Csillagüzenetek

Lélek Mélységei

2010. máj. 31

Túl vagyunk azon a ponton, amikor is az Uránusz elhagyta a tavaszpontot, a kezdet pontját, így egészen augusztus közepéig kezdeményező, beindító, megújító erőkkel tudunk élni. Ez egy olyan szellemi lendületet hoz nem csak a saját, de a Föld életében is, amelyre nagyon nagy szükségünk lehet.

Sokat hangsúlyoztam a ?régi? minták ledőlését, a ?régi? hitrendszereken való túllépést, de azt gondolom, nem árt összegezni, hogy ez pontosan mit is jelent az életünkben. Mert azzal viszonylag könnyen megbirkózunk, hogy az ún. földi világ törvényeit, a mundán élet illúzióit elengedjük, de nagyon-nagyon sokszor csak egy újabb ? de már spirituális ? kelepcébe menekülünk.

Talán ezt a legnehezebb felismerni, hiszen spirituális elvekkel, főleg az új korszak szabadság-üzeneteivel mindent nagyon könnyű megmagyarázni, nagyon könnyű egy sokkal szebb, de ugyanolyan börtönt létrehozni önmagunk számára. Erről biztosan sokan olvastunk már, de most jött el az ideje, hogy a saját spirituális életünkben ezeket a szép, de ugyanolyan rabigában tartó elveket megtaláljuk.

Olyan messzire mernék e téren menni, amelyre sokan nem is gondolnak, mert annyira sokrétűen épültek már be ezek az elvek, hogy a legtöbbet gondolkodás nélkül elfogadjuk, ha azt valamilyen spirituális könyvben olvassuk, halljuk a mesterünktől vagy más tanítótól. Ennek az oldalnak nem célja ezeket feltárni, ezt más formában szeretném veletek közösen megtenni, most csak annak az üzenetét szeretném átadni, hogy eljött az ideje még erőteljesebben annak, hogy a BELSŐ SPIRITUÁLIS világunkba mélyedjünk el, és ott TISZTÍTSUNK ki mindent, minden hazugságot, minden illúziót, minden ködöt.

A Neptunusz ?hivatalosan? ma éjjel látszólagosan irányt vált az égen, tehát eddig előre tartó mozgását befejezve most hátrálni kezd, vissza a Vízöntő csillagkép szintén ?visszafelé? folyó, a múltat tisztító vize alatt úszva.

A Neptunusz a lélek mélységeinek a szimbóluma, a Spiritualitás és a misztikum bolygója, így a Vízöntő csillagképben járva, ezeknek a tisztítását jeleníti meg számunkra. A tisztítás itt azt jelenti, hogy virtuálisan tényleg fogjuk a súrolókefénket, és megnézzük, hogy mi van a felszín alatt, megnézzük, hogy milyen koszokat raktunk be a saját lelkünkbe, amelyekkel eddig megtanultunk együtt élni, de azért folyamatosan elfojtották a levegőt előlünk. A Neptunusz alacsony szinten pont a ködök, az illúziók és a félelmek megjelenítője, tehát egy kicsit nehéz dolgunk van, hiszen ha nem figyelünk eléggé, akkor csak a ködöt maszatoljuk a felszínen, és azt hisszük, hogy letisztítottunk valamit, de valójában csak eltakartuk egy újabb szépséges réteggel.

A csillagos ég most azt üzeni számunkra, hogy merjük előhozni önmagunkból azt, ami tényleg bennünk van. Merjük előhozni, MERT CSAK ÍGY LEHET KITISZTÍTANI! Ha lent hagyjuk a mélyben, a láthatatlan világban, akkor a tisztítást nem lehet elvégezni. Ha viszont felhozzuk, megéljük, akkor meg is tudjuk ragadni a szó minden értelmében, és ekkor kidobhatjuk az ablakon.

Arra érdemes még ügyelnünk, hogy amikor felszínre hozunk egy ilyen belső lelki tisztítandó dolgot és nagyon fáj, és ott tartjuk a szemünk előtt, megragadva, akkor ne tartsuk ott túl sokáig, spirituális megmagyarázva magunknak, hogy ?óóó, én most szenvedhetek, meg fájhatok, mert tisztítok?. Ekkor pont a lényeget nem tesszük meg, azaz nem engedjük el azt, ami eddig velünk volt, de már nincs rá szükségünk.

Ezért a felbukkanó félelmek és fájdalmak KIELEMT ÜZENETTEL JELENNEK MEG EGÉSZ NYÁRON az életünkben, mindenre úgy érdemes tekinteni, mint egy lehetőségre a tisztításhoz. Így, aki akarja, akkor annak a lelki drámák, hisztik és lelki szenvedések ideje leáldozhat.

Természetesen mindenki a saját üteme szerint, a saját lehetőségei szerint tegye meg ezt a tisztítást, ez nem verseny, nem rohanunk sehova, nem kell bűntudatot éreznünk, ha valamit nem tisztítunk ki… Csak legyünk bátrak, és kész.