Csillagüzenetek

Átjáró a saját lelkeden keresztül

2011. Sze. 05

 Az egyik áprilisi írásban kicsit részletesebben írtam az ún. kvintill fényszögről, onnan emelem most ki a teljes megértés kedvéért az alábbi szöveget erről a kapcsolatról:

?Van egy olyan fényszög az asztrológiában, amelyet nem tartanak elsődlegesnek, mert a ?hatása? nem annyira látványos, kevésbé érezhető, és a hétköznapok szintjén az ember nem találkozik vele. Ez a kvintill: a 360 fokos kört öttel elosztjuk, akkor kapjuk e 72 fokos fényszöget. Szimbolizálja a mágia ötszögét, a varázslatot életünkben. E fényszög szellemiséget jelent, ahol az értelem, a láthatatlan és mágia birodalma hordozza a kapcsolatot két dolog között. Ez egy olyan varázsszer, amely ott lapul az ember zsebében, de ha nem nyúlsz hozzá, akkor nem is tudunk róla, ellenben aki képes felismerni, az az életében tényleg varázsolni képes vele.?

Ismét egy kicsit messianisztikus jellegű, ezért a hétköznapi életünkben szavakkal nehezebben kifejezhető üzenet bontakozik ki ezen fényszög által. A Jupiter és a Neptunusz kvintill kapcsolata csúcsosodik ki a héten: teljesen helyén való az, hogy valaki az elmúlt napokban azt tapasztalta, hogy a múlt megoldottnak hitt, vagy elfeledett lelki kötései, blokkjai felbukkantak.

A Neptunusz régóta a Vízöntő csillagkép múltat tisztító vizében jár, ezért még mindig aktív a háttérben a múlt lelki problémáinak oldása. Minden tisztázatlan, láthatatlan területet a Szellem tisztító erejével át lehet mosni. A Jupiter pedig most a kvintill ereje által ezt igencsak beaktiválta: a Tudással és a Szeretettel minden fájdalom meggyógyítható!

 * * *

Az ember azt gondolná, hogy a spirituális úton járva egy idő után egyre jobban megismeri önmagát, és évek hosszú belső lelki munkája után már lassan csak-csak elfogynak azok, amelyekkel szembe kell nézni. S amikor találkozik az ember egy újabb felbukkanó oldanivalóval, akkor lehet, hogy elkezd magában kételkedni: ?Ilyen lennék?? ?Még mindig dolgoznom kell magamon?? ?De hát ezt már megoldottam!?. Ez sokszor a kedvét szegi az embernek, amikor már mondjuk a ?naaagy? dolgokon túl van, mindig talál valami újabb és újabb szörnyet a szekrényben.

 

Ha fejedben átfutottak már a fenti gondolatok, akkor nyugodj meg, minden rendben van, ez teljesen helyén való. Minél nagyobb a tisztaság lelked kertjében, a legkisebb megingás vagy felborulás sokkal jobban látszódik és sokkal erőteljesebbnek hat! Egy koszos, gyommal benőtt rendezetlen kertben egy eldobott csikk fel sem tűnik, ám egy tiszta ápolt területen szinte virít, és azonnali megoldást kíván.

 * * *

A Jupiter-Neptunusz kvintill kapcsolata most igencsak felerősíti azt, hogy a tisztítást az életünkben véghezvigyük, feloldjuk. És most ez valahogy nem a szokványos, hanem teljesen más jellegű, finom és mégis végtelen. Mind a két bolygó hátráló mozgást végez, tehát ez is erősíti azt, hogy itt most nagyon mély, nagyon eldugott, nagyon ősi dolgokat lehet a felszínre hozni.

Ezen a héten tanácsos mindenképpen a gyógyítással, gyógyulással foglalkozni. Ha teheted, akkor most keresd fel gyógyító ismerőseidet, még akkor is, ha Te magad gyógyító vagy. Vannak dolgok, amiket az ember egyedül önmagán nem képes véghezvinni.

Most olyan területekre nyersz bepillantást, amelyek eddig el voltak zárva előled.

S

 még egyszer hangsúlyozni szeretném, itt most nem arról beszélünk, hogy ismét egy újabb időszak, amikor a múlt terheit kell oldani. Nem arról van szó, hogy letegyél valamit, megoldj valamit? Mert a kvintill fényszög egyfajta kapu és átjáró. Tehát itt nem batyut pakolsz le az úton, hanem áttűnsz egy másik valóságba. Varázslatos módon, észre sem veszed, és az is leomlik, aminek a létezéséről nem is tudtál. Ez tényleg egy csodás kapu, érdemes most ezzel foglalkoznod, mert ez egy lépés az új életed felé.

A Jupiter a Kos csillagkép alatt jár, tehát ez most szellemi szinten egy új világba való elindulást fejez ki: a Kos a Tarot Mágus lapja; aki elindul, hogy megteremtse a valóságát, varázsol, és alakít. Te már képes vagy mindezt tisztán és tudatosan tenni, egyre kevésbé veszel el a fátyol illúziójába. Csak áldozatot kell hozni, magad mögött hagyni minden régi hitet, igazságot és tudást.

S itt áll a Cet csillagkép feje is, ami előbukkan a lélek óceánjából. Abból az óceánból, ahol a Neptunusz az úr. Innen előbukkan, a felszínre hozza a fejét: tehát tudatosít, kiemel. Egyszerre van bent a vízben és kint a vízből. Ez azért fontos, mert egyszerre éli át a lélek legmélyebb tartalmait, közben pedig a tudat erejével áthatja és átalakítja. Felemeli a fejét, kijön saját alvilágából, és a Kos által már egy új világba lép bele.

 * * *

Ezen a héten ráadásul a Merkúr eléri az Oroszlán csillagkép szívét, a Regulus csillagot, ami a feltétel nélküli szeretet szimbóluma ? ekkor szembenállásba is kerül a Neptunusszal. Tehát az oldások és felismerések ideje tovább fokozódik ? ezért tanácsos ezen a héten sokat meditálni, tisztítani. Minél több mindenre rálátni, megérteni és beszélgetni. Ez 8-án és 9-én történik.

Az elfogadást, a feltétel nélküli elfogadást kezdd Önmagaddal! Most képes vagy arra, hogy egységbe rendezd magad, tudatosítsd a lelkedben zajló láthatatlan folyamatokat. A gyógyulás ideje eljött. Főleg csütörtökön és pénteken érdemes megfigyelned mi az, amit nem fogadsz el, milyen ítéleteket hozol önkéntelenül? Ezek felismerésekhez fognak vezetni…

 * * *

Ami pedig magát a kvintill üzenetet erősíti, hogy a keddi napon (6-án) a Mars is kvintill fényszög kapcsolatba kerül a Jupiterrel, tehát hatalmas erő is jelen lesz arra, hogy minden oldalát feltárd önmagadnak, a gyógyításhoz megérkezik minden segítség.

S mivel az Ikrek csillagképben jár a Mars, ezért könnyen lehet, hogy olyan erővel is találkozol, amivel esetleg elsőre nem szeretnél. Lehet támadásnak éled meg, visszahúzásnak: feladatod, hogy ezt, mint egy mágus, a magad javára fordítsd, átalakítsd. Tehát ne ijedj meg semmitől mostanság:

a sötétséggel ha találkozol, akkor csak a saját lelked kiállt érted: legyél bátor, és nézz szembe magaddal!

47 hozzászólás

Tina mondta:

Talált, süllyedt!:-)

Cinzina mondta:

Balázs, ez telitalálat. Épp most jött elő a párkapcsolati problémám újfent, olyan erővel, hogy elsőre kicsit szétszedett. De tudom, hogy minden problémában ott a megoldás is… Köszönöm!!

Kissné Varga Edit mondta:

Köszönöm! Egy pár napja már ezt élem! Remélem sikerül, már ideje lenne!
Tisztelettel:Edit

Anna mondta:

Kedves Balázs!
Annyi sok szeretet és tisztánlátás van a írásaidban, hogy az már-már hihetetlen!
Az aug. 26-i meditáció is hihetetlen erővel hatott és valóban megvolt a nagy horderejű változás 1-2 napon belül. (Erről majd a saját e-mailedre írok részletesen.) Két csodás emberrel is sikerült találkoznom ott, akik a széktársaim voltak, de azt hiszem, mára már egymást segítjük.
Köszönöm, a létezésed, írj belső bölcsességből, sokunk élete változik általad!
Szeretettel: Anna – a kék szemű kislány anyukája vidékről…

Enikő mondta:

Már nagyon vártam, hogy megírd végre. Igen döbbenet, hogy ennyi munka után is előkerül néhány csontváz, de ha valahol mélyen tudjuk, hogy minden rendben van, akkor azt is tudjuk, hogy ez nem a miénk, hanem a múltbeli énünké, ami már nincs… csak még kicsit érezzük az energiáját. Azért jó túl lenni az elmúlt pár napon :)

Klara mondta:

Most casinaltak rolam aurafotot,a a kek meg a zold volt korulottem , kek dominnciaval.Egy lato azt mondta,-aki keszitette,-hogy 900 eve gyogyitok s egy energia blokk van bennem,mert korabban vizbe fojtottak.En csak ongyogyitassal foglalkoztam evekig ski tudna tanacsot adni,hogy ezt a blokkot hogyan oldjam fel, hisz ahogy irtatok,ennek most, ezen a heten van az ideje.Koszonom a segitseget.

Edina mondta:

Kedves Balázs! Ezt most nagyon jó volt olvasni. Épp a kötelet húztam elő, hogy felkötöm magam, hogy már megint ugyan azt a kört futom, elegem van. Már bejelentkeztem a gyógyítómhoz is. :) Köszönöm!
Szeretettel: Edina

Ági mondta:

Óóóóóóó ez nagyon talált
És ez a részt akartam ma épp hallogatni, mert a hét végében elfáradtam. Pedig talán itt van a megoldás.
“S mivel az Ikrek csillagképben jár a Mars, ezért könnyen lehet, hogy olyan erővel is találkozol, amivel esetleg elsőre nem szeretnél. Lehet támadásnak éled meg, visszahúzásnak: feladatod, hogy ezt, mint egy mágus, a magad javára fordítsd, átalakítsd. Tehát ne ijedj meg semmitől mostanság:

a sötétséggel ha találkozol, akkor csak a saját lelked kiállt érted: legyél bátor, és nézz szembe magaddal!”

Köszönöm az írásaidat!

Zia mondta:

Csatlakozom Tinához. Talált, süllyedt! Tegnap este és éjjel már pont ott tartottam, hogy ezt így már nem bírom tovább, megint ugyanazok a körök? De akkor van remény…csak ilyenkor se felejtsük el, hogy MINDEN RENDBEN VAN!!!
Mindenkinek sok bátorságot és erőt a “szembenézésekhez”!!!

Köszönöm Balázs!

Adrienn mondta:

Kedves Balázs! Mindig olvasom az írásaidat, most először érzem azonban úgy, hogy valóban nekem szól, és épp a leírtakat élem meg, pontosabban a kapujában vagyok. Nem tudom milyen meditációt kéne csinálnom, nem vagyok egy nagy meditálós, többnyire nem érzem hatásosnak mert bealszom, vagy csak képtelen vagyok kikapcsolni az agyam.. Nagyon kéne most valami, ami előrelendít, ami átsegít egy nehéz időszakon, és ebben bízom most. Talán nekem is sikerülhet saját erőből.. még nem vagyok róla meggyőződve, de muszáj megpróbálnom. Köszönöm

Gabi mondta:

Drága Balázs !

Ezerrel talált!! köszi mindenkinek , hogy nem vagyok egyedül!

Ildus mondta:

hát köszi ismét!
túl azon, hogy azok játszódtak le belül, amire felhívtad a figyelmet, még egy jó kis egybeesés is történt : néhány napja egy két évvel ezelőtti folyóiratban találtam egy képet, amit nagyon szeretnék magam körül tudni, de fekete-fehér, és sok szöveg is van beleírva. Elkezdtem utána járni, eddig eredménytelenül. Most ezt a képet használtad illusztrációnak, színesben, beleírások nélkül ! ! Azért ez nem rossz így. Szóval ezt is köszönöm
Ildi

Ike mondta:

Kedves Balázs és Kedves Mindenki!
Én is köszönöm az írást és azt, hogy nem vagyok egyedül! :)

lizbeSt mondta:

Wass Albert: Szívpalota titka

Minden szívnek van egy csodakertje,
a kert közepében van egy palota,
s minden palotában egy fekete szoba.

A fekete szobában Csontvázember ül.
Sötéten. Egyedül.
Néha a palota zsivajába,
s a tavaszodba belehegedül.

Olyankor ősz lesz: vágyak, álmok ősze.
Halkan peregnek, mint a levelek.
(Szívedbe mintha ezer kés hasítna:
zokog, zokog a csontvázembered.)
Idegen szemektől kacagással véded,
jaj csak meg ne lássák: drágább mint a kincs!
Mások palotáit irigykedve nézed:
neki nincs! neki nincs!

Pedig:
minden szívnek van egy csodakertje,
s minden csodakertben van egy palota.
S bent, elrejtve mélyen, valahol, valahol:
minden palotában egy fekete szoba

Márta mondta:

Köszönjük Balázs!
Az érzést, hogy ezekben a napokban a nehézségeinkkel nem vagyunk egyedül. Erőt adott az írásod. Köszönettel

Balázs Ilonka mondta:

Kedves Balázs, pontosan így érzek mindent napok óta!Köszönöm neked, hogy jobban rávilágítasz mit kell megérteni, hogy kell értelmezni.

Üdv

Ildi mondta:

Kedves Balázs!

Ez hihetetlen! Néhány perccel ezelőtt “tört rám” az az érzés, amelyről beszéltél: hiába tettem meg óriási “spirituális utat”, mégis épp az előbb éltem meg az “ilyen lennék?…”-helyzetet :(

S ahogy rossz kedvűen megnyitottam a freemail-emet, már jöttek is a Te csodálatos gondolataid. Köszönöm. Mint már annyiszor, most is nagyon sokat segítettél! Már újra “szembe merek nézni magammal” !

Bea mondta:

Köszönöm szépen, tényleg így van, a hétvégén én is tapasztaltam, különösen tetszett a tiszta kerthez való hasonlítás, mert amíg nem láttam tisztán, felse tűntek ezek a dolgok, csak éltem minden nap a szokásos múltbéli reagálások szerint, nem láttam mi történik csak keseregtem, de most már látok, és ez csodálatos hogy megláthatom a tiszta kertemben az eldobott csikket, azt felvehetem és kidobhatom :), és attól hogy ott egy csikk még tudom hogy minden rendben van :)

Mirk Tamásné Zsóka mondta:

Sziasztok!
Kedves Balázs köszönöm!

Kezdem azzal hogy már a hétvégén oldódott egy 20 éves blokk,akkor nem is tűnt fel nekem hogy miért most.

Nagyon ki akadtam én is a héten,mert azt éreztem amit leírtál!Hiába ennyi tanulás még most is van mit megoldani!Úgy éreztem egy helyben toporgok!De nagyon jó most már látom az alagút végét!
Ma festettem meg a meditációban látott mandalát!Küldöm hamarosan!

alarik mondta:

Az utóbbi napokban minden éjjel olyanokkal találkozom álmomban, akik már meghaltak, és akiket szerettem, régi munkatárs, családtag, ismerős. Egyik sem beszél, csak kedvesen néznek rám, vagy csak elsuhannak mellettem. Van, akitől virágot is kaptam.
Lehet, hogy velük lenne elintézetlen dolgom?

Pillangó mondta:

Én is nagyon köszönöm az írást és minden hozzászólást! Gyógyító napokat kívánok mindenkinek.

NévBaran Mária mondta:

Kedves Balázs!
Igazán érdekes, és mindent felforgató az írásod amiről az idézett áprilisi cikk szól! Érdekes, hogy én a KINYITÁSKOR, ÉN egyedül kértem az emberiségnek ezt a két “dolgot” Tudás és Szeretetet! Mindenki ott, közülünk, kért: gyógyulást a hozzátartozóinak, szenvedések, éhségek enyhítését a Földön, haldoklókon való könyörülést, mert volt akinek, már nagyon el szeretett volna menni a beteg hozzátartozója. Csak én egyedül gondoltam ki, ezt az egy kérést! Te pedig erről írsz, igaz ca. fél évvel később! A lényeg az, (nekem) , hogy biztos van vele valami tennivalóm! SEGÍTHETNÉTEK?, nektek már biztos más “előnyeitek” vannak. Még egyszer köszönöm. Mária

Godoné Erzsi mondta:

Kedves Balázs!
Köszönöm az irásodat,ilyenkor mindig erösitést kapok.S ez nekem
nagyon jó.Most a gyogyitással kell foglalkoznom.
Köszönöm Üdv.Zsoka

Magi mondta:

Köszönöm! :-)

Sz.Anna mondta:

Kedves Balázs!
Az aug. 9.-i írásod volt, amit először olvastam, ugyanis akkor találtam rá az oldaladra. Szivesen olvasom őket, a korábbiakat is ujra és ujra. Írásaid fantasztikus érzéseket ébresztenek a lényemben, és régen olvasott gondolatokat, igazságokat juttatnak eszembe. A mostani is ilyen. ami engem leginkább megragadott a következő! Idézem “Az elfogadást, a feltétel nélküli elfogadást kezdd Önmagaddal! Most képes vagy arra, hogy egységbe rendezd magad, tudatosítsd a lelkedben zajló láthatatlan folyamatokat. A gyógyulás ideje eljött. Főleg csütörtökön és pénteken érdemes megfigyelned mi az, amit nem fogadsz el, milyen ítéleteket hozol önkéntelenül? Ezek felismerésekhez fognak vezetni?”
Igen mindennek eljön az ideje. Az elfogadásnak, elengedésnek gyógyulásnak, felismerésnek. Ha elfogadom ami VAN akkor az az enyém és ami az enyém, azzal azt teszek amit akarok, tehát elengedhetem, nem kell küzdenem ellene. És ekkor MAGÁTÓL jön a gyógyulás felismerése. Így jött a régen olvasott bölcsesség és már nem emlékszem, hogy hol olvastam, kitől származik, “Csendben ülni, semmit tenni, jön a Tavasz a fü magától nő.” Hiszem, ha egyet hátralépve külső szemlélőként figyelem a folyamatokat kívül és belül, anélkül, hogy ítéleteket hoznék, minden csodálatosan elrendeződik.
Sok szeretetteljes ölelés Mindenkinek!

lilu mondta:

Nem szoktam hozzászólni az olvasottakhoz, de ez a legutóbbi egy különlegesen értékes írás. Köszönöm a bölcs szavakat Kúnó, mindenkinek a legjobbakat. Fény és Szeretet

Mókuci mondta:

Na ja. Ha úgy akarom látni.

Smallcrescent mondta:

Kedves Balázs!
Olvaslak már hónapok óta. Néha kicsit lemaradva, néha időben el is olvasom, amit időben küldesz.. Most nagyon betaláltál. Szinte még soha nem éreztem ezt, hogy ennyire ott lenne amit írsz..
a múlt hét második felében és végén rettenetes csontváz ugrott ki a szekrényből, pedig azt hittem, már nincs is ott…
most értettem meg, hogy mi is történik itt elseje óta..
Köszönöm….

így kicsit másként tekintek dolgokra..

Józsa mónika Zoé mondta:

Az egész egy nagy hazugság. Mindenestül. Az egész életem. A gondolataim, a tetteim, az érzéseim, a vágyaim, az, hogy most valahol vagyok és valamikor… és főleg valakivel. Az, hogy vannak gyerekeim, hogy fontos vagyok, vagy mellőzött, hogy boldog vagyok, vagy boldogtalan… mind-mind csak hazugság. Hazugság volt a két nappal ezelőtti “hisztim” ugyanúgy, mint a tegnapi megnyugvásom. Hazugság az egész életem. Ezért vágyom annyira, olyan nagyon mélyen az őszinteségre. Ezért érzek dühöt, amikor látom-hallom, hogy mások hazudnak, és ezért érzek teljes megsemmisülést, amikor nekem hazudnak. NEKEM. (Aki nem is létezem…) Mert csak egy kitaláció vagyok, egy hazugság, és így tulajdonképpen nem is létezem.

Ma reggel érzek rá erre a legvilágosabban. Nincs miért hazudnom. Nincs miért nem hazudnom. Egy hazugságból nem születhet igazság. Nincs más, csak az ÉLET. Az élet nem hazudik, nem mond igazat, nem hazudhat neki senki, mert maga a létezés az egyetlen létező valóság.

A többi maszlag, álarc, szerep, dráma. Elzsibbaszt egy kicsit ez a felismerés. Más ezt érezni, mint olvasni valami okos megvilágosodott mestertől és bólogatni. Más, egészen más.

Érzem, ki vagyok.

nagyandi mondta:

KÖSZÖNÖM.

Sz.Anna mondta:

Kedves Józsa mónika Zoé!
Bocsáss meg, de úgy érzem igazságtalan vagy Magaddal!
Az, hogy minek érzed, látod az Életed és Magadat, a szemléletmódodtól, nézőpontodtól függ! Emlékszel a Krisztusi mondásra? ” Az Újbor új tömőbe való.” Az új Létedet új szemüvegen keresztül lásd! Ne ítélkezz sem Magad, sem mások felett, csak fogadd el, és azután tégy vele azt, amit szeretnél! Bocsáss meg hittel, szívvel és belső erőddel Magadnak és másoknak is. Mondd el magadnak naponta sokszor hogy SZERETLEK! Tudom először ez elég nehéz, és furcsa érzések kavarognak olyankor, egy idő elteltével sokkal jobban fogod érezni Magad. Ha az Aki Valójában Vagy harmóniát, szeretetet, nyugalmat érez és sugároz a Teremtés felé, minden egyszerüen megváltozik! :-))) Érezd, hogy minden rendben van! Én minden este elmondom magamnak hogy “Köszönöm neked drága Anikó, hogy megőrizzük lelki nyugalmunkat akkor is, amikor hihetetlen káosz vesz körül! Csodálatraméltó, Isteni lény vagy, mert bátor vagy és sokkal többet teszel, mint amire képesnek hitted magad!” Szeretettel írtam ezeked Neked! Áldott vagy mindörökké! Sok szeretetteljes ölelés!

alarik mondta:

Kedves Józsa mónika Zoé!
Csodálatos érzés lehetett ez a felismerés. Én csak az eszemmel tudom, hogy ez így van.

Mónika Zoé mondta:

Kedves Sz. Anna!

Azt hiszem félreértettél. Nem ítélkezek, sem magam, sem mások felett, egyszerűen eltöltött egy érzés, ami, mint alarik is írja, valóban csodálatos felismerés volt. Ebben a létezés-felismerésben már egyáltalán nincs szükség semmiféle mantrázásra, az, hogy szeretek, hogy szeretem magam, és ezzel együtt minden LÉTEZŐT, magától értetődő. Ritka pillanatok ezek, amikor ezt átérezheti az ember.
Köszönöm.
Kedves alarik!

Valóban az.

Sz.Anna mondta:

Kedves Józsa mónika Zoé!

Bocsáss meg a félreértésért! FANTASZTIKUS EMBER VAGY!
Sok szerető ölelés!

Emese Lőrinc mondta:

Kedves Balázs!
Valóban telitalálat volt a tegnapi meditációmra a csillaglátó üzeneted. Valóban átéltem egy másik dimemzió üzenetét. Köszönöm a megerősítő írásodból a csódás élményt.
Tisztelettel:
Emese

Timi mondta:

A mai napon felmondtak a munkahelyemen. Az indok: leépítés. Már régóta lépni akartam, de nem mertem. Azt szerettem volna ha végre valóban avval foglalkozok ami az igazi hivatásom. Most hatalmas kényszerítő erő hat, hogy végre elkezdjem.

Köszönöm a soraidat Balázs. Sokat jelentenek most!

Üdv, Timi

Szűcs Marika mondta:

Kedves Balázs! Mindig mélyen megérinti a lelkemet egyfajta nagyon jó érzés, amikor az írásaidat olvasom. Mindig kinyitsz egy-két piciny kaput, amelyen bekukucsálhatok. Ez az írásod nagyon is ilyen. 5-én elolvastam libeSt által feltett verset, amit nem ismertem, vagy inkább nem vettem észre, hiszen Wass Alberttól minden vers és írás meg van, mély gondolkodásra késztetett engem, többször elolvastam. 6-án reggel arra ébredtem, hogy “írnom kell egy verset”, kérem olvassátok el, és a végén leírtam, hogy kinek a nevében is írtam a verset.

Megszülettem, hogy itt legyek veled.
A Te és az én eredetem: EGY.
Nézz rám, és jöjj velem,
gyere, bízz bennem és kövess!
Nézz rám a szemeddel, érezz a szíveddel.
Hallgass a hangra, figyelj a szóra.
De, ne ítélkezz, ne elemezz!
Ne vágyakozz, ne álmodozz!
Csak figyelj csendesen,
csak hagyd, hogy MOST legyen.
?.. hagyd, hogy MOST legyen??.
Megérkeztünk kedvesem.
Ez az otthonunk, ez az Eredet,
Itt van a béke, a szeretet.
Azért születtem, hogy ide elvezesselek,
Hogy ezt az utat megmutassam Neked.
A múlt az elmúlt, már csak emlék.
A jövő majd csak lesz, – gondolat az még.
A MOST az a valóság, az a tiéd,
De, vigyázz! – mindig elrángat innen az elméd!
Nézz rám a szemeddel, érezz a szíveddel.
Hallgass a hangra, figyelj a szóra.
De, ne ítélkezz, ne elemezz.
Ne vágyakozz, ne álmodozz!
Csak figyelj csendesen,
?. csak hagyd, hogy MOST legyen ?.
Ez az otthonunk, ez az Eredet.
Innen indultunk el kedvesem.
Itt egy vagy az Örök Létezővel,
A mindig benned élővel.
Hagyd, hogy MOST legyen,
Csak itt találod meg Őt, kedvesem.

Én Mandalákat festek, és a Mandalák szólaltam meg bennem, vagy rajtuk keresztül a Lelkem. Én Kos szülött vagyok, és amit Balázs így írt: “Ami pedig magát a kvintill üzenetet erősíti, hogy a keddi napon (6-án) a Mars is kvintill fényszög kapcsolatba kerül a Jupiterrel, tehát hatalmas erő is jelen lesz arra, hogy minden oldalát feltárd önmagadnak, a gyógyításhoz megérkezik minden segítség.” az a versben jelent meg? …………… A Mindenség Békéje Legyen Velünk: Szűcs Marika

Sz.Anna mondta:

Kedves Marika!

Hálásan köszönöm, ezt a csodás megnyilvánulást, amit ez az írás
mutat. Ez az időtlen idő, a határtalan szeretet és a végtelen, nyugalmas béke.
Ádott vagy mindörökké.

Gircse mondta:

Kedves Marika!Úgy látszik ezzel a verssel “átjáró”lettél!Ezt mindennap megélheted újra!
Anyukám is így ír,a Lélek rögtön felfedezi ezt!Az első vers címe amit megmutatott,”Mandala”.(csak azért írtam ide,mert kapcsolódik a Te tevékenységedhez)
A Balázs írásával kapcsolatban csak annyit,hogy tényleg szó szerint
ezt élem ezen a héten!!!Nem véletlenül tévedtem erre…
Köszönet érte!

Erika mondta:

Klárának szeretném elmondani – amit saját tapasztalatom és tanulmányaim is megerősítenek -, hogy a blokkok oldásának kiváló módja a transzperszonális pszichológia. (Bocsánat az idegen szavakért.) Generációkból ill. előző életekből hozott blokkok, sérülések oldhatók fel, mindig csak annyi, ami “neked való”.
…………..
Balázs írásait mindig kíváncsian és figyelmesen olvasom,és köszönöm, hogy közzé teszi tudását!
Érdekes épp a napokban vettem újra kézbe a nekem készített elemzését….
Szeretettel üdvözlök minden Olvasó-társat !

Adrien mondta:

Kedves Balázs!
Soha nem találom meg azokat a szavakat,melyekkel illetni szeretnélek.Így hát én is egy mondatot idézek egy filmből:
“Az már lényeges, ha valamit önzetlenül teszünk a másikért.”
szeretettel ölelek én is minden Emberangyalt :)

Szelly mondta:

Valóban fantasztikus érzés egyik pillanatról a másikra átváltani,a hangfrekvenciák is megváltoznak.Csodálatos gondolatok törnek felszínre bennem,sosem írtam ilyeneket ezelőtt.Most tele van velük a Fac.,alig várom,hogy mi jön még.Köszönöm

Köveskuti Tünde mondta:

Csodás amit írtatok!!! és Marika a versed igazi Égi üzenet, hogy Jól lássam MAG(am)OM

Áldás OM CsiallagMagok így sosem vagyok már magam mert együtt vagyunk.:-)

Anna mondta:

Egy filmből én is idéznék, mert maga a Teremtő intézte úgy, hogy ezt a filmet akkor és ott lássam. Lehet megbotránkoztok, de ez a Mátrix 3. volt, és amikor a híres szinész szembenáll a “rossz”-szal, és az kérdi, hogy miért történik ez így? – azaz, hogy a világ jóvá változik, nem kell többé utazgatni, nem kell többé harcolni a világok között. A válasz egy fénnyel teli lényből jött, és ez volt: “Mert így döntöttem.”
Hihetetlen erővel hatott! Csak a döntésemen múlik az egész életem! Eszméletlen, de igaz! Döntsek máshogy, hisz máshogy is van élet! Nekem ez sokat jelentett, hisz a napokban éri el a svájci frankos hitelem a 90 napot. Nem tudom, hogy mi jön, de nem félek… És ez már jó. Így döntöttem.

Gircse mondta:

Anna!Miért lenne a Mártix probléma,hisz az egy spirituális film.
Nekem az első részben már benne volt minden!És a múlthéten is ez
a mondat jött be belőle “Úgy látom,te még vársz valamire…”És ez nagyon szíven tud ütni!

Marcsi mondta:

Kedves Adrienn!

Ha van kedved, én szivesen “segítenék Neked”. Nem tudom miért, és hogyan, de valami ezt súgja…:)

Amennyiben úgy gondolod, szivesen meghallgatlak (olvaslak), ide írhatsz: maruszia@hotmail.com

Szép napot!

Balázs: köszi, már azt hittem az elmúlt hét óta, hogy itt a vége mindennek, nincs tovább, nem menekülök. Minden egyes napon valami új “bölcsesség talál el”. MÁsnap persze jönnek a szörnyek, de már tudom, hogy minden “csak ÉN vagyok”. Megértés és elfogadás! Minden úgy hat rám, ahogy hagyom megélni.

Gyöngyi mondta:

Annának üzenem az energiablokkokkal kapcsolatos kérdésére,hogy (a saját tapasztalataim szerint) vagy kineziológus,vagy pránanadi mester tud blokkokat oldani és gyógyítani.Én az utóbbit tanulom két éve,a tanulás és az utazások nekem segítenek,de azért sokat kell érte tenni.Üdv.