Csillagüzenetek

A Hit átalakítása

2010. máj. 24

A Pünkösd hitformáló, és világnézet-alakító erők uralma alatt zajlik, ezt fejezi ki a vasárnap hajnalban egzakt Szaturnusz-Jupiter szembenállás. Tömören kifejezve a valódi igazi értékeket kell tudnunk összeegyeztetni a bennünk élő belső Hittel.

A szembenállásnak az a szellemi feloldó üzenete, hogy ha a két ?ellentétes? energiát egyszerre, egymást kiegészítve tudjuk működtetni. Ez egyik oldalról a bennünk élő Hit, a Törvény, az Igazság és a Vallás, amely bármilyen alakban is van jelen, általában tartalmaz olyan korlátozó elemeket, amelyek miatt nem tudjuk megélni, kiélni a Bennünk Élő saját Igazságot. A Szaturnusz pedig elhozza azt, amit a Tapasztalatok Bölcsességének hívhatunk, azaz életünk során mi az, amelyet saját teremtett világunk megmutatott számunkra, és abból mit kellett tapasztalanunk.

Ezek a belső bölcsességek tudják most kiegészíteni azt, amit a Világról gondolunk ? és ebben igen nagy felszabadító erő lehet, hiszen végre MEGÉRTHETJÜK és belső igazsággá formálhatjuk azt, amit a saját bőrünkön élünk meg.

S hogy ki mit szűrt le abból ami eddig életében vele történt a Hit, Vallás és Igazságok kapcsán, az teljesen egyedi. Ha folyamatosan esetleg igazságtalansággal sodort szembe valakit a ?sors?, akkor ott nem a világgal, hanem a világ befogadásával és közvetetten önmagunk elfogadásával érdemes foglalkozni. (Persze, ezekről hosszú oldalakat lehetne írni, a jövőben erre is sort fogunk keríteni egy más formában)

Ez tehát a napokban hozhat illetve hozhatott új világnézetet, illetve kinek milyen területen áll jelenleg ez a két bolygó, annak megfelelően átalakítást és esetleg feszültséget. Mivel Halak ? Szűz energiák szembenállásáról van szó, a rendbetételek és a lezárások üzenete közvetítődik számunkra. Így tehát főleg a belső életünkben érdemes rendet tenni, és megengedni a korlátok leomlását is, hiszen a Jupiterrel szorosan együtt áll jelenleg az Uránusz is, ez hozza el nekünk az új dolgokat.

Ezen együttállás, ami ugyan egzakt később lesz, de már jelenleg is érezhető, folyamatosan lehetőséget jelenít meg számunkra, hogy képesek legyünk kitörni a hitrendszereinkből.

Ez azt hiszem elengedhetetlen a továbbhaladáshoz. Minden, ami nem Szeretet alapú bennünk, azt engedjük el. Küldjük el a félelem alapú gondolkodást, amely arra épít, hogy velünk csak rossz dolgok történhetnek, és hiába tapasztaltuk esetleg eddig sanyarúnak vagy problémásnak az életünket, ne ezekre a földi tapasztalatokra fókuszáljunk, mert ezzel csak korlátozzuk magunk.  (illetve, mindenkinek a szabadságában áll ezt tenni)

Nagyon fontos, hogy most merjünk minden régit kidobni, és be tudjuk fogadni az újakat? ezért különösen ügyeljünk arra, hogy mit kapunk a ?külvilágból?, mi érkezik hozzánk, és azt a magunk javára fordítsuk.

Hiszen pénteken (május 28) lesz aktív az Uránusz jegyváltása, és ez egyben a TELIHOLD ideje is lesz. Nem győzőm hangsúlyozni, hogy a Telihold a pihenés, relaxálás és a feltöltődés ideje, tehát ha a pénteki napot ennek szenteljük, akkor jobban tudatába kerülhetünk a bennünk felbukkanó üzeneteknek, új gondolatoknak.

Szerdán, május 26-án pedig egy izgalmas Nap és Naprendszer meditációban fogunk a bennünk élő bolygóminőségekre ráhangolódni, amely segíthet ezekben a változó időkben.

http://csillagmag.hu/programajanlo/csillagmag-meditcaio-?-ii-bp/

19 hozzászólás

Merkaba mondta:

2010. május 27. csütörtök
július 15. csütörtök
október 29. péntek

Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat!
Ezért ezeken a napokon a legjobb, ha már reggel kinyilvánítjuk mit szeretnénk elengedni, ill. megteremteni az életünkben, és elképzeljük, átéljük (a nap folyamán akár többször is), amint már be is következett, meg is valósult. Igyekezzünk, hogy az öröm, a harmónia, a béke és a szeretet járjon át bennünket egész nap, és ezeket az érzéseket terjesszük ki családunk tagjaira, barátainkra, az emberiségre, minden élőlényre, és a Földre is.
Fontos, hogy arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben.
Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket.
A nagy terheid feloldását érdemes erre a napra időzíteni.
Küldj fényt a Földnek és az emberiségnek!
Képzeld el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretettelinek.Lásd a Világbékét ünnepelni!
Tegyél meg mindent, amit szeretnél,10 milliószoros erővel fog hatni!
Ezeken a napokon egy pulzáló ultraviola (UV) sugár keresztezi a Föld útját, amely a 2. univerzumban lévő, magasabb dimenziók egyikéből érkezik. A Föld körülbelül 17 órán keresztül marad ebben a sugárban.

Ez a sugár a szív csakrával rezonál, ragyog és fluoreszkál, a színe pedig kék/bíborvörös. Bár ebben a frekvencia-csoportban is rezeg, felette áll az 1. univerzum (amelybe a Föld is tartozik) színfrekvencia-spektrumának. Azonban lelkünk természete, valamint a 2. univerzum frekvencia-csoportjaiban működő lélekcsoportok miatt a hatás itt is érezhető lesz.

Ez a hatás a következő: minden gondolat és érzelem a tízmilliószorosára növekszik. Igen, minden megsokszorozódik, a tízmilliószorosára.

Minden gondolat, minden érzelem, minden szándék, minden akarat ? függetlenül attól, hogy jó, rossz, beteges, pozitív vagy negatív ? tízmilliószor erősebb lesz.

Mit jelent ez?

A valóságunkat gondolatainkkal teremtjük meg. Valóságunkat tehát az határozza meg, mire irányítjuk a fókuszunkat, mire összpontosítunk. Minden anyag gondolataink eredményeképpen manifesztálódik. Ez az UV sugár felgyorsítja ezeket a gondolatokat, és gyorsabb ütemben szilárdítja meg őket. Így tízmilliószor gyorsabban jelennek meg az anyagi világban, mint egyébként.

Nagyon fontos, hogy ezen a napon tudatos legyél, mert ez a gyorsulás veszélyes is lehet, ha olyan gondolatokra fókuszálsz, amelyek számodra nem tetsző dolgokról szólnak, hiszen azok is gyorsabban jelennek meg a valóságodban. Ugyanakkor ez az UV sugár ajándékká is válhat, ha úgy döntesz.

Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket.

Te határozod meg gondolataid természetét, de ne feledd: bármire is fókuszálsz, az gyorsabban fog megvalósulni, mint egyébként!

Fontos, hogy csak építő, pozitív gondolatokra összpontosíts ebben az időszakban: a szeretetre, a sikerre, a gyógyulásra, a gazdagságra, a kedvességre, a hálára.

Nem szükséges meditációba merülnöd ezen időszak alatt, bár jó lenne, ha megtehetnéd. A kulcs időszak (időzónáktól függetlenül) a 17:10-es csúcspont! Ha ebben az időszakban lehetőséged van arra, hogy találj egy csendes helyet, akkor telepedj le ott, hogy fókuszálhass.
Gondolataidat összpontosítsd bármire, amire vágysz! Amire a Földnek és az emberiségnek szüksége van, szeretetteljes, pozitív gondolatokat táplálj.
Szólj minél több embernek, hogy ők is tudatosak lehessenek ezen a napon és arra használhassák ezt a kozmikus eseményt, hogy pozitív, jóakaratú gondolatokra fókuszáljanak.
Kicsivel több, mint egymillió emberre van szükség ahhoz, hogy egy olyan változás induljon be az emberiség történetében, ami kiemeli az embereket az elkülönültség és szétdaraboltság állapotából, és elhozza az egyesülés, az egység állapotát.

Ez egy lehetőség arra, hogy visszavegyük, ami jogosan a miénk: a békét és a bőséget a Föld és az emberiség számára.

Ez egy ajándék, válasz az imáinkra, egy úgynevezett életvonal, amely a mi univerzumunkból érkezik.

Hogy mire használjátok, és hogy részt vesztek-e benne vagy sem, az rajtatok áll.

Dharmacsakra napoknak is hívják őket.
A tibeti és a maya kultúrában is megemlítik. Azt mondják, ezeken a napokon egy pulzáló energiasugár érkezik egy másik dimenzióból, ami körbeveszi a Földet.

Ez segíti a Földön a gondolatok, érzelmek, tettek, szándékok és cselekedetek megsokszorozódását!

Balázs lona mondta:

Kedves Balázs!!

Köszönöm amit átküldtél, nagyon érdekes.Ezek a figyelmeztetések, melyre mindenkinek különösen figyelnie kell, melegséggel töltött el engem.Úgy érzem mindentéren elengedésre, lezárásra van szüksége mindenkinek.Nagyon sok megpróbáltatásokal néztünk szembe hosszú időn kereszetül.Jó lenne, ha valóban befejeződne a sok rossz, amit eddig megértünk.Békét-bőséget a Föld és az emberiség számára, az energiasugár csodákra lesz képes.Nagyon várjuk!!!!!

Merkaba mondta:

Sziasztok !

Küldök egy kis összeállítást (amit én is úgy kaptam)(a teljesség igénye nélkül) arról, hogyan tudunk önmagunkon segíteni, és hogyan tudunk átjutni, fejlődni, változni az elkövetkező időszakban.

“Nagyon fontos lesz a következő években a kis közösségek összefogása! A család, a baráti társaságok, a nagycsalád, a spirituális szövetségek. Csak EGY-ségben tudunk feljebb lépni!
Azt, hogy Föld Anya valamennyi “energetikai minősége” beindul most egyszerre. Megtisztul a Föld! Erőteljesen.
Megtisztulnak a vizek, a levegő, a föld. Hogy milyen folyamatban konkrétan? Nem tudni. Ahogy majd az emberiség aktuális szellemi állapota megkívánja.

Olyan sokrétű átváltozási folyamatról van tehát szó, amely mindenki életében nyomot hagy és kompromisszumok nélkül kisöpri az értéktelen, tisztátalan, vagy rendezetlen viszonyokat és helyzeteket. Mindezt azonban a teljes újjászületés, és a minőségi felemelkedés érdekében teszi! Egy olyan új korszakért, amelynek bár feltétele a régi, értéktelen lerombolása, de amely egy jóval magasabb szintű korszakba repít.(Hiszen ahhoz, hogy valami ilyen mélyen megújuljon elötte valaminek végleg meg kell halnia.)

A Halak csillagképnek köszönhetően a radikális tisztulási folyamatok, melyek júniustól beindulnak, főleg érzelmi, lelki téren hatnak. Ugyanígy a mindent elsöprő váratlan fordulatok is főleg érzelmi téren köszönthetnek be. Emellett a tisztulás és az ezt követő megújulás a spirituális világban is, valamint minden emberi kapcsolatunkban (család, munka, barátságok, üzleti élet) megmutatkozik. Attól függően kinek hol van rendeznivalója.

Őszinte szó. Őszinte tett. Tiszta helyzetek. (A gazdasági életben is!) Az átalakulás tartópillére továbbá a Szeretet, a megbocsájtás bölcsessége, és általában az ősi, tiszta emberi Bölcsesség. (Ami a természet tiszteletéből fakad.

A változások másik tartópillérét a Szaturnusz, azaz az Örök Értékek jelentik. A becsület, a tisztesség, az őszinteség, a család, az anyaság, a párkapcsolatok szentsége. (Mindaz, ami a mai világból jórészt kiveszett – sőt ciki lett.)
Továbbá fontos pillér a munka és a rendezés. A dolgaink helyretétele. És általában a helyretétel ereje. Eljön az ideje, hogy érzelmi téren minden letisztuljon, és a helyére kerüljön. Mindenki oda ahova való – vagy aki mellé való. Az értéktelen kapcsolatok egyszerűen “kiesnek” az életünkből és többet nem találkozunk velük.
Lényeges, hogy folyamatról van szó! Nem köthető egy konkrét eseményhez. A bolygó mozgások fényében: esemény-lánc. A több évig tartó átalakulási folyamat kulcsszavakban:

– rugalmas lélek
– Isten Hit
– értéktelen dolgok radikális elengedése
– visszatérés az Igaz Emberi Értékekhez
– intuíció ereje (sugallatokra hagyatkozni)
– tisztulás (testi szinten is)
– rendezés és helyretétel
– megújulási képesség

De mind közül a legfontosabb:
– a Szeretetre alapozni!

Az új korszakban nem azt fogják kérdezni az emberek egymástól: “Milyen autód van? Hol vetted a Gucci órád?” hanem azt: “Milyen ember vagy? Hiszel Istenben? Tudsz szeretni?” Szeretettel,Sveates

Nem tudom Kedves Balázs te mit szólsz hozzá? További szép napot mindenkinek!

Edit mondta:

Kedves Balázs!

Különös a vasárnap reggeli Szaturnusz-Jupiter egzakt szembenállsól írt meglátásod. Ekkor egy nagyobb csoporttal éppen egy katolikus templomban énekeltünk egy szentélyben, ami egyik magyar királyunk síremléke. Nagyon sokan éltünk meg különös dolgokat. Aztán kijöttünk, beültünk a padokba, misére várva. És egyre többen szállingóztunk kifele, mert valahogy az előző megéléshez a templomi hangulat már nem tünt olyan igazinak…
Úgy érzem, Te is erről írtál.
Köszönöm a megerősítést.

Üdv,
Edit

Éva mondta:

Szia!
Azt szeretném megkérdezni, h valóban 27-e a mostani holdhónap 15. napja? -ez a 10milliószoros nap, csak mert megnéztem a holdnaptárt, és aszerint 28-ára esik.
Köszi

Bálint mondta:

A sors nem igazságtalan, hanem nagy mókamester.

Mennyivel másabb így, miközben a tények ugyanazok? :-)

Márti mondta:

Mennyire igaz, Bálint:)Ha nem haragszol ezt “ellopom”…

Nikoletta mondta:

Drága Bálint!
Az égieknek jó a humoruk ;-) .

Bálint mondta:

Kedves Márti, nyugodtan! :-) Örülök. Nekem is ez csak úgy jött, a szellemi tulajdonjog így a fentieké (következésképp minden szellemi tdnjog megkérdőjelezhető, úgymond)

Kedves Nikoletta! Ja, az égieknek jó a humoruk. Már csak az van, hogy nem mindig értettem, ill. eddig néhány évtizedig nem értettem. Kár volt azokért az évtiezedekért. De uakkor: ez volt az ára. Én kifizettem s most átvettem a terméket. :-))) Persze, ezt gyakorolni kell.

Erről jut eszembe: A fájdalom fájdalmas. A fájdalom tudása fájdalmas? (saját stílusú megfogalmazás őutána: Gangaji- A Szabadság Folyója, filoszkiado.hu)

eszter mondta:

Kedves Merkaba!
Azt gondolom, fontos gondolatokat közöltél két nappal ezelőtti írásodban, ami a változásokról szól.
Szót ejtesz az igazságról, őszínteségről többek között.
Azt gondolom, mivel egy értékes ember írását közölted (apró változtatásokkal), illendő lett volna megemlíteni a nevét is:
Veres Mónika (csillagtitkok.hu)
Ő Balázs mellett szintén rengeteget tesz, dolgozik azért, hogy nekünk, laikusoknak értelmet és betekintést adjon a csillagok világának üzeneteibe.
Üdvözlettel,
Eszter

Márti mondta:

Kedves Eszter!Én elég sok helyen rátaláltam Merkaba által velünk megismertetett írásra. Speciel Veres Mónika nevével nem találkoztam,vagy ép “véletlen” nem kattintottam Őt idéző linkre.
Én nem éreztem, hogy Merkaba szándéka az lett volna hogy más tudásával kérkedjen, vissza éljen.Nem ismerem Veres Mónikát, de ha Balázs mellett szintén sokat tesz értünk laikusokért, biztos nem veszi rossz néven ha továbbítja valaki az “üzenteit” – mégha hivatkozás nélkül is.Vagy felkért rá Téged, hogy megvédd?
Üdvözlettel, Márti

eszter mondta:

Kedves Márti,
Nem, nem kért meg senki, hogy megvédjem (téged Merkaba megkért, hogy megvédd?), nem ismerem Veres Mónikát, csak fontosnak tartom a forrás megjelölését, ha valakinek a gondolatait közöljük.
Ennyi és nem több, amit Merkabának írtam.
Nem értem, miért támadtatál rám ezért, hiszen semmi bántót nem írtam. Javaslom, olvasd el az említett Veres Mónika sorait a Változásokról, hátha megérted, mi a problémám Merkaba írásával.
Legyen nagyon szép napod,
Eszter

Nikoletta mondta:

Kedves Bálint!

A humoros részét én is akkor érzékeltem, mikor első teremtésnél (amikor megvalósult az amit kértem), egy apróság lemaradt a kérésemből, ami nekem teljesen egyértelmű volt,igy ugye azt nem vettem bele a kérésembe, na azt kaptam telibe. Minden más stimelt.
Mikor tudatosult, hogy miként jöhetett ez, akkor esett le hogy igen csak jó a humoruk a fentieknek, nagy mókamesterek :-D .
Tanulság: mindíg a lehető legpontosabban kérj! :-D

Szép napot Mindenkinek!

Márti mondta:

Kedves Eszter!
Nem támadásnak szántam,természetesen nem kért meg Merkaba:)Csak épp az ő első hozzászólása alapján kerestem rá neten a Dharmacsakra napokra, és találtam elég sokat szinte ugyanezt a szöveget sehol nem volt forrás, de valahogy úgy éreztem nem is a “kell” hiszen a lényeg hogy mindenki tudja.Közös…
Persze nem tudom melyik gondolatára célzol, mert nem is írtad. Megkerestem a Csillagtitok.hu-t és láttam, hogy valóban szerzői jog védelem alatt áll az oldal, de valószínűnek tartom, hogy hasonló gondolatokat máshol is lehet találni, legalábbis ha én beütöm google-be a Dharmacsaka nap-ot, akkor elég sok link ki is jön.
Még egyszer sajnálom, hogy félreértettél, én csak arról szerettem volna véleményt nyilvánítani, hogy nem biztos, hogy “illetlenségből” osztotta meg velünk forrás nélkül…

Szép hétvégét Neked és családodnak!
Üdvözlettel, Márti

eszter mondta:

Kedves Márti,
Egyetértek veled, én is úgy gondolom, hogy minél több emberhez el kell, hogy jusson a fentiekhez hasonló minden lényeges információ.
Nekem csupán az fontos, hogy ha valaki szemmel láthatóan sokat dolgozik azon, hogy üzeneteket, gondolatokat továbbítson nekünk (ezért kértelek, hogy nézd meg, milyen alapos írás, munka van a Merkaba által idézettek mögött), akkor tiszteljük meg a munkáját azzal, hogy megjegyezzük az írás forrását, amiből idézünk.

És igazad van, a lényeg, hogy a VALÓDI FORRÁS közös… :-)

Most így utólag azt látom, én voltam félreérthető, pedig igyekeztem a legelső ezzel kapcsolatos hozzászólásomban teljesen egyértelműen fogalmazni. :-(

Jó hétvégét Neked is,
Eszter

Éva mondta:

Miért nem lehet hozzászólást írni a Lélek mélységei íráshoz? Nincs ott a Szólj hozzá felület, és a már beírt hozzászólások is eltűntek.

Mónika mondta:

Éva ez Balázs szokásos cenzúrája. Valami nem tetszik neki az írások közöztt és szó nélkül kitörli.

Üdv.

Mónika mondta:

Azért hozzátenném, hogy én is megtenném, ha valami nem tetszik. Üdv.

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Éva!

A választ itt olvashatod:
http://csillagmag.hu/napi-csillaguzenetek/ki-az-ur/

Kedves Mónika!
Talán pont ezért… :)

Balázs