Csillagüzenetek

Holló

2010. Sze. 24

Akik részt vettek az idei év eleji előadásokon, azok emlékezhetnek, hogy nagyon sokat beszéltem arról, hogy a Szaturnusz el fogja érni októberben a Holló csillagképet, és itt fog tartózkodni majd’ egy éven át. Ez a belépés ráadásul a Nappal karöltve jön létre, mert október 1-én pénteken hajnalban, amikor a Nap és a Szaturnusz együtt fognak állni, akkor kerülnek 3 fokos orbiszon belül a Holló csillagkép első csillagával, a Gienah-hal.

Ha részletesen érdekel, hogy pontosan mit is jelent az, hogy a Szaturnusz belép a Holló csillagképbe, a “Dimenzióváltás a csillagok tükrében” című előadásom 30. percétől kezdve meghallgathatod.

A személyes életünkre kibontakoztatva ezt a csillagüzenetet elmondhatjuk, hogy most nagyon fontos lesz odafigyelnünk arra, hogy ha valamilyen tudás, bölcsesség, erő vagy feladat van a birtokunkban, vagy egyszerűen “csak” a saját képességeinkről legyen szó, akkor azzal élni érdemes! Használni érdemes! A Teremtő Erőddel ha nem élsz, akkor az olyan, mintha a Forrást, a Teremtőt tagadnád meg, hiszen a saját képére alkotott.

Egyre erőteljesebb lesz, hogy felvállaljuk a saját sorsfeladatunkat, életünket, és hogy befejezzük a hazugságban való élést. Véget vetni az önsajnálatnak, a negatív élethelyzetek erősítésének, a kilátástalanság érzésének, a szenvedésnek. Ez mind illúzió. Lehet persze energiát nyerni azzal, hogy sajnáltatjuk magukat, és az élethelyzetünk kilátástalanságában dagonyázva hajtogatni azokat a dolgokat, amelyek miatt az életünk nem megfelelően működik… de ez mind illúzió. TE VAGY A FELELŐS AZ ÉLETEDÉRT.

Illetve, természetesen semmit sem “kell”, csak “lehet”… ám a Holló csillagkép üzenetében benne van, hogy most olyan időszak jön, hogy nagyon erősen meg fogjuk érezni, ha nem élünk az erőinkkel, mert akkor egyre mélyebbre és mélyebbre merülünk saját életünkben… saját börtönünkben.

A “hatalom” embereire ez még jobban igaz lesz, hiszen akik kódok és üzenetek birtokában vannak, tovább nem tarthatják az embereket tudatlanságban, nem tarthatják vissza a tudást. A Szaturnusz nem kispályás, itt nincs helye illúziónak, hazugságnak, nincs helye a nem-valódinak.

Ezért egyre jobban érzem, hogy nem csak a mundán világ vezetői, hanem a spirituális “vezetők”, tanítók, guruk tekintetében is kiéleződik a helyzet. Egyre jobban kibukik az, ha valaki nem a Fénybe tart és nem a Fényből hozza a tudását, nem a Fénybe vezeti a tanítványait. Ezt csak azok nem látják, akik nem akarják látni. Ahogy nyílik a Fény, és akik a Forrásba tartanak, a Szívbe tartanak, azokat egyre nehezebb lesz megtéveszteni.

Ezért mindig hallgass a szívedre! Az elmét nagyon könnyű megtéveszteni, mert ha az elmének problémákat adsz, amin el tud rágódni, akkor eteted az elmédet, és úgy fog tűnni, hogy csinálsz is valamit. Mindig találhatsz az életedben újabb és újabb problémákat, újabb és újabb szép dolgokat, amelyektől azt hiszed, hogy egyre többet tudsz, de ha fentebbről nézzük, akkor csak körbe-körbe járkálsz, és ezoterikus gumicsontokon rágódsz.

Most egyre jobban a Szívünkbe kerül a központ, egyre jobban tudatosabbak vagyunk, és – ahogyan a Szaturnusz a Hollóban jelzi – meg fogjuk érezni, ha valaki nem valódi tanítást ad át. Ha egy tanító tilt, akkor elvesz tőled valamit azzal, hogy azt mondja “ezt ne tedd”, akkor szerintem nem a Fénybe vezet. Ha azt mondja, csak ő van az igazi birtokában valaminek, akkor szerintem nem a fénybe vezet. Ha azt mondja, hogy valamit csak így és így lehet megtenni: szerintem nem a fénybe vezet. Ha azt érezteti, hogy ő több nálad: szerintem nem a fénybe vezet. Ha a tanítását foggal körömmel védi: szerintem nem a fénybe vezet. Ha valakinek el kell mondani magáról, hogy húú de fényes: ott valami nem stimmel.

Ezért járjatok nyitott szívvel, CSAKIS A SZÍVETEKRE HALLGASSATOK! Csak ez tud Nektek VALÓDI segítséget adni.

Éppen ezért nekem sem érdemes hinni, hiszen én is csak egy csepp vagyok a lelkek végtelen tengerében! Végképp ne kövess engem. Magadat kövesd

Mert lassan vége a hazugságok idejének.

“S szólt a Holló: Sohamár!”

36 hozzászólás

uskert valéria ilona mondta:

Kedves Balázs, azt látom, vagyis inkább érzem, hogy óriási léptekkel haladsz előre az utadon. És ez nagy örömmel tölt el. Egyre többször találkozom olyan emberekkel, akikre már lehet mondani, hogy az Új Föld embere. Tiszta szívemből kívánom, hogy ilyen sebességgel haladj és segíts a többi embernek is. Nekünk.

mondta:

Nagyon szeretném, ha így lenne….

T-Tóth Judit mondta:

Tisztelt Balázs és a Többiek.! Én egyenlőre csak szemlélője vagyok az egésznek,de egész életemben a tisztát,a jót , a boldogságot
kerestem és remélem,hogy adtam is.Szeretnék ide tartozni és a fény
felé indulni.

Tisztelettel: T-Tóth Judit

Pál Teca mondta:

Kedves Balázs!
ANNYIRA IGAZ, HOGY NINCS MIT HOZZÁTENNI!

Kissné Varga Edit mondta:

Szia Balázs!
Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy valós dolgokról írsz!
Tisztellek érte, hogy a mai világban így felvállalod Önmagad! Sajnos ezt sokan nem teszik meg.Kívánom, hogy a segítségeddel minél több ember megtalálja Önmagát,és minél több embert vezess a fény fele!
Szeretettel:Egy porszem a hatalmas világmindenségből.

Gigi mondta:

Édes Balázs
Minden irásod a 100 kőrbe talál. Áldás érte:) Nagy nagy szeretettel ölellek!

Juci mondta:

Aki sunyi, lebukik, hogy kicsit vulgárisabban fogalmazzam meg. :) Korszellem. Én legalábbis így írtam meg az én blogocskámban több ízben is régebben, bár a fenti konkrétumokról nem tudtam. Örülök, hogy idefújt a szél. Köszönöm :)

Veronika mondta:

Ezt jól megaszontad Balázs! :D

Tamás Anikó mondta:

Kedves Balázs!
Sokat tanultam már Tőled,bízom abban, hogy hasznomra és elsősorban a Családom hasznára válik a tudás és a FÉNY felé haladunk!
Köszönöm

Ági mondta:

Ez így van.
:))))))

manna mondta:

IGEN!!! Van remény, hogy megmentsük ezt a csodálatos, száz sebből vérző Földet és önmagunkat, lelkünket! Fogjunk össze, és egyre többen és többen leszünk, hogy végül legyőzhessük a sötétség urát!
A Szeretet és az Összefogás erejével! Boldogság köztetek lenni, ennyi jó emberrel és közös gondolatokkal együtt!

Krisztina mondta:

Kedves Balázs!
Nagyon jókat írsz, őszintén, még ha néha fáj is szembenézni a valósággal, nagy igazságokat mondasz ki. Rémisztő, hogy én vagyok a felelős a saját életemért, de be kell látnom, hogy így van. Viszont ideje szembenézni a valósággal, elég volt az önáltatásból. Itt az ideje szívből élni, és hallgatni a ,,ketyerére”. Tudod, ha nem lenne ez az oldal, fel sem tűnnének annyira ezek a változások. Persze érezhetőek a hatások, de így, hogy leírod, ez olyan, mint egy felkészítés, megerősítés. Én nagyon köszönöm!
Krisztina

Trinity mondta:

Egy másik holló olyat is mondott, hogy: “Örökké nem eshet” :)

NévFoki Éva mondta:

Kedves Balázs!
Köszönöm,a szívböl jövő írásaidat,nagyon hasznosak, mindenkihez szólnak és időszerűek.

Domonkos mondta:

Balázs, a docler videódat töltsd fel a vimeo.com -ra, be fogja fejezni a működését októberben (lásd a honlapot, docler.hu).

Takácsné Könczöl Piroska mondta:

Kedves Balázs! Köszönöm a segítséget hogy végre magamra találjak.
Tényleg elégvolt az önsajnálatból, Elkell indulni a fény felé.

Sz. Éva mondta:

Kedves Balázs!

Így igaz amit írsz, és köszönöm, hogy vagy.

Mónika mondta:

Én úgy veszem észre folyamatos a hamis lebukása és a hamisságok kibukása, de eddig ezek nem jártak semmiféle valós következménnyel, remélem majd most így lesz és győz végre az Igazság! :-D Hú, nagyon ékeset szóltam most. :-D

Ágnes mondta:

Ha leírnék dolgokat lehet elmeorvoshoz küldenétek,inkább csak azt írom mindenki mondja ki azt amit kapott és ossza meg másokkal.Csak így lehet a mozaikot kirakni.Legyen szép hétvégétek!!

Claire mondta:

Mélyen tiszta, igaz és szép a világ.
Varázsoljuk elő magunkból ezt a tisztaságot és akkor találkozik a Szép a Széppel!:-)
Ahogy benn, úgy kint és ahogy kinn, úgy bent is…
Köszönöm Balázs.

Évanéni mondta:

kedves Balázs!
Mindeb szó igaz, remélem együtt menetelünk
Évanéni

Marianna mondta:

Kedves Balázs!

Köszönöm, hogy vagy és olvashatjuk írásaidat, amiből tanulhatunk nagyon sokan. Köszönet mindenért :)

Nikoletta mondta:

Igaz, igaz, igaz, igaz…. no comment .

Csala Judit mondta:

Köszönet minden szóért, nagyon jó egy kis *lelki támogatás* ezen a magányos úton, ami gyönyörű, izgalmas, de nagyon nehéz.Én imádom a kihívásokat, nekem nagyon jó, még a *rossz* is!!!Üdv minden társamnak az ÚTON , kitartás tesók, megéri!!! Juco

Philippa mondta:

Kedves Balázs! Egy ideje már olvaslak, és most nagyon örülök, hogy végre ezt írtad. Rég várok már erre, hogy ez másokban is felbukkanjon. Tiszta szívemből köszönöm neked :)

Krisztim mondta:

Már egy ideje próbálom így élni az életem…sokan még támadnak, de tudom és érzem, hogy csak azért, mert fáj nekik az igazság…Persze mindenkinek a “saját igazságát” kell követnie.
Mindenesetre vége a színjátéknak és örülök, hogy a csillagok is ezt támogatják!!!
Köszönöm Balázs támogató és szívből jövő szavaid!!!

S.Anikó mondta:

Kedves Balázs!
Nagyon szeretem ezt az oldalt és a leírt gondolataidat olvasni. el-
gondolkodni rajtuk. Amit leírsz az csodálatos és megszívlelendő.
Köszönöm, hogy együtt lehetünk valamennyien a Fény felé vezető úton
Szép napot mindenkinek
Anikó

ti-mi mondta:

örök egy-s-ég nektek
szer-e-tettel
(ennyi jó ember…hála! )
csak a jót erősítsük!

Sweet Sue mondta:

Kedves Balázs,

Végre valakitől hallom, hogy a tiltás, a “csak az én igazam lehet igaz”, a korlátozás nem a fény tanítása. Köszönöm, nagyon jó látni kimondva ill. leírva. És persze az egyéni felelősség.
Köszönöm, köszönöm

Sweet Sue

Búza Judit mondta:

ÉS : LEGYEN ÍGY, MOST !!!! :)
Áldás és ölelés mindenkinek, azoknak, akik leleplezik a hazugságokat, az önhazugságokat természetesen, és azoknak is akik még nem, hogy legyen hozzá erejük, hogy megtegyék.
Azoknak akik szándékuk szerint haladnak, és azoknak akik még álldigálnak kicsinyég, hogy léphessenek..
Szép ez az új világ !!! :)
Balázs, namaste
Judit

Győrffi Enikő mondta:

Sziasztok,

Én a legjobban annak örülök, ahogy fokozatosan nyílnak ki és meg a szívek!
Én már nyitott szívvel élek egy ideje!
Hajrá mindenkinek!

Szép napokat és kitartást mindenkinek!

Angel mondta:

Az nem gyanús, hogy olyan nyugalomban vagyok…pedig annyi minden hiányozhatna…még társ is..épp várok valakire…de mégis, ha belemerülök “itt és most” a mindennapi szent tennivalókba, nagyon figyelek arra, amit csinálok, akivel dolgom van, olyan egyszerűvé válik minden. Csak a most van. Nagyon fegyelmezettnek kell ehhez lenni, a tudatot fókuszálni. Nem tudom, mit hoz ez a ” Ha nem élünk a tudásunkkal és az erőinkkel…” Továbbra is érvényes az elfogadás ereje és képessége. Azt hiszem…Én egyre erősebbnek érzem magam. Még fizikailag is. Bár vannak tünetek…De ember vagyok…egész-ség: az még sokkal odébb van:-))

Szép estét,belső békét mindenkinek

Ági mondta:

Balázskám, Isten áldja meg a Tudásodat!

Amint fent, úgy lent.
Emberek, akkora lehetőség előtt állunk, hogy ezt már csak
elrontani lehet, de minek?!!

Holló.
Hollós Corvin Mátyás.
Mátyás király, az Igazságos.

Igazán szívből kívánok mindannyiuknak
sok sikert a következő napokban:))))

Judit mondta:

Kedves Balazs !

Bocs, hogy ennyire kitarto vagyok es immar 6x kerdezem ugyanazt. KI TUDJA ISMET BEKAPCSOLNI A HOZZASZOLASOKROL SZOLO ERTTESITESEMET ???? MIERT NEM LEHET EZEN SEGITENI.

regebben olyan remek volt azonnal olvasn oket es aztan egyszercsak eltuntek es hiaba ixlelem be a kiablakot, nem tortenik semmi.

talan valami rossz fat tettem a tuzre ? MIERT ???

Egyebkent az irasaid a hozzaszolasok remekek sokat segitenek es ugy erzem magam mint az AVATARban meg igy is hogy nem ismerjuk egymast szemelyesem a tobbi csillagmaggal.

Mindig csodalatos erzes olvasni az irasaitokat, kedves Csillagmagok es Isteni jo erzes , akarha igy egyutt lennenk egy szobaban, egy klubfoglalkozason.

Kivanom, hogy ez orokke tartson es Balazs neked jo kedvet, sok oromet es kitartast kivanok ehhez a remek munkahoz, REMEKMUHOZ.

Sok szeretettel olelunk benneteket
Andrea es Judit (bocs a hosszu hallgatasert, de kb. 2 hetig nem volt internet es a gepemmel is gond volt)

Luca mondta:

Balázs! Mint minden írásod, ez is azt adja, amire nagy-nagy szükség van / volna.
Csak remélni merem, hogy valóban kibuknak azok a tanítók, akik úgy állítják be magukat, mintha övék lenne a Föld minden érdeme, és az égi áldást osztanák a többieknek.
Egyelőre azt látom, hogy az ilyen tanítókból van bőven, sőt azt is látom, hogy erről nekik egészen más elképzelésük van. Mármint magukat illetően.