Csillagüzenetek

Akkorát lépsz, amekkorát szeretnél ? II. rész

2010. nov. 28

Most decemberben egy nagyon különleges időszak jön el, mely elsején veszi kezdetét. A Bátor Olvasókat arra biztatom, hogy keressék meg majd e hónapban azt a folyamatot, ami most elkezdődik és Karácsony után lezárul. Figyeljük meg milyen változások vetnek gyökeret bennünk. Mint mondani szoktam, ne “nagy” dolgokra számítsunk, hanem az egyszerű hétköznapokban, a élet eseményeiben lássuk meg a VÁLASZUTAKAT, azokat a pontokat, ahol választhatunk, kiléphetünk, új utakra indulhatunk életünkben.

Szeretném emlékezetetekbe idézni azt az írást, amelyben a Felszálló Holdcsomópontról írok, nem szeretném magam ismételni, de az ott írtakat érdemes ismerni a tágabb értelmezés kedvéért. Itt találjátok: “Akkorát lépsz, amekkorát szeretnél“.

E héten, december harmadikáról negyedikére virradó éjszakán fog együtt állni a Merkúr ezzel a Holdcsomóponttal. Majd a Merkúr 10-én megfordul, visszatér 14-én ehhez a ponthoz, és 30-én újra áthalad rajta, de még ne rohanjunk annyira előre…

Ez mutatja, hogy valami olyan tudati-szellemi Életút átalakító üzenet jelenik meg életünkben, amelyet oda-vissza be kell járnunk, át kell látnunk, hogy hogyan illeszkedhetünk rá a Saját Isteni Tervünkbe. Mert ez a Lényeg, erre kell most fókuszálnunk ebben a decemberi időszakban! Nagyon nyomatékosan üzeni a Kozmosz, hogy lépj rá tudatosan a SAJÁT UTADra, ahol végre megtalálhatod a saját helyedet az Univerzumban!

December 5-én pedig Újhold lesz, amelynek pontosan az az üzenete, hogy az előtte lévő napon érkező kódok alapján kiüresedjünk, helyet teremtsünk az új utak üzenetének. Ez a szortírozás időszaka, a régi elengedése, és az ÚJRA VALÓ FÓKUSZÁLÁS ideje, amikor is tudatosítjuk, hogy mi az, ami a mi Lényünkből következik.

Tényleg nyomatékosítani szeretném azt, hogy most akárhol is járunk, akármiben is hiszünk, itt lesz az ideje annak, hogy végre mindenki a saját mércéje szerint megláthassa a saját útját! De még egyszer mondom, hogy ne valami katartikus, égből leszálló angyali seregeket, vagy egyértelmű kinyilatkoztatásokat várjunk, mert az elvárások megölik a Valóság érzékelését! Ott van minden mindig az életünkben, a hétköznapjainkban elrejtve, ezért ezekre figyeljünk! Ne feledjük, hogy eddig is a SAJÁT ÉLETÜKET éltük, ám most tudjuk TUDATOSÍTANI is, nem csak tudatlanul sodródni az életünk eseményeiben.

És arra sem érdemes várni, hogy minden embernek valami hihetetlenül csodálatos fantasztikus kódja van, hogy mindenki a rózsaszín szirmokkal hintett mezők fölött fog repkedni, miközben árasztja a szeretetet és a tudás fényét. “A Rendkívüli az átlagember útján rejtezik” – ahogy Coelho mondja. A mindennapi életben fog ez a csoda megnyilvánulni. Minden kinyílik, minden kifényesedik, de hát ugyanazt az életet fogjuk tovább élni, nem is nagyon érdemes másra számítani…. Csak a “hogyan” tud majd megváltozni, hogy HOGYAN viszonyulsz az élet eseményeihez: tudatos teremtőként?

S kanyarodjunk vissza az Újhold napjára, december 5-re vasárnapra, ami után pedig az Ég ismét megmutatja, hogy milyen csodálatosan van megkomponálva a bolygók mozgása. Ugyanis december 6-án az Uránusz fog irányt váltani, azaz direkt irányba fordulni! Ennek az az üzenete, hogy az “ÚJ” minőséget hordózó, a Szabadságra való törekvést megjelenítő Uránusz beindul, elindul egy új irányba.

Harmadikán megkaptuk a kódokat a Merkúr beavató ereje által. Ötödikén Újhold tisztító erejével új körbe lépünk. Majd, december 6-án a földi síkon is meg tud majd nyilvánulni ez az új minőség, amit létre szeretnénk hozni. Az Uránuszhoz tartozik a korlátokból való kitörés, a magasabb spirálba való behatolás tudati ereje is, így látható, hogy mindezeket véghez tudjuk vinni most decemberben!

– – –

Ám ne feledjük el az általános üzenetet, amelyet korábban fejtettem ki a Mars kapcsán, hogy folyamatosan figyelnünk kell a saját erőink kézben tartására! Sőt, ráadásul a Mars most ezen a héten, november 29-től december 5-ig a Skorpió csillagkép farka fölött fog járni. Ha magunk elé képzelünk egy skorpiót, akkor tudjuk, hogy ezen a helyen van a skorpió mérge. Ez az égi terület pedig pontosan ilyen régről,  múltból hozott karmikus sebekre utal, amikor a méreg a testbe hatolt. Ha bármiféle sebzettséget érzünk ezen a héten, amiről azt látjuk, mintha ellenünk törne, akkor tudatosítsuk, hogy ez nem a miénk, ez valamilyen múltból hozott, feldolgozatlan fájdalom!

Nézzük meg, hogy melyik testünkbe, asztrális vagy mentális testbe hatolt ez a méreg, tehát szellemi vagy lelki (esetleg más) szintű ez a fájdalom, ez a sebzettség érzés, és álljunk neki a tisztításának.

– – –

Kívánok mindenkinek tiszta és fényes felkészülési időszakot!

10 hozzászólás

Kincs Erzsébet mondta:

Kedves Balázs!Csodálatos dolgok ezek amiket te írsz.KÖSZÖNÖM!üdv.Erzsébet

Ritus mondta:

Kedves Balázs!
Ez az írás most telitalálat!
Köszönöm!

Jeannecora mondta:

Köszönöm, köszönöm.Nagy bíztatás ez egy december 9-10-ére tervezett lelkigyakorlat előtt.isten áldjon!

Szömöreiné Zsóka mondta:

Kedves Balázs!

Nagyon szépen köszönöm ezt a tájékoztatást.
Így biztosan oda figyelünk magunkra.

Gabo mondta:

Eddig nem tudtam miért iszom három napja, most dolgozom fel amit nagyon kell és végre véglegesen meg kell szabadulnom tőle! Sőt, ma még olyan löketet is kaptam, ami segíteni fog a feldolgozásban, illetve az önbecsülésem helyretevésében! Köszönöm ezt az írást.

Győrffi Enikő mondta:

Furcsa ez a kettős helyzet:
A lényem egyik része még zár..kapcsolatokat, régi érzéseket dolgoz fel… a másik részem pedig már az új kapcsolatokat, érzéseket kutatja…
Még nem látok rá az elkövetkezendőkre, de érzem, most jön az egyensúly, a teljes önmagamra találás.
Csodálatos már csak belegondolni is!
Köszönöm!

Frenyo Eniko mondta:

Folyton tanulunk es fejlodunk, neha nem vesszuk eszre, maskor meg villamcsapaskent felismerjuk,hogy mi miert tortenik csodalatos az elet minden pillanata, meg az also energiak is, amikbol tanulunk…valtozasokat erzekelek, mar az elmult egy evben es emberek jonnek elo, akikre nem is szamitottam, jo emberek, angyali uzenetekkel es segitsegekkel leginkabb a szemelyisegunk fejlodese celjabol:) szeretet vezereljen bennunket mindenkor es mindenhol hala es koszonet a fentieknek az ittenieknek es nektek nekunk:)

Nikka mondta:

Mintha csakis rólam írnál, kedves Balázs. Pedig biztos nem minden Nyilas-jegyű érzi magát olyan szánalmasan, mint én, biztos nem minden december 7-én születettet ér olyan veszteség, mint engem, és egyáltalán, azt érzem, csak én vagyok ilyen boldogtalan. :-( Adja az Ég, hogy tényleg jó döntéseket hozzak – a ” legyen meg a Te akaratod ” -at már kimondtam… Advent a várakozás időszaka, és én remélem, ezután tényleg jó dolgok jönnek az életemben. Nehéz lesz elengednem a régit, de nincs másik út….

Magi mondta:

Még szerencse,hogy újra végigolvastam a bejegyzést. Az utóbbi napok jeleit figyeltem és vártam a pozitív útmutatást, errefel tegnap tökéletesen összezavarodtam, olyan régi ismerőssel találkoztam, aki régebben nagyon megbántott, mái napig emlékezetesen.Tegnap felbukkant abban a körben , akiket próbálok segíteni (kisgyermekes anyukák Londonban), egy világ omlott össze bennem, már senkit sem kívántam segíteni.
Szóval nagyon köszönöm a bejegyzés utolsó szakaszát!
Hát persze! A skorpió mérge!
Hogy mit kezdek a méreggel, arról még fogalmam sincs.
Ha valakiben felmerül egy használható ötlet, szívesen mérlegelném!
Hálás köszönet!

Erika mondta:

Magi!

Alakítsd át a mérget gyógyító erővé. :) Megértés, megbocsátás. Bármit is tett, bármennyire is megbántott, ne cipeld tovább a fájdalmadat. Tedd le a zsákot, és jelentsd ki, hogy nincs többé szükséged erre a szevedése, haragra, stb.