Csillagüzenetek

Hang: Szegedi MAG előadás hanganyaga

2010. dec. 15

A szegedi “Tiszta Kommunikáció – avagy kilépés a sötétségből” című előadás teljes hanganyagát szeretném átadni Neked Karácsonyra, kérlek fogadd szeretettel.

A hangfelvételen nem csak a fenti téma, hanem a december 21-i aktív átalakulás is említésre kerül, kicsit részletesebben, ahogyan azt a korábbi videóban láthattad.

Kívánok hozzá felismerésekben gazdag perceket! (kattints a lejátszó gombra!)

Tiszta Kommunikáció

Az előadás hossza közel 1 óra 40 perc! Csak bírd végighallgatni :) Az első 40 másodpercet viszont érdemes áttekerni…

A Tiszta Kommunikáció elengedhetetlen fontosságú. A Jupiter és az Uránusz égi pozíciója olyan üzenetet mutat az Emberiség számára, amely az elkövetkező fél évben egyre kiemeltebbé válik ? de különösen most, a téli időszakban. A tiszta kommunikáció által közelebb kerülsz önmagadhoz és a saját igazságodhoz, amikor megélheted teljes lényedet hazugságok nélkül! Ebben segít a csillagok olvasata.

Ha nem működne a lejátszó az oldalon, akkor a közvetlen linket itt találod:

Az előadás hangfelvétele szabadon terjeszthető!

12 hozzászólás

Dalma mondta:

Remek előadás volt.Hol vettétek fel.Hátha legközelebb élőben is ott leszek.

Ani mondta:

Kedves Balázs!
Az előadásod a rózsaszín lepel leterítéséig volt hallható nálam, ott megszakadt, ….észrevételem… Mindenben igazad van, a magad szemszögéből nézve…, de az én tapasztalatom az, hogy a különböző kapcsolatok által, a különböző tanfolyamokon, különböző ENERGIÁKAT tud felvenni az ember, aminek az összessége hozza meg az EGY állapotát. 2 példával ha megengeded illusztrálnám: volt egy “csillag” nevű levelezőtársam, akinek Binga nevű altudata az ANDROMÉDA ENERGIÁJÁVAL ajándékozott meg, ezt az energiát magammal vittem a múlt nyáron K.T. fórumára, ott egyből regisztrálta is K.T. a kapcsolódást :))) mindenki, aki akkor azon a fórumon járt, szintén kapcsolódhatott az ANDROMÉDA ENERGIÁJÁHOZ.
a másik eset, mikor egy radiesztéta, Buddhista beavatott felhívott telefonon és éreztem, hogy átjár az energiája,… tehát én a telefonon keresztül kaptam meg a Buddhista beavatást :)))
és én úgy tapasztaltam meg, hogy a TANULÁS nem ártott meg, csak a javamra vált, és pihentetőül mentem én is szabadba… a TANULÁSSAL tágul ki a TUDATUNK, a szabadban pedig kipinjük az agyunk igénybevételét… a kereső addíg keres, míg meg nem találja a maga nyugalmát… nem lesz nyugodt az erdőben séta alatt sem addíg, amíg nem találta meg a kellő mennyiségű információt a nyugalmához… nekem ez a tapasztalatom, köszönöm ha nem cenzúrázod, szeretettel Ani :)))

Saci mondta:

Kedves Ani!

Idekívánkozott Neked:

….hogy megéld a nyugalmat az erdőben
nem kell hozzá semmiféle információ :-)
Pont az ellentéte, amit én megélek:
CSAK VAGYOK és befogadom, élem az életet…

Tom mondta:

http://cutmp3.net/ -vel online tudod kivágni a 40 sec-et feltöltés nélkülm, zsír egyszerűen

Andi - Beszámoló 01. mondta:

Nagyon jó előadás!

Lényege, ha nem akarod meghallgatni, saját véleményekkel kiegészítve:

fejezd be az önmagadnak tartott hazugságokat, hogy mi a feladatod, mit kellene tenned. Cet gyomros Jónás magától Istentől kapott üzenetet (talán te is), hogy mit csináljon, mégis ágált ellene. Egyszerűen kezdd el a lehető legegyszerűbban amire hivatást érzel, “akkor is ezt csinálom ha rosszul fizet” jelszóval (de azért gondoskodj biztosítékról is). És az a lényeg, hogy te a sokadik dimenziós csatornázott high-spirit tapasztalataidat hogyan éled meg a munkahelyeden, a pénzkeresésben és a párkapcsolatban!

Győri Enikő mondta:

Amíg hallgattam olyasmi szavak jutottak eszembe, hogy tiszta, hiteles, egótlan. Számomra az előadás legfontosabb hozománya a hitem erősödése. Lehetséges! Köszönöm.

Andi - Beszámoló 02. mondta:

A hanganyag másik feléből szerintem a legfontosabb, hogy elengedhetjük a karmáinkat is és feloldhatjuk a fájdalmakat is.
Karma: ha eddig szegény voltál, dec. 21-én egy nagy áttörést élhetsz meg belső változásként, ha eddig magányos, szeretet-párkapcsolatot (saját értelmezés). Fájdalmak: Neptunusz 1 év óta tartó együttállása: te az Örök Életű vagy, így ne félj a fájdalmaktól, vállald be őket, ne “mi-lesz-ha”-ázz.

Balázs, mondod a hanganyagban ,hogy ha mindent le szeretnél írni, napi 2-3 órát írhatnál. Gondoltál arra, hogy a youtube-ot video blog-ként használd ilyen célból?

Nagyon köszönöm az előadást, ha lehet, vk írja meg egy blogban, mi volt 2010. 12.16-i előadáson!

Ritus mondta:

Sziasztok!

Én nagyon félve kezdtem hozzá a hanganyag meghallgatásához, mert nekem mostanában nagyon osztanak fenntről :)))) -Szóval osztok magamnak rendesen- De sokmindenben megerősítést kaptam a megérzéseimet illetően. És még a gépem is bírata a “starpát”, nem kapcsolta ki magát, mostanában szokása.

Köszönöm Balázs egy nagy-nagy kincs vagy az éltemben!!!!!

Nikka mondta:

Balázs, napok óta szemezgettem a lejátszógombbal, de ma éjjel hallgattam csak meg az előadásod – pont, mikor megint ledöntött a letargia, és a Te szavaid megint kihúztak a fényre, pedig odakinn most épp koromsötét van. Mindenesetre nálam megkezdődött a nagytakarítás, és addig abba sem hagyom, míg életemnek csak egyetlen picurka hazug szeglete is van.
Köszönöm!!!!

ali mondta:

A cet gyomrában vergődve ami nem más mint a saját húsod börtöne nem olyan nehéz a felismerés hogy ennél sokkal több vagy. Az állatok csak ösztönből élnek nincs egójuk nem boldogok nem szomorúak mindent elfogadnak ahogy van, alkalmazkodnak. Az ember sorsa nehéz, értelme van nem hinni akar hanem tudni, nem ismerve fel a tényt ami minden pillanatban a lába előtt hever, nincsen tudás hit nélkül. Mert hit kell ahhoz hogy bármibe belekezdj hiszen akkor még nincs tudásod csak hited van hogy Te akarod ezt és ahogy végrehajtod mit elterveztél közben a tapasztalatok a türelmed az értelmed odafordításával megtanulsz valamit és ez csak a Tiéd lesz s nem veheti el Tőled már soha senki.
Az elengedés nehéz, csak úgy élni, mindent elfogadni ahogy beesik az életedbe és elhinni hogy ez érted van azért hogy Neked jobb legyen. December 21-én volt egy álmom tengerparton voltam egy hatalmas hajó volt kikötve nagyon hosszú lánccal egy óriási nagyon magas mólóhoz . A hajó tele volt boldog emberrel én a mólón azon a kikötő dézsán függtem ahová a lánc volt rögzítve alattam mélység,hullámok, kövek?.félelem. Fel akartam jutni a hajóra s először arra gondoltam végigfüggeszkedem a láncon aztán jött egy érzés engedjem el a mólót zuhanjak s oda kerülök ahova akarok. Fantasztikusnak hangzik de ez a hanganyag meghallgatása után jutott eszembe?a jeleket észre kell venni.

Deák Gyuláné Erzsike mondta:

Kedves Balázs !Nem voltam ott az előadáson, de amint hallottam jó családias és bensőséges kiscsapat volt jelen az előadáson, ilyen csapatnak nehéz ellenállni, biztosan tovább is tartott volna a kérdések özöne, ha nem kellett volna disznóölésre menni. Nekem minden része nagyon tetszett az előadásnak, nagyon jó volt hallgatni,és köszönöm a lehetőséget hogy elküldted és meghallgathattam a hanganyagot. További Sikerekben gazdag békés boldog Újesztendőt kivánok 2011.ben is! Egy rendszeres olvasó és hallgató: Deákné Erzsike