Csillagüzenetek

Január 13: változás

2012. jan. 13

Igen ritkán fordul elő az, hogy egy napon egyszerre két bolygó-együttállás jöjjön létre. Ma, péntek 13-án ilyen nap van, de ez még semmi. Ugyanezen a napon ráadásul egyszerre két egzakt trigon fényszög is létrejön. Ez nem azt jelenti, hogy valami extra-különleges dolog történik velünk, bár sokszor erre vágyunk…

S ha már erről írok, akkor egy NAGYON fontos gondolatot szeretnék megosztani ezekkel a ?különleges? konstellációkkal kapcsolatban, sőt magával a tudatváltással és a dimenzióváltással kapcsolatban.

Mivel itt a Földön élünk, közösen teremtjük pillanatról pillanatra ezt a Valóságot, és ezen a földi teremtésen KERESZTÜL élünk meg MINDENT. Tehát a ?spirituális? és láthatatlannak tűnő dolgokat is valójában a hétköznapi eseményeken keresztül éljük meg.

A spiri ego arra vár, hogy valami ?rendkívüli transzcendentális? élmény történjen vele, s amikor megtörténik folyamatosan ezt keresi, akkor jön létre az a kettévágottság, amit a legtöbb lelki útkereső megtapasztal. Az, hogy a hétköznapi élet szürkeségében nincs benne az a felemelő valami, amit egy lelki összejövetelen vagy valamilyen tudatfölötti élmény során megtapasztal.

Ekkor történik meg, hogy van az embernek egy hétköznapi meg egy spirituális élete. Valójában ez egy nagyon nagy illúzió és hazugság, mindnek a gyökere az, hogy a hétköznapi életet valami szükséges rossznak tekintjük, és nem vesszük észre, hogy abban IS éppen úgy benne van a szellem teremtő ereje, mint minden más spiri élményben. Hiszen hogyan ne lenne benne, ha mindent mi teremtünk?

S amikor az ember rájön, hogy a ?rendkívüli az átlagember útján rejtezik?, akkor megtapasztalja, hogy egy szemeteskuka vagy egy munkahelyi megbeszélés is ÉPPEN annyi spirituális tapasztalást rejt mint egy csatornázás. Ekkor az EGÉSZ élet EGY lesz, ahol az ember felfedezi MINDENBEN önmagát. (hiszen egy “csatornázás”, közvetítés során is a Minden Eggyel találkozol… a kuka talán nem “Minden Egy”?)

S így nem egy újabb meditációra fogsz szomjazni, hanem egy postai sorbaállás is hatalmas lelki csodákkal ajándékoz meg. És így az élet BÁRMILYEN területe elhozza számodra az ÉLETet.

Így épül majd be tulajdonképpen MINDEN csoda a teljesen “normális” életbe. Ne keressük tehát a spirituális pillanatokat külön: MERT MINDEN PILLANAT AZ ÉLETBEN SPIRITUÁLIS!

Csak észre kell venni!

 – – –

Tehát a ?mai? extra fényszögek sem ?hoznak? semmi extrát életünkbe. Egyszerűen megmutatják azt, hogy egy átlagos hétköznapon mit tudunk felfedezni, merre érdemes keresnünk. Amit a hét második felében és a hétvégén megélsz, legyen az bármi, egy postai sorbaállás is, valójában hatalmas tudati átalakulást rejt magában.

Tehát ma egzakt a Merkúr-Plútó együttállás, ez azt jelenti, hogy olyan szellemi metamorfózis küszöbén állsz, amikor képes vagy TELJESEN és GYÖKERESEN átalakítani a gondolati világodat. Amikor képes vagy kilépni abból, hogy a tapasztalatok alapján hozol következtetéseket.

Feladat az, hogy a legmegszokottabbnak tűnő eseményben, ami a szemedbe ötlik, amin fennakadsz úgymond, észrevedd azt, hogy ez tanítást hordoz számodra. A legapróbb dolog is, ami kitűnik az idő folyásából valójában egy kincset rejt magában – nem szükséges ezt hatalmas fényes köntösbe öltöztetni. :)

Ez vár ma rád, hogy kilépsz a régi mintákból, és egy kristálytiszta tudatra teszel szert. Itt az ideje maholnap felfedezni azokat az eseményeket, ahol a gondolkodásodat meg tudod változtatni, ahol próbára vagy téve, hogy mikor kell másképp gondolkodnod, mint ahogyan megszoktad.

Ugyanakkor ma áll együtt a Neptunusz és Vénusz, ami egy nagyon komoly belső lelki spritális-harmonikus élményt hozhat el, de ugyanakkor komoly félelmekkel és MEGFOGHATATLAN lelki élményekkel lehetünk gazdagabbak. Ne akarjuk ezeket megérteni, csak tapasztaljunk, éljük át, és hallgassunk a belső sugallatainkra.

Érdemes ma lépni ? hiszen a Mars?Nap trigon arra ösztönöz, hogy vegyük észre az ugrási és változási lehetőséget, mert most az erő megvan hozzá, hogy lépjünk egyet felfelé. A Mars a haladni vágyó, törekvő erő, a trigon pedig lendületet, támogatást, tüzet hordoz: mindezt a Nap, azaz a cselekvő Én éli át, tehát inspirál a lépésre! Lépj!

Azaz maholnap érdemes másképp csinálni valamit, mint ahogyan megszoktad, és figyelni. Figyelni, majd haladni előre, érezni az erőt, hogy meg tudod csinálni. Érdemes erőt gyűjteni, stabilizálni az erőket, és ha eljött az ideje, lépni, rendezni valamit. Ez ne a fellegekben járás legyen – hanem a legapróbbnak tűnő kicsiny cselekmény. Pl. Másik úton mész hazafelé, máshogyan szólítod meg kedvesedet, másképpen viszonyulsz embertársaidhoz. Egy kis szó, egy mondat – hatalmas változást hozhat magával!

S a másik ?trigon?, amiről még nem írtam, az a Szaturnusz fényszöge a Vénusz irányába ? a lelki egyensúlyunk, a harmóniánk stabilizálódik, de ennek az az ára, hogy le kell bontani azt, ami diszharmóniát hoz, ami kiborít. Ezeknek a leépítéseknek van itt az ideje.

Mi töri össze a békédet? Az valójában belőled fakad, csak el kell fogadnod, be kell fogadnod, át kell élned. A Neptunusz a Minden Egy állapotát hordozza magával: azaz legyél egy mindennel,a fájdalmaiddal és az üldözendő dolgaiddal, amiket olyan erősen löksz el magadtól, mert felborít. :) Ennek a befogadása most nagy lépéssel ajándékoz meg!

S bár ez a mai nap komoly, mély átalakulásokat hozhat, mégis csak egy nap a sok közül, ugyanolyan mint a többi ? mégis a figyelmet ma érdemes jobban összpontosítani, sok mindent vehetünk észre ezáltal életünkben.

 – – –

Februárban pedig beindulnak a dolgok, hogy megélhessük, hogy MIÉRT is történik most ez a világban, és hogy valójában minden értünk van.

Minden illúzió és félelem a nyakunkba van öntve, látszik minden saját teremtésünk ? Ezért élhetik meg sokan fájdalmasnak ezt az időszakot. Nincs más dolgunk, mint szembenézni a SAJÁT teremtésünkkel, és elfogadni azt. Ezt sokszor a legnehezebb, mint felismerni azt, amit hosszú évek, évtizedek, évezredek alatt pont elrejteni akartunk.

Február másodiki találkozás során ehhez kívánok segítséget nyújtani, hogy mindenki szembenézhessen Önmagával, egy méltó és büszke módon. Csak egy ilyen TELJES szembenézés után lehet ugyanis BEFOGADNI a felemelkedést? ahol MINDEN részünket emeljük.

 http://csillagmag.hu/programajanlo/eloadas-meditacio-februari-energiak/

24 hozzászólás

Ai mondta:

Erdekes, hogy az emberrel akkor is megtortennek a dolgok ha nincs felkeszulve ra. Sokat figyelek befele az elmult napokban, es egyre inkabb belul keresem a valaszokat a felszini forrongos feszultsegben szuletett kerdesekre. Koszonom az irast, ez is csak egy manifesztalodasa a minden egyszerre torteneseknek az orok szinkronicitasnak. Kivanok mindenkinek tartalmas utazast sajat testisegeben, lelkisegeben es szellemessegeben :)

<3

Pásztor Judit mondta:

Drága Balázs és Mindenki!
Lehet, hogy nem hoz ez a mai nap mindenkinek hatalmas felismeréseket, nekem viszont azzal indult a napom, arra ébredtem, hogy lehullott a szemem elől az utolsó és legnagyobb fátylam, megláttam végre, hogy milyen gondolattal tartottam fenn magamnak egy eszméletlen fájdalmas ördögi kört. Akkorát koppant mikor leesett, hogy szerintem az egész univerzum beleremegett, mivel így a magam iránt érzett szerelem gyulladt lángra:)
Balázs, ha megengeded, megosztanám a olvasóiddal az alábbi írásomat, ami nagyon jó kiegészítése a tiednek, hogy minél több oldalról tudják meglátni az emberek, hogyan is működnek, és hogy hagyhatják abba valósan.
Köszönöm.
Fogadjátok szeretettel:
http://www.kapcsolodo.eoldal.hu/cikkek/magamrol–irasaim/hogyan-talalkozhatok-azzal–aki-valojaban-vagyok-.html

Annalilla mondta:

Érdekessé alakult ez a mai napom, sok új, de nem lehet tudni, hogy tiszta információval, ezzel kapcsolatos kérdésekkel, hogy mi az én szerepem ezekben! Valamint a mai írásoddal, ami segítő és eligazító. Köszönöm.

Romhanyi Zsuzsanna mondta:

Nagyon érdekes az üzenet,másodszori olvasásra kristálytiszta számomra .:)
köszönöm

Schmidt Károly mondta:

Kedves Balázs, és kedves Mindenki!
Én ma már másként csináltam valamit, mint ahogyan szoktam!
JOBBAN!!! Kívánom, hogy legyenek követőim!
Minden jót Mindenkinek, szeretettel: Schmidt Károly.

Kriszti mondta:

“Sose becsüld le a hétköznapit-mert míg a bonyolultban rejtezik,
az egyszerűben rád nevet a boldogság” :)

“MERT MINDEN PILLANAT AZ ÉLETBEN SPIRITUÁLIS!”
Ez így van! Köszönöm.

Kiss Kata mondta:

?Sose becsüld le a hétköznapit-mert míg a bonyolultban rejtezik,
az egyszerűben rád nevet a boldogság? :)

Köszi, Kriszti, ez a kedvenc mondásom, jó, hogy újra előkerült! :)))

Elolvastam ezt az írást és rájöttem, hogy miért történt velem ma valami.
Az történt, hogy kinyitottam egy fali konyhaszekrényt és a magasabbik polcáról leesett egy pezsgőspohár.
Hop-pááá – futott végig az agyamon és odakaptam.
A pááá alatt a pohár a kezemben landolt, pont úgy, ahogy akkor tartjuk, mikor várjuk, hogy valaki öntsön bele egy kis italt.
Nagyot nevettem! :D
Aztán arra gondoltam, hogy igen ám, de hol az ital?
Na, hát itt van, most töltötte tele vele Balázs a poharat! :)))
Most vegyétek úgy, hogy mindenkit átöleltem egyszerre! :)
Ürítem poharam Ránk és minden földi és égi teremtményre! :)))

Törös Istvánné mondta:

A mai nap határoztam el,hogy el kell engednem férjem,mert ha így folytatom megyek utána./ 2011.nov.28-án halt meg a karomban/
Úgy érzem,hogy van még teendőm itt az anyagi világban,még itt a helyem.Elhatározásom után olvastam el az írásodat…valószínű-e,hogy a Merkur-Plutó,Neptun-vénusz együttállás segített ebben?
/Jegyem:mérleg,asc:bak-vízöntő határ,rejtett asc.: mérleg/
Köszönöm a cikked,tanulságos.
Az életem átrendezését megkezdem.

Madhuri mondta:

Kedves Balázs! Csodálatos volt a győri előadásod, sok mindent megértettem általa. A fiunk Budapesten lakik, és “nagy szerencse” történt vele. Elvesztette a tárcáját az összes iratával, kevés pénz is volt benne. Folyamatosan “tudta” – így fogalmazott – hogy jószándékú ember találja meg, és vissza fogja adni neki. Képzeld, harmadnap a jószándékú ember visszaadta a tárcáját, és láss csodát, minden benne volt…
Erről szólt az elődadásod, hogy “tudd, hogy minden érted történik, és kitartóan bízzál benne, hogy jó vége lesz a nehéz helyzeteknek.” Még azt is mondtad, hogy minél több “szerencse” ér bennünket, annál jobban a sorsunkat éljük. S lám, a fiunk nem hallotta az előadásodat, de tette, amit kíván a sors most mindnyájunktól. És amit támogat is a csillagok által.
Ilyen egyszerű ez?!
Szeretettel, Madhuri

SzAnna mondta:

Szeretettel köszöntök mindenkit!
Kata! :-o fantasztikus megnyilvánulásod a mostani, mint mindegyik. Cseppben a tenger, a pillanatban a végtelen!
Köszönöm! Áldott vagy mindörökké!
Csodákkal, felismerésekkel teli szép napokat!

Kiss Kata mondta:

Drága Anna, én volnék ez a Kata?
Akkor köszi… :)
Rég volt ilyen remek, boldog napom, mint ez a mai. :)))

Pulay Nikolett mondta:

Szia Balázs!

Egy sima mosogatásban annyi bölcsesség rejlik, hogyan használjuk a szivacsot, jobbra vagy balra vagy összevissza dörzsöljük azt az edényt :D. Sokan akik “spirituális úton” járnak, fentre vágynak el az élettől és mindig fel. Nagyon sok öröm rejlik az egyszerűségben, végighaladni az utcán, közben szemlélve a környezetet, kinyílni a környezetre. Sokszor egy kukás emberben annyi bölcsesség van.
Megenni az ételt úgy, hogy csak élvezni az ízeket, semmit sem magyarázni, egyszerűen használni az érzékszerveket. Felnőttként úgy viselkedni mint egy gyermek, játszani.
A szellem játékos és imádja az életet, az egyszerűséget, jobban mint a túlmagyarázást. Tenni a dolgokat úgy, hogy jelen van az ember.
Az a legjobb amikor az ember a dolgok közepette teljesen elveszti az eszét, kikapcsol és egyé válik azzal amit csinál, mintha csak ő és az a dolog lenne. A gyerekek tudnak így a legjobban játszani, tátott szájjal, teljesen belefeledkezve, bármit mond apa-anya kit érdekel, a játék érdekesebb.

szépmargó mondta:

Kedves Balázs!
Köszönet a mai klassz irásodért,tényleg fantasztikus
napon volt ma is.
Egy nagy ölelés Mindenkinek!!
M.

Godo Ernöné mondta:

Gyüjtöm az erömet,nagy szükségem van most rá.S mikor elérkezik a
pillanat elkezdem a változásokat az életemben.Kicsi apró lépésekben,és haladok elöre.Tudom és érzem ,hogy bennem van a
változás már készül kilépni és én erre várok már mióta.

senpo mondta:

Ez egy óriási irás.
Köszi.

Szabó Béla mondta:

Köszönöm!

NévBaran Mária mondta:

Köszönök minden napot! Nagyon szépeket írtatok! Nekem is jött egy nagyon nagy felismerés, de az igazából már Három Királyok óta fejlődött! Köszönöm Balázs a KÖNYVET! Szép hétvégét mindenkinek, még akkor is, ha esik egy kis HÓ!

Ferencz Zs. mondta:

Kedves Balázs! Tudni szükséges, hogy eljöttem eddigi munkahelyemről, keresem a valódi helyemet. Mások segítésére, gondozására készültem, ahonnan az életem egy kényszerpályára sodort néhány évre. Kb. egy éve jött a “hívás”, amin meglepődtem és megijedtem egyszerre. A kényszer bennem egyre erősebb lett, amiért kénytelen voltam elhagyni az amúgy erősen terhelő utat. Határozottan jobban érzem magamban magamat, de a napi megélhetést biztosító megoldást még nem látom világosan, ami nem kis aggodalmat okoz bennem. Keresem a megoldást több módon is. Péntek 13-án gondolati ürességet és hatalmas belső feszültséget (félelmet) éreztem, amit az időjárásnak tulajdonítottam elsősorban, no meg a közelmúlt teliholdjának. Ez után ma reggel úgy keltem, hogy tudom milyen szövegezéssel írok levelet és a napokban mely intézményekhez megyek el személyesen. Régóta hallgatok az érzékelt energiákra, ami többször meglepetést okozott környezetemben, de az utóbbi néhány hétben több helyről is megerősítéseket kaptam döntésem és a valódi helyem megtalálásával kapcsolatban. Valóban felerősödtek az ösztönző energiák és gyorsabbak a gondolat hatásai, amit fegyelemmel kell összerakni (nem mindig könnyű). Nagy segítséget kapok Tőled a Csillagmagon keresztül, amit nagyon köszönök! Erős kapaszkodót jelent ez a kétségek, félelmek között. Köszönöm Neked!

SzAnna mondta:

Csodákkal teli napot Mindenkinek! Itt vannak! Észrevenni, meglátni őket, elkapni a pezsgőspoharat… és hopp-pááá már bele is töltődik a belevaló. :-)) Igen Te vagy az a Kata!
Nikolett gongolatai csodásak és tettenérhetők a hétköznapokban. Amikor “jelen” vagyunk ott ahol épp tevékenykedünk, minden sokkal könnyebb és hatékonyabb a befektetett energia. Nekem a jelen-ben levés azóta szinte természetes, mióta szeretettel megáldok minden pohár vizet, és ételt amit magamhoz veszek.
-Egy másik én él egy csodás új valóságban.-
Sok szerető ölelés mindenkinek!
Fénnyel, áldással teljes napokat!

Zituss mondta:

Koszonom Balazs es “midenkinek” a hozza szolasokat
Gyonyoruseges napot midnekinek :) ?

Balázs Ilonka mondta:

Kedves Balázs!!!

Sok ember keresi főleg ma a kérdőjeleket, hogy miért?????Mindenhol megtalálható, miért szenvedünk élünk meg helyzeteket, amit nem kértünk és nem tudunk kitérni előle.A felgyülemlő gondok-problémák, amiket nem tudunk megoldani -kivédeni, csak alanyai vagyunk a helyzet nehézségeinek, mely megkeseríti az életünket.Jó lenne megérteni, hogy miért van ez így?????

ti-mi mondta:

tényleg nagy nap volt:-) és van…
mindig 100%ban a JELEN lenni…
nekem az jön be, hogy egyes felismerések után néhány nappal olvasom el az idevonatkozó írásokat…és mindig megerősít, hogy csak így tovább…a 13-i napról könyvet tudnék írni:-)
hála

Kriszti mondta:

Ilonka, bár a kérdést Balázshoz intézted, de engedd meg, hogy elmondjam, én hogy gondolom: a lélek, a leszületése előtt “megtervezi” az életét. Az összes nehézségével, örömével, történésével együtt….és hogy miért választunk magunknak nehézségeket is, nemcsak örömet? Mert a lélek csak így, ezáltal tud fejlődni. Ha ezt az ember így megpróbálja elfogadni és megérteni, akkor azt hiszem sokkal könnyebb elviselni és átélni a nehézségeket is. A földi élet az én érzésem szerint egy nagy “tanuló bolygó”, ide a lélek fejlődni jön, és sehol máshol nem tud ennyit és így tapasztalni, mint itt…remélem egy kicsit tudok segíteni ezekkel a gondolatokkal, még ha most elviselhetetlen fájdalmakkal vagy nehézségekkel is kell küzdened.
Szép napot kívánok!!!!!

Starwagon mondta:

“Tehát a ?mai? extra fényszögek sem ?hoznak? semmi extrát életünkbe.”

A pillanat mélységéről van itt szó vagy arról, hogy a birtokolt ismeretekkel ki és milyen mélyre tud ellátni a szextáns látcsövébe?

Tartópillérek nélküli asztrológia (tér és idő) a megfigyelő tudatáról tud üzenni, az életről nem sokat…

SW.

S.W.