon nagy segítség ez.

Ezért mindenkinek azt tudom tanácsolni, hogy a napokban KÜLÖNÖSEN ügyeljen a játszmáira, az indulataira, hogy hol és mikor veszíti el az irányítást! Ezek segítenek bennünket arra, hogy valamit megtanuljunk magunkról, hogy visszavegyük erőinket.

Elmondom, hogy engem a MOST átélésére tanít meg erőteljesen – mert a dráma, a fájdalom csak a múltban és a jövőben létezik. Illetve a Jelen pillanat el nem fogadásából keletkezik. Ezeket nagyon jól lehet most majd gyakorolnunk, hogy elengedjük a múlt fájdalmait, elengedjük a jövő félelmeit!!!

– – –

Ma ilyen filmes hangulatban vagyok, a bejegyzés címe is Frank Herbert – Dűne című könyvéből való, a “Félelem litániájá”-ból.  Herbert már 1965-ben tudta azt, amit a mai spirituális emberek még legtöbbször csak próbálnak.

A félelem az illúzióból ered.

httpv://www.youtube.com/watch?v=vjP5vQmk2Dg&feature=related

50 hozzászólás

Ildikó mondta:

Na, végre, már csakhogy megértem mi történik velem! Egész héten olyan feszültségek járnak körbe, nem tudtam honnan eredtek. Ismerős volt régről ez az érzés, és már éppen neked akartam szegezni a kérdést Balázs, hogy ugan mondjad már meg, mi van odafent, mert valami nagyon próbálkozik, hogy kihozzon a sodromból, hogy elveszítsem az önuralmamat. Sok erő kell, hogy uraljam, és ne engedjek ezeknek, és helyette azt figyeljem, mire is irányítja a gondolataimat, mire próbál rávezetni, miben próbál megerősíteni engem. Állandó éberség kell, és ez fárasztó kezd lenni. És ezek szerint még eltart egy darabig. – Na, akkor rákészülök még a folytatásra.

Angel mondta:

…pontosan így…valami megfoghatatlan bizonytalanság és az abból eredő félelem, az üresség, az egyedüllét, a magamra hagyatottság…ezek. De vasárnap egy, tudom, játszma kapcsán fel kellett ismernem, hogy egyedül kell maradnom..ezt akarják…mert talán így teszem majd meg azokat, amiket meg kell tanulnom… de valóban, ehhez majd nagy erőre lesz szükség. Remélem, van. mindig féltem egyedül maradni. De ha ez kell, hát legyen. Érdekes módon, erővel töltött el ez a nagyon megrázó, fájdalmas élmény…a magamba és a sorsba vetett hittel. De nagyon nem szép állapot ez az egész…olyan lehet, mint egy kisgyereknek idegenek között..vagy a sötétben. Érdekes. meg tudom érteni, ha sokan ettől nagyon megijednek. Én sem örülök, hogy most már hónapok óta a teljes bizonytalanság és szétesés van…meg a semmi…amiről a nyár elején írtatok…a várok, várok, várok. mert én azóta kell, hogy várjak..sokat kaptam ettől..de már elég rémisztő..és kimerít ..és igen. Félelemmel tölt el néha. De aztán felidézem, amit tanultunk…és elkezdem tenni a napi dolgokat, a jelenben…ez az igaz, a tiszta, az egyszerű: az élet.

Kívánom, hogy ki tudjunk tartani..igaz, nincs mit várni, mert minden mindig mindenhol megvan. A bőség bizalom Isten és ember között.

Danababa mondta:

Kedves Balázs!

Nekem múlthét csütörtöktől eléggé felfordult az életem. Sok olyan negatív dolog történt, amelyre nem is gondoltam, ráadásul ezek az életemre sajnos nagyon komoly hatással vannak,hiszen elég nagy horderejű dolgokról van szó.Folyamatos belső feszültség és fáradtság van bennem ,nem tudok úrrá lenni rajta. Pedig egyébként nem ilyen vagyok. Most is folyamatosan érzem,hogy nem tudok tenni ellene semmit.Próbálok túllépni mindenen és elengedni mindent,próbálok nyugodt maradni, de belülről mégis mintha minden összezavarodott volna. Ne tudom jobban megfogalmazni, de nagy az összevisszaság körülöttem. Próbálok egyfolytában jó és szép dolgokra gondolni, vizualizálni,meditálni, és tudom, hogy nemsokára vége lesz. Köszönöm az írásaidat, nagyon sokat tanulok belőle.
Szép napot mindenkinek.

Irsán Rita mondta:

Én nem éreztem semmi negatívat, csak az illúziómat játszom újra és újra, de minek? Elengedtem, huss… elszállt :) sokadjára és remélem végleg.
A játszmák, igen tudom hol vannak a játszmáim magammal a társammal, és Ő nagyon jól megfogalmazta, hogy, aki ilyen tudatos nő, mint én, :) -szerintem bejövök nála :) – hogy a csudába nem ébred rá, hogy ezt az energiát máshogy másra fordítsa,- mérgelődtem ugynais egy helyzeten még földhöz is csaptam valamit :( (eszembe jutott a buddha style, hét én is ilyen vagyok?????) – igaza volt, és meglepődtem rajta, idáig ilyeneket sosem mondott :) szóval én inkább pozitívan élem meg ezeket az erőket, kifjezetten előrevivőnek a kapcsolatomban és magammal is.
Nem érzek feszültséget, ellenben jól lehet gyakorolni a vitorlázó repülőzést, a hintapalintát, amit a sors most iderakott
nem tudom miért de még élvezem is.
R.

István - Egy 'tudatos' válasz mondta:

Kedves Balázs!

Nagyon jó az írás, hozzátennék valamit. Most a címéhez: a félelem a megfigyelt elme gyilkosa. A félelem nem gyilkolja meg az elmét, inkább a szivet vagy a tudatos elmét. De még valójában a tudatos elmében is az történik, hogy az elme azonosul a félelemmel

A félelem egy elmeobjektum (Eckhart Tolle szavaival), ami megjelenik a tudatosságban. Az elme az érzékszerv, amivel a tudatosság érzékeli a félelmet. És azonosulhat vele. Vagy tudatába kerülhet újra önmagának, és úgy perceptálja a félelmet, ahogyan az van: elmeobjektumként.

Szerintem nyugodtan meghonosíthatjuk ezt a szót Eckhart Tolle után, nem az én kreditem lesz. Ugyanis segít valósként leírni a megtapasztalást: elmeobjektumként.

Ez felveti a szabad akarat/sors, érzelmek valósága, érzések valósága, gondolatok valósága kérdését: ugyanis mindezek az elmében jelennek meg. Ezért valótlanok. Azért is, mert ami megjelenik és ami eltűnik, az nem lehet valós (Ramana Maharsi).

Én egy másik te vagyok.
István

Ági mondta:

Sziasztok:)

Mindenki, aki olvasni fogja, tudni fogja, mi szól ebből neki:)

Bistey Zsuzsa írja:

“A szeretet nem különleges állapot, nem extatikus fellobogás, nem ünnep, nem tetőpont. Azt hiszem Hamvas Béla fogalmazta meg úgy, hogy a szeretet a “magára ismert” ember magától értetődő, egyedül lehetséges létalapállása.

….

Ha ezentúl bármikor megjelenik életetekben az ellenfél, a bántást, szenvedést hozó másik, aki visszafog, lehúz, bénít, mindig ezt a gondolatot ébresszétek fel magatokban:

“Mennyire szerethet engem ez az ember, hogy – a saját karmikus előrejutását feláldozva – elősegíti az én karmikus fejlődésemet.””

Ezúton is köszönöm Bistey Zsuzsának, hogy ezt megosztotta velem!
A gyakorlatban való müködését lehet tesztelni –
biztatásként: nálam müködött/ik:)

Mónika mondta:

Én pedig nyakon csíptem és cspem a játszmáim, amit a fejlődés jelének titulálok! :-D Nagyon jó ez az időszak a tanulásra, a fejlődésre, rám Lilith úgy tűnik összességében véve jó hatással van. Nehezebbnek is tűnt a hét, valamikor pedig szárnyalónak, mindkét végletet megéltem egymás után váltották egymást és képes voltam türelemmel kívülről figyelni a szemlélteket, ebből fakadóan vagy nem ebből fakadóan rengeteg pozitív visszajelzést kaptam. Csodálatos ez az időszak, a nagy lehetőségek időszaka, amennyiben észrevesszük benne a lehetőséget és nem csak morgunk a néhol fel-felbukkanó “nehézkessége” miatt.

Madhuri mondta:

Szóval ő a Lilith! Most megtapasztaltam, hogyan hat rám. Egyszer fent, máskor lent. Igen, a végletek. A játszmák. Értem már, mi történik velem. Nagy örömöket, és nagy bánatot éltem meg az elmúlt napokban. Próbálnak elvinni az érzelmeim. Ha csöndben vagyok és figyelek, az a legjobb. Belső feszültség, fáradtság, a béketűrésem próbatételei. Eléggé fárasztó napokat élek. És úgy érzem, hogy nem megy a teremtés. A megvalósítás. Minden áll. Egész nap ténykedek, mégis alig jutok valamire. Igyekszem a hála érzését felidézni magamban a nap során, amikor csak tudom, ez segít.
Köszönöm az üzenetet. A folytatás így, tudatosan könnyebb lesz.

Mónika mondta:

Szerintem nagyrészt csak “úgy tűnik”, hogy minden áll, pontosan az idő és a minden “állásában” van a tanulás, fejlődés lehetősége. Ha figyeled, látod a mozdulatlanban a fejlődést, akkor amikor teszel érte, amikor elkapod a bosszantó részét és mégis sikerül megoldanod, ez a fejlődés ebben.

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves István!

Mint írtam, ez egy idézet, még idézőjelek között is van. ;)

Balázs

Emese mondta:

Drága Balázs és lelkeim többi része!

Hát most is és mindég telibe találtad a Lilith-ről szóló írásod.J

A honlapod egy megerősítés a meditációhoz. Vannak dolgok amit látunk ebben az állapotban de nem tudjuk hova tegyük azt. 29 Augusztus estén meditáltam. Ami számomra megmagyarázhatatlan volt hogy egy hatalmas sötétség lépet be a harmadik szemem elé. Egy kicsit fel is zaklatott mivel a fényt szolgálom nem tudtam hogyan és főleg miért jelent meg a fekete képlékeny massza.
Most már láttam a Lilithet ahogy mozog és hogy az egész teret elfoglalta.
Ma szeptember 3 egész lelkemben éreztem a feszültséget. Sokkal könnyebben váltam másokkal eggyé ami egy kicsit zavaró. Mert munkám közben energia blokkot, fáradt energiát, vagy a lélek fájdalmát nem akarok átérezni. Most ebben a periódusban viszont az ember valóban ingerlékenyebb. Még azok számára is akik csak vegyisek.
A fekete energia. Nagyon nem jó.L A jelen MOST-ban átélni ennyire mélyen hogy csak egy kicsi fényt kapjon az ember? Hát ez valóban figyelmeztető ízelítő a három napos teljes sötétség átéléséhez. Hogy tudunk saját fényünkből a többinek is adni, hogy elegendő legyen? Mi lesz a kiút?

Remény, Hit és Szeretettel átéljük ezt az utazást is:

Emese

Gigi mondta:

Ha felboncoljuk a félelem szót azt tapasztaljuk,hogy fél elem az összetevői. Vagyis csak valaminek a felét ismerjük,tudatositjuk. Mig a másik fele ismeretlen nem lehet kerek valami és ez talán aggasztani tud…Vagyis csak félig van fényben :) Hmmm?:)

V.JUDIT mondta:

Kedves Balázs!

Szokásommal ellentétben, most írok.. köszönöm írásodat, mint mindig, megint nagyon “betalált”.. mindig megértem írásaid által, hogy amit érzek, amire rezgek, ami foglalkoztat, ami épp előtérbe kerül, az miért is pont akkor, pont úgy jön elő, abban a formában.. most az üresség, kiüresedettség állapota volt a legjellemzőbb, az elmúlt napokban.. a kiáramlás engedése, és nem görcsölés azon, hogy mi lesz akkor helyette.. hagytam menni a dolgokat, amiknek menni kellett, és szokásommal ellentétben nem aggódtam azon, hogy mi jön helyette.. békésen tűröm, hagyom hogy jöjjön, ami akar jönni.. amikor majd akar jönni.. magától.. régi helyére, amit hagytam elmenni.. most élvezem az ürességet, mintha egy szobában lennék, bútorok nélkül.. és nem aggódom, hová fogok majd lefeküdni, mert nincs ágy.. hallgatom a falak visszhangját.. és várok.. tudom, hogy mire eljön az este, megérkezik az ágy, ahová majd lefekhetek.. ilyesmi.. köszönöm!!

Főnix3 mondta:

Sziasztok!
Tehát, a Lilith. Köszönjük Balázs, ezt az írásodat is. Azt hiszem ránk fér. Kb.a múlt hét közepétől én is borzasztó napokat élek meg.
Mint egy libikókán.Tudom már, hogy mit kellene tenni, de egyszerűen “lefagyott” minden. Mintha ólomból lenne minden. Aztán a tegnap, történt valami érdekes. Egy évvel ezelőtt meghalt egy nagyon kedves barátom, akivel nagyon szerettük egymást. Úgy törtek fel az emlékek bennem, mint a gejzír.Segítséget kértem tőle is, mert már nem bírom tovább. És este ahogy itt sírdogáltam a számítógép előtt,egyre jobban kezdtem érezni a jelenlétét. Furcsa érzés volt, de nagyon jó. És véletlenül rákattintottam (tényleg nem tudom hogyan)egy gyönyörű zeneszámra, egy gyönyörű videóval együtt. Amolyan álomszerű az egész, már-már földöntúli. Összezavarodtam teljesen. És akkor a nagy zavaromban nem maradt más hátra, húztam egy Angyalkártyát. És érdekes…Azrael Arkangyalt húztam, “Üzenet a Mennyből” címmel, hogy eltávozott szeretteid jól vannak.
És akkor megértettem, hogy ez tényleg egy üzenet volt, ami nekem szólt. Mára már sokkal jobb lett minden, úgy érzem már nem félek semmitől és, hogy lesz erőm az eddig “lefagyott” terveim megvalósításához. Hála érte az Égieknek.
Kívánom Nektek is, hogy tudjátok értelmezni a felétek küldött “jeleket” és megvalósítani a terveiteket.
http://www.youtube.com/watch?v=Gtdn1kuk2EU

Főnix3 mondta:

Úristen Emese! Most, hogy mondod én is láttam a fekete energiát. Istenem és nem tudtam hova tenni, borzasztó volt. Nem értettem. Ezek szerint a Lilith-et láttam?

Emese mondta:

Kedves Főnix!

Ha már ketten láttuk akkor nem csak Kanada felett hanem nálatok is megjelent-van egy vígaszom, hogy nem a fekete hanem a fényes fog győzni. De hogy mikor?,… nem tudom. Látomásom szerint előszőr a fény jőtt be a Földre ( Pd oroszlán képébe.) de ezt meg kel szelídíteni, majd a fénykígyó jelent meg elöttem és sőtétség , árnyék kigyója. Egyenlőek voltak majd a fény kigyó győzedelmeskedett.

de hát ez a sötétség nem kellemes. Én a Fényt szeretem. De Fény nélkül nem létezik árnyék.
Legyen egy napsütésben gazdag Napod:

Emese

Trinity mondta:

Alázat, alázat, és még egy kis alázat, ha pedig e mellett marad egy kis ideje az embernek (aki se nem spirituális, se nem materiális, hanem ember, vagyis mindkettő és egyik sem) akkor lehet még egy kis alázatot is gyakorolni.

Oroszlánt pedig nem kell szelidíteni, pont jó az úgy ahogy van, a tűzkarika és a porond kevéssé tartozik a természetes életkörülményei közé.

Anisha mondta:

Az én hetem is arról szólt, hogy bele megyek e játszmákba, vagy sem. Azt hiszem elég jól álltam a sarat. És hálás vagyok MAGamnak érte.

A sötétség az az, ahol nincs fény. Miért kéne LEgyőzni?
NINCS KI ELLEN!
Fényezzük át…szeressük át….emeljük fel….:o)))
(szerintem)

Kata mondta:

Sziasztok!

Balázs, én is köszönöm Neked az írásokat, és a többieknek is, amit hozzáfűznek.
Elmondom, én hogy élem át. Még tavasszal született meg bennem valami erős késztetés. Azt kezdtem érezni, hogy nem maradhatok ott, ahol addig voltam. Ennek érdekében tettem is egy lépést (munkahellyel kapcsolatos), de nem jött be… az egész nyár egy hatalmas bizonytalanság minden téren, azt érzem, mintha összeomlanának belül a dolgok, hogy egy új épüljön fel.

És még mindig nincs vége. Valahol nagyon szenvedek, ugyanakkor hálás vagyok ennek az időszaknak, mert érzem, hogy tanít, gondolkodásra, csendre késztet, és lépésre is. Valamihez van erőm meglépni, valamihez még nem tudom, hogy van-e…

És igen. 26-án tettem valamit, amiről sose gondoltam, hogy megteszem, és azóta érzem, hogy “talán nem kellett volna, de mégis nagyon jó volt”, mindenesetre tükröt adott nekem, amiben megláttam egy új arcomat. Tetszett is, meg nem is. Még nem tudtam eldönteni :)

Kíváncsian várom a folytatást és a bizonyítványt is, hogy léphetek-e magasabb osztályba…

Magocska mondta:

Én is megtapasztaltam a Lilith hatását, de szerencsére a FELTÉTELNÉLKÜLI SZERETET ÉS AZ ELFOGADÁS sok mindenen átsegített.
ÉREZTEM és TUDTAM h. vmi nincs rendben, de HITTEM/HISZEM és BÍZTAM/BÍZOM h. MINDEN RENDBEN LESZ. Nem csak az én kis világomban hanem mindannyiunk világában.
Balázs írását elolvasva úgy ÉRZEM a kulcsszó az ERŐ.
MOST erősnek kell lenni és a Lilith ebben segít… hiszen “Ami nem öl meg, az megerősít” :)
Szép napot Mindenkinek :)

Vera mondta:

A múlt héten, tegnap és tegnap előtt végtelen erővel bírtam, vagy birok. E szerint rám ilyen mértékben hatnak ezek a bolygóállások?
A végtelen erő – fizikálisan értendő- az idegeim viszont vitustáncot jártak – járnak. sok feladatom van, aminek a végére kell járnom, kapcsolat, amit a helyére kell tennem. A hozzákezdés nem megy könnyen. Pontosan tudom , mely területeken kell változtatnom és hol vannak a játszmáim. Mégis komoly erő kell a túllépéshez.
Kösz az írásaidért. Vera

Vik mondta:

Félelem az elme gyilkosa?
Nekem ez azt jelenti, ha félek, akkor megölöm, elpusztítom az elmémet.
Én úgy tapasztaltam, ha félek, nem elpusztul az elmém, hanem egyre erősebbé válik.
Az elme mindig tiltakozik, ha valami olyan történik ami ő ellene irányul, pl mérges, dühös lesz, és fél.
Az írásból nekem nem derült ki a címről semmi, csak jól hangzik, de semmi konkrétum.
Viking
Itt most a csillagok háborújáról van szó, vagy a birodalom visszavág?

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Viking!

Olvasd el a Dűnét. Ez az elme nem az az elme, amit a spiritualitás használ manapság.

“Nem szabad félnem.
A félelem az elme gyilkosa.
A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet.
Szembenézek félelmemmel.
Hagyom, hogy áthaladjon rajtam, fölöttem.
És amikor mögöttem van, utánafordítom belső tekintetemet, követem útját.
Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
(Bene Gesserit – Félelem elleni litánia)”

B

SzaZsu mondta:

Szia Balázs!

Mi a kapcsolat Hekaté és Lilith között, illetve van-e?

Mert nekem éppen 29-én egy aspektus jelent meg, aki rendkívül dühös volt és sorolta és sorolta a férfiakkal szembeni vádjait. Hogy őt hányszor megalázták, megerőszakolták, megtaposták, és hogy nem tud megbocsátani. Fekete volt mint az éjszaka, de ahogyan egyre közelebb jött és ahogyan “beszélgettünk” be tudtam vonni a szeretet és fény körébe, egyre jobban megenyhült, a ruhája kivilágosodott, fekete fejkendőét leoldotta, arca mosolygóssá változott és gyöngyörű asszony lett belőle. (Így szokott történni, hogy az a rész képileg is átváltozik, akit sikerül bevonni a szeretet és elfogadás terébe.)
A végén azt a sugallatot kaptam, hogy Hekaté, de végig éreztem, hogy Lilith is jelen van .. Sokat segítene a válaszod.

Előre is köszi

Zsu

Anisha mondta:

“Én úgy tapasztaltam, ha félek, nem elpusztul az elmém, hanem egyre erősebbé válik.”

Vik! Kérlek vizsgáld meg mégegyszer ezt, hogy biztosan a FÉL-elem e az, ami téged erőssé tesz.
A félelem a szeretet ellentéte.
Lehet, hogy a FÉL-elem okának a felismerése tesz erőssé? Az, hogy egésszé tudod tenni?
Szerintem ha a félelmet hagyjuk elharapózni, az bizony még az eszünket is elveheti.

Ani mondta:

http://www.indigoportal.hu/news.php legyőzve a fél – elemet és EGÉSZKÉNT élve és tudva, hogy az energiáknak össze kell mosódni, megosztottam otthonom, ahol megtanultam tolerálni mások véleményét és ha nem találkoztak a nézeteink, ott tanultam meg ” MEGBOCSÁTANI ” :))) azért írom ide, mert közel az IDŐ , látjuk a jeleket, a hullámokat ki kell tudni simítani, hogy a vitorlásunk fel ne boruljon… 3 chet szoba is van ezen a Honlapon, az üzemeltetője is szeretettel vár minden beszélgetni vágyót.
http://espavo.hu/olvasnivalok/tom-kenyon-100803-hathorok-idovonal-ugras-muveszete aki még nem olvasta volna ..
múlt hetem nem volt egyszerű, én nagyon megéreztem valamit, amire már régen volt példa, majdnem 3 napig éppen hogy csak éltem … le is fogytam 3 kg-t :))) a párom az jó fej volt, igazi macsó legény és letépte rólam a bugyimat :))) :) :)

Emese mondta:

Jó regelt lelkeim,

Ez az oroszlán a fény világban a kedves házi álatom. Kettő van belőlle. Mi több dimenzióban egyszerre létezünk.

Emese

Deák Gyuláné Erzsike mondta:

Kedves Balázs!
Nagyon tetszik a sok ismertető és tájékoztató.Redszeres olvasója vagyok a csillagmagnak, sokszor annyi mindent lehetne rá válaszolni, csak mások is megirják és nem akarom ismételni.
Kivánok derűs szép csillagfényes éjszakát, és hétvégét! erzsike

Főnix mondta:

Magocska! Ezek a gondolatok, szavak vannak jelen az én életemben is! Mintha én írtam volna! :))
A félelem addig az elme gyilkosa amíg körülötte forognak a gondolatok – megbénít. Amikor az ember egy helyzetre keres megoldást akkor fejlődik mert a megoldás után jöhet a következő lépcsőfok. Van amikor hirtelen az ember elé teszik a megoldást. Én éltem a lehetőséggel. Olyan dolgot tettem amitől féltem ha kimondom én magam is összeomlok. Hirtelen elmúlt a félelem és jól éreztem magam utána! Még mélyebbre jutottam – vagy magasabbra? :))- a feltétel nélküli szeretetben! Most nagy erőt érzek magamban a feladataim elvégzéséhez ( nem a mosogatásra gondolok ). Van amiben türelmet kell tanulnom, de érzem, hogy jó dolgok várnak rám!!!
Végtelen szeretettel…

Adri mondta:

A témához illő:
Nadzsal Ida, A fáraó felébresztése
http://csillagmag.hu/tudatmag/2012-es-a-jelen-kor-valtozasai-konferencia/

Kata mondta:

Sziasztok!

Mindig, mikor azt hiszem, hogy “na most aztán már olyan egyben vagyok, ide nekem az életet” van, akkor jön egy következő kör, ami rávilágít, hogy olyan messze vagyok még a “fénylány”-ságtól, hogy ihajj. Nem baj, innen szép nyerni.:D
Most már értem, miért voltak “setét” gondolataim a héten.
Valaki azért néha megütögethetné a vállam, hogy jó az irány, és sokat fejlődtem, ez sokat segítene.
Vagy csak ütögessem a én magamnak?:)Úgyis csak én tudom mennyi az annyi. Fénylány leszek én ma méééééhééég…:))

Andris mondta:

A félelem ölel

A félelem ölel
marcangol hideg karma
mert Ő nincs velem
feketeség mindenhol
talán reménysugarat látok
de egyedül nem érem el

A félelem ölel
hideg mint a halál
felém int
engem hív
kitépi maradék szívem
a szeretet bennem
elolvad
mint a jég
elhervad mint egy
szép virág

rokonok ők
a félelem és
a halál

de ott van a reménysugár..
az egyik rám vár…

Mate mondta:

Sziasztok!

Újra találkoztam Vele, szakított a barátjával, aki miatt nem volt velem és azt mondta, hogy engem szeret. Már tényleg nem tudom. Furcsa volt, megváltozott, mintha már nem az én kiscicám lenne. Vagy csak ideig-óráig kellek majd neki, amíg nem jön “jobb”? Azóta nem jelentkezik. Nem tudom, hogy tudnék-e újra bizalmat építeni.
Üdv mindenkinek, Máté

Anisha mondta:

Kedves Mate!
Én azt hiszem, hogy egy nagyon őszinte beszélgetés nem ártana nektek. Amit elmeséltél, abból az látszik, hogy szeretitek egymást. De az nem, hogy társaitok vagytok e egymásnak még.
Ha én lennék a helyedben biztosan erre az alapra építenék egy beszélgetést. Mert a szeretet, valódi, az arról szól, hogy jót szeretnénk egymásnak. És ha ezt elfogadjuk, akkor lehet nyíltan beszélgetni egymással. Beszélni az érzelmi hullámokról, a félelmekről, hogy mit miért csináltunk, vagy nem csináltunk. Mert ha szeretnek, és elfogadnak, akkor ki merem ezeket mondani. És így, a felszínre tudnak jönni olyan dolgok, amiket ha a másik tud, talán egész másként viszonyul a kapcsolathoz. Talán rájön, hogy bízhat, de talán arra, hogy hiba lenne együtt maradni. Viszont mindenképpen egymás érdekében és szeretetteljesen születik meg a döntés.
Bár meg tudnának nyílni egymásnak legalább azok, akik úgymond szeretik egymást.

Ritus mondta:

Andris!
Én is éppen így éreztem nem is olyan régen :
kitépi maradék szívem
a szeretet bennem
elolvad
mint a jég
elhervad mint egy
szép virág

De azért volt visszaút és most egészben van a szívem és szépen dolbog, hogy: szeretlek, szeretlek, szeretlek…és boldog mint még soha.
szép a versed egyébként :)
R.

Ana mondta:

Nomád Farkas.
http://docler.hu/video/310063

Hozzászólásokban további kapcsolódó linkek

Emese mondta:

Jó reggelt kívánok!

Akinek van ideje hallgasa végig e kis filmet megéri-
http://docler.hu/video/310563
Szivből sziveimnek:

Emese

kicsinikol mondta:

Sziasztok!

Nos, félfmek jöttek, rettegés, melyet egy férfi közvetített.
Azt kérte levélben a volt párom hogy amit ajándékba kaptam tőle, adjam vissza, mert csak kölcsön volt….Nagyon durva levél volt, nagyon megilyesztett, hiszen anno szeretettel adta amit adott és természetesen nem kölcsönbe.Csak értetlenül nézek hogy mi történik, mi az ami erre készteti.Tudja hogy lehetetlent kér, hogy nem tudom teljesíteni amit kér ezért nem értem miért akar szándékosan bántani.Mostmár értem.
Nehezen, de probálom ezek után küldeni a szeretet felé.
És köszönöm Ági ezt az idézetet: Ha ezentúl bármikor megjelenik életetekben az ellenfél, a bántást, szenvedést hozó másik, aki visszafog, lehúz, bénít, mindig ezt a gondolatot ébresszétek fel magatokban:

?Mennyire szerethet engem ez az ember, hogy ? a saját karmikus előrejutását feláldozva ? elősegíti az én karmikus fejlődésemet.?”

Köszönöm!

Emese mondta:

Kedves Kicsinikol!

Nyisd ki a szíved hisz a szeretet társad is te magad vagy. Tudom tapasztalatból hogy nehéz,de megéri.
drága anna köszi a videot amikor haza jövök a munkámból megnézem az egészet. Eddig csak bele hallgattam. De annyit tudok hogy csak a szívemen keresztül látom meg az igazságot.
Mély tisztelettel és szeretettel ölellek beneteket:

Emese

andris mondta:

segítsetek..

Pipacs mondta:

Segíts magadon … :) és Isten is megsegít …
Andris! Igazából mi nem tudunk segíteni. Ezt te is tudod. Csukd be a szemed, és sodorjon az ár! Hadd fájjon! Félhetsz is, ha félsz. Ne erőlködj. Ne hadakozz ellene, mert akkor magával ragad, értsd már meg!!! Működj vele együtt! Add meg magad!!!
Kapcsold ki a gépedet, ülj le, és tedd fel a kérdést magadnak:
Vajon mit üzen Nekem ez a félelem, vagy a fájdalom??? Tedd fel a kérdést, és engedd el!!! Fürödj le, söpörd ki a gondolataidat. Ne töprengj, csak tedd fel a kérdést.
A válasz jönni fog!
De NE KÜZDJ!!!
Remélem ráérzel ennek az ízére!

ChiChi mondta:

Sziasztok!
Ha szabadnom így fogalmazni: Lilith erőit egyik kedves barátném testesítette meg. Addig míg be nem depiztem (szó szerint). Hálás vagyok most neki. :) Hosszú évekkel ezelőtt gyógyszerrel elnyomták azt bennem, ami ismét felszínre került az életemben. Megélhettem teljes fényében és nyomorában. És most jó. Nagyon. Én én vagyok. :)
Ha szeretettel nézzük Lilith “tevékenységét” eltűnik mellőle a démoni jelző. Olyan, mint a homeopátiás gyógyszer: hasonlót a hasonlóval. S kezdetben felerősíti a dolgokat. :D
Hálás vagyok, hogy van. :)
Köszönöm Balázs az írást. Ismét Te vagy a lámpás, ki megvilágítja a miérteket. :)
Nyugodalmas Éjszakát és Vidám Hétfőt kívánok Mindenkinek! :)

andris mondta:

Szeretlek

Mint a méh
és a méz
mint ahogy a borsó
meg a héja
mint a fény
a sötétségnek
mint a kenyér
a vajnak
mint a levél
a fának
mint csillag
az égboltnak

úgy hiányzol
úgy szeretlek
úgy várlak

úgy fáj
úgy szakad:
a szív
az ész
a test
és a lélek

Főnix3 mondta:

Kedves Mindenki!
Hát, ez a Lilith valami hihetetlen. Hatására olyan felfordulás volt múlt héten az életemben amilyenre még nem emlékszem. Évekig a szőnyeg alá söpört dolgokat mertem kimondani, akkora erővel, hogy még én is megijedtem. Meg is lett a következménye. Nem kellemes, de kiugrasztotta a nyulat a bokorból.
Aztán pénteken nagyon rosszul lettem, és nagy bánatomban egyszer csak megláttam a fekete energiát. Este úgy 9 körül. Ilyen sötétet még soha nem láttam.Pedig ugyancsak egy kivilágított szobában ültem. Hullámzott mint egy fekete tenger, de mégis tudtam, hogy nem tenger, hanem bolygó, olyan volt mint egy fekete napféle. Föl, föl csaptak a hullámai és időnként mintha szarv szerű alakot vettek volna fel mint az ördög.Hirtelen magamhoz tértem, hogy mi ez??? és megint visszajött, akkor láttam a hullámzó szarvakat. Tudtam, hogy ez energia. Félelmetes volt, most már tudom, hogy a Lilithet láttam és a hatására valami megváltozott. Olyan érzésem van, hogy már elengedtem mindent, és nem félek már semmitől. Pedig ma is egy olyan információ birtokába jutottam, amiről évekig nem tudtam, pedig a családomban történt. Máskor ekkora hazugság hatására nagyon kiborultam volna, de ma még a szemem sem rebbent. Olyan erős lettem mint a szikla. Vagy csak elfásultam? Nem tudom. Próbálom péntek óta megszokni ezt az új énemet. Nem tudom mi ez, de nagyon jó. Köszönöm.
És valóban ne féljetek!, mert a félelem megbénítja a testet és a lelket. Ha nem féltek szabadok vagytok! És szabadon alkothattok.
Isten Áldása szálljon rátok.
Szeretettel, a Főnix

Főnix3 mondta:

Andris!
Te, ha még sokat szenvedsz, lassan kiadhatsz egy verses kötetet és híres leszel.

Főnix3 mondta:

Balázs!
Ha most újra és újra el olvasom az írásodat és visszanézek, hát szó szerint igaz. Köszönöm.
Üdv. a Főnix

ChiChi mondta:

Hát… nálunk volt két órás áramszünet, hajnalban,múlthéten. Az utcán sem volt világítás. Mintha megvakultam volna. Lilth szerintem felhozza a mélységet, a sötétséget a Lélekből, ahova nem merünk leszállni oly sokan. Valahol azért nagyon megkönnyíti az ember fejlődését.Sőt megkönnyíti. :)
Üdv:ChiChi

Győrffi Enikő mondta:

Sziasztok,

Bennem egy három éve elnyomott feszültség robbant szét múlt héten.
Megtapasztaltam Lilith-et. Furcsa volt rázúdítani minden gondolatomat, véleményemet, érzésemet egy illetőre (aki ráadásul az öcsém, és akit nagyon szeretek) amiket elhallgattam 3 éven át, de most végre kijött. Én voltam a szócső.

Főnix! Már én sem félek tőle.

Üdv, Engie

Hachi mondta:

Sziasztok!
Nálam ez a “radikális dolgokat élhettünk meg” úgy nyilvánult/nyilvánul meg, hogy a szélsőség mindkét irányába erősen kilengek. Folyamatosan, megállás nélkül. Nem a “Jó” és a “Rossz” közötti ingázásról beszélek, hanem arról, hogy reggel felébredek egy a tegnap este meghozott “hova tovább az életemben” döntéssel és már megint egy másikkal fekszem le. Nem tudom, hogy ennek mennyi köze van a csillagokhoz vagy mennyi nincs-bár biztos, hogy valahol messze egy pontban a dolgok összefutnak- de egyszerűen úgy érzem, hogy ettől már becsavarodok. Én hoztam egy döntést, amihez erősen ragaszkodok, mert úgy gondolom, a későbbiekben ezt az utat kell járnom, és most figyelem a körülöttem lévő jeleket, amelyekről az a benyomásom, hogy alátámasztják a döntésemet, ugyanakkor felszínre kerülnek problémák, amelyek néhol eléggé kanyargóssá tehetik ezt a bizonyos utamat. Ezek lennének azok a nehézségek, amiket le kell győznöm? Vagy ezek a biztonsági kötelek, amelyek az esetleges rossz döntésem “halálos” következményeitől megvédenének?
Úgy érzem, ez az egész egy nagy zagyvaság amit írtam…

Moa mondta:

Szia Hachi!

Nem zagyvaság amit írtál, szerintem kedves és abszolut érthető. Velem is hasonlóképpen zajlódtak az események.
Hidd el, hogy biztos kapsz választ vagy jeleket!

Kedves Balázs!

Neked pedig köszönöm az írásaidat – mind között ezt is! :)
Az én életemben visszatükröződnek az általad írottak, ez a mostani nagyon is…
A legjobbakat neked!

Üdv. mindenkinek! ;)