Csillagüzenetek

Fényünnep 2011

2011. dec. 20

Téli Napforduló a Fény ünnepe, a Fény születése ? ennek szimbóluma a keresztény világban a Karácsony ünnepe, a Megváltó születésén keresztül szimbolikusan a Belső Fény létrejöttét ünnepeljük. Évről-évre összegyűlünk a szeretet nevében, és valami csodát viszünk végbe: egy napon több millió, több milliárd ember a Szeretet és Elfogadás jegyében él.

Légy Üres Edény ? a Fény ekkor születik meg Benned

Az idei Napforduló december 22-re esik, reggel fél hétkor jár ?legalacsonyabban? a nap, ekkor a legmagasabb a belső világosság ? és maga ez az ünnep tulajdonképpen erről szól.

Csütörtök reggel tehát érdemes ?megállni? egy pillanatra, egy elcsöndesedés keretén belül arra fókuszálni, hogy kinyitjuk szívünket. Csöndesedjünk el, ne akarjunk semmit, ne kérjünk se bőséget, se nyugalmat, se tudatosságot ? egyszerűen csak legyünk egy üres kehely, amibe tölteni lehet. Egy befogadó üresség, amiben gyökeret ereszthet a fény. Mert minden kicsi akarat, kívánság, gondolat sokszor mint egy apró kavics a tóba vetve, hullámokat vet. Éppen ezért az üresség állapota, a szándék nélküliség az, ami táptalaja a Fény befogadásának.

Amikor nem csinál mást az ember, csak Van, jól érzi magát a bőrében, nem akarja elengedni a gondolatokat, nem akar üressé válni. Csak van, befogad, csöndesen létezik. Ekkor olyan belső tartalmak, megélések bukkannak elő, amelyet szavakba nem lehet önteni, gondolatokkal nem lehet megfogalmazni. Érdemes tehát 22-én reggel egy nyugodt fél órában ezt megélni.

Megélni, hogy a Fény belül növekszik, a Csöndben megfogalmazódik. Akarat és szándék nélkül.

Ezzel tulajdonképpen legyökereztettük azt az elképzelhetetlenül magas rezgésű Fény-erőt, amely az idei Napfordulókor megjelenik. Nézzük meg ennek égi hátterét.

Napforduló hatalmas energiákkal

Ami különlegesség teszi a 2011-es napfordulót, hogy amikor a legmagasabban rezeg a belső fényességünk, azaz a látható világban ekkor jár legalacsonyabban a Nap, ekkor a központi fényes csillagunk 4 ? azaz NÉGY ? égitesttel fog fényszög-kapcsolatba  kerülni. Egyszerre, pont, mint ha valami csodálatos égi hangszeren egyszerre szólalna meg egy különböző szólamú hangzat.

A Nap a Jupiter, Szaturnusz, Uránusz és Neptunusz bolygókkal alkot sorrendben trigon, szextil, kvadrát és szextil kapcsolatot. (A Vénusszal pedig még egy decil-t is)

Meg kell mondani, ez igazi ritkaság, nem is tudom, hogy az írott történelem során létezett-e valaha ilyen konstelláció ? de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ráadásul ez PONT a Napforduló idején jön létre. Tehát ez FÉNY, ami most születik, igencsak HATALMAS energetikai lenyomattal bír az égitestek tükrében. Nézzük meg mit üzen nekünk a 2011-es Fényünnep!

Hit, Bőség, Igazság

 Egy korábbi, ingyenesen meghallgatható előadásban rengeteget beszéltem a Jupiter üzenetéről, érdemes újra hallgatni, mert az üzenet nem változott, csak erősödött, és 2012-ben zárul le.

http://csillagmag.hu/tudatmag/audio-szegedi-mag-eloadas-hanganyaga/

Tömören azt lehet elmondani, hogy a HITünkben most hatalmas erő rejlik, amivel teremtjük az Új Dimenziót, az Új Tudatosságot. Ezért nagyon fontos, HOGYAN is látjuk a világ igazságait, a világ rendjét? Képes vagy működtetni az ELFOGADÁS teljes állapotát, és ebből kiindulva cselekedni? Az elfogadás nem azt jelenti, hogy ne tegyél semmit birka módjára, sőt! Fogadd el, ítélkezés nélkül? el tudod fogadni a mai világgazdasági helyzetet? A Magyarság jelenlegi helyzetét? HISZEL abban, hogy minden rendben van? Működik ez a hit az életedben? Vagy csak a szenvedést, a problémát és a nyomorúságot látod?

Nagyon fontos, hogy most Karácsony tájékán a hited mindennél erősebb legyen. Ez azért is fontos, mert 2012-ben, ami nem a világ végét, hanem a világ átalakulását hozza el, Te milyen világba szeretnél átalakulni? Ezért ez a HIT, amivel teremted az Új Dimenziót, kikezdhetetlen legyen.

Elfogadó, szeretetteljes, megengedő ? és ez fog átrepíteni. Ne megalázkodó és kishitű ? az itt fog tartani.

Mi a TE igazságod? Csakis a Tiéd? Amit nem olvastál, nem mástól hallottál, hanem amit a Szívedben érzel?

Ha ezt megtalálod, egy kis gyémántként helyezd el Szíved mélyén a Napforduló és Karácsony idején.

Valódi az életed? Állíts a fókuszon!

A Szaturnusz egy szextil fényszöggel kapcsolódik a Napforduló idején a Naphoz, üzenetében elhozza egy magasabb rendű VALÓSÁG létrejöttét. Mi az illúzió az életedben? Mi nem valódi az életedben? Érdemes most ezt megfogalmaznod, elgondolkodni ezen.

A sárga csekk az asztalodon az, ami meghatározza az életedet? Vagy egy mellékzönge, ami nem jelent számodra semmit, jön megy a sárga csekk, mindenféle megakadás és erőlködés nélkül?

Te mire alapozod, mire helyezed az életedet? Mi számodra Időtálló, mi valódi? A kormány és a világgazdasági helyzet? Vagy az, hogy szeretetben élj?

Nehéz kérdések ezek, mert hallom, ahogy a beléd nevelt kódok máris válaszolnak, hogy bizony hogyan tekinthetnéd nem valódinak a kormányt, ami hoz egy csomó döntést, ami meghatározza az életedet? Tudom, hogy nehéz ennek elfogadni a nem-létét. Itt csak az a kérdés, hogy el tudod-e hinni azt, hogy lényegtelen, hogy milyen a látszatvilág, ha Te belül másra alapozod az életedet?

Mert e felé tartunk ? amikor Te vagy a meghatározó, és nem téged határoznak meg.  Pródáld ki nyugodtan, hogy háttérzönge számodra a ?válság? és a ?kormány? különböző döntései, az anyagi helyzeted? Mind egy képen, egy csodálatosan összetett festményen:

Mire fókuszálsz?

Mit akarsz meglátni ebből a festményből? Mindig van választásod ? bár lehet, hogy ezt most még nem éled meg, de minden út az első lépéssel kezdődik. Ha csak azért nem indulsz el egy úton, mert a körülötted élők nem mennek arra, akkor sosem tudod meg, hogy működik-e. Próbáld ki, tapasztald meg. Fájdalmas lesz először, de a Valódi vár rád, ha sikerül átállítanod a fókuszt életedben.

Mitől függ a Szabadságod?

Az Uránusszal létrejövő kvadrát fényszög üzeni a Napfordulókor, hogy a Saját Szabadságodért bizony lépéseket kell tenned. Nem fog a sült galamb a szádba repülni. De ha a szándék megvan, és nem sültet és nem galambot vársz, akkor el fog érkezni hozzád. Csak légy nyitott minden.

Talán el sem tudod képzelni, hogy a nyitottság sokszor milyen nehéz ? próbáld észrevenni életedben, hogy mikor nyílsz meg egy új idea, egy új ötlet, egy új lehetőség, egy új ruha, egy új szín, egy új ember felé. Mikor határolod el egyből magadtól?

Márpedig, az Univerzum rendje az örök változás, az Örök Új megtalálása. Ehhez nyitnod kell, s az Új világ, amit annyira szeretnél akkor fog eljönni, ha TE a SAJÁT életedben tudsz nyitni. Kis apróságokat.

Ezért az Ég azt sugallja, hogy nyílj meg most, tegyél olyan dolgokat, amiket nem tettél még meg. Fektess ebbe erőt. Legyen az bármi. Menj el egy olyan helyre, ahol még nem jártál.

Ünnepeld úgy a Karácsonyt, ahogy még sosem ünnepelted! Ahogy NEKED jól esik!

Légy Te a Szabadságod meghatározója ? és ne azt nézd, hogy mitől akarsz megSZABADulni. Mert akkor az rabságban tart, és nem leszel sosem szabad. Tehát nem SZABADULNI kell, nem ez vezet a szabadság felé.

Mondd meg Te magadnak, hogy mitől vagy szabad.

Félelem vagy Egység

A Neptunusz többek között pont ezt a két rezgést szimbolizálja: félelemben élsz önmagadtól és másoktól, vagy egységben élsz önmagaddal és másokkal? A Nap-Neptunusz szextil arra ösztönözz, hogy hozz létre egy magasabb rendű egységet önmagadban.

Lépj ki a kollektív tudatalattiból, a kollektív tudatlanságból. Mered? J El sem tudnád talán képzelni, hogy abból a kollektív tudatalattiból, amihez most csatlakozol, milyen rezgésekben vagy nap mint nap. A család, a népcsoport és a Föld össztudatossága elhagyható, illetve átalakítható. Amikor már nem csatlakozol hozzá azért, mert biztonságra van szükséged, mert a többi ember mutat neked példát, a többi ember mutatja meg mit hogyan csinálj. Ekkor egy új tudatréteghez fogsz csatlakozni, egy TELJESEN szabad és nyitott, blokkolás és gátlás nélküli tudatrétegbe, ahol mindenki szabadon nyíltan megmutatkozhat.

Ez egy döntés a részedről: kiszállsz ez a TV és az újságok által sugározott állapotból, kiszállsz-e a régi mintáidból, és képes vagy egy egységet megélni MAGADON BELÜL?

Így jön létre az Unio Mystica, a Minden Egy állapota egy magasabb rezgésszinten. Ahol nem a jelenlegi kollektív tudattalanba csatlakozol, ahol háborúk, éhínség, tudatlanság, félelem, önzés és rettegés az úr. Te választasz.

Nézz szembe magaddal, TE hol táplálod a félelmet és az agressziót!

Nézd meg milyen továbbküldözgetős emaileket küldesz tovább. Nézd meg milyen ?hírekkel? találkozol. Nézd meg milyen emberek vesznek körül: ez mind TE vagy.

Átlépés

Sokszor nehéz szembenézni magunkkal, de talán most a simogatásnak egy kicsit vége, mert néha tűz és lendület kell a továbblépéshez. A Fényben a sötét menekül, és lehet, hogy a saját sötét részeink nem szeretik a fényességet, és ezek fájnak csak.
De ezekkel szembe kell néznünk, különben nem lesz meg a Teljesség?

Ez az idei Napforduló kiváló alkalom a Szembenézésre Önmagunkkal, mert hatalmas lesz a BELSŐ FÉNY ? és igen impulzív lesz a Napforduló energiája. A Fájdalom is erősödhet ? de csak azért, mert gyógyul, mert EGÉSSZÉ válik. A részek össze akarnak állni, s a születés egy szinten mindig fájdalommal jár.

51 hozzászólás

BiofaluChris mondta:

Kedves Balázs!

Egy csoda ez az írásod… ahogy egyre lejjebb és lejjebb olvastam, valami hátborzongató történt bennem…

köszönöm

Margit Judit mondta:

Köszönöm.
Köszönöm a 2 évi munkádat, gondoskodásodat és a feltételnélküli
szeretetedet.Margit judit

Annalilla mondta:

Kedves Balázs, meghatódtam ettől az írástól!!!Ez a mai nap egyik csodája amit Tőled kaptam, karácsonyi ajándéknak is megteszi. Naná!! Igen, egy segítő, támogató ajándék! Hálával köszönöm.

Főnix mondta:

IGEN!!!
Szabad vagyok! Nyitott vagyok! MAG – amra találtam! Megszülettem!
Már értem az elmúlt napok eseményeit, történéseit! Annyira természetes minden és annyira otthon vagyok! :) Köszönöm.
Végtelen szeretettel…

Schmidt Károly mondta:

Kedves Balázs!
Nagyon jó és felemelő érzés volt olvasni a soraidat! Egy belső nyugalom, amit ezután éreztem és érzek! Köszönöm! Ezúton kívánok, Boldog, Békés, Meghitt és Szeretetteljes Karácsonyt, szeretettel: Schmidt Károly.

Sz.Gizella mondta:

Kedves Balázs! Érdekes,hogy az időt Te is így éled meg.A napokban gondoltam át,hogy mióta is járok új úton egy képemre pontosan rá van írva a dátum 2007 szeptember 8.Nekem úgy tűnik,mintha legalább tíz éve lenne.Olyan hatalmas a változás életemben.A nyitottság-őszinteség pedig most kezdi teremni igazi gyümölcseit.Nem kell félni az ismeretlentől vezetnek bennünket nagy ,igaz szeretettel.

Jóna Márta mondta:

Köszönüm a tübbi olvasó nevében is ,hogy hozzáférhetővé teszed ezeket az értékes irásokat számunkra. Áldott Békés Ünnepeket ,sok bőséget ,ésjó inspirációkat a2012évre Neked.

Margo mondta:

Az élet egy színpad tudni kell élni. Ezek a csodálatos írások
amit itt olvasok megfejtik életem útját.Nehéz helyzetben vagyok
mindig kapok támogatást, a fény felé.
Hálás Köszönet.
Ölelés Margó.
Áldott Békés Ünnepeket Kívánok.

Klári mondta:

Kedves Balázs!
Örülök, hogy annak idején rátaláltam az írásaidra, valami idevezetett. Köszönöm, az értékes, útmutatásaidat.. Bár még sokat kell tanulni, de igyekszem.
Ezúton szeretnék neked, és olvasóidnak, békés, szeretettel teli
Karácsonyi ünnepeket kívánni.

Kürtiné Bodnár Klára

Mónika mondta:

Hálás a szívem, köszönöm :)

Bartha Irma mondta:

Kedves Balázs!
Csatlakozom az előttem szólók elégedettségéhez, én már nem találok megfelelő jelzőket. TE,- vagy egy pozitiv fénysugár,- NEKÜNK! Köszönöm az írásaidat,amit kiváncsian várom 2012-ben is.
Áldott Békés Boldog Karácsony Ünnepet Kívánok.

Egry Adél mondta:

Kedves Balázs!
Köszönöm az eddigi és a következő irásaidat.Nagyon sokat tanulok belőlük.
Ezuton szeretnék Békés boldog és tiszta szeretetteljes karácsonyt kivánni Neked a Családodnak és az oldal olvasóinak.
Szeretettel Egry Adél

Egry Adél mondta:

Kedves Balázs!
Ezuton szeretném megköszönni a sok tanitó és reménykeltő irásaidat és a sok-sok munkát.
Szeretnék nagyon boldog békés és tiszta szeretetteljes karácsonyt kivánni Neked,a Családodnak és az oldal Olvasóinak.
nagyon sok szeretettel:Egry Adél

Gera Mária mondta:

Kedves Balázs!
Köszönet minden egyes írásodért!

Áldott Békés Ünnepeket kivánok Neked,Családodnak,olvasóidnak.

Mária

Kata mondta:

Kedves Balázs és Mindenki! :)

Békés, Boldog, Fénnyel teli Ünnepeket kívánok!

Szeretettel, Kata

Vajdai Ágnes Viktória mondta:

Kedves Balázs!

Köszönöm!

Szeretettel, Ágnes

Szilágyiné Piroska mondta:

Kedves Balázs!
Hálám jeléül,Küldök neked egy lángocskát,szívem melegéből
elviszi egy Angyal,ki eljön az égből,
Füledbe súgja,mit szívemből kívánok
de leírom én is:SZÉP BOLDOG KARÁCSONYT!!!
sok-sok szeretettel:PIROS

Gede Gézáné mondta:

Kedves Balázs!
Mindig felemelő, amikor olvasom írásodat. A tépelődéseimre, kérdéseimre láthatatlanul is megkapom Tőled a választ. Nagyon szépen köszönöm. Ezúton kívánok Békés, Fényességgel teli Ünnepeket és még szebb, izgalmas új esztendőt. Szeretettel: Ágnes

Ádám mondta:

Kedves Barátaim!

Én annyira diminek érzem magam, mikor Csillagüzenetet olvasok. Hálás vagyok, hogy rátaláltam Balázsra és az írásaira.
Mindenkinek Áldott Karácsonyt és Kellemes 2012-be fordulást kívánok!

Ádám

Ike mondta:

Kedves Balázs!
Én is karácsonyi ajándéknak érzem soraidat!
A karácsonyra kért elemzésed is valódi ajándék, valódi kincs!
Mindent hálásan köszönök!
Áldott, szeretetteljes Karácsonyt, és felemelő új évet kívánok Számodra és Mindenki számára!

Jucus mondta:

Azt kívánom magamnak karácsonyra, hogy ráleljek én is egy olyan csodálatos útra, mint amin te jársz, Balázs. Egy olyan ösvényre, amelynek mentén virágok teremnek körülöttem. A szolgálatod(írásaid) az emberek felé, példaértékű számomra! Hálás köszönet érte(d)! :)

A tetteimmel, szolgálatommal békét, szeretetet, nyugalmat és vidámságot szeretnék vinni a társaim életébe.

Hittel, bizalommal, könnyedséggel, elfogadással és SZERETET-tel teli fényes ünnepet kívánok MINDANNYIUNKNAK!

SAnikó mondta:

Kedves Balázs!
Hálásan köszönöm minden egyes írásodat. A FÉNY legyen utitársad és
az összes olvasódé. Csodálatos gondolatokat, érzéseket keltettek
bennem az írásaid. Neked és minden kedves olvasódnak szeretetteljes
békés Karácsonyt kívánok.
Anikó

Marika mondta:

Kedves Balázs!
Nagyon hálás vagyok ezért,hogy rátaláltam a Csillagmag írásaidra.
Sok mindenben megerősít.
Köszönet a sok munkádért.Karácsonykor én a fényt választom.
Békés szeretetben gazdag Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek.
Amikor ilyen jól érzem magam azt szoktam mondani.
Szeretem az egész világot.

Kercsény mondta:

Köszönöm szépen az írást és, hogy idetalálhattam.
Olyan erőket és érzelmeket mozgatott meg bennem, ami igazi várakozássá tette a következő napokat. … várakozás, üres kehelyként … Köszönöm. Áldás, béke minden idelátogatónak!

Eszti mondta:

Drága Balázs!
Írásaidat olvasva összegződnek bennem az elmúlt időszak történései és a miértekre válaszokat kapok, mindig a kellő időben! Mintegy irány mutató megerősítés vagy nem is tudom minek nevezzem! Hálás köszönet érte, Kellemes Ünnepeket kívánok szeretettel: Eszti

Kata mondta:

Kedves Balázs!

Köszönöm szépen kitartó munkád,a finom energiákat,amit beleteszel soraidba és az idődet!

Áldott Ünnepeket és harmónikus,boldog,egészséges Új Esztendőt kívánok:
Győri Kata

Margómama mondta:

Kedves Balázs! Olyan boldog érzés már az, amikor meglátom, hogy újabb hírlevél érkezett Tőled és ugrok olvasni az új és szép gondolataidat……
Aztán az is jó, hogy elolvasom a többiek levelét is: mindenki örömmel értékeli önzetlenül átadott ismereteidet mindannyionk okulására.
Olyan jó, hogy VAGY és ilyen VAGY! Hála és köszönet a tanításaidért!
Ölellek: Margómama

Mónika mondta:

Ez az oldal, bár nem én keresem, mégis mindig megtalál. Valaki küldi nekem, ami nem véletlen. Mert ez az ember számomra nagyon sokat jelent. Bár az első lépéseket nekem kellet megtennem a változás felé, viszont Ő az, aki folyamatosan mellettem van és mentorál, mint Balázs az írásain keresztül.
Kellenek a Földre a hozzájuk hasonló emberek.
Köszönöm, hogy vagytok nekem!
Békés, Boldog és Áldott Karácsonyi ünnepet Mindenkinek!

Márti mondta:

Kedves Balázs!
Hála és köszönet írásaidért, amivel a FÉNY felé vezetsz!
Áldott, békés boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!
Márti

Deffend Erzsébet mondta:

Köszönöm Balázs, ez felemelő üzenet volt, amit most végigolvastam. Őszinte és nagyszerű :)
Ölellek szeretettel :)
Erzsébet

csabi mondta:

Szia Balázs!

Köszönöm ezt a szép ajándékot, tiszta és sértetlen. Végre egy kézzel fogható olvasmány mely nehezen értő, kevés szó kíncsel rendelkező MAGUNK is megértik.
Mindenkinek egy olyan karácsonyt kívánok, amely az első belső üzenet hagy maga után.
Lehet, hogy nektek érthetetlen, de fontosabb az hogy én értsem mit írtam!:)

Csabi

Tóth Tünde mondta:

Köszönöm az ajándékot!

Kívánok Mindenkinek Békés Karácsonyt!

eLZol mondta:

Balázs,
nagy szavak nélkül csak annyit, hogy köszönet és hála, amit érzek írásod után; olyan, mintha rajongóddá válnék…
Jó vagy nagyon! Nem is tudom mivel érdemeltelek ki?!! :))))))))
Üdv,
Z.

Ritus mondta:

Kedves Mind, és Főleg Balázs!

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy egy KINCS VAGY AZ ÉLETEMBEN :))))

-Áldom a napot, mikor a Feleségeddel megismerkedtem a babás portálon, s voltaképpen az első írásaidtól olvaslak, sokat jelentetek nekem mindketten. Sokat kaptam Tőletek, s remélem adni is tudtam időnként én is Néktek.- S tényleg olyan mintha már vagy 1000 éve ismernélek :))))s olvasnám az útmutatásaidat. Nagyon jók a kérdések amiket feltettél, köszönöm őket!
S Ti is mind, akikkel itt hozott össze a sorsom :)) Kincsek vagytok az életemben.
Áldott ünnepet Mindenkinek!
Rita

Szalkai Anna mondta:

Elmondhatatlan élmény az írásaidat olvasni Kedves Balázs!
Az előttem járók, már mindent leírtak, amit lehetett.
Hálás vagyok, hogy idetaláltam és szívből köszönöm a tanító felemelő gondolataidat.
A következő üzenetet a net-en találtam, de számomra megkapó és sokatmondó. Ezúton szeretnék sok – sok Csodát kívánni a Mindenkinek!
Ki szeret, kit szeretnek, szegény nem lehet. Szeretteidre gondolj, s töltsd boldogan az Igaz Ünnepet.
Királyok méltósága, Angyalok tisztasága, pásztorok egyszerűsége ragyogja be Karácsonyodat és adjon erőt az Új Esztendőhöz!
Szeretettel: Anna

Zita mondta:

Kedves Balazs

Tenyleg az elottem irok mindent leirtak Anna itt “felettem” szolt a nevunkben.
Hala es koszonet az irasokert.Ez is csoda uzenet:) koszonom
? Zita

Szűcs Marika mondta:

Kedves Balázs! Igazi fénysugár vagy az életünkben. Aki valóban meri megtenni azokat a lépéseket, amelyekről Te írsz – bár figyelmeztetsz, hogy mindez nehézségekkel járhat – az valóban megéli az általad leírt és megjelölt állapotot. Csodálatos, hogy ezt az utat mutatod és csodálatos, hogy mindenki rád talál, aki befogadóvá válik az üzenetedre. Áldott békés karácsonyt kívánok családodnak, követőidnek, mindannyiunknak.
Engedd meg, hogy én is átadjam az általam készített ajándékot, Neked, Gabinak, akinek szintén sok köszönet a csillagékszerekért, és minden kedves olvasódnak!
http://amandala.hupont.hu/35/ez-az-en-karacsonyi-ajandekom
Szívem minden szeretetével: Szűcs Marika

Mirk Tamásné Zsóka mondta:

Kedves Balázs!
Köszönöm szépen!
Áldott Békés Karácsonyi ünnepeket és nagyon Boldog új esztendőt kívánok Neked és szeretteidnek!
Zsóka

Kalina Katalin mondta:

Kedves Balázs!

Szívből köszönöm gondolataidat! Hálás vagyok hogy olvashatom írásaidat. Rengeteg Fényerőt és Boldog Karácsonyt kívánok Neked és Családodnak!
Végtelen szeretettel: Katus

NévBaran Mária mondta:

Kedves K. Balázs és Mindenki!
Nagyon sokat tanultunk, egymástól, szerintem is jó,hogy őszintén magától értetődően írod le, amik benned megfogalmazódnak. Szerintem is a LÁTÁSOD nagyon jó! KÖSZÖNÖM, és köszönöm a könyvet az is JÓra sikerült!
Bort, búzát, BÉKESSÉGET, boldog ünnepeket mindenkinek!
Mária

Rob mondta:

Üdvözlet mindenkinek!

Kedves barátaim úgy tűnik mintha kezdenénk megtalálni EGYmást!?

Cinzina mondta:

Köszönöm az írásod, Balázs. Bennem most ez a kettősség figyelhető meg: még kicsit tartja magát az illúzió, nem tudom könnyen elengedni, de a szívem tudja, hogy minden úgy jó, ahogy van. (És amikor fél órája olvastam egy hírt Magyarországról, a hideg rázott, és tudtam, hogy így van minden rendben…) Szeretetre fel!
Mindenkinek kívánok Kellemes és Békés, Áldott Ünnepeket! 2012-ben fel kell kötni a gatyát, de nagyszerű segítőink vannak, akik szeretetükkel támogatnak bennünket!

László Judit mondta:

Kedves Balázs, ez az írás valami fantasztikusat adott nekem ehhez a közelgő ünnephez. Köszönöm neked.

virag3 mondta:

Koszonom, koszonom, koszonom szépen drága Balázs.
Kívanok Boldog, Békés, Áldott unnepeket Neked és kedves családodnak.
Ildikó

Rita mondta:

Kedves Balázs, és Mindenki!

Nagyon boldog ünnepet kívánok mindenkinek!

Balázs, Neked ezer köszönet az írásaidért, amik segítettek ebben az évben a nem kevés megpróbáltatásom közepette FÉNYT látnom.

Béke van bennem, nyugalom, és a csodás üresség, amiről írtál.
Ez a legszebb az idei karácsonyban.

Szeretettel: Rita

Magocska mondta:

….”amit a Szívedben érzel?”
Szeretlek
Szeretsz
Szeret
Szeretünk
Szerettek
Szeretnek
….ezt kívánom mindenkinek ;)

Marsal Anita mondta:

Kedves Balázs!

Köszönet a munkádért. Tiszta és egyértelmű. Nincs benne ködösítés, misztifikálás. Minden szavad Igaz :)

Isten áldjon folyamatosan még sokáig!

Szeretettel: Anahita

Nelli mondta:

Köszönet minden szóért!Balázs kívánok Neked,szeretteidnek,az előttem szólóknak,mindannyiunknak,Földanyának,Magyarországnak és az Univerzumnak békés,boldog,szeretetteljes karácsonyi ünnepeket és egy csodálatos 2012-es esztendőt!

Godo Ernöné mondta:

Drága Balázs!
Köszönöm neked ezt a csodálatos irást,gyönyörüen fogalmaztál.
Igen rávezetsz a dolgok lényegére,a fény útjára vezetsz és
most nekem nagyon oda kell figyelnem hogy el ne veszitsem
ezt az utat.
Szeretetteljes,békés és boldog karácsonyt
Erzsi.

Ildus mondta:

köszönöm
nekem is olyan, mintha már sokkal több éve ,,élne” ez a gondolat-kapcsolat a csillagmaggal – gratulálok hozzá !!!
csak most olvastam, és ha így késve jön az infó, mindig megrázó az igazságát megtapasztalni, mint már megtörtént eseményt.
minden része a leírtaknak lezajlott, a fájdalmak, az érintett területek, és a nagy megszabadulás-újjászületés. Ez utóbbi azért fantasztikus, mert nem szoktam ezt az ezó körökben elkoptatott kifejezést használni, de amikor egy szóba akartam tömöríteni, hogy mit éltem át a napokig tartó nehéz belső utazás végén, ez formálódott, mint legtalálóbb, Próbáltam mással helyettesíteni, de nem lehetett. Hát ez is mutatja-legalább is nekem, – hogy nagy napok vannak mögöttünk.

Kiss Kamillné mondta:

Kedves Balázs! …kaptam,érdekel,beleszerettem,
szeretnék csatlakozni! HIRLEVELEKET kérek!Kamillkata
KÖSZÖNÖM.