Csillagüzenetek

Irány a Teljesség

2011. máj. 02

Minden Újholdban benne van az a megújulás üzenete, hogy lezárjunk egy kört, elengedünk, takarítunk: mert csak így lehet belekezdeni az újabb körbe. A keddi napon, május 3-án lesz Újhold, tehát ez a napot (mint minden holdhónapban egyszer) használjuk ki arra, hogy tudatosan figyelünk az elengedésre. Éppen ezért időzítettem többek között a 12 DNS aktiváló meditációt erre a napra, mert ennek az üzenetnek a hullámait meglovagolva tudunk jobban ráhangolódni a régi minták elengedésére ? és ezáltal teljesebbé válunk.

S május második felétől, júniustól kezdve már a létrehozásról, a Teremtésről fogok írni, hiszen ez fog tükröződni az Égen. Ennek egyik kulcsdátuma a május 21-i nap lesz, erről külön előadásban fogok részletesen értekezni. De ne rohanjunk annyira előre?.

Aki tehát teheti, május 3-át kihasználhatja egy kis elmélyülésre, hogy ráhangolódjon, kiüresedjen ? talán nem is kell ennél több. Azért emelem ki ezt az Újholdat a többi sorából, mert most májusban minden gyors mozgású bolygó elhagyja a Halak csillagképet ? tehát az Összegzés, Lezárás és Megváltás csillagképét – így egy ?utolsó? lélegzettel most megkönnyebbítő felszabadulást élhetünk meg.

Ez a korábban sokat emlegetett kitörés a Cet Gyomrából. Ez most zajlik!

S bátorításul, megnyugtatásul mondom, hogy a Nap eléri e héten a Cet csillagkép száját ? tehát megtörténik a tényleges kilépés! Mint ahogyan asszociálni lehet, ez személyes börtönünk, személyes poklunk elhagyását jelenti.

Kilépünk tehát a ?pokolból?, abból a tudatállapotból, ahol a Tudat azt hiszi, hogy létezik te és én. Hiszen ezért e pokol, mert ha van te és én, akkor léteznek olyan dolgok a világban, amit csak te vagy én szerezhetünk meg. Hiszen nem jut elég levegő, nem jut elég pénz és hatalom ?nekem?, ha meg kell osztani másokkal. Hiába vagyok ?én? fényes, ha mindig jön valaki otromba, és tönkretesz mindent. Hiába vigyázok a Földre, a környezetemre, ha valaki képes minden munkámat egy tollvonással vagy mozdulattal tönkretenni.

Ez a világkép az, ami maga a pokol! Ez a világkép okozza a vesztünket: és nem az, hogy vannak olyanok, akik tönkreteszik a világot. S ebből megnyugtatásul mondom, ki lehet lépni!

Ez zajlik most: A Nap kilép a Cet csillagkép száján, elhagyja a kozmikus börtönt, azt ahová az Ember saját magát zárta. Belép az Új Tudatosság fényébe, ahol nincs jó meg rossz. Ahol nem létezik valaki, aki tud bárkivel rosszat tenni ? vagy akár jót tenni. Mert ilyet valójában nem lehet tenni.

– – –

S tudjátok mi a legcsodálatosabb az egészben? Hogy ez az Újhold, azaz május 3-án létrejövő Elengedés és új körbe lépés pont egy olyan égi csillagkonstelláció fölött fog létrejönni, ami tovább erősíti ezt a képet. A Kerberosz csillaghalmaz áll a Nap és a Hold alatt.

Kerberosz ? ő az a háromfejű pokolkutya, aki az alvilág bejáratát őrzi. Igen ám, befelé mindenki elhaladhatott mellette, de kifelé nem engedett senkit sem. Három feje, a düh, gyűlölet és irigység mind abból fakad, hogy létezik a világban bárki, aki elvehet valakitől valamit. Ez a pokol, az a létállapot, ahol a lélek kettészakadt, és saját felét ellenségének éli meg. Mint a világ, amiben élünk, ide lyukadt ki végül. De ezt az utat be kellett járni ahhoz, hogy végül meglássuk a kiutat.

Kerberosz nem engedett ki senkit, szimbólumaiban mutatja, hogy pont ezt éljük ebben a világban: Amíg azt hisszük, hogy lehet bántani minket, amíg mi tudunk bántani valakit, addig élünk a pokolban. Magyarul: amíg gyűlölködünk, amíg dühöngünk, és irigykedünk.

Dühös vagy azért, mert a világ vezetői ezt meg azt tesznek? Bumm, itt vagy a saját poklodban. Dühös vagy, mert az iskolában a tanítók nem értik a gyermekedet? Bumm! Irigy vagy azokra, akinek van mit a tejbe aprítani? Bumm! Dühös vagy, mert megnyomorították a magyar nemzetet? Bumm, üdv a pokolban!

A Mag népének pont a Szeretet szétárasztása a feladata: ezért minden minket ért sérelem pont azt kell erősítse bennünk: tudsz-e szeretni? Vagy még tovább akarod járni a saját poklodat, ó Magyar?

Persze ez személyes életünkben is kérdés: tudsz-e szeretni úgy és ahogyan Krisztus szeretett? A válasz: igen, TUDSZ!

Hiszen ez a Feltámadás lényege ? ami MOST történik!

Megmutatod, hogy rád nem hat semmi. Vernek a korbáccsal, felszögeznek egy darab fára, kirúgnak a munkahelyedről, elveszíted a szeretetteidet, elveszítesz valami anyagit: ez mind nem hat. Erre a válasz mindig a Szeretet.

Most lépünk ki a Pokolból, most hagyjuk el Kerberosz háromfejű szörnyeteget, kilépve a szétválasztottság illúziójából. Abból az illúzióból, hogy létezik az én meg a te.

Hiszen MI VAGYUNK, együtt. A jobb kéz miért bántaná a bal kezet, ha egy test részei? A bal kéz miért csípné meg a jobb kezet, mert mindig ő fogja a kanalat?

Legyél Egész: és megérted, hogy senki nem tud bántani.

Nézz az életre úgy, mintha a saját tükörképed látnád mindenben. S hogyan bánthatna a tükör téged? Hát sehogyan.

Ez a pokol kijárata: kilépés az elválasztottságból.

Nem véletlenül volt a mitológiák szerint ez Héraklész utolsó munkája: felhozni Kerberoszt az alvilágból. Azaz TUDATOSÍTANI, felismerni, hogy valójában a három fej az, ami a pokolban tartja a halandót. Mindenki a saját poklában.

Minden élet mást tanul, mást tapasztal és mást lát, még ha látszólag ugyanabban a közös játékban is veszünk részt, mégis mindenkinek saját pokla van.

Tehát a SAJÁT poklodból lépj ki. A SAJÁT életedet váltsd meg: ne dühöngj, ne félj, ne gyűlölködj. És ezzel megváltod a világodat. Ne a másikat nézd, hogy ő gyűlölködik-e?

Tehát MOST elhagytuk a poklot?

Irány a Teljesség!

48 hozzászólás

csakúgy mondta:

Elképesztő, hogy valami megfogalmazódik belül és egy-két napra rá leírod. Vagyis dehogyis elképesztő :D

cejzi mondta:

Ez is azt mutatja hogy egyek vagyunk ;D

Klári mondta:

Köszönöm ezt az írást. Ez most nagyon kellett.Kb egy órával ezelőtt tettem fel a kérdést magamnak, hogy mit rontottam el, mert nagyon magam alatt voltam. /3 évesen , 13 évvel ezelőtt örökbe fogadtunk egy kislányt.aki egyre többször bánt meg/
Most megkaptam a választ:lépjek ki a saját magam alkotta pokolból.
Igaz. Szemléletet kell váltanom. Igyekszem megvalósítani.

Csilla mondta:

Olyan érzésem volt ma(12-óra) körül, hogy most zárult le életemben a “nagy” kör…
Amit ezentúl gondolok, mondok , teremtek az már mind a jövő inkarnációimat fogja meghatározni…
Lelkileg ilyen fáradt -nem is tudom -, hogy voltam e valaha…
Ennek ellenére lélekben nyugodt vagyok..-)

Ágica mondta:

Igazán “ütős” ez az írás, szíven ütős…!

Nagyszerű szakember vagy!

Köszönöm!

KJudit mondta:

Akárhogy is nézem nem lettünk megváltva Krisztus által,pedig állitólag megvagyunk.
A szeretet duma meg sok esetben porhintés, azzal lehet leigázni a másikat.

Iván Ágnes mondta:

Csatlakozom az előttem szólóhoz – mindig akkor jönnek az üzeneteid, mikor már megfogalmazódik belül is, de ettől megerősítenek:o) S egyúttal reményt adnak.

A legutóbbi cikked kapcsán megdöbbentem a hozzászólások olvasása közben, hogy mennyiünket is foglalkoztatnak hasonló belső folyamatok, persze egészen más-más életet élve, mégis mindannyian rádismerünk saját belső útjinra.
Jó, hogy van a Csillagmag:o) kell az ilyenfajta útmutatás!

Laura mondta:

Köszönöm szépen Balázs!

Ölellek és szép napot!

Cinzina mondta:

Na, én meg pont ma jöttem rá, mi tart még mindig a szüleim mellett, miért nem tudtam eddig elköltözni, pedig lassan 30 éves vagyok… Jó lesz ez a holnapi újhold. :)

Ritus mondta:

Telitalálat Balázs!

Éppen most olvastam ki egy nagyon jó könyvet, ami a “birodalmad” visszahódításáról -is- szól. Ömnagad megtalálásáról valaki-valakik segítségével, szerelem, örökkévalóság, elmúlt életek, áldozatok, utak ….hát amit én itt az elmúlt kb. másfél évben megéltem nem volt semmi. És szorosan kapcsolódik a könyvön túl az írásaidhoz is.
A minap éppen ezeken a dolgokon merengtem, amiről írsz :)))
És hogy még mik derültek ki….amik idáig rejtve voltak…hát nincsen még vége a kalandoknak meg a csodáknak :)) de határozottn érződik a teljesség felé haladás, és én nagyon boldog vagyok ettől!

Köszönöm az írásod!
Ölellek szeretettel!!!!

Anikó mondta:

AZT HISZEM NÁLAM IS NAGYON NAGYTAKARÍTÁS LESZ!!!!
KÖSZÖNÖM BALÁZS!
FÉNNYEL TELI SZÉP NAPOT!!

GKatalin mondta:

Figyelemmel kísérem aktuális írásaidat.Szempontokat ad.
Késztet arra, hogy mélyebbre menjek és megértsem működésem és másokat is.
Amikor készenállok egy lépésre, jön az az impulzus az írásaidon keresztül, ami átsegít a holtponton, mert felismerteti a dolgok időszerűségét.
A nagyszerű az, hogy előrevetíti a felszabadító érzést.
Ezt Mind nagyon köszönöm:
Katalin

Wittich Zsuzsanna mondta:

Haladok az úton. Most megvilágosodott előttem az út, és felemelkedtem. Még egy kicsit nehezen megy a repülés, de köszönöm.

Zozo mondta:

Kedves Balazs!
En nagyon csipem az irasaidat Te egy igazi jobarat vagy,de komolyan!!!
Es koszi a hirlevelet amit rendszeresen kapok!

Jokedvet es vidamsagot Mindenkinek!

Gyöngyi mondta:

Balázs, óriási KÖSZÖNET Neked mostani üzenetedért is!!!! :))))
A Szentszellem tiszta csatornája vagy, útmutató, aki a megfelelő időben, a megfelelő helyen, a megfelelő módon szólal meg és cselekszik. Hálás vagyok érted, nem tarthatom magamban, el kell mondanom :)és nagyon JÓ, hogy VAGY, mindannyiunknak!

Judyna mondta:

Kedves Balázs és többiek!
Eddig csak szemlélője és lelkes olvasója voltam a cikkeknek és a hozzászólásoknak. De nem találtam semmi összefüggést ami rám is vonatkozhatott volna eddig. Viszont az előző cikknél és a mostaninál nekem is hasonló gondolataim voltak.
Mindenesetre magának a helyzetnek nem örülök, de annak igen, hogy felnyitottad a szememet és megláttam az összefüggést a történtekre.
Köszönet minden írásodért és utmutatásodért!

Fényes Gabriella mondta:

KJuditnak! Igazad van, hisz Jézus nem minket váltott meg, hanem utat mutatott. Addig az Emberiségnek nem volt lehetősége kiszállni a karmakörből, az eljövetelével hozta el ezt a lehetőséget, ez jelentette azt, hogy megváltotta az Emberiséget. De tulajdonképpen mindenkinek saját magát kell megváltania, mindenkinek saját maga Jézus Krisztusává kell válnia. üdv Fényes Gabriella

Balázs mondta:

Szia Balázs!

Köszönöm! Igazán le tudod nekem fordítani a hétköznapi nyelvre, és a magyarságra is! Szerintem ebben egyedülálló vagy!

Ahogy Villás Béla is tanítja Ábrahám három fiát: egyiké az anyagi világ (Júdea), másikra hagyja a szellemi világot (magorok), harmadikra e kettő szolgálatát (harmadik világ, színesek), úgy most a mi küldetésünkre szóltál! Elismerésem a bátorságért és a szeretetért!

És mintha Eckhart Tolle bölcsessége beszélt belőled a jelenné válásban, a másik tükörként észlelésében.

Állítólag a Koránban van az, hogy egy magyar (és kb. “magyar”ként van írva, ezt a hangzást állítólag felismerik) fogja a tudatosságot, a nagy változást elindítani. Ezt is segíti a te munkád!

Ismerjük fel az istenivel való egységünket!

Rozi mondta:

Ma reggel az alábbi bejegyzést tettem a blogomba:

“Szép, de akárhogyan is nézem x y is “csak” egy ember és amit leír, az az Ő személyes tapasztalatára épül. Ezeket a gondolatokat nem lehet ráhúzni mindenkire, kicsit szabni kell rajta minden egyes ember esetében. Általánosítani nem lehet, nem szabad, mert hitetlenné teszi. Minden embernek a saját útját kell bejárnia. Egy felé haladunk, de nem egy úton.
Ezért engem el lehet ítélni, lehet másképp látni, de a tapasztalat velem ezt mondatja.
Természetesen én is átéltem már olyan érzést, hogy egy gondolat olvasása közben azt éreztem, hogy akár én is írhattam volna. Ez esetben valószínűleg közel azonos tapasztalatokat szereztem a szerzővel.”

Akár úgy is fogalmazhattam volna, hogy mindenki a saját poklát járja meg.

Régóta kísérem figyelemmel a bejegyzéseket, noha még nem szóltam hozzá ezidáig, nagyon kedvelem.

Üdvözlettel: Rozi

Anisha mondta:

“Megmutatod, hogy rád nem hat semmi. Vernek a korbáccsal, felszögeznek egy darab fára, kirúgnak a munkahelyedről, elveszíted a szeretetteidet, elveszítesz valami anyagit: ez mind nem hat. Erre a válasz mindig a Szeretet.”

No…azért álljon meg a menet! mert az, hogy a válasz csak a SZER-etet lehet, az egyértelmű. Főleg, hogy mi MAGyarok vagyunk.
És amit előtte írtál, azt is aláírom, mert végig mentem a folyamaton. Megtanultam, hogy a dolgok hogy NE fájjanak. De ez csak úgy megy, hogy amikor fáj, akkor utat engedek a fájdalomnak. És nem azt mondom, hogy ez nem hat rám. Mert igenis hat. Viszont, ha rá látok a történésekre, megértem, hogy mi miért van, akkor felismerem a helyzet ajándékait, és így, már nem fáj, sőt, hálás is tudok lenni érte. De erre úgy nem tudok rálátni, hogy a fájdalmamat fogom vissza. Mert akkor ezzel vagyok elfoglalva. Az elfojtással.

bea mondta:

A múlt héten tanultam és igyekszem ma már minden nap e szerint élni: ha tudod, hogy mit kellene tenned, de mégsem teszed meg, kőkeményen odavágsz az önbecsülésednek. Ha így élsz magadért teszel és nem mások ellenében, amikor a szívedbe nézel.

Köveskuti Tünde mondta:

Ez aztán az igazi újjászületés, tényleg mi teremtjük saját valóságunkat.

Ez a mondatod különösen megbizsergetett: ” A Mag népének pont a Szeretet szétárasztása a feladata: ezért minden minket ért sérelem pont azt kell erősítse bennünk: tudsz-e szeretni? Vagy még tovább akarod járni a saját poklodat, ó Magyar?”

Jó, hogy vagy!!!!

ÜDV: Tündi

Krisztina mondta:

Szeretlek és köszönöm !

Fairy mondta:

Kedves Balázs!
Na ennyire még sosem tűntél szókimondónak – nekem. Egyszerű voltál és világos, tiszta és érthető.
Köszönet Érted!

Erina mondta:

Kedves Balázs!
Engem is pontosan ez a dolog és érzés foglalkoztat …Készítettem is róla egy videót, Kérlek vess rá egy pillantást: http://www.youtube.com/watch?v=uTTOLtCPJ7w
Nagyszerű gondolatokat fogalmaztál meg!
Köszönöm! Üdv.: Erina

subi mondta:

Kedves Balázs!
nagyon köszönöm ezt az írást,így már tökéletesen érthető minden :))
Épp tegnap délután beszéltem barátnőmnek Kerberoszról.
…a szinkronicitás :)

Magyarné Szűcs Erika ,,R"ika mondta:

Kedves Balázs!
Köszönöm!!!Fantasztikus érezni a jó irányt ami felé haladnak a gondolataink és ez által a teremtésünk.Valóban a legfontosabb,hogy itéletnélkülivé váljunk és a szeretet legyen ami irányít bennünket.Mégegyszer, köszönöm!

Draskóczy Zsolt mondta:

Köszönöm Balázs!
Ritkán érzek ennyire szívből jövő köszönetet egy olyan embernek akit személyesen nem is ismerek!Bár tudom nem ez számít,meg az sem igaz teljesen hogy nem ismerlek!Minden üzenetedet szinte azonnal olvasok és mindig jól eltalálják az akkor bennem zajló helyzeteket,de ennyire időben ennyire mélyen még egyszer sem találtál be!Ha nem “hinnék”,azt mondanám ez maga a csoda,de így… Nem nagyon tudok többet hozzáfűzni!

gyury mondta:

“A Mag népének pont a Szeretet szétárasztása a feladata: ezért minden minket ért sérelem pont azt kell erősítse bennünk: tudsz-e szeretni? Vagy még tovább akarod járni a saját poklodat, ó Magyar?”

Csak az”ez-életi” EGÓ ismeri a pokol fájdalmát, A LÉLEK örök, és SZERETETT-ből teremtett mindent mi a termtett, itt a “megnyilvánult” vilábban található!
Köszi Balázs :-) , mint mindíg, jó időben, jó helyen JÓT ÍRSZ!

Noel mondta:

Egy 10 évig kerestem egy családtagomat. 3 napja lépett be ismét az életembe, egymásrataláltunk!

Deni mondta:

Akár minden nap megújulhatunk, megvilágosodhatunk…Ám, ha ketten vagy hárman összejöttök az én nevemben,s kértek, meglészen az…

Csillag63 mondta:

Mára egy 45.000 ft-os gázszámla, így ballagás után…Tehetséges, szép, elhivatott kisebbik érettségizik épp. Eladhatatlannak tűnő ház, eltemetett vidéken…kirúgom a nagylányom, így jó lesz???? Tényleg, a hajléktalannak igazán nincs is gondja…? Innen nézve.. És emlékszem valaki itt egyszer javasolta, hogy vegyük egyszerűbbre az életet, majd nem lesz annyi számla…azt el sem tudja képzelni, hogy a fizetés kicsit “egyszerű” és nem az igények?
Azt hiszem, majd így szelektál az ég valóban: aki ép ésszel kibírja mindezt és nem betegszik bele és nem züllik el, majd az marad. Volt már ilyen sokszor a világon: evolúció. Az én családomban csak lányok vannak, valahol olvastam, ahol nem születik fiú, az a család kihalásra ítéltetett. Hát akkor viszontlátásra.

csakúgy mondta:

Kedves Csillag63!
Épp ma jutottál eszembe, hogy vajon mi van veled. Köszönöm, hogy írtál. Közel a (meg)oldás, csak egy kicsit bírd ki még. :D
Ölel:
Csakúgy

Sz.Gizella mondta:

Kedves KJudit!Próbáld meg beengedni a fényt,s az magától”kiűzi” a sötétséget,s akkor érezni fogod a megváltó Krisztus szeretetét,érezni az Egységet,a Teljességet.Akkor azt fogod keresni,ami összeköt,nem ami szétválaszt.Szép napokat.G.

Kanti Szilvia mondta:

Azt érzem én is,mint Csilla ,hogy lelkileg igen fáradt vagyok mostanság. Az érdekes hogy kb.az elmúlt két hónapban éltem intenzíven a dühöt a félelmet,és az irigység sem került el!Nagyon kimerítőek.Van mit dolgoznom magamon még.olyan érzésem van ezekkel kapcs-ban,mintha nem is a saját negatív szemléletem lenne,hanem kollektív…együtt kell túljutnunk rajta,azt hiszem.

Csillag63 mondta:

Kedves Csakúgy!
Köszönöm! Pár óra alatt magamhoz tértem, és tettre kész vagyok:-) Persze engem ilyen fából faragtak: Ahol a veszély, ott nő az erőm. Ezért is születtem, 5-ös vagyok, húznom kell a többieket. Tanárként rengeteg ember energiáit érzem, és mondhatom, a szülők padlón vannak, a gyerekeken ez látszik. A teljes magukra hagyatottság. A felnőttek a saját tehetetlenségükben pánikolnak.
Én is azt hiszem, hogy ezt, ami van, jön, csak valamilyen egészen más hozzáállással lehet majd megélni.
Érdekes, amit Balázs írt, hogy ne ragaszkodjunk a pénzünkhöz, házunkhoz, gyerekünkhöz, munkánkhoz…nekem nem kell egyiktől sem elszakadnom, illetve szegény gyönyörű nagy belmagasságú házamtól nem is tudnék, ha akarnék sem:-) A gyerek meg nem az enyém, csak kölcsön kaptam. Pénzem meg nincs:-)
Mindenkinek sok erőt kívánok…a mihez is? Elengedéshez? Oldódáshoz? Olyan jó. hogy vagytok:-)

Anna mondta:

3-án, tegnap a temetőben, míg elmentem vízért, ellopták a kerékpárom… vajon el kellett engednem? szinte éreztem, hogy meg fog történni és mintha tudtam volna… míg a vízet eresztettem a csapból, lejátszódott a fejemben, hogy oda szólok a tolvajnak, hogy hééé! az, az én kerékpárom, teszed le! … és mire visszamentem 2-3 perc, valóban nem volt ott a kerékpár… ez vajon milyen múltbeli elengedés? most készült el a szüleim sírja 9 és 11 éve hagytak itt…
de ha minden hangot komolyan vennék, ami a fejemben megjelenik, akkor nagy baj lenne szerintem… elengedtem és figyelmen kívül hagytam ami a fejemben lejátszódott, így elengedtem lopni a kerékpárom is :))) na volt ám dühöngés, hogy miért engedtem, és miért velem történik ilyen… na NEM a szeretem a másikat jutott éppen az eszembe… Ó Magyar és átkozódtam, mert emberből vagyok, hogy pusztuljon a tolvaj, a Földről az összes tolvaj pusztuljon, hogy végre békében élhessünk… és hát pokol-e ez, hogy hülyére vettek és ellopták azt ami az enyém? Én már 2 éve megtapasztaltam a teljességet, most azon gondolkozom, hogy mire tanított ez a megtapasztalás a 26.000 Ft-os kár, na nehogy már, mert Magyarnak születtem hagyjam, hogy meglopjanak és szeretettel gondoljak a tolvajra…

csakúgy mondta:

Kedves Anna, mi volt előbb a tyúk vagy a tojás?

Mirk Tamásné Zsóka mondta:

Szia Balázs!Sziasztok!

Ma végre lezárult életem egy szakasza!Bezártam a kört és át léptem a kapun!Az a csodálatos nem érzek semmit,se fájdalom se düh!

Nagyon köszönöm!
Vidám napokat kívánok mindenkinek!
Zsóka

Csilla mondta:

Kedves Kanti Szilvia!

Nálam is voltak kellemetlen helyzetek, de úgy vettem, hogy ezek az elmúlt -életeim – cselekedeteinek a következménye… alázattal viseltem a “csapásokat”…

Nem tudom, hogy kit mikor bántottam meg… akkor….,de nagyon szeretnék -, ha kaphatnék lehetőséget a Sorsotól- bocsánatot kérni tőlük…

Nem volt könnyű rájönnöm arra, hogy a körülményeimet, azt én teremtettem – valamikor – egyes egyedül…és ennek “mellékhatásait” kellett “élveznem” – eddig- ebben az életemben…-)

Kedves Szilvia, minden jót kívánok!

Krisztina mondta:

Szia Balázs! Sziasztok!

Ez nem semmi, annyira éreztem, hogy már bocsánat, de ,,sz@r van a palacsintában”. Tegnap óta, mintha egy dühöngő, felbőszült bika lennék, aki előtt letisztult a porfelhő, és meglátta a matadort.
Úgy is viselkedtem, mint akinek fel ment a pumpa, …és akkor most visszavág. A sorokat olvasva higgadtam le, mert ekkor tudatosult minden. Köszönöm! :) Nem tudom, hogyan lehet szeretni olyan embereket, akikben megbíztam és visszaéltek a bizalmammal, az ún. ,,barátságot” saját előnyükre használják…földbe tiporva a másik embert? Nem tudom, próbálom elfogadni a számomra elfogadhatatlant.
Köszönöm!!! :)

Minden szépet és jót kívánok!
Krisztina

Szilvia mondta:

Hát nagyon éreztem ezt a pokoljárást…
“Tehát most elhagytuk a poklot… Irány a Teljesség!”
Úgy legyen, Amen :-)

Krisztina mondta:

Sziasztok!

Én még mindig úgy érzem, hogy ez maga a pokol. Hogy tehetek én bármit…??
Esti suliba járok, most vannak a vizsgák, rengeteg anyagot odaadtam, segítettem embereknek, kidolgoztam tételeket, ilyen volt az is, amiből ma záróvizsgát tettem. Úgy éreztem, menni fog, hiszen annyit foglalkoztam vele, …erre 2-est kaptam. Mi lesz akkor a többi anyaggal, amibe nem feccöltem ennyi energiát?
Nehéz ezt megélni, pedig még csak most jön a java a vizsgáimnak.
Hol van az a teljesség? Bennem van a hiba?

Sziasztok!
Krisztina

pillepaplan mondta:

Kedves Balázs és többiek!
Mikor először olvastam itt cikket (Születés) alig tudtam végezni vele, úgy folytak a könnyeim – dühömben -, mert azt éreztem, milyen dolog az, hogy valaki rólam ír, miközben soha nem is hallott rólam??? Minden egyes sor igaz volt rám… A hozzászólások alapján később rájöttem, hogy ez nem csak velem van így, és örülnöm kell inkább. Egy ideig ment is a veletek való együttgondolkodás, érzés, de az utóbbi egy hétben rámtört a pánik. Olvasom, hogy Nektek sikerül átlépni, én viszont azt érzem belül, hogy egyre jobban csúszok lefelé, mintha még magam ellen is tennék azzal, hogy valamiért még kívánom is a szenvedést. Pedig… Ez…áhhh… Semmit sem szeretnék jobban, mint elengedni, de a hogyant még nem találtam meg. Pedig valahol sejtem, hogy a lehető legegyszerűbb ennek a módja…
Minden jót kívánok Nektek a továbbiakban, és tovább dolgozom a saját átlépésemen, még ha sokszor nehéz is :)

csakúgy mondta:

Kedves Pillepaplan,
Magam részéről arra jutottam eddig, hogy az új körbe lépés nem instant földi paradicsomot jelent, csak a megszerzett képességet, hogy a veled történő dolgokat más/több/újabb/magasabb szemszögből nézve értelmezd/éld meg/irányítsd/teremtsd…ami meg lehet, h nem megy “azonnal” és kis gyakorlást igényel.:D

anikó mondta:

Na én kiléptem, 4.-én, nagyon jó érzés !
Köszi az útmutatást ! :))

AMRI mondta:

Április 3-án jártam Betlehemben, Jézus születésének helyét sikerült megérintenem!A gondolat ami ezután megszületett bennem:
Jézus születése az Én születése/m/!
Jézus halála az Én Ujjászületése/m/!
A mélységből /egy kis fekete lyuk/ a fénybe /a szabadba/ történő
jutás utmutatása ez, mindannyiunk számára, egyszerüen és Világosan.
Mindannyiunk számára megmutatta a lehetőséget, melyben ott rejlik a sötétségünk, a tudatlanságunk is, de a fényfelé jutásunk útja is.
Szabad választásunk van!Tanulunk, fejlődünk, vagy sötétek maradunk, és nem engedjük az Én Ujjászületését bennünk!?PÜNKÖSD nagyon nagy lehetőséget biztosit számunkra!!!!!!!!Ismerjük fel a LELKI UJJÁSZÜLETÉSÜNK lehetőségét!Ezt, kivánom MINDENKINEK!-hogy a Cet Gyomrábol, személyes börtönéből kiszabadulhasson mindenki!

Krisztina mondta:

Sziasztok!

Most megint olvasom és ha jól értelmezem, akkor ezen a héten történik meg a tényleges kilépés, a pokol elhagyása. Ezek szerint, aki még úgy érzi, hogy nem sikerült, a hét végéig sikerülni fog.
Kitartás Mindenkinek!!! Az nagyon jó, hogy tisztában vagyunk a külső hatások belső folyamatairól. Köszönjük Balázs!!!

Üdv:
Krisztina