Csillagüzenetek

Játszmák feloldása

2010. jún. 21

Ma, június 21-én hétfőn délután 1 óra 28 perckor érte el a Nap a Napforduló pontját, azaz ma a leghosszabb a nappal. Sajnos ebből nem sokat érzékelhetünk, hiszen Magyarország legnagyobb részét felhők borítják, nálunk hol elered, hol eláll az eső. Érdekes e tekintetben az időjárás, hiszen a víz túlnyomó szerepe igen más minőségbe helyezte ezt a kiemelt ünnepet.

Megnéztem a mai nap képletét, és néhány üzenet jelent meg előttem, amelyről mindenképpen szeretnék beszélni Nektek. Az egyik égi találkozás, amely már egy hónapja aktív és még egy hónapig lesz érezhető, az a Lilith és a Neptunusz együttállása. Július 15-én volt egzakt (azaz a legerősebb), de olyan információkat hordoz magában, amelyről szót kell ejtenünk.

A Lilith-ről, a szimbolikus fekete Holdról az interneten rengeteg anyagot olvashatsz, csak rákeresel erre a szóra, és igen hosszú leírásokra bukkanhatsz. Legtöbbjükben nagyon sok ?negatív? és lefelé húzó erőkkel fogsz találkozni, ezért ?vigyázni? kell, tudatosan kell olvasni, mert nagyon sok bugyutaságot és főleg nagativitást tartalmaznak.

Sokan nagyon erős és nagyon mély és nagyon fájdalmas dolgokkal jellemzik a Lilith-et, de tapasztalataim szerint semmi extra és semmi különleges nincs benne, nem kell túldimenzionálni, ez is egy minőség, ami így-úgy jelen van az életünkben.

Nézzük mi a szimbolikus jelentése a Lilith-nek. Lilith egy olyan energiát képvisel, amelyet a mai civilizáció és spirituális közösség démonikusnak nevez, tehát valamiféle negatív erőnek. Egyelőre most nem tudok ebbe részletesebben belemenni, de valójában ez a negatív, a sötétnek, démonikusnak nevezett erő az, amely az embert képessé teszi arra, hogy előre haladjon. Tehát, e nélkül az erő nélkül nem lennénk képesek tudni, hogy mi a ?jó? és mi a ?rossz?, és akkor hogyan tudnánk a Fény felé haladni? Hát sehogy! Ezeknek az erőknek hálával kell tartoznunk, hogy léteznek és tanítanak bennünket, ez az erő egy motor, amely folyamatosan hajtja az Embert.

Így semmiféle félelemmel és negativitással nem szabad lennünk a Lilith irányában. A Lilith megmutatja, hogy hol élünk játszmákkal az életünkben, hol nem a saját erőinkből akarunk táplálkozni, hol és ahogyan nem vagyunk egészek és miért ?szívjuk? el úgymond másoktól az energiát. Ha ezt felismered, akkor képes vagy TUDATOSAN megélni ezt, felismerni, majd átalakítani, és akkor hatalmas erő birtokába kerülsz!

Merthogy az erőknek sosincs előjele, az mindig a Tudattól függ!!!

Tehát valójában a Lilith a hajtóerő, amely hajtja a világunkat, és ezt nevezik negatívnak, holott ez csak egy erő, amelyet sokszor tudatlanul felhasználunk vagy tudatlanul élünk.

S ami nagyon kiemeltté teszi a Lilith üzenetét amellett, hogy együtt áll a Neptunusszal, hogy kvinkunx fényszög kapcsolatba (150 fok) került a Szaturnusszal. Ez a fényszög tanulságokat hordoz magában, megoldandó feladatokat, a felemelkedés és a kiteljesedés lehetőségét adja.

Így tehát lassan körvonalazódik az, amit már teszünk egy ideje és amire fókuszálnunk kell még egy darabig: eljött az ideje annak, hogy túllépjünk a félelmeken, megtanuljuk felismerni és megélni azt, hogy hol nem vagyunk egyek, hol van szükségünk még játszmákra, drámákra életünkben ahhoz, hogy máshonnan nyerjük az erőnket.

Hiszen a Szaturnuszról tudjuk, hogy az Időtállóság üzenetét rejti magában, s ami kapcsolatba kerül a Szaturnusszal, ott nincs helye a ködösítésnek, energiaszívásnak, félelmeknek, drámáknak, hisztiknek és az illúzióknak. A Neptunusz pedig alacsony szinten ezeket jelképezi, azaz a mélyen, a tudatos szint elől eldugott, elrejtett félelmeket, illúziókat, álomképeket, amelyekkel nem merünk szembenézni. Jelképe ez a tengerek, óceánok mélyének, ahová alig hatol le a Fény.

Így a fenti bolygóállások tükrében, a tudattalan drámák idejének jött el a vége, illetve ezek erősödhetnek fel. Ez jelenik meg a fizikai világban az eső és az árvizek formájában, ahogyan felszínre tör minden bennünk. S az említett kvinkunx fényszög most magában hordja a felemelkedés lehetőségét, hogy bizony véget vethetünk ezeknek.

Ezért érdemes átnéznünk magunkban az életünk elmúlt egy hónapjában felbukkanó ?negatív? dolgokat, hogy hol jelentek meg a drámák, azok a helyzetek, ahol az érzelmek írták felül a józan gondolkodásunkat, mikor veszítjük el szinte azonnal a tudatosságunkat. Ezek nem véletlenül erősödtek a közelmúltban, mert most jött el az ideje ezeknek a kitisztításának. A Neptunusz és a Lilith is jelenleg a vízöntő jegyében és a Vízöntő csillagképben jár, tehát a tisztítás üzenete a lényeg.

A Szaturnusz által pedig ezt azért érezhetjük felfokozottabbnak, mert a Szaturnusz próbák elé állít bennünket, hogy a TAPASZTALATOK szintjén mutassuk meg, hogy miként is tudjuk tudatosítani a mélyben lévő erőinket!

– – – – – – – –

A héten KIVÁLÓ lehetőséget kapunk arra, hogy a fentieket a TUDAT szintjére emeljük! A Merkúr kerül inspiráló, felemelő kapcsolatba a fentebb említett Neptunusz-Lilith együttállással, tehát főleg a hét második felében a mély lelkisége tudatosítása kerül előtérbe!

Mindenképpen figyeljünk oda arra, hogy pl. a kommunikáció, a tanulás és a megértés szellemi szintjén mi az, amivel találkozunk, mert a Merkúr által képviselt Szellemi világunkat igen erős “hatások” érik, hatalmas átalakulásokra tehetünk szert. Az ábrán látható, hogy a Merkúr csütörtöktől kezdve hétfőig 8 étitesttel kerül fényszög kapcsolatba! Ez NAGYON felfokozott szellemi impulzivitást is jelölhet, ugyanakkor mélyre hatolást a lélek szintjére, átalakító-megújító erőket… Nehéz szavakba foglalni, hiszen kvázi az élet minden területe ide kapcsolódik, amivel találkozik a Merkúr.

Éppen ezért most nagyon sok múlik Rajtad, hogy Te mit veszel észre magadon. Fokozottan szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy figyeljünk oda jobban most életünkben, hogy mivel találkozunk, járjunk nyitott szemmel, és ne csak kintre, hanem bentre is figyeljünk!

Ezáltal képesek lehetünk egy nagyot ugrani a tudatosság terén, plusz sok “negatív” minőséget megláthatunk magunkban, amely segít minket a tudatosság felé…