Csillagüzenetek

CsillagMag karácsonyi üzenet

2009. dec. 20

Az idei Karácsony alkalmával valami igazán különleges módon vihetünk végbe egy olyan átalakítást az életünkben, amelynek hatását felmérni jelenlegi tudatunkkal nem biztos, hogy lehetséges. Már az is önmagában egy aprócska csoda, hogy pontosan Szenteste jön létre egy Égi Esemény, amelynek minősége eleve hordoz egy hatalmas átalakító erőt, de ehhez kell még hozzávennünk magát a Szenteste tényét is.

Hiszen ezen az éjszakán az emberiség nagy része a Szeretet nevében fog összegyűlni. S tudjuk, hogy például egy közös szeretetmeditációnak vagy közös gyógyításnak milyen felemelő ereje van, így amikor több milliárd ember tölt el fél napot a Szeretet jegyében, ez nagyon nagy hatással van az Emberiség globális tudatossági szintjére.

A különleges égi helyzet (azaz a Nap-Plútó együttállás a Tejúton) csak tovább fokozza ezt. A Plútóhoz tartozik a minőségi átalakulás mindent megváltoztató ereje. Nem véletlen, hogy a halál bolygójának is tartják, hiszen a fizikai létből a szellemi létbe való átalakulás magában hordozza, hogy a tudat fókusza minőségében megváltozik.

Ez a változás jelenik meg Szenteste, azaz maga a Nap által képviselt emberben – általunk – fognak végbemenni ezek a változások. Ezzel egy sor olyan korlátot, berögzült érzelemmintát és megszokást leszünk képesek lerombolni önmagunkban, amelyeket gyerekkorunktól – vagy még régebb óta  – vettünk fel magunkra: és bizony eljött az ideje, hogy ezeket letegyük.

Ha megnézzük az időpontját annak a pillanatnak, amikor a Nap és a Plútó egzaktul együtt fognak állni (Karácsony este, 18:30 tájban), akkor nagyon sok mindent ki tudunk olvasni belőle. Ha szabad megjegyeznem, ez időtájt érdemes egy pillanatra megállni, tudatosítani az időpillanatot, tudatosan kimondani magunkban:

Elengedek mindent, amire nincs szükségem. A Krisztusi Szeretet a létezésem alapja” – illetve bármi olyat, amelyet helyesnek érzünk magunkban. A lényeg a Szeretet minőségén és az elengedésen múlik – ezt rögtön ki is fejtem, hogy miért.

A Hold által jelölt érzelmek, ragaszkodás, szülői minták és félelmek alakulnak át, és csak azok tudnak megmaradni, amelyekre valójában szükségünk van. Jelenleg nagyon erőteljes átalakító energiák vannak körülöttünk, amely megjelenik az Égi üzenetekben is, és nem véletlen, hogy ez Karácsony estéjére lett “beütemezve”.

Az átalakítás – ha szabad így fogalmaznom – radikális. Végbemegy mindenképpen – de minél jobban ráfókuszáljuk a figyelmünket, annál jobban tudatába tudunk kerülni ezeknek. Itt a pillanat megélése mutatja meg az igazi csodát, amikor felragyog a Belső Fény az Itt és Mostban. Ebből a pontból kiindulva aztán – főleg, ha tudatosan rákoncentrálunk – végrehajthatjuk az elengedés misztériumát.

Kiváló lehetőség ez, hogy meglássunk MINDENT magunkban – hiszen a Nap mindent bevilágító Fénye egyesül a végletek szimbólumával, azaz a Plútóval, és így képesek vagyunk tényleg bármit meglátni magunkban, körülöttünk: persze csak azt, amit megmerünk, amire készek vagyunk. De a tudatosítással lehánthatjuk magunkról azokat az illúziókat, amelyek körbevesznek bennünket, és megpillanthatjuk Valódi Önmagunkat – a Külvilág szemében.

Impulzív, mély belső Szeretet átélésére leszünk képesek, amely pontosan alátámasztja a Karácsony üzenetét számunkra, és ezzel a Szeretet-erőből kiindulva a plútói rombolást könnyedén meg tudjuk csinálni – csak arra kell ügyelnünk, hogy merre irányítjuk ezt az erőt. Befelé érdemes, ott van mindennek a kulcsa (erre utal a Mars szembenállás a Jupiter-Neptunusszal).

S miután minden világosságban ragyog (Nap és Plútó kapcsolat), ne felejtsük el, hogy az átalakulás, ami bennünk végbemegy egy olyan csodás “helyről” kapja energiáját, amelynél itt az Emberiség színpadán nem is lehetne nagyobb: egyenesen a Galaxis szívéből. Ugyan fél szóval említettem, de most szeretném kiemelni, hogy ez a találkozás a Tejúton zajlik! A csodás csillagösvényen, azon az úton, amely hazavezet bennünket. Haza, a Tejút dobogó szívébe. Abba a szívbe, ahol csillagok millióinak fénye ragyogja és hatja át majd karácsony este a szívünket, lelkünket.

Így már látszódik, hogy igazán különleges az égi helyzet, amely egy hatalmas átalakítás mutatója az Égen – valóban új idők közelegnek. Látszik, hogy hazatalálni tényleg csak az tud, aki a Szeretet jegyében cselekszik. Aki elengedett mindent, amire nincs szüksége, ami nem állja ki az idő próbáját az életében, ha kilép a múlt és a jövő félelmeiből, és figyelmét a Most-ba helyezi.

Ez az átalakítás úgymond a Karácsony “leple” alatt zajlik – szinte észrevétlenül, túl az anyagi világon olyan rezgések, olyan időminőség jön létre, ami valóban mindent képes megváltoztatni.

Fontos, hogy ne feledjük, hogy a Karácsonykor megélt Szeretet erőket őrizzük meg egész évben, a következő Karácsonyig – és itt nincs köze ehhez a vallásnak… Mert ha megőrizzük egész évben ezt az erőt, akkor egy év múlva még hatalmasabb alapról elrugaszkodva tudunk tovább emelkedni – “meglovagolva” a Karácsony, (illetve a Napforduló) átváltoztató erejét.

Ez úton kívánok minden Kedves Olvasónak Szeretetben bőséges Karácsonyi Ünnepeket!

Kiss Balázs Kunó

31 hozzászólás

Tóth Mária mondta:

Drága Balázs!

Nagyon szépen köszönöm egész évi fáradozásodat, segítségedet!
A mai írásod is eltöltött melegséggel.
Áldott Karácsonyt kívánok!
Mária

Fekete Judit mondta:

Kedves Balázs!

Mély hála és köszönet a munkásságodért.
Meghitt és Békés Karácsonyt!
Fény legyen velünk!

Judit

Hajnal mondta:

Kedves Balázs!

Nagyon szépen köszönöm munkádat, írásaidat, sokat segít!!
Békés,Áldott Karácsonyt!

Hajnal

Tóthné Kincs Erzsébet mondta:

Békés boldog karácsonyt kívánok nagy szeretettel.Erzsébet,

Erika mondta:

Szia Balázs!

Tetszik az ÚJ honlapod! :) Az írásaidra már nem is mondok semmit, annyira jó, hogy útmutatást adsz, és lehetőséget arra, hogy kihasználjuk a csillagok által közvetített energiákat!!!

Köszönök mindent, amit eddig tettél értünk.
Ezúton Kívánok Kellemes Ünnepeket neked, és Mindenkinek!

Erika

parvati mondta:

Kedves Balázs,

Egyetértek minden előttem szólóval!
Szép az új oldal, letisztult, átlátható, kezelhető :)
Az írásaid pedig erőt adnak, erőt a változáshoz, az elfogadáshoz, a szeretet kiterjesztéséhez és igaz magam megtalálásához.

Várom a karácsony Szent estét, igaz nem tudok azzal lenni akit a legjobban szeretek a Világon, de fél 7kor leülök majd egy csendes zugba, és Rá gondolok, kiterjesztem a szeretetem és átölelem vele Őt és az egész Világot!

Köszönöm, hogy itt lehetek Veletek és együtt utazhatunk tovább!

szilvi

Horváth Éva mondta:

Kedves Balázs !

Köszönöm az írásaidat, amiben feltárod nekünk napról-napra az csillagos égbolt üzeneteit, ezek az írások nagyon sokat segítenek megérteni a bennem zajló érzéseket, a tudatos megélést.

Én is kívánok Neked BOLDOG BÉKÉS ÜNNEPEKET

Üdvözlettel
Éva

Pásztor Judit mondta:

Drága Balázs!

Teljes szívemből gratulálok az új honlaphoz!
Köszönet érte!

“megpillanthatjuk Valódi Önmagunkat ? a Külvilág szemében.”

Úgy legyen!

P.J.

bjelik jánosné mondta:

Kedves Balázs!

Ez csodálatos! Minden egyes részlete az. Gratulálok ahhoz, hogy igy , ilyen csodásan megoldottad. Tudtam, hogy ami lesz az sokkal jobb lesz, magasabb szinten folytatjuk tovább. Hálás vagyok minden irásodért, köszönök minden útmutatást. Ragyogj tovább. Nagyon boldog, eredményes életet kivánok. Békés boldog Karácsonyt! Kivánom, hogy minden álmod váljon valóra.
Szeretettel: Ani

Furár Edit Ditte mondta:

Kedves Balázs!
Sajna csak most kaptam – nagyon kedves ismerősöm által – infot a WEB lapról, de máris lenyűgözött.
Köszönöm, hogy olvashatom…
Békés, szeretetben gazdag Ünnepeket kívánok mindenkinek.
Ditte

Kerion mondta:

Kedves Balázs !
Az idei Szenteste nagyon különleges lesz Magyarországon. Fogadjuk meg Balázs tanácsát és 18 óra 30-kor fogjuk meg egymás kezét otthon a családban, és gondolatban mindenkivel a Földön. Sokak szerint egy 12 napos periódus ér véget 24-én este és kapuk fognak nyílni felsőbb dimenziók felé, ahová lesznek, akik majd el tudnak jutni. Hogy onnan a megfelelő munícióval visszatérve a népük, a bolygó és az emberiség javára kamatoztathassák a kapott tudást. Remélem így lesz, mert már sokáig nem odázható el a megújulás.
Minden Csillaglesőnek szeretettel teljes boldog Karácsonyt kívánok.
Kerion

Kopcsó Andrea mondta:

Gratulálok a munkához, nagyszerű oldal. Számomra is nagyon sokat segít, olyan mint egy kísérő, aki folyton figyelmeztet az éberségre. Van akinek a csillagok üzennek, van akinek más, a lényeg, hogy mindig akad valaki, aki a másiknak megüzeni azt, amit éppen “alszik” észrevenni. Köszönöm a felvigyázást -nekem ezt jelenti konkrétan. Bár tudom, hogy az égi dráma is csak egy dráma, nem szabad beleragadni.. Minden jelképrendszer, így a csillagok olvasása is, elsősorban attól függ, hogy a megfejtő milyen viszonyban van önmagával. A tárgyi tudás itt csak akadály. Ezt nem tudom miért írtam :) -in tu

Kiss Mariann mondta:

“Karácsony ünnepén mindenütt gyertya ég
Békesség hirnöke,kis gyertyaláng
Gyújtsatok,gyújtsatok gyertyákat emberek
Mindenütt égjen a kis gyertyaláng!

Fenyőág,sok cukor,ajándék mindenhol
De az én szívemben nincs nyugalom
Ki mondja meg nekem,hogy éljek,mit tegyek
Hogy karácsony ünnepén boldog legyek?”

Reméljük idén a csillagok megmondják mindenkinek!
Békés,boldog karásconyt Balázsnak és minden kedves olvasónknak!
Szeretettel:Mariann

PJudit mondta:

Kedves Mindenki!

egy nagy tanítóm bölcsességét hoznám Nektek, ha megengeditek.
azt mondta, hogy “olyan lesz a karácsonyod, mint az éved volt”. csak figyeld meg, és megláthatod magad benne, az egész évedet összesűrítve, ez lehetőséget ad arra, hogy meglásd valóban magad és képes legyél egy magasabb körre átlépni…
ezt kívánom Mindenkinek!

Évanéni mondta:

Gratulálok, és ezuton kívánok békés, boldog, szeretetteljes
ünnepeket és boldog új esztendőt
Évanéni

Kothencz Erika mondta:

Kedves Balázs!

Csatlakozva az előttem szólókhoz én is szeretném megköszönni,
hogy értelmezed számunkra a bolygók üzenetét.Minden írásod
megerősít és segít abban,hogy merjek dönteni és változtatni,
számomra ez most nagyon nagy segítség.Hálás vagyok ezért és
köszönöm!
Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok Mindenkinek szeretettel!
Erika

Erzsébet mondta:

Kedves Balázs!

Köszönjük ezt a csodálatos megújult oldalt! Nagyon jól sikerült!
Nagyon sajnáltam mikor a Csillagbölcselet megszűnését bejelentetted, de mennyire igaz a mondás: amikor egy ajtó bezárul mindíg kinyílik mellette egy másik!
Már is tovább adtam az oldalt 12 új olvasónak!

Kívánok NEKED és minden olvasónak Békés SZERETETBEN Gazdag Karácsonyt!

H Zsuzsa mondta:

Kedves Mindenki!
Karácsonyra
” Olyan jó néha angyalt lesni,
s angyalt lesve a csillagok közt
ISTEN SZEKERÉT megkeresni.
Ünneplőben elébe menni,
mesék tavában megferedni,
s mesék tavában mélyen , mélyen
ezt a világot elfeledni”
Kívánok Áldott, Békés Karácsonyt.
Zsuzsa

R.né Judit mondta:

Kedves Balázs és Mindenki!
Már nagyon vártam az oldalt. Figyelemmel kísérem az írásokat, mindig kíváncsian várom őket és a hozzászólásokat is. Kicsit talán már függő is lettem. Én is kedvelem Kerion, Szabi, Veszprémman hozzászólásait, de a többiekét is. Néha csak ámulok, hogy ti már hol tartotok. Remélem idővel eljutok odáig, hogy meglátom az összefüggéseket én is az életemben, a csillagok állásától függetlenül. Jó kis csapat vagytok!
Mindenesetre örülök, hogy “idetévedtem” – nem véletlenül. Gondolom én is a zúton vagyok, valamelyiken. Ráadásul még egy névrokonra is ráleltem. (21, 11:17)

Békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Judyna (mivel Juditból már van elég:))!

Angyalka mondta:

Kedves Balázs!

Örülök, hogy megismertelek, és így az írásaidat olvashatom.
Boldog karácsonyt kívánok Neked, szeretteidnek és Mindenkinek aki az oldaladon jár és azt olvassa!
Legyen fény!

Angyalka

Kerion mondta:

Ma reggel a hőmérséklet óránként 1 fokot emelkedik. A szívet melengető melegség szökőárszerűen árasztott el bennünket. Szentestére egészen felmelegedhetünk. A fagyos időt a szeretet melege amúgy is megolvasztja. Lelkünkben az ajándékok már színes szalaggal átkötve várják, hogy átadásra kerüljenek. A legszebb ajándék a szívszeretet. Ezt kell átadnunk szeretteinknek és mindenkinek a Földön. És akkor beköszönt a tavasz a télben. A virágok kinyílnak és kibújnak a hó alól. Minden jobb lesz.
Boldog Karácsonyt Mindenkinek

Nelli mondta:

Kedves Balázs,

Lehet, hogy minden idők leghülyébb kérdését készülök épp feltenni, de már rég óta meg szeretném tudni, hogy ha én az eget nézve a Dél Keresztjét látom, akkor is vonatkoznak rám az általad leírt dolgok? Csak figyelembe kell venni az időeltolódást?

Kellemes és békés ünnepeket kívánok mindenkinek.

Küldök haza a 40 fokból egy kis meleget mindenkinek :)

Üdvözlettel

Nelli

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Nelli!

Itt olvashatod a válaszomat:
http://csillagmag.hu/forum/beszelgetes/csillagos-eg-uzenetek-magyarorszagon-kivulrol/

Szabi, ha itt vagy, és olvasol, akkor kérlek mondd el, hogy Te hogyan látod ezt!
Köszi!

Szép Napot,
Balázs

Margo mondta:

Álldjon, meg és őrizzen az ÚR, mindenben, amiben jársz, segítse a munkád, hogy Te is segíteni tudj mésoknak.
Köszönjük, hogy VAGY.
Álldott, békés Karácsonyt neked, családodnak és mindazoknak akik hozzád közelállnak.
Szeretettel
Margo és Tibi

Erzsike mondta:

Kedves Balázs ,köszönöm aszép írásokat a csillagokról,és ezuton szeretnék békés boldog karácsonyt kívánni neked,és mindenkinek aki olvassa,Zsike!

Erzsike mondta:

Békés boldog karácsonyt és köszönöm a gyönyörű írásokat a csillagokról.

Judyna mondta:

Kedves P.Judit! (druszám)
Én is nagyon örülök neked!!! Üzenj, ha sikerült rájönnöd miért találkozol egyre több Judittal és Pásztorral! Köszi
Hátha visszanézel még ide.
Judyna

Balázs Ilonka mondta:

Kedves Balázs!

Újból elvarázsoltál, csodálatos dolgokra hívod fel a figyelmünket.Amikor olvastam, valóban így van muszáj elengedni megrögzött dolgokat, hogy helyt adjunk az újnak.Én azt hiszem mindenki életében vannak ilyen dolgok, amitől éppen itt az ideje, hogy végleg megszabaduljunk.Én részemről új megvilágításban szeretném tudni 2010.-es évet.Jót várok!!
Nagyon szép az új oldal, tetszik.További sok sikert a munkádban, köszönünk mindent.
Áldott, Békés Karácsonyt kívánok neked.

Stokum Éva mondta:

Kedves Mindannyian! Köszönöm Nektek, hogy vagytok! Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! Éva

Ani :))) mondta:

Szeretném megosztani Veletek a jókedvem :)))
http://www.youtube.com/watch?v=f7jJZiLeHAM
http://www.youtube.com/watch?v=w26UVbzXJAM&feature=fvw
tegnap este sokat gondolkoztam, azon a legyökereztetésen :)))
akinek, kell, az érti :))) ha egyszerűbb lenne, már unalmas is lenne :))) a feladat… a mag, milyen talajtra érkezett???
Elengedem minden HOZOTT KARMÁM :))) így legyen !!! :)))

Kiss Balázs Kunó mondta:

Itt tudjátok folytatni a beszélgetést:
http://csillagmag.hu/forum/beszelgetes/

Regisztrálni itt lehet:
http://csillagmag.hu/wp-login.php?action=register

További jó és izgalmas beszélgetést kívánva,
Balázs

ps: ha probléma lenne a regisztrációval vagy a kezeléssel: info@csillagmag.hu