Csillagüzenetek

Cet gyomrában

2010. Már. 24

A Nap jelenlegi égi helyzetéről szeretnék most írni, hiszen március 10-én belépett a Halak csillagképbe, és egészen április 20-ig itt fog elhaladni, ami egy fontos időpont lesz majd. De addig is, ami a közeli napokban lesz jelentőségteljes, az a pénteki Nap-Plútó kvadrát, amelyet előző írásomban már említettem. A Nap ekkor a Cet csillagkép gyomra fölött fog elhaladni, aminek nagyon fontos üzenete lehet számunkra, egy szinten. Főleg, mivel pont ekkortájt kerül a Plútóval kapcsolatba.

A Cet gyomrának sokrétegű jelentése van, amelynek közös a gyökere. Egyrészről a Cet szimbolizálja azt a tengeri szörnyet, amely elnyelte Jónást, mert az nem volt hajlandó megélni Isten által rábízott feladatát. Majd 3 nap és 3 éjszaka után előjött a Cet gyomrából, és ekkor már végrehajtotta a belső átalakítást, amely során fel tudta vállalni Önmagát.

Ez analóg azzal az üzenettel, mely szerint a Cet gyomra egyfajta galaktikus börtön, ahová akkor kerül az ?ember?, amikor elvágja magát a Forrástól ? Önmagától. Ebben az elválasztásban, amikor a legtávolabb érezzük magunkat mindentől, a saját belső erőnket felhasználva tudunk csak kijönni, amikor elkezdjük saját belső fényünket előhívni.

Tehát látszik, hogy a Cet gyomra egy fontos állapot, s ha ebben ?elmerül? az ember, akkor úgymond megéli a legnagyobb elválasztottságot. Ez fontos beavató pont, hiszen itt tudja az ember megmutatni, hogy képes önmagából előhívni a fényt, azáltal, hogy belül teremti meg rá a vágyat.

S most, hogy a Plútó kerül a Nappal ? a Cselekvő Énnel ? kapcsolatba, tehát ez a minőségi változás, amelyet a Plútó jelöl, arra egy csodálatos lehetőség, hogy amiben úgymond bebörtönöztük magunkat, abból végre kitörjünk, előtörjünk. Ha sikerül felismerni, hogy életünkben mely terület az, ahol sokszor lesemmizzük, lenullázzuk magunkat, ahol úgy érezzük, hogy halottak az energiáink, akkor erre fókuszálva most ezt át tudjuk alakítani!

Továbbá, a Cet gyomra azt is üzeni, hogy TUDATOSAN hatoljunk be lényünk legmélyére, nézzük meg mi van ott, hozzuk fel onnan, emeljük a fénybe az ott lévő ?sötét? dolgokat.  Ebben majd az igazi megváltást április 18, környéke fogja egy szinten elhozni, amikor is a kiemelkedés, megváltás lehetősége jelenik meg életünkben.

– – –

Valahol vízválasztónak érzem ezt egy szinten a Cet csillagkép üzenetére ráhangolódva, hiszen vannak olyanok, akik azt választják, hogy márpedig ők bent szeretnének maradni. Ezt semmiképpen nem riogatásul írtam, hiszen akihez ez az üzenet már eljut, nyilván tudja, látja és érzi magában, hogy ő márpedig semmilyen szinten nem szeretne elvágva lenni a Forrástól.

Földi szinten ugyanakkor azt gondolom, hogy még radikálisabb lesz a választások elkülönülése – azaz ki mit szeretne VALÓJÁBAN. Ezzel kapcsolatban majd ha utólag lesznek tapasztalásaitok, kérlek osszátok meg velünk.

10 hozzászólás

Győrffi Enikő mondta:

Szia Balázs,

Mint már korábban is írtam, már ezerrel érzem a változásokat.
Hogy mennyire, csak egy kis ízelítő… az elmúlt két hónapban kétszer költöztem… csak úgy zajlanak az események…
Nagy a közdelem, de csodálatos dolgok bontakoznak ki, ha a saját belső erőnket felhasználva, s az égiekkel összefogva haladunk, ráhangolódva a felső vezetésre. Könnyebben megjön a megoldás…
Megéri befelé figyelni, és követni a belső hangot… nálam még soha nem volt ilyen erősen jelen, de lehet, hogy eddig én nem voltam kész ennek fogadására, követésére…
Az igaz utazás akkor kezdődik, amikor megérti az ember, hogy nem érheti baj! Hatalmas felismerés, mert azóta tudom, hogy bármi is történik az az épülést, fejlődést szolgálja, s a végén úgyis a fény győzedelmeskedik.

A nap süssön mindenkire!

Engie

Erika mondta:

Kedves Balázs!

És az mitől van, ha valaki pontosan tudja, hogy melyik területen mit akar, de várakozásra van kényszerítve? Nem arról van szó, hogy valamit nem akarok megtenni, hanem arról, hgy sokmindent akarok, de a sors nem engedi, és egy mozdulatlan állapotban vagyok e miatt. Csak gyűlik bennem a feszültség, a tenni akarás, mégsem “engedik” a csillagok a cselekvést.

A cet szerintem a befelé fordulást segíti, a döntések hozatalát. De én már döntöttem, akkor minek kell várnom?

Mónika mondta:

Enikő köszi, hogy ezt most ideírtad! Ez nekem most volt egy jó megerősítés! (Amikor pont kezdtem volna felejteni.)

Erika! Én ilyenkor továbbra is várok, addig is pontosan mindent eltervezek, ha eljön az ideje, mit és hogyan akarok csinálni. Lehet, hogy nem most van itt a lépés ideje, de lehet hogy egyszer itt lesz. Lehet azt hiszed már tökéletesen tudsz mindent a továbblépéshez, de lehet még nem. Légy készen, de ne siettesd a dolgokat, mert mindennek eljön az ideje. (Bocs, hogy én válaszoltam Balázs helyett)

bigblue mondta:

Sziasztok!
Már jó ideje figyelem, hogy poénra minden az asztrozófiai előrejelzések szerint zajlik a szívemben, lelkemben, gondolataimban.
Ez most is így lett, ültem a gödör alján (a cet gyomrában), és tudtam, hogy csak én húzhatom ki saját magamat a hajamnál fogva. Szerencsére a barátoktól kaptam támogatást és Balázs cikkéből is sokat merítettem. Legyőztem a negatív fogadtatástól való félelmet,kimondtam őszintén azt, ami aggaszt, szeretetteljes megértést és őszinte választ kaptam, és innentől kezdve már nem a problémára fókuszálok – hiszen megszűnt- hanem arra a sok jóra, ami körül vesz és bennem is ott van.
A cet gyomrába pedig az az út vezetett, hogy elkezdtem a félelmeimre hallgatni ahelyett, hogy a szeretetteljes, örömteli vágyaimra figyeltem volna.
Másrészt az is tanulság, hogy azokkal, akik szeretnek, őszinte lehetek, nem kell félnem attól, hogy mit fognak reagálni, hiszen ha valódi szeretet van köztünk, akkor a másik fél is nyitott a probléma megoldására. Ezt eddig is tudtam, de gyakorlatban megtapasztalni mindig szép ajándék az élettől :)

Szép napot kívánok mindenkinek! :)

Kiss Balázs Kunó mondta:

Köszi, nagyon jó, hogy ezeket leírtad!
Balázs

ChiChi mondta:

Sziasztok!
A személyes tapasztalatom: úgy érzem, mint akit bezártak. A testbe. Érdekes, hogy oda tudok figyelni másokra, a külvilágra, de jobban vágyom az egyedüllétre. Sokat gondolkodom, de nem úgy “direkt” :) . Negatív gondolatok, gátak, félelmek kerülnek felszínre, amiket feloldok, megélek illetve pozitívvá formálok. Némelyik sokszor több időbe telik, mint eddig. Úgy gondolom azért, mert alapos vagyok (most), nem siklok el felettük. Mondhatni alakulok. :)
Szép Napot Kívánok Mindenkinek! :D

Ritus mondta:

“A Cet a vizekben él és a táplálkozása, illetve az életfolyamata is a vízhez a víz megszűréséhez kapcsolódik. Asztrológiai analógiában ez az érzelmek és az érzelmi területek megszűréséhez vezet.
Szóval inkább mindig egy mélyebb forrás utáni belső vágy az, ami erre a területre visz. A kiemelkedést már nem a Cet, hanem az Eridanus adja meg.”

Szabi! Köszi ezeket a sorokat éppen azon merengtem amit Balázs írt és valami hasonlóra jutottam amit Te kiolvastál a magad világából :)

R.

Az Ismert Univerzum Tibettől a Tér-Idő végéig mondta:

Az Amerikai TermészetTörténei Múzeum (American Museum of Natural History) kiadásában megtekinthető Az Ismert Univerzum c. rövidfilm, mely a Tibet műholdképéből indulva a csillagképeken át eljut az előző univerzumból hátramaradt sugárzáson át a tér-idő határáig, majd vissza a tudatosság szívhelyére.

http://www.youtube.com/watch?v=17jymDn0W6U

http://www.haydenplanetarium.org/universe

Kerion mondta:

Kedves Balázs, miután megvártam a mai napot, szólok hozzá remek írásodhoz. A Nap Plútó kvadrát vagy az Égi Királynőnek nevezett kozmikus jelenség 1 éves évfordulójának hatása ma reggel 6 és 9 óra, illetve este 6 és 9 óra között jelentkezett nálam. Legalábbis én így éreztem. Az is lehet, hogy azért volt két teljesen más időpontban érezhető az energiaáramlás, mert tényleg két különböző konstelláció okozta. Mint hallom mások is éreztek valamit a mai napon. Az április 18-ra prognosztizált kiemelkedéshez, megváltáshoz minden bizonnyal csatlakozik a 17-edikei Dobogókői beavató kirándulás, amely megelőzi azt. Tehát a Cet gyomra + Dobogókő = a lehetőségek lehetősége.
Üdv Mindenkinek Kerion

Barbi mondta:

Sziasztok!

Nekem “tyűűű” volt a tegnapi nap – csakis pozitív értelemben. Amíg retrográd volt a Mars, én végig a Cet gyomrában éreztem magam… Ám mikor elindult előre, én is meglódultam – persze a visszavonulás ideje alatt rájöttem arra, mi is az igazi feladatom (akkor és ott sosem túl jó, de utólag mindig áldásosak ezek az időszakok). Foggal-körömmel ragaszkodtam az addigi munkámhoz, de elvette tőlem a Sors. 10 évig ebből éltem és nem értettem, ha idáig lehetett, most miért nem?! Minden kapu bezárult előttem. Aztán egy barátnőm csak annyit mondott: “Nem kellene azon elgondolkodni, hogy Te mégiscsak egy reiki mester vagy…?!” Hm.
Hát elgondolkodtam. Most energiagyógyászattal foglalkozom, reikivel és egyéb más technikákkal gyógyítok – de idáig nem vállaltam fel (úgy értem, hivatásként), 3 évig csak a családtagokat gyógyítottam. Mikor fejet hajtottam és azt mondtam: “Rendben, a Te akaratod legyen meg Uram, ne az enyém, ha ebből kell élnem, hát legyen úgy!”, akkor kinyíltak a kapuk, olyan jeleket kapok, hogy csak kapkodom a fejem és egészen egyszerűen azóta folyamatosan BOLDOG VAGYOK!!! Fantasztikus érzés segíteni másokon! És most, hogy ráléptem az utamra, úgy érzem, áldás van rajtam. Minden olyan pont az életemben, ahol idáig nem léphettem előre (akár éveken át…), most szintén meglódult.

Az elmúlt hónap csúcspontja volt a tegnap számomra, hihetetlen felismerésekkel, sugallatokkal, energiákkal és egy olyan lehetőséggel, ami, hogy Balázst idézzem, tényleg “tyűűű”. A barátnőmmel, aki szintén gyógyító (és aki tükröt tartott elém), szeretnénk bérelni egy lakást, ahol gyógyíthatunk. Szerettük volna, ha ez egy ismerős lakása lenne, aki esetleg külföldre költözik és csak a rezsit kellene fizetni, cserében rendben tartanánk a lakást. Szeptembertől gondoltuk, addig mindketten kialakítjuk a magunk praxisát. És tegnap egy közös ismerősünk megajándékozott minket ezzel a lehetőséggel. Pont így.
Hát, kíváncsian várom a továbbiakat:)

Balázs, köszönöm az írásaidat, rengeteget tanultam-tanulok belőlük, köszönöm a fórumozók írásait is és köszönöm, hogy kiírhattam magamból mindezt.
További szép napot Nektek!

Barbi