Csillagüzenetek

A Női Minőség

2010. ápr. 18

A ?régi? Csillagmag olvasók emlékezhetnek, hogy március elején a http://csillagmag.hu/napi-csillaguzenetek/noi-atalakul-ferfi-elindul írásomban tettem említést a ?női energiákról?, női minőségről. Mivel érzésem szerint idén ennek a ?női minőség átalakításának? a nem-látható világban nagyon-nagyon fontos szerepe van, szeretnék ennek egy külön írást szentelni. Nagyon sokan kértétek ezt tőlem szóban, írásban, közvetve és közvetlenül, és régóta halogattam ennek megírását. Egyrészről ennek az az oka, hogy férfi vagyok  :) másrészről pedig az, hogy még ez a témakör bennem is alakul.

Éppen ezért, ezen írás nem tartalmaz kőbe vésett örök igazságokat, és isten őrizz, hogy azokat elfogadd és magadra vedd. Tehát nem a tutit szeretném megmondani, csak a megéléseimet, meglátásaimat átadni, hátha tud segíteni az önmagadra találásban. Tehát nem kell sem egyetértened sem ellenkezned, mert ennek nincs semmi értelme. Egyszerűen csak fogadd be, lépj tovább, és keresd meg a saját igazságodat. S elnézést a hosszú bevezetőért.

– – –

Ahhoz, hogy mesélni tudjak a női minőségről, először is szeretném elmondani a megélésemet a férfi minőség kapcsán, mert ez vezetett a különböző meglátásokhoz ebben a témában. Nagyon sokáig, fiatal tini koromban nem tudtam mit kezdeni a társadalom által elém tárt ?férfi? képről, mert az főleg az erőszakosságról, macsóságról és a menőzésról szólt. Arról, hogy akkor vagy ?férfi?, ha sármos vagy, fizikai szinten erős vagy, lenyomod a többi férfit, sportban ott vagy, tesi órán te vagy a tuti, és mindig érvényesíteni tudod az akaratodat.

Gondolhatjátok, hogy ezzel a képpel nem tudtam mit kezdeni. Éppen ezért, kiindulásképpen azt tudom mondani, hogy ha akár a nőiség akár a férfiság megélésével vannak ?problémáid?, akkor első lépésben mindenképpen vizsgáld meg magadban, hogy milyen kép él benned, és mihez hasonlítod önmagadat. Sőt, tulajdonképpen ez minden probléma gyökere, a nézőpont. (a DimiSuliban pont erről tanulunk órákon át :) )

Mert ha megtalálod azt, hogy mi okozza benned a feszültséget, a problémát, akkor már nyert ügyed van. Ez szinte a legtöbbször abból fakad, hogy a női/férfi kép, ami bennünk él, nem azonos azzal, amilyenek valójában vagyunk ? és innen gyökerezik minden probléma.

A legfontosabb, hogy megtaláld, hogy Te VALÓJÁBAN mit gondolsz arról, hogy nőnek milyen lenni. És ne arra gondolj, amit tanultál, amit láttál, amit beléd neveltek, nem. Csak arra figyelj, hogy BENNED valójában mi van, és ez egy nagyon jó iránymutató lesz ebben a kérdésben, de ekkor szemfülesnek kell lenned és őszintének, hogy meg tudd különböztetni azt, ami VALÓJÁBAN vagy attól, amiről azt gondolod csak, hogy te vagy, de az csak egy felvett, hozott valami magadon.

– – –

Nos, visszakanyarodva az általam megélt férfi képhez, amivel nem tudtam azonosulni…  Sokáig kerestem milyen az igazán férfinak lenni, mígnem évek után egyszer csak bekattant. Addig rakosgattam le a rám rakódott, kívülről elfogadott férfiképeket, mígnem előbukkant a bennem élő férfi. Ez sok megéléssel gazdagított, s azóta a csillagos ég vizsgálatakor egyre több hasonló üzenet érkezett hozzám, és ez segített meglátni a női minőséget, amiről annyit beszéltem már.

Ahogyan én látom:

A női a termékeny táptalaj, ebből tud kihajtani a férfi. Ha nincs miből kihajtani, a hajtás erőtlen lesz, gyenge lesz. A nő így láthatatlan értékeket hordoz, hiszen a földre ránézve kívülről nem lehet megmondani, hogy valójában milyen ?tápértékkel? bír, milyen belső tartalom van benne. Így látható, hogy a Nő a Bent, a Férfi a Kint. A Nő a Mélység, a Férfi a Magasság. A Nő a Láthatatlan, a Férfi a Látható.

Egyik sem jobb vagy rosszabb, még ha a történelem során esetleg ezt is akarták veled elhitetni. De ha megvizsgálod, érthető lesz, hogy például a keresztény vallásban miért azonosították a nőiséget az ördögi sötét erőkkel. Hiszen a fizikai világban úgymond láthatatlan, semmi a nő. Ebből a buta nézőpontból így tűnik.

De ha megnézed a férfit, aki lehet, hogy egy csodálatos burokba öltöztetett pávakakas, a belső tartalmat a Nő adja hozzá. A Nőnek pedig a látható megnyilvánulást a férfi hozza el. Nem véletlen tehát az az ősi ? és egy szinten szerintem nagyon igaz mondás ? hogy minden nagy férfi mögött egy nő áll. És ezt most ne egy egos nézőpontból vizsgáld, hanem ha megnézed, láthatod, hogy ahhoz, hogy a férfi meg tudja magát nyilvánítani, ahhoz kell egy csodálatos támogató táptalaj ? ami a Nő. Különben a férfi csak látványos, de értéktelen dolgokat mutat meg.

Ez nem azt jelenti, azt a téves képzetet, ami elterjed sok országban, hogy a nőnek valamiféle módon szolgálnia kéne a férfit. Ez csak egy buta értelmezés, mert elsőre úgy tűnik, hogy így van, de nem.

Mert ugye az nem tűnik szolgálatnak, ha a férfi csinálja a férfi dolgát, ugye ez hogyan is segítheti elő a nőt? Hát pedig de, ez az, ami a legnagyobb támogatás, ez a legnagyobb csoda a nőben, ha megengedi, hogy belőle sarjadjon ki a legcsodálatosabb búzakalász. Különben csak parlagon heverő csodás termőtalaj, de tudnia kell befogadni a férfit és termékennyé tenni ? a férfi ezzel tudja szolgálni a nőt, ha belőle merít, ha mer meríteni.

S a nőnek a feladata merni befogadni, merni táplálni!

Ugye a mai civilizációban ez annyira el lett torzítva, hogy a nőt egy háziasszonnyá degradálta ? holott ez valójában a legcsodálatosabb női minőségnek egy megnyilvánulása ? ?sajnos? nem a megfelelő módon.

Tehát, ha gondod van a nőiséggel ? akkor kezd el vizsgálni önmagadban, hogy hol nem tudod előhozni magadból a láthatatlan dolgokat. Hogy hol nem tudsz tápláló lenni, hogy hol nem tudsz befogadni. Hiszen annyit bántották a női nemet, hogy valahol ?természetes?- és ez persze nem véletlen ? hogy az alakult ki, hogy elég volt a szolgálatból és a kihasználtságból.

De itt ? mint mindig mindennel az életben ? a HOGYAN-nal van a gond.

Merni táplálni, merni befogadni és merni elengedni ? merni termékeny táptalajnak lenni. S persze az ős-bölcsességet előhívni, hogy mi az, amit táplálok.

S az egy nagyon rossz nézőpont, ha egy nő arra vár, hogy mikor jön el az a férfi, akinek odaadhatja magát, akit táplálhat, akinek ő lehet a Táptalaj, a Háttérország ? ez a nézőpont SOHA nem fogja így elhozni a ?megfelelő? férfit.

Előbb kell tudni befogadónak és bölcs asszonynak, Nőnek lenni ? utána fog egyből megérkezni az arra szálló mag, amely ki tud ebből a talajból hajtani.

(Ez fordítva is ugyanúgy igaz ? előbb kell a férfinak önmagában megtalálnia az Erőt, a fény felé törő minőséget, és amikor ez a helyén van, akkor fog jönni a Nő.)

Persze ezek általános gondolatok, nem azt jelenti, hogy valakinek ezért nincs párkapcsolata, ez millió más dologtól is függ, de most maradjunk a Női minőségnél. A fenti gondolatokat követve érdemes megvizsgálnod magadban, ha nő vagy, hol nem tudsz odaadó lenni, hol nem tudod megélni a befogadást, a táplálást és az elengedést, hol nem vagy termékeny.

– – –

És akkor most nézzük meg, mit üzen a Kígyótartó csillagkép a Nőknek, amelyen sokat elmélkedtem, hiszen a tanfolyamokon sokszor előkerül ez a téma, ezért igen sokat ?jár a fejemben? ez a kérdés.

A Kígyótartó csillagkép egy kígyót a kezében tartó alakot ábrázol, ahol a kígyó feje a Tudás koronája felé tör, és a férfi teremtő minőséget képviseli, míg a kígyó farka a Tejúttal szerelmeskedve a Tejút erőket hozza le, és afelé tör.

Ez mutatja azt, hogy a Nő belülről, azaz az Egységből, a láthatatlan világból hozza elő, hozza le a tudást. Ez az, amely mutatja a nők spirituális alapbeállítottságát, hiszen eredendő kapcsolatuk van a láthatatlan világgal. Ezt a láthatatlant teszi láthatóvá a férfi. Ez egyébként magában a teremtésben is benne van, ez rejlik a 0 és 1 kódjában, a Semmi és Minden világában, az úgynevezett bűnbeesésben ? folytathatnám a sort a végtelenségig.

S itt kerül előtérbe a szexualitás, hiszen ez maga az egyesülés misztikuma, amikor minden eggyé válik ? és ezt hordozzák a nők alapvetően önmagukban. Ez a szexuális teremtő minőség fog most kitisztulni civilizációnkban, véleményem szerint. S a szexualitásra is annyi minden rárakódott, hogy tele voltunk elfojtásokkal, tévképzetekkel ezzel kapcsolatban.

Hiszen a nő alapesetben, tehát mindentől függetlenül mindig szeretkezik az éggel ? azaz megéli az egységet, és ebből tud meríteni minden pillanatban. A férfi efelé tör, és erre törekszik ? míg a nő ezt előhozza önmagából.

Tehát, ismét érdemes megvizsgálni önmagad, ha úgy érzed, valami van a nőiségeddel, ami nem egész ? nézd meg a szexualitáshoz való viszonyodat. Hogyan tudod átélni, hogyan viszonyulsz hozzá, hogyan használod a közben létrejövő erőket?

És itt sem szabad a párodat hibáztatnod ? hiszen mint sokszor mondtunk már, az életünkben mindenért mi magunk vagyunk a felelősek. Tehát, ha esetleg szexuális szinten úgy érzed, hogy vannak benned blokkok, akkor magadban befelé indulj el, és ott fogod megtalálni a választ.

Ezt természetesen nem csak a férfival való egyesülésben lehet megtalálni, hanem bármivel. A táncban, egy sétában, a művészetekben – bármiben. Az Egység mindenütt jelen van, mindenben meg lehet élni. S ha a táncban megéled az egységet, akkor egy idő után semmi nem fog megakadályozni, hogy a szerelmeskedés során megéld az egységet.

– – –

A Kígyótartó csillagkép még további üzeneteket rejt magában, amelyeket még nem tudok teljes egészében megfogalmazni, de annak is el fog jönni az ideje.

S még egyszer: ez az írás nem akar jobban tudni nálad semmit. :) Te vagy a válasz.

24 hozzászólás

Ildikó mondta:

Köszönöm Balázs ezt az írást, engem nagyon elgondolkoztatott.
Ildikó

Kiss Balázs Kunó mondta:

Örülök, ez volt a célom :) Köszönöm!
Balázs

Anikó mondta:

Kedves Balázs!

Olvasom az írásaid nagyon jók és ez is. Azt hiszem hasznos is lesz ez a számomra.
Sok munkád lehet ebben és ezért gondoltam, hogy most legalább megköszönöm én is.
Köszönöm.
Anikó

Katácska mondta:

Kedves Balázs,

Csak kapcsolódni tudok az előttem írókhoz.
én is nagyon KÖSZÖNÖM, nekem személy szerint ez az írás most is nagyot segített a gondolati továbblépésben.
Az elmúlt 3 hónapban szinte csak az írásaid voltak a támaszaim, (távol idegenben) és mikor éppen kezdtem kissé elkeseredni hamarosan új írást fedeztem fel Tőled ami ezerrel húzott felfelé.
Rájöttem ezáltal (már felülnézetből ) az ok-okozati kőkemény összefüggésekre életemmel kapcsolatban ami máskor napokat vett igénybe, most néhány óra leforgása alatt kitisztult.
Most újra itthonról élvezem az írásokat
hálás üdvözlettel
K

Andi mondta:

Kedves Balázs!!!

Én is nagyon köszönöm a munkádat!!!!

Szeretettel:
Andi

Szénásiné Tasnádi ANi mondta:

Nagyon elgondolkoztató és egyben valahol felszabadító is ez az írás!
Én 56 éves, 6 gyermekes édesanya vagyok, sajnos több éve özvegy. De nagyon-nagyon sok mindenben, amit itt most olvastam, teljesen egyet tudok érteni Balázzsal!

Csizmadiáné Sulyok Ági mondta:

Kedves Balázs!

Sokáig akartam én is Nap lenni, mert azért van annak jóíze…:), de nőnek születtem és örülök, hogy időben szóltak, legyek Hold, higgyek a mellettem álló Napban igazán , és Nap-onta erősítsem Őt, így fog ragyogni. A Hold pedig a Naptól kapja a fényét, visszasugárzik rá, és mindenki a helyére kerülhet! Tanulom a dolgot, nem megy egyik Nap-ról a :) a másikra.A Napságunk meg kiélhető például a munkánkban, köszi és kösz, hogy gondolatban visszavittél a tornaöltözők világába, retro a nemi identitásban…Csao!

Tóthné Kincs Erzsébet mondta:

Nekem nagyon tetszett amit írtál Balázs egy kicsit elgondolkoztat.Üdv. Erzsébet.

sac mondta:

Számomra ez a bizonyosság az egységre, amikor a férfi ilyen szinten látja és érti a nőt.
Köszönöm, hogy megosztottad.

Bóbita mondta:

Húúú Balázs ez nagyon betalált! Így utólag is :)

Detti mondta:

Érdekes. Mi lehet a hiba, ha már két férfit szerettem, kiszolgáltam, mégis egyedül vagyok. Az első becsapott, anyagilag tönkre tett, a második szintén ilyesmit akart, de ott már észre vettem, mi is a cél. Hozzá kell tenni a másodikkal a szex csodálatos volt. Ő nem mert felvállalni a családja előtt az első férfi által elkövetett sikkasztás miatt. Mindegyik mondta, hogy álmai nője vagyok. Akkor most mi a helyzet? Csak akkor kellek, ha hagyom magam tönkre tenni??? Miután kétszer is darabjaimra hullottam, most megint összeraktam magam. Nem akarok megint szétesni.

Zsuzsi mondta:

Mindig elgondolkodtató írásokat olvasok, de ez kicsit a női minőségemre is jóváhagyólag bólint. Pont így szeretném hogy egy férfi gondolkodjon (hittel, vággyal és elvárással fordulok a FÉRFI felé), sajnos eddig nem találtam meg. Én úgy tapasztalom, a férfiak kevésbé tartják ezeket a lelkieket fontosnak. Volt egy házasságom.. már látom gond volt a nőiségemmel. Azután jött egy kapcsolat ahol teljesen felszabadultan önmagam nőiségét megélhettem. Most azon töprengek mi hiányozhat még belőlem,ahhoz hogy igazán boldog lehessek?
Szeretettel szép napot kívánok mindenkinek!
Zsuzsi

kaméleon mondta:

Sziasztok! Bocsi a tegezésért de hiszen nem is ugy akarok köszönni ahogy a törvény írja:D Én egy 40 éves hallássérült ember vagyok, de ne sajnáljatok mert én igy kértem mikor vissza jöttem a nagyobb dimenzióból és örömmel el is fogadom:)
Térjünk a lényegre: némi hasonlósággal éltem át mint ahogy a Balázs leirta, röviden: én már óvodás korom ota lázadok magamban mivel rosszul hallok gátlásos lettem. Soha nem békültem meg a fiúkkal és még most se, csak lányokkal voltam hallandó tárgyalni és ha éppen egy olyan fiú jelentkezett aki tetszett, azt mindig lánynak néztem addig mig meg nem jelentkezett férfi vonásai. Tini koromban mindig nőiesen őltöztem, de nem ugy hogy szoknyába hanem mivel vékony alkatú voltam a legszükkebb ruhába jártam és szerettem mindig ugy kifesteni ahogy a fáraó tette. Nem akarok vissza gondolni a múltba hiszen elfogadtam igy magamat, csak annyit szeretnék közölni hogy még nem jöttem rá hogy férfi vagyok valójában vagy nő vagy esetleg mind a kettő :)))
Ezért irom nektek hogy nagyra becsülöm a női nemet mert érzem én is azt amit éreznek.

Sok szeretetet mindenkinek. kamél

Nagy Ibolya mondta:

Kedves Balázs!
Újra köszönöm a sok-sok munkádat, és azt,hogy mindezt átadod önzetlenül.Én is próbálok segíteni, személyes terápiákat tartok, amiben sokszor megerősítesz.Mivel a csillagokból nem tudok olvasni így szeretem az írásaidat, mert másoldalról is láthatok.
Köszönöm! Ibolya

Tóth Beáta mondta:

Szia Balázs!
Köszönöm ezt az írást, tényleg telitalálat.Mostanában pont ezt élem meg és csodálatos!!!!!!
Szóval komolyan érted a nőket?
Sok sikert a munkádhoz!
Üdvözlet mindenkinek: Bea

Andrea mondta:

Hálásan köszönöm Balázs, írásod felébresztette bennem a “nyugvó” Nőt,aki mélyen ott várt valakire aki “felébreszti”…most újra képes vagyok önmagam erejével, hitével belekapaszkodni a bennem rejlő szépségbe és megélni azt a csodás egységet.

Az általad leírt gondolatok minden egyes témában új értékes rálátást mutatnak.
Öröm olvasni.
Köszönöm

Julika mondta:

Köszönöm Balázs. Pár nappal ezelőtt úgy éreztem oda a fél oldalam.Mintha ketté vágtak volna.Magamra tekintettem és nem láttam.Talán az elengedés ilyen hatással volt rám .De mégis ott van ,csak elrejtettem.Újra előhozom.Mégegyszer köszönöm.

Marika mondta:

Kedves Balázs!
Valóban elgondolkodtató, amiket írsz…
Kár, hogy kevés férfi olvassa…
Üdv: Marika

Zsolz mondta:

Kedves Marika!
Honnan tudod, hogy kevés férfi olvassa? Mert nem szólnak hozzá az írásokhoz?

Kedves Balázs!
Most már egy fokkal jobban értem a Nőket! Valahol mindig is éreztem, hogy úgy vannak a dolgok ahogy leírtad, de most tudatosult igazán. Bár én is ennyire érteném a Nőket mint Te!
Örülök ennek a nagyszerű írásnak!:)
Üdv: Zsolt

Főnix mondta:

Pont mostanában küzdök én is magammal, az elengedés kapcsán, hogy milyen is vagyok. Ne olyan legyek amit elvárnak tőlem, vagy úgy érzem akkor szeretnek, ha úgy viselkedek ahogy elvárják. Pedig szabadnak érzem magam és mégis…. a társkeresés kapcsán én magam akarok bizonyos elvárásoknak ( saját? ) megfelelni és a legjobbat kihozni a kapcsolatból. Pedig lehet, hogy tovább kéne lépni ha ez nem lehetséges. Van olyan férfi akinek nem jó a támogatás és a szeretet. Nem jó talajba hullik a szeretet mag. Én fiatal koromban nem járogattam nagyon fiúkkal. Most 2 házasság és 3 gyerek után – a próbálkozásaim során – kezdek nő lenni. A mintákon és a példákon én is elgondolkodom. Egy teljesen új képet kell felállítanom magamnak, magamról-és elfogadni, hogy milyen vagyok. Mennyit érek és azt ki érdemli meg amit adni tudok. A férfiak szemét pedig próbálom kinyitni arra ami bennünk nőkben van. Közben meg kell oldanom a mindennapokat és keresem a helyemet is. Gondolom nem vagyok egyedül.:)))
Végtelen szeretettel…

mixtura mondta:

Szia Balázs! Tetszik, hogy ilyen merészen foglalkozol ezekkel a nehéz témákkal is :-)
Nos, egy kis adalék a nőiség megéléséhez:

A NŐben 3 alap archetípus él: a Szűz, a Boszorkány és az Anya. Ha mindhárom egyenrangúan, egységben és harmóniában létezik egy nőben, az a nő ettől lesz irigylésre méltóan NŐ.
A keresztény kultúrkörben tilos a Boszorkány megélése (a csábító, a titokzatos, a varázsló, stb.), így mifelénk Szűz-Anya (!)nőnek lenni elfogadott (és meséinkben alig-alig van már jó boszorkány, azt is inkább tündérnek hívják, de a tündék talán a kelta világból kerültek hozzánk, és azon a tájékon egyáltalán nem a jóságosság a fő jellemzőjük).
Aki ezen változtatni akar, az általában férfias erőket próbál magában feléleszteni (önálló, erős, akaratos, vezető nővé válik), de ezzel épp elveszíti a már meglévő női minőségeit is.
Talán azért ilyen fontos a ma Nőinek az ezotéria világa, mert ezen keresztül visszatalálhatnak sok száz éve elfojtott/elvesztett Boszorkány minőségükhöz, ami legtöbbjükből hiányzik. Érzik, hogy a szívükben ott a varázslás tudománya, és a bennük élő Szűz és Anya ettől kel majd életre.

Balázs Ilonka mondta:

Én azt tartom a legcsodálatossabbnak, ha nő és férfi megtalálják egymást, ehhez a tiszta mély érzések kellenek,nélkülük elkézelhetetlennek tartanám a kapcsolatot.Szép ha egymást kiegészítik, a belső érték nagyon fontos, de nem kell figyelmen kivűl hagyni, hogy a nő és a férfi megtudja tartani saját énjét-mivoltját.Nem engedheti meg magának egyik sem, hogy ez idővel eltünjön, homályba kerüljön.Egyik sem érezze az elfolytottságot-lemondást, nagyon nagy erőre van szükség és szeretetre, hogy ez megmaradjon.Egymásránti tisztelet-szeretet sok mindent segít átvészelni a nehéz helyzetetkben, még az anygi dolgokat is.

barborik annamari mondta:

Szia Balázs

Nem véletlen találtam rá az írásodra.. A mai eldeformált világban több helyen, több időben kellene ezekről beszélni, hiszen olyan téves,az Isteni tervtől eltérő mintákat kaptunk, amikkel nem tudunk boldogulni, mi nők. Hozzáteszem ,a férfiak ugyanúgy el vannak veszve, hiszen az egó hatalmától a lélek nem látja miért nem működik igazán a szerelem, a házasság,egyáltalán miért van ennyi megtört, depressziós ember a világunkban? Csak nézzük meg ezt a rengeteg működésképtelen párkapcsolatot.Mert az emberek nem hisznek a láthatatlan világ erejében, ahogy te modod a női bölcsességben, és mindenáron ők akarnak egyedül irányítani. Nagyon érthetően fogalmazod meg a lényeget, és tetszik a közvetlenséged.Én is hasonló gondolatokkal küzdök, mármint hogy értéktelen vagyok, mert nem dolgozom hanem a 3. gyermekemet várom, és a mai világban ez milyen szánalomra méltó ha nincs egy tuti állásod. Pedig a férjemmel 12 éve élünk szeretetben, és már ez úgy gondolom nem kis doldog. Most hogy elolvastam az írásodat, bár hallottam ezekről a dolgokról, mégis valamit megnyitott bennem, valami vidám, jóleső érzés kezd felkúszni a tudatomban, hogy igen, van még remény arra, hogy helyére kerüljenek a dolgok a világban…Mert amíg vannak olyanok mint,Te,akik az ősi bölcsességet hozzák el a mai torz világunkban, addig nem adhatjuk fel a fény keresést, hiszen ott van bennünk is, csak rajtunk múlik, mennyi energiát adunk neki, és mennyire virágoztatjuk ki.
Köszönöm..szép napot

ESZTER mondta:

ÜDVÖZÖLLEK KEDVES BALÁZS!NAGYON ÖRÜLÖK AZ ÍRÁSODNAK.MAGAM IS MINDIG BERZENGTEM, HA ÉSZRE VETTEM, HOGY ÖNKÉNT VÉGREHAJTOTT BÁRMILYEN TEVÉKENYSÉGEMNÉL FELFEDEZTEM AZ ELVÁRÁSOKAT.ILYENKOR ÚGY ÉREZTEM HOGY ELVESZNEK VALAMIT TŐLEM,ÉS KIHASZNÁLNAK.MIVEL EGY IDEALISTA EMBER VAGYOK,/NEM IS AKAROK MÁS LENNI/A MAI NAPIG ÚJRA ÉS ÚJRA BÍZOM AZ EMBEREKBEN.SZERINTEM A NŐ ÉS FÉRFI KÖZT LÉVŐ KAPCSOLATBAN IS EZ A LÉNYEG.MÁRMINT AZ ÖNKÉNT VALÓ ODAADÁS A KAPCSOLATON BELÜL MIND KÉT FÉL RÉSZÉRŐL,ÉS A KAPCSOLATON BELÜL ELVÉGZETT BÁRMILYEN NEHÉZ,ÁLDOZATOS MUNKA VAGY CSELEKVÉS,HA TISZTA SZÍVBŐL ÉS SZERETETBŐL JÖN,MÁR NEM ÁLDOZATKÉNT ÉLJÜK MEG A HELYZETET.AZ ŐS MAGYAROKNÁL TELJESEN EGYENRANGÚ VOLT A NŐ ÉS A FÉRFI,CSAK A NYUGATI KERESZTÉNYSÉGHEZ VALÓ CSATLAKOZÁS UTÁN VÁLTOZTAK MEG A SZOKÁSOK.EGYÉBKÉNT NEKEM IS GONDJAIM VOLTAK A PÁRKAPCSOLATOMBAN.ÉN CSAKIS ÉN VAGYOK AZ ERÖSEBB!?ÍGY GONDOLKOZTAM,ÉS CSODÁLKOZTAM AZON HOGY MÉRT NEM OLYAN A KAPCSOLATUNK,MINT AZ ELEJÉN.AZTÁN ÖZVEGY LETTEM.ELTELT 18 ÉV.IDŐKÖZBEN MEGISMERTEM EZ EZÓTÉRIÁT,ÉS ÚGY ÉRZEM HOGY MÁS EMBER LETTEM.DE MÉG MINDIG ELGONDOLKODOM AZON,HOGY MÁSMILYEN LENNÉK-E EGY ÚJ KAPCSOLATBAN.MÉG NEM SIKERÜLT PÁRKAPCSOLATOT LÉTESITENEM ŐZVEGYSÉGEM ÓTA, TALÁN MÉG SIKERÜLHET.HAJRÁ!!!!!HURÁ! SZIASZTOK!