Csillagüzenetek

Csillagleső – Efemeridák

2012. feb. 21

Mivel nem voltam benne biztos, hogy valaki használja/nézegeti a Csilagleső honlapján közzétett efemeridákat, ezért vártam a februári táblázatokkal egy visszajelzésre. :) Mivel a visszajelzés, ami hiányolta ezeket megérkezett, s tudom már, hogy van legalább egy ember, akinek erre szüksége van, ezért máris elkészítettem a februárt és a márciust is. :)

– – –

Üzenetem főleg kedves asztrológus – asztrozófus – “csillagnemzetséges” olvasóknak szól!

Elkezdtem feltölteni a Csillagleső honlapra a 2012-es Efemeridákat! Ezek a világon egyedülálló módon jelenítik meg havi bontásban a tranzitokat. Külön táblázatokba szedve, jól átláthatóan nem csak a kisbolygók, de hamarosan a csillagegyüttállások is megtekinthetőek.

http://csillagnaptar.hu/efemeridak/

A táblázatok teljesen ingyenesek, használjátok nyugodtan!


8 hozzászólás

Valkovszki Éva mondta:

Szia Balázs!

Én naponta többször is meglátogatom a csillagmag.hu oldaladat, mert hiányoznak az írásaid, és ha az előző megjelent írásnál lehetett volna hozzászólni, már korábban is érdeklődtem volna :) Készül olyan írás is, amit “átlag halandó” is érthet? Gondolok itt arra, hogy aki se nem asztrológus, se nem asztrozófus? :)
További szép napokat neked és minden idelátogatónak!
Szeretettel, Éva :)

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Éva!

Készül :)
Sok mindent csinálok, ami “nem látszik” _még_ – de nemsokára fog. :)

szép napot,
Kunó

Előd mondta:

Szia Balázs!

Én is kíváncsian várom az újabb “elemzést”! :) Tanulságosak szoktak lenni..
Előd

Szabó Márti mondta:

Szia Kunó! :)
Hát naná, hogy vannak hiányolók, csak én személy szerint azért nem érdeklődtem, mert gondoltam van ezer dolgod :) Szóval tiszteletben tartottam ezt :P Most pedig örülök ám Nekik, mindjárt nyomtatom is :)
További szép napot!

Nagyné Ádám Zsuzsanna mondta:

SZIA BALÁZS!
DOLGOZZ NYUGODTAN, HOGY MI MIELŐBB OLVASHASSUK!
TÜRELMES OLVASÓ VAGYOK!

Kata mondta:

Kedves Balázs!
Én is egy vagyok, a “csöndben, minden nap az újabb írásodat keresők” közül, s bár az Efemeridákhoz nem értek, az írásaidat nagyon kedvelem! :-) Szép Napot Kívánok :)

Valkovszki Éva mondta:

Köszönöm Balázs! Talán kicsit türelmetlen voltam, pedig naponta kapom a segítségedet a Csillagleső-2012 c. könyved által! …csak egy “átfogóbb” írásra gondoltam, amiket korábban is kaptunk itt a honlapodon. Bár tudom, hogy minden akkor jön, amikor rendelt ideje van! :)
További minden jót neked!
Szeretettel, Éva :)

D. Pintér Noémi mondta:

SZia Balázs!

Nekem is hiányoznak az írásaid.
Szeretlek olvasni!
Ölelés: N.