Csillagüzenetek

Előre

2011. aug. 02

A régebbi években, évtizedekben egy bevett és jól működő megoldási szisztéma volt a ?vissza a kályhához? effektus. Ha valami nem sikerült az életünkben, problémákba ütköztünk, akkor elővettük a jól megszokott megoldási módszereinket, a begyakorlott mozdulatok és gondolatokat, és ezzel a biztonságot adó, ismert és kényelmes keretek között haladtunk előre.

Ezért kerestük a különböző spirituális vagy gyógyító technikákat, mert azokkal viszonylag egy megszokott módra alapozva, a hatás-ellenhatás révén meg tudtuk oldani lelki és szellemi problémáinkat is. Jött egy hatás, pl. betegség, furcsa kedélyállapot, depresszió, fejfájás, vagy csak egy kihívás az életben, és egyből erre kerestük a megoldást. Valamit, amivel a jött állapotot megváltoztathatnánk ? azaz ellene fejtettünk ki egy erőt. Elpusztítottuk a rákos sejteket, feloldottuk a helyzetet, és így tovább. Gondold végig az életedet régebbi éveiben mind a hétköznapi élet, mind a spirituális/lelki élet területén hogyan haladtál előre? valahogy így.

– – –

Ám most már ez nagyon nem működik. Rengeteget olvashattok az ?új energiáról?, a ?régi rendszerekről?, de ezek sokszor megfoghatatlan fogalmak, szeretnék most ebben egy kis segítséget nyújtani, hogy hogyan tudod a gyakorlatok szintjén beépíteni életedbe az ?új? megoldásokat.

Valahogy úgy tudnám elnevezni, hogy ?menekülj előre?. A menekülés szót most töröljük is ki, mert nem menekülésről van szó, csak ez a jelenleg használt fogalom mutatja, hogy ha feladatba, kihívásba, problémába ütközöl, akkor ne a helyzetet akard megoldani, ne is abból akarj kilépni.

Mert eddig ezt csináltuk éveken keresztül. Találkoztál egy negatív hellyel, és mondjuk átalakítottad pl. Feng Shuival, vagy elköltöztél. Tudom, hogy az elme nem is képes más megoldást látni, és most itt az idő, hogy majd az írás közben/után csukd be a szemed, és érzékelj rá magadban a válaszokra.

Tehát, ha találkozol egy helyzettel, ami Benned valamit okoz, és ezt szeretnéd feloldani, akkor lépj ki, lépj előre, csak simán és egyszerűen. Ne akard megoldani a helyzetet! Ez a legrosszabb, amit most tehetsz!

Ez nagyon fontos: ne akarj megoldásokat. Ne várd, hogy majd így vagy úgy feloldódik a helyzet. Amíg vársz, vagy a probléma ellen dolgozol, addig beleragadsz. Ez az ún. régi energia. A poláris energia. Ami már beragaszt.

A valódi, és működő megoldás, hogy egyszerűen a lelked legmélyéről átérzed, hogy ez a probléma már meg van oldva, már megoldódott! Csak Te még nem tapasztaltad meg az időben. De tudod, ha kivesszük az időt a képletből, akkor egy ?negatív? élethelyzet és maga a megoldása egyszerre van jelen!

Annyi a különbség a régi tudati minta szerint, hogy neked kell megoldani az Időben e problémát, és így jutsz egy kiegyensúlyozott állapothoz. De még egyszer hangsúlyozom: a ?negatív? dolgok és azok megoldása egyszerre van jelen életedben! Csak MÉG nem tapasztaltad meg!

Tehát, ha erre ráérzékelsz, akkor rájössz arra, hogy nincs is semmi dolgod tulajdonképpen az élethelyzettel (mondjuk nincs pénzed, vagy nem mersz kilépni egy kapcsolatból, és így tovább)! Nincs vele dolgod. Mert a ?megoldás? időben el fog hozzád érkezni.

És tudod mit kell tenned? Elkezdeni valamit ebből az állapotból. Valami újat, amit még sosem csináltál. Egyszerű, hidd el!

És ne add fel, gyakorolj! Ne add fel sosem, mert most az elmúlt hónapok alatt biztos belefutottál problémákba, amiket nem tudtál feloldani, megoldani. Valami nem akart működni. És tudod, hogy miért nem? Mert a Megoldás nem mutatkozhatott meg előtted, ami már létezett, mert te mindenhol kerested, azt hitted, hogy elő kell hívnod, hogy Neked kell létrehoznod. De ez nem így van.

Tehát, ahogy fogalmaztam, ?menekülj? előre, és most nagyon idézőjelbe teszem a menekülés szót, mert ez isten őrizz, éppen nem menekülés! Hanem haladás. Lépés. Előre.

Tehát lépj. Mindegy, hogy mit, egy teljesen ÉSSZERŰTLEN, logikátlan lépést. Amit érzel, hogy tenned kell. És a legfontosabb: ne keresd a visszaigazolást!

Nincs visszaigazolás az életedben! Ha arra vársz, hogy olyat tegyél, amit megszoktak tőled, ami normális, akkor megint beragadsz. Tudod miért? Mert ha valami szokatlant teszel, akkor annak a feloldása nincs még jelen az életedben! Az ?ellentétét? te fogod behívni! És egyből kiegyenlített, készen kapott valamit fog eléd hozni az élet. EZ AZ ÚJ ENERGIA!

Tehát, indulj, cselekedj! Akár belül, lélekben. Indulj el egy utazásra. Válts, merészen. Válts.

És hidd el, az erő megvan hozzá!

– – –

Ezen a héten a Mars a Nimród Beavató csillagkép keze fölött jár. Ez a kéz éppen a Tejút erőkbe nyúl bele, felnyúl, és felvállalja a lehető legmagasabb szintű minőséget. Lehozza és elengedi a régit. Ez az erő most a csillagok tükrében ott van Benned. Mindenkiben. Az augusztus hónap azért lesz csodálatos, mert ezt az erőt lehozva a Megismerés és a szétbontás csillagképébe, az Ikrek csillagképébe, megismered. Megérted a működését. De itt az Egység-erő megtapasztalásáról beszélünk, nem a polaritás-erőről!

Ezért ütközhetnek aktív erőid ellenállásba, beragadásba, mert a kályhás módszerrel nyúlsz hozzájuk. De most már ezt ismered. Nem működik.

Megoldódott minden ? hívd elő belülről! Belülről indítva cselekedj.

– – –

Érdemes péntekre időzítened valami változtatást, valaminek az elindítását. Pénteken legyél különösen nyitott minden változásra (és tudjátok, előtte és utána egy nappal). Augusztus 5-én tehát légy nyitott arra, hogy befogadd ezeket az új lehetőségeket az életben. Képes leszel kitörni a régi poláris mintákból ? illetve már ki is törtél?

Csak tudod, olyanok vagyunk, mint a búgócsiga, felpörgettek bennünket, de már az erő nem pörget, csak a lendület hajt ? és ez a lendület lassan teljesen kikopik. Te már képes vagy elengedni az elme pörgését, hadd pörögjön ez a búgócsiga. Te vagy a kéz, ami pörget.

46 hozzászólás

Kukusik Ágnes mondta:

Kedves Balázs!

Éppen hétfő hajnal óta érzem magamban, hogy egy belső, vagy inkább felső?:-) erő szinte kényszerítően lök, hajt előre engem. Még nem tudom, merre, de valami izgalmas új irányba, azt érzem…
És éppen péntekre beszéltünk meg a barátaimmal egy találkozót, akik segítenek a munkakeresésben…:-)

Ági

Violett mondta:

Ennél jobban le sem tudtad volna írni, hogy mi történik velem. Köszönöm a megfogalmazást :) V.

Kasza Tamásné Ildikó mondta:

Nálam vasárnap indult el valami. :) Egy hatalmasat beszélgettünk a férjemmel. Olyan dolgokat tudtam meg az érzéseiről, gondolatairól, amik mindig ott álltak közöttünk. És most végre mindketten kezdjük megérteni egymást. Ez új élmény a házasságunkban. És nagyon jó!!! :) Csütörtökön is lesz egy programom, ahol az új energiákról lesz szó (már nagyon várom), szombaton is lesz egy gyógyítósom, pénteken egyenlőre nincs semmi. Csak várakozás… :)

Angyalka 1105 mondta:

Balázs , ismét a szívem közepébe találtál :) :) :)
Köszönöm :)

Most kezdtem el azt a bizonyos újat, amit még sohasem csináltam.

50 évesen most kezdtem el görkorizni tanulni :)
Ez már nagyon-nagyon régi álmom :)
A tavasszal vettem a korit, felvettem és nagyon féltem, el sem tudtam indulni :( Elkeseredtem és leraktam.

Most találtam egy fiút, aki vállal felnőtt oktatást is :)
Öt órán vagyok túl és már az utolsó két órán nem estem el és már időnkén pár másodpercre élvezetem is a dolgot :)
Még messze vagyok a tudástól, de nem adom fel :):) :)

Mara mondta:

Köszönöm ezt a cikket Balázs mert most nagyon sokat lódítottál rajtam.
Az a bizonyos új….valóban új számomra mert egy olyan oldalamról ismerkedem meg magammal amit eddigi életem folyamán még nem mertem úgy Istenigazából bevállalni:saját magam érdeke mellett kiállni!!!!
Mostanában kezdem tanulgatni.Ráéreztem az ízére és…………vagyon jó!!!!!Belülről indítva cselekedem!!!Lépek,ésszerűtlen logikátlan lépésekkel de van bátorságom hozzá!Magamat figyelve észreveszem,hogy közben még a szívem sem remeg a félelemtől,hanem valami elmondhatatlan,felfoghatatlan nyugalom árad szét testemben.
Annyira új ez az érzés nekem,de élvezem minden egyes percét!
Köszönöm,hogy megerősítettél ebben.

Várom a pénteket nagyon.Ha másért nem,hát azért,hogy veletek kémleljem a csillagos égboltot.:))))

Bernadett mondta:

Kedves Balázs
Az Isten áldjon meg téged ezért, hogy így megfogalmaztad.
Köszönöm

Mirk Tamásné Zsóka mondta:

Szia Balázs!Sziasztok!

Már szombaton nagyon éreztem hogy valami új dolog fog jönni vagy történni!
Nagyon várom a pénteket!
Köszi!

TAdrienne mondta:

Köszönöm !!! Régi dolgok vissza-visszacsengtek (amiket nem tudtam “megoldani”). Hétfőn összeállt a mozaik végre!: NEM IS KELL, MERT MEGOLDÓDOTT MAGÁTÓL !!! Nagyon tetszik !!!! Olyan mint egy nagy társasjáték…

NGabi mondta:

Fantasztikus!Nagyszerű útra nyitottál kaput! Nem ellenállni…úgyis megoldás születik.Csak hagyni, vigyen a víz!Ez jó!Köszönöm szépen!

Árva Judit mondta:

Kedves Balázs!
Köszönöm szépen,nagyon jó dolog ezt tenni!!!

TIBI mondta:

Ez az irás Vizőntő Marsomnak betalált.Sodor tovább a szél és nem probálok ‘100as” maradni.KÖSZI.

Klári mondta:

Amit érzek az írásod nyomán, azt nem tudom szavakba önteni, csak megköszönöm. Megköszönöm, hogy közvetíted nekünk az Ég üzeneteit.

Tündér mondta:

Erre vártam! :) Hosszú idő után pénteken kezdek egy új munkahelyen,de az újtól való félelem szinte lebénított, próbáltam hónapok óta a jól bevált sémákkal oldani a feszültségemet, elkergetni a félelmeimet, de nem ment…. Vasárnap éjjel álmomban eljött az első nap. Végigéltem, ott voltam, “életben maradtam”. Megnyugodott a lelkem, kicsi izgalom még maradt,de pontosan ezeket vetítette elém az álmom is, amiket Te leírtál. Fantasztikus! Köszönöm a megerősítést!

Enikő mondta:

Kedves Balázs,

Már múlt héten szerdán mondtam van valami a levegőben, és az óta lesem mikor írod le mi van kint, ami bennem bent :)és igen én is előre menekültem, és igen hiányzanak a külső tükrök, visszaigazolások, de valahol nagyon érzem, hogy ezt kell tenni.
De itt vannak a hozzászólásokban :)

Főnix 3 mondta:

Igen, valami ilyesmit lehet érezni a levegőben. Az ember próbál megoldani dolgokat évekig, de nem sikerül. Aztán elengedi, mert elege lesz belőle. Lesz ami lesz. És egy ideje 10 éves probléma megoldódik a barátok által, csak úgy..,évek óta eltemetett dolgok kerülnek a felszínre, mert mintha mindenki őszinteségi rohamot kapott volna, aztán megtanul nem udvariaskodni, hanem kiáll maga miatt és nem érdekli, hogy mi lesz, erre a másikok rábólintanak, csak úgy.., már nincs A terv se B terv, lesz ami lesz, csak úgy..,érzem, hogy önmagamhoz képest persze, nagy dolgokat fogok csinálni, hogy hogyan még nem tudom, de majd megmutatják azt is. Érdekes. De jó lesz.
Balázs, köszönjük a megerősítéseket.
És olyan jók a hozzászólások is, mert azáltal is tanulhatunk és rájövünk, hogy más is kb. +/- ugyanabban a fázisban van. Nagyon érdekes.

Barbi mondta:

Jajj, Balázs ez nagyon jó!!! Éppen erre az írásra volt most szükségem… és most már értem, amit idáig nem és amin jó sokáig vergődtem… Ja és ma délelőtt meghallgattam az előadásod, az is jólesett:) Várom a szeptembert!!! További szép nyarat! Barbi

lizbeSt mondta:

Már nagyon vágytam a következő írásodra! :) Rengeteget erősödtem lélekben, mióta olvaslak, sok minden a helyére került az életemben és érzem, olyan erők mozgatnak, amelyek létezéséről eddig nem is tudtam. Mindenkinek hasonló élményeket, tapasztalásokat kívánok – sok szeretettel :)) Elizabeth

Adrien mondta:

Kedves Balázs!
Azt mondom:micsoda véletlen!Pedig véletlenek nincsenek:)Ugyanis
évekkel ezelőtt olvastam egy Kryon közvetítést,melynek címe:
Az aranytálca (Banff,Alberta,Kanada – 1997.szeptember)
Pont erről szól,ajánlom mindenkinek.
Neked Balázs külön gratula,hogy ilyen frappánsan összefoglaltad,
és önzetlenül,sok szeretettel az írásaidban ösztökélsz minket minden alkalommal!!!
ölellek Benneteket tiszta szívemből:Adrien

Aranka mondta:

Helló!
Értem én, hogy pl. egy rossz munkahelyi helyzetből ki kell(ene) lépni, de hát a számlákat fizetni kell, enni kell és ma sem fiatalnak sem időseknek nem kínálják az újabb megélhetési lehetőséget….
Minden korosztályból nő a megélhetési öngyilkosok száma és a bűnözés.
Ambivalensnek érzem ezt az új energiával kapcsolatos életfilozófiát.
Bár az tény, hogy én is érzem,: valami már teljesen másképpen működik, mint tavaly

Edit mondta:

…vártam, hogy írj, és épp ma léptem életemben először előre, önmagamért egy bizonyos helyzetben.
Megerősítés volt olvasnom írásod, köszönöm.

Shantimi mondta:

Kedves Balázs!

De van visszaigazolás!! Számomra legalábbis ez a cikked az! :)
Hogy jó úton vagyok! Hála és köszönet! Nagyon sokat segítesz, fantasztikus! Isten minden áldása mindenkinek! Szeretet és béke

Andrea mondta:

Kedves Csillagüzenet írója!
Klassz ez az EGYség! Épp ma osztottam meg ezeket a gondolatokat, amiket itt leírtál -szinte szó szerint – egy “fuldokló” barátommal…most meg örömittasan olvasom tolladból!….akkor már vagyunk néhányan, és egyre többen…akik megélik a kegyelmi állapotot…valóban nem kell a visszaigazolás, mert anélkül is működik…mégis..örömet okoz, ha kijelenthetem:Köszönöm, hogy VAGY!

kicsimag mondta:

Kedves Balázs!

Ahogy Jézus mondta ha azt mondják menj egy mérföldet menj kettőt ha elkérik felső ruhádat add oda az alsót is.Nálam ez így történt:50 méter helyett 100 méterre lövök íjjal.Kedves értékes dolgaimat ha valakinek megtetszik oda adom.S mind e közben nem tudja a bal kezem mit csinál a jobb.Elengedni a régit megragadni az újat (nem cselekvésből fakad a cselekvés és fordítva)mindenkinek
sok sikert kívánok hozzá.

boldizsár Erika mondta:

KÖSZÖNÖM BALÁZS

Radnai Donát mondta:

Kedves Balázs!

Ahogyan az előttem szólók, én is megtaláltam magamat a sorok között, de nagyon nehéz, hogy ne keressem a megoldást a napokban bekövetkezett “problémák”-ra. 19 évesen az élet küszöbén, mikor el kéne dönteni merre menjen a csónak, hogy később élvezhessem a gyümölcsöt, nehéz megállnom, hogy várjam a megoldást, de így fogok tenni. Tudom, hogy amit kell, azt meg kell tapasztalnom, nem futhat előle senki, mert ha nem most, akkor később kerülök szembe vele. A soraid is csak ebben erősítenek meg, hogy már megszületett régen a megoldás minden “gond”-ra, csak karba tett kézzel kell várni rá és megtalál.
Az újító energiákkal övezve köszönöm!

Donát

Laura mondta:

Köszönöm szépen Balázs!
Több hónapja érzem pont ezt, hogy nem kell megoldanom, majd jön de akkor lépni kell…na és az idő, hogy nincs idő…és minden megvan, és ez valóban egy érzés, mélyen, belül, egy bizonyosság…)) Én pont most tervezem a vissza utam Dél-Afrikából Olaszországba, mert úgy döntöttünk a férjemmel, hogy Cape Town helyett inkább ott élünk és az érzés mindkettőnknek egymástól függetlenül július 7-én reggel “jött”

Hit, bátorság, öröm, álmok és Új Utak!

Minden szépet és jót Mindenkinek!

Anna mondta:

Kedves Balázs!
Hihetetlen az a kollektív tudat, ami sokunkat mozgat. Épp e témát feszegettük a hétvégén az Együtt Utazókkal, aki nálam táboroztak a Bükkben. Csodálatos erőt adott a tanácsuk, amit már egy belső hangon át hetek óta hallok. Ők szavakba öntötték, Te kedden megírtad. Csodálatos minden, az érzet, hogy már más világ van, csak merni kell! Nincs megállás, nincsenek kormányok, amik beszabályoznak, banki vétók, megszűnt minden. Csak az örömben létezés van. Itt és MOST.
Köszönünk mindent, ami tőled árad felénk, és kíváncsian várjuk az őszi tanfolyamod!
Szeretettel üdvözöl:
Anna

Kiss Kata mondta:

“mert mintha mindenki őszinteségi rohamot kapott volna, aztán megtanul nem udvariaskodni, hanem kiáll maga miatt és nem érdekli, hogy mi lesz, erre a másikok rábólintanak, csak úgy..”

Május 22-én volt a szülinapom és akkor elhatároztam, hogy azzal lepem meg magam, hogy onnantól fogva mindenkivel mindenkor radikálisan őszinte leszek.
Hi-he-tet-len hatása volt, mondhatom.
Azt vettem észre, hogy az emberek szó szerint fellélegeznek ettől és ők maguk is sokkal nyitottabbak és őszintébbek lesznek.
Mindez mindenféle eget rengető mellékhatások nélkül történt, egyszerűen csak friss levegő járta át a kapcsolataimat.
Az a tény, hogy egyetlen sértődés sem esett, világosan bizonyítja, hogy mindenki jobban érzi magát, ha azt mondhatja, amit igazán szeretne.

Ari mondta:

Kedves Balázs!
Mindig nagy visszaigazolást és megerősítést adsz azokra a belső érzetekre amik ott lapulnak lelkünk legmélyén és érezzük a helyességét.De ott motoszkál bennünk a gondolat, biztos,hogy jól érzem? Erre Te megerősítesz ebben és ezt köszönöm.

Bea mondta:

Szia!

Nekem ezt nagyon rossz volt olvasni, mert fiatalabb (még nem volt családom) koromban így működtem, de valami elromlott bennem és most nem így működök már és szenvedek is miatta rendesen. Újra mernem kell belső érzésből élni és lépni. Bátorság nekem is meg másoknak is.

Bea

Mese mondta:

Balázs!
Kérlek beszélj ha ideje érkezik, a türelemről. Picit a Földi életünkről.Az időről ami mndanyiunkat szorít ha tetszik ha nem.
A változásokat érzem, de mind arrol szól hogy a régi adósságokat kell most megfizetni.(Nem pénzről szóltam)
Ha nincs jó meg rossz?-akkor mihez képest?
Meggyőződésem hogy Tejúti energiákkal vagyok képes a felszinen meradni ma is, mint sokan mások, de itt folyamat van, és nem lehet elvágni mint egy madzagot.
Nincs vele dolgod. 35 év után lett vele dolgom és tudom a megoldást.Most!
Mindenki élete más, de mindenkinek itt a Földön kell élni.
Hittel, szeretettel.Ezt a feladatot nem a bankok adják.
Most nehéz de nem lehet kiszállni.Isten akaratával szembemenni bolondság.A csillagok üzenete segítség, de nem húzható egy-kaptafára.Más a feladata mindenkinek,más az energiák hatása mindenkire.
Fiatal vagy, boldog vagy(legyen így mindig!)de aki már “elnyalt több kiló sót” a tapasztalatait nem tagadhatja meg.
Aki nem érzi az energiákat abban sem szabad szorongást kelteni, üzenteid feladatokat adnak,picit manipulatívak.
Fél lábbal az Égben, fél lábbal a Földön.
Te is kérsz pénzt, mert meg kell élni itt, és adod a tudásodat mert élni kell ott is és segíteni, de nem manipulálni.
Isten vezessen a Jó Úton.

Főnix mondta:

Igen… Meg akarom oldani… Meg kell oldanom… Elegem van belőle… Hiába gyötörtem magam nem ment…és akkor azt mondom elengedem a görcsöket, “FEL-ADOM” FEL!!! Odafönt tudják a megoldást!!! :)

lrka mondta:

Kedves Balázs!
Köszönöm az írásodat!Megerősítettél,éppen péntekre szerveztük,az ELŐRE-lépést!
Sok sikert a további munkádhoz!

Szeretettel:Irka

Ezoökobio mondta:

Kedves Balázs! Ezt már hamarabb is írhattad volna ;)!! Viccet félre téve..a megoldás olyan egyszerű, hogy pont ezért nem találjuk. Amíg vártam a változást és agyaltam, hogy hogyan lehetne, addig nem indult meg semmi az életemben. Apró léptekkel haladtam előre és ebben a pár hétben annyi jó történt velem, hogy szinte fel sem fogom!! Életemnek azon területein értek be a vágyaim, amik a legjobban aggasztottak!!! Minden rossz elmúlik egyszer, csak tudni kell kezelni a nehéz helyzeteket. (Így utólag már tudom)

Zsuzsa mondta:

Én az utóbbi pár napban álmaimban élem meg ezt a változást.

happere mondta:

Szia Balazs! Csodalatos ahogyan szavakbol mondatokka formalod benso vilagodat e ezaltal emeled a mi szintunket is. Lehet folyamatosan agyalok,es ezrt inkabb kerdeznek, megkerlek valaszolj ra. Elore is koszonom.Ha foglalkoztat valami melyebben ujabban mindig kapok egy benso valaszt,amely hlyes utat mutat.Az elso gondolat ihlet ami atsuhan alig eszlelhetoen. Ha nem halgatok erre a valaszra akkor miert van az,hogy rosszul alakulnak a dolgok??
Talan ez lenne az uj cselekves,eloreugras legbenso rugoja?
Erre a belso hangra gondolatrs sugalatra,nem tudom meghatarozni honnan jon es hgyan csak megjelenik csak van. Mondhatom,hogy iranyt mutat. Szerinted ez az ELORE Uj energiaja??? Ezt szolgalhatjak belso valaszaim ?
Szeretettel Happere.

Katt mondta:

Kedves Balázs!

Én egyáltalán nem éreztem semmi hatást mostanában, de köszönöm neked is és a többieknek is a szavakat. Talán kezdek valamit megérteni. Változások előtt állok, akkor nem siettetem görcsösen. Elhiszem, hogy már megvan a változás valahol, és jön felém.

Akkor ez a kedvenc “tégy úgy, mintha…”-játékom :))

Amit tapasztaltam: elmúlt barátságok támadnak fel, dolgok megbeszélése történik, fontossági sorrend megváltozik, ezeket azért tapasztalom.

Mindenkinek a legjobbakat!

Edit mondta:

Kedves Balázs!
Az lenne a kérdésem,és remélem kapok választ is,hogy mi van mi lesz azokkal az emberekkel,akik egyáltalán nem vergődnek ezekkel a változásokkal,vagy nem is tudnak róla,vagy esetleg nem is akarnak tudni?
Előre is köszönöm :-)

Sink Sai mondta:

Kedves Balázs Kunó!
A csillagképekből csak párat ismerek fel, viszont különlegesen kapcsolódok a Holdhoz és a csillagokhoz. Éjszaka, amikor csak lehet, évek óta kint alszom az erkélyen. Amikor elhelyezkedek és végig pásztázom az eget, öröm tölt el, és szinte felizgat a látvány. Gondolom ekkor a láthatatlan csillagnyelv megérinti lelkemet, és kommunikálnak, míg én az álmaim útját járom.
Kedves Ember, köszönöm, hogy vagy, hogy megírod meglátásaidat!
Jól érthetőek, szinte kézzel tapinthatóak, és mindig jókor jönnek. Annyira “szépen használhatóak” a tanácsaid, hogy párat el is küldtem a lányomnak. Ő a messzi Új-Zélandon él. Az üzenet elküldése után döbbentem rá: ott nem is ugyanazt látja, mint én itt. Gondolom a hatás azért hasonló, mivel végül az is a Föld, csak a másik oldala. Vagy nem így van? Ez a kérdésem.
Ölellek.

Henni mondta:

Kedves Balázs, Köszi-köszi, jólesett olvasni.
Kedves Zsuzsa, az álmok itt is nagyon fontossá váltak, majdnem az ébrenléttel egyenértéken. Ölelés.

Gulyás Andrea mondta:

Kedves Balázs!
Mindig szeretem olvasni az írásaidat, de ez most annyira megrázott, hogy le sem tudom írni. Hogy ennyire egyszerűen meg tudsz fogalmazni valami teljesen “felforgató” dolgot (persze, lehet, hogy tényleg ilyen egyszerű, “csak” meg kell látni).
Köszönöm ezeket a felismeréseket!
Nagy ölelés.

Csabi mondta:

Balázs! Én értem amit leirtál, csak kérdés az, hogy tegyem meg azt amit még az egész életemben nem is mertem megtenni? Tegyünk fel egy példát: van egy találmányom ami a mátrix súgja hogy nem képtelenség, és megépitem de nem fogom szabadalmaztatni hanem kiszúrok az állammal azzal a céllal hogy titokban szétosztom ingyen ötletemet a szegényebb korosztálynak, mivel igy nem fizetünk adót!

Anisha mondta:

Igen, az újenergia így működik. Amiről nem szabad elfeledkezni, az az, hogy a megoldás, ami érkezik, az, az esetek többségében nem úgy néz ki, mint ahogy azt az egó elképzeli. Ne legyen elvárás. Mert akkor hiába jön a megoldás szembe, nem fogjuk felismerni, és még az is lehet, hogy szépen elmegyünk mellette.
Mondok egy példát. Orosházi Feri Trianon zarándoklatán gond volt a biciklivel, kellettek volna a javításhoz speciális csavarok. E miatt fel kellett volna adni a missziót. A boltba nem kaptak megfelelőt. Nem volt kétséges, hogy a helyzet meg fog oldódni, de a hogyan, az teljesen rejtve volt. Másnap ajnalban Feri kísérője futni indult, és az útja során itt is, ott is egy-egy csavar mosolygott rá a földön. Mire vissza ért Ferihez, már egy marék csavar, és alátát volt a kezében. És láss csodát! Mind, MONDOM: MIND! kellett a szereléshez! És egyel sem kellett volna több. :)

Ritus mondta:

Igen, Anisha az újban nem engednek teremteni pl. engem, én csak véletlenül tettem ezt és ki lett radírozva, teljesen az Égre kell hagyatkozni, nem könnyű….:)) de jó kis lépkedés előre. Nekem tetszik, bár megpróbálja az embert időnként a hogyanja az Istennek, de ugye tudjuk fentrőkl csak jó jöhet :)))
Szép napot Mindenkinek!
r.

Körmendi Rita mondta:

Kedves Anisha!

Borsódzott a bőröm, mikor olvastam soraid…
Ki is írom magamnak emlékeztetőül!! :)
Mindenkinek hasonló csodákat kívánok!!
Áldás!
R.

LIVIA mondta:

Köszönöm! :-)