Csillagüzenetek

Gyógyítás és eggyéválás

2009. dec. 14

A Nap Kígyótartó csillagképben való áthaladása során nagyon sok olyan csillagot érint, amelynek központi üzenete a gyógyítás, és magának a Kígyótartó csillagképnek is ez az egyik fő jelentése. Ugyan már kifele tartunk ebből a csillagábrából, de mégis a napokban nagyon felerősödik a lélek meggyógyításának jelentősége. Ezt még a Nap és a Jupiter-Neptunusz bolygók kapcsolata teszi még kiemelkedőbbé. Erről az írás második felében fogok részletesebben értekezni, addig is lássunk egy tüneményes égi képet.

– – –

16-ujholdDecember 16-án úgymond spirituális napra fogunk ébredni. Aki reggel 7 óra tájt az alkonypírba néz, megpillanthatja az Esthajnalcsillagot, (azaz a Vénuszt) és utána a láthatatlan újhold együtt fog felkelni a Nappal.

A Nap – azaz a Teremtés fénye a naprendszerünkben ? magával hordozza azt a csodás misztériumot, amikor az ember felismeri önmagát az őt körülvevő világban. Ezen a napon a lélek legmélyére hatolva képesek vagyunk megélni belül ezt, hogy felismerjük az isteni lényünket minden emberben, minden növényben, minden tárgyban ? bármiben, ami minket körülvesz.

Ez a felismerés valódi megélhető élménnyé válik, amit a következő két hétben, a növő hold ideje alatt tudunk kiteljesíteni magunkban. Így már a Napforduló, a Karácsony és Újév ünnepeire ebben az ihletett állapotban lehet ráhangolódni, így válhat a Karácsony üzenete még bensőségesebbé.

Hiszen, ha a belső és a külső világ összeolvad, akkor szeretteinknek olyan ajándékot tudunk adni, ami legtöbbet csak Ember adhat a másiknak: valódi Önmagát.

– – –

Ugyanakkor a mai napon, hétfőn valami új kezdődött el szellemi szinten. Ez az új lehet bármi, lehet, hogy észrevétlen, de valamilyen olyan minőség kerülhet megjelenésre, amellyel még nem találkozunk. A ?figyeljük a jeleket? továbbra is érvényben van, figyeljük a gondolatokat, hogy hogyan vállnak tetté a mai napon. Ez a folyamat sok rejtett információt tárhat fel a belső szellemi működésünkről. A mai napra illetve a mai hétre érdemes időzíteni, ha valamilyen újba szeretnénk belekezdeni. Bár, ha fizikai szinten nem is lesz annyira kézzelfogható, maga a késztetés mindenképpen azzá válik.

– – –

S ahogyan a cikk elején említettem, a gyógyítás időszaka ez. Az egész évben ható, már többször emlegetett Jupiter-Neptunusz együttállással a múlt sebeit tudjuk gyógyítani ? ez a héten egyre jobban fog erősödni, és a Napfordulóban fog tetőzni. Addig is mindenképpen érdemes arra koncentrálni, hogy a Teremtőtől, a Forrástól folyamatosan kapjuk azokat a gyógyító üzeneteket, amelyeket felhasználva képesek vagyunk mindent ? MINDENT ? kitisztítani magunkból.

Ez az év a ?karma? elengedéséről szólt, és ezzel fog lezáródni ? és az új év kezdődni. Bármit ki lehet tisztítani most, csak elég mélyre kell hatolnunk az illúzióink fátyoltengerén túlra. Ebben végig a segítségünkre volt a kozmikus Rend, az angyali hierarchia és most közvetlenül maga a Tejút Galaxis közepe, dobogó szíve.

Kívánok mindenkinek szép újdonságokkal teli, gyógyítós, karma-elengedős hetet.

Hozzászólás

Detti mondta:

Kedves Balázs!

Nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldaladra. Sokat segítettél abban, hogy fel tudjam dolgozni a múltam eseményeit, így meggyógyultam az influenzából. Ég áldja a küldetésedet, amit önzetlenül végzel, hogy segíts nekünk!

Boldog Karácsonyt és boldog újévet kívánok Neked!

Szeretettel

Detti