Csillagüzenetek | Írások

Dimenzióváltás: kilépés a tükörből

2012. dec. 13

Megvilágosodás. Felemelkedés. Dimenzióugrás. Mindezek mögött egy fogalom lapul: nézőpontváltás.

Azaz, hogy hogyan is változtatná meg az ember az életét, ha mindenre ugyanúgy, ugyanabból a nézőpontból tekint?

Hiszen a társadalmunk, amiben élünk, egy bizonyos hozzáállás eredménye ? ez már nem tartható fenn, mert milliárdok boldogtalanok, milliárdnyi ember szenved önmagától és a világtól.

S akkor viszont érdemes megkérdezni önmagunktól, hogy mi miben vagyunk hajlandóak másképp működni? Vedd elő az elmúlt hetek?hónapok?évek kihívásait, és látni fogod, hogy egy dolog lapul meg minden mögött: el tudod-e engedni a fejedben lévő gondolatokat arról, hogy minek és hogyan kellene működnie?

Mert ezek a gondolatok, amivel meghatározod az életet, éppen ezek tartanak fogva: hogyan kell egy párkapcsolatban élni, mikor vagy boldog, mit kell a párodnak megtennie, hogy te jól érezd magad, hogyan kell a gyerekeidnek viselkedni, hogyan kell a kollégáidnak viselkednie, hogyan kell tanulnod, hogy pénzt kereshess, hogyan kell akármit csinálnod, hogy ezt meg amazt elérd.

Minden ott van benne a fejedben, egy rendszerben. Ez a régi nézőpont. S ha szeretnél SZABAD lenni, szeretnéd elérni azt az életet, amire vágysz, akkor nem kell mást csinálnod, mint nézőpontot váltani.

* * *

Képzeld el az életedet, annak minden szegletét, mozzanatát úgy, mintha minden egy hatalmas tükörteremből verődne vissza rád. Mintha a 80-as évek nagy diszkógömbjét kifordítanád, és abban állnál. Annyit módosítsunk még a képzeletünkön, hogy ezek a tükrök nem egyforma méretűek, de mindegyik egy-egy kis részletet tükröz vissza rád.

 

S képzeld el, hogy BÁRMIT is látsz a tükörben (vagyis az életedben), az TE vagy, egy részed tükröződik benne. Mindened! S most kicsit merülj bele azokba az energiákba, amelyek szerint éled az életedet: ahhoz, hogy boldog légy, szeretnél bizonyos dolgokat elérni, mondjuk pénzt keresni, vagy egy társ mellett élni, vagy sikeres lenni, vagy szeretnéd, hogy szeressenek az emberek? mindegy. Nézzünk végig együtt egy pár példát, hogy megmutathassam, hogyan tudsz NÉZŐPONTOT váltani a világodban, hogy megértsd, hogyan is működik ez a tükörvilág.

Például azt szeretnéd, hogy szeressenek az emberek. Ott állsz ebben a hatalmas tükörteremben, és arra vársz, hogy a tükörképed majd odajön hozzád és kedves lesz veled, törődni fog veled, simogatni és dicsérgetni fog. S te ott állsz, és vársz? és ez nem történik meg. Hát persze, hogy nem történik semmi sem, hiszen csak azt láthatod, hogy TE állsz és vársz ebben a tükörben, és a TE TÜKÖRKÉPED nem mozdul. S ekkor haragudni fogsz a tükörképedre, mert nem szeret téged, hiszen nem csinál semmit.

Mit is fogsz ekkor látni? Azt fogod látni a világban, hogy mindenki haragszik, közben pedig te semmi másra nem vágysz, mint egy kis kedvességre?

S ahogy mondjuk elkezdesz spiritualitással foglalkozni, elkezdesz adni magadból, mert azt tanulod, hogy tedd azt másokkal, amiket magaddal tennéd, legyél alázatos, légy szolgája a világnak, és más efféléket.

Mi fog történni ebben a tükörteremben?

Azt fogod látni, hogy csupa mérges ember van körülötted, akiknek szeretetre van szükségük. De nem tudod, hogy a mérges, szomorú emberek valójában MIATTAD szomorúak, hiszen a TE tükörképeid!!!

S elkezded őket szeretgetni, tenni értük, és azt látod a tükörben, hogy mindenki lázasan dolgozik azon, hogy a szomorú emberek jobban érezzék magukat, de valahogy mégis mindig lesznek szomorú és boldogtalan emberek, akik nem szeretik lényüket, és ez a munka örökkön örökké tart.

Ismerős a kép? Elképesztően sok újítás, spirituális tanítás alakult ki, hogy az ember boldog és szabad legyen, mégsem lett az senki ? vagy legalábbis valójában NAGYON kevesen. Pontosan ezért, mert ha visszagondolsz, a kezdeti, benned lévő szeretethiánnyal senki sem foglalkozott.

Miért? Mert MINDIG A TÜKÖRBŐL INDULTÁL KI! Mindig a tükörből határoztad meg magad! Mindig elvárásod van a világ felé ? de hát milyen balga dolog azt várni egy tükörképtől, hogy majd így meg úgy fog viselkedni!? Hát ez az oka mindennek? :)

A megoldás, hogy válts nézőpontot: INDULJ KI MAGADBÓL! S ne a világból!

A fenti példánkat tekintve: szeretetre vágysz, és azt szeretnéd, ha az emberek tisztelnének, elismernének. Ezt akkor fogod megtapasztalni a VILÁGBAN (a tükörteremben), ha BENNED megvan ÖNMAGAD szeretete és elismerése. Mindaddig soha, de soha nem fogod tudni megtapasztalni a VALÓDI szeretetet és elismerést, amíg az nincs meg önmagad felé.

Hiszen, ha szereted magad, mit fogsz látni a tükörben? Sok boldog embert, akik mindannyian szeretetben vannak!

S itt jelenik meg egy nagyon komoly spirituális csapda: például a gyógyítás. Hiszen, ha a tükörben (a világban) sok beteg embert látsz, akiknek gyógyításra van szükségük, akár lelki akár testi értelemben, és te szuper gyógyítóvá képezed magad, mert az az életcélod, hogy gyógyíts? akkor ez azt feltételezi, hogy te bizony belül nagyon is betegnek érzed magad. Beteg vagy, lelkileg, szellemileg netán fizikailag, és ezt úgy próbálod megoldani, hogy szuper gyógyítóvá válsz.

De a VILÁGBAN mindig is jelen lesz a betegség ? ha TE magad nem válsz egésszé, nem leszel teljesen boldog! Tehát ne gyógyító akarj lenni ? hanem boldog, szabad és egész ember! S akkor nem is lesz szükség a világban a gyógyításodra. Ellenben mindenki meg fog gyógyulni a közeledben? :)

S nézzük még egy fontos dolgot, mármint jelenleg egy a világban lévő, igen meghatározó tényezőt, a pénzt.

Ha Te a világban a szegénységet és a szenvedést látod mindenütt magad körül ? az bizony a benned lévő szegénység és teremtőerő hiánya. Ezért éled meg azt, hogy a világ mondjuk egyre nehezebben élhető ? mert TE magad vagy az, aki egyre nehezebben tudja elviselni a benne lévő régi korlátokat. Hát persze, hogy ezt látod kint!

S keresed a bőséget, az anyagi függetlenséget, és VÁROD, hogy majd lesz egy állás, lesz egy lottó ötös, lesz egy akármilyen valami, ami pénzt hoz neked. De ez SOHA NEM FOG eljönni kintről, hiszen a TÜKÖR az, ami TÉGED TÜKRÖZ. Előbb NEKED kell megmozdulnod ? és UTÁNA fogod látni a tükörben, hogy rendben mennek a dolgaid.

Hogyan is élhetnél bőségben, hogyan jöhetne be hozzád a bőség, ha nincs meg benned? Ha nincs meg benned, hogyan tükröződne vissza rád?

Ha belegondolsz ebbe a tükör-játékba, ez egy örök csapda, a farkába harapó kígyó. Tehát előbb hívd be magadba a szeretetet, egységet, bőséget, és UTÁNA meg is fogod azt tapasztalni a világban.

* * *

Nézzük még tovább ezt a tükörtermet? képzeld el, hogy azt várod a tükörtől, hogy majd táplál téged. Hogy majd megad neked mindent, amire szükséged van: de hát tudod, hogy ez lehetetlen! S ha azt látod, hogy egy kanálkában finom étel nyúlik feléd a tükörből, akkor te egy naaagy illúzió-ételt fogsz a szádba venni: éhes maradsz! Ha azt várod, hogy majd az ÉLET elhozza számodra a gyönyört, a boldogságot, akkor az SOHA nem fog megtörténni, csak egy tükörkanál fog tükörétellel táplálni.

S te újra és újra eljátszod, hogy a tükör ezt tükrözze számodra, de mégis az örök éhség fog hajtani. Ez a gyönyörök és élvezetek vég nélküli hajhászása. Pénz, szerelem, boldogság, bármi? nem fog kielégíteni.

ELLENBEN, hogyan fogsz valódi táplálást megélni? Mikor válik a világ valóban táplálóvá számodra, amikor az öröm az öröm lesz, nem csak az öröm illúziója? Ha elkezded magadat táplálni!

Ha azt hiszed, hogy el tudod mástól venni, akkor lássuk a tükörben ez hogyan is fog kinézni! Látszólag mástól veszed el, mondjuk a pénzét, az energiáját a drámádon keresztül, de igazából MAGADAT SZÍVOD LE! Mert valójában, ha mástól akarsz bármit is elvenni, azt magadtól veszed el. Hiszen ha kinyúlsz a tükör felé, hogy elvegyél valamit, akkor azt fogod megélni, hogy tőled is MINDENKI ELVESZ. Ezért elkezdesz védekezni? védőbástyákat építeni.

Ekkor azt fogod látni, hogy mindenki milyen zárkózott ? még erősebben próbálsz hatni a másikra, és azt fogod érezni, hogy egyre rosszabb itt élni a világban.

S a megoldás? Hát persze, elengedni mindent: hiszen akkor azt fogod látni, hogy egy SZABAD világban élsz, ahol mindenki boldog. Hogyha ÖNMAGADAT TÁPLÁLOD, akkor azt éled meg, hogy a világ egy tápláló hely lett! Ha képes vagy magadnak adni, a magad boldogságát megélni ? akkor a világban is ezt fogod megtapasztalni!

* * *

Ez a nézőpontváltás ? érdemes ezt mélyebben átérezni, belevinni magad a gondolataid nélkül, mert ki fog nyílni egy kapu számodra, amin átlépve megtapasztalhatod, milyen e nélkül a tükörterem nélkül élni!

Mert miért vagy ebben a tükörben? És ne azt kérdezd, hogy HOGYAN tudsz innen kijönni, hanem azt, hogy MIÉRT is akarnál innen kijönni?

Mert itt, a tükörteremben mindent ismersz. Csupa ismert dolog vesz körül, mindennek van helye, minden megmagyarázható valamilyen módon?

Minden van, csak valódi szabadság nincs.

Kérdés: mit vagy hajlandó elengedni, hogy megéld a szabadságodat? Mit vagy hajlandó feladni, hogy megtapasztald saját magad? Mit tükröz rád a világ? Bármit is élj meg, bármilyen is a világ most számodra, a téged körbevevő emberek, a párod, mindenki és minden: az BENNED VAN.

* * *

Ha tetszett az írás, és nem szeretnél lemaradni a következőről:

Név:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*31 hozzászólás

Rozi66 mondta:

Hát Balázs, szinte mindegyik írásodat elolvastam eddig, de ez… Jókor jött és alaposan fejbe vágott. :) Most, Nagy Szükségem volt rá!!! Köszönöm.

Buzás Csaba mondta:

Szia Balázs!

Ez most olyan hihehtetlen módon betalált ismét, hogy csak ámulok. A héten te vagy a harmadik, ahonnan ezt az üzenetet kapjuk.
Köszönöm szépen a megerősítést!

Üdv,
Csaba.

Magocska mondta:

:) SZERETLEK :)

Zsuzsa mondta:

“Mert most tükör által homályosan látunk…..”

Csillagtáncos mondta:

Mennyire egyszerű (-nek hangzik), és mégis milyen összetett ez a téma!
És mennyien hibáztatjuk (néha) még mindig a tükröt! Aztán mikor erre rájön valaki, hajlamos átesni a ló túloldalára, hogy mindenért magát hibáztatja.
Hiszen önmagából indul ki minden.
Csakhogy lényegében nincs is hibás, hiszen mondjuk én nem felelhetek a másikban lévő dolgokért, amit mint tükör mutatok neki, és neki ez mondjuk nem tetszik.
Az akkor igenis belőle indul ki, és ezeket gyakorlással meg lehet különböztetni.
Mi az ami belőlem indul ki, és mi az ami másból, és amihez közvetlenül nincs közöm.
Ha úgy érzem, hogy belül fáj valami, és rosszul érzem magam, akkor azzal nekem van dolgom!
Megpróbálom felderíteni, meggyógyítani, megoldani, vagy segítséget kérni mástól.
Ha viszont egy helyzetben elragad az áramlat, és csak teszem azt ami jön, és ez másnak nem tetszik, valamiért, azzal neki van dolga.
Persze azért egy spirituális úton járó ember a “ne árts” elvét tartja szem előtt.
Tehát direkt bántás most nem is jutott az eszembe, opcióként.
Megfigyeltem, hogy amikor tudatos vagyok, és megváltoztatom a hozzáállásomat, az emberek viselkedése is megváltozik.
Lgalábbis az én szememben :-)
Már nem zavar az, amit korábban még megbocsáthatatlannak véltem.
De van, ami időről-időre fáj, és nem tudok tőle egyedül megszabadulni. Ilyenkor kell valaki más segítségét kérnem, hogy rávezessen a megoldásra.
Ami még nagyon fontos, hogy ne bántsuk magunkat a folyamatok során.

Furcsa érzés az embernek szembesünie ezekkel az igazságokkal Önmagával kapcsolatban… pláne ha épp nincs teljesen jól, mint ahogy én sem, a mai nap.
Tudatosan élek, s mégis, ilyenkor ugyanúgy kapaszkodom tíz körömmel az illúzióimba, mint az, aki a 3D-ben hisz csak.
:)

Köszönöm a kijózanító és gondolatébresztő írást! :)
Különösen tetszett a tükörgömb, nagyon érzékletesen írtad le.

Ibolya mondta:

Köszönöm

Pálmai Ágnes mondta:

Köszönöm ezeket a sorokat, tényleg nagyon sok olyan esemény történt velem az utóbbi időben, amit nem értek. Megpróbálok körülnézni a környezetemben hogyan tudom magamat megváltoztatni, hogy jobbá váljon az életem.

Bedzsim mondta:

Kedves “Kiss Balázs Kunó”!
Gondolom, jelenleg nincsenek megélhetési gondjaid, és úgy gondolod magadnak köszönheted jelenlegi helyzeted…
“A megoldás, hogy válts nézőpontot: INDULJ KI MAGADBÓL! S ne a világból! Miből gondolod, hogy magadból ki tudsz indulni? A rajtad kívüli dolgoknak pont az a szerepe, hogy az egodat ütköztesse a saját képzeletével.
:)
“Ha Te a világban a szegénységet és a szenvedést látod mindenütt magad körül ? az bizony a benned lévő szegénység és teremtőerő hiánya.” >> Szerencsés << vagy, te képes vagy önmagadat becsapni, és még bele sem halsz. De mit tegyenek az éhezők milliói?

Juci mondta:

Tudod, az írásodat még el sem olvastam, – majd azért megteszem.
Az elköszönésedben nekem benne volt minden. Minden.
Köszönöm.
Judit

Hevanna mondta:

Szia Balázs !
Szó szerint igaz , amit írtál, remélem sokan igazán megértik, amit írtál. Hiszen ha egyre többen élnénk tükrök nélkül, valóságban, sokkal boldogabb lenne a világ, benne az emberekkel.
Hál Isten, mindig van egy-két ember, aki megfúja a kürtöket,emberek ébredjetek!
További szépséges, jó munkát kívánok.

Tifar mondta:

Koszonom! Nagyon jol esett, finom volt!

Szekeres Tamás mondta:

Kedves Balázs,

Jaj de jó Fején találtad a szeget. Szép írás, így tovább. Szívesen beszélgetnék errol veletek. Koszonom

A kopasz ember a hátsó sorból

Vajdai Ágnes Viktória mondta:

OKÉ! Akkor kezdjük az elején, tükör-próba!
Köszönöm.
Ági

Ritus mondta:

Kedves Viktória, köszönöm a gondolatot…tükörpróba, kedvenc tantárgyam volt a kémia :))) és az ezüst-tükörpróba kísérletet meg is csinálhattuk sk. Az egyik alkotó eleme a higany volt….Merkúr bolygó és egy homeopátiás szer jutnak az eszembe, betegség is amire való….immunrendszer-nyirokkeringés, ha jól tévedek, a Merkúr a kommunikációért felelős bolygó…ha nem tudunk a bensőnkkel megfelelően beszélgetni, nincs lelki-ismeretünk..akkor jön kívülről, én így tapasztalom…van hogy ellentétesen működik, látszólag………persze az is lehet hogy Balázs szellemiségéhez még nem nőttem fel egészen :)))
egyébként szép díszeket lehet ezzel a kémiai eljárással készíteni a karácsonyi díszek javát anno ezzel állították elő…s mit láttál benne a gömbben??? magad :D kéken, ezüstön, aranyon…

Szép estét!

Madhuri mondta:

Nem olyan könnyű mától épp ellenkezően gondolkodni, mint eddig. Az ember nem teljesen ura önmaga minden részének. Nem tudunk mást gondolni, mint amit gondolunk, és nem tudunk mást érezni, mint amit érzünk. Ami van, az van. Az érzéseinket és a gondolatainkat nem tudjuk megváltoztatni. Jó lenne, ha tudnánk, de nem tudjuk. Lehet bennünk a változtatás szándéka, de akarattal ezek nem változtathatók.
Viszont képesek ezek “maguktól megváltozni” tanulás, tapasztalás, gyakorlás által. De “akarattal megváltoztatni” nem tudjuk.
Egyetlen dolgot tudunk tenni: figyeljük és tudatosítjuk a gondolatainkat, és az érzéseinket, érzelmeinket. S ha kitartóan figyelünk, na akkor történik valami. A figyelem, a tudatosság ereje által VÁLTOZHAT MEG a gondolkodásunk, vagy az érzelmeink.
Üdv. mindenkinek!

Zsuzsi mondta:

Kedves Balázs!
Minden gondolatod és írásod egyszerűen zseniális. Mindent köszönök, ebben az évben még minden szavad és mondatod a lehető legjobb pillanatban érkezett. Sok erőt és energiát kívánok. :) Zsuzsi

shona mondta:

Felemelkedés. Dimenzióugrás= Nézőpontváltás. Végre egy értelmes, érthető, egyszerű megfogalmazás, köszönöm:)

Angel mondta:

Kedves Balázs!

Szenzációs a hasonlat:D Nekem nagyon szimpatikus az a nézőpont,ahonnan Te szemléled a világot. Magam is hasonló képpen gondolom és igyekszem egyre tudatosabban élni. Még nem mindig sikerül hibátlanul,de már kezdem érezni azt a teremtő erőt,amivel leszülettünk a földre. Élvezem minden percét,pláne,ha a tükörteremben ilyen klassz tükörképeket találok!;):D
Legyen csodaszép estéd!
Angel

Málnássy Ferenc mondta:

Teremtett Teremtő Vagy a Teremtőből,ugyanazokkal az alapokkal rendelkezel mint Ő.Belőle Vagy.Minden Teremtés egy gondolattal kezdődik,amit az érzelem,az érzés majd pedig a tett követ.A Vonzások Egyetemes Törvénye érvényes nálunk is mint az Univerzumokban mindenütt. Eszerint minden gondolatnak ami formát kap,a megfelelője hasonló töltetében és minőségében az eredetihez.
Az Aranyszabály egyszerű és nagyszerű is:-Ha elsóztad a levesed úgy eszed meg !-Ezt tapasztalod meg,ha finomra készítetted,ezt tapasztalod meg.Egy dolgot nem lehet megtenni ebben a gyönyörű játékban mégpedig azt,hogy elkerüld a tetted következményét!(Ok-Okozat).Amikor minden gondolatod tiszta,becsületes,szeretetteljes és ennek a fényében cselekszel,az eredmény ehhez hasonló töltetű lesz.Ehhez a tényhez hozzá kell szokni,át kell programozódni-hogy a legapróbbnak tűnő,lényegtelennek látszó gondolat is pozitív töltésű legyen a mindennapjainkban,mert amire a figyelmünket irányítjuk(fókuszáljuk) azért imádkozunk valójában…
Könnyű átállást kívánok mindannyiunknak!

Bíró Csaba mondta:

Szia Balázs,
Köszönöm Neked, hogy fetártad előttem a korábbról számomra már ismert “nézőpont” gondolatokat…Szerintem ezeket nem lehet elégszer ismételni, de egy biztos: “gyakorlat teszi a Mestert”.
Egy új nap a mai, tovább csiszolom tecjnikámat!
Szép napot mindannyiotoknak! :-)

Szijártó Csilla mondta:

Rendkívül szemléletes. Köszönöm szépen a jókor jött igazító pofont. ;)

Julika mondta:

Csodálatos…..tanultam belőle …köszönöm !

K.Rita mondta:

Kedves Madhuri és
Kedves Málnássy Ferenc!!

nagy nagy “LÁJK” mindkettőtök írásához :)))
Nagyon szép Karácsonyt Mindenkinek!!!

Zsolt mondta:

“Légy Te az a változás, amit a világban látni akarsz.” GHANDI

F. Zsuzsanna mondta:

Kedves Balázs! Lassan egy éve váltottam pályát egy erős hívásnak engedelmeskedve. Lezárt dobozban éreztem magam, amiből muszáj volt kitörnöm, ha élni akarok. Egy ilyen kései pályakezdés nem egyszerű dolog, és a napokban jutottam oda, hogy talán vissza kéne mennem, mert azt legalább ismerem az összes szennyével együtt. KÖSZÖNÖM A MEGERŐSÍTÉST! Semmi nincs véletlenül! :) MOST kellett olvasnom, magyarázatot és hitet kapnom az útra. MERT A SAJÁT UTAMON VAGYOK, csak át kell vágnom magam a “dzsungeleen”. Még egyszer KÖSZÖNÖM!

Veres Veszika István mondta:

Közhelyek: azok a dolgok amiket mindenki tud, de senki nem akarja elismerni mennyire szükség van az életben tartásukhoz.
Minden az én hibám: én várok el valakitől valamit,ezért más nem lehet a hibás ha az én elvárásomnak nem felel meg.
Mindenki azt kapja amihez leginkább ragaszkodik, és azon az úton jár ami odaviszi. A gondolatnak ereje van a tetteknek látszata, de a sok gondolkodás megbénítja a tetteket.

Henni mondta:

Kedves Balázs,

Imádom ezt az írást (és még csak az aláhúzott sorokat olvastam el :)

Judit mondta:

Kedves Balázs!
Pont azt irod mindig, amire a legnagyobb szükségem van, szinte hihetetlen és csodálatos.
Tudtam, átéltem, megtapasztaltam mindezt, csak valahogy “elfelejtettem”, és most olyan jó volt olvasni, hát itt a megoldás.
Fantasztikus vagy Balázs, köszönöm igy már látom az alagut végét megint, mert annyi kanyar van ebben az alagutban…
Köszönettel
Judit

Zsuzsii mondta:

Kedves Balázs!
Ezután a “diszkógömb” lesz a varázsszóm, ha valamit nem értek az életemben. :)
Köszönöm!
Csodálatos Ünnepeket Neked!
Zsuzsi

robi mondta:

adjon Isten! mindenképp jó írás, erős gondolatébresztő. el is gondolkoztam, és a következő jutott eszembe: elképzelhető, hogy az ember változtatni tudjon gondolkodásmódján, ha már valakiben tudatosultak bizonyos “kozmikus” játékszabályok, csakhogy van még egy tényező, azt hiszem, amire nagyon oda kell figyelni: az ember minél magasabb spiritualitásra tesz szert, annál nagyobb szinten “rezeg”, annál magasabb energiákkal rendelkezik. már pedig innen fogva annál érdekesebb lesz a Gonosz számára is, hiszen a Gonosz, ha nem értettem félre valamit, pontosan a magas rezgésűekre “utazik”, mert azoktól az egyénektől több energiát képes elszívni. A Biblia ezt valahogy úgy fogalmazza meg (na persze nem szó szerint), hogy “minél jobban szeret Isten valakit, annál nagyobb próbának teszi ki őt”, mégpedig Lucifer által, sejtem. hogy hová is akarok kilyukadni? a cikk elolvasása után az jutott eszembe, önmagában valószínűleg nem elég az, ha valaki magán változtat, ahhoz, hogy megváltozzon körülötte a világ (de kezdetben egész biztos elkerülhetetlen tény, ezt nem is vitatom). ezen túlmenően tudatában kell legyen annak is, hogy “kösse fel jól a gatyáját”, ha az “Igaz” – úton akar járni, Istennek tetsző módon, mert egész biztosan számolnia kell a Sötét oldal hatalmával és befolyásával. úgy gondolom, nagyon résen kell lenni, hogy a hatására az ember ne ferdüljön el, és ne szálljon inába kezdeti bátorsága. mindezt azért mondom el, mert ezen megyek keresztül jómagam is nap mint nap: azóta, hogy elkezdtem változtatni az életfelfogásomon érdekes dolgokat tapasztalok meg, jókat és kevésbé jókat. kíváncsi lennék, más miként vélekedik erről? békességet!

Laura mondta:

Kedves Atilla!

A múltkori cikkhez már nem volt módom hozzászólni… így most írok neked. Igen, nagyon jó, hogy megerősítettél abban amit írtam, hogy más is ezt éli, hiszi, gondolja…
Köszönöm szépen!
Áldott és békés Karácsonyt Mindenkinek!
L