Csillagüzenetek

A "Költözés" :)

2010. feb. 25

Valahogy az az érzésem – nem tudom Ti hogy vagytok vele – mintha most egy kicsit elengedték volna a kezünket, hogy megtaláljuk saját magunkban belül a saját igazságunkat, hogy legyen időnk egy kicsit befelé fordulni. Befelé, átnézni mi van bent, számot vetni, egy nagy levegőt venni mielőtt belekezdnénk a “tutiba” márciusban. Személy szerint ezt látom magamon és a környezetemen is, hogy belül zajlanak a dolgok, tervezgetések, belső munkálatok…

Tavaly nyár óta mesélem a “költözős példát”, és tegnap bevillant, hogy “te jó ég, hát MOST van egy ilyen költözés-állapot!”. Amikor azt érzem, hogy már összecsomagoltam mindent, nincs mihez nyúlnom most – de az új hely, ahová megyek, még nincs kész. És olyan, mintha a két világ, a két “lakóhely” között lógnék a semmiben, elveszett a talaj – holott, csak költözünk. :)

Ezt tudom üzenni, hogy most kell aktiválnunk azt, amiről olyan sokat beszéltünk, most van a belső átalakulások ideje, hogy aztán márciusban, a tavasszal amibe belekezdünk, ott már egy megformázott Ember álljon elő.

Éppen ezért, bár minden nap gondolok Rátok, mégsem tudom magam őszintén rászánni arra, hogy közvetítsem azokat, amiket megszoktatok az elmúlt másfél évben… bár tudom, hogy sokan várjátok.

És tudjátok, mi az érdekes? Nagyon sok minden egybevág ezzel… például, olvasom Adamus St Germain honlapját, ahol pl. a közvetítések leálltak január 22-e óta, holott azelőtt minden héten 2-3 új írás is volt. Aztán, ugyanez van a tanfolyamokon is: eddig sosem kellett elhalasztani órákat, most meg mindenkinek minden közbejön…

Tehát, ahogyan én látom – és persze láthatom rosszul is – most szerintem érdemes a Mars retrográd, azaz hátráló – befelé mozgó – járását követnünk, és belülre, otthonra figyelnünk – de most már nincs sok hátra. :)

– – –

Addig is néhány gondolat: szombaton lesz egzakt a Merkúr-Neptunusz együttállás, ami azt jeleníti meg számunkra, hogy értsük meg a lelkünk legmélyén zajló folyamatokat, és mintegy avatódjunk be abba, ami érzékfeletti, megfoghatatlan bennünk . Bután hangozhat, de váljunk eggyé önmagunkkal: az eddig elkülönített részeket egyesíteni tudjuk!

S még mindig a múlt tisztítása van terítéken, hiszen a Vízöntő csillagkép múltat tisztító vizében zajlik az együttállás, tehát a múltból hozott fájdalmakat és félelmeket most a szellem erejével tudjuk átalakítani!

Vasárnap pedig a Nap együttállása a Jupiterrel a saját és egyben a kozmikus igazságokra való rálátás lehetőségét adja számunkra. Ugyanekkor lesz Telihold, azaz a pihenés, böjt és töltekezés ideje, s a lélek világának felerősítése. Ezáltal belső világunkban tudjuk érzékelni a világot átható elveket – így lehet megteremteni azt a belső valóságot, szeretet-egységet, amellyel belépünk a március havába.

– – –

Március közepétől pedig írás dömpinget tervezek… meglátjuk hogyan fog sikerülni a beköltözés… :)

37 hozzászólás

PJudit mondta:

Kedves Mindenki!

csak megerősíteni tudom, amit Balázs írt, nálam már november óta zajlik, azóta érzem ezt az ott még nem, itt meg már nem állapotot, “senki földje érzés”, de már látom az újat, már gyönyörűen körvonalazódik, már egyes részek meg is jeletek, szóval jó helyen vagyunk, jó időben, oda értünk pont ahova kellett érnünk magunkban.
Kívánom mindenkinek, hogy szintén sikerüljön a “költözés” és megérkezzen az újabb Magába.:)

Barta Ildiko mondta:

Kedves Balazs!
A ma reggeli emial valtasunk utan gondolhatod milyen jot mosolyogtam a mai hozzaszolas cimen ;O))))))))))))))))))
Szinkronicitas??????????????
Udv:
Ildiko

L. Judit mondta:

Kedves Balázs!

Az a tipikus érzésem volt, mikor a “Költözés”-t olvastam, hogy -honnan tudja ez az ember, hogy mi zajlik bennem?
Munkahelyemen érzem, már hetek(hónapok) óta nincs itt semmi keresnivalóm, de még nem nem látom hová merre tovább.
Bármibe fogok akadály akadály hátán.Minden állni látszik.Sőt,
mintha visszafejlődne az is, ami eddig ment.
Bevallom kicsit megijedtem, és akkor találtam rá a Csillagmagra,
és a hátráló Marsra.Kissé megnyugodva figyelek most magamra, befelé,hogy vajon merre visz a utam,hol az a hely, ahol szükség van rám.
Köszönöm.

Kun Eszter Adonei mondta:

Kedves Balázs! Rögtön elolvastam miután beszéltünk és teljesen megnyugodtam. Már nem ugrálok tovább keresgélve. Tegnap fejeztem be a márciusi programok szervezését, és mikor most olvastam a “csak költözünk” bekezdést erős energetikai megerősítéseket kaptam, hogy minden a legnagyobb rendben, csak még nem látom.
Hogy a megfogalmazásaimon is változtassak, nem csak remélem, hogy értelmesen és hasznosan töltöttem a téli alászállást, hanem tudom, hogy elengedtem amit kellett, és a maradék még a most következő telihold tízmilliószoros erejével, lazán távozik.
Kívánom, hogy mindenki örüljön ennek az átalakulásnak és beteljesítse a szívből jövő terveit. Újjászületést kívánok! Adonei

Ottcsi mondta:

KEDVES MINDENKI!!

Februar 28.-a BUDDHA NAP!!! Mindenkinek fantasztikus teremtest kivanok!!!

Ottcsi

A tízmilliószoros napok a könyörületesség, a kegyelem napjai.

Más-más nézőpontból nevezhetjük a karmateremtés és a karmaoldás napjainak is.
A holdrendszer alapú tibeti kalendárium négy ilyen napot számol.
Minden évben négy lehetőség, amelyek során a teremtés ereje a tízmilliószorosára nő.
Ezzel az erővel tudatosan élhetünk önmagunkon túl, minden létező javára is.
Valójában ez a lényege ennek az ünnepnek.
Előfordul, hogy a tízmilliószoros nap telihold vagy újhold napjára esik.
Ezek a holdfázisok önmagukban is megszázszorozzák a teremtés erejét.

Tízmilliószoros napok 2010-ben:

február 28
május 27
július 15
október 29

Ildikó mondta:

Szia Balázs!
Teljesen együttérzek Veled. ÉN kb. 1 hónapja érzem ezt a furcsa ködös állapotot. Kilélegeztem, elengedtem, azt hittem ez elég, de még mindig csak toporgok egyhelyben. Igaz érleleődik magamban sokminden, de a megvalósításba képtelen vagyok belefogni. – Úgyhogy addig is ismerkedek még magammal. ma pl. egy jót kiabáltam, alaposan felháborodtam egy totálisan igazságtalan helyzeten – és úgy elképedtem magamtól, hogy alig bírtam helyrebillenni. Aztán eszembe jutott, hogy ez is a megismerésem része, no meg különben is meg kell barátkoznom azzal a részemmel is, amelyik kiabál, vagyis inkább: alaposan kikel magából. Azt hittem én hulla nyugodt vagyok már, és áááá dehogy. Legfeljebb hamarabb visszanyugszom. Pitty-putty találok valamit, amivel észreveszem, hogy ez most mire volt jó. Mellesleg Jézus is kikelt magából, mikor kizavarta a kereskedőket a zsinagógából. Hát ha Ő megtehette, akkor talán én is. Hiszen Isten a saját képmására teremtette az embert, így ennek is bele kell férnie.
Na, jól eltértem a tárgytól…szóval ismerkedem önmagammal, és próbálom azt is elfogadni, ami nem éppen a legkellemesebb részem. Egyesítem erőimet! A pozitívokat a negatívokkal!
Ildikó

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kb én is egy hónapja érzem – picit talán több. :)
B

Mónika mondta:

Nálam a költözésre való készülődés szó szerint is értendő, mind a munkahelyemen egy másik épületbe, mind az életemben egy másik házba, mind pedig a szellemi életemre. Jó mi? :)

Kerion mondta:

Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, de az elmúlt 2 hétben egyértelműen azt éreztem, hogy már nem a mellék, hanem a fővágányon vagyok. Ahol már viszont csupa kaland az élet, zajlik rendesen. És a március ígérete meg mindent hajaz.

Ritus mondta:

Sziasztok!

Érdekes ez az írás és valamilyen értelemben igaz is az életemre nézve.
Költözés, valahonnan el és valahová át. Jó hazatalálni….végre :)

Pajtis mondta:

Szia Mindenkinek!
Nem szoktam a témához hozzá szólni, csak olvasgatom és tanulok belőle. Nagyon összecseng a környezetemben és bennem tapasztalt változásokkal.Mindenki arról mesél, hogy nem tudja mi baja, de olyan ködös, “pluty” az egész élete. Milyen jó nekünk, hogy Balázs felkészít és figyelmeztet a várható változásokra!

Kedves Balázs!
Szeretném megkérdezni,mennyi az eltérés az asztrologia által adott holdállások és az asztrozofia általmért adatok között?
Egészségi és kertészkedési szempontok miatt fontos nekem, hogy a hold melyik csillagképben halad! Köszönöm válaszod!
Üdv Mindenkinek, sikeres költözést!

izabell mondta:

Sziasztok!
Új vagyok ezen a helyen, szeretném én is megosztani veletek a gondolataimat.
Nekem tavaly decemberben, a születésnapom körül kezdődött a költözés előtti csomagolás, de fogalmam sem volt róla, hogy mi ez az egész. Pontosan ugy, ahogy Balázs irja, hogy a régiben már nem vagyok, de az uj sincs sehol.
Nem értettem a dolgot, de tegnap leakasztottam a plafonról a 17 éve ott lógó gyertyacsillárt, ami már mint valami szent ereklye volt jelen az életünkben, és leszereltem a falról egy fali lámpát, ami szintén egyidős a gyertyacsillárral.
Tényleg ugy néz ki, hogy költözünk. :)

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Pajtis!

A jobb oldali sávban látod, hogy a Hold éppen melyik csillagképben van – illetve azt is, hogy melyik jegyben. :)

Balázs

ps: http://csillagbolcselet.hu/asztrozofia/az-asztrozofia-titkai/

SzaZsu mondta:

Igen, én is ezt érzem.
És ebben az érzésben benne van a “nem tudom, mit akarok” bizalomteli ráhagyatkozása a TERV-re, a percenkénti önmagamra csodálkozás és szeretetérzés, a pillanatokba csomagolt csodák átélése és az örömteli várakozás.

Drazsé mondta:

Pontosan ezt érzem már egy ideje!Látszólag tűnhet egy nihil állapotnak is pedig nem az.Ha jó mélyen belülre tekintek,akkor ez messze nem az…

Győrffi Enikő mondta:

Sziasztok,

Én Kerion hullámaival rezgek. Ugyan úgy érzem már hetek óta, hogy a helyemen vagyok.
Az élet pedig valóban zajlik, s csodálatos dolgok bontakoznak ki nap mint nap, folyamatosan.
A böjtről, a fogadalmakról, a plusz vállalásokról ne feledkezzetek meg! Higgyétek el, megéri!
Én már nagy erőkkel dolgozom magamon pár hete, ezzel is készülve a tavaszra. Tisztítok, meditálok, imátkozom, étrendet váltottam, mozgok, lelki és szellemi táplálékokat adok magamnak.

Mindenkinek kellemes újjászületést!

Engie

MErika mondta:

Sziasztok, kedves Balázs és Mindenki!
Részemről is csak megerősíteni tudom ezt a költözés-érzést! :) Nálam csak 2-3 hete kezdett el határozottabban körvonalazódni, hogy lassan lépni kéne tovább onnan, ahol éppen vagyok, bár megtenni még én sem tudom. Előtte, december közepe-vége óta inkább önmagam megismerésének-felvállalásának egy újabb fejezetébe voltam belefeledkezve, meg azokba az új dolgokba, amit ez hozott az életembe. A végeredmény? Egy újabb fülig érő vigyor a képzeletbeli mosoly-albumomba attól, hogy az élet SZÉP (ezt eddig is tudtam :)), hogy egyre többet látok a szépségéből, és hogy egy fokkal mindig csodálatosabban, merészebben, elképesztőbben tejesíti a vágyaimat, mint ahogy én remélni merem őket. :)
Áldást, csodákat, boldog megkönnyebülést Mindenkinek!
Balázs, Neked külön köszönet ezért az írásodért! Már nagyon vártam. Nagyon szükségem volt már egy kis külső megerősítésre, hogy végre ki tudjam fújni azt a levegőt, ami bennrekedt a tödőmben. Első korty levegő egy merülés után… :)

Ági mondta:

Kedves Mindenki!

Orvos vagyok, nem asztrologus (bár a két szakmának vannak közös gyökerei…;)
Így nem tudom milyen bolygó állások, amik befolyásolták/ják,
de az utobbi 3-4 évben figyeltem fel jobban a jelenségre, miszerint februárban sokkal több haláleset van –
mennek haza a lelkek.
(Sokszor fiatalabb életkorú és váratlan halált haló emberek.)

Érdekes lenne utána nézni annak, aki ért hozzá,
milyen konstelláció van ilyenkor?.

Szép napot Mindenkinek:)

Rózsa mondta:

Kedves Balázs!

Mindig érdeklődéssel olvasom leveleidet, és ezúton is köszönöm szépen.
Most érzek először késztetést, hogy megírjam, mennyire találó és személyemhez szólóak a leírt mondatok.
Nagy erőbedobással változásra készülök, mint magánéletemben, mint munkavállalás terén. Februárban többször is falakba ütköztem, és már ingerelt, miért most? Miért ilyen sokszor?
Most állt össze a kép, amit magamtól nem tettem meg azt a körülmények kényszerítették ki.
Február 28.-án van a szülinapom. :)
Olvastam ez a nap kiemelt.
A március elhozhatja a várt fordulatokat. :) :)

Boda Györgyi mondta:

Kedves Balázs!

Csak csatlakozni tudok az előttem szolokhoz, köszönjük hogy
megosztod velünk a gondolataidat. Így a dolgok a helyükre kerülnek
és megérti az ember, miért nem érzi se “itthon”, se “otthon” magát.
Hogy nem vele van a probléma, és most nincs itt az ideje a külső
megéléseknek, ha nem benn kell keresni a megoldást. Mindenkinek jó
búvárkodást, remélem hamarosan feljövünk a “felszínre”.

Fénnyel teli napokat kívánok

M. Zsu mondta:

Kedves Balázs és Mindenki!
Ahogy elolvastam a gondolatokat, megkönnyebbültem. Az év jól kezdődött, egymás után jöttek a jó lehetőségek. Majd egymás után meg is rekedtek. Kezdett minden összekuszálódni, régi félelmek kerültek felszínre, no meg a múltból is visszatért ez- az. Mostanában szívesebben vagyok egyedül is. Nem nagyon vagyok képes más emberre koncentrálni, csak “befelé”. Egy példa: nemrég Anyummal egymással szemben ültünk. Beszélt hozzám, de mintha egy ilyen hangszigetelős üveg lett volna köztünk. :) Éreztem, hogy “odabenn” vagyok. Jó érzés /volt/. Kicsit lelkiismeret furdalásom volt, hogy nem rá figyeltem. (Bár, ha akartam se tudtam volna.)
Kedves Balázs! Várom nagyon a következő írásod! :)
Áldásokkal teli napokat Mindenkinek! :)

Detti mondta:

Kedves Balázs!

Igen, kerestem már az üzeneteket, de érzem, hogy megyek vmi jó felé, csak nem kell rohanni. Meglesz minden a maga idejében. A munkám elveszett, új még nincs, de már tudom, milyet szeretnék. Hát nem egyszerű a kívánságom, időbe telik, mire meglesz az a hely, ahol dolgozni szeretnék. A szerelemben most már tudom, kire várok. Eddig csak azt tudtam, mit, kit nem akarok. Aztán bevillant és már el tudom fogadni az én szerepemet a leendő kapcsolatomban és így meglett, milyen férfi is kell mellém. :-)A régi kapcsolatomat tökéletesen le tudtam zárni magamban. Korábban ez nem ment.

Nokedli mondta:

Kedves Balázs és a Többiek!

Férjemet egy hónapja egészen váratlanul leépítették 10 év után, 15-öd magával. Először teljes volt a kétségbeesés (négy fős kis családunk egyetlen bevételi forrása volt), folyamatosan az álláshirdetéseket bújtuk, önéletrajzokat küldtünk, de még válaszra sem méltattak.
Néhány napja – valami csoda folytán – özönlik felénk a sok munka, megrendelés, amit itthon – olykor már nem is győzve – tudunk együtt, boldogan, kreatív gondolatokkal tele megalkotni.
Szóval kitartás azoknak is, akik még nem látják tisztán a kiutat ;)

Brunhild mondta:

Sziasztok!

Először írok ide, de már egy jó ideje figyelem az oldal írásait, és azt is, hogy milyen reakciók születnek ezekre.
Bevallom őszintén, hogy amiket olvasok, mindig elég hosszú ideig pörögnek bennem, mert nagy igazságtartalmat látok benne a jelenlegi lelki életemmel kapcsolatban. És ugye a lelki élet kihat a fizikaira is…
Ez a költözéses nagyon megérintett, mert szavakba öntötte azokat az érzéseimet, amiket december eleje óta érzek. Ugyanis hiába próbáltam bizonyos dolgokat megtenni, valahogy nem jöttek össze, és nem tudtam miért. És akkor jött a Költözéses üzenet, és bevillant: lehet, hogy azért, mert “most nem az a feladatom, hogy ebédet főzzek, vagy éppen tavaszi nagytakarítást végezzek egy olyan helyen ami már nem is az enyém, hanem, hogy elvigyem a kis lábosaimat, és minden dolgomat az új helyre, ahol már gyökereket lehet kicsit megint verni.”
Sok, már oda nem illő dolgot csinál az ember, és nem érti, hogy miért nem sikerül, és mi a baja, mikor csak annyi a nyitja, hogy most nem az következik…
Köszönöm az eddigi üzeneteket, és remélem még sokat olvashatunk majd!
Brunhild

Trinity mondta:

Kedves Balázs!

A honlapod, legfőképp a Plútó-Szaturnusz kvadrátot érintő írásaidból ígyekeztem megérteni, a saját asztrológiai képletemben ennek a két bolygónak a helyzetét és működését. Együtt állnak ugyanis az én négyes házcsúcsomon, az előbbi a mérlegben az utóbbi a skorpióban, és megmondom őszintén már nagyon unom őket.
Eddig, mintha két trampli próbált volna meg bécsi keringőt járni. Folyamatosan egymás lábát taposva, néhol még ki is gáncsolva, volt hogy az összetekeredett lábakban sikerült együtt elzakózniuk. Szerencsére, vagy csak azért mert ez így van rendjén javul már a helyzet. Egyre ritkábban bélyegeznek hülyének, mikor ezt hangoztatom.
Ha nagyon rákoncentrálnék a képletemre, hogy esetleg még mi az amit lecserélnék, amit ugye nem lehet, akkor a Marsomat tudtam volna megnevezni, meg is lepődtem volna ha nem szólal meg érdemben március közepéig.
Mindent úgy érzékelek ahogy leírtad, minden összeállt, itt az Ember, meg is vetné már a lábát, de nincs hova. Tulajdonképpen ez vicces :D

Köszönöm az erőt adó írásaid!

N.Szilvi mondta:

Sziasztok!
csatlakozom Kerion és Györffi Enikőhöz!:) Ezt érzem,én is..tettvágy,lendület,biztosan tudom,hiszem,érzem!!
..-talán ez a rezgésszám emelkedés teszi-amiről annyit e-maileznek mostanában-ami túlzásnak tűnne,ha nem érezném a saját bőrömön!
Tisztítás,ima,medi.. és újabb felismerések!:)
Már régóta egy helyben topogtam…és most elkezdődött vmi!
Örülök,h itt lehetek!:)

Orsolya mondta:

úgy kell nekem a Csillagbölcselet,mint egy falat kenyér! Nagyon várom az újabb hirleveleket,és mindig jön bennük a megnyugtató válasz.Igen,évek óta érzem azt,hogy az űrben lebegek,nincs biztos pont az életemben,pedig régen mennyire vágytam rá!Most megértem,nem is lehet,hiszen “költözünk” mindig. Lányom 12 ve az USában él 7.szer voltam kint náluk tavaly. Ott is jól érzem magam ha itthon vagyok,mintha ott lennék.Ha nézem,mintha a két helyszin térben is időben egy lenne. Az életem történései szintén mint egy tiszta vizű mély tó,melyben mint fényképek,az életem eseményei.Sokszor hittem valami baj van velem aztán megértettem,a tér idő csak a mi tudatunkban létezik igy.Nem mindenkinek mertem ezt elmondani kevesen értik meg.Nemcsak a mostban de a multban ,jövőben is vagyok. 40 évvel ezelőtt szó szerint tudtam milyen lesz ma az életem és be is következett mint az autóbaleset amit 1 órával előtte megéreztem.Azt mondták akkor boszorkány vagyok.Nem,de rosszat azóta nem mondok ki,másokra is rászólok. Nagyon várakozással teli a jövőm és érzem,nagyon jó lesz,bár a mostani aállapotom kissé ellentmond ennek,de tudom.Átértékeltem a multam és az én hozzáállásomat, s hogy nem mindenki vallja azt az elvet mint én. Sérelmekért nem fizetek ugyanazzal,várok.Magamban belül rend van,tudom,érzem,jó helyre fogok költözni és jók lesznek a “szomszédok” is./ezt ténylegesen irom,2 hete adódott egy uj lehetőség,remélem,március meghozza a megvalósulást!/Nagyon örülök ,hogy köztetek lehetek !
Orsolya

Főnix mondta:

Sziasztok Költözők!
Hetek óta hangoztatom, hogy úgy érzem költözni fogok. Eddig agyaltam rajta, hogy a volt férjemmel hogyan adjuk el a közös házunkat meg mi lesz utána, meg másik munkahely is kéne.
Most meg egyszerre a boldogságot érzem meg a pozitív változást!
Nem tudom mi,lesz, de érzem a jót és az örömöt!
Talán körvonalazódik a feladatom is!
Hónapok óta olyan helyekre járok ahol spirituális és másképp gondolkodó Emberekkel találkozom! Rengeteg öröm és információ és egybeesés!
Rám vár még egy lezárás amihez görcsösen ragaszkodtam, de úgy érzem, ha ezt a lépést megteszem akkor minden kitárul előttem!
Végre megértettem!
Nagy meccs volt…
A lányom is egyik napról a másikra otthagyta a munkahelyét és nem haragszom érte. Ő is érzi a változást.
Már nem akarom megoldani a dolgaimat – tudom, hogy megoldódik.
Köszönöm Balázsnak és a többieknek is a gondolatokat az információkat.
Végtelen szeretettel! Hajrá költözők!

Erika mondta:

Sziasztok!

Egyre jobban érzem magam még a “semmitől” is. Minden nap egy csoda pedig az anyagi helyzetünk egyre nehezebb. Megszűntek a mindennapos veszekedések. Nincs reális alapja álmaimnak, de mégis úgy érzem megkapom a sorstól. Egyik álmom már teljesült is-pásztor kutyám lett.Tele vagyok reménnyel,izgalommal az energiámmal sem birok, pedig eddig alig-alig volt. Sikerült 14 év utána kiírni magamból az összes sérelmemet és mint egy mázsás páncél lehullt a rám kérgesedett megbántottság. Érzem bármi történik velem csak a javamat szolgálja még ha kellemetlen formában is mutatkozik. Rájöttem szép az élet.

Cuvee mondta:

Sziasztok!
Ma fogom lezárni a kapcsolatomat,talán a márciust tiszta lappal kezdem és újult erővel!Nem véletlenül érzem ezt ,most ez az üzenet megerősített. Köszönöm!

Erika mondta:

Sziasztok!

A költözésből annyi igaz rám, hogy a régi már idegesít, az új pedig még nem valósult meg… de talán a tavasz meghozza a megvalósulást…

Ami viszont érdekes, hogy pont most betegedtem le 1,5 hétre, és igazából semmi értelmeset nem csináltam azon kívül, hogy magammal voltam belül. Nagyon jól esett! Az Univerzumot nem érdekelte, hogy beteg vagyok, naponta jöttek hozzám az ismerőseim, hogy segítsek ebben-abban. (Pl. Csináljak blokkoldást valakinek, mágiázak, hogy az állásinterjú sikerüljön, mágiázzak, hogy a hitelkérelmet elfogadják, stb.)
Az érdekes az, hogy bár nem voltam a teremtőerőm csúcsán, azért mindenkinek sikerült segítenem aki hozzám fordult! :)
Ez nagyon jó érzés, és igazából az a kérdésem, hogy ez összefügg-e a “költözés”-sel, vagy ez már egy másik csillagállás előrevetített hatása???

Olyat is tapasztaltam, hogy én jószándékúan szóvá tettem valamit egy embernek, az meg nekem ugrott, mint egy fúria.

Mindenesetre azt a döntést hoztam, hogy mostantól nem érdekelnek az emberek, csak azok, akik hozzám fordulnak! Megint beigazolódott, hogy aki nem kéri, annak nem is érdemes segíteni. Mostantól előkapom “kegyetlen” énemet, és ha nem kérnek segítséget, akkor végignézem a másik bukását.

Nekem EZT tanította az Univerzum mostanság.

Egyébként jól érzem magam, szép az élet, és boldog vagyok!

Erika

Ui: Az előző Erika hozzászólás NEM én voltam. Kérném, hogy aki írta, legyen kedves valami megkülönböztetést használni, mert én a Fórumon is Erika néven vagyok regisztrálva. Köszönöm

Ildikó mondta:

Szia Balázs!
Egy érdekes megfigyelést közvetítenék. A lányom mesélte a minap a baráti körére vonatkoztatva (16-24 éves korosztály): ” Képzeld Anya, mostanában mindenkivel felfordult a világ. Akinek volt párja, azok összevesztek,még akkor is ha régi kapcsolat volt, akinek meg nem volt senkije, azok végre összejöttek! Akivel csak beszélek, mindenki csak erről mesél. Mi a fene folyik itt?”

Ajánlom megfejtésre, elemzésre ezt a megfigyelést, mert én nem értek hozzá, de ilyen tömeges jelenségnek már csak van valami oka.Ha netán Te látod a csillagokban a jeleket, kérlek oszd meg velünk!
Üdv:Ildikó

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Ildikó!

Erről már korábbi írásokban írtam… ez most még zajlik… Nézz vissza az archívumban… :)

De fogok még róla írni…

Balázs

Ildikó mondta:

Kedves Balázs!
Igen, emlékszem, már novemberben is téma volt…de azt hittem azt a kört már lefutottuk. Ezek szerint még nem is ért véget? Vagy ami november óta zajlik belül, az most mutatkozik meg kívül? MOstanra értek be az akkor elkezdődött folyamatok?…Na, akkor majd várom a következő írásaidat! És köszi!
Ildikó

Kiss Balázs Kunó mondta:

Szia Ildikó!

Novemberben téma volt, mint emlékeztető elhelyezése.
Asszem egy szinten most aktiválódott – de fog még ennél “brutálisabban” is jelentkezni – szerintem. :)

Balázs

Palásti Ildikó mondta:

Szia Balázs!
Erről tudsz nekünk valamit mondani? :)
http://index.hu/tudomany/2010/03/01/valami_atszaguldott_magyarorszag_felett/
Köszönettel.