Csillagüzenetek

Lélek felszabadítása

2010. nov. 06

E hétvége az Újhold jegyében telik, hiszen szombaton hajnalban teljesen eltűnt az égről a Hold…

Másik fontos és említésre méltó Égi Tüköresemény, hogy vasárnap (7-én) a Neptunusz befejezte hátráló mozgását, és “rendes” irányba indult el az égen. A Neptunusz messianisztikus bolygó, ezért minden jelentősebb esemény, ami vele történik, globális szinten jelentkezik, lassan gyűrűzik át a hétköznapi életbe. Az irányváltása mutatja, hogy talán most egy kicsit “fellélegezhetünk”, és átültethetjük a hétköznapokba a június 1-e óta megtapaszt lelki “megpróbáltatásokat”.

A Bak csillagkép farka felé mozgott eddig a Neptunusz, tehát mutatta, hogy minden lelki mélységet, illúzióval való szembenézést, a saját sötétségünket és elszakítottságtól való félelmünket a tapasztalatok útján kellett megélnünk. Vissza kellett vinni a valódi életbe, a megélhető síkra, mert csak így lehet igazán feloldani!

Most pedig a Bak csillagkép farkától elindul visszafelé a Vízöntő felé, tehát egy szellemibb szintű tisztítást hajthatunk végre a jövőben. Itt, a vízöntő csillagképben már inkább arról szól a Neptunusz, hogy a Bak-ban megélt tapasztalatokból kiindulva most már teljes mértékben véghez vihetjük a Tisztítást, hogy felszabadítsuk egész lényünket!

Az elkövetkező időkben legyen tudatunkban, hogy a lélek teljes felszabadítását jeleníti meg a Neptunusz.