Csillagüzenetek

A Mindenség Megváltoztatása Minden Pillanatban

2011. nov. 17

Az Úton járva sok minden mellett elhaladunk, mi magunk teremtjük közösen döntve arról, hogy a Föld fejlődésében milyen mérföldköveket hagyunk magunk mögött: ezek a mérföldkövek megerősítések számunkra, hogy ?igen, ezt az utat megtettük, eddig eljutottunk? ? de az Útnak még sincs vége, hiszen hogyan lehetne, ha az Út végtelen. Az Út pusztán átalakul, változik, fejlődik, tágul és szűkül egyszerre.

Egy ilyen mérföldkő volt a 11:11 ?es kapunyitás. Fontos megértenünk, hogy ez a nap nem attól és azért volt különleges MERT éppen ez az időszámítás szerint éppen sok egyforma szám szerepel benne. Nem, az Emberi Lény úgy döntött, hogy változtat, hogy lehelyez magának egy mérföldkövet, egy emlékeztetőt, egy kézzelfogható valamit, ami bizonyosság számára, hogy a Szeretet és az Egység ereje létezik. És eljátszottuk ezt a játékot, hogy egy bizonyos napot kinéztünk, ami megragadható, köthető az anyagi világhoz, a látszatvilághoz. De nem fordítva, nem a látszatvilágból indultunk ki, és nem a 2011.11.11 miatt lett spirituális ez a nap! Hanem azért, mert egy spirituális váltást hoztunk létre, amit erre a napra raktunk ? pont azért, mert mindenki számára megfogható, megragadható. Közös nevező.

Tehát NEM ettől a mérföldkőtől lett szebb a világunk, nem, dehogy is! Hanem döntött az emberiség, hogy egy élhetőbb és szeretetteljesebb, hazugságok nélküli világban akar élni, és az út során leraktuk ezt a ?követ?, hogy ?látjátok, ez milyen csodás döntésünkről tesz tanúbizonyságot?!?.

És így örvendezzünk annak a csodának, amit véghezvittünk, nem azért, mert 11:11 volt, nem azért mert a korábban kifejtett Szeretetet szimbolizáló csillagok aktiválódnak.  Mindig elfelejtjük, hogy a csillagok, az égitestek pusztán tükrök, megmutatják ami van. Tehát azért állt együtt a Beavatás égiteste az Antares-szal, az Isteni Szeretet szimbólumával, mert így döntöttünk, hogy teljes beavatást kérünk a Szeretet egységébe, a Kozmikus Akasha Krónikába, hogy minden tudásunk előhívható legyen, és ezáltal minden probléma feloldhatóvá váljon. És ennek tükreként álltak az égitestek úgy, ahogy.

Nem a csillagok vezérlik életünket ? hanem a csillagok tükrözik azt a csodát, hogy a Teremtő Ember éppen mit lát és mit él ? kibontva végtelen formába az Egy pillanatot.

Éppen ezért arra buzdítok mindenkit, hogy realizálja, vegye észre a változást ? ami nem azért történt, mert 11:11 volt. :) Hanem azért történt, mert így döntöttünk ? de most már balgaság lenne nem észrevenni.

Ott van minden válasz Benned. Az elválasztódás és az önzés világa szépen lassan elkopik, kikopik. Nem egyik pillanatról a másikra, hanem évek folyamata során, ami egyébként el van kódolva a Maja Naptárban ? de a Maja Naptárban is egy ÁTMENET van leírva, nem egy konkrét nap, amikor vége a világnak. De mégis kiolvashatóak a FORDULÓPONTOK (vagy ahogy én hívtam, mérföldkövek) a naptárból.

Egy ilyen fordulópont volt 11:11 is ? kézzelfoghatóvá vált a szeretet és az egység. És ezek után van egy bizonyítékod úgymond, egy ?papírod? arról, hogy ?igen, megtettük, megmutattuk, hogy tudunk szeretni?. És ezt a tényt senki nem tudja tőled elvenni, ott van Benned elkódolva.

Élj hát ezzel a kóddal. Érdemesnek tartom esetleg elolvasni a korábbi írásokat 11:11 ?ről, hogy most már az ?eseményen? túl a saját tapasztalásod alapján tudd a helyére tenni.

Mert ott van Benned most már a Teljesség, a múlt és a jövő átírásának a kódja. Aki ezt megtapasztalta, tudja mit jelent: a múlt hatásait, és a jövőtől való félelmeket, HATÁSOKAT, érzelmi tölteteket teljesen átírhatod. Azaz másképp tekinthetsz mindenre. Az rajtad áll. Nyilván nem a konkrét tényeket fogod megváltoztatni ? hanem a rád gyakorolt hatásukat.

Azaz ezentúl a múlt gyötrelmei és tapasztalatai, berögzültségei egyre kevésbé fognak meghatározni! Ha eddig azt hitted, hogy te egy ilyen és olyan ember vagy, akkor ez teljesen átírható! Mert BÁRMILYEN lehetsz, ami csak szeretnél.

De sose felejtsd el, hogy az, amivé leszel, csak abból lehetsz, aki most vagy. Azaz egyik pillanatról a másikra nem leszel milliárdos; ha te vagy a világ legféltékenyebb embere, nyilván nem leszel holnapra a bigámia hirdetője. De ha megérted, hogy egy ÁTMENETBEN szépen lassan ÁTALAKULHATSZ, akkor nem fogod úgy leélni az életedet, hogy ?ilyennek születtem, ilyennek is fogok meghalni?.

Mégis, ugye kérdezhetnéd, hogy akkor mi van az asztrológiával? Hiszen az asztrológiáról jelenleg azt hisszük, hogy megmondja, milyenek is vagyunk. Igen, ez egy szinten igaz. De a születési képlet egy alaprezgés, aminek végtelen sok oktávja, potenciálja van!

A jelenkor asztrológusai sajnos általában egy (jobb esetben néhány) oktávot, potenciált látnak belőle. Ha kos vagy, akkor sok asztrológus azt fogja mondani, hogy erőszakos, törtető, kezdeményező, stb? (keress rá a neten).

Hogy lehetnél ebből más? ? kérdezed.

Hát úgy, hogy a kos rezgésében benne maradva azt egy TELJESEN MÁS SZINTEN éled meg. Mondok egy példát. A kosokról mondák, hogy mindenbe belekezdenek, belekapnak és semmit sem fejeznek be. ?És ez baj?? ? kérdezem én. :)

Nem, nem baj, sőt, ez egy csodálatos erő! Csak a társadalom hiszi azt, hogy akkor működsz jól, ha be is fejezed azt, amit elkezdtél. De a Kos minőségében TE nem ilyen vagy. Hanem benyitsz, elindítasz, behozod az energiáját ? és lehet, hogy egy teljesen más szinten fogod befejezni. Ezért lehet, hogy elkezdesz havonta egy új iskolát. De lehet, hogy te ebből sokkal többet kapsz, mintha befejeznéd. Persze ezt lehet sekélyesen is művelni.

De lehet magas szinten is! Lehet sokkal, de sokkal magasabb oktávban!

Megváltoztál? Átalakultál? Másmilyen lettél?

Hát persze! Kiléptél a saját születési képletedből? Nem, mert abból nem tudsz kilépni nyilván, csak egy elképzelhetetlenül más szinten éled meg.

Ez az a változás és átalakulás, amiről beszéltem korábban. Ez az, amikor kilépsz a múlt meghatározottságból, hogy (és most figyelj) eddig az volt a TAPASZTALAT, hogy a kosok ilyenek és olyanok. És te, és mondjuk az asztrológus ezért fogja rád azt mondani, hogy te ilyen és ilyen vagy, mert EDDIG ezt tapasztalta. És mivel ez volt benne a kollektív tudattalanban, ezért Te is ezeket a mintákat élted meg.

De mindez most teljesen átírható, teljesen megváltoztatható. Nem leszel más, és mégis teljesen más szinten fogsz élni, MERT MÁR NEM A MÚLT HATÁROZ MEG.

Illetve a jövő sem, vagyis a jövő bizonytalanságától való félelem sem. Hogy ?mi lesz velem?.

Azért dől össze a civilizáció, a pénzvilág és a hatalomvilág körülötted, hogy megmutassa: ez nem is létezik. De ehhez össze kell dőlnie. Félsz tőle?

Hát, csak azért félsz tőle, mert a múltban eddig azt tapasztaltad, hogy ha világválság van, akkor az ?rossz?.

LÉPJ KI A MÚLT ÉS A JÖVŐ MEGHATÁROZOTTSÁGÁBÓL!

Illetve, már kiléptél. J Ez történt meg 11:11 alkalmával, amikor is beléptünk a teljes Akasha Krónika birodalmába, amikor minden átírható, megváltoztatható.

Most már nem kell különlegesnek lenned (mint eddig), hogy ilyeneket tegyél ? pont azért, mert TE különleges vagy! J Egyedi és megismételhetetlen. És mindenre képes. Mindenre.

Élj vele, próbáld ki, merj, indulj, alkoss? :) Vár a végtelen!

 

59 hozzászólás

SzaZsu mondta:

Köszi! Nem találom a szavakat!!! Ölellek.
Zsu

Adri mondta:

Ez most egy nagyon érdemi hozzászólás lesz: Azt a Mindenségit nekije!:o)Most ennyi jött tőlem.:oD Köszi Balázs!

Főnix mondta:

Kedvesek!
IGEN! Azóta én sem futok magam elől! :) Nagyon sok dolgot megértettem Mag-amról. 11-e után nagy nyugalmat érzek és nem fél-ek! Egész -nek érzem magam úgy ahogy vagyok. Tegnap megkaptam a felmondásomat a munkahelyemen és jól vagyok. Megcsinálom azt ami régóta foglalkoztat. Az Egyediségemet használom. Az ide-oda kalandozásaimat összerakom – a nyilas is ilyen :)Rajtam múlik…az ÉN döntéseimen! A mai tízmilliószoros nap alkalmas arra, hogy megteremtsem azt ami a feladatomhoz kell – és az jó lesz! EGY vagyok a mindenséggel – és TI is!
Végtelen szeretettel…

Vajdai Ágnes Viktória mondta:

Köszönöm! Ági

Nagy László mondta:

Kedves Balázs,

valahányszor újraolvasom az egy éve megkért Asztrozófiai Bővített Elemzésemet, mindig találok olyat, amire azon a héten érdemes fókuszálnom, egész életemre kaptam tőled egy útmutatást, egy ajándékot!

Legyen Áldás Rajtad, csinálj minél több embernek ilyen elemzést!
Laci

[szerintem a kicsi elemzés egyáltalán nem éri meg, a bővített rész Chiron-jában és Pallas-ában van nekem pl. az EGÉSZ elemzésben a lényeg, a legfontosabb rész! Szerintem csak nagyot csinálj, ne legyen opció egy kicsi elemzésre. Szeretettel, Laci!]

Nagy László mondta:

Balázs, köszönöm az írást! Valóban, a hologramot én döntöm el, milyen aspektusában élem meg: a fürdőszobai vízcseppekben tükröződik a lámpa fénye, a nagyban is és a kicsiben is, a vízszintesben is és a lefelé csurdogálóban is.

Szerintem azért félünk a pénzvilág összeomlásától, mert éhen halunk. Miből veszek kenyeret? Ha összeomlás van, a víz, a gáz se fog jönni, én fával fűteni nem tudok, pénzem vidéki ingatlant venni nincs.

Szerintem ettől az egyetlentől félünk, az éh- és fagyhaláltól, ha mediterrán országban élnénk, csak az éhhaláltól. A testnek csak étel és megfelelő hőmérséklet kell, ami miatt a külvilágra szorul. Amúgy várjuk, hogy összedőljön és új épüljön, az új tudatunkból.

M.Helga mondta:

Köszönöm!

orsika mondta:

Az éhség is egy tudati forma,szerintem.
Minden rendben a testtel,akkor is ha nem eszik,iszik.ezt is elhitették valamikor velünk….
Bőség van és mindent megkapunk amire szükségünk van.
amire meg nincs az meg menjen.

Sztarszki mondta:

..nem is volt hosszú!!! :) Viszont a lényeg benne van!! Köszönjük!!

Szekhmet mondta:

Nagyon sok bölcsesség rejlik a soraid között! Köszönöm ismét :-)

lrka mondta:

Kedves Balázs!

Köszönöm a soraidat!
Bennem is hasonló érzések jöttek felszínre.
Hiszem és tudom nincs más út csak a SZERETET!
Áldás kísérjen fantasztikus munkádért!
Köszönöm: Irka

Mirk Tamásné Zsóka mondta:

Sziasztok!

Köszi Kedves Balázs!

Csak ez számít:SZERETET köszi!

Ani mondta:

Sziasztok!

Érzem, hogy nagyon fontos dolgom van. Látom az utamat. Meg kell változtatnom a halállal kapcsolatos téveszméket. Fényt és boldogságot kell vinnem ebbe a sötét bugyorba. Olyan erőt érzek magamban, amely segíteni fog ebben.
Szeretettel ölelek mindenkit!

Mónika mondta:

Nagyon szépen köszönöm Nektek és annak a személynek, akitől ezt a linket kaptam!
Ez jókor-, jó időben- és jó helyen jött.
Valószínűleg nem véletlenül, a 10 milliószoros nap alkalmából.
Szeretetteljes napokat!
Mónika

Annalilla mondta:

Köszönöm Balázs ezt a egybeeséses írásodat. Tényleg íródik, írható át minden. Hasonlókat olvasok most. Áldás.

Zsolt mondta:

És ráadásul ma 10.000.000 x-os nap is van!:)

Laura mondta:

Kedves Balázs!

2004 júniusában volt egy csodálatos látomásom. Egy csodaszép bordó-arany hatalmas könyvbe írtam egy arany pennával és tintával.Láttam a betűket, a soraimat,…de sajnos nem tudtam akkor, hogy fontos lenne megjegyeznem az olvasottakat – talán nem is fontos.
Akkor nem tudtam, hogy ez mit jelent, ma már IGEN! :)

Köszönöm szépen az írást, ismét helyére került – tudatosodott – sok, sok minden.

Varázslatos napokat MINDENKINEK!
SZERETET ÉS BÉKE!

Laura

Márti mondta:

Köszönöm Balázs. Az írásaid mindig feltöltenek pozitív energiával, és ez nagyon jó. Utat mutatnak, hogyan tovább.
A jó Isten áldása mindig legyen rajtad.

Hajnal mondta:

Köszönöm Balázs! Áldást, Szeretetet Mindannyiunknak!

Tündér mondta:

Pontosan 11.11. óta felfordult az életem. Olyan szinten, hogy azóta sem tértem magamhoz. A régi (rossz) beidegződések harcolnak bennem a jókkal. Nagyon nehéz harc, és nem tudom, mikor tudom feldolgozni.
Jó lenne megnyugodni, de nem megy. Pörög az agyam és nem találom az off gombot….. :(

Csillagtáncos mondta:

Kívánom, hogy mindenki megteremtse az igazán rá hasonlító életet!
Áldás Mindnyájunknak!
:-)

Katona Kinga mondta:

Nekem is 11:11 óta fordult egy nagyot az életem…pályakezdő fiatalként egy olyan munkát kaptam, amit az előtt sosem tanultam, sosem érdekelt…nem tudom mi fog kisülni belőle, s ahogy Tündér is írta a régi beidegződések harcolnak az újakkal… a “nem tudom megcsinálni” harcol a “bármire képes vagyok” – kal…
Köszönöm az írásaidat Balázs!

boldizsár Erika mondta:

Köszönöm.

NévBaran Mária mondta:

Szerbusztok Mindannyian!
Az élet nem csak táplálkozás, és melegen levésből szép.
Köszönöm Balázs ŐSZINTE ÍRÁSAIT, ami bizonyára sokunknak nagyon sokat jelent! Én még külön köszönöm az előtted járt TANÍTÓMNAK, hogy már előttetek felnyitotta az eszemet! Mivel nagyon sok mindent tudok, de így, hogy szembesülök vele, másképp látom és alakítani tudom azáltal, hogy JOBBAN ODAKONCENTRÁLOK, mi az érzékenyebb, felelősségteljesebb lehetőség, tudatosabb lettem. Bizonyára, így is belekerülök kényes feladatokba,(megjegyzem, MÉG NAGYON AZ ELEJÉN ÁLLUNK) de jó tudni, már biztos sziklára építettem fel a tudásom! KÖSZÖNÖM ÍRÁSAITOKAT.Jól esik olvasni ki miként éli meg. Nekem MA NAGYON CSODÁLATOS NAPOM VOLT!
Kívánom mindegyikőtöknek a legszebb boldogság teremtését. Akármilyen ugratók álljanak közbe-közbe. Bár lehetséges, ezek már laposodnak, és könnyedén fog menni. Össze kell tartani, még azokkal is akiket kevésbé ismertek! Sok szeretettel Mária

Rob mondta:

Üdv mindenkinek!

” Az emberek nem abban hisznek amit látnak, hanem azt látják
amiben hisznek. ”

Sok sikert mindenkinek!

Gabóca mondta:

” Az élet nemcsak táplálkozásból, és melegenlevésből szép”
Írta ezt Mária jólakottan egy meleg szobából.
Miközben odakint a hajlétalan Péter kibújt a kartondobozok alól, és elindúlt megreggelizni a sarki kukából. Fagyott lábai alig, bírták, korgott a gyomra. Kihűlt veséje sajgott, majd pisilt egy véreset, és megállapította, az élet szép.
Tréfát félretéve, köszönet Balázsnak egy új valóság megteremtésének a lehetőségéért!
Csak így tovább!

Kata mondta:

Kedves Balázs!

Régóta olvasom a hírleveledet, de most először jött a késztetés, hogy írjak neked, mert olyasvalamit mondtál ki amit én is régóta érzek, és tudom, hogy dolgom lesz vele.
Nevezetesen, hogy az azstrológiával foglalkozóknak meg kell tanulniuk másként, más szinten is értelmezni a születési képleteket. Hiszen minden bolygónak van egy felső oktávja! Valahogy én is azt tapasztalom, hogy az asztrológusok az alsó szinten elemzik a képleteket, és egy ideje már nem éreztem igaznak, amit sokan mondanak. Szóval köszönöm, nem is tudod milyen sokat segített ez az írásod!

Detti mondta:

Kedves Balázs!

A főnököm miért nem értesült 2011.11.11. jelentőségéről? Elképesztő hazugságok derülnek ki róla és gond nélkül szövöget újakat. Szép elképzelés, hogy egyesek legyenek tiszták. Ez nem megy így, ha mások továbbra is a hátunk mögött, ellenünk dolgoznak.

Kucsorka Gyöngyi mondta:

Sziasztok!

Én még nem olyan régóta olvasom az oldalt, de már ennyi idő alatt is rengeteget tanultam az írásokból, most viszont meg kellene fejtenem valamit, ami 11.11-én történt velem. Azóta nem félek a jövőtől, ami mindig is egy meghatározó dolog volt az életemben, most inkább a jelenben élek, mint a jövőben. Egy kapcsolatom kb 2 hónapja ért véget, de most nem ez a lényeg. A kollégámmal azóta egyre szorosabb lett a kapcsolat, ő is és én is sok mindenben megnyíltunk egymásnak, pedig mindketten magánéletünkkel kapcsolatban zárkózottak vagyunk.
11.11-én annyira közel engedett magához, hogy megmutatta a házát (ahol egyedül él kb 10 éve, és a fián kívül nem igazán járt nála senki). Nagyon sokáig beszélgettünk. Mostanában döbbentem rá, hogy én többet érzek, mint kollegialitás, barátság. Ő annyit mondott, hogy a korkülönbség miatt nem szeretne belemenni ebbe a kapcsolatba.
Az biztos, hogy ő a sok lelki sérülése miatt nagyon fél.
Nem tudom, hogy ez a 11.11-ei találkozás csak nálam hozott változást és nála nem? Vagy ez ilyen kapcsolati szinten nem hozhat változást? Nem tudom értitek-e, hogy én mit nem értek.

sacc mondta:

Az a bizonyos hátgerincen futó, aztán egész testre kiterjedő bizsergés kísérte az olvasást:-)
Nagy-nagy ölelés!!!!!!!!!!

Starwagon mondta:

“orsika szerint:
2011/11/17 – 12:36
Az éhség is egy tudati forma,szerintem.
Minden rendben a testtel,akkor is ha nem eszik,iszik.ezt is elhitették valamikor velünk?.”

Próbáltál már nyolc – tíz napig étel nélkül? Vagy mondjuk ivás nélkül két – három napig?
Érdekes szituáció, amikor az elme vagy tudat le akarja gyűrni az élet alapfolyamatait. Mint ebben a példádban az áramlás és a változás a kapás – adás természetes folyamatát.

A tudat nem emelkedhet az élet fölé, max elfogadhatja vagy lefojthatja annak természetes működését.

SW

Starwagon mondta:

Nagy László szerint:
2011/11/17 – 11:44

“Szerintem ettől az egyetlentől félünk, az éh- és fagyhaláltól, ha mediterrán országban élnénk, csak az éhhaláltól. A testnek csak étel és megfelelő hőmérséklet kell, ami miatt a külvilágra szorul. Amúgy várjuk, hogy összedőljön és új épüljön, az új tudatunkból.”

Kedves László!

Az új élet nem az új tudatból épül. Ha ez igaz lenne, akkor az élet alaptermészete is erre épülne. Viszont a tudatból történő családalapítás nem elsődlegesen jellemző sem az embernél sem az állatoknál. Ez lelki, érzelmi, ösztön folyamatokon keresztül valósul meg.
A félelmekkel sem értek egyet teljesen. Szerintem vannak erősebb félelmek az éh és fagyhalálnál. Sokkal erősebb érzelmi hatása van annak, ha háborúról – agresszióról beszélek és kisebb ha éhezőkről.

SW.

Merlien mondta:

Szeretet – elcsépelt fogalom.
Akkor SZERETEK valakit, ha akkor is SZERETEM, amikor – a következő pillanatban – keresztre feszít engem.
Ha nem ilyen a szeretetem, akkor ne beszéljek szeretetről.
Akkor ne beszéljek tudásról. Akkor ne higgyem azt, hogy amit gondolok, amit jónak látok, amire vágyakozom, … az egybe fog esni a Jó Isten akaratával.
Ha pedig nem esik egybe, akkor rombolom a világot (és magamat), akkor is, ha jobbítani akarom. A pokolba vezető út is jó szándékkal van kirakva… Van még mélyebb pokol is… Van még hová süllyednünk…
Vigyázzunk a változtatásra való buzdítással, mert még hallgatnak ránk az emberek!!! Ne derüljön ki – későn -, hogy nem így gondoltuk…
Persze, hogy ki milyen tanácsot fogad meg, az egyéni döntés, egyéni felelősség…
Egy valamiben kell változnunk biztosan: a szeretetünket kell igazi SZERETETTÉ változtatnunk.
Sok sikert hozzá!!!

Kiss Kata mondta:

Kedves Mindenki!

Egyre inkább úgy gondolom, hogy a szeretet nem feltétlenül egy konkrét célpontokra irányított érzelem, hanem egy állapot.
Olyasmi állapot, amiben te egy tábortűz vagy és azok az emberek, akik vágynak rá(d), odagyűlnek melegedni a tűz köré.
Azután pedig, amikor kezdenél elhamvadni, ők táplálnak téged.
Természetesen mindenkit tetszés szerint el lehet képzelni tábortűzként is és melegedőként is, szitutól függően.
Lehet, hogy idealista vagyok, vagy abszolúte nem értek az élethez, de azt is be kell valljam, hogy szerintem a szeretet nem fáj. Amik fájnak, azok a játszmák. A szeretet inkább valami végtelen nyugalom és harmónia. Amikor hagyod, hogy valaki hozzád bújjon fizikailag és/vagy szellemileg és/vagy lelkileg és ez jól esik mindkettőtöknek.

csilla21 mondta:

Sziasztok,

Kedves Kata:
.. irod, hogy az asztrológusoknak meg kéne tanulni másképp is fejteni a képleteket… nos, ez már megtörtént!! Ha nem is minden asztrológus tesz igy, de van már nem egy, aki ugynevezett “három szinten” elemez!!.. én magam is igy elemzek! (ezt csak info ként irtam, amúgy abszolute egyetértek azzal amit irtál!!

Kedves Kucsorka Gyöngyi:
..kérded, hogy ilyen szinten hozhat e változást a 11:11 ennek a bizonyos kollégádnak életében, akivel összeismerkedtél… nos, biztos, hogy nála is beindult valamiféle változás, de ahogy Balázs is irta, ez nem kis idő, amig ez az átmenet érzékelhetővé, egyértelmüvé válhat.. azonkivül, a korkülönbség problémája még egy probléma a múltjából, amit még át kell rágnia magában, vagy végig kell gondolnia, de ha nem meri felvállalni ezt a lépést,és ha a végső konklúziója továbbra is az lesz, hogy emiatt nem akar közelebbi kapcsolatot kialakitani, akkor el kell fogadni ezt a döntését!.. mást nem tehetsz..és ne feledd, hogy lehet (sőt biztos)hogy neked is hoz valamilyen változást kapcsolati szinten ez a végkifejlet..

Starwagon:
mindkét hozzászólásoddal abszolute egyetértek..>> Like!!

Kiss Kata:
szintén én is igy látom! Nagyon klassz! >> szintén Like!!

Mindenkinek szép napot kivánok.. és kitartást!! Szuper idők jönnek! Ez lebegjen előttünk! (mégha továbbra is itt-ott bezavar egy egy “negativ” irányú megnyilvánulás.. azon meg emelkedjünk felül..és haladjunk tovább a mi utunkon! -gondolok itt pl rosszindulatú, “szemétkedő” főnökökre, stb…:-) )

Detti mondta:

Kedves Mindenki!

Páran taglaljátok a szeretet szó jelentését. A fél életemet leéltem egy férfivel, akit szerettem. Ő közben sikkasztott, eladta a fejem és a fiunk feje fölül a lakást. Elváltam, amikor ez kiderült. A szüleimnél élek már sok éve. Az exemnek nincs munkája, mióta kijött a börtönből. Azt akarjátok mondani, hogy mindezek ellenére szeretetből el kellene tartanom továbra is??? Akkor ti nem vagytok magatoknál. Nem vagyunk istenek, hogy ezt az egy életünket feláldozzuk bárkiért vagy bármiért is. Az élet igenis harc, mégpedig nagyon kemény. Egészséges önzés nélkül eltaposnak a többiek. Szeretet címén rengeteg kárt okozunk egymásnak. De milyen jó annak, aki emögé elbújva felmentve érzi magát minden bűne alól! Isten megbocsát neki, de nekem és a fiamnak nem ad tetőt a fejem fölé, ahol nyugodtan élhetnénk a saját életünket, mert most nem azt éljük. Pénz sem hullik az égből, amin lakást vehetnénk. Az egész szeretetvallást kifordítják és felmentésként használják sokan. Ez szomorú. Nem kell mindnekit szeretni, elég élni hagyni. Amíg világ a világ, csalás, hazugság mindig lesz, mert ilyen az emberi természet, de nem kell egy másik tábor, akik mint a birkák szeretet jelige alatt feláldozzák magukat. Ilyen nincs előírva sehol! Nekem erről szól az új világ 2011.11.11 után.

csilla21 mondta:

Kedves Detti,

…. szerintem vmit félreérthettél!..nem hiszem, hogy nem lennénk magunknál! Itt a szeretetről beszéltünk, úgy általában! de szerintem mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy nem KELL mártirrá vagy áldozattá válnunk, és hogy nem KELL mindenkit egyenként feltétlenül szeretnünk…de nem is kell utálnunk vagy gyülölnünk!((szeretettel viseltetve a másik iránt, élni és élni hagyni.. valahogy igy gondolom)
Valószinü, hogy az egészséges önzés is megvan mindannyiunkban, amennyiben ez nem abban nyilvánul meg, hogy a másik kárára legyen nekem valamiben előnyöm..(remélem, vagy gondolom, ezt is a helyén tudjuk kezelni… legalábbis én magam nevében irom, hogy én igen!..)
Hogy pénz, lakás, élelem pedig nem hullik az öledbe, értem én, másnak se, de végülis valahogy ez mégis -ahogy irtad- megoldódott…van hol laknod, van mit enned!
De szerintem senki nem mondott itt neked ilyet, hogy mindazok ellenére amit “elkövetett”,a volt férjed,annak ellenére neked kéne eltartanod! hát ne is tedd!..
Egyelőre pedig hazugság, és csalás is van a világban, mint ahogy becsületesség és szeretet és önfeláldozás is,..és engedd, hogy legyenek birkák is (az ő dolguk, hogy azok akarnának lenni vagy sem!), akik feláldozzák magukat..(ebből tanulnak valamit- vagy nem..és vagy önként teszik, vagy kényszerből) mint ahogy vannak nem birkák is, akik meg nem áldozzák fel magukat..
Kivánom, hogy az új világod sokkal szebb és boldogabb legyen! De azt Te fogod azzá tenni!!
Sok sikert hozzá!! Én drukkolok!

natasa mondta:

Kedves Balázs!

Nagyon sokat bátorítasz,vígasztalsz,segítesz minden írásoddal!Köszönet érte!

Starwagon mondta:

csilla21 szerint:
2011/11/19 – 12:41

“nos, ez már megtörtént!! Ha nem is minden asztrológus tesz igy, de van már nem egy, aki ugynevezett ?három szinten? elemez!!.. én magam is igy elemzek!”

Szia Csilla!
Erről még nem hallottam, hogy egy képletben “három szint” lenne. Hogyan értsem ezt? Fel tudnál világosítani, hol vannak a szintek és a szintek határai, kiterjedése, vagy bárminemű meghatározása? (Itt, vagy csillagszeker(kukac)gmail.com)
Köszi, SW.

Lady Justice mondta:

A pénzvilág és a hatalomvilág nem dől össze, csak átalakul. Te, ti féltek tőle?

csilla21 mondta:

Kedves Lady Justice

… Te félsz tőle??? … és kéne félni tőle??? …
(most tényleg kiváncsi vagyok a válaszodra, tehát nem provokative kérdem!!)
üdv

Krisztina mondta:

Kedves Mindenki!!

Krisztina mondta:

kedves Mindenki!! Szerintem Isten maga a Szeretet és aki kitart a szereteben,az az Istenben marad,s az aisten is benne marad. Én teljes szivemmel hiszem,hogy bár mit kérünk hittel az imátságban azt meg kapjuk, erre magam vagyok a legjobb példa. Addig amig másnak nem tudunk jót kivánni,csakharag és düh van bennünk, addig .ez a mi világunk nem lesz jobb.Nekünk embereknek kell egy szebb,és jobb jövőt teremteni! ” Isten nem a félelem,hanem az erő,a szeretet és a józanság lelkét adta nekünk. üdv

Agica mondta:

Kedves Lady Justice es mindenki!

En is mar sokat gondolkodtam azon, hogy mi lesz a valtozasok vegkimenetele. Annak orulnek, ha osszeomlana a penzugyi vilag, vagyis ha atalakulna. Amitol tartok, hogy zavargasok kisernek, esetleg haboruk. Konkret valaszt meg senkitol nem kaptunk arrol, hogy pontosan mi lesz. Lehet hogy naiv vagyok, de en egy bekes atmenetert imadkozom. Gandhi is elerte eroszak nelkul India felszabaditasat (kiveve persze az o sajat eroszakos halalat). Lehet, hogy tolunk, a mi gondolatainktol es energiainktol fugg, hogy milyen lesz a penzugyi-gazdasagi valtozas.
Meditalatam 11.11-en, 11 ora 11 perckor es modhatom fantasztikus volt! Annyira ereztem az osszetartozast es hogy mindenki aki hasonloan gondolkodik, mind egyutt medital egy jobb jovoeert az emberiseg es a bolygo sot az egesz univerzum szamara. Latom, hogy ebrednek fel korulottem az emberek a materialista zombi-allapotbol es ez igazan jo erzes. Az utobbi honapokban nagyon sok nehezseget kellett lekuzdenem es sok regi dolgot elengedni, de most mar elkezdtek megjelenni a gyumolcsei az erofeszitesnek, szoval szamomra beigazolodott, hogy amikrol itt olvastam, az valos, tenyleg mi alakitjuk a sorsunkat. Minden heten nagyon varom Balazs irasait, de ugyanolyan izgalommal varom a hozzaszolasokat is mert abbol is sokat tanulok. Szep napot kivanok mindenkinek.

Kiss Kata mondta:

Agica: “Latom, hogy ebrednek fel korulottem az emberek a materialista zombi-allapotbol es ez igazan jo erzes. ”

Hatalmas ütemekben kedvesedik a világ!

Már a 7es busz is csak akkor megy el az orrom előtt, ha épp kísérletképpen egy kicsit utálom a BKV-t. :)))

Valkovszki Éva mondta:

Kedves Csilla21!

Konkrét segítségre van szükségem. Adsz egy e-mail vagy skype címet, ahol elérhetlek?
Előre is köszönöm.
Szeretettel, Éva :)

csilla21 mondta:

Kedves Valkovszki Éva

a skype most egyelőre nehezebb ügy,inkább mailcimet adnék: csilla21(kukac)gmail.com
Szeretettel Cs.

Gigi mondta:

Kedves Balázs és Mindenki! Egyrészt szívesen kalandozom az oldalon, pontosítok:)szívom magamba az olvasottakat. S lenne egy kérdésem:Több hozzászólásban olvasom, hogy 11. után nyugodtságot éreztek. Nekem pedig mintha azóta megfordult volna minden. Ami biztos volt és nyugalmat adott az most bizonytalansággal félelemmel tölt el. Mi lehet az oka? A hely ahol vagyok? A döntések amit nem tudok meghozni nehogy mást megbántsak? előre is köszi. Gigi

Ági mondta:

Kedves Gigi! Eddig Én jelentkeztem be ezen a néven,most változtatok nehogy úgy tünjön magaddal beszélgetsz (ami amúgy egy jó dolog:))
11-e számomra csodás nap volt de azóta én is sok félelmet éreztem. Depressziós hangulatok uralkodtak az elmúlt napokban. Kicsit magamba nézve azt tapasztaltam,hogy le kell győznöm a félelmet, most ez a feladat ami elé állitottam magam. És a Balázs által irt:” Nyilván nem a konkrét tényeket fogod megváltoztatni ? hanem a rád gyakorolt hatásukat.” nagyon időszerüek:)
Gigi, a döntések a sajátjaid, minden döntés a Tied és hidd el nincsenek rossz döntések. Hogy más hogyan reagál a döntéseidre az nem Tőled függ,nem gondolod?

Julika mondta:

Kedves Gigi!
Az én életemben is sok zavaró tényező volt minden nap 11-e után és azért jött fel,hogy megoldjam őket. Így csatlakozom Ágihoz és Balázshoz::? Nyilván nem a konkrét tényeket fogod megváltoztatni ? hanem a rád gyakorolt hatásukat.? nagyon időszerüek:) Tegnap ezt sikerült is véghezvinnem többedmagammal és nagyon örültem, örültünk.

Kedves Gigi! Nem lehet mindig úgy élni, hogy csak nehogy megbántsak valaki mást.

Épp az volt a lényeg pl. tegnap is.Nem találtam ki előre forgatókönyveket a múlt tisztázására, amikor is egy ügyet szolgálva, hárman háromfajta álláspontot képviseltünk,így sok megbántódás adódott ebből mindegyikünknek. Összeültünk és megnéztük, hogy mi lenne az a megoldás, amelyet mindegyikünk el tud fogadni, akkor is, ha nem teljesen egyformán is látunk mindent, tehát továbbra sem teljesül mindenkinek minden kívánsága.
És bár a múlt kellemetlen tényeit tényleg nem lehet megváltoztatni, át tudtunk lépni rajta egy mindenki számára elfogadható jelen és jövő érdekében, ami miatt már hónapok óta nyűglődtünk. De azért a legérdekesebb az volt, hogy már kb. 2 hete mindegyikünk gondolt arra,hogy rendbe kéne tenni a dolgot, mert az “agyonhallgatással” nincs megoldva semmi. Kultúráltmódon, higgadtan tudtuk megbeszélni a régebbi konfliktust.

Nem kényszerítettük egymást semmire, és remek megoldás született.
Bátorítanálak, hogy hozd meg a döntéseidet.

Szeretettel: Julika

Gigi mondta:

Kedves Ági és Julika !

Elsőként is köszönöm Ági (Gigi) részéről a konstruktív hozzáállást.
A válaszaitok sokat segítenek. Tegnap egy előadásra mentem el, ami a meditáció lényegéről szól. Már úgy indultam haza, hogy számomra rengeteg értékes gondolatot vittem tarsolyomban. Több elhangzott mondat is egybecsengett az általatok ajánlottal, pl.:hozzam meg döntéseim, vagy – amit már szépen építek be a mindennapjaimba-, ? Nyilván nem a konkrét tényeket fogod megváltoztatni ? hanem a rád gyakorolt hatásukat.? Köszönöm.
S ami az előadáson még szintén elgondolkodtató volt, hogy nézzem magam kívülről. Érdekes, azt gondolom hatásos.
Jó volt olvasni ismét – most már a konkrét kérdéseimre a tapasztalataitokat.
Kívánom, hogy akik szeretnénk ( s gondolom az megérett rá ) tiszta, egyre magasabb rezgéseken tudjunk létezni. Szeretettel: Gigi

Jucus mondta:

Sziasztok!
Én is ezt tapasztalom, elfogadóbb vagyok magammal és sokkal lágyabb, barátságosabb a világ velem. Nagyon erős emelkedésben vagyunk, érzem, ahogy felgyorsult az idő, szinte hihetetlen.
Persze érnek most is negatív tapasztalatok, de tudom, hogy értem van; a tisztulási folyamat része és vagy nem fáj (mert látom magam kívülről)vagy nagyon gyorsan kijövök belőlük.
Eltűnnek az életemből emberek vagy már egész másként viszonyulnak hozzám, mindenki kedves és barátságos.
Egyre többször érzek minden ok nélkül végtelen szeretetet az egész világ iránt. Remélem egyre tartósabb lesz ez az állapot és minél többen felébredünk:)!!! Lélek szintjén azt gondolom, mindenki meghozta már a maga döntését, hogy hová szeretne tartozni; ha ezeket az oldalakat olvasod, talán nem is kérdés:). Szeretettel, Jucus

Szalkai Anna mondta:

Kedves mindenki!
Úgy érzem eddig is történtek mindannyiunkkal “apró csodák” csak elszaladtunk melletük. A felébredés pedig ne félelmet, szorongást hozzon, hanem csodás elképzelt, vizualizált és érzéseinkben jelenlévő világot. Érzések ellen ne harcoljunk, menjünk közel hozzájuk, fogadjuk el és akkor tökéletesen a miénk lesz. Ami az enyém azzal azt teszek amit akarok – – – MEGÁLDOM és ELENGEDEM. Az érzéseknek mi adunk hatalmat akkorát, amekkorát akarunk. Úgy gondolom az életünkben mindent két érzés: a félelem és a szeretet irányít. Ha a szeretetet választjuk, minden sokkal könnyebb. Sokkal simább a fölfelé vezető ösvény, szelidülnek a hullámok.
Csodás szép napokat! Szerető ölelés Mindenkinek

Talon mondta:

Sziasztok!
Részemről megelőztem 1 hónappal, nem tudtam róla. A változások nagyon lassúak. Nyomait felismerni is nehezemre esik. Van barátom, aki semmit nem érzékel, pedig sokat foglalkozik ilyen témákkal. Nőként érzékenységével előnyben is van, még is semmi. Mért van ez? Hogy segíthetek neki. Momentán kos vagyok, első dekanátus. Ő vízöntő.

csilla21 mondta:

Kedves Talon
.. elkezdtem irni neked a választ, és féluton egyszercsak eltünt az egész!… no, akkor újra kezdem
Szóval minden embernél más-és másként zajlanak le ezek a folyamatok! Minden ember más-és másként fogadja be, dolgozza fel, teszi magáévá, vagy nem, ezeket a változásokat! Ezért Te mint emocionális “Kos” érzékelni tudod e változásokat, mármint úgy értem érzelmi oldalról érzed a dolgot, ő pedig mint racionális “Vizöntő” inkább először meg akarja érteni a dolgot, át akarja látni, mielőtt integrálni tudná!.. aranyos, hogy irod, hogy segiteni szeretnél neki, de nem fontos!.. nem is tudnál, a fentebb irtak miatt… hidd el, előbb-utóbb ő is eljut arra a pontra, ahol az ő megközelitési módja szerint értelmezni – és akkor már érzékelni, tapasztalni is fogja tudni e változásokat… (na és ugye nem vagyunk mindannyian az út ugyanazon szakaszán… van aki már “előrébb” tart, mert neki már annak van ott az ideje, van aki még most fog oda jutni, mert neki meg most jön el az ideje!…)
A lényeg, hogy TUTIRA mindketten haladtok!! És nyilvánvalóvá válik mindkettőtöknek a változás! Türelem!.. minden úgy jó ahogy van!…
Sok sikert, üdv mindenkinek Cs.

Ági mondta:

Drága Anna! Millió köszönet! Soha jobbkor a Érzések ellen ne harcoljunk, menjünk közel hozzájuk, fogadjuk el és akkor tökéletesen a miénk lesz. Ami az enyém azzal azt teszek amit akarok ? – ? MEGÁLDOM és ELENGEDEM. Az érzéseknek mi adunk hatalmat akkorát, amekkorát akarunk.” gondolataid:) Napok óta küzdök egy fajta félelemmel. Pedig nem most indultam el az úton,tudom hol tartok, tudom mikor hogyan viszonyuljak mindenféléhez.S mégis ez makacsul kitartott.Talán azért mert a számonkérés lehetőségét tartogatja magában a helyzet. És ez félelmet szült,hiszen tudom hogy hol hibáztam. Most pedig szinte égette a szemem a MEGÁLDOM ÉS ELENGEDEM.Még egyszer köszönöm!:)

Ági mondta:

Kedves Talon. A napokban a következő történt Velem: a net előtt ülve erős késztetést éreztem,hogy ceruzát ragadjak.Megtettem,hiszen már régen tudom,hogy hallgatnom kell a megérzéseimre, majd a kezem öntudatlanul két sort irt. Olyan sorok amik nem nekem szóltak.Ott volt a megszólitott és az üzenet is ezekben a sorokban. A nővéremnek szólt az üzenet. Át is adtam neki, de Ő , idézem, ” a földhözragadt emberi”agyával nem értette meg és segitséget kért. És tudod mi az érdekes? Nem tudok segiteni rajta ugyanis az üzenet neki szól mégpedig az őrangaylától.Én csak közvetitő voltam. De egy napra rá felhivott és ezt mondta:fejlődni akarok ilyen téren, segits elindulni. Én pedig itt is csak annyit tudok tenni hogy ajánlok neki olvasnivalót.Majd Ő kiválasztja mi az amit meg tud emészteni az egészből. Hát ennyire “véletlenszerü” a segitség ami érkezik.

Szalkai Anna mondta:

Drága Ági!
Nagyon örülök, ha ki tudtam nyitni Neked egy kicsi ablakot és a Fény beáramolhat rajta. :-))Először ezt a módszert fájdalmak, később félelmek, aggodalmak elengedésére használtam. Mindig működött.A legutóbbi csodás megtapasztalásom. A középső leányom válóperére hívtak tanuskodni. Elég nehéz ez az ember számára, különösen, ha az ellenérdekelt felet is szereti. A probléma a vejem félrelépése és ebből elég zavaros dolog kerekedett. A tárgyalás reggelén nyomasztó érzésekkel ébredtem. Leültem és elkezdtem írni, hogy mit fogok mondani, természetesen amit tudok biztosan. Arra törekedtem, hogy ne bántsam meg a vejemet sem.Ekkor kezdtem kívülről figyelve, közelebb menni a problémához. Ekkor történt meg az elfogadás és elengedés. Szeretettel megáldottam minden résztvevőt. a megkönnyebbülés leírhatatlan!!!!! A CSODA pedig a tárgyaláson öltött testet: a bírónő, pontosan olyan sorrendben tette föl a kérdéseket, ahogyan leírtam amit el szerettem volna mondani. Ilyen dolgok naponta történnek velem, de tudom hogy mindenkivel, csak észre kellene venni őket. Nagyon sok erőt lehet meríteni ezekből.
Sok – sok szeretetteljes ölelés! Áldott vagy mindörökké!

Fényes Életke mondta:

“Egy ilyen fordulópont volt 11:11 is ? kézzelfoghatóvá vált a szeretet és az egység. És ezek után van egy bizonyítékod úgymond, egy ?papírod? arról, hogy ?igen, megtettük, megmutattuk, hogy tudunk szeretni?. És ezt a tényt senki nem tudja tőled elvenni, ott van Benned elkódolva.”
Valóban KézzelFogható volt a Kossuth téren 18 órakor a SZERetet és az EGYség! Köszönet mindenkinek, aki ott volt, megtette és megmutatta!