Csillagüzenetek

Ki az Úr?

2010. jún. 06

Amivel mindenképpen szeretném kezdeni a mai írást az, hogy a Mars elérte az Oroszlán csillagkép szívét, a Regulus csillagot, illetve a hétfői napon, június 7-én már el is hagyja azt. A Mars egyébként ?belehúzott?, nagyon gyorsan halad most előre az égen, ezért is érezhetjük azt, hogy erőink ?beindultak?, tudunk haladni előre.

A Regulus a feltétel nélküli szeretet szimbóluma, amikor képesek vagyunk a rálátásunk által a másikban meglátott minőségeken felül emelkedni, és magasabb nézőpontunkból megérteni és elfogadni azt. Ezért a vasárnap és hétfő környékén még erőteljesebbé vált annak az üzenete, hogy elsősorban önmagunkat tudjuk elfogadni, szeretni ? és túllépni saját magunkon. A többi emberben látott, és nem megélt szeretetet használjuk fel arra, hogy meglássunk magunkat a tükörben, és gyakorolni tudjuk az elfogadást.

A Mars egyébként a héten utoléri a Vesta kisbolygót, majd kéz a kézben fognak haladni egészen július végéig. Vesta ? a görög mitológiában Hesztia ? a háztűzhely őrzője, szűz istennő, aki a bennünk élő, saját belső szentélyünkben égő tüzet őrzi, azaz a spiritualizmusunk lángjának őre. A Mars pedig tűz elemű bolygó, így egészen augusztusig ez a bennünk égő belső tűz igen nagy lánggal tud lobogni, ezt kell tudnunk megőrizni.

Az egész együtt haladás pedig az Oroszlán csillagképben zajlik, tehát tudnunk kell a belső tüzünket uralni! Erre hívja fel a figyelmet a csillagkép, hogy a belső, tiszta erőkkel tudjunk Uralkodni. S az Igazi Uralkodó sosem másokon uralkodik, hanem mindig magán! Tehát, nézzük meg gyökereinket, lássuk meg belső tüzünket, belső erőinket, és azt befelé irányítva törjünk életünk igazi urává.

Erre igen nagy szükségünk lesz nyáron, hiszen az igazi átalakítások, az új dolgok akkor jöhetnek be életünkbe, ha magunkat stabilan irányítjuk, és erőink ura vagyunk!

További fontos üzenet, hogy június 6-án belépett a Jupiter is a kos jegyébe ? erről már érintőlegesen tettem említést, de nem árt tudatosítani azt, hogy milyen új eszmékkel, bölcsességekkel, törvényekkel találkozunk nyáron, mert az egy új kezdetet jelent nekünk, amelyben új lehetőségek rejlenek. S mivel így a Jupiter a Mars uralma alá került (a kos jegyében), ezért áttételesen megjelenik ennek is az üzenete, hogy a bennünk élő Szeretet irányítson bennünket, s a belső Törvényeink a javunkat szolgálják, és ne ellenünk dolgozzanak.

A keddi napon (8-án) lesz aktív a sokat emlegetett Jupiter-Uránusz együttállás, tehát még erőteljesebbé válik az az üzenet, hogy figyeljünk fel arra, milyen Új dolgok jelennek meg az életünkben! Főleg a kozmikus Törvények, Igazságok, esetleg vallások területén, és ezeknek ne szabjunk gátat, engedjük, hogy a régi ledőljön!

Bevallom Nektek, hogy életemben valami csodálatos módon jelenik meg a Jupiter kosba lépése, azaz Új Törvények, Igazságok kialakítása, nem is beszélve a másfél héttel ezelőtti Uránusz kosba lépéséről, ami teljesen meglepő és szokatlan dolgokat hozott. Ezért is ilyen rövidek az írások és ritkák, mert dolgozom fel az új információkat … :)

– – – – – – – – –

S vegyük észre a párhuzamot az országunkban zajló árvizek és az égi események között. Hiszen mindenhol áradások vannak, hetekig esett az eső ? pontosan akkor, amikor a Neptunusz irányt váltott úgymond. Amit én látok és érzek, hogy tényleg a felszínre tör most nagyon sok régi seb, nagyon sok elfojtott indulat, és TISZTUL! Nézzük meg azt, hogy például néhány éve még senki nem beszélt a politikában Trianonról, és most pedig emléknap lett! Sőt, az árvizek összehozzák az embereket, mindenki megy segíteni a másokon. Valóban egy nemzetté kovácsolódunk!

S amikor már megéljük azt, hogy a parlamentben olyan gondolatok hangzanak el, amelyeket eddig csak a magyarság tisztázását kérő előadásokon lehetett hallani, akkor látjuk, hogy itt bizony felszínre tört mindent. Ezt jelképezi egyébként a víz elem is, amely igencsak velünk volt az elmúlt hetekben.

Tehát az ?új? itt van a szemünk előtt.

Amit fontosnak érzek még egyszer kiemelni, hogy mi, ?hétköznapi?, egyszerű emberek, mit tudunk tenni: amit a Mars tesz az Oroszlán csillagképben. Uralni erőinket, azokat befelé fordítva saját magunkon túllépni, és őrizni a belső szentélyünk tüzét! Erre hívja fel a figyelmünket a csillagos égbolt, hogy most a tűznek belül kell lobognia.

S a Jupiter is és az Uránusz is a Mars uralma alatt mutatja, hogy az Új dolgok, a Új Törvények, Rendek, Igazságok, Bölcsességek kapcsán is a lényeg a Rálátás, egy magasabb nézőpontból, s hogy hogyan tudjuk szolgálni a Népet, tehát a külvilágunkat, a többi embert: úgy, hogy magunkat irányítjuk.

– – – – – – –

S még egy nagyon fontos bejelenteni valóm maradt mára, most leemelve a tekintetünket a csillagos égről, és a csillagmag.hu oldal működésére figyelve: Hosszas és hosszas ?vacilálás? után úgy döntöttem, hogy bezárom a hozzászólások lehetőségét. Az elmúlt másfél év tapasztalata az volt, hogy nem tudtuk megtartani azt a fajta kommunikációt, amelyet én az oldal eszmééhez közel érzek, és ezt így ebben a formában nem fogjuk tovább működtetni. Ezt lehet szeretni, nem szeretni, teljesen megértem.

Úgy érzem, hogy amikor az ember szabad teret enged mindennek, akkor ott könnyen felborul minden. Például, a gyermekek esetében is szükség van a keretekre, korlátokra, de még nekünk ?felnőtteknek? is rengeteg korlátunk van, amelyek támogatnak bennünket ? egy darabig. Aztán elhagyjuk a korlátokat ? pontosan e felé törekszünk.

Ugyanakkor azt gondolom, hogy a túlzott ?korlátlanság? nem érte el azt, amelyet én gondoltam, mert a hozzászólok egy része nem gyakorolta a szeretet, befogadás vagy a tudatosság gondolatait a hozzászólások írása közben, és erre nekem ? bevallom őszintén ? nincs szükségem.

Tömören ennyi. A jövőben ki fogom alakítani annak a lehetőségét, hogy akik komolyan gondolják az együtt haladást, együtt rezgést, azok megtalálják egymást ? ehhez kérem a türelmeteket.