Csillagüzenetek

EGYesítés

2010. aug. 17

Pénteken igen izgalmas szembenállást érzékelhetünk majd, ami önmagában talán annyira nem is lenne különös, de a nyári nagy átalakító háromszög tükrében ez most új lehetőségekkel ajándékoz meg Bennünket. A Nap ? Neptunusz szembenállás az, amely által a következőket érdemes tudatosítanunk augusztus 20-án, illetve előtte-utána néhány nappal:

A Nap a Rálátás és a Világosság szimbóluma míg a Neptunuszhoz a Lélek mélységei tartoznak (ha egy szóban szeretném kifejezni az üzenetüket). Ebből amit érdemes szem előtt tartanunk az, hogy most annak jött el az ideje, hogy a Nap ragyogó fényét, szeretetet sugárzó sugarait levigyük lelkünk olyan mélységeibe, ahol talán még sosem járt fény. Azaz emeljük a sötétet a fénybe, vigyük a félelmeket, illúziókat-ködöket a Nap mindent feloszlató Világosságába!

Ne feledjük, hogy amikor belülről előtör minden, amit eddig takargattunk, akkor általában olyan dolgokkal találjuk szemben magunkat, amelyeket nem véletlenül zártunk be úgymond, hanem pontosan azért, mert nem mertünk szembenézni velük. Ezért most e hét végén érdemes mindent elővenni, amitől félünk, amit nem tudunk elfogadni a világban, amitől viszolygunk, amit el akarunk takarni valami széppel és jóval.

S mivel a Neptunuszhoz a spiritualizmus tartozik, ezért pont a spirituális ego az, amely igen nagy szépséges-csodálatos illúziókat tud teremteni, hogy milyen szép az élet, milyen pillangós-rózsaszín-szerelmetes, és a bennünk lévő csúfságokat pedig jó mélyre elsuvasztja azért, mert az nem illik a buddha style-hoz, ami arcunkon ragyog örök mosolyra húzódva. Pedig mindenkiben ott van valami, amiről azt gondolja, hogy nem szeretné, hogy ott legyen ? s most érdemes ezekkel foglalkoznunk, előhozni ezeket.

S amikor a Napvilágra kerülnek, akkor sokszor megijedünk és még tovább takargatjuk szép lelkekkel, esetleg önostorozásba kezdünk saját gyarlóságunk miatt.

Amit a Nap fénye tesz, az csak pusztán a Megvilágítás: ahogy mondani szokás, a Nap mindenre egyformán süt ? azt, hogy mi mit milyennek látunk, az csakis tőlünk függ. Ezért érdemes a hétvégén mindenképpen arra meditálni, azt gyakorolni, hogy ELFOGADJUK ÖNMAGUNKAT!

Pénteken pedig együtt fog állni a Mars és a Vénusz ? azaz a Férfi és a Női minőségek, teremtő erők. Így tudjuk megélni önmagunkban az EGYSÉGET ? azt az egységet, amit egyébként a Neptunusz képvisel egy magasabb szinten, a Minden Egy állapotával. Azaz pont a hét második felében azt élhetjük át magas szinten, hogy eggyé válunk MAGUNKKAL. Elfogadhatjuk teljes mértékben magunkat, minden erőinket egyesíthetjük, összpontosíthatjuk, és kitörhetünk a régmúlt idők blokkjaiból.

A régmúlt idők blokkjait a Holló csillagkép égre szegezett madara jelképezi, amely visszatartotta az Örök Élet Igazságát, Tudását – ez az, amit most egyesíthetünk magunkban – hogy a teremtő erő bennünk van, azt senki sem veheti el tőlünk! (Ez egyébként összecseng a korábbi 8:8:8 című írásban említett információkkal).

A Szaturnusz – Plútó kvadrát pedig “utoljára” kerül kvadrát fényszög kapcsolatba, legalább is ami az elkövetkező éveket illeti, tehát ez az utolsó ugrás, az utolsó átalakulás, az utolsó halál – innen már nincs visszaút! Ez a végső lépcső, amin átlépve megérkezünk oda, ahová mindig is tartottunk…

(hogy mi ez, mindenki személyre szabottan megélheti életében…)

55 hozzászólás

Mária mondta:

Kedves Mindenki!

Idealista lévén ez az üzenet abszolút nekem szól!
Bizonyára sokan vannak olyanok,akik szeretik az embereket,helyzeteket,szituációkat idealizálni!Amikor nem látjuk a valót,mert nem merünk szembenézni vele,vagy mert félünk valamitől,s egyszerűbb elmenekülni a valóság elől…
A legehezebb feladat elfogadni magunkat erényeinkkel és hibáinkkal.Mert beismerni tökéletlenségünket,gengeségnek minősülhet(!) a külvilág előtt is!
De a jó nem létezik a rossz nélkül!S hogy hogyan élünk meg dolgokat,csak rajtunk múlik!
Ha felismerjük,hogy a tökéletesség nem létezik,sem bennünk,sem rajtunk kívül,az elfogadás,akár önmagunk személyére,akár máséra,könnyebben megy!
Megismerni önmagunkat,felismerni vágyainkat,szembenézni hiányasságainkkal a legnehezebb!
Most ezen az úton vagyok magam is!
Mindenkinek jó elfogadást kívánok!

Emese Lőrinc mondta:

Nekem mit jelent EGYSÉGET megélni? LÉTEZNI ÉLNI SZERETNI

Több éve meditálok amikor a Sziriuszi kapu nyitva áll jobban megélem az egységet. Ami számomra azt jelenti, hogy a természetben ami végbe megy mindent belül érzékelek. Olyan vagyok akárcsak a mérleg belül érzem ahogy a szél fújdogálja a leveleket, ahogy egy- egy madárka el repül feledtem, vagy ha egy állatka kíváncsian fel figyel rám érzem a tudatommal még a gondolatból kiáramló energiát is. Számomra ez az Egységben Lenni- értem. Hallgatom a fák suttogását, a madarak ritmikus dalát, a víz hullámzásának dallamát s néha a vízi manót is meg pillantom a harmadik szememmel. Mi a fény gyermekei vagyunk. A fényel mindent elérhetünk. Lehetünk kicsinyek akárcsak egy atom vagy kisebb megfigyelhetjük az egységet. Lehetünk óriásak, hisz az energia testünknek ( a fény testünknek) nincs meghatározott formája tér és idő csak fogalom. Mint a mesébe ott termek ahol akarok, és a táltos paripával világokat is be lehet járni. Persze nem igazán lehet szavakba önteni hisz itt az átélésen van a hangsuly. Ja elfelejtettem azt hogy mi mindannyian két világ lakói vagyunk egyszerre. ( Newton és Kvantum világé.) A testben levésben élvezhetjük az alkotás örömeit, mind testünket mint egy eszközt, használva a tudattal.

Vannak negativ Egységtudataim. Erről sem szabad megfeledkezni, amikor egy állatot pd csirkét megölnek a húsáért mekkora félelmet él át. Amikor húst eszem először a testem savvassá válik és utána jön a félelem érzet.
Mi az étel? Mit kívánunk? Pd egy alma tudatára vagyunk kíváncsiak azért kívánjuk meg az almát.
Megfogok egy kristályt és arra vagyok kíváncsi hogy mi a kristály tudata. Nekem nem elég csak hogy szép legyen. Meg kel értenem milyen tudatosság lakik benne. Mert ha az a kvarc kristáy nyak ék nagyon csodállatos, és a kezembe tartva megértem a kristáy tudatát. De nem szeretnék azonosulni vele akkor nem fogom hordani a nyakamba mert az már mint entitás bele kavar az én tudatos döntéseimbe.

Az egységben mért mélységek. Megértem Lucifertől a Mennyországig és még Sambalában is betekintést nyertem a Földön és a Föld dimenzióiba ami párhuzamos világokat rejt magába. Itt vannak a lehetőségeink a mi szándékunk és tudatosságunk ébredésében jobbá és szeretettre méltóbb világban létezni.. Dimenzió váltásokon mentem át nem egyszer. Végül is nem is olyan nehéz ezeket válltani. Meditációban megszokjuk a frekvencia váltást, majd a minden napokban is követnek. Pd autó vezetés közben a gyorspályán bevillan egy telepatikus kép rendőrök ellenőrzik a forgalmat ebben és ebben az út kereszteződésnél! ( Jó jó mondom magamban még legalább 30 km van odáig) Egységben létezni, érezni és látni segíteni azokon akik rászorulnak bármilyen dimenzióban is a békét, harmóniát és a szeretetet szolgálva. Az év kör gyönyörü de benne kel élni tudatosan az Egységében Mert az ami Ma megtörténik velünk az egyedien szép és vissza nem hozható. Minden napnak meg vannak a maga csodás eseményei de észre kel venni.

Isten álldásával,
Szeretettel utazó tudatos társaimnak: Emese

Gigi mondta:

Balázs ez egyszerű és nagyszerű volt!!!!!!!!!! Nagyon tetszik!!!! :)
Megélni a sötét oldalainkat is…hmmmm…a tegnap mondja legkedvesebb barátom aki már sok éve járja a Zútját, hogy nem tud mindenkivel barátságos lenni és mosolyogni, hogy néha kiakad az emberi hülyeségen. És ez az amit Balázs ir, hogy ilyenkor nem éljük meg a Buddha-stilust:))) S mivel Nekem is vannak hasonló érzéseim,napjaim, hát bizony mélyebbre mentem és a következő kép alakult ki. Minél inkább elfogadom magam, az önvalómat annál jobban zavarnak az alacsony frekvenciák. Ez nem azt jelenti,hogy nem fogadom el azt az embert vagy helyzetet olyannak amilyen. De nem tudok és nem is akarok együtt rezegni vele. S ilyenkor lezárom magam, elsősorban a saját védelmembe. Kifele megy az energia de befele nem jön. Mert nincs szükségem rá! Teremtőként is ember vagyok és spiritualitás ide vagy oda vannak helyzetek amiket nem tudok megemészteni. Ettől nem vagyok sem jobb sem rosszabb. De felismertem és kezelem. Távolságtartás is egy kezelési mód,nem?:)

Gigi mondta:

Emese irásához: a tudat bármire képes…sajnos ezt kevesen fogadják el. Még meg kell tanulniuk az embereknek,hogy tudati szinten bármire képesek vagyunk :)

EmőSzőke mondta:

Szerintem IP-cím alapján kellene szűrni, hogy ki mennyiszer írhat a maximált karakterszámú (pl. 4000) megjegyzésdobozba, példa itt lap alján: http://www.ideal.hu/orvos-valaszol/2675-hatgerincserv-es-kiropraktika.html

A Szaturnusz-Plútó együttállásról hol írtál, Balázs?

Magyarságkutatóknak ajánlom: Szőke Lajos – Az Emberiség Égi Eredetű ABC Jelrendszere (Rovásírás) c. könyv letölthető innen:
http://www.szokelajos.extra.hu/lapok/konyv_abc.php

Pipacs mondta:

Sziasztok!

Balász, az írásaid mintha kapaszkodók lennének nekem. Minden nap várom őket.

Kedves Emese!
Felüdülés volt olvasni a te hozzászólásodat is e nehéz időszak napján. Legfőképp az első részét. De persze a fény mellett ott az árnyék is. Mindennek két véglete van (ha lehet így mondani a jó és a rossz), és közötte az a rengeteg színárnyalat.
Mióta elkezdtem ilyen (nekem még) “furcsa”, megfoghatatlan dolgok iránt érdeklődni, mint az asztrológia, spiritualitás, vagy nem is tudom minek nevezzem ezt a gondolkodásmódot (vagy inkább érzékelési módot), folyamatosan hallom a tudatosságot.
Tudatosan kell élni, megélni a változást, tudatosan az Egységben lenni.
Igyekszem ezt az érzékenységemet fenntartani, megélni, használni, de nagyon nehéz. Néha borzasztó nehéz. És apró dolgok is ki tudnak zökkenteni. És rengeteg dolog még felfoghatatlan számomra.
Fantasztikus, hogy vannak olyanok, akik csodálatos módon kfinomították ezt magukban.

És örülök, hogy ilyen emberek társaságát élvezhetem.
Köszönöm.

Yvett mondta:

Emese!

Köszönöm szépen.
Kellemes volt olvasni az írásod.Igazi fény-gyermek vagy.
Kívánom,hogy egyre többen így tudjuk az egységet megélni.
Szép napot mindenkinek!

mondta:

Ez az időszak az én életemben is sok változást hordoz.
Rá kellett jönnöm, hogy vállalnom kell a felelősséget, bármilyenek is a körülmények, az életemért én, és csakis én vagyok a felelős.
Segítséget sem kérhetek, magamra vagyok utalva.
Ezt meg kell tanulnom, hogy ez az én utam.
Lehet, hogy másnak könnyebb út jutott, de nekem ezt kel végigjárnom, nem lehetek irigy senki másra.
Ugyanakkor az önállósodás az erkölcsi dolgok feladásával is jár, némiképp.
Büszke sem lehetek többé már, attól is meg kell szabadulni-és, bármily hihetetlen, elég könnyen megy.
Csak a félelem a jövő miatt, az ne lenne-de remélem, az is oldódik hamarost.

ChiChi mondta:

Köszönöm Balázs!
Ismét szép kis munka áll előttem… :D
Szép Napot!

Anikó mondta:

Kedves Mindenki!

A hit felé fordulás időszakában szeretnék ajánlani Nektek 1 filmet..(filmeket).
“Véletlenül” hallottam erről az oldalról és remélem lesz olyan aki szintén ajándéknak érzi majd, hogy rátalált.
http://keresztenyfilmek.com/
Teljesen idegen 1-2, Tűzálló stb…
Nagyon megindító…nagyon emberi.
Mindenkinek ilyen csodákkal teli életet kívánok!

Emese Lőrinc mondta:

A világegyetem gyermekei vagyunk.

Kedves Pipacs, a levelem első részében a meditációt értem, magyarul inkább révülésbe lépés.
A zen meditációban az elme lecsendesítését értem, a fizikai test elaltatásával, hogy éber állapotban legyünk a jelenben. Ezért jó ha lotusz ülésben vagy egyiptomi ülésben egyenes háttal ülve legyen a test.
Össze kapcsolódni az égi Atyával és a Föld Anyával. Merkaba meditáció http://infosender.org/merkaba1.html
Hogy tegyem ezt kérdezi egy kezdő? Pd mindenkinek van egy fény oszlopja ami az egész testen áthalad a gerinc előtti prána csatornán. A csakrákon vagy inkább magyarosan mondva az energia kerekeken keresztül áthalad e fény oszlop.
Vivamus Spirituális csatorna kivonat http://emesereiki.homestead.com/index.html

Ha egy zongora hangjait ütőm le már is az összes csakrák frekvenciáival játszunk.

http://www.crystalinks.com/chakras.html
A fontos ki kel mozdítani a fókusz pontot a rögzüléséből. Addig nehéz, amíg rájövünk hogy is kel azt elérni. Ezért voltak régebb a beavatások egyiptomban. Egy- egy piramis felerősítette az energiákat csak rá kellett hangolódni. Ezt otthon is megtehetjük.
Készítünk egy réz piramis maketet.
A Szakkarai Piramis – a kvantumgép – IMHOTEP http://www.asztralutazas.hu/index.php/kitekint/Szakkarai-Piramis-A-kvantumgep.html
Energia piramis http://emesereiki.homestead.com/index.html
Itt meg lehet tudni melyik csakrát nyitjunk ki ajánlom a szív piramist ami 18 cm magas.

A tudat bejárhatja az összes dimenziókat. Megtudja milyen tapasztalatokra tett eddig szert, ( reinkadrációs életeink dimenzió mélységeket is bele értem ami nem igazán mosolyra fakasztóak inkább könnyet csal az ember szemébe)

Vezér szelleme, őrző angyala, fényanya és fényapa segítségével magában fényében figyeli önmagát.

Végül is utazó lelkek vagyunk mindenki valamiben teljes és egyedi és csodálatos.

Remélem segítetek ezzel Neked kedves Pipacs.
Isten áldásával: Emese

Zitalein mondta:

Holnap megyek állásinterjúra. Amit szeretnék: jó hangulatban, laza emberek között tölteni a munkával telő órákat. (Sajnos, az elmúlt 7 év alatt ez nem sikerült.) Drukkoljatok!

Ildikó mondta:

Balázs írásából idéznék, és nagyon köszönöm is ezeket a sorokat, nagyon tetszett! Ez a lényeg itt (muszáj ismételni):
“S mivel a Neptunuszhoz a spiritualizmus tartozik, ezért pont a spirituális ego az, amely igen nagy szépséges-csodálatos illúziókat tud teremteni, hogy milyen szép az élet, milyen pillangós-rózsaszín-szerelmetes, és a bennünk lévő csúfságokat pedig jó mélyre elsuvasztja azért, mert az nem illik a buddha style-hoz, ami arcunkon ragyog örök mosolyra húzódva. Pedig mindenkiben ott van valami, amiről azt gondolja, hogy nem szeretné, hogy ott legyen ? s most érdemes ezekkel foglalkoznunk, előhozni ezeket.”
Na ezt olvasgassa még mindenki jó sokszor….már akit érint esetleg!
Bizony a tökéletesség-elmélet sokakat megtéveszt!
Hát ébresztő! De most aztán már tényleg!…:))

Zitalein mondta:

@Mó, ha az erkölcsi dolgokat föl kell adnod az önállósodáshoz, azt gondold meg sokszor, mert én is ilyen áron váltam önállóvá sok évvel ezelőtt, de a lelkiismeret mindig ott munkál a háttérben. Jelenlegi munkaköröm arról szól, hogy 6 éve szemet hunyunk a munkáltatómmal egy kölcsönös hazugság fölött: én azt hazudom, hogy értek ahhoz, amit vár tőlem, ő meg azt hazudja, hogy elegendő az neki, amit nyújtani tudok. Mit gondolsz, mennyi ideig bírja ezt a lelkiismeret? Én az első három évben bírtam. (Bölcsész létemre meg tudtam keresni egy önálló lakás törlesztőrészleteinek árát, ezért folytattam eddig. Gondolom, te is hasonló helyzetben lehetsz. Gondold meg, csak ez a tanácsom.)

margit mondta:

Hétvégén vendégségbe vagyunk hivatalos a családomal szeretném jólérezni magam mint mindig,igen ez igyis van amijenek teszük a napjainkat az 70% ugy telik le.
Sokszor félünk szembenézni az igaságal..
Kivánok mindenkinek további kellemes széő estétt!!!!!!:) :)

Márti mondta:

Köszönöm Balázsnak ezt a szívhez szóló írást!
Ildikónak köszönöm a jó tanácsát.
Emese a jó Isten áldjon meg amiért segítettél, szerintem sokunknak!

Ildikó mondta:

Kedves Pipacs!
Csatlakozom Zitalein-hez. Nagyon veszélyes dolog az erkölcsöt feladni az önállóságért! Csak újabb karmát teremtesz ezzel magadnak, amit ugyen megintcsak le kell majd dolgoznod egyszer. A számlát az élet mindig benyújtja, kinek előbb, kinek utóbb.
Biztosan van olyan megoldás is, ahol az erkölcs megtartható. Lehet hogy csak a bátorságod hiányzik, hogy vállald önmagad? Lehet hogy így nehezebb lenne, mert akkor önmagaddal is dolgod lenne?
A könnyebbnek látszó út mindig a nehezebb. Legalábbis hosszú távon. A fejlődést szolgáló út pedig nagy lépéseket kíván önmagunktól, de utána elsimul minden. – Amit ma nme teszel meg, az holnap visszaköszön, és addig jön újra és újra , amíg meg nem oldod. Nincs értelme menekülni….mert önmagunk elöl nem lehet.
Ne siesd el a döntést…gondolkodj még a megoldáson!
Szeretettel:Ildikó

Ildikó mondta:

Elnézést, a címzettet elvétettem.
MÓ-nak szólt az előbbi hozzászólásom.

Princess mondta:

Az elmúlt időszakban egy-két régi félelmem került elő, amit már úgy éreztem, hogy megoldottam, de most mégis felszínre jöttek… és ma szintén, szóval azt hiszem, hogy tényleg lesz elég feladatom hétvégére.
Mindenkinek sok erőt és sikert kívánok ezen feladat elvégzéséhez!

Szép napot!

Ritus mondta:

Szép írás Balázs!

Ildikó nagyon találót idézett és igaz is, olvsgassa sokat akinek kell :)

Engem a vége fogott most meg, mert érzem nincs vissza út… :)
R.

Amina mondta:

Emese! Fantasztikus vagy. Köszönöm, hogy így megnyíltál a nagyvilágnak. Csodás ilyen tartalmas, mély írásokat olvasni, főként így kezdeni a napot!!! Egyre többen vagyunk, napról napra…
Ölelésem.
Amina

Styaszni Katalin mondta:

Balázs, megint fantasztikus az írásod. Úgy tűnik, én nem akartam szembenézni mindazzal az árnyékkal, ami még bennem él, ezért nagyon nyomasztó és a napjaimra is árnyékot vető álmokkal ajándékoz meg a Teremtő. Most már értem, és köszönöm – Neki és neked is. Megértem, hogy szükséges, bár nagyon fájdalmas tud lenni.
Szeretettel: Aranyhold

Főnix3 mondta:

Kedves Mindenki!

Hát, nagyon köszönjük Balázsnak ezt az írást is, ugyanúgy mind az összes többit.
De ezt most úgy érzem, tapasztalom, hogy “életmentő” volt.
Az átalakulások folynak már egy jó ideje. A “hullámvasút”-on ülünk, ültünk és vártunk valamire. Sokan terveket faragtunk, de aztán mintha gellert kapott volna minden. Egyszerűen leállt. Nálam legalábbis. És úgy éreztem, képtelen vagyok folytatni amit elkezdtem.
Aztán néhány napja még a nehéz is nehezebb lett.
Régi dolgokról kezdtem el beszélni hangosan, ki mertem mondani olyan dolgokat is, másnak, egyszerűen amiket eddig soha. Érdekes módon, ez mintha másban is kapukat nyitott volna meg, hogy ki merjék mondani legféltettebb titkaikat, amik óriási súlyként nehezedtek rájuk, hosszú évek óta. Mint a gejzír, úgy tört fel mindenkiből a fájdalom.Aztán a vége az lett, hogy mindenki bőgni kezdett. Felnőtt emberek, sírtunk a szoba sarkában, majd egymás nyakába borulva, hogy nem bírjuk tovább.
Energiák ide, energiák oda, nem megy. Feladtuk.

Aztán hazaértem és elolvastam a Balázs írását és MEGÉRTETTEM, hogy mi miért történt.Történik. Most már sokkal jobban vagyok, a régi sérelmeimet, titkaimat, súlyaimat “tárgyként” kezelem,(mint egy ajtókilincset),ha némi humorral tekintek rá azt mondom, hogy milyen hülye voltam, hogy eddig nem vettem észre. (Hát persze, mert nem volt még itt az ideje.)De utólag mindig könnyebb okosnak lenni, ezt is tudjuk.
Ezzel, csak azt akarom mondani, hogy igenis, merjetek szembenézni a bennetek lévő fájdalmakkal, mondjátok ki hangosan az összes olyan dolgot, amit még saját magatok előtt is eltitkolnátok, akár úgy is, hogy csak magatokban beszéltek hangosan ott ahol senki nem hallja. Rángassátok elő a szarvánál fogva a bennetek szunnyadó “szörnyeteget”,ami megköti az életeteket, a Kíméletlen Igazságot …!!!
Üvöltsetek vele, ha kell és sírjatok.( Bele lehet dögleni,de nem fogtok).
Mert ez lesz az utolsó átalakulás, az “utolsó-halál” …!
A megtisztulás…!!!
Aztán, ne tegyetek semmit. Csak várjatok…

A kimodott, kiszenvedett igazságok pedig a napfényre kerülnek,
és mivel nem maradt már semmi titkolnivaló bennetek, meg könnyebbültök.

És erre azért van szükség,mert most van itt az ideje, egyfelől, másfelől viszont, eljött az idő a teremtésre, a megvalósításra, amik, ha az utatokon vagytok…nagyon gyorsan fognak menni, ha pedig nem vagytok ott akkor az Égiek nagyon gyorsan fogják azt a tudomásotokra hozni.Nincs több punnyadás a langyos vízben évekig.
A megtisztult, lenullázott ember pedig kap egy ÚJ Lapot !
Kérjetek hozzá Istentől, bölcsességet, kitartást és egészséget.

A kapuk nyitva állnak…!!! merjetek hát…!!!

Bátorság és Áldás kísérjen Mindnyájatokat
Szeretettel,
a Főnix

Főnix3 mondta:

Kedves Mindnyájatok!

Az előbbi hozzászólásomhoz szeretnék ajánlani nektek valami szépet.
Érdemes megnézni, mert erőt ad.

A sas története
http://www.youtube.com/watch?v=X-hZ2olwk8w

A nyitott kapuk, az út és a kéz ami felemel
(André Rieu, The red rose caffé)
http://www.youtube.com/watch?v=vfnsK2PdFKE

A “hazafelé út”
(Sarah Brightman, The journey home)
http://www.youtube.com/watch?v=idSTGarnTQM

Claire mondta:

Igen, kedves Főnix.

Szenvedély van a szavaidban, friss, élet-teli, fénnyel teli!
Rokonok vagyunk mi mindannyian, akik ezt átéljük. Egyek!

Szeretettel: Claire

Emese Lőrinc mondta:

Hello lelki társak én is köztetek vagyok feladattal,

Hát a női és férfi oldal nekem mindég gyengém volt .J
Júliusban be adtam a válóperem. Nekem is ajtót kel csuknom, amit már elképzelésben megvalósítottam. Tudom hogy nem csak a Newton-i szinten hanem a kvantum világban is be kellet fejezzem e frigyet. Elmentem A Mennyei templomba a szent háromság előtt kértem felbontásra engedélyt amit áldással kaptam meg. Valószínű, hogy októberig befejeződik a már egy éve tartó váltózásra váró peres ügyemnek. Azért írom le mert amit látom mindenkinek meg van a saját keresztje amit karmakét hordoz.

A pénz? a disznófejű nagy Úr, egy eszköz. Teremteni kel belőle sokat a vágyainknak megteremtésére ( hogy még több karmát kreáljunk belőle???)
Megerősítés: Van pénz nincs félelem ( Amit leírunk az teremtői képességgel bír.)

Bár nem igazán érzem saját tudásomnak a Csillagok járásának tudását, de bízok benne hogy mindenek eljön az ideje.
Itt az idő a változásra. Köszönöm Balázs neked e csodállatos web oldalt amivel minket segítesz a saját tudásod szerint. Már egy jó ideje olvasója vagyok és sok mindenben kaptam útbaigazítást Balázs írásaiból.
Isten áldásával és békéjével:

Emese

Krisán Edina Kamilla mondta:

Kedves Balázs!

Köszönöm az írásaidat, gondolataidat, melyek segítenek Nekem abban, hogy értelmezni tudjam a saját gondolataimat. Én nagyon sokszor hallgatok az ösztöneimre, úgy érzem, mindig az a helyes út.

Sok-sok szeretetet küldök Mindenkinek!

Imeonh mondta:

Köszönöm Főnix! TE is “Életet” mentettél ezzel az írásoddal :)

Főnix3 mondta:

Drága Lelki Társaim!

Köszönöm, hogy elolvastátok a hozzászólásomat.

A videókat is érdemes megnézni,mert sokat segít. A zene, ami kiragadja az elmét a földi gondokból és nagyon messzire visz.

Ha egyszer már átgondoltátok és kimondtátok a legkíméletlenebb igazságokat, akkor érdemes másnap, és másnap ugyanazt megismételni. Akkor már elég gondolatban is egy kávé mellett.Aztán néhány nap múlva, azt mondod, mi van…? hagyjuk, ezen már túl vagyunk. És már tudod, hogy mit kell tenned.
Lenulláztad magad. Tisztán látod a tényeket.
Ennyi.

Szeretettel
a Főnix

Nikoletta mondta:

Bent ülök a munkahelyemen és küzdök azzal hogy ne bömböljek az ügyfelek előtt..

Emese Lőrinc mondta:

Kedves Főnix, drága lelki társaim, nem találom a videokat amit meg szeretnék nézni de legfőképp hallgatni. A leirt és kimondott godnolatoknak valóban hatalmas teremtő ereje van. A gondolatok mellett az érzelmek azok, amit átélünk a megtapasztalást visszük útravalónak. Talán a hamuba sütött pogácsa jut most eszembe.
A zene pedig a lélek gyógyírja. Kitaro, Marosfalvi Imre zenéje teljesen a szívemig hatolt.

Kerestem magamban a női és férfi kiegyensulyózást. 8:8:8 kapu nyítást hogy tudom átélni? Hát itt van. Marosfalvi Imre honlapján lévő zene. Zeme? Ami lelket gyógyít, felemel, szeret dédelget és elevenné vált bennem. Ha van időtők kérlek hallgassatok bele érdemes. Elemeztem a címek szerint az átélésem egy részét. Persze az érzetet nagyon nehéz szavakba önteni mert nincsen rá megfelelő szó. A vibrációkat akárcsak ahogy Főnix írta mint hullámvasúton való utazást lelet elképzelni. De ennél is többet találtam itt.

http://enricomusic.hu/tanitasok_cd.php

Nyolcadik felismerés:

Nem tudom ki vagy honnan jöttél és merre tartasz. A lelkemet megérintette zenéd. Te szerelmes vagy a hangba. A hang pedig beléd. A hangszered a szerelem a legmagasabb frekvenciájával szólal meg a kezed között.

Zene Othon a Óceán – Lemúria álma (CD)

Átlépted e a fátyolt nem tudom de a zene Otthonról jő a lelkemben érzem jelenlétét, a zene fénnyé tömörül, fiatal lány fehér ruhába balettezik a zene hangjaira. A zenéd megelevenedett előttem. ( Ha baletteznék ezt a számot választanám, és a benne levő Tündérrel azonosulnék .) Igazi lélek tánc ez egy kicsit bele visz a mélyebb érzésekbe amit mostanában nem lehet érezni se a zene terén se a minden napi életben.

Ima a gyermekekért Nehéz idők – 2012 (CD)
Hat arany fény rács jelent meg párhuzamosan egymás alatt. Mindegyik külön, akárcsak a cselló húrjai vibráltak. De nem penditi meg a lelkem. Kívül marad messzeségbe merűl, majd újra és újra elővibrál. Egy arany gömböt formáltam a kezem között a köldököm magasságában , majd felemeltem ezt a szivemhez. Ekkor szólalt megint a zenéd a lelkemhez.

Megosztom veletek e világ csódáját. Isten álldásával :

Emese

Mate mondta:

A nagy átalakulásban nálam a szerelem volt az áldozat. Akiről azt hittem életem társa lesz, elhagyott. Szinte mindenben fedték a valóságot Balázs írásai az életem mostani alakulásában, nagyon érdekes. Majdnem minden arra mutat, hogy jobb így, csak a szívem hasad meg. Most, hogy vége felé közeledik a “nagy átalakulás”, viszakozni akar.
-Újabb tanácstalanság…visszafordulni, vagy ez az új?

Merkaba mondta:

Sok szeretettel ajánlom figyelmetekbe:

http://www.mandala-veda.hu/main/isvara.php?from=napfordulo

A Mandala Véda volt-van olyan kedves, és felrakta az oldalára az összes, magyarul egészében-egységében lefordított anyagot. (A címek önálló feltüntetése még hátra van.)

Egymás alatt találjátok a közvetítéseket. Aki most ismerkedik velük, annak a könnyebb megértés érdekében a megadott sorrendben javaslom az olvasást.

Az anyagok tapasztalataim szerint nagy segítséget nyújtanak felemelkedésünk jelenlegi és jövőbeli fázisaihoz, mindannak az energiának a befogadásához-integrálásához, amire szükségünk van-lesz. Különösen fontosak az anyag végén található 2010. évre vonatkozó események és bolygó állások!

?Kedveseim, kezdjük el?
Mi azt mondjuk, hogy a Kristály Energia egy mindenható erőforrás,
melynek hatóereje messze meghaladja az emberiség jelenlegi megértését?
Minden, amit Isteninek határoztok meg, minden,
amiről azt gondoljátok, hogy szent, az Kristályos!..
Ez az ásványi energia áramlik most be?
És így Mesterek, a Kristály korszakra ébredtek?
és ez az esemény átkódolja majd a bolygó és az emberiség kristály energiáit.
Az előre jelzett Felemelkedés ezek szerint valójában
az új Kristály Kor eljövetele??

(Metatron arkangyal: A gyógyítás smaragd kristályának aktiválása-részletek)

Főnix3 mondta:

Kedves Claire és Imeonh!

Igen szenvedély van a szavaimban. Mert élni, csak szenvedélyesen szabad. A múlt történelem, a jövő titok, de a pillanat az lehet szenvedélyes és gyönyörű. Rá tudok csodálkozni, egy fűszálon mászó bogárra, vagy egy érdekes felhőre, mert szeretek élni. És azt kívánom, hogy mindenki szeressen. A nehézségek ellenére is. Az élet szép akkor is, ha a Tv-ből ömlik ránk a horror.Csak jót kevesebbet mutatnak.

Drága Emese!
Az Enrico CD-k gyönyörűek. Belehallgattam többe is. Nagyon köszönjük, hogy felhívtad rá a figyelmünket. Tedd meg máskor is, ha valami szépet találsz. Előre is köszönjük már most, mert olyan szép a lelked, hogy csak jót javasolhatsz nekünk.

Drága Nikoletta és Mate!

Niki te bömbölj csak, jó hangosan, ma is, holnap is, holnapután is, addig amíg egy nap fölkelsz és azt mondod, majd hülye leszek ma is. Na akkor már fölálltál a padlóról. Időnként nagyon le kell menni, hogy az ember felállhasson. De, ne felejtsétek el, aki már föl áll, az egy ÚJ ember, sokkal erősebb.
És Mate, nálad a szerelem volt az áldozat.
Azt hiszed, hogy csak nálad?
Az emberek legalább 80%-a ettől szenved. Mert, ha van egy BOLDOG párkapcsolata valakinek,és ebben benne vannak a házasságok is, akkor az összes többi akadályt könnyebben veszi.
De, ha a párkapcsolata rossz, minden más felnagyítódik. Olyan mintha egy madár csak félszárnyon repülne.
Hogy a te kedvesed vissza akar jönni, és, hogy visszajöhet-e, megérdemli-e, csak rajtad múlik.Az emberek nem változnak. Hidd el !!! Tapasztalatból mondom. Akiért tűzbe mentem volna a leg váratlanabb pillanatban úgy hátba szúrt, hogy belerokkantam, aztán átléptem a saját árnyékomat és megbocsátottam neki, és újra becsapott, de nagyon; aztán kimagyarázta és én újra elhittem neki, és ő újra hátba szúrt. Úgy padlóra küldött, hogy hónapokig olyan voltam mint egy alvajáró.
Egyébként az idén az energiák a párkapcsolatokat “rendezik”. Elsősorban. Állítólag akinek az idén tönkremegy a kapcsolata, az nincs a helyén, de akit ezután ismer meg, az már IGAZI lesz.
Mert a 2012 már kopogtat az ajtón, és mostantól már csak az maradhat meg ami valódi értéket képvisel.
Ez a Balázs írásaiból is sokszor kitűnt.

Egyébként az, hogy “valódi” igaz másra is. Munkahelyre, hitelekre, iskolákra, barátokra, lakhelyekre stb.

“Ha az út amelyen jársz, állandóan fájdalmat okoz neked, akkor az nem a te utad”.

És “soha ne add fel, mert amikor azt mondod feladom,más azt mondja, tyű mekkora lehetőség.”

“…a kudarcaid után zsinórban jönnek a jó lapok, ne a múltban élj, inkább a mából építs holnapot…”

Sok szeretettel,
a Főnix

p.s. ha akarjátok, akár találkozhatnánk is, még akkor milyen jót beszélgethetnénk

Anisha mondta:

Elgondolkoztam azon amit Mó írt, és amit válaszoltatok rá.

“Ugyanakkor az önállósodás az erkölcsi dolgok feladásával is jár, némiképp.”

Nem derül ki, hogy Mó, pontosan mit ért az erkölcsi dolgok feladása alatt. Mert én először azt vizsgálnám meg, hogy ez a dolog a dogmatikus erkölcsöt jelenti e (pl. egy életen át légy hű a házastársadhoz, akkor is, ha már réges-rég lehúz mindkettőtöket ez a kapcsolat), vagy egy bentről fakadó normát.
Szerintem ami nem belőlem fakadó szabály, az korlátoz, az gúzsba köt. A lényeg soha nem a szabály betartása, hanem a lélek fejlődése, hogy önmagából fakajon, hogy bizonyos dolgokat megtesz, másokat meg nem. Attól én nem vagyok nemes és fényes, ha visszafogom gyilkos vágyaimat. (bocs a sarkított példáért, de így szemléletes a dolog). Ha így teszek, akkor egy frusztrált gyilkos leszek. Aki aztán esetleg amikor kitör, sokkal brutálisabb tettet hajt végre, mint mondjuk tette volna akkor, amikor először felmerültek benne az ilyen gondolatok. Lehet, ha nem fogja vissza magát…akkor saját belső normái miatt nem is gyilkolt volna. Ki tudja…
Én tehát azt mondom Mónak:
Ha a saját erkölcsödet akarod sérteni ne tedd! Hallgass MAGodra. De ha a társadalom elvárásaira gondolsz…akkor nyugodtan rúgd fel az erkölcsöt. És hallgass MAGodara!

fényveletek!

Emese Lőrinc mondta:

Kedves Claire és Imeonh!

Főnixnek jó a meglátása, hogy a pillanatban van a legnagyobb csoda. Pillanat vagy a hiper térbe lépésnél le kel mondjunk minden személy tudatunkról ( értem ez alatt, hogy :

Doki, mérnők, takarító, igazgató stb. vagyok.
Nő vagy férfi vagyok, ember vagy angyal stb.?

Sokáig azt a mottót hordoztam a gondolataimban,:

? Én senki vagyok, hogy minden lehessek!?

Hogy teszem ezt?
Kérlek készíts el magad köré gondolatban egy fényoszlopot, mely kényelmes és teljesen rugalmasan tágítható. Leér a Föld szívéhez és felér a Forrásig.
Ebben biztonságban vagy és tisztán kommunikálsz, érzékelsz. Erősítsd meg összeköttetésedet a Földdel úgy, hogy gyökereket eresztesz, mint egy erős fa, és hálával gondolsz a Föld adományaira, és a lehetőségre, hogy itt élhetsz. VAGY.

Esetleg, ha van 10 perced, akkor a finomtesteidet letakarítod. ( megszálló szellemektől, rontástól, átoktól, fekete mágiától, férgektől, lárváktól, más entitás csápjaitól, és saját entitásainktól ami már idejét multák.- csakra tisztítás és beállítása- Istenre vagyis az Egységre hangolódást elérni.

Amikor a küszöb betegségből kellett kigyógyítanom magam eleinte nagyon sokáig nem tudtam szaladni. Majd úra kezdtem 15 perces szaladást programoztam be és utána meditáltam egy csendesebb helyen a parkba. Mivel mindég ugyan arra a helyre zuppantam le egy fatörzsre egy alkalommal a róka jelent meg. Teljesen bele mászott az energia mezőmbe és leült elém kb3 m-re. Amikor már teljesen egyé váltunk felállt és körbe járt jobbról balra. Picit megingott amikor a ball oldalamra került talán túl közel jött. Aztán megint csak leült 3 ?re elém. Együtt élveztük a természet minden rezdülését. Miután elhatároztam, hogy kiszállok az egységtudatból a róka felállt és távozott.

Egy másik pd.
2004 Májusában kint voltunk a Pilisbe. Meleg nyári nap volt a növényzet teljesen szikadt volt. Fél hangosan megígértem a fáknak, hogy esőt küldök nekik amire haza érek Budapesti lakásomba. Mire haza értünk, elkezdett zuhogni az eső. Pilisi vezetőnk Nimród, felháborodva és úját fenyegetve kérdezte tőllem:
?Nem félsz, hogy az Isten megver??
Válaszként ennyit mondtam neki: ?A természetnek eső kel.?

Kedves Főnix, bármikor szívesen teszem, amikor ezáltal mások szívének kinyitását segítem elő
Tanácsom ne bíz más lelkébe csak a sajátodéba, de legyen lelkiismeret tükröd! Ne bíz más tapasztalataiba csak a sajátodéba. Legyen meg a te megtapasztalásod. Hisz minden ember Isten ember, egyedi és csodálatos. Az hogy sokan még nem igazán érzékelik ezt annak tulajdonítható be, hogy egyszerűen alszanak. De az ébredés itt van, kopogtat ajtók csukódnak és nyílnak. Mi határozzuk meg hogy akarunk élni. Mindenki érzi, de nem tudja hogyan tovább? Irányítót keresnek holott épp önmagukban kel ezt keresni ki kel nyitni a szívet. A szívvel kel érzékelni.

Egy másik Jogi aki bekötött szemmel lát. E köny fantasztikus volt számomra mire képes a tudat. Szívből ajálom olvasásra.
Roald Dahl – Henry Sugar Lenyűgöző Története (.DOC)

Drága Nikoletta és Mate!
Bömbölés helyett kiszedném ezeket az entitás tudatokat , becsuknám az ajtómat és hagynám hogy a lelkem begyógyuljon. Más dimenziókra nyitnám ki amit élvezek. ( Olvasás, tanulás, kötés, varrás, stb) az alkotás öröme, és it újra csak a zene jut eszembe mert én is abban a helyzetben vagyok hogy a lelkemet kel gyógyítanom.
Volt idő hogy párnát boxoltam, szaladtam és üvöltöttem akár egy magányos farkas.

Milyen igazad van Főnix amikor írod: ?Az emberek legalább 80%-a ettől szenved. Mert, ha van egy BOLDOG párkapcsolata valakinek,és ebben benne vannak a házasságok is, akkor az összes többi akadályt könnyebben veszi.?

Mert a 2012 már kopogtat az ajtón, és mostantól már csak az maradhat meg ami valódi értéket képvisel.
Ez a Balázs írásaiból is sokszor kitűnt.
Egyébként az, hogy ?valódi? igaz másra is. Munkahelyre, hitelekre, iskolákra, barátokra, lakhelyekre stb.
?Ha az út amelyen jársz, állandóan fájdalmat okoz neked, akkor az nem a te utad?.
És ?soha ne add fel, mert amikor azt mondod feladom, más azt mondja, tyű mekkora lehetőség.?

Itt csak az elismerésem a tied. Nagyon igazakat írsz. Tapasztalatból tudom.
??a kudarcaid után zsinórban jönnek a jó lapok, ne a múltban élj, inkább a mából építs holnapot??
Legyen egy nagyon jó napotok Isten áldásával:

Emese

Emese Lőrinc mondta:

Ezer bocsánat kimaradt a link ahonnan le lehet tőlteni a könyvet

http://slidintune.uw.hu/ebook/index.php
Roald Dahl ? Henry Sugar Lenyűgöző Története (.DOC)

Mate mondta:

Kedves Főnix és Emese!

Köszönöm a bíztató szavaitokat nagyon jól esik. Furcsa látni a megszólítást, hogy “Drága Nikoletta és Mate”, ugyanis az én társamat is Nikinek hívták.
A munkába menekülés megvan, egész nyáron azt csináltam megállás nélkül. A zenélés is, mert ezzel foglalkozom, gyakorlok jó sokat. Nagyon érdekes, hogy pont most akar visszajönni, de nem igazán tisztességes úton akarja ezt véghezvinni. Furcsa. Olyan, mintha két énje lenne, két álarc, nehéz olvasni a szemeiből, lelátni a mélyére.
P.s. Én is szívesen beszélgetnék veletek
Üdv
Mate

Erika mondta:

Kedves Máté!

Bocsi, de megütötte a szememet az alábbi mondatod…

“Olyan, mintha két énje lenne, két álarc, nehéz olvasni a szemeiből, lelátni a mélyére.”

Csak pár kérdést tegyél fel magadnak. Két álarc? És te melyik álarcot akarod? Biztos, hogy egy álarccal akarsz élni, vagy inkább keresel egy IGAZIT, akin nincs álarc???

Én egyértelműen egy ŐSZINTE embert keresnék a helyedben, és semmi esetre sem ragaszkodnék egy bábúhoz, aki mindig olyan, amilyennek éppen az érdeke kívánja. Legalábbis az álarc szó nálam ezt takarja, hogy érdek, és nem őszinte.

Persze te tudod, hogy a szíved mit szeretne, de szerintem jobbat érdemelsz nála, ha ő valóban ilyen, mint amilyennek leírtad.

Emese Lőrinc mondta:

Kedves Máté, nincsenek véletlenek:)

Főnix mondta:

Nálam is megtörtént szombaton az, a gyerekeim előtt bőgve, hogy azokat a gyerekkori berögzült helyzeteket felismertem amik eddig akadályoztak a továbblépésben. Amiket egy ideje felismertem, de nem akartam a tudatomig felemelni. Nem mertem szembenézni velük és vállalni a felelősséget, hogy a felismerésben benne van a változás lehetősége és vége a dagonyázásnak! Most pedig kiadtam és megértésre találtam!Rájöttek Ők is, hogy Nekik is vannak ilyen sötét dolgaik, amiket nem mernek bevallani maguknak. Most azt hiszem mindannyian a várakozás állapotát éljük. A mi életünk is minden szinten ( anyagi, szellemi, kapcsolati )változás előtt áll.
?Ha az út amelyen jársz, állandóan fájdalmat okoz neked, akkor az nem a te utad?. Nekem ez a fájdalom tanította meg a feltétel nélküli szeretetet és az itt és most-ban létezést. Nagyon jó mestert kaptam! Jó felismeréseket!Tükröt! Mióta ismerem rengetegszer “meghaltam”! Remélem, hogy én meg az Ő mestere vagyok. Az én valóm – valódiságom – szeretni, hinni a szeretetben, áramoltatni, közvetíteni, adni, elfogadni. Ennél nagyobb valódiság nem is kell erre a világra.
Végtelen szeretettel…

68-as mondta:

Egy éve olvasom és érzem amit és amiről írsz. Félelem és megértés kavarog a lelkemben. Félek, hogy már régóta meg kellett volna lépnem azt, amit még nem léptem meg. De most már eljutottam arra pontra, hogy minden e lépés mellett szól. Csakhogy túl sok sebzett lelket hagyanék magam mögött és ennek a fájdalomnak az elviselésére sehol sem írnak “segítségreceptet”. Pedig tudom, hogy “innen már nincs visszaút. Ez a végső lépcső, amin átlépve megérkezünk oda, ahová mindíg is tartottunk” Ezt a magyarázatot vajon megértik-e és elfogadják-e gyermekeink és a minket szerető családtagjaink???????

bulus mondta:

Én is a hétvégén jöttem rá az igazi felismerésre magammal kapcsolatban, kemény előzmények árán, hogy nincs más utunk, most itt ebben a világban mint az igazi valónkat adni, és a tiszta életet élni. Nincs értelme másnak.Én is védekeztem mindenféle álarcokkal, hazugságokkal stb. de semmi értelme. Ez a mostani állás erre nagyon jó , felszínre kerülnek a lelkünk sötét oldalai.

Anisha mondta:

Erika írta:
“Én egyértelműen egy ŐSZINTE embert keresnék a helyedben,”

:o)))

Én meg nem keresnék. Én magam lennék az őszinte ember. Én magam nemesednék, emelkednék….hát miért írom ezt feltételes módban? Hisz ezen vagyok, és szerintem ti is. :o)))
Azt gondolom, ha neki állok keresgélni, akkor nem találnak ott, ahol lennem kéne. Ha megértem egy őszinte kapcsolatra, a párom tuti ott fog állni előttem.

Pipacs mondta:

Sziasztok!

Egyáltalán nem nyugtat az, hogy más is nehéz időszakát éli meg, hogy néhányótokat is a “szerelem” küldött a padlóra. Én is vergődök egyedül, mint egy partra vetett hal. Próbálom keresni a kapaszkodókat, néhány pillanatra fel is szabadulok, de mihelyst észreveszem, hogy nem ő, és ez az egész nyomorúságos szituáció jár a fejembe, máris visszazuhanok. Az biztos, hogy szembe kell néznünk a sötét oldalunkkal is. Sajnos egyedül. Oda nem jöhet senki.
Csak ne lenne ennyire nehéz.
A szívem mint egy mázsás súly húz lefele.
Felüdítenek szavaitok.

Bölcs: “Ha az út, amelyen jársz, állandó fájdalmat okoz neked, akkor az nem a te utad.” Köszönöm.

De akkor mért olyan nehéz letérni róla??? Mért nehéz elfordulni attól, ami fáj???
Most nem az ismeretlentől félek, jaj, bárcsak jönne valami, amit még nem láttam, amit még nem tapasztaltam.

Most a szív diktál. Ész érvekkel nem lehet semmire jutni. Hagyni kell csillapodni…

Nagyon várom már a következő lépést.

mondta:

Kedves Mindenki!
Köszönöm a hozzám intézett válaszokat.
Azt hiszem, kicsit félreérthető voltam.
Erkölcsi dolgok alatt nem az alapvető normákat értettem, hanem cizelláltabb dolgokat.
Az én erkölcsi dolgaim mégsem lesznek felrúgva, még ha éhen is halok:)
Valahogy úgy képzelem, van aki meg tudja tenni, van aki nem.-
Van, akit nem zavar egyáltalán, és vígan éli világát egy zárt közösségben, ahol, a törvényeket maguk alkották maguknak, és amikor fel is rúghatnak akármikor.
Ők úgy érzik, nem vonatkoznak rájuk más törvények, csak a sajátjaik.
Vannak ilyen különleges emberfajták:)
Tudod, amikor be akarsz valahova illeszkedni, akkor vagy változol, hogy önmagad maradj, vagy változol, és eltávolodsz önmagadtól. Egyértelmű a döntés mikéntje.

De, nem ezért jöttem, hanem mert hoztam Nektek egy szép verset!

“Milyen felemás érzések közt élünk,
milyen sokféle vonzások között,
pedig zuhanunk, mint a kő
egyenesen és egyértelműen.

Hányféle szégyen és képzelt dicsőség
hálójában evickélünk, pedig
napra kellene teregetnünk
mindazt, mi rejteni való.

Milyen megkésve értjük meg, hogy a
szemek homálya pontosabb lehet
a lámpafénynél, és milyen
későn látjuk meg a világ
örökös térdreroskadását.

(Pilinszky János)

Fefe42 mondta:

Szia Mindenki !

Én a magam részéről úgy érzem , hogy megint hiába vártam … Most sem történt semmi sem . Maradt minden a régiben …. Csak a fájdalom és a csalódottság van . Az érzés ami mindennél jobban fáj… Becsaptak , elárultak és magamra hagytak egy nagyon rossz pillanatban … És természetesen pont Ő ! Ő , akinek még hittem , akiben megbíztam ! Aki a szavát adta aztán meg még csak meg sem indokolta , hogy miért …..
Azóta nem jutok előrébb egy kicsit sem . Sőt ! Egyre lejjebb kerülök . azt hiszem már rosszabb a helyzetem mint amikor bee kezdtem ebbe az egészbe !
Akkoriban nem volt jó … Üres volt az életem …. Most meg azt kívánom BÁRCSAK ÚJRA ÜRES LEHETNÉK !!! Bár tudnék felejteni !!! De nem megy sajnos . Viszont ezt már nem bírom tovább !
Mára megérett a végső döntés. Itt az idő ! Én ma dimenziót váltok !!! Nem tudhatom , hogy hova jutok , hova kerülök innen de azt hiszem ennél CSAK JOBB LEHET !!!
A ” mesteremnek ” meg ezt üzenem : most majd lesz időd gondolkodni ! Talán mégis jobb lett volna ha van rám öt perced …. TE akartad így ! Hát legyen ! Most meg kell enned amit főztél ! De vigyázz ! Nem fog ízleni !!!

Minden jót ! Legyetek boldogok !

Ritus mondta:

Azt hiszem ez most találó lesz:
http://www.youtube.com/watch?v=uh8HNCu96JM
R.

Erika mondta:

Anisha! :)

Tudod jól, hogy hogy gondoltam amit írtam. Semmi esetre sem úgy, hogy elindulok, és keresgélek. :)))

De a kedvedért átfogalmazom…

“Én az őszinte emberekre fordítanák csak figyelmet, őket venném észre.”

Így már megfelel? :)

Erika

pipacs29 mondta:

most olyan, mintha a barátaim lennétek :)
csuda jó dolgokat kapok.
csuda jó verseket, idézeteket.
csuda jó zenéket …
:)

K. Erzsébet mondta:

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a nagyonon jó hozzászólásokat, jó látni és érezni tőletek-felőletek is hogy már itt tartunk :-)
Köszönet mindenkinek mindenért!

Böbe

Anisha mondta:

Erikának

Tudod, egy már régen egyedül élő hölggyel való beszélgetés során jött ez le. Hosszasan ecsetelte, hogy mennyire szeretne már társat, hogy így, meg úgy….(nem emlékszem már a részletekre).
Egszercsak valamiért megkérdeztem tőle:
-Keresed a társad?
Mire ő:
-Hát persze, hogy keresem!
És ekkor jött:
– NE KERESED! És akkor ott lesz!

ez nem csak fizikálisan értendő. Nem tudom, hogy érthető e….bocsi…de érezd meg….NE KERESD. És akkor ott lesz…

És persze, hogy értem, hogy hogy gondoltad….csak…átadtam….ahogy nekem jött…lehet jobban ki kellett volna fejtenem. :o)))

Főnix mondta:

Fefe42!
Próbáld meg kívülről nézni magadat, a helyzetet! Tudom nehéz! De! Találnod kell benne valamit amit tanulnod kellett! Elfogadás? Ítélkezés? Szeretet? Magadról kaptál információkat – tükör? Aztán amíg “átalakulsz” kapaszkodj a természetbe – a rácsodálkozás örömére. Én szoktam keresni, hogy mi miért történik, és van úgy, hogy a másik nem is tudja, hogy mit csinál. Csak történnek a dolgok. Lehet, hogy pont úgy ahogy történniük kell!

Hegel mondta:

Szeptember 1 én hirtelen egy olyan munkát kaptam amit önmagam adtam fel a békesség miatt vagy 1 éve! Mástól máshol de ugyan abból a körből ahogy utólag kiderült. Igaz a Szaturnusz a 6 házamban jár, és az a szüz mérleg, és § foglalkozom. Nemsokára majd eléri a neptunom és a Vindemiatrix állócsillag konjukcióm….hmmmmm