Csillagüzenetek | Írások

Az új lehetőségek beengedése – II. rész

2013. ápr. 15
nap-mars

Klikk a nagyobb mérethez

Az előző írásban említett paradigmaváltásba való mélyebb belépést szimbolizálja a héten kialakuló hihetetlenül izgalmas bolygóállás. Bár a váltás már megtörtént december 21-én, mégis az új energiához, az új lehetőségekhez, új nézőpontokhoz való ragaszkodásból való kilépés még folyamatosan tart.

Képzeld el, hogy az égbolt 360 fokából néhány, 2-3 foknyi, igen pici, ám jelentőségteljes terület elképesztő üzenetet hordoz. Ez a Halak csillakép egyik halának területe. Az ég körén a Kossal kezdődik minden, és a Halak a befejezés, a lezárás szimbóluma. A Halak csillagkép (lásd a képen) két halból áll, amiből az egyik képviseli a KILÉPÉS üzenetét. Ide érkezik meg EGYSZERRE a Mars és a Nap ? április 18-án.

E csillagkép-szelet lényege, hogy eljött az idő arra, hogy KIEMELKEDJ abból a rendszerből, abból a síkból, amiben eddig léteztél. Ez tulajdonképpen a tudati fejlődés örök lényege, hogy folyamatosan, újra és újra meghaladod saját magadat ? ám az emberiség fejlődése megakadt az elmúlt korszakban, szó szerint bezárta magát egy olyan rendszerbe, amely zsákutcába vezetett. Ám a fejlődés soha nem áll meg, az energia soha nem nyugszik ? hiszen azért energia. S minden energia, ami megrekedt a Földön, szépen lassan felgyülemlett, és folyamatosan változni, működni kívánt. A korlátozó rendszer ezt nem bírta tovább, tehát létre kellett hozni egy új rendszert, ami a szabadságon és a korlátlanságon alapszik. Ennek vagyunk a legelején.

S annyira az elején vagyunk, hogy még sokáig fog tartani a teljes átállás, de addig is ragadjuk meg azt a lehetőséget, amit ezen a héten az égitestek szimbolizálnak: a Mars képviseli azt az erőt, amely folyamatosan tör önmagán túl, egyre meghaladva a létezést. Mint a növények, vagy a teljes élővilág: az élet magad folyamatosan terjed, újabb és újabb formában ölt testet. Ezt üzeni a Mars.

2742786329A Nap pedig az Ént, az Élet központját képviseli. Tehát a Nap-Mars együttállás az életben, a létezésedben történő előrelépést, önmeghaladást jelent, amikor az erő és a tettvágy is jelen van ahhoz, hogy tágulj, növekedj.

A Halak csillagkép felfelé mutató, hatalmas erőket összpontosító része pedig egy elképesztő, a létezés minden szintjét átölelő kilépést mutat: amikor a létezés körforgása befejeződik, és egy új spirál kezdődik. Amikor felemeled a tolladat a papírról, és kilépsz a két dimenzióból, s fafaragásba kezdesz, ahol három dimenzióban kell gondolkodnod. Amikor elhagyod a létezésed kereteit.

Ez maga a halál is ? s tulajdonképpen ez az Új Föld, Új Energia pont ezt jelenti (most figyelj): képes vagy a halál nélkül új életbe születni! Azaz felkelsz egy reggel ? és bamm, más ember vagy. Leraktad terheidet, új kört kezdtél. Mintha kihagytad volna a csecsemős-kisgyerekes-nagygyerekes-kisfelnőttes korszakot, és egyből a mostani életeddel folytatod. Csak másképp. Új tulajdonságokkal, és sok régi szükségtelen tulajdonság nélkül. (Ez megtörtént már sokunkkal 2006 óta, ez nem valami hihetetlen fantazmagória. Hiszen észreveheted magadon vagy ismerőseiden, hogy mintha kicseréltél volna őket az elmúlt 10 évben. )

A Halak csillagkép: átlényegülés. Lezárás ? és új körbe kezdés. A Nap-Mars együttállás: erő és lépés, amivel meghaladod a létezésedet.

A kettő együtt: BAMM. Egy nagy ugrás, bele az ismeretlenbe, bele egy új síkba.

www.tvn.hu_052ce17e3f2b825b15aea21a6bb94b8aTehát, ha december 21 óta vártál lehetőségekre ? akkor az itt van. Igaz, neked késznek kell lenned arra, hogy befogadd ezt. Nyitottan, elvárások nélkül kell ennek elébe állnod, mert ha bármilyen elvárásod is van, csalódni fogsz. A befogadás, a kegyelem állapota azt jelenti, hogy kész vagy mindent elfogadni önmagadtól önmagadnak. Amikor megengeded, hogy kegyelemben legyél.

Ez egy teljesen új paradigma: nem neked kell küzdened, átküszködnöd dolgokon: hanem félreállni, hogy az, ami van eljöhessen hozzád. :)

Ezen lehet mentálisan elmélkedni, hogy ezért, amazért meg így meg úgy? csak lehet, hogy lemaradsz közben az egészről. Arról, amit az életed hoz Neked.

Tehát, április 18-20: egy olyan időszak, amikor neked azt érdemes tenned, hogy BEENGEDED a változást, az emelkedést, a növekedést. Mint ahogyan a fa is csak engedi, hogy nőjön : látszólag nem tesz semmit, mégis ENGEDI, hogy A BELSŐ LÉNYEGE MŰKÖDTESSE! Engedi, hogy a belső természete működtesse.

Engedd meg, hogy a Te belső, Isteni Természeted, magasabb éned működjön benned. Nyílj meg, és fogadd be: ez a ?tevés?, bár ez látszólag nem tevés. Ez nem a sült galamb várása: hanem tevés azért, hogy megengedd magadnak a galamb érkezését.

Figyelj arra, hogy mit hoz eléd az élet, és engedd meg, hogy létrejöjjön a változás. A BELSŐ ÁTALAKÍTÁS ideje ez, amikor a dolgokhoz való HOZZÁÁLLÁSODON érdemes alakítanod. Ez nem egy kifelé történő küszködés, hanem egy belső munka, egy belső átalakítás. Erőtlen, akaratlan, mégis hatalmas erővel és akarattal bír: együtt az önvalóddal.

 * * *

11 hozzászólás

Pálmai Ágnes mondta:

Örülök ennek az óriási lehetőségnek. Évek óta a változásokat szeretném egyre jobban megélni. Talán az volt a baj, hogy túlságosan is akartam, pedig csak hagynom kell.

Bíró Csaba mondta:

Nagyon sokat foglalkozom napi rendszerességgel a spirituális-, hétköznapi, nem mindennapi (de hamarosan az lesz- a Fénytestvéreink, és Csillag Családünk üzeneteivel), Nemzetünk tudatváltásával, a MAG Nép Földi küldetésével…köszönöm a fenti két írás, melyben nagyon szépen-konkrétan le lett írva a teendeőnk.
E szerint élem minden napjaimat és tapasztalom a változásokat jómagamon és honfitársaim gondolkodásában.
Áldás és Békesség!
Csaba

Zalatnai Brigitta mondta:

Ámen és Heuréka! Bölcs és lelkesítő írás, sallangok nélkül, ősvalóból!
Brigitta

Kriszta mondta:

Sziasztok!
Balázs, nagyon szeretem az írásaidat (értem és élem is a tartalmukat), és voltam egy pár előadásodon is.
A kérdésem most egy kicsit másra irányul: nem tudsz-e / tudtok-e véletlenül egy olyan közösségről, csoportról, amelyet hasonló gondolkodású emberek alkotnak, és rendszeresen összejönnek akár egy kirándulás, akár beszélgetés-ismerkedés céljából? Úgy vettem észre, hogy az e téma iránt érdeklődők zöme nő (az előadásokon, tanfolyamokon résztvevők arányából ítélve legalábbis), pedig olyan jó lenne egyre tudatosabbá váló, egyre nagyobb belső erővel rendelkező férfiakat is látni köztünk. Csaba, üdítő példa vagy erre! :-)

Judit mondta:

Sziasztok! Amikor az írásokat olvasom, hihetetlen erőt ad az ,hogy amit észlelek magamban épp azt tisztán érthetően, kifejtve látom, ez erőt ad és megeríősítést, hogy amit érzek az valós és hagyjam magam előre vinni, ne ragaszkodjak a régihez, amit észlelek az új, élő, ne nyomjam vissza magamban.
Köszönöm!

Rajda Margit mondta:

Nagyszerű ez az írás. Minden lényeges és fontos “tudnivalót” tartalmaz arról, amit m o s t minden embernek tudnia, tudatosítania lehet/ne/. A “kell” már nem aktuális: a lehet-Ő-ség az új szó. Minden lehet, amit közösen, sokan szeretnénk ebben a csodálatos időszakban.

Anikó mondta:

KÖSZÖNÖM,DRÁGA BALÁZS!
PONTOSAN ERRŐL BESZÉLTÜNK A MINAP A BARÁTNŐMMEL.
NAGYON KÖSZÖNÖM.
ÁLDÁS

Szilvi mondta:

Ez a ..miden nap újraszüllek Téged..

Gősi Kati mondta:

Köszönöm,nagyon szépen érthetően összefoglaltad a követhető valóságot.Itt az idő,most …..

Torkos Csilla mondta:

Nagyon tetszenek az oldalon az írások.ma ugyan utólag,de megint megerősítésként olvasom a belső valónk változását.A trolin fantasztikus élményben volt részem.laza beavatást eszközöltek a fenti enyémek.:-))Érdekes élmény volt,és érzésként sem kutya.Olyan szeretet ömlést éreztem,hogy egyszerűen sírdogálni kezdtem.:-))Szóval kedves Balázs,mégis csak tudsz valamit.:-))

Kötél Zsolt. mondta:

Köszönöm én is Balázs, nagyon jó írás! Rövid, tömör, érthető. Talán nem véletlen, hogy ma tessékeltek ki a munkahelyemről? (április. 19. – e)