Csillagüzenetek

Március 14: Az alapok átalakítása

2012. Már. 08

Március 14-én, de tágabb értelemben az egész héten egy olyan égi konstellációt fogunk látni, ami nem hogy egy emberöltő alatt nem ismétlődik, de így ebben a formában tíz-száz évek alatt egyszer fordul elő. Nem is ez a lényeg, mert ez a tény magában semmit nem jelent, hanem az, hogy ez így pont 2012-ben, egy ilyen világhelyzetben, és éppen a felemelkedési hullámban jön létre, így hatalmas töltetet rejt magában. Legutolsó előadáson kb. egy órán keresztül tudtam részletezni, most ennek szeretném a lényegét összefoglalni, s semmiképpen nem szeretnék bármit is kihagyni.

* * * * * * *

Képzeld el azt, hogy születésedkor, amikor elhagyod édesanyád biztonságot jelentő ölét, és teljesen belépsz ebbe a dimenzióba egy általad választott időpontban, akkor az égitestek által megjelenő gravitációs és kvantum mező elkódolódik minden sejtedben, a DNS struktúrádban. Ez az állapot, amit most születési képletnek hívunk, egész életedben egy lenyomatként működik Benned. Olyan, mint a csontod, mondjuk. Az is van, nem akarsz rajta változtatni, hiszen ez tesz emberré, ettől tudsz járni és létezni, hogy van csontod. Nem töltöd azzal az idődet, hogy túllépj a csontjaidon? éppen így teljesen balgaság azt gondolni, hogy az asztrológiai képlet, a sejtekben létező bolygólenyomat valami olyasmi, ami nem érted van, nem téged szolgál, és ezen változtatni kéne. Hiszen a csontod sem hat rád ? éppen úgy az asztrológia sem hat rád. (Bár ezt manapság és régebben is másképp értelmezi sok asztrológus). Mint ahogy a szemed tükréből is olvasni lehet ? ugyanígy a sejtjeidben rezgő égitestek mezejéről, a horoszkópból is, ami leírja, hogy Te milyen erőkkel rendelkezel. Természetesen, ez kölcsönhatásban van a DNS struktúrád többi részével is, az ?elmúlt? életek információival, az eljövendő választott életek energiáival, s mégis csodálatosan lehet ebből olvasni.

Az égen ÉPPEN aktuális jelen lévő égitestek mezeje is megjelenik minden ember sejtszintjén ? ahogyan a leghétköznapibb módon a Hold például a mai tudomány által is mérhető módon hat az emberi fizikumra és pszichére. Ennél persze jóval több mindenről van szó, ennek a cikknek nem ez a célja, hogy ezt részletezzük, de mindenképpen fontos, hogy megértsük, mi történik minden pillanatban, illetve kiemelten március 14-e környékén.

Tehát, az aktuális (tranzit) bolygóállások szintén egy lenyomatot generálnak, amely a szabad akarat által választott módon kerül megélésre az emberben, azaz ki milyen módon éli meg a saját lenyomatán keresztül a MOST-ot ? ezt minden isteni Tudat saját maga ?dönti? el. S most, 14-én egy olyan energiamező alakul ki, amely nagyon-nagyon mély szinten, kvázi gyökér szinten hozhat átalakulást annak, aki ezt választja.

Ahogy a 2012-es felemelkedésben az emberiség régi, nem működő építményeit bontjuk lefelé, hogy új Templomot építsünk, a bontás során most értünk el az alapokhoz, legalább is annak nagyon a közelébe. Az előző bontás maga a pénzrendszer lebontása volt, ami a ?világválságnak? nevezett valami képében nyilvánult meg, ahol a régi már nem működik, s most építjük az újat. Ez eléggé alapjaiban rázta meg a civilizációt.

Ennél lejjebb már csak úgymond a létfenntartó erők (evés, ivás, legyen fedél a fejem fölött) kerülnek lebontásra, és még egy nagyon fontos valami, amit most úgy ismerünk: szexualitás, párkapcsolat.

Tulajdonképpen ez maga az anyagi létezés legmélyebb szintje, amire minden épül: ha nincs mit enni, hiába vagy spirituális, nem tudsz meditálni menni, hiszen éhen halsz. Ugyanúgy, ha nincs szex és nincs párkapcsolat, akkor ez a felépített társadalmi rendszer, ahol a szexuális energiák rendesen kordában voltak tartva, meginog. Hiszen most egy ilyen család-struktúrában élünk, ahol van ?férj-feleség, ásó-kapa-nagyharang, majd két szülő neveli a gyerekeket, és szex csak a házasságon belül történik?.

Látszódnak a repedések ezen a struktúrán, látszik hogy hol nem működik és hol van benne szenvedés, elfojtás, önhibáztatás, és egy csomó más, tudatot lefelé húzó tudatosság. Mindenki, aki szült/nevelt már gyereket, csak arra kérem őket, hogy nézzenek magukba, mit éltek meg a gyereknevelés korai vagy közepes éveiben. Milyen küzdelmek, harcok, problémák merültek fel a gyerekek körül, utána a szexualitás körül? Vagy nem is kell lemenni, csak nézzük meg a párkapcsolatokat, hogy miért van a legtöbb embernek ?párkapcsolati problémája?.

Azt mondom, hogy ismét nem az emberrel van a baj, senki sem rossz, nem vagy rossz anya, mert nem tudsz minden pillanatban a gyerekeddel önfeledten játszani, nem vagy rossz apa, mert elmenekülsz otthonról a munkába, nem vagy rossz társ, mert a szerelem elmúltával rájössz, hogy mégsem erre vágysz? Nem vagy rossz.

A ?hiba? úgymond, már ha hibának nevezhetjük, vagyis a szenvedés okának, most ebben a tekintetben a választott ?társadalmi? és ?civilizációs? rendszerben van (vagy volt). Még egyszer hangsúlyozom, nem nevezhetjük hibának, hiszen tapasztalás volt, kipróbáltunk valamit, mi Emberek, és most tanulunk belőle.

És most vagyunk az átalakulás útján.

Ezért néz ki úgy, mintha ?baj? lenne, mondjuk a pénzzel, vagy közoktatással, vagy a sok válással, mert nem működik úgy, ahogy szeretnénk. De ez nem baj, csak azt jelenti, hogy megtanultunk valamit, és most változtatni szeretnénk rajta. És ez időbe telik. Ez az átmenet kora.

S ha elkezdjük kifejteni ezt a március 14-i csodálatos konstellációt, akkor azt látjuk, hogy most van itt az ideje annak, hogy SEJT szinten ÁT TUDJUK kódolni azokat a programokat, kódokat, amelyek a létezés legalapvetőbb szintjén működtek bennünk. Párkapcsolat, táplálkozás, pénz ? azaz a 3D-ben való működés alapjai.

Maga a konstelláció egy trigon, egy háromszög, amelynek a három csúcsán a következő égitestek állnak: Plútó ? Mars ? Jupter/Vénusz együttállás. Mind a három csúcs egy föld elemű jegyben helyezkedik el, s a három csúcson három tűz elemű égitest áll: a Jupiter és a Mars egyértelműen tüzesek, a Plútó maga részben tüzes.

A földön ég a tűz.

A régi idők üzenetei szerint, az alkímia tanítása szerint is, a szimbólumok nyelvén ez azt jelenti, hogy a múlandó, az anyagi itt most halhatatlanná, örökéletűvé válik. Kiég, elég mindaz, ami visszahúz, és helyette megjelenik egy nagyobb energiájú, egy magasabb rezgésű forma!

Tehát amire eddig alapoztad az életedet, az most elég. Átalakul. Magasabb rendű formát vesz fel.

És hogy visszakanyarodjak az írás eleji fejtegetésemre, ez a mostani konstelláció (csakúgy mint minden időpillanat) bekerül sejt szinten az életedbe, eltárolódik, megjelenik. A változás, amit kértél, itt van, ott lesz Benned, csak meg kell szólítanod magadban.

S mivel itt, mint említettem, komoly civilizációs építmények lerombolásáról van szó, ez a tűz, ami felgyúl most minden ember lelkében/testében, nem egyik pillanatról a másikra fogja magával hozni a változást, de igen komoly szintű átalakulás lesz érzékelhető!!!

MINDEN emberben ? ismétlem, minden emberben ? megjelenik ez az üzenet, s innentől kezdve csak választás kérdése az egész. Nagyon ?sokan? vannak, akik az új dolgok létrehozásán dolgoznak, és egy szeretetteljes, békés átmenetet vágynak. Tehát nem jön pusztulás, végítélet abban a formában, ahogy az emberek megszokták a változást!

Az régi energia, az már nem működik, a világvége elmarad. Illetve, nem marad el, csak nem rombolásban és pusztításban fog megjelenni! A változás finoman, észrevétlenül, alulról, belülről, sejt szintről indul el, és az egyes emberi életeken keresztül fog megformálódni.

 * * *  * * * * *

Nézzük a fentieknek asztrológiai magyarázatát:

A háromszög egyik csúcsa a Jupiter/Vénusz együttállás, s két bolygót egy együttállás során mindig összevonva kell értelmeznünk, ez tehát az Egyensúly szeretetteli Igazsága, a Párkapcsolat Törvénye, a pénz tudása, a szerelem bölcsessége.

Azaz Te mire alapozod a Hitedet, az Igazságodat? Melyik valóságot választod, melyik rendszert választod? Azt a régi, ?földi? rendszert, ahol napi x órában be kell menned valahova dolgozni, ahol az egyensúly folyamatosan kibillen, ahol az öregség a test leromlásával jár, ahol táplálékkiegészítőket kell szedned, mert nem bízol a testedben? Ahol hagyod, hogy a társadalmi, régi minta határozza meg, hogy te hogyan élj a társaddal, hogyan neveld a gyerekeket?

Milyen FÖLDI biztonságra építkezel? Ez honnan ered? Valami civilizációs szokástól, mert valaki megmondta régen a társadalmak kialakulásakor? Vagy egy belső, Istennel, Égi családoddal közösen megalkotott világban hiszel? Milyen törvényeket fogadsz el igaznak? Amit égi atyád mond neked, súg belülről, vagy amit kintről államatyáknak nevezett emberek mondanak? Te döntesz?

S most, március közepén ez fog alakulni.. NAGYON alakulni, belül. Már egyre nehezebben fog menni az, hogy elfogadd azokat a rendszereket, amelyeket nem érzel igaznak.

Mert a háromszög második csúcsán ott áll a Plútó ? a MINŐSÉGI átalakulás szimbóluma. Az atombomba. A halál.

Azaz most hatalmas tűzzel lobban lángra minden régi anyag, és hal meg, hogy újjászülethessen. De csak az maradhat, ami időtálló, ami VALÓDI ? hiszen a bak jegyében álló Plútó csak akkor változik minőségileg, ha az igazi. S ha nem valódi, akkor az most elég.

A háromszög harmadik csúcsa a Mars. Az egos erő szimbóluma alacsony szinten, ami elvesz, ami másból akar kiharapni, ami le akarja győzni a másikat. Itt is megjelenik a Plútó átalakító üzenete, hogy ez az erő átalakul. Azaz a ?férfias? rendszer egy új minőségbe csap át.

A Vénusz-Jupiter üzenete által e kettő együtt azt hozza: EGY MAGASABB RENDŰ EGYENSÚLY alakul ki. Tehát nem a női uralkodás ideje jön el ? hiszen akkor ugyanazt csinálnánk csak pepitában, hogy most nem a férfi energia uralkodik, hanem női? hanem a KETTŐ EGYÜTT. A kettő együtt, egy új rendszerben, egy új módszerrel, ahol a kettő kiegészíti egymást, és nem egymás ellen tör, ahol nem legyőzés van, hanem közösség.

Ennek az új rendnek a kialakulása jelenik meg most a csillagos égen – és olvasható ki bárki számára a saját életéből. Nem kell hozzá sehova sem elmenni, csak észre kell venni, hogy az életben ott van minden, csak át kell alakítani.

S beszéltem az elején a párkapcsolatokról.. a Vénusz egy szinten a Párkapcsolat szimbóluma, s a Vénusz-Mars kapcsolatában megjelenik a férfi-nő kapcsolata ? ami most átalakul. Ez magával hozza a szexualitás átalakulását is?

Sok ember nem is tudja, milyen eltorzult formában éli meg a mindennapjaiban a saját belső szexuális energiáit – azáltal, hogy az emberiség egy mélyebb tudatszintet választott magának. S ezek után nem hedonizmusról és fűvel-fával létrejövő tartalom nélküli szexualitásról beszélek. Hanem egy ÚJ módozatról, ami azért ÚJ, mert még nincs. :) Tehát nem tudjuk, csak sejtjük, hogy milyen. Tudjuk, hogy hogyan nem akarjuk esetleg. És ez nyitja ki az Új kapuját.

Éppen ezért, március 14 egy olyan ajtót nyit ki minden emberben, ami alapjaiban fogja megváltoztatni a társas kapcsolatokat, a jelenlegi materiális házasság és család eszményét. Ezért csak azt tudom tanácsolni, a képlet tükrében, hogy nem érdemes ellenállni, a régi energiában maradni, mert akkor az ember elég.

Még egyszer hangsúlyozom, ez nem azt jelenti, hogy legyen vége minden kapcsolatnak, családnak, házasságnak. Hanem azt, hogy az ember legyen őszinte magával, NÉZZEN szembe a saját háza táján az energiákkal: miben élsz otthon? Miért?

És nézz szembe, vedd észre, hogy van választásod. Ami egy emelkedést jelent ? ahogyan azt írtam. Tehát férfi és nő EGYÜTT egy ÚJ rendszert hoznak létre! És ez csak a férfin és nőn múlik. Hogy te otthon mit élsz meg, és mit szeretnél megélni.

Keresed a harmóniát, békét? Meg tudod teremteni magadnak, de nem a régi módszerekkel. J Tehát az alkoholista férj, vagy a tányérdobáló feleség nem fog többé megszületni, ha nem akarod, mert hogy MIÉRT jöttek ezek a szerepek létre, az fog átalakulni. Már nincs szükség elfojtásokra, már lehet KÖZÖSEN teremteni, közösen alakulni.

Ne várj a másikra: egyedül rajtad múlik, hogy a világ mit változik.

67 hozzászólás

Bogi mondta:

Én úgy szeretlek téged! :)(magam) :)

Cinzina mondta:

Balázs, ez óriási. Ahogy olvastam, Földanya folyamatosan sugározta belém az energiát a talpaimon keresztül, s a szívcsakrámat töltötte. Szívemből köszönöm Neked!!!!

Laura mondta:

Cinzia által leírtakat 100% ide tudnám másolni!!! :)
Pont ma egy hivatalban ülve ezeken gondolkodtam. Csodás!
Köszönöm szépen Balázs ismét!

Puszi Nektek,

marco1983 mondta:

Szia Balázs.

Érdekes párhuzamok ezek, pont egybevág azzal, amit éppen átélek.
Még nem tudom ,hogy fogom megoldani, avagy megoldódik-e magától.De néha “lélekborzongató” amiket leírsz.Sok megerősítést kapok tőled és ezt köszönöm neked.

Üdv:Márk

Zita mondta:

Kedves Balázs!
Nagyon köszönöm ezt az írást, nagyon sokat segítettél
az elmúlt nehézségeken, amin átmentem.
Néha olyan érzésem van,mintha az égiek küldtek volna le a földre,
hogy segítsd az emberiséget.

Köszönettel: Zita

Ritus mondta:

Balázs!!!!!!!!!!!!
Nagyon, nagyon, nagyon…..szeretlek!!!!
:)))
És köszönöm!!!!!!!!!!

Kriszta mondta:

Kedves Balázs!

Köszönöm, és hálás vagyok, hogy pont ma, pont most elolvashattam irásod. Ma du. sétáltam egy kedves barátommal, és szorosan kapcsolódik irásod beszélgetésünkhöz:) magyarázatot ad a miértekre, melyek bennünk rejlenek:)

Ölelés, köszönet: Kriszta

LOVÁSZI SÁNDORNÉ ESZTER mondta:

Vágyom,kívánom,ezt a változást Kedves Balázs.Azt Kérem Istentől,Támogasson minket ebben a nagy változásban.Köszönöm hogy felhívtad rá a figyelmem

Schmidt Károly mondta:

Kedves Balázs!
Megerősítést én is kaptam Tőled, s ezt köszönöm.
“Tehát a férfi és nő EGYÜTT egy ÚJ rendszert hoznak létre!” – ÍGY LEGYEN!! Í G Y L E S Z!!!
Köszönettel: Schmidt Károly.

Annalilla mondta:

Bravóóó!!! Köszönöm, hogy megfogalmaztad azt ami bennem is mindenféle gondolat formájában megvan. Teljes mértékben egyetértek veled.

markyteam mondta:

Köszönjük!

Ditty mondta:

Köszönöm szépen !

Abonyi Ágota mondta:

Ezek az érzések már kavarognak bennem egy ideje. Most már tudom hogy miért.Kicsit meg is ijedtem a saját gondolataimtól.
Viszont ma éjjel arra ébredtem, hogy valakik(?) mintha feszegetnék a fejem tetejét, (koronacsakrám?) és azt a cik-cakkos lyukat tágítanák folyamatosan. Érdekes érzés volt, nem fájt, nem féltem, csak hagytam hogy megtörténjen. Tudtam hogy az égiek dolgoznak rajtam. Valami történik. Ezt érzem. De mint mondtad, nem agyalok rajta, csak hagyom hogy megtörténjen. Köszönöm az írásodat. Megint, mint mindíg, pont jókor jött.
Szeretettel, Ágota

suttogo65 mondta:

NapAtyacskankon – FoldAnyacskankon Keresztul Adunk Halat Mennyei Atyanknak – Mennyei Anyanknak NagyboldogAsszonyunknak – Jezusurunknak – es Mindem Szenteknek! Koszonjuk Nagy Josagtokat! Szent Szellemunk – Szent Lelkunk regota ahitozik ezekre a valtozasokra es az ezt kovetkezokre! Koszonjuk hogy ezekben az idokben olthettunk testet,es e csodalatos esemeny sorozatnak lehetunk megtapasztaloi,reszesei, Testileg – Lelkileg. Orulunk,hogy a sotet vaskort magunkmogott tudva, az Aranykor Kuszoben alhatunk Nyitott Szivvel, Tettvaggyal Tele, es ahitozunk a reank varakozo csodakra !!! Halatadunk mindennemu megtapasztalasert amit csak megelhettunk-atelhettunk,hogy a Szellem rangletrajan mindannyian megemelkedhessunk, ,,felul-emelkedjumk”

suttogo65 mondta:

Mindannyiotoknak halas koszonet orulunk hogy vagytok!!! es hogy ilyenek vagytok! De lessz ez meg jobbanis

Szijártó Csilla mondta:

Élő,éltető ételek, élő víz – az alapok változása. halott ételek helyett élők. Virágok, eső, napfény. Nem csak szellem-lélek változás van, a test sem tűr már semmit, ami a múlt. tartósítás, íz(fokozók) igazi táplálás helyett.
Üdv Mindenkinek.

NévBaran Mária mondta:

Szerbusztok, Szia Balázs!
Nagyon JÓ MEGLEPETÉS VOLT, ez az írásod! “valamilyen” okból, egy ideje nem jöttek tőletek, bejegyzések :) Ezt az írásodat most, HERENCIAS CD-je mellett HALLGATOM, mert olyan, mintha azzal az üzenettel repülne be ő is a fejembe! (nem mintha volna már benne elegendő) :) HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM! ÍGY IGAZ, ti is tudjátok!
A magyarok, és minden földi nép javára szolgálunk, EGY IDŐBEN!
ÉN
/JA ÉS TANULOK, MÉG, mert ha igaziból DOGÁT íratsz!? HÁT AKKOR PFUHH nekem :) /

Ibolya mondta:

Kedves Balázs!!
Köszönet minden egyes betűért, amit leírsz.Nagyon sokat segítesz az írásaiddal, megerősítesz abban, amit érzek.
Már épp ideje a VÁLTOZÁSnak!
Az Ég áldjon meg Téged!!
Szeretettel: Ibolya

blue mondta:

Kedves szerző! Érdeklődve olvastam az írásod. Tetszenek benne bizonyos gondolatok, melyek a változást mutatják be. Egyszerű földi halandó fejemmel nekem nehéz felfogni, hogy az a nagy változás a bolygók és a csillagok állásából ered. Kissé azt sugallta nekem ez az iromány, hogy az, hogy eddig nem másképp éltük meg a kapcsolatainkat abból fakad, hogy a bolygóknak és a csillagoknak kedvezőtlen volt az állása. Hmmmm…Ne haragudjál, nekem ez erős :) Vannak ezek a fogalom társítások a bolygók és a nemek, emberi jellemek között…Egyszerűen nem értem. Ez olyan számomra mint a hívők szent szelleme. “Hinni kell valamiben”… Pont abban látom a változás lényegét, hogy az ember végre a hitet, mely vak, lecseréli a bizalommal, mely a megértésen és a felismeréseken alapul.
Kérlek, ne érts félre! Nem azt akarom mondani, hogy badarság, amit írsz. Egyszerűen csak arra szeretnék utalni, hogy számomra vannak olyan szakadékok benne, nem tudtam követni, hogy mit miből következtetsz. Ettől eltekintve kívánom, hogy a mindenség megadja számodra minden eszközét annak, hogy láss és láttass. Isten áldjon!

Maggi mondta:

Kedves Balázs,
Már egy ideje érdeklődéssel figyelem az írásaidat.
Csodálatosan fogalmaztad meg a lényeget… most is mint mindig.
Nagy öröm figyelemmel kisérni a tanítói munkádat.
Erőt, egészséget, és sok sikert kívánok a tevékenységedhez.
Szeretettel,
Maggi

Fogd Éva mondta:

Kedves Balázs!

Nagyon hálás vagyok a gondolataidért, és azért, hogy velünk is megosztod. Segítesz megérteni a velem és körülöttem zajló eseményeket. 11.11.11. óta érzem ilyen erősen a változásokat, és mindenre csak a jóság erejével tudok reagálni. Segíts bennünket tovább ennek a szép útnak a gyakorlati megoldásában is!
Köszönök mindent. Tartalmas szép napokat kívánok: Éva

Kati mondta:

Draga Balazs,tudsz abban segiteni hogy ezt a kincset ero informaciot angolul beszelonek vmilyen formaban tudom-e tovabbitani? beutottem mar a keresobe a datumot es constellation szot de,bar sejtem h ilyen szep kerek magyarazatot ugysem talalni errol mas oldalakon,hatha te jobban kepben vagy hol irnak errol ertekeset angolul.koszi!

Adri mondta:

“ha nincs mit enni, hiába vagy spirituális, nem tudsz meditálni menni, hiszen éhen halsz. Ugyanúgy, ha nincs szex és nincs párkapcsolat” – na akkor mi sem lennénk most itt.:o)))

Lady Justice mondta:

Atomjaira hullik szét a Világ

Zsuzsi mondta:

Köszönöm!

Kata mondta:

Köszönöm, nagyon sokat segített az írásod, sok kérdéshez kaptam -ismét- segítséget….:-)

Balázs Ilonka mondta:

Úgy érzem itt az idő a változásra, jó lenne!!!!!

Valéria mondta:

Most elöször bukkantam r? az ir?sodra Bal?zs! Bizony?ra nem véletlen, hisz minden akkor és ugy történik ami a fejlödésünkhöz mérten a legjobb!Nagyon boldog vagyok, hogy ezt a sors-
döntö pillanatot kis haz?mban lesz szerencsém ?télni a fiam kiséretében,mivel az én sorsom az, hogy m?s orsz?gban élek és fejlödök és a fiam ott született de attol még igazi magyar és büszkén az,tökéltesen beszéli a mi p?ratlanul bölcs és kifelyezö anyanyelvünket,és im?dja az anyaorsz?got!Csod?latos vagy Bal?zs és ti mindd akik értitek, érzitek amiröl ö ir!! Forro érzés tölti el a szivemet l?tva, hogy mennyire természetes nektek is ilyen szinten beszélgetni!H?t nem csak nemzeti önteltség tultengése lenne azt hinni, hogy Isten kiv?lasztott népe vagyunk?!Minden jot kiv?nok mindannyiotoknak és a mi csod?latos bolygonknak rajta minden élölénynek!

muzsika mondta:

Itt vagyok! Nem adom fel!Még mindig nem teljesen értem, de nagyon érzem, hogy VALAMI történik bent(kint?) :))!

Lenthár Márta mondta:

Kedves “blue”!
Nem Balázst védem, nincs rá szüksége, csak arról van szó, hogy egy írásban nehéz mindent megfogalmazni. Van egy konstelláció, amely 2008-ban kezdődött, s 2023-ig tart. Ebben a negyedszázadban a Plútó a Bak csillagjegyben halad. A Plútó szerepe a bolygók között az ÁTALAKULÁS lehetőségének a megteremtése, a Bak csillagkép pedig egy ideális REND megvalósítására ad az átlagnál nagyobb esélyt.
Azt nem kell bizonygatni, hogy a világban a harmadik évezred elejére egy ijesztő káosz alakult ki. Az egyik ok: nem tanultunk meg tudatosan élni, mert nem hangolódtunk rá azokra a kozmikus törvényekre, amelyek ebben segítettek volna. Most olyan energiákat kapunk, hogy legyen lehetőségünk a káoszt megszüntetni, s rendet teremteni magunkban, s ezáltal a világban. A világon minden energia, s a bolygók olyan minőségben közvetítik felénk a Nap energiáját, amilyen jegyben éppen vannak + amilyen kapcsolatban állnak más bolygókkal.
Az említett negyedszázadban számtalan energiaminőség hat ránk éppen azért, hogy hol így, hol úgy sikerüljön erre az átalakulási folyamatra ráhangolódnunk, s végül eljutni kívül és belül a rendhez.
A Balázs írásában kiemelt tűztrigon globálisan (ő leírta a részleteket) egy tisztító trigon, hiszen a tűzzel és a vízzel lehet megtisztítani dolgokat. Most egy nagy tisztulásra kapunk lehetőséget. Ez a trigon senkit nem kényszerít semmire, csak esélyt ad arra, hogy a jelzett időszakban könnyebbé váljon egy megtisztulási szándék három életterületünkön. (Ez mindenkinél egyéni, s horoszkóp nélkül is ráérzünk, ha befelé figyelünk.) Ez olyasmi, mint nyáron a napozás lehetősége. Egész más minőségű, mint télen, holott akkor is lehet napozni.
Mi az, amit – azon kívül, amit Balázs leírt – még viszonylag könnyen átgondolhatunk, s azután átalakíthatunk az életünkben? Földies jegyekben van a trigon, ami az anyagvilágról szól, de mindegyik másként. A Bikában gyűjtögetjük az anyagiakat, a Szűzben rendszerezzük, a Bakban felépítünk belőle valamit. Mind a háromra szükség van, viszont az emberiség nagy része csak gyűjtögeti az anyagiakat, de nem rendszerez, s főleg nem konstruál tudatosan. Érdemes ezeket először a saját házunk táján átgondolni.
Sok sikert mindenkinek a felkínált lehetőségek kihasználásához.

Viola mondta:

Jaaaaj Balázs, ez olyan jó volt :) xoxo

Kopcsó Andrea mondta:

Gratulálok! :)

Marcsi mondta:

Balázs! Lehet, hogy értetlen vagyok. Ha engem most hagytak el, mert bár minden jó volt köztünk mégis szerelmes lett a párom a koleganőjébe,akkor nálam hol működik az “együtt”? Régóta olvasom az írásaidat,próbálom az én élethelyzetemre lefordítani, az útmutatásokat alapul venni. Most mégsem értem.

Amani mondta:

Kedves Kunó, már egy pár hónapja olvaslak.. és most nagy lelkesen a közepébe is vágok :)

…képlet! :)

Pont azt álmodtam nemrég, hogy valami képletet írtál-rajzoltál le a Világmindenség működéséről, pedig “nem is ismerlek”:) és erre én is írtam egyet rá válaszul (álmomban), csak aztán rájöttem hogy ja, ezt a nyelvet még nem ismeri más.. olyasmi, mint nálad a csillagok állásának értelmezése, ez is egy nyelv (zseniális!).

Te egy igazi fényhozó vagy, egy hírnök pont középen, köszönöm, köszönjük :’) és persze közeli rokon lélek. Mindent értek és egybevág azzal amikre én jövök rá a saját nyelvemen, ami olyan fantasztikus!!!
és mindez…

e x p o n e n ciális

kissjolan1945szeretet mondta:

KÖSZÖNÖM

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Kati!

Bár még nem hivatalos, de a Csillagmag angol megfelelőjét itt találod:
http://seed-of-light.net/category/articles/

Még nincs kész az oldal, tehát csak “neked” írom :)
az írás pedig hamarosan készül, fel kell iratkozni a barátaidnak is az angol hírlevélre, és akkor ők is kapják majd a friss cikkeket. A fordítás hamarosan elkészül!

Szép napot,
Kunó

Helena mondta:

Az éjjel imádkoztam, hogy vajon jó döntést hozok-e mikor 03 14-én egy új kaput nyitok ki (nyit rajtam ki valaki más). A válasz pedig tőled jött.
Kinyitom. Hagyom hogy nyissák. Megmagyarázhatatlan boldogsággal vagyok most tele:)
Ölelés:)

Mirk Tamásné Zsóka mondta:

Kedves Balázs!

Az előadáson is hallottam hogy 14-én nagy változások jönnek, minden sejtemben érzem!
Köszönöm neked!:)

Agi mondta:

Koszonom, h. elolvashattam.!Azt ereztem h. egy valtozast kell megtennem,az idopont marcius 14-e pedig bizonyossagot erosit meg bennem. Koszonom!Szep estet.

Godo Ernöné mondta:

Balázs hálásan köszönöm !!!

ÉvaSarolta mondta:

Hm..Március 14-e a férjem szülinapja, (akivel folyamatosan alakul a kapcsolatunk a rogyadozó régiből – mivé is?)
Hálás köszönetem az írásért!

korenka mondta:

Hátborzongató mindig amiket írsz, olyan mintha kimondottan nekem szólna. Megerősítesz abban, hogy az utamat járom, és ez boldogsággal tölt el.

Mond mi lesz azokkal akik érzik a változást, de nem értik miért történik velük? Esetleg dühösek, mert kapaszkodnak a régi dolgaikba? Félek, hogy sok dühös kétségbeesett ember lesz a Földön.

alarik mondta:

3.14. ez a pi száma, a körrel kapcsolatos.
Bezárult egy kör, és nyílik a másik, az új?

Huszy mondta:

Én most kaptam egy fizetés letiltást. 11 éve egyedül nevelem a gyerekemet (nem kapok tartásdíjat). Ha megtörténik, akkor nem tudnánk megélni. Vagy most van az a pillanat, amikor ezt hagynom kell és így ez által lesz megoldva a dolog? Ne keressek megoldásokat? Csak hagynom kell megtörténni? Ne féljek csak menjek bele?
Valami változást én is érzek, de ez most úgy zuhant bele az életembe, mint egy bomba és hírtelen nem tudom mi az amit tennem kell!
Üdvözlet Mindenkinek!

boros attila mondta:

végre nem az lesz hogy mit szólnak éli az ember a saját életét és nem kell félni hogy megszólják na persze azért az emberi normát be kell tartani az univerzum törvénye fog érvényesülni.

Málnássy Ferenc mondta:

Javasolhatok egy egyszerű,de hatékony módszert az előttünk álló változások gyakorlati megvalósításához.
Ne az ítélkező egódtól(eszedtől),hanem a szívedtől kérdezd meg nap mint nap döntéseid előtt:-Jó ez nekem ?-
A Felsőbb Éned,vagy Isteni Énvalód a szíveden keresztül üzen egy tiszta érzés formájában és soha nem vezet olyan irányba döntéshozatalodban amit később megbánhatsz…

Kopcsó Andor mondta:

Nagyon érdekes és elgondolkodtat az elmult időszakban a benső világomban végbemenő változások észlelése terén. Eredendő Római Katólikus voltom, hitem és nézeteim megváltoztak, kutattam és komoly eredményeket értem el az Ősi Magyar-Jézusi Szeretet hitünk adaptálásában, össze tudtam egyeztetni a tudomány bizonyos alapelveit az Igazi, nem az átkozódó, a gyermeteg Bibliai-Mózesi Geocentrikus Teremtés Elmélettel butító, hanem a Szerető Isteni hittel, amelyről, mintegy belső kényszer hatása alatt könyvet is írtam. Úgy éreztem, hogy azért kellett olyan sokat tanulnom és idős fejjel kutatnom e-témakörben, mert a kifacsart, elferdített ősi történelmünkben rá kellett mutatnom a csalásokra, az Emberiség félelemben tertásának, a Magyarság pusztításának a miértjére. Köszönöm, hogy ezt az anyagot is elolvashattam, új dolgokat is tanultam belőle, és könnyebb szívvel haladok tovább a megkezdett utamon! Könyvem címe: “Világunk és az Ember Teremtése Másként”, és állításaimhoz ősi képek és szobrok másolatait is sikereült beszereznem és a könyvben bemutatnom.

Angelvictory mondta:

Sziasztok!

Nekem is nagyon tetszett ez a leírás :)!
Köszönöm szépen :)!

Zsófi mondta:

Nagyon szeretek idelátogatni, mindig lényegesen jobb kedvvel zárom be az internetet.
Mennyi szeretet jön innen, ha az ember “hajlandó” a hitre, ami már eleve alapjaiban rengeti meg a lepusztult ideákat.
Kopcsó Andor! Érdekes, amit írtál, nagyon kíváncsi lettem (pont erre is utalnék az előző mondatommal); utána is nézek a munkádnak :)
Mindenkinek szeretetteljes szép tavaszt kívánok a lelkébe!
(évszakoktól és időjárástól függetlenül…)
:)

serena mondta:

Kedves Balázs, Kedves Erdelődők!
Üzenet Katinak. Igen, sokat írnak hasonlókról angolul is. James Redfield: A Mennyei Prófécia c. magyar nyelven is kapható könyvének angol címe:Celestine Prophecy
Az isteniről, az energia átvitelről, (de valójában) a szeretetről szoló könyv.
Szintén üzenet a kis hölgynek, akit most hagytak el, sokszor csak nagyon hosszú idő után derül arra fény, mi miért történt, hogy nem mindig rossz az ami annak tűnik. 40 éve élek a férjemmel és csak pár éve adatott meg, hogy lényegileg tanulmányozhatom/tanulmányozhatjuk a viselkedését, mert a fiú (ma már nagyfiu, szuper okos) kisunokánk, és rajöttünk, hogy a férjem és az édesapja is, mindannyian ASPERGER -esek. John Elder Robinson:Look me in the eye > most jelent meg magyarul is.
Vadonatúj website-om-on BLOG -ot indítok majd én is be, de a website még nagyon új, kell neki több hónap mire a keresők fel tudják majd ismerni, de akit máris nagyon érdekel:http://www.notablenewart.com
Igen digitális festészettel foglalkozom és magyarnyelven is olvasható lesz a honlapom, sajnos nagyon lassan haladok a képek beillesztésével és a többi nagyon sok munkával(bár már nem tanítok), mert közben ugye el kell járni dolgozni is, hiszen valamiből meg is kell élni.
Mindenkit tisztelettel, web-baráti üdvözlettel ölelek.
Balázsnak jó egeszséget és további sok sikert kivánok, egy szép cserkész köszöntéssel:Jó Munkát! Szeréna

serena mondta:

Bocsánat most látom, hogy kis hibák becsúsztak, eléggé romlik a szemem.

Cinzina mondta:

Kedves Balázs!
A mai napon van ez a csodálatos konstelláció, és én a mai napon értettem meg az egész üzenetét. A héten minden nap folyamatosan kaptam a pofonokat, ültem a seggemre, hogy most végre lássam, tényleg az alapoknál tartunk. És én ezt szeretném a számomra lehető legjobb irányba változtatni! Köszönöm a segítséged! :)

kipen mondta:

Üdvözlöm a másik Énjeimet!
Hm… valóban sokat segít az általam megismert információ, amelyet ezen sorok között megtaláltam, vagy azok találtak meg??!
:) szép napot…

gergo mondta:

Gyerekek…ezeket most komolyan írjátok..? Hát ekkora baromságokat ami a cikkben szerepelt még nem láttam! Miért vagytok ennyire naivak? De legalább szólna valamiről ez a hosszú cikk lenne értelme/megfogni valója..! Mondjuk hogy a mostani társadalmi rend csak most van hogy férj feleség gyerek stb. és ez hogy alakult ki ÉS MI LESZ MAJD! De semmi megfogható csak hablaty hegyek de az nagyon.. Szánalmas

Gabi mondta:

Kedves Balázs! Számomra a mai nap volt a legrosszabb! Nem volt elég, hogy szombat óta influenzával /vagy olyasmivel/ küszködöm, még ráadásul ma egy nagyon szomorú és kellemetlen családi összecsapásra is sor került közöttem és a lányom között. Annyira mást vártam ettől a naptól és örömmel ébredtem, hogy ma végre megtörténik az, amit már olyan régen várok! Hát pont az ellenkezője történt. :( :( :( Üdvözlettel: Gabi

S_W mondta:

Sziasztok

Alapok akkor változnak, ha a fenti trigon érinti a 4-es házat. Elfolytás feltárásra akkor van lehetőség, ha a tranzit Jupiter Vénusz Feketehold a 12-es házban.

Komoly átalakítás (átminősítés vagy szétszedés) akkor lehetséges, ha a születési Neptunusz és/vagy a Szaturnusz fajsúlyos érintetséggel bír.

A többi esetben akár teljesen más jelentőséggel bírhat az időpont.

Üdv SW

Szerpentina mondta:

Március 13-án helyére került a képen az utolsó puzzle darab.A képet egyelőre nézegetem, még nem tudom, mit kezdjek vele igazándiból.
Egy fél éve sejtettem, hogy létezik e darabka, csak nem leltem.
Gyermekeim Apja aztán a kezembe adta.
Valódi gyászfolyamat indult el bennem. Így éreztem az első pillanattól, ahogy közölte velem- alapjaiban rendült meg az, amiben még hittem kettőnkkel kapcsolatban, az én és a mi családunk világnézetének egyik sarokköve (közel sem a társadalom által diktált norma ).Éppen ezért volt sokkoló a dolog. Hogy fél éve visszaigazolt oda, ahonnan kilépett 6 évvel ezelőtt (egy majdnem halállal végződő betegsége folytán).És egy kérdésemre adott válaszával realizálódott a sejtésem.

Régóta vallom, hogy rabszolgasors, amit ma férfi és nő élni kényszerül egymás mellett. Hogy nem a szeretettel van gond, hanem azzal, hogy társadalmi szinten normalizálunk nem természetből fakadó szerepmintákat, elvárásokat, illúziókat.

Jó dolog a párkapcsolat,a szerelem,a testiség, de ez a forma valóban túlhaladott, nem működik.

Sógornőm küldte a linket, már hónapok óa nem olvastam a Csillagmagot.Azt írta, végig mi jártunk az eszében,míg rótta sorokat, holott nem tudott semmiről, ami bennem zajlik. :)

Így dolgoznak az Égiek, lám. :)

Tiana mondta:

Egész életemben türelmet tanultam, és várakoztam. 3 és fél éve érzem, hogy közeledem a pillanathoz, melyből átlépek oda, ahova mindig is tartottam. Föld jegyben születtem, nehezen viselem a változásokat, de ez most mégis képes utat törni belőlem, és én szurkolok ennek az erőnek :). 14.-én, egy idegen annyit modott nekem egy hirtelen kialakult beszélgetés során : Ami meg nem kell, azt engedd el. Ezzel köszönt el, én pedig csak álltam ott, és azon morfondíroztam, hogy talán nem jól értettem, amit mondott. Most pedig, szintén véletlenül, rátaláltam erre az írásra… Hát igen, azt hiszem, lépnem kell…:) Köszönöm

Steiner K. mondta:

Csodálatosan összeraktad ezt, köszönjük. Így igaz, kabbalisztikus szempntból is sorsfordító hetünk van.

Judit mondta:

Csodálatos napom volt március 14.olyan hatalmas nyugalomban és lelkemben békével tértem este nyugovóra,bár egész nap olyan érzésem volt mint ha folyamatos energia feltöltés alatt álltam volna,de mégsem volt bennem olyan pörgés.Valahogy más fajta energiát érzékeltem és ez számomra nagyon kellemes,nagyon jó volt.

serena mondta:

Nekem is tetszett Kopcsó Andor pársoros bemutatkozása, a könyvet beszerzem, ha tudom. A világ éhes a változásra, de még nem érett rá, a legnehezebb dolog a fejekben való változás, a lélek már kívánja, de az ész ellenáll, és csak nagyon lassan enged. Kemény dió. Tegnap is utaztam egy ismerősömmel, aki nem mondható butának, de amikor az asztro dolgok szóba jöttek, most is azt mondta, mint korábban, hogy ő ilyesmiben nem hisz. Van egy másik ismerősöm is, közeli jó barát, aki rendkivüli műveltséggel, olvasottsággal rendelkezik, de állandóan az ő racionális gondolkodását emlegeti, ami számomra “kissé” zavaró, tudva azt, hogy mennyire félresiklott az élete, házassága,stb., és mégse képes felismerni, hogy talán éppen az a bizonyos racionalitás akadályozta a lelkiekben való felszabadultság kialakulását. Megkeseredettnek látom, változásra képtelennek, mert már benne van a korban, s így az egyre nehezebb lesz a számára. Próbálok segíteni, de csak azon lehet aki benne van a játékban.

Márti mondta:

Kedves Balázs!
Ma volt csak lehetőségem elolvasni írásodat. Szinte borzongató, hogy mennyire igaz minden, amit írásodban olvastam… Egy eszméletlen változás indult meg az életemben mostanában… Teljesen ezen a módon, ahogy leírtad. Ami a legérdekesebb volt a változások kapcsán az az, hogy egyszerűen képtelen voltam befolyásolni dolgokat! Néha azt éreztem, hogy két ember lakik bennem, az egyik szeretné a régi megszokott rendszer szerint élni az életét, de ott van a másik, aki egyszerűen nem hagyja érvényesülni előzőt… Aztán megkezdődött a változás. Már nem bosszankodom amiatt, hogy gyökerestől változtak meg dolgok, függetlenül attól, hogy eredeti céljaimat valamelyest módosítani kell. De már szívesen teszem. Eldobtam magamtól azokat a zsákokat, melyeket már fölöslegesen cipeltem. És ez így van jól.
Uralkodó bolygóm a Neptunusz, másodlagos pedig a Jupiter. Valószínűleg ennek is köze van ehhez a hatalmas változáshoz.
Balázs, írásaid mindig elvarázsolnak, imádom olvasni őket, sok mindenre kaptam már magyarázatot belőlük. Köszönöm!

Tomi mondta:

Azontul, hogy lebontani a nem müködö dolgokat, kapcsolatokat, kidobni mindent … semmi ertelmes celt megfoghato pozitiv dolgot nem ad a cikk !! Ez a kaoszba visz. Ez a jelenseg olyan mintha drogot vennel be rendszeresen es edes illuziokba ringatnad magad aminek a kimenetele ködbe vesz! Hova vezet ez ha nem a mindenki mindenkivel … Nekem ilyenre nincs szüksegem. A megertö szeretet teljes kommunikaciot egy valakivel akihez ragaszkodom nem potolja semmilyen valtoztato borzongatas.

Kapi Zerind Tamás mondta:

Mindenki nevében köszönöm,már így élek évek óta amióta a Yotengrit tanokkal szembesültem,megtapasztaltam mi a boldogság,hogyan működik a szív csakrája a férfinak a csillagászat nagyon érdekesen vonz.

Bubu mondta:

Tomival értek egyet.

Úgy látom a többség az illúziót ünnepli. Még nem késő visszafordulni, mielőtt a csillogó álompor véglegesen elvakít.

Ne a csillagokban higgyetek, ami múlandó, hanem Isten törvényeiben, ami a múlandóságban is állandó és Örök. :)

Dell-Amico Nicoletta mondta:

Köszönöm Balázs ez nagyon csodálatos.Sok mindent észrevettem, magamon. Sok változáson mentem keresztül,és most nagyon sok erővel
rendelkezem ezt érzem, és ez még nagyobb erőt ad nekem.
Én nagyon örülök és tudom, hogy ez MŰKÖDIK.

Mónika mondta:

Sziasztok!
Még nem igazán értem mi történik és miért is vagyok itt…csak annyit hogy ma Jósnőhöz szerettem volna menni aki sajnos nem tudod fogadni de nagyon segítőkészen átküldte ezt nekem…kiderült mindketten ezen a napon születtünk…márc 14-én..érdekes nagyon amit itt olvastam és erőt is adott remélem a továbbiakban is segíteni fog és megtudom miért kerültem ide.:)
Szép napot Nektek:)