Csillagüzenetek

Interjú Kiss Balázs Kunóval

2011. dec. 02

Szeretettel ajánlom figyelmetekbe az ÉLET Magazint, aminek decemberi számában Kalocsai Ágota készített velem egy interjút az újonnan megjelenő könym kapcsán. :) Örömmel vettem a kérdéseket, ahol egy kicsit személyesebb oldalamról ismerhet meg, aki szeretne…

Az interjút itt olvashatjátok:

(klikk a nagyobb képre)

6 hozzászólás

Ági mondta:

Drága Balázs! Gartulálok:) Az interjú is egyszerü és nagyszerű mint az írásaid:) És a szokásos melegség,nyugalom árad belőle:) Szeretettel ölellek.

Kata38 mondta:

Szia Balázs!

Gratulálok, és köszönöm, hogy utat és példát mutatsz azzal, ahogy viseled a “kis” sorsfeladatod…:)A Jóisten a cikk olvasása után tuti mosolygott a bajusza alatt…:))

Öleléssel, Katka

Palkó mondta:

Szia Balázs!

Szegeden az Árkád bevásárlóközponban található óriási Alexandra könyváruházban nemhogy nem lehet kapni a könyvedet, de még csak nem is tudnak róla, pedig nagyon kellene Nekem sürgősen (keddig) kettő darab! Keresem máshol, de ha tudsz segíteni, azt megköszönöm!

HP

Ritus mondta:

Nagyon jó a riport, tudod sokszor elnézem magam s egyre inkább látok hasonlóságot a gondolatainkban, s ez jó, mert úgy érezem, hogy van valami közös pont -nemcsak veled- ami összeköt és érlel és emel :)))) sokat tanultam Tőled, köszönöm!!!!!
Szép a cikk, gratulálok!!!!

Palkó mondta:

semmi sincs véletlenül! Kedden, késő délután megérkeztek a könyvek Szegedre, és pont akkor pakolták ki, amikor megkérdeztem, hogy van-e már! Vettem belőle mindjárt kettőt! (Csak, hogy fogyjon… :):):))

Gyöngyi mondta:

Nagyon jó kiadvány az ÉLET Magazin és örömmel olvastalak benne:)
A pozitív emberek lapja sok érdekes cikket, reklámot tartalmaz így bukkantam a könyvre is…