Csillagüzenetek

Köszönetnyilvánítás

2010. máj. 11

Már többször is szerettem volna írni, hogy még sosem voltunk ilyen sokan. :)

Április 22-én megdőlt a látogatottsági “rekord”, azaz több mint 2000-en nézték meg egyetlen nap a csillagmag.hu oldalt! Tegnap pedig megint “rekordkísérlet” volt, s azóta egyre többen leszünk :)

Szeretném megköszöni azt, hogy Jelen vagy, hogy akár látható, akár láthatatlan szinten Te is hozzárakod a magadét, ami Te vagy. Az egész csillagmag.hu oldalnak Nélküled nem lenne semmi értelme, Érted létezik.

Meglovagolva az uránuszi újításokat, nyáron sok újdonsággal fogok jelentkezni, ami lehet, hogy csak őszre fog a matériában is megnyilvánulni, de sok minden újítást tervezek, amely még csíra formájában van bennem, majd idővel szárbaszökik. Meglátjuk… :)

Még egyszer, köszönöm mindenkinek, és ne feledjétek: a Zút a lényeg. :)

15 hozzászólás

Csillag József mondta:

Szia Balázs!
Köszönöm, hogy létezel és léteztek.Ez egy annyira izgalmas történet, aminek szereplői vagyunk és minél többen válunk krisztustudatúvá, annál fényesebb lesz a happy end!
Egy hatalmas csillagmagot átérő ölelést küldök néktek!
Szeretve vagytok, ezt soha el ne feledjétek, bármi is következzék! Én sem feledem. “A Zút a lényeg.”:-)

medella mondta:

Szia Balázs!
Minden nap benézek hozzád, mert nagyon jó amit csinálsz! Ezért vagyunk olyan sokan, és egyre többen leszünk. Nagyon ritkán írok, de most ujra megteszem. Ha rólam van szó, én akár minden nap szivesen olvasnék valami ujat tőled. Minden a helyére kerül szépen lassan és egyre fényesebb mindenki.
Egy nagy ölelést küldök Neked és mindenkinek akik ezen az oldalon tanulgatják hogyan legyenek egyre jobbak és hogyan sugározzák a szeretetet társaiknak.
Üdv: medella

Adrien mondta:

Szia Balázs!
Köszönet minden fényes írásodért!Ugyan nem vagyok jártas az asztrológiában,mégis minden nap benézek ide azokért a gondolatokért,melyek gyémántként csillognak minden érdeklődő,
felemelkedni vágyó előtt.Csodálkozol a rekordon?Annyi segítséget, egyszerűséget és szeretetet adsz ebbe az oldalba,hogy szavakba sem
tudom önteni!
medella utolsó mondatához csatlakozom,
üdv.:Adrien

Márti mondta:

Én csak itt csendesen vagyok és szívom magamba azt, amit átadsz és átadtok.
Köszönöm!

Aleteia mondta:

Kedves Balázs,
törzsolvasódként pusztán annyit, hogy köszönöm én is, hogy olvasod helyettünk az üzeneteket!

Erzsébet mondta:

Kedves Balázs!
Köszönöm, hogy vagy nekünk! Egy kincs, egy felbecsülhetetlen érték vagy számunkra! Erőt és hitet adsz sokunknak, kapaszkodót az elviselhetelennek tűnő dolgok mellé. Nem csoda, hogy egyre többen látogatják ezt az oldalt!
Egy jó csapatot gyüjtöttél magad köré, pedig sokan még személyesen nem is ismerjük egymást, de a LELKI KÖTŐDÉS annál erőssebb!
Sok szeretetet neked és minden olvasónak! :)
Erzsébet

Krisztina mondta:

Oh, ezt a köszönetnyilvanitas ala szantam!

Krisztina mondta:

Kedves Balazs,

mond csak, hogyan lehet ezekhez a gyönyörü kepekhez hozzajutni, amik a web oldalon a jobb felsö sarokban lathatoak?

Van ezekböl poszter nagysag is? Meg lehet ezeket rendelni/vasarolni? Ha tudsz valamit, ird mar meg leci!

Köszönet!

Kiss Balázs Kunó mondta:

Keress rá a Hubble képekre :)
Balázs

István mondta:

Kedves Balázs!

Nagy örömmel olvasom, hogy változni fog a honlapod!

Szerintem, ha megengeded, legfontosabb elem a közvetlen témához és hozzádszólási lehetőség a honlapon, a rendkívül egyszerű megjegyzés-küldés, amely keretében most én is írok. Az ilyen nyitottság és bátorság rendkívül ritka a magyar weben: regisztráció nélkül, bizalommal.

Számodra és számunkra Egy további lehetőség a webkonferenciák általad való bevezetése lehetne, amely Magyarországon egyedülálló lenne, a nemzetközi porondon is rendkívül kevesen használják ki, két legfőbb programja a http://www.gotomeeting.com és http://www.webex.com , ahol képernyő tekintésre való megosztása is lehetséges, havi kb. tíz ezer forintból kijön, ami bőven megéri, többek között azért is, mert paypal-lal egyes ilyen alkalmakra belépődíjat is lehet kérni, teljes integrációban a két programmal.

Bízom benne, hogy továbbra is a közösséget támogató eszközök bevezetése, megújítása kerül sorra és fantasztikusak az írásaid, nagyban támogatnak mind a szellemi, mind az anyagi világi életben!

Remélem, és gondolom, reméljük, hamarosan youtube csatornán is találkozhatunk elemzéseid mennyben és égen látható jeleiről, csodáiról, mert jó és magas minőségű, amit képviselsz számunkra.

Köszönöm.
István

István mondta:

NASA képek a http://www.nasa.gov/multimedia/imagegallery/iotd.html oldalon (is) találhatók.

István - Univerzum videó a tudatosságban mondta:

Az American Museum of Natural History jóvoltából a youtube-on látható egy tudatossággal is egybeköthető film Az Ismert Univerzum címmel (The Known Universe by AMNH).

Ebben a videóban Tibetből indulva a múzeum készítette animáció eljut a csillagképeken át (amikről számomra itt derült ki először, hogy egy csillagkép csillagai nem egy síkban vannak és talán a közelségük-távolságuk tőlünk is jelentőséggel bírnak) a “tér-idő határáig”, és utána vissza.

Természetesen a tér-idő a tudatosságban jelenik meg (ezt már én fűzöm hozzá). És valóban, a felébredt létező tapasztalata az, hogy az egész univerzum benne jelenik meg. Tehát sokkal többször van szó, mikor az emberi tudatemelkedésről beszélün, annál, hogy csak egy kis egyén visszatér önmaga tudásához: az Univerzum önismerete jelenik meg.

Ahogy Eckhart Tolle is mondja: az egész univerzum önmaga tudatára ébred benned. Ilyen nagy vagy.

István - Univerzum videó a tudatosságban mondta:

http://www.youtube.com/watch?v=17jymDn0W6U

Gyorgyi mondta:

Szia!

Nagyon szeretem az irasaidat,sokszor uj erore kapok toluk.
Szoval szerintem nekunk kellene koszonetet mondani azert, hogy letezik egy ilyen oldal.

Tovabbi sok sikert kivanok,

Gyorgyi

Megi mondta:

?n is szinte minden nap elláogatok ide, ha jokedvü vagyok, akkor azért, ha lehangolt vagyok akkor azért… :) De a lehangoltságom is esetleg csak addig tart, mig “ide nem érek”… :) Szóval, nagyon szépen köszönöm Balázs minden egyes sorodat… Minden írásod lélekmelengetö, lélekemelö számomra!!! A TE írásaid a fö útravalóim a mindennapok során es a hozzászólások tartják bennem a lelket, mert jo tudni, hogy mások is hasonlo cipöben járnak…
SZeretem elolvasni mások véleményét, leirt tapasztalatait, nagyon sokat segitenek, hogy az útról le NE térjek :) :) :) és egyfajta bizonyosságot ad számomra, hogy mégha lassan is de biztosan elörefelé megyek… :) :) :)
További sok sikert!!!?s nagyon örülök, hogy itt lehetek: Megi