Csillagüzenetek

"Földi" üzenetek

2009. dec. 03

A mai, csütörtöki napba nyitó éjszaka a részleges Telihold és az égi helyzete miatt különleges álmokat, üzeneteket hozhatott mindenki számára. A mai este és a péntek hajnal más szinten, de további lelki átéléseket üzenhet.

Az elmúlt időszak éjszakái napról napra több mindent adnak, egyre magasabb tudatossággal érdemes nekikészülni az estéknek, és az esetleges éjszakai látomásokat, gondolatokat érdemes lejegyzetelni, megjegyezni, mert elképzelhetetlenül sok minden zajlik mostanában velünk. Nem szeretném kiemelni a mai éjjelt, hiszen mindenkinek más és más lehet, de a 99%-os Telihold, továbbá a Jupiter, Uránusz és Neptunusz fényszög kapcsolatok az éjjeli órákban extra odafigyelést igényelnek. (Ilyen volt még a héten a kedd reggelre virradó éjszaka). S a Hold az éjjel ment fel a Tejútra a Nimród csillagkép fölött, azaz a közvetlenül az égből folyó tápláló tudást adta át számunkra, és segített leföldelni a magas üzeneteket.

HoldMa este jön le a Hold a Tejútról, míg az ég túlfelén a Plútó áll, így kerülnek szembenállásba, tehát egy nagy belső lelki átalakuláson megyünk keresztül, amely egyben beavatás is számukra a Tejút erőkbe. Ugyan ez az időszak 28 naponta ismétlődik, de sose felejtsük el, hogy éppen az adott szintünkön, adott rezgésszámunkon jelenik meg az üzenet, tehát az elmúlt napok fényében ezért is mesélek most ennyit a Holdról. A Telihold ereje pedig csak még jobban felerősíti az adott hatásokat.

Így ma este 8 és 9 óra között érdemes beiktatni egy meditációt vagy valamiféle elmélyülést, hogy az éteri aurán keresztül összehangoljuk a földi és az égi erőket. Az égi erőket itt a Tejút fogja nagyon dominánsan jelképezni, a földieket pedig a föld elemű Szaturnusz, amely még egy kvadrát fényszöggel támogat bennünket.

Nem is beszélve arról, hogy a pénteki nap folyamán a Vénusz (föld) és a Szaturnusz (föld) bolygók kerülnek szextil fényszögkapcsolatba. Ez által képesek lehetünk észrevenni az időtállóság fogalmát eddig olyan, földinek tulajdonított dolgokban, amelyre a spirituális ego azt mondta, hogy ?piha, ez túl alacsony szintű, én ezen már rég túlvagyok?.

Ám mivel az ember saját életében, saját világában csak olyan dolgokkal találkozik, amin nincs túl, ezért érdemes átgondolni ezeket. Hiszen, ha túllennénk valamin, akkor nem találkoznánk vele.

Ezért e pénteken egy ilyen típusú energiamező alakul ki bennünk, érdemes figyelni azokat az eseményeket, amelyek a napokban arra hívják fel a figyelmünket, hogy mi az amivel találkozunk, és nem tudjuk azt fizikai szinten befogadni, mert most kiváló lehetőség nyílik arra, hogy ezt megtegyük.

– – –

És most néhány gondolat a jövő hétről: hétfőn igen radikális szellemi átalakítást hajthatunk végre, más jellegűeket, mint eddig, hiszen a Merkúr felért a Tejútra és hétfőn fog találkozni a Plútóval, így tehát közvetlenül a Tejútra csatlakozik a szellemünk, és a Plútó által képesek vagyunk elhagyni a Naprendszert s a Tejútgalaxisba nyerni bebocsátást. Ezzel közvetlenül a Galaktikus Tudatból és a Tejút központi magjából kapjuk a szellemi üzeneteket.