Csillagüzenetek

Impulzív Újhold

2011. feb. 01

Az Újhold időszaka mindig valami “új” bejövetelének az ideje (most: február 3, csütörtök). Újholdkor dobjuk ki a régit és készülünk fel az új befogadására, s aki tudatosan figyeli a Hold járását, az ilyenkor szokta szellemi, lelki és fizikai síkon is gyakorolni az elengedés, kiürülés művészetét. Legyen az lelki problémák elengedése vagy nagytakarítás a szekrényben. Érdemes ezt minden hónapban tudatosítani, és havi gyakorlatok szintjére emelni.

Ez a mostani Újhold sokkal impulzívabb lesz, hiszen erőterében nagyon sok minden történik a csillagos égen. Az egyik legfontosabb maga a Nap-Mars együttállás aktiválása (február 4 péntek), amely ugyan már régóta tart és még sokáig együtt járnak az égen.

Ez a Tűz elem felfokozottságát szimbolizálja, amely lehet a tisztító tűz is, amikor az anyagból kiég a nemtelen, és a nemes szellemi jön létre. Ennek sok megjelenése lehet a napokban, vegyük észre a Tűz-analógiákat: lelkesedés, láz, erő, fellobbanás, illetve alacsony szinten a mindent felperzselő ego, amely pusztít és éget.

Maga a Mars a kezdet, az elindulás, illetve a Férfi Teremtő Erő szimbóluma: ezért az Újhold után gyönyörűen szimbolizálja azt, hogy most valami elindul, valami kitör, valami beindul. Igen ám, de maga az Újhold és a Nap-Mars együttállás is a Bak csillagképben történik, tehát ez nem a gyorsaságról és a lendületről szól!

A Bak csillagkép lényege, hogy valamit szépen lassan, lépésről lépésre váltunk mesteri szintre. Tehát a Nap által szimbolizált Cselekvő Én, aki már január közepétől február közepéig jár a Marssal együtt a Bak csillagképben, most nem rohan – nem tudunk nagyokat ugrani most, holott hatalmas belső feszültség hajt minket előre, a Mars tüze folyamatosan erőt ad, hogy: “kezdj bele”.

A Bak csillagképben itt a Tökéletes kifejlesztése zajlik, ahogyan milliméterről milliméterre lépkedünk önnön bensőnk felé, és érjük el a végcélt. A Cél itt a legmagasabb rendű Fényminőség, az az állapot, amely túlível Téren és Időn: ez a Valódi, az Igazi állapota, illúzióktól mentesen.

Ebben a stációban tehát nem tudunk csak úgy rohanni, sokszor érezheti magát az ember korlátok között, hogy nem tudja azt létrehozni, amit szeretne. Folyamatosan törne ki, de nem tud. Itt tulajdonképpen az ego elhagyása történik, ahogy az ember megpróbálja egos, önös, beszűkült tudattal teremteni a dolgait, és azt tapasztalja, hogy nem működik. Ezért addig és addig próbálgatja, míg a végén meg nem tapasztalja, hogy mi az Igazi és mi a Valódi életében. Ezért nem szokták szeretni úgymond ezt az állapotot, mert a tudattalan, hétköznapi létnek nem kedvez.

És ha visszakanyarodunk az Újholdhoz, akkor látjuk, hogy itt amibe belekezdünk az valami valódi és igazi kell legyen. Most mindenki a lelkéből tudja előhívni a VALÓDI teremtő énjét, és megnyilvánítani a világban. Ezért is lesz bőséges ez az év, mert hatalmas teremtő erővel tudunk nekivágni, ahol ráadásul csak olyat tudunk létrehozni, ami átível az időn, és maradandó lesz.

Ne gondoljuk olyanra, hogy minden ember megalkot egy ezoterikus központot vagy egy csodálatos művészi alkotást hoz létre, vagy más ehhez hasonló banális dolgokat. Itt minden ember saját magát lesz képes megalkotni, és ez végtelenül változatos! Lehet ez bármi, egy apróságnak tűnő semmiség, amit belül, a szíved közepéből érzel. Fontos itt a belső közpéppontunkból való teremtés, tehát a Szívből induljon ki minden – erre utal a Nap, mint középpont…

– – –

Ezen kívül ezen az Újholdkor még a fentieken kívül sok más üzenet megjelenik. Ekkor vált ugyanis a Merkúr asztrológiai jegyet, azaz belép a vízöntő jegyébe, továbbá a Vénusz belép a bak jegyébe. Ráadásul a Vénusz az Újhold előtti napon HÁROM égitesttel is fényszög kapcsolatba kerül: a Szaturnusszal (kvintill), Uránusszal (kvadrát) és a Neptunusszal (szextil). (sőt, szombaton eléri a Felszálló Holdcsomópontot is).

A Vénusz ilyen erős jelenléte ebben az Újholdban mutatja, hogy másfajta Teremtő erők is támogatnak minket. Az Uránusz kvadrát is arra utal, hogy valami messze földöntúlit, zseniálisat lehet itt most megteremteni, de ez csak akkor jön létre, ha minden szinten minket szolgál a Teremtés. A lélek legmélyéből előhozva, megértve és megélve a test-lélek-szellem egységét, hogy minden szinten valódinak kell lenni… nem lehet csak “picit” a tökéletességre törekedni.

Ugyanakkor a Vénusz az égen izgalmas utat fog megtenni az elkövetkező pár napban, hiszen a fenti hármas fényszögkapcsolat után ugye jegyet vált, együtt fog állni a Felszálló Holdcsomóponttal és jövő héten csütörtökön (febr 10) pedig a Plútóval… ami mutatja, hogy a vénuszi energiák tekintetében hatalmas átalakulások várhatóak.

Ezek a Nőiség illetve a Párkapcsolat tekintetére vonatkoznak (főleg), és magam is várakozva és figyelve nézem, hogy mit fog hozni a Plútó és a Holdcsomópont ezen a téren. Az biztos, hogy a párkapcsolati szinten nagy átalakulás vár ránk, amely a párkapcsolat sokkal magasabb szintre emelését tükrözheti! Illetve, akinek nincs párja, akkor a elpusztíthatja magában azokat a blokkokat, amelyek a párkapcsolatot gátolják belül. Ez bulvárasztrológiai szinten jelentheti a párkapcsolatok átrendeződését is, aminek már egyébként itt van az ideje, hogy az emberek végre képesek legyenek kilépni a nem valós, illúziókkal teli kapcsolatokból… mármint, akinek erre valóban szüksége van.

A Holdcsomópont is rárak még egy lapáttal, hiszen itt új kapcsolatok jöhetnek létre, vagy a meglévőkben a karmát fel lehet ismerni, fel lehet oldani és felfényesíteni…

Találkozunk pénteken :)

32 hozzászólás

Schmidt Károly mondta:

Kedves Balázs!
Mi is várakozással és optimizmussal telve várjuk a változásokat. Azon dolgozunk, hogy ezek a változások a pozitív irány felé mozduljanak el. Köszönjük a leveledet.

Bizonytalan Bence mondta:

Nekem ez a “még tökéletesebbé kell lenni, nem elég csak simán nagyon jónak lenni” <>. Én lehet, hogy isten vagyok, de inkább egy fapados hétköznapi magyar ember. Nekem teljesítménykényszer-érzetem van ettől. Nem lehet normálisan csak élni? Csak lenni? Miért kell töké-töké-tökéletesnek lenni? Hova? Nekem épp elég a hétköznapoknak megfelelni, én töltekezni szeretnék a csillagok dolgából nem rögtön itt is azonnal az elvárások himalájáját kapni. Nincs elvárásmentes lét ezen a bolygón?

Kiss Balázs Kunó mondta:

A Tökéletesség ebben a kifejezésben az ÉN teljes elfogadása – HIBÁK által.
A hibákat és elvárásokat csak ego tekinti tökéletlennek!

Balázs

Egry Adél mondta:

Kedves Balázs! Én még mindig megkaptam a linket.köszönöm.

Elolvastam ,hogy alakul a jövő, ill. hogy alakithatjuk.

Nagyon nagy lehetőségek állnak elöttünk,csak az a kérdés ezekre

a változásokra mennyire vagyunk nyitottak és ,hogy éljük ezt

lelki szinten meg. Köszönök mindent ,Nekem tényleg nyitnom kell a kapcsolataim terén és most itt van a lehetőség.köszi!

Princess mondta:

Legyen így!!!! (Türelmetlenül várom! :) )

Solar mondta:

Sziasztok
Köszönöm Balázs megkaptam a linket mindig. Csodálatosak ezek a változások ezek az energiák amiket az égiektől kapunk.
Ráadásul újhold utáni napon 4-én pénteken megint tízmilliószoros nap lesz.Fogadjátok szeretettel! S használjátok is nagy szeretettel!

10 milliószoros nap!

A tibetiek szerint csak 4 ilyen nap van az évben. Ezeken a napokon minden, amit teszünk, gondolunk, mondunk, 10 milliószorosan száll vissza ránk. Ezeken a napokon érdemes megtennünk mindent, amiről szeretnénk, ha elementáris erővel hatna.
10 milliószoros napok 2011-ben:
2011. február 04.
2011. május 17.
2011. július 05.
2011. november 17.
A TÍZMILLIÓSZOROS napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat!
Ezért ezeken a napokon a legjobb, ha már reggel kinyilvánítjuk mit szeretnénk elengedni, ill. megteremteni az életünkben, és elképzeljük, átéljük (a nap folyamán akár többször is), amint már be is következett, meg is valósult. Igyekezzünk, hogy az öröm, a harmónia, a béke és a szeretet járjon át bennünket egész nap, és ezeket az érzéseket terjesszük ki családunk tagjaira, barátainkra, az emberiségre, minden élőlényre, és a Földre is.
Fontos, hogy arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben.
Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket.
A nagy terheid feloldását érdemes erre a napra időzíteni.
Küldj fényt a Földnek és az emberiségnek!
Képzeld el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretettelinek.Lásd a Világbékét ünnepelni!
Tegyél meg mindent, amit szeretnél,10 milliószoros erővel fog hatni!
Ezeken a napokon egy pulzáló ultraviola (UV) sugár keresztezi a Föld útját, amely a 2. univerzumban lévő, magasabb dimenziók egyikéből érkezik. A Föld körülbelül 17 órán keresztül marad ebben a sugárban.

Ez a sugár a szív csakrával rezonál, ragyog és fluoreszkál, a színe pedig kék/bíborvörös. Bár ebben a frekvencia-csoportban is rezeg, felette áll az 1. univerzum (amelybe a Föld is tartozik) színfrekvencia-spektrumának. Azonban lelkünk természete, valamint a 2. univerzum frekvencia-csoportjaiban működő lélekcsoportok miatt a hatás itt is érezhető lesz.

Ez a hatás a következő: minden gondolat és érzelem a tízmilliószorosára növekszik. Igen, minden megsokszorozódik, a tízmilliószorosára.

Minden gondolat, minden érzelem, minden szándék, minden akarat – függetlenül attól, hogy jó, rossz, beteges, pozitív vagy negatív – tízmilliószor erősebb lesz.

Mit jelent ez?

A valóságunkat gondolatainkkal teremtjük meg. Valóságunkat tehát az határozza meg, mire irányítjuk a fókuszunkat, mire összpontosítunk. Minden anyag gondolataink eredményeképpen manifesztálódik. Ez az UV sugár felgyorsítja ezeket a gondolatokat, és gyorsabb ütemben szilárdítja meg őket. Így tízmilliószor gyorsabban jelennek meg az anyagi világban, mint egyébként.

Nagyon fontos, hogy ezen a napon tudatos legyél, mert ez a gyorsulás veszélyes is lehet, ha olyan gondolatokra fókuszálsz, amelyek számodra nem tetsző dolgokról szólnak, hiszen azok is gyorsabban jelennek meg a valóságodban. Ugyanakkor ez az UV sugár ajándékká is válhat, ha úgy döntesz.

Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket.

Te határozod meg gondolataid természetét, de ne feledd: bármire is fókuszálsz, az gyorsabban fog megvalósulni, mint egyébként!

Fontos, hogy csak építő, pozitív gondolatokra összpontosíts ebben az időszakban: a szeretetre, a sikerre, a gyógyulásra, a gazdagságra, a kedvességre, a hálára.

Nem szükséges meditációba merülnöd ezen időszak alatt, bár jó lenne, ha megtehetnéd. A kulcs időszak (időzónáktól függetlenül) a 17:10-es csúcspont! Ha ebben az időszakban lehetőséged van arra, hogy találj egy csendes helyet, akkor telepedj le ott, hogy fókuszálhass.
Gondolataidat összpontosítsd bármire, amire vágysz! Amire a Földnek és az emberiségnek szüksége van, szeretetteljes, pozitív gondolatokat táplálj.
Szólj minél több embernek, hogy ők is tudatosak lehessenek ezen a napon és arra használhassák ezt a kozmikus eseményt, hogy pozitív, jóakaratú gondolatokra fókuszáljanak.
Kicsivel több, mint egymillió emberre van szükség ahhoz, hogy egy olyan változás induljon be az emberiség történetében, ami kiemeli az embereket az elkülönültség és szétdaraboltság állapotából, és elhozza az egyesülés, az egység állapotát.

Ez egy lehetőség arra, hogy visszavegyük, ami jogosan a miénk: a békét és a bőséget a Föld és az emberiség számára.

Ez egy ajándék, válasz az imáinkra, egy úgynevezett életvonal, amely a mi univerzumunkból érkezik.

Hogy mire használjátok, és hogy részt vesztek-e benne vagy sem, az rajtatok áll.

Dharmacsakra napoknak is hívják őket.
A tibeti és a maya kultúrában is megemlítik. Azt mondják, ezeken a napokon egy pulzáló energiasugár érkezik egy másik dimenzióból, ami körbeveszi a Földet.

Ez segíti a Földön a gondolatok, érzelmek, tettek, szándékok és cselekedetek megsokszorozódását!

Sok sikert mindenkinek!

Bede Adrienn mondta:

Köszi Solar, nagyon is!!!!!

Katalin Tomori mondta:

Koszonom Solar ezeket a nagyon fontos informaciokat.

Az ujhold hatasat nagyon erzem magamon is, ahogy emlitetted a Bak csillagkep erejet most mar ertem az okat miert csak lassan lepesrol lepesre haladok.
Koszonom Balazs

Magocska mondta:

:) Ismét, KÖSZÖNÖM!
…lelkemből szólsz :)
Magocska

Csilla Stampf mondta:

Kedves Balázs!

Köszönettel megkaptam Tőled minden linket! Hát ezeket a változásokat sokszor magamon is észreveszem.
Solar, köszönöm! Figyelni fogok ezekre a napokra!!!

Csilla

Violett mondta:

Kedves Bizonytalan Bence!
Ne haragudj, de nem tudom szó nélkül hagyni az írásodat. Lehet csak úgy élni, néznegetni a csillagos eget. De minek?
Megfelelni saját magadnak kell,nem az elvárásoknak.

melinda mondta:

Sziasztok!
…Most megy rá a Vénusz a Marsomra ennek ellenére kb.3 napja véget ért egy nagy szerelem.Egyiknap még a jövőt terveztük , aztán másnap lezártam…szerintem nem szeretett…tudomásul vette az észrevételemet és elment….

Ezek után nem tudom mit várjak…..mintha egy kupac romhalmaz tetején ülnék….

Zita mondta:

Újhold- nálunk új lakás. Ma kezdtem csomagolni, szombaton költözünk. És néhány régi dolgot ki is dobok, bizony.

Erika mondta:

Kössz az ertesitest,en is varom az uj holdat,hatha hozz valami jot szamunkra,ha lessz idöm meg meg is fogom figyelni
Ha igaz

Ritus mondta:

Holdmosoly

Mosolyog rám a Hold
Leánya vagyok én.
Holdszín ruhában táncolok
a Világ közepén.
Holdfényben fürdik
a lelkem is belül.
Szemem fényében is
a Holdnak világa tündököl.
Körülölelnek engem szeretőn
mind az Angyalok
S ilyenkor úgy érzem a Hold
Én magam vagyok.

Köszönöm Balázs, szuper az írás!
Ölellek szerettetel!

rosa mondta:

SZIA BALAZS NAGYON IS IGAZ AMIT IRSZ ,

KOSZONOM BALAZS A LEVELED NAGYON IGAZ AMIT IRSZ .A HOLD OLYAN .MINT EGY NO,TITOKZATOS, SELYTELMES,ES CSODALATOS.DE SAJNOS AZ A GOND UJHOLD IDE VAGY ODA,HOGY VAN AKI BARMIT UJRA KEZDENE ,DE NEM ENGEDIK A KORULMENYEI. EGYELORE.UDVOZLETEM .ROSA
.

Larimár mondta:

Ritus, ez csodás vers! Köszönjük! :-))))

Larimár mondta:

Kedves Rosa,

semmi sem véletlen. Az egyik ajtó bezárul, a másik kinyílik, csak még nem látod.

Ritus mondta:

Köszönöm, bár én “csak” leírtam :))

K. Szabó Anita mondta:

Üdvözöllek Balázs!
Egy 71.07.19-i (16.30) Rák vagyok, Anita, 2 fiú anyukája, aki sosem találtam igazán a helyem, és már kicsin is megkavartam magam körül az állóvizet. El kellett érnem a 30-as éveim közepét és olyan élet-szituációt, ahol el kellett fogadnom, hogy egy életút lezárul és ennek gyümölcse, hogy helyet adott velem született képességeim kifejlődésének.
Örömmel és tudatosan olvasom a soraidat és majd minden sorát értem és sokat segít! Most pont abban az a helyzetben vagyok, ahol lassú léptekkel – bár mintha az idő sürgetne-, felvállalva azt amire hívva vagyok, kezdjem felépíteni az új önmagam, az új tevékenységben, ami szinte illeszkedik az általad felvázolt “csillagtérképhez” és annak hatásaihoz. Nem könnyű helyzet, mély hitre van hozzá szükség! Köszönöm Neked: Anita

Ancsi mondta:

Köszönet a sorokért és boldog névnapot!

Fairy mondta:

Kedves Balázs!
Köszönet azért, hogy megosztod velünk a gondolataidat, megérzéseidet, tudásodat!
Tegnap (3-án) este 9 után bevillant valahonnan, hogy el akarom pakolni a gyerekem elhasznált játékait, és selejtezek egyet. Mosolyogva olvasom ma, hogy “Újholdkor dobjuk ki a régit” – persze nem tudtam, hogy Újhold van, de éreztem :)
Ma tovább folytatom a régitől való megválást (minden szinten), mert készülök a Változásra, az Új befogadására.
Bárcsak ott lehetnék pénteken… (külhonban élek), de sógornőm megy, és hozza majd az infókat, amit tárt szívvel várok.

Minden szépet és jót kívánok a Teremtés napján Mindenkinek!!!

Minden linket megkaptam, köszönöm!

Fairy mondta:

Kedves Solar!

Köszönet a részletes leírásért a tízmilliószoros nappal kapcsolatban! Igyekszem 5kor meditálni egyet.
Áldásokkal teli perceket, napokat, heteket, éveket, és életet kívánok Nektek Csillagmagok!!!

Presz Mari mondta:

Kedves Balázs!
Ez fantasztikus! Amit 4.-ére írtál nálam a pokol tüze volt.
Egész este, ÉJJEL és 5.-én ma reggel is haldokoltam, szenvedtem,
sírtam. Délután 4 óra körül történt valami csoda!
Befejeztem a párkapcsolatom felszámolásának utolsó lépését, amit
már január elején elkezdtem. Öt éve nem tudtam belőle kimászni.
A csoda egyik pillanatról a másikra jött, mint akiből kiszállt
a gonosz. Elkezdtem mosolyogni és elképesztő boldogságot nyugalmat éreztem.
Tudtam, hogy itt a vége. Megoldottam, megoldották ott
a csillagok, MEG A HOLD! -:) Most már éjfél közeleg. Nem tudok aludni, de nem
zavar. Ez az állapot azóta is tart és tudom, hogy most már
nem tér vissza soha annak a szerelemnek és gyűlöletnek a keveréke,amiről azt hittem MEGÖL mindkettőnket. Akartam is meg nem is, teljesen tehetetlen voltam. A párom is küzdött ellenem,
én meg ellene. A kötél nem akart elszakadni.
Most január eleje óta nagyon akartam és SIKERÜLT. RÓLATOK
TEGNAP ESTE SZEREZTEM CSAK TUDOMÁST. SEMMIT NEM TUDTAM ARRÓL
AMIT ITT LEÍRTÁL, DE MIKOR ELOLVASTAM MINDEN MEGVILÁGOSODOTT.
Beleborzongtam. Minden engem igazolt és persze TÉGED KEDVES
BALÁZS.
MINDAZON ÁLTAL AZT HISZEM EZ A TUDATALATTIMBAN ZAJLOTT.
Nem tudom eléggé meg köszönni a sorsnak, így hát NEKED és MINDENKINEK MONDOM, hogy KÖSZÖNÖM és higgyetek.FIGYELJETEK ÉS
KÉRJÉTEK AZ ÉGIEK SEGÍTSÉGÉT. MEGKAPJÁTOK! Amit Te csinálsz
fantasztikus, GRATULÁLOK. Azért nem bízom el magam. Ezek után
együtt figyelem a változásokat VELETEK. KÖSZÖNÖM, HOGY VAGYTOK.
MINDENKIT AKI IS VAN, – CSILLAGMAGOCSKÁK – KÖSZÖNTÖK ABBÓL
AZ ALKALOMBÓL, HOGY ELSŐ TALÁLKOZÁSUNK FELEJTHETETLEN VOLT.
REMÉLEM LESZ MÉG TÖBB ILYEN IS. Mindenkinek hasonló csodák
megélését kívánom sok szeretettel: Mari /egy új csillagmag mami/

Presz Mari mondta:

SZERELEM SIRATÓ
Elnézést MINDENKITŐL?!
Ez a szerelem megváltozott, CSAK fűzfa poéta vagyok.
ez a szerelem elátkozott, A tegnapi történetem így
kerek, ezzel a “verssel”
ez a szerelem sárral dobál, Mari
ez a szerelem tüzet okád

ez a szerelem nem enyém
ez a szerelem csupa vér,

ez a szerelem meggyaláz,
ez a szerelem csupa gyász,

ez a szerelem sokat élt,
ez a szerelem véget ért.

Presz Mari mondta:

Hú ez nagyon összekeveredett, remélem kibogozható?!

Győrffi Enikő mondta:

Szia Balázs,

Utólag is de nagyon boldog névnapot kívánok!

Az írás most is telitalálat számomra.

Köszönöm, Engie

Cinzina mondta:

Ami a párkapcsolatot illeti, hát az enyém felfelé indult el. Egy hónapja kezdődött a változás, és azóta is tart, és Felsőbb Énemmel tudok beszélni róla. Két év kellett nekünk ehhez (pontosabban nekem, a párom nem hisz az ilyesmiben), de megcsináltuk, és ez a lényeg, azt hiszem! Köszönöm a plusz segítséget, Balázs!

Lady Justice mondta:

Talán a vénuszi-plútói energiák megélésével kapcsolatban, hogy én még mindig takarítok, dobálom ki a múltat, a jelent, és még a jövőnek is azt a részét ami nem engem szolgál.
Baromira elegem van már, és most maximálisan azt érzem, hogy vége a türelemnek, nem egyszerűen kidobálok dolgokat az életemből, hanem valahonnan elképesztő mélységből feltörő erővel robbantok szét mindent, ami nem engem szolgál, és ember nincs, aki az utamba állhatna. A tolerancia küszöböm, olyan minimálisra csökkent, hogy már egy képeslap nem jön át az alatt a bizonyos ajtó alatt, ha én nem engedem.

Nálam ez így jelenik meg. Ép elmével, tiszta szívvel.

Ritus mondta:

“Talán a vénuszi-plútói energiák megélésével kapcsolatban, hogy én még mindig takarítok, dobálom ki a múltat, a jelent, és még a jövőnek is azt a részét ami nem engem szolgál.”

Jajj,de jó neked -meg nekem is :)- én meg úgy érzem egyhelyben toporgok, ez a Vénusz “szivat” engem…..pedig nagy kedvencem….de már úgy unooooooooommmmmmmmmm!!!!!!!!
Tudom lépjek ki…éppencsak nem megy a lépés…..pedig már annyiszor léptem ki és aztán meg valami miatt midíg vissza jön egy érzés….és akkor minden vissza jön a múltból, úgy látszik javíthatatlan vagyok :(((( még mindíg dolgom van itt magammal.
Még mindíg nincsen rendben. ÁÁÁÁÁÁÁÁ.

Erika mondta:

Ritus!

Én egyetlen dolgot tudok javasolni. Ülj le magaddal, és kérdezd meg a szívedet, hogy mit szeretne. Ha megjött a válasz, akkor kapd elő valahonnan a mélyből a “kegyetlen” énedet, és elementális erővel dobjál ki mindent, amire nincs szükséged! Ne hagyd magad lefékezni, ne hagyd magad befolyásolni, legyél TE MAGAD a LEGFONTOSABB, és akkor meg tudod csinálni!

Ez viszont csak akkor működik, ha a SZÍVED valóban ezt akarja, és csakis kizárólag rá figyelsz, nem a környezetedre.

Erika

Timike mondta:

Tetszett a “picit” tökéletes kifejezés…:)
Valami vagy tökéletes, vagy nem az. A “tökéletesebb” szó is értelmetlen…

Az ilyen finomságokat külön bírom benned Balázs!!!