Csillagüzenetek

Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában

2010. ápr. 08

Engedjétek meg, hogy megosszam veletek, hogy a maja naptár szerint, a pénteki napon kezdődő új egység (Tzolkin) milyen üzenetet tartalmaz. A számomra fontos részeket, amelyeket nagyon fontosnak tartok tudatosítani, kiemeltem. (forrás: http://majanaptar.freewb.hu/)

Holnap (04.09) lesz a Tzolkin naptár első napja! Újra kezdődik a tábla a Vörös Sárkánnyal.

A maják több naptárt használtak, a Tzolkint, ami 260 napból áll és megegyezik az ember fogantatásától a születésig eltelő idővel, és a Haabot, ami 365 napból áll és megegyezik a Föld Nap körül  alatt megtett idővel. A két naptárnak 52 évente van átfedésük egymással.

A Tzolkin első Hullámvarázsa a Sárkányé.

Az oszthatatlan ősvizek, a teremtés első hangja.

?Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.?

A Sárkány Hullámvarázsban új lendületet kaphat életünk. Bátran vágjunk bele új dolgokba! Ez az energia aktív cselekvésre ösztönöz. Szinte érezzük, hogy végre felébredünk, beindulnak dolgaink.

Ez a teremtés elsődleges spirálja, kinek arca úgy látható, mint az Ősanya, szent egye­sülésben Isten spiráljával. Imix ajándéka a születés ereje, a lehetőség, hogy azzá válj, aki vagy, fenntartás, támogatás és energia kitermelés szü­letésed után. Imix jelképezi az erős, védelmező szülőt, aki táplálja az isteni gyermeket az odaadás erejével, szeretetteljes támogatással, ami a befogadó-készségből és az ősbizalomból ered.

Az ősbizalom azt jelenti, hogy garanciák nélkül hozol döntéseket, tudva, hogy az isteni vezettetés mindazzal ellát, amire utadon szükséged lehet. Azt jelenti, hogy minden percben újra és újra döntést hozol, feltétel nélkül megbízva szíved bölcsességének kormányzásában.

Fontos az adás- elfogadás egyensúlya.

Árnyékoldal: Az ősbizalom és a túlélés témái, ?nekem túl kevés van?, az anya-energia problémái, a méltatlanság ?nem érdemlem meg? érzetei, mindent meghatározni és uralni vágyó tendencia, kiszolgáltatottság, a mindig újrakezdés csapdája, kiszámíthatatlan hevesség
Fényoldal: Ősanya / ősasszonyi tulajdonságok, a szülés és születés ereje, az élet forrása, anyaenergia, táplálék / táplálás (mind testi, mind lelki), ősfolyam / ősvíz, eredendő bizalom, kezdeményező erő, elsődleges mozgató energia, személyes vágyak és belső igazságok, az adás-elfogadás / befogadás kérdései és egyensúlya

Tölgyfa Mária

62 hozzászólás

Erzsébet mondta:

Kedves Balázs!
Ez fantaszikus! Holnap kell egy állás ajánlatra választ adnom, amin eddig gondolkodtam, hogy el merjem-e vállalni, képes leszek-e rá!
Itt a válasz:”feltétel nélküli bizalom az isteni gondviselésben”
Köszönöm nektek és az égieknek! IGEN-t mondok!

Szeretettel: Erzsi

nashita mondta:

Úgy értelmeztem, hogy az árnyékoldal azt jelenti, hogy akadályozott az Isteni Gondviselés formájában a bizalom, a fényoldal pedig az, ami elősegíti.
Jól gondolom?

Pipacs mondta:

Hogyan lehet a mindig újrakezdés csapdáájától megszabadulni?
Hogyan bízhatok meg a saját megérzéseimbe, ha egyik pillanatban ezt érzem, határozottan, a másik pillanatban pedig ugyanezt (amiben néhány perce még biztos voltam) teljes mértékben meg tudom cáfolni, úgymond “le tudom magam beszélni róla”?

Kedves Balázs! Ha erre tudsz valami taktikát, gyakorlatot, bármit, szívesen venném jótanácsaidat. Hogyan bízhatnék magamban, és mikor bízhatok magamban???

Kiss Balázs Kunó mondta:

Egyszerűen kezdj el megbízni magadban. :) Hagyd a sok agyalást, és csináld. Tök mindegy, hogy mit – pont ez a fajta két-ség, ami megöli a bimbót benned.
Csak csináld: nem tudsz rossz helyen lenni. :) Tapasztalsz, és ha esetleg pocsolyába is lépsz, később nem fogsz. De ha sose lépsz bele, mindig cáfolhatsz meg lebeszélhetsz…

Csak csináld. :)

Balázs

MErika mondta:

Kedves Pipacs! Tényleg csak csináld. Vállald be, vállad fel amit éppen érzel abban a pillanatban, amikor éppen lépni tudsz. Nekem ez segített. Meg a megnyugvás, amikor rájöttem, hogy úgyse tudom meglépni, nem kapom meg a lehetőséget az olyan dolgokra, amiknek nincs tere, akármennyire is az adott lépés tűnt a legmegfelelőbbnek egy adott pillanatban. Tehát nagyon nem szúrhatom el. :)
És mi van, ha tényleg azért vannak a kétségeid, hogy megtapasztalhasd önmagad, sokféle szempontból? Hogy olyan élményekkel, egy olyan képpel rendelkezhess, amit másképp nem kaphatnál meg? Mi van, ha egyszer pont annak a sok újrakezdésnek, látszólagos tévedésnek a tapasztalatára lesz szükséged ahhoz, hogy valamit átláthass és megléphess?
Mi van, ha mindez azért van, hogy szárnyakat kapj, bátor lehess, merj akarni és felvállani amit gondolsz?
Nem lehet, hogy arra próbálnak rávezetni a kétségeid, hogy ne nyomd el magad, merj szembenézni azzal, amit szeretnél? Azzal, amit valójában szeretnél? Hogy merd teremteni az életed?…

Mónika mondta:

Én is úgy “kezdtem”, hogy úgy döntöttem, elegem van a kétségekből és ha más is, én is meg tudom csinálni. És elkezdtem hinni magamnak. Főleg annak a hangnak, ami olyan halkan és valószínűtlenül szólalt meg bennem, hogy szinte észrevehetetlen, rögtön elhessegethető volt reális agyammal. Na AZT kell mégis figyelembe venni, azt a hangot! Később a hang egyre erősebb, végül határozott irányt mutat, nem is jut eszedbe más lehetőség, tudod biztosan a választ és hogy a válasz teljesen természetes és neked azt kell tenned, arra kell menned. Nagyon jó! Próbáld ki! :)

Éva mondta:

És arra van valamilyen hozzáértő véleményetek és magyarázatotok, hogy én is hallottam már ezt a belső hangot pár évvel ezelőtt egyre erősebben, még hátra is fordultam, h áll-e ott valaki…de sajnos már évek óta csak a zenei A hangot hallom (fülzúgás?), ha befelé figyelek. Vagy talán azonosultam a felsőbb énemmel? Vagy nem jut el hozzám a hang, mert én gátolom valamiben? Pedig azt hiszem, h elég gyakorlott vagyok már, h bármikor bármilyen erősségű külső hangnál is tudok befelé figyelni, de egy ideje sajnos már csak a “fülzúgást” hallom.
Válaszra várva, Éva

Ritus mondta:

“Egyszerűen kezdj el megbízni magadban. Hagyd a sok agyalást, és csináld. ”

Éppen ez jutott nekem is eszembe: Feltétel nélkül bízom az Isteni gondviselés forrásában vagyis bízom magamban, a belső hangomban, ami az Istentől való. :)
R.

Mónika mondta:

Én két esetre tudom levezetni a fülzúgást:
1. Vagy a süketség első jelei jelentkeznek rajtad,
2. Vagy erős Energiák vesznek körül.

Reméljük nem az első az igaz.
A másodikról volt szó a fórumban, hogy elvileg az nagyon pozitív jelentőséggel bír, ha a zenét is, olyan ciripelésjellegűt hallassz. Én is szoktam mostanság, elég gyakran. (Megfordult a süketség a fejemben az én esetemben is.)

Azt hiszem ha nem süketülsz meg hamarosan, akkor csak szimplán nagyon fejlett lehetsz spirituálisan! :)

izabell mondta:

Sziasztok!
A fülem nekem is zúg, már rég, de én tudok mást is produkálni! Két napja a fülcimpám tele van kiütéssel, pattanással, amik csak simán pirosak, és viszketnek. Évekig volt ilyen az arcom, hogy hol előjöttm hol elmult, mostanában a homlokom, ne de hogy a fülem?
Van ötletetek, hogy mi lehet ez?
Ez a váltás engem elég jól megvisel.A szemeim fájnak, és olyan furán szédülősen rosszul vagyok, és nyom a mellkasom.
Most akkor emelkedek, vagy mégsem?

Mónika mondta:

Hát persze hogy emelkedsz! Remélem. Figyelj! Nem lehet, hogy ez egy szimpla bőrbetegség? Orvos látta már???

Mónika mondta:

Én is szarul vagyok. De én már megszoktam. :D

Mónika mondta:

Egyébként mindig nekem is nagy fordulatok előtt voltak valahogy kiütéseim, úgyhogy ki tudja? Én sem értettem akkor.

Trinity mondta:

Érdekelne ez a fülzúgás történet. Tud erről valaki még valamit? Esetleges forrás megjelölés… /ha nem a süketség első jele :D/

izabell mondta:

Nem orvos nem látta, de nem is áll szándékomban megmutatni neki.
Hátha Balázs tud rá mondani valami frankót.
Hahó Balázs! Tudsz?

A fülzúgás biztos nem a süketség jele. Állitják a hallásunkat (is).
Szerintem.

Mónika mondta:

Szerintem is. Főként viccnek szántam! :) Remélem nem haragszol Izabell!!

Egyébként orvoshoz én se járok!

izabell mondta:

Persze, hogy nem haragszom!

De lenne egy kérdésem:
Ezek a nagy bolygóállások, meg Tzolkin fordulók, és a Plútó meg a társai. Mennyire determinálnak vajon, és mennyire kell odatennem a magam szándékát/tettét?
Csak azért kérdezem, mert én a környezetemben nem tapasztalom, hogy a Plútó, vagy bármi más fenekestől felforgatná az életüket az embereknek. Persze az emberek zömét nem ismerem, de az ismerőseim körében nincs nagy változás. Még kicsi sem.
Nem lehet, hogy túl egyszerü lenne a bolygóktól várni a megoldásokat?
Ugy mint Jézus. Meghalt helyettem, persze, nekem már csak az a dolgom, hogy figyeljem merről repül a sült galamb. :)

Mónika mondta:

Izabell,

Szerintem a bolygóállások mindig csak erőhatásokat jelölnek, amiket vagy kihasználsz azzal, hogy a megfelelő, kedvező bolygóállás idején cselekszed azt amit akkor meg kellene, vagy akár hagyhatod eltűnni a kedvező bolygóállást és hagyhatod, hogy a sült galamb a szádba repüljön. Persze ez nem konkrétan rólad szól, hanem általánosságban beszélek. Csak akkor változik valami, ha cselekszik is az ember, viszont a cselekedet megfelelő időpontját jó előre is tudni!

Juli mondta:

A fulzugas temahoz csak annyit tennek hozza, hogy par eve beszelt errol a Tobias, miszerint, ilyenkor jeleznek felenk, megnyomnak egy csengot, hogy befele figyeljunk. Probaljuk meg ilyenkor a gondolatfonalat megallitani egy pillanatra. Mar nem tudom melyik ev, melyik honap, de kb 2-3 eve olvastam rola.Csak ennyi, hozza tartozik az (at)alakulashoz, biztos nem suketul meg ennyi ember csak ugy szervi baj miatt. :)

Éva mondta:

Én bízok a 2.- ban! optimista lévén, hahaha
De komolyra fordítva a szót: miután elértél egy bizonyos spirit. szintet, vissza lehet esni a semmibe, ahol egy üres csőnek érzed magad, ahol csak átmegy minden, de nem marad meg semmi? Egyszerűen üresnek érzed magad?

izabell mondta:

És az baj-e, ha nekem nincs vágyam, tervem, célom? Hiába van itt a Plútó, hogy segitsen a változásban, egyszerüen halvány fogalmam sincs, hogy merre induljak, induljak-e? Hogy mi végett vagyok itt? Szükség van-e rám valahol, vagy csak annyi, hogy teszem a napi rutint?
Én már annyiszor kezdtem ujra, annyi ötletem volt, amit jobbára lenyult valaki, és ő vitte sikerre. Egy jó pár éve semmi! Mintha várnék. De mire? Vajon egyszer csak magától elindul valami, vagy bizony-bizony a sült galamb nem fog erre repülni. De ha nem tudom, hogy hová képjek, akkor hová lépjek?
Ilyesmi ürességre gondoltál?

Judit mondta:

Sziasztok !

Epp most olvasom immar masodszor a csillagekszer bemutatasat.Van egy olyan erzesem, hogy lehet hogy sokunknak megoldas lenne.

Jol gondolom e Balazs, vagy tevedek ?

Itt mondjuk elsosorban Izabell rad gondoltam, na meg sajat magamra.

Ami a valtozast es a tulfeszitettseg erzeset illeti, haat mit mondjak… Kb. 1 honappal elotte, neha olyan feszult voltam hogy egyszeruen vagy kibujtam volna a borombol, vagy vilagga akartam futni, amig az erom birja. Tartott kb 1 v. masfel oran at (persze utana szereztem tudomast a nagy valtasrol(tudom kicsit lemaradtam)neha egeszen hajnalig, ugy hogy neha csak 4- 4.30 sot hajnali 6 kor elajultam a idegesseg okozta kimerultsegtol.

Kihatott rendesen a parkapcsolatomra is -kb. ekkor kezdtem el fogyasztani a 21. szazad fenytaplalekat es a parom valtig hajtogatta, hogy ettol van. Ma mar tudom, hogy nem. Rengeteget vitaztunk es nagyon turelmetlen voltam, nem ismertem magamra.

Mar 15 eve reikiskent gyogyitjuk magunkat a lanykammal egyutt es altalaban nyugodt kiegyensulyozott eletet elunk. Ezert volt szamomra orjito ez az idoszak. Es most jon az erdekes felismeres-
amire most jottem ra. A termek nem csak fizikalisan tisztitott, hanem spiritualisan is nagytakaritott bennem.

Eredmeny- szuper jol alszom, reggel ujjaszuletve ebredek (elotte nem tudtam meditalni sem)most csodalatosan meditalok. Abszolut nyugodt es kiegyensulyozott vagyok, kevesebbet eszem es ugy erzem enyem a vilag es mi az amit megtehetek barkiert es Foldanyacskaert. Akin csak tudok, mindenkin segitek meg anyagilag is.Pl. baratnoimnek elindulni egy sikeres uzletben.

Epp eldontottuk a parommal, hogy na mostantol beke es csak szeretet, dedelgetes, kedveskedes honol a csaladban- mikor ejszaka olvastam a kezdet es a veg cimu uzenetet es a hozzaszolasaitokat, amit igen nagyra ertekelek.

Nagyon koszonom mindenkinek, csodalatosak vagytok, nagyon sokat segitetek.

Ami zavar, hogy ugy erzem nincs eleg idom elolvasni a rengeteg informaciot ami minden oldalrol ram zudul. De tulelem.

Hat szep almokat mindenkinek es kellemes fejlodest es tulelest.

Isten aldasa Mindannyiotokra es az Angyalkak segitsenek.

Judit Floridabol

Jolee mondta:

Kedves “Fülzúgós”!
Én megértem hogy nem akarsz orvoshoz menni,de legalább keress 1
kineziológust. Arra gondoltál már hogy esetleg a nyakcsigolyáid
jól el vannak meszesedve? Nem számít hogy fiatal vagy!

Judit mondta:

Kedves Izabell !

Nem tudom, messze laksz e Szekesfehervartol? Ugyanis ott lakik egy olyan kineziologus csaj, aki nem csak hogy old hanem ha nem a spiri fejlodesednek megfelelo utat jarod, akkor raterel a helyes utra.
Iden keszulok haza es en is mindenkeppen meglatogatom.
ha gondolod segitek szivesen.

Isten hordozzon puha tenyeren !
Judit Floridabol

Mónika mondta:

Én is tiszta rehabos vagyok néha… :D

izabell mondta:

Ó, köszönöm a segitő szándékodat! Azt hiszem nem vagyok abban a helyzetben, hogy visszautasitsam.
Hogy messze lakom-e Székesfehérvártól? Az én olvasatomban igen, na de Floridához képest???

Kiss Balázs Kunó mondta:

Válaszok, amiket kérdeztetek. Mindenki megtalálja magának… :) :) :)

————
Az van, amiben hiszel. :) Ilyen egyszerű az élet.
————
A bolygók nem hatnak – a bolygók MEGJELENÍTENEK. Hogy mit? Ami Benned van. :)
————

Judit mondta:

Hat igen, kicsit messze vagyunk, de mar nem sokaig. Epp a nagy valtas, valtozas miatt megyunk haza. Ugyanis tobb helyrol kaptuk az infot, hogy Erdely, meg kornyeke az a hely, ahol szinten lesznek
gondok, de ott a legkevesbe. A nagy pillanatban egyutt akarunk lenni a csaladdal es baratokkal.

Izabell, ha gondolod, szivesen megadom a kineziologus csajnak a telefonszamat.

Sok szeretettel
Judit FL-bol

lujzi mondta:

Most itt az idö elkezdeni amit tanultam és bennem lévö tudás ezt egyre jobban éreztem,de ez az irás bizonyságot hozott,hogy tényleg bátran kezdjek bele.Köszönöm.Szeretlek Beneteket Lujzi.

izabell mondta:

Szia Balázs!
Kérdezhetek még egyet?

Az van, amiben hiszek, oké. A földi tudatommal? A kis okos fejemmel?
Vagy a tudatalatti felülír mindent, és az van.
Mert gondolom a bolygók is azt jelkenitik meg.

Bocs, ha nagyon amatőr dolgot kérdeztem!

Neon mondta:

IGEN. A TEREMTŐ ŐSHANG már az EMBERBEN szól.

ÉLET KORONÁJA

A SZENTÉLY megdobban
ORION megvillan
LUCIFER lepottyan
SZÉTH szeme fellobban
SZŰZ szíve megmoccan
A KÍGYÓ ébren van
A TOJÁS felrobban
S AZ ÚJ NAP? FELVIRRAN.

2008. nov.19.
2010. ápr.10.

Pipacs mondta:

Köszönöm szépen mindenkinek a biztató szót.
Tudjátok, mindig olyan voltam, hogy a szívemre hallgattam (valószínű azért találtam erre az oldalra is). És meg is tanultam a belső hangomra hallana. Keveset csalódtam.
Viszont az a kevés csalódás az nagy volt. És “szívtájéki”. Olyankor mindig a szerelem volt terítéken. Azzal valahogy hadilábon állok. És már nem merek a belső hangomra hallgatni, mert amit eddig ennek hatására tettem, kudarcba fulladt. Tudom, hogy ez is egy lecke számomra. Talán életem legnagyobb leckéje. De egyedül rettenetesen nehéz ezt megoldani.
Bíznom kell magamban és a tetteimben?
Egyszer az ész dominál, egyszer a szív.
Adjak utat 100%-osan a szívnek?

Örülök, hogy ennyi jóindulatú és segítőkész emberre találtam itt!!!
Köszönöm!

Pipacs mondta:

És Balázs!
Ha folyton pocsolyába lépek, mikor a belső hangra hallgatok? Vagy csak pocsolyának látom a dolgokat, és jól teszem ha a szívemre hallgatok?
Azt hiszem a kérdésekben benne is vannak a válaszok.
Remélem.

Pipacs mondta:

Már félek belelépni a pocsolyába :)

Neon mondta:

Kedves Pipacs!
…és Mindenkinek, ki olvassa.

E világ még a Sátáné, és mindaddig, míg a Krisztus el nem jön másodszor, és el nem hozza az Élet Koronáját az embernek, addig mindazok, kik az Ő Lelke szerint cselekednek és cselekedtek a múltban is Ő általa szólva, nem járt más, csak Kereszt fizetségképpen. Nem tudtad, hogy ennek így kell lennie ? De mindennek hamarosan VÉGE. Mert MAGA az ÚR jött el Hozzátok, és vívja meg a Harcot, immár az Utolsót. A Harc színtere Bennetek van és az Ő Szelleme a Megszabadító. Boldogok, akik hallják az Ő Hangját munkálkodni Önmagukban.

Tarts ki mindvégig, és Néked adom az Élet Koronáját.

Neon

Éva mondta:

Húúúúú, Neon!
Ne ijesztgess! (Szinte látlak magam előtt hosszú fekete reverendában a hatalmas, sötét, nyirkos, dűledező alagsorban, miközben kinyilvánítod a sajátodnak hitt igazságodat!…)

Ugye fogsz még nevetni…?!
Éva

Ani mondta:

Szeretném megosztani Veletek, a tapasztalatomat: 52évemet betöltöttem (pairon, mert igazából 20-nak érzem magam) és az azt követő nyáron, tavaly augusztusban a Csángó földre mentünk busszal.
Juditnak a megnyugtatására mondom el, hogy nem izgulok a Csángó testvéreinkért, noha nem a Kárpát-medencében, sem nem Erdély földjén élnek, UGYANIS NEM A HELY határozza meg ezt a változást :))) bennünk zajlik le, úgy gondolom, én már túl vagyok rajta 1 éve és köszönöm, jól vagyok. Nem hiszem, hogy bármi lenne olyan, amitől tartani kellene… kis élelemtartalék jó ha van otthon és nem árt érteni a földműveléshez, hogy tudjuk azt, hogy nem az üzletek polcain terem meg az élelem… de nem szabad félni semmitől… szerintem kizárólag egyéni átalakulás szükséges, hogy megtaláljátok önmagatokban ti is az élet koronáját (amit én már feltettem a fejemre is :))) azért merem leírni, mert sok éves munkámba tellett, mire ezt a tapasztalatot elmondhatom… nem féltem a Csángó testvéreinket a változás időszakában, biztonságban vannak a Kárpátokon kívül is, mert a SZÍVÜK TELI VAN SZERETETTEL és nincsen bennük fél-elem, hanem tudás van velük, ISTEN TUDÁSA. http://www.klezse.atw.hu/

Zsuzsi mondta:

Az lehetséges, hogy már péntek előtt is készülődött valami, ugye? Mert én már régen, november elején lesz 10 éve, benne vagyok egy helyzetben, ami az utóbbi napokban olyan erősen “folytogat”, hogy gyakorlatilag nem is tudok nem beszélni róla. Párkapcsolati “probléma”, szitu, helyzet, és már szerdán is úgy éreztem, hogy szinte futnak ki a számból a szavak, a mellkasomból törnek fel, mint a láva, a szívem hevesen vert, azt hittem, ez olyasmi, amire azt mondják: tudatalattiból feltörő érzelmek. Nem tudom, mi jöhet még, de hiszek abban, hogy hosszú évek után győz az igazság, a szeretetem és az a hűség, amivel minden bajban és nehézségben kitartottam emellett a kapcsolat mellett! Úgy érzem, most én következek, most értem kell áldozatot hoznia… és ezt már hangosan ki is mondom, jelzem az igényeimet szóval, metakommunikációval, tekintettel, mindennel. Balázs! Szerinted ez az állapot összecseng a csillagállásokkal. TE érted ezt? Olyan régen hallgatok, miért pont most kezdtem el IGAZÁN megszólalni?! Megtisztelnél a válaszoddal! Köszönöm! :-)

izabell mondta:

Bocsássátok meg nekem, ha megint okvetetlenkedek, de szeretném jól érteni a dolgokat.

Neon! Tényleg lesz olyan, hogy a gyerekek szaladnak a hírrel, hogy -Jézus jön az utca végén!
Lesz egy időpont, amikor mindenkihez eljön egyszerre? Vagy mindenkihez személyesen külön-külön, amikor megérett rá?

Évának, és mindenkinek:
Tényleg a pokolban vagyunk, és itt nem a Fény az úr.
A Föld a harmadik dimenzióban volt, és most emelkedik, már a negyedikben vagyunk, és az bizony a pokol.És mint tudjuk ennek a bizonyos helynek meglehetősen sok bugyra van.
Bár egyes források szerint a Föld már elérte az ötödik dimenziót,csak mi emberek tökölünk még, és fujjuk a régi nótát.

Sokan nem is azért születtek most a Földre, hogy emelkedjenek, hanem hogy kiéljék a végyaikat, mert most erre igen jók a lehetőségek.

Én igy tudom. És Ti?

Most jutott eszembe, elmondom, hátha valaki még nem tud róla. Aki emelkedni szeretne, csak mások által tud. Tehát segiteni kell másoknak emelkedni, és ők fognak tolni engem/minket.

Vali mondta:

Először merészkedem leírni gondolataimat így, a nyilvánosság előtt, mert látom, csupa hasonló cipőben járo, szivélyes emberrel találkozok itt, ezzen az oldalon. Belsőleg talán érzem is már a válaszokat kérdéseimre, de annak ellenére tanácstalan és sokszor bizony depressziós is vagyok. Hozzátok fordulok, kedves hozzászólók, mi lenne a tanácsotok gondjaimra. Már több mint 20 éve foglalkoztatt a szellemi fejlődés, de úgy érzem, egy helyben topogok. Egész életemben mások voltak azok, akikért éltem,mindenkin segítettem, mindenkit szolgáltam, de vissza csak pofonokat, hálátlanságot kaptam. Anyukám már 45 éve segítségre szorul,mindkét keze mozgás sérült, 20 éve egyedül élek vele, és gondozom, már 90 éves. Köszönetet nem kapok, csak korlátozást. Már nyugdijjas vagyok,habár még dolgozok, de még nem éltem szabadon az életemet, nem járhatok tőle sehova,hozzám senki nem jön. Nincs baráti köröm, semmi társaság. Van két fiam, aki csak akkor keres, ha valamire szükségük van.Az évek során sokat olvastam, főleg ezotériát, próbálkoztam természetgyógyászattal, asztrológiával is, de minden félbe szakadt. Ha befele fordulok, és szívből jövő fohászok hadják el elmémet, kitárul felettem egy “zsák” és hullanak rám a mindenféle komoly problémák. Így már imádkozni sem merek, még örülni sem valaminek, mert rövid időn belül romokban az életem. Relaxálni, meditálni – Istenmencs! Sehogy sem sikerül előre haladnom, ha leálok, akkor meg semmi sem tőrténik…így hát nem csoda, hogy gyakran elszomorodok, és értelmetlennek vélem ezt a világot. Mostanára ki vagyok teljesen borulva, és a tehetetlenség már inkább a türelmetlenséget és gyakran a dühöt és a haragot hozza ki belőlem, ami miat aztán gyötör a lelkiismeretem. Hát ilyen csapdában élek. Nálam van a kalitkám kulcsa, tudom…magamnak köszönhetem az “életem”, de sajnos, mégsem látom a kiutat ebből a lehetettlen helyzetből. Nektek mi lenne a véleményetek???

Bölcsföldi Lászlóné mondta:

Kedves Mindenki!
Ahogy olvasom a kérdéseiteket és a kétségeiteket,bennem is felmerülnek kérdések!?Pl. miért nem mertek igazán befelé figyelni?
Ha kizárjuk a külvilágot és úgy fogalmazzuk meg a kérdéseinket,kétségem nincs afelől,hogy megkapjuk a pontos,számunkra érthető választ.De ehhez valóban az EGO-t ki kel zárni.Sok gyakorlással,és nem hagyni a gondolatainkat csapongani,HIHETSZ benne,hogy a pontos válasz érkezik meg.Pontosan amire akkor van szükséged!Ja persze,ha nem merjük elhinni,hogy ezzel van dolgunk és épp így!Az nem A MINDENSÉG problémája,hanem az enyém.És ha figyelünk a jelekre,azokkal szembesülök amivel dolgom VAN!Se többel,se kevesebbel.Csak és kizárólag a sajátomat oldjam meg. És biztosak
lehetünk abban,akkor tudok mások számára is hiteles segítséget nyújtani.Ha én magamVAGYOK!
Kedves fül problémások,javaslom merd meg hallani,amit annyira nem szeretnél hallani,garantálom megszűnnek a problémák.Merjünk,abban hinni sosem vagyunk magunkra hagyva feladatainkra!

Szeretettel ölelek mindenkit:Irka

Mónika mondta:

Kedves Vali!

Ismerek valakit aki talán segít, kibonthat, szavak nélkül, csak szeretettel. Ha bejössz a fórumra, privát levélváltást követően megadhatom elérhetőségét!

ÜDV!

Mónika (Monita)

Zsuzsi mondta:

Kedves Valika! Elképedve olvastam a soraidat, és bevallom, kicsit el is szégyelltem magam. Nagyon nehéz helyzetben vagy, valóban, nem vagy már 20 éves, ez is tény, DE amikor azt írod, hogy amint befelé figyelsz, és óvatosan elkezdesz “szembesülgetni” (bocsáss meg a hülye, magyartalan kifejezésemért, de talán érted, mit akarok ezzel mondani), akkor azonnal úrrá lesz rajtad a pánik, a kapkodás, hogy Úristen, hol is tartok én, milyen életem is van nekem, mi lesz velem holnap, holnapután, egy év múlva, 5-10 év múlva? Ez a sorsom, hogy a 90 éves édesanyám gondozásán kívül nem sok lehetőségem van?
Megértem, hidd el, maximálisan, hogy nagyon ijesztő ez a perspektíva. Ugyanakkor az is tény, hogy édesanyád nem él örökké. Ha már nem lesz veled, jó érzéssel fog eltölteni az, hogy amíg tudtál, a segítségére voltál, nem az ÉN-ed, hanem a szíved vezérelt. Tudom, hogy 20 év rettenetesen sok idő, társ, barátok nélkül főleg, de gondolj arra, hogy ez valamiféle erőpróba volt az életedben, amit neked így KELLETT végig csinálni. Másnak sem könnyű, neked ÉPPEN ez jutott. Van még lehetőséged bármire. Élhetsz még társasági életet, ha azt szeretnéd, lehetnek barátaid, ahányat csak akarsz, hiszen végső soron a Te életed, Te irányítod most is azzal a döntéssel, hogy az édesanyáddal maradsz, amíg neki erre szüksége van. A Biblia szavaival élve, a jutalmad sem marad el, elsősorban nem lesz lelkiismeret furdalásod édesanyád halála után a hűséged miatt, másrészt pedig legyen előtted ez a pár sor, ami nekem is sok-sok kétségbeejtő helyzetben adott már óriási erőt és kitartást: “Megparancsoltam neked, hogy légy erős és bátor. Ne félj és ne rettegj, mert veled van Istened, az Úr, mindenütt, amerre csak jársz! Senki sem állhat ellened egész életedben. Veled leszek, ahogy Mózessel is vele voltam. Nem maradok el tőled, nem hagylak el.” Kell ennél több?
Szeretettel ölel:
Zsuzsi

angyal_56@freemail.hu mondta:

Valika!!!
Szívesen barátkozom Veled, keress meg az e-mail címemen,
hasonló helyzetben voltam és azért sem adtam fel soha, és kijöttem belőle, valóban nagy jutalommal :))) ítj ha szeretnél…

Judit mondta:

Kedves Balazs !

Bocs, de meg nem kaptam valaszt arra, hogy miert oly nehez jo parunknak bejutni a forum oldalara ?

Es bocs tevedtem nemcsak az Erdelyi resz, hanem egesz Nagy Magyarorszag terulete a Szuzanya vedelme alatt all.

Neon mondta:

Kedes Izabell !

Jézus nem fog jönni az utca végén, de az elképzelhető, hogy mindazok, kik megkapják az Ő erejét magukban, azok képesek lesznek csodákat végbevinni. A dimenziókra nem érdemes figyelni, a szeretetre, amit adni tudunk másoknak, arra annál inkább. Mint ahogyan Te is írtad a soraid végén.
Ne azt nézzük mit kaphatunk, hanem azt, mit adhatunk. És amit adni fogunk, azt fogjuk kapni.

Kedves Vali !

Igazán tiszteletreméltó, hogy ily hosszú időn át viseled kereszted, bizony sokan vannak így. Próbálj meg hinni abban, hogy erőd éppen addig elegendő lesz, mígnem sorsod jobbra fordul.
Elégedj meg azzal, mit az élet tálcán kínál eléd, és tégy meg mindent azért, hogy békében segíteni tudj másokon körülötted. És egyszer a jóért meg fogod kapni jutalmad.

Mónika mondta:

Sziasztok!

Ha nagyon nehéz bejutni Balázs fórumára, akinek kell az a bizonyos elérhetőség, annak leírom ide a mail-címemet, hogy ne legyen annyira bonyi a helyzet.

Sziasztok!

Judit mondta:

Ez igy igaz en is mar 2 napja probalkozok vele, remenykedve de persze sikertelenul
Sok szeretettel es csodalatos hetveget kivanva Minden kedves Csillagmagnak.
Judit FL (Floridabol) csak azert mert masik Judit is van.

Judit mondta:

Bocs ha nem ide tartozik, de a forumba kepyelenseg bejutnom 2 nap ota.
Olvastam,ex jomagam is szemelyesen is megtapasztaltam, hogy az anyosokkal sok a gond. Tamadt egy otletem -meg kellene nezetni az anyos szot hogy hanyas szammisztikailag. Ugyanisnekem maga a szo mindig is nagyon antipatikus volt.valoszinuleg mindig az anyosokkal valo gondot, torteneteket idezye fel, amikey innen onnanhallottunk es ha az NLP re(neuro lingvisztikus program)lehet van benne valami.Szerintem maga az anyos sot apos szo isrideg,baratsagtalan, elutasito szo, amely valosaggal taszit.

Ezzel szemben mennyivel szebben hangzik, megha hosszabb is a parom Edesanyja,Edesapja.
Probaljatok felcserelni a ket csunya szot e ket baratsagos, melegseget, szeretetet sugarzo szoval.En elvaltam meg 86 ban es nemsoka avolt parom szulei mindketten elmentek. De aki gondolja probalja meg. Kivancsi vagyok az eredmenyre.

Sok sikert mindenkinek !
Szeretettel

Judit FL

izabell mondta:

Balázs!
Köszönöm azt a válaszod, amiben az állt, hogy a bolygók nem hatnak, hanem megjelenitik ami benned van.
Bevallom férfiasan, hogy első-második-harmadik olvasatra sem tudtam igazán mit kezdeni vele, mignem!
Elmesélem nektek a ma reggeli felismerésemet, hátha van akit előrébb visz.
Szóval:
Közel 3o éve magam varrom a ruháimat, és egészen kicsi lány korom óta divattervező akartam lenni, holott fogalmam sem volt mit is jelen ez. A divatot fiatalon sem követtem, soha nem is tudtam mi a divat, hanem magamnak csináltam, és azt követtem. Aztán felnőttem lassan, tudjátok, férj, gyerek, pénztelenség….. a mindennapok banalitása…. mignem eljutottam oda egy pár éve, hogy ugy éreztem, nem tudok varrni. Mintha elfelejtettem volna. Az elmém tudta, hogy ez nem igaz, nem lehet igaz, és mégsem ment. Bár bespajzoltam sok szép ruhaanyagot, elvégeztem a szin és stilustanácsadó iskolát, sokat olvastam a szinekről, alapanyagokról… szóval az öltüzködés témaköréről. Már-már megszállottan, mintegy a szenvedélyemet követve. Rengeteg rajzom van, komplett kollekciókkal évszakonként.
Egyszer jó pár éve találkoztam egy látóval, megkérdeztem, hogy mondja már meg, mi a csuda az életemben ez a különös vonzódás a rongyokhoz? Mire ő azt mondta, ne nevezzem őket rongyoknak, ők az én szellememnek a megnyilvánulásai.
Na jó, és???
És sokáig semmi.
Tegnap délután “csak úgy” eszembe jutott a fekete szin. És mellé az az érzés/gondolat, hogy juj, én többet nem akarok fekete ruhát! (sokáig, sok fekete ruhám volt) Persze az egóm mindjárt lereagálta a dolgot, hogy jah, persze, hiszen tavasz van.
És ma reggel zudultak rám a gondolatok! Persze, hogy nem tudok varrni, hiszen soha nem vállaltam föl magam/a ruháim, ugy igazán, belülről. Nem azért öltözködtem, hogy lássanak, hanem, hogy eltakarjam magam. És igenis ki kell állni, és felvállalni, és büszkének lenni rá/magamra, hogy nézd, ez vagyok én! Ez van nekem! Gyere mutatom, segitek! Gyönyörü vagyok, mindenki gyönyörü, nem számit hány éves vagy, és hány kiló!
Biztos nem fog elsőre sikerülni, hiszen a réginek még mindig tul nagy hatalmat adok, de SZÁNDÉKOM igenis megváltozott!

Köszönöm Balázs, hogy olvashatom a soraidat, és Nektek is, hogy vagytok, és köztetek lehetek!
Majd néha kérdezzétek meg, hogy hol tartok, nehogy visszacsusszak.
Hát belőlem ez a drága fekete gyöngy Plútó ezt hozta ki. Önmagamat? Még kicsit félve, szégyenlősen merem kimondani/leirni.

Látjátok, nem hiába rágta rojtosra a fülem a Szellemem! És a szemem is azért fájhatott, mert nem voltam hajlanó az istennek sem ugy látni ahogy illik.

izabell mondta:

Engedjetek meg még egy gondolatot.
Persze, hogy 1o évig nem változott az életem, csak egyre lejjebb csusztam. Miért, én változtam? Aha, ja. A nagy fenét!

És ugy érzem, azzal is nagy “bűnt” követünk el magunk ellen, ha alul értékeljük mgunkat.

Pipacs mondta:

Kedves Vali!

Szerény véleményem szerint (bár egyáltalán nem vagyok szakértő, sőt, magam keresztjét én is cipelem …) nem elég a befelé fordulás. A tapasztalatnak éppen annyira nagy jelentősége van, mint a belső gondolatoknak. Egyszer olvastam, hogy “egy gramm gyakorlat többet ér, mint egy tonna elmélet”.
Tartsd meg önzetlen, jó szívedet – a csalódások ellenére, DE NYISD KI!!! nyisd ki a szívedet is, és az egész lényedet. Ne félj az újabb kudarctól. Az ne tántorítsa el kedved.
Biztos vagyok benne, hogy a beteg édesanyád mellett is el tudnál menni egy-egy órára ide-oda emberek közé, társaságba, még ha ismeretlenek közé is. Menned kell. Szerintem édesanyád is azt szeretné, hogy jól érezd magad az ápolása mellett.
Csúnyát fogok mondani, ne vedd sértésnek, de ne várd meg édesanyád halálát, hiába 90 éves. MOST kell elkezdened, amíg még melletted van. Biztos vagyok benne, hogy ő is nyugodtabban menne el, ha látná, hogy jól érzed magad, és úgymond nélküle is boldogulsz.

Baráti üdvözlettel:
Enikő

Kiss Balázs Kunó mondta:

Ha valakinek nem sikerül bejutni a fórumba, akkor írjon nekem egy e-mailt. :) Egyébként nagyon egyszerű, csak regisztrálni kell, és bejelentkezni.

http://csillagmag.hu/impresszum/

Balázs

Mónika mondta:

Kedves Balázs!

Lehetséges, hogy a rendszer lassúságával van baj, habár azt még ezen kívül más is okozhatja. De biztosan nem olyan egyszerű hozzád bekerülni, mert többeknek nehézséget okoz és nem hiszem, hogy a nemtudásuk miatt van feltétlenül. Azt hiszem anno nekem a lassúságával gyűlt meg a bajom.

Bocs, és üdv,
Mónika

Pipacs mondta:

Nagyon szépen köszönöm, Balázs!
Feltétlen jelentkezem még nálad ezzel kapcsolatban.
És én is igyekszem a fórumot használni!

izabell mondta:

Sziasztok!

Nekem ez a fórum dolog nagyon nem jön be!
S mert oda lettem ebrudalva, ott meg nem igazodok ki, és nem érzem jól magam, hát…. ?
Ennyi volt/voltam.

angyal mondta:

http://www.titokfilm.hu/film2/ izabell, ilyen gyorsan semmit nem szokás feladni, puszi :)))

lujzi mondta:

Teszem a lépéseket nagyon segitenek és támogatnak ezt minden nap tapasztalom.Hállás szivvel megköszönöm, ezt az áldást.

Mónika mondta:

“Ősanya, szent egye­sülésben Isten spiráljával” – ez jó! :)

Kerion mondta:

Persze hogy mindenütt ott a dualitás, és egyensúlynak kell lennie. De a belső, külső és mindenfajta egyensúlynak nem egy adott pillanatban , hanem egy adott időintervallumban kell meglennie. Például a 25920 éves perióduson belül a korszakok adják az egyensúlyt. Ezért van a mostani periódus végén a Vaskor legsötétebb bugyra, és a nemsokára következő új periódus elején az Aranykor legfényesebb csillaga.

nuvola mondta:

Sziasztok!

Szerintem, ha már ideszülettünk a Föld nevű bolygóra, akkor Istennek célja volt velünk, illetve tanulnivalónk még akad, hiszen minek lennénk itt. Nekem is kijutott ez és az már az életem során. A tanulási folyamat során éreztem magam szerencsétlennek, elhagyatottnak, de ahogy haladok előre,már azt mondom, hogy mindennek megvolt és megvan a maga értelme. Semmi sem történik Isten tudta nélkül! De mire beláttam, hogy sokkal egyszerűbb lenne feltétlenül rábíznom magam, addigra már jó pár hullámvölgyön túl voltam.
A dualitásban már nem hiszek, mindez csak illúzió. Minden csak az, ami és nem ilyen vagy olyan. Csak a gondolataink által válik két vagy többpólusúvá. Nem könnyű ráébredni a valóságra, kemény munka, de megéri.:)
Szeretettel: nuvola:)