Csillagüzenetek

Galaktikus kódok vasárnapra virradóan

2010. okt. 15

Most érkezett hozzám is az információ, úgymond “leesett”…

Vasárnapra, azaz 17-re virradóan hajnalban lesz egzakt a Nap – Merkúr és a Spica csillag együttállása. A Spica a Galaktikus Akasha Krónika csillaga, nem véletlenül hívjuk kalásznak, ahol a Fény van úgymond “elraktározva” egy fizikaibb formába öntve. Az ide érő Beavatás bolygója a Merkúr és a Nap által képesek vagyunk most megnyitni olyan kapukat, amelyekkel bepillantást – beavatást – nyerhetünk saját életünk vállalt feladatába, a Kozmoszban betöltött helyünkre.

Ha megnézzük a bolygók elhelyezkedését, akkor látjuk, hogy a Merkúr a Nap mögött áll, azaz a Merkúr van közvetlenül kapcsolatban a mögötte látható csillaggal. A Merkúr egyben a “kommunikáció” bolygója is, tehát ezen keresztül, a Bennünk élő Merkúron keresztül közvetlenül csatlakozunk a Spica-hoz. Majd a Nap által képesek vagyunk ezt a fizikai életünkbe is lehorgonyozni.

Ezért különösen figyeljük meg az álmainkat vasárnapra virradóan, ha lehet helyezzük esetleg a megtisztított 12 DNS kristályunkat is az ágyunk mellé, vagy más, számunkra fontos kristályokat. Esetleg ezt (ezeket) előre beprogramozhatjuk, hogy segítsenek bennünket az üzenetek lehozatalában. Tudom ajánlani a hegyikristályon kívül a füstkvarcot – vagy amit az intuíciónk megenged. (A füstkvarc segít az álmok “értelmezésében”…)

Ha nem is teszünk semmit, globális szinten ez a Föld és az Emberiség számára egy KAPU, amelyen keresztül benyitunk, BELÉPÜNK a vállalt feladatunkba, így elfoglalhatjuk helyünket a felemelkedés következő lépcsőjén…

26 hozzászólás

Tóth Ildikó mondta:

Ajánlom nem csak ma estére:

“És amikor az éj sötétje gyöngéden lezárja a Föld Anya Angyalainak szemét, akkor fogtok ti is elaludni, hogy szellemetek egyesülhessen a Mennyei Atya ismeretlen angyalaival. És az elalvás előtti pillanatokban fogtok gondolni a ragyogó és nagyszerű csillagokra, a fehér, fényes messzire tündöklő csillagokra. Mert elalvás előtt olyanok a gondolataitok, mint a mester íjász nyila, aki oda küldi azt, ahová csak akarja. Legyenek gondolataitok elalvásotok előtt a csillagokkal, mert a csillagok a Fény, a Mennyei Atya a Fény, de olyan csodálatos Fény, amely ezer napnál is ragyogóbb. Lépjetek be a Fény Szent Folyamába, hogy a halál béklyóitól örökre megszabadulhassatok és elszakadhassatok a földi kötelékektől, és felemelkedhessetek a Fény Szent Folyamába, a Mennyei Atya végtelen birodalmába, a csillagok lángoló sugárzásán keresztül. Bontsátok ki fényszárnyaitokat és gondolataitok mélyén szárnyaljatok együtt a csillagokkal az egek legtávolabbi zugaiba, ahol ismeretlen napok fénye lángol. MErt az idők kezdetén, a Szent Törvény kimondá: Légyen világosság és lőn.”
Az Esszénus Béke Evangélium

Larimár mondta:

A kristályokat szeretni kell, meghallani hangjukat, megtapasztalni fényüket, programozni NEM !!!!Senki sem szeretné, ha átmosnák az agyát!

Gigi mondta:

Larimár, Balázs be és nem átprogramozásról beszélt:) Ilyenkor a kristály segit felerősiteni érzéseket,megéléseket pontosan a saját, egyéni tulajdonsága által:)

Nikoletta mondta:

Reggel összezavarodva ébredtem.Furcs álmom volt.
Most olvastam Balázs írását,kezdem érteni.
AZ lenne az utam? Lehetetlen… Nem értem…Köszönöm, szép feladat.

erykah mondta:

Én vagyok a Merkúr, a férjem a Nap. Házasság, vállalt feladatok…Ráadásul az éjszaka baglyokkal álmodtam. Valalki tudná egy kicsit értelmezni? Szép napot mindenkinek:)

Henriett mondta:

Álmomban egy nem élő hozzátartozóm mondta, tegyek ki a lakásban valami pirosat! Ez is egy üzenet lenne?
Szép vasárnapot kívánok mindenkinek!:)

Larimár mondta:

Gigi,nem szükséges beprogramozni kristályokat ahhoz, hogy felerősítsék az érzéseidet, megéléseidet, ahogyan fogalmaztál. Megteszik ezt enélkül is az ismert 4 síkon és azokon túl pusztán a jelenlétükkel. Próbáld ki mire képes beprogramozás nélkül egy kunzit, egy larimár, egy kianit, vagy egy eudalit. Természetesen nem kell egy véleményen lennünk, engem ilyenkor pusztán az zavar, hogy sokan túlmisztifikálják a kristályokat és még arra is képesek, hogy elhitessék velünk, hogy a köveket sóban kell tisztítani, esetleg sós vízzel kell befröcskölni. A következő lépcső, hogy hisztérikusan védik köveiket mások érintésétől.Számomra mindenféle programozás teljesen érthetetlen, mert a kristályok az egyik legelemibb és legősibb “energiaforrásunk”, abszolút tiszta és TERMÉSZETES erő és ennek megfelelően kellene őket használnunk.

Neon mondta:

Megosztanám Veletek a mai verset.

Van, ami nincs még…

Holdtól ered az Élet,
Magként szövi Bőröd
Körben kapod az Édent,
?de van, ami nincs még.

Szívből árad a Véred,
Egyként hevíti Húsod
Körben érzed a Földet,
?de van, ami nincs még.

Napból szórod a Fényt,
Hegyként emeli Éned
Körben a te Világod,
?de van, ami nincs még.

Lelked adja az Áldást,
Istenként éli a Létet
Mennyben kapod az Otthont,
S nincs, ami volna még.

Neon

Henriett mondta:

Neon, köszönjük a verset,nagyon szép, s most “…de van, ami nics még:”
Ezt nagyon érzem!

Gigi mondta:

Larimár, tökéletesen egyetértek Veled:) Én sem vagyok a programozós fajta. Mint ahogy abban sem hiszek,hogy az energiával való gyógyitás kőbevésett és csak egyféle képpen lehet csinálni mert másként nem hat. De sokan ebben hisznek és meg kell hagyni hitükben az embereket. Adamus (nem tudom ha valaha olvastad,hallgattad a csatornázásait) már régen ironizál ezen.hogy dobjuk már el a mindenféle programozott köveinket, a kütyüinket, a totemeinket és bizzunk saját magunkban:) Visszatérve a kristályokra,félkristályokra:egyszerüen csodásak:) Már csak nézésre is, de ha megfogod őket egész mesét mondanak:))Imádom őket.De ez Én vagyok,ez a saját megérzésem,megélésem. Más programozás által éli meg…értesz,ugye?:)

Gigi mondta:

Neon ez nagyon szép:) Van más versed is?:)

Larimár mondta:

Igen Gigi, értelek. Örülök, hogy hasonlóan gondolkodunk. :-) Szép estét!

Zoé mondta:

Pókháló-könnyek

Holdból csend-szavak szállnak
varázs-igéi a nem múló varázsnak.
Éjjel körötted cikáznak,
ölelnek, sírnak, paroláznak,
súgnak, nevetnek, dalolásznak;
játszik Veled az álom-varázslat.

Nap szeme csillan, ébred a reggel,
fűből finom pára lebben,
útra kel a lég-végtelenben
viszi a varázs-szavakat
vissza Ezüst Anyához.

Öreg vaskapun pókháló-fátyol,
rozsdás vas-virágok között
szőttes a javából.
Hálóján ezernyi harmatcsepp
lebegve táncol.

Megannyi lelke egy-egy kis bogárnak,
kit csapdába ejtett e háló-varázslat,
s most lélek-táncukkal búcsúznak
egy hideg, őszi hajnalon
Hold Anyához visszatalálnak.
Csak könnyüket hagyják emléknek
kapumon.

2010.10.17.
Zoé

Neon mondta:

Kedves Zoé!
Mint máskor , most is elbűvöl versed. Fogadd forró ölelésemet.

Neon

Neon mondta:

Kedves Henrietta, Gigi, köszönöm ! További vers a MAGunk oldal FÓRUM menüpontja alatt olvasható…

Neon

Gigi mondta:

Zoé drágám ez álomszép:)Nagy nagy ölelés:)

Lady Justice mondta:

Hát…. ez “megérkezett” ;)

Henriett mondta:

Örülök, hogy Közétek cseppentem, s többek közt olvashatom verseiteket!Zoé, gratulálok neked is!
Szép estét!:)

Henriett mondta:

Neon!
Nem találom az oldalt!

Neon mondta:

Henriett, dehogynem ! Beírod a google keresőbe, hogy MAGunk Közösség, és a kiadott első sor az.

Sok sikert !

Zoé mondta:

Kimoderált, mikor belinkeltem volna Henriettnek, úgyhogy egyedül kell rátalálnod:)
Meg így a NagyÖlelés sem ment át Neked Neon a szavak szárnyán.
Üdv mindenkinek!

Kati mondta:

Sziasztok!

Nem tudom most éppen milyen bolygóállások vannak, de a mai nap kapom keményen a “dolgokat”, ráadásul napok óta minden műszaki ketyere a környezetemben elromlik(otthon ,munkahelyen). A máskor rutinszerűen elküldött levelek kitöltetlenül mennek el, beriasztom az áruház biztonsági rendszerét…stb. Értetlenül állok a dolgok előtt.Bejött hozzám egy teljesen ismeretlen ügyfél, és könyvet hozott nekem, vallásról bezsélgetett, majd mellesleg megjegyzte, hogy eljárt felettem az idő valamikor csinos lehettem és még sorolhatnám…Már nagyon sajnáltam magam,amikor jött a tanítás….Kollégám mesélt a tini korában lebénult nővéréről és annak életéről. Hááát nagyon elszégyelltem magam.

Rózsa Gyöngyi mondta:

Kunó! Kérlek küldd át nekem a múltkori csillagbölcseleti előadás anyagát. Köszi: Gyöngyi

panthera mondta:

Érdekes álmom volt azon az éjszakán:)
Egész éjjel felriadtam undorral. Majd hajnalban álmomban megérkezett a számomra legfontosabb ember, csak annyit mondott ne félj minden rendben lesz. Megjegyeztem, pedig ritkán emlékszem az álmaimra. Általában csak a jósálmokra emlékszem:)
Másnap mondtam is neki, de hogy valószínűen jó úton járok csak ma világosodott meg ezen bejegyzés olvasása után.

miuda mondta:

Emlékszem az álmomra,érteni is értem,de nem tudom,mit tegyek..

Álmomban a fiú aki olyan nagy hatással van rám szerepel
,megyek az utcán sok más baráttal,mikor beköszönök a boltba ahol dolgozik,nem látom tisztán ott van-e vagy sem,de érzem a raktárban van,de a másik srác szól neki hogy keresték.Ezért utánam fut,én mondom neki,csak köszönni akartam,de nyakába ugrom örömömben.
Aztán beszélek hozzá boldogan,de elkezdi félreérteni,félrehallani a mondataim.
Leolvad a mosoly az arcomról,meg kicsit facsarodik a szívem.és mondom neki,hogy,nem,én nem azt mondtam
Bár amit mond,még igaz is,de közben mégsem,Főleg nem azzal a bántó felhanggal.
végig tart miközben beszélünk,én meg ölelem a nyakát

Bocsánat,hogy csak így az éterbe beleosztom az álmomat,de nem is szoktam ilyen pontosan emlékezni,meg kicsit mellbe vágott,hogy pont vasárnap hajnalban álmodtam ezt

Barabás Béláné mondta:

boldog szeretnék lenni és gazdag…kicsit gondtalan életett szeretnék…Gréti…..