Csillagüzenetek

Hang: Angyali Kegyelem a Földön

2011. dec. 02

Egy 30 évente előforduló égi konstelláció indította be a ?gondolataim?, és érkezett meg egy igen fontos üzenet, amely most, november közepén lesz aktív ? de messze előre mutat 2012 első felére is.

A Szaturnusz, a Küszöb Őre mindig arra mutat, amire összpontosítanunk, fókuszálnunk kell: miben vagyunk VALÓDIAK? Mit kristályosítottunk ki életünkben? A 2012 felemelkedés felé vezető úton ezek a kérdések elengedhetetlenek ? ezt tanítja a Szaturnusz: hogyan tudod a fájdalmaidat TELJESEN feloldani?

– – –

Ha válaszokat szeretnél arra, hogy az elkövetkező fél év kihívásai mit fognak Benned erősíteni, akkor szeretettel ajánlom figyelmedbe ezt az egy órás előadást.

A kiindulópontja talán a ?legfontosabb? égitest, ha lehet ilyet mondani: a Szaturnusz. A Küszöb Őre, a Tapasztalatok Bölcsessége. Mire tanít minket a Nagy Tanító, mikor enged minket tovább úgymond a küszöbön, azaz hogyan tudunk átlépni egy magasabb életminőségbe?

Bár innen indulunk, jóval több minden hangzik el az előadás alatt.

  • Mire is tanít Valójában?
  • Mit érdemes mindig tudatosítani a világ átalakulása közepette?
  • Hogyan is tudod megélni a Kegyelmet életedben?
  • Milyen az újfajta gondolkodás, az ?agyalás nélküli? gondolkodás?

A megszokott gyakorlati példákkal, kézzelfogható tanácsokkal ? még akkor is, ha elsőre nagyon hihetetlennek tűnik sok minden. De PONT ez a lényege 2012-nek, hogy a hihetetlent a megtapasztalható világba hozzuk.

Szeretettel ajánlom figyelmedbe az alábbi részletet az előadásból:

Ebben tulajdonképpen összefoglalom az egy órát egyetlen percben ? már ha csak ennyit magaddal viszel az útra, nagy segítség lehet életedben.

 http://csillagmag.hu/upload/00_Osszefoglalas.mp3

a részlet meghallgatásához kattints a linkre!

– – –

Az előadás ára 1.000 forint, MP3 formátumban található, amely egy csomagolt fájlban jut  el hozzád. A megrendelést követően egy automatikus e-mailben MINDEN részletet megismersz.

Megrendelni a TELJES ELŐADÁST az alábbi a linken tudod:

http://csillagbolcselet.hu/products-page/eloadasok/angyali-kegyelem-a-foldon/

– – –

http://csillagbolcselet.hu/products-page/eloadasok/angyali-kegyelem-a-foldon/