Csillagüzenetek

Megváltás Kapuja

2012. feb. 23

Az Újholdról…

Néhány általános érvényű gondolatot szeretnék átadni arról, amikor a Hold látszólag eltűnik az égről, amikor nem érzékelhető fizikai érzékszerveinkkel, csakis egy belső, láthatatlan módon. Ilyen Újhold volt most keddről szerdára virradó éjjelen. Ez a 21-i Újhold ráadásul egy roppant különleges Kaput nyitott meg, erről majd az írás második felében olvashattok.

Minden Újhold tulajdonképpen az üresség, a Csönd, amin keresztül a megnyilvánulatlannal kerülhetünk kapcsolatba. Hiszen pont ezt szimbolizálja az Hold “eltűnése”: eltűnik a láthatóból, és a láthatatlanban, a megnyilvánulatlanban érzékelhető csak, Belül. Ez a Semmi napja, az Üresség napja minden hónapban, újra és újra. Ilyenkor tulajdonképpen erre a csöndre hangolódva “töltődik” be egy új üzenet a következő ciklusra.

Éppen ezért érdemes Újhold után belekezdeni mindenbe, mert ekkor tudunk új üzeneteket megszólítani magunkban. S aki minél jobban a zakatoló, “hangos” világra fókuszál, az általában lemarad az Újholdról tudatos szinten, csak tudattalan módon érzékeli azt. Ez se nem jobb, vagy rosszabb, csak más. Tehát Újhold idején érdemes kizökkennünk a megszokott napi ritmusból, és más minőségbe helyezni a tetteinket.

A nem-akarás, akaratnélküli létezés felé törve, a csönd megszólítása által. Ezeken a napokon tehát ne “akarjunk”, ne akaratból cselekedjünk. Érdemes figyelni, csöndben, nyugodtan lenni, és engedni, hogy sodorjon az élet. Bár ez minden pillanatra igaz egy szinten, mégis az Újhold belső LELKI csöndjében ez egy teljesen más állapotot idéz elő.

A Hold a Lélek szimbóluma, az ösztönvilág, álmok és sugallatok birodalma, magas szinten egy intuitív, az Isten-lélekkel kapcsolódott, állandó változásban lévő állapotot jelent. S Újhold alkalmaival minél tisztábban éljük meg ezt a Csöndet, a Forrás tulajdonképpen annál erőteljesebben tud általunk megnyilvánulni.

2012.01.23 8:40:00 Újhold
2012.02.21 23:36:00 Újhold
2012.03.22 15:38:00 Újhold
2012.04.21 8:19:00 Újhold
2012.05.21 0:48:00 Újhold
2012.06.19 16:03:00 Újhold
2012.07.19 5:25:00 Újhold
2012.08.17 16:56:00 Újhold
2012.09.16 3:11:00 Újhold
2012.10.15 13:04:00 Újhold
2012.11.13 23:09:00 Újhold
2012.12.13 9:43:00 Újhold

Idén, 2012-ben az alábbi időpontokban lesz Újhold, budapesti helyi idő szerint:

(figyeljük meg, hogy pont 12:12:12 utánra is egy “új” betöltés esik… :) )

 – – –

 A Megváltás Kapuja – február 21

Bevallom, nehéz lesz szavakkal beszélnem erről az egészről. Sokszor ültem le a gép elé, hogy írjak a 21-i csodálatos időpontról, de a szavak sosem jöttek. Mígnem ma reggel “szokás” szerint előbukkantak a mondatok, maguktól, ahogy mindig is szoktak, amikor “cikket” írok. Akarattal még sosem tudtam írni. :)

Sőt, az elmúlt hetekben sokszor történt meg velem ez, hogy leültem a gép elé, hogy átadjak valamit, amit “szoktam”, és mindig arra jutottam, hogy már mindent elmondtam, amit el lehet mondani. Most is ezt érzem, ez erősít meg minden pillanatban:

Az Emberiség megkapott MINDENT, amire csak szüksége van. Minden tudás, minden tanítás ITT van. Többet ezekről beszélni úgymond “felesleges”. S ez a 21-i Kapu is pont erről szólt: Kilépsz minden fájdalomból.

Kilépsz egy tiszta létezésbe, egy drámáktól és szenvedésektől mentes létbe.

S azt érzem, hogy most már aki “szenved”, “rosszat” lát életében, problémázik, és gondjai vannak, az most már csakis egyedül magának köszönheti ezeket. Olyan szinten vékony a fátyol, olyan szinten segítenek bennünket a láthatatlan világból, hogy tényleg csak az nem kap segítséget, aki nem akar.

Csak az nem kap segítséget és megoldást, aki nem akar.

Direkt írtam le kétszer, mert ez nagyon fontos mondat. Ha egy példával szeretném érzékeltetni, képzeld el azt, hogy bemondják a rádióban, hogy bárki, aki elmegy egy bizonyos helyre, az elképzelhetetlenül sok pénzt kap. Bárki, és ez így van mindig és mindig.
Elhinnéd? Nem hinnéd, valami cselt eszelnél, hogy ilyen nincs. S mivel senki sem hiszi el, senkit nem látsz, aki elment erre a helyre. Aki mégis “gazdag”, annak sem hiszed el, hiába mondja, hogy járt ezen a helyen, pedig létezik. S ha mégis megkérdezed, akkor ez a valaki, aki kapott már végtelen sok pénzt erről a helyről, elmondja neked az utat, hogy ő hogy jutott el oda. Te pedig azt mondod, hogy “ja, hogy ez ilyen, hát, én erre nem vagyok képes, ez hülyeség, hazugság, mégis jól vagyok én így”

Pedig ez a hely létezik – és most a pénzt a példából kérlek fordítsd a Isten Végtelen Szeretetére, végtelen tudatosságára, ami Számodra éppen úgy elérhető, mint bárki számára.

Csak tudod mi a gond? Hogy régen, a régi energiában ezért sokat kellet küzdeni, dolgozni, meditálni, szenvedni, éveken át fejlődni, fejleszteni. És most, akik végigmentek ezen a hosszú és küzdelmes úton nem akarják elhinni, Te sem akarod elhinni, hogy valójában most már SOKKAL EGYSZERŰBB és NAGYON KÖNNYŰ az egész.

S elmész egy régi energiában lévő tanítóhoz, az is azt fogja Neked mondani, hogy meditálj, küzdj, dolgozz meg érte, tisztulj éveken át, fejlődj, ezt nem lehet csak úgy pikk-pakk elérni.

Pedig de. :)

Nagyon egyszerű az egész. Iszonyatosan egyszerű az egész, olyan egyszerű, hogy el sem hiszed. Mert megszoktad, hogy valami megoldást keresel, hogy valami bonyolult és hosszadalmas úton-módon lehet csak NAGY dolgokat elérni.

Pedig PONT ez a lényege ennek az Új energiának, hogy teljesen érthetetlen, de mégis működik, mégis csodálatos.

Mégis csak oda kell menned ahhoz a Házhoz, és kérned kell, és kapsz. Mindent. :)

Elhiszed?

Ha nem, hát járj utána, próbáld ki. Aki eddig kipróbálta, az megtalálta. Láttam. :) Sőt, meg is tudom neked mutatni, hogy hol a Te házad, csak Neked kell oda elmenni. Nagyon egyszerű lesz az egész, el sem fogod hinni talán, de azért elmondom még egyszer:

 Nincsenek problémák, nincsen “baj”.

Csak az nem kap segítséget és megoldást, aki nem akar.

De erre mondod, “Kunó, de hát nyisd ki az újságokat, kapcsold be a tévét, nagyon nagyon baj van a világban“. :) Tudom, hogy mire gondolsz, én pedig mégis csak ezt mondom neked, hogy tényleg nincs semmi sem rosszul, minden pont tökéletes és beteljesítő így, és valójában VÁLASZTHATSZ, hogy Te miben akarsz élni.

Erre persze mondhatod, hogy “Kunó, de hát ez a valóság, hogy ilyen a helyzet” – én pedig azt mondom erre, hogy az a valóság, amit Te valóságnak élsz meg. És kinyithatsz egy teljesen más valóságot magadnak.

Mondtam, hogy nem fogod elhinni, én szóltam előre, hogy olyan egyszerű, hogy nem hiszed el.  Tudom, mert én sem hittem el. :)

És akkor nézzük a csillagos eget…

De nem is erről szerettem volna beszélni Neked, hanem arról, hogy az Újhold Kapuja által most ez nyilvánult meg a Földön, máris mondom a részleteket.

Ez az Újhold nem csak egy szimpla Újhold volt, azaz hogy a Nap és a Hold együtt álltak az égen. Ott állt még mellettük a Neptunusz, és ami még fontosabb, a Chiron.

Chiron az ősfájdalom szimbóluma, amikor abban a tudatosságban élünk, hogy a világ egy fájdalmas hely, ahol szenvedés és küzdés vár ránk, ahol léteznek betegségek meg dolgok, amiket meg kell gyógyítanunk, és magunk is ilyen “betegek” vagyunk, de azért megpróbáljuk meggyógyítani magunkat és a világot. Közben ott van bennünk a seb, hogy bármikor történhet bármi, ami jól megsebez bennünket. Chiron esetében ez egy mérgezett nyílvessző volt, nálad lehet a lakáshiteled bedőlése, munkahelyed elvesztése.

Mintha lenne bármi RAJTAD KÍVÜL, ami árthat Neked.

S amikor Chiron megélte azt, hogy Ő valójában Egy az Univerzummal, és nincs rajta kívül semmi sem, akkor felkerült a csillagos égre – fénnyé lett, azaz “megvilágosodott”.

Felismerte, hogy semmi sem képes rá hatni, semmi sem képes neki ártani. Mint azt Krisztus mutatta meg a Keresztúton, és a végén, a feltámadással. Vagy Buddha, vagy Lao-Ce…

Tehát, itt ez a Chiron, és együtt áll az Újhold terében a Neptunusszal. Azzal a Neptunusszal, ami a Minden Egy szimbóluma. S az Újhold tere valójában ezt hozza el: Chiron ráébred, hogy Egy mindennel. Ő az, aki saját magát bántja. Ő az egyedül, aki úgy dönt, hogy lehet bántani, ő dönt úgy, hogy szenvedni fog.

S amikor erre ráébred, FÉNY GYÚL ÉLETÉBEN!

A TE ÉLETEDBEN IS OTT A FÉNY, KIGYÚLT!

Egy vagy az Életeddel.

Nincs rajtad kívül semmi, ami árthatna Neked. Nincs rajtad kívül szenvedés – csak Benned.

Ha ezt megérted, Chiron mellé érsz a csillagok közé.

Oda, ahová minden Ember tart, aki ezt választja.

Ezt hozta el az Újhold Kapuja

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

(Csak zárójelben szeretném elmesélni, hogy Újhold estéjén egy kis csoporttal tartottunk egy csönd-meditációt. :) Hogy másnak mit adott, nem tudom, de nekem nagyon sokat adott – beszélni nem igazán tudok róla. Tervezem a jövőben, hogy nyíltan is szervezek ilyen meditációt, még az időpontot keresem…)

38 hozzászólás

Mónika mondta:

Hálás szívvel köszönöm ezt az üzenetet. Számomra egy megerősítés most.

ági mondta:

A csönd meditáció pontosan azt adta, amit fent leírtál.csak “személyre”szabva, de pontosan ezek az információk, és azon túl pedig formák.Köszönet, hogy együtt lehettünk.:)

marco1983 mondta:

Kedves Balázs.
Lassan összeáll a kép, csak annyit mondok, köszönöm!
Az elmúlt években, mindig ott volt az iránymutatás és én mégsem voltam elégedett és nagyon nehezen vettem észre mi miért történik, pedig,minden magától megoldódott végül.Persze sosem volt könnyű megélni, de a megoldásokat bizonyos helyzetekre, csak utólag tudtam megérteni.Minden jó és rossz csak hozzátett ahhoz ,hogy megértsem mi miért és úgy történik, ahogy megtörtént.Még néha előjönnek a régi rossz berögzült szokások, de már csak egyre ritkábban.Most már csak sodródom és várom a legjobbakat.
Üdv:Márk

Zia mondta:

Köszönöm! :)

Mia mondta:

Szia Balázs!

Napok óta ezeket érzem amiről írsz, csak nem értettem eddig hogy miért :)
Köszönöm!!!!!

KuruczZsu mondta:

Kedves Kunó,
Köszönöm szépen a megerősítést. Igen, ilyen egyszerű. És a jót de könnyű megszokni! :-)

Cserép István mondta:

-Kedves MIND*ÉN*KI -AKI- VAN és LÉTEZIK…, MIND*ÉN*LÉTEZ*Ő*… !!! !
-Mivel a LÉT*EZ*TETŐ*Ő*, -MIND*ÉN*KIBEN -JELEN*VALÓ(Ő)*VALÓ*S*ÁG(a)… -SEMMI ÚJAT NEM KELL TANULNI, -CSAK “CSUPÁN” -EMLÉKEZNI MIND ARRA, -AMIT MIND*ÉN*KI TUD*HAT, -AMI LÉNY *E(É)G(Í)ES…, -CSAK CSUPÁN, -MEG KELL ENGEDNI, -MAGA -MAG*JÁNAK, HOGY -EMLÉKEZZEN ERRE !!! ! -HISZEN AZT TUDJUK, -“HOGY MIND*ÉN*KI, AZ ISTENTŐL TANÍTOTTAK VAGYUNK “….-HÍSZEN MIND*ÉN*KI*BEN BENNE LAKIK A TEREMTŐ, A LÉT*EZ*TET*Ő “AZ ISTENI*ERŐ” !!! ! -(mert, különben nem tudnánk -“LEVEG*Ő*T VENNI” -és ráadásnak, még -ITT van, a SZENT*LÉLEK*ISTEN, A -LELKI*ÍSMER*E(I)TT -HANGJÁNAK SZAVA) -AKIT, “Ő” A KRISZTUS*JÉZUS -ELKÜLDÖTT MI HOZZÁNK, -HOGY EMLÉKEZTESSEM MIND*ÉN*K*ITT -MIND ARRA, -AMIRE “Ő” TANÍTOTT MINKET…!!! !
-TEHÁT, AZ -EMLÉKEZÉS MEG VOLT, ÚGY -AHOGY kedves barátom, Balázs EZT JÓÓÓL megírta. -TEHÁT MIND EZT ALKALMAZNI KELL, az-az HASZNÁLNI…, MERT EZ AZ EGY*ÉN EGYEDÜLI FELEL*Ő*S*ÉG(í)E….-MOST Ez IDŐKŐR LEGVÉGÉN, HISZEN MOST MIND*ÉN*KI AKI VAN, naponta, másodpercenként VIZSGÁZIK…., a GLÓBE színházat, meg hamarosan be zárják, hiszen az utolsó felvonás, utolsó JELENETE Zajlik most, és mind*ÉN*KI aki VAN meghajol a “függöny” lemenése után, és KINEK-KINEK a taps, kinek-kinek a kifütyülés jut, osztályrészül, a MEG MÉRETTETÉS SORÁN….
-NAGY SZER*ETET*TEL Osztotta meg mind*ÉN*KI*vel…., ezeket a GOND*O(E)L*A(Z)T*OK*AT….
-ÜDV*Ö(ŐS)Z*LÉTEL…., Cserép István.

kanti szilvu mondta:

Kedves Kunó!

Hétfő este egy megfoghatatlan, számomra érthetetlen mély szenvedést éltem át.Nagyon depis volt a hangulatom. Kedden erős késztetés lett rajtam úrrá hogy megéljem az egységélményt, ehhez hívtam segítségül egy fajta növényt(nem fű),amitől reméltem a megélést.És valóban jó alkalom volt a keddi nap erre. Nem tudom leírni, csak éreztem.
Ezek után elolvastam az írásod, és így utólag magyarázat is van rá.
Hála neked. Köszönöm!

Zsuzsi mondta:

Tudtam!Annyira tudtam!! Köszönöm Kunó!:)

Emese mondta:

Köszönöm! Nagyon fontos volt nekem amit írtál.

Schmidt Károly mondta:

Kedves Balázs!
Köszönöm, köszönjük a FELEMELŐ írásodat, mellyel igazoltál engem, bennünket. Szeretetteljes napokat kívánok, szeretettel: Schmidt Károly.

Hilyovszky Liliana mondta:

Nem tudom nálam hogy működik ez, kedden ahogy felébredtem úgy éreztem mintha lebegnék, vagy mintha vinne a víz “csakúgy” nem tudom hova és nem is érdekel. Egész nap valami megmagyarázhatatlan eufóriában léteztem, amiben benne volt minden eddigi vágyam valóságként. Élveztem. Szerdán viszont feljött minden eddigi bánat, fájdalom, gyötrelem és hiába akartam elengedni, kapaszkodott belém és fojtogatott s még most is zsibbadság van bnnem-rajtam. Pedig higgyétek el semmi kedvem a múltban topicskolni, annál sokkal jobban szeretem az “ÉLETET” de valami fal most mégis előttem van. Átlátszó de itt van.

Tam's mondta:

Halihó,

21.-én este minden más lett.
Belekerültem egy olyan meditációs állapota amiben már nem is én meditáltam hanem a Minden velem meditált.
És nem tudtam kijönni belőle, nem tudtam elaludni csak maradt a csend a béke az egység és a nem-hétköznapi-tudatosság.
Kérdezgettük egymást mi történhetett?
Hát az új holdra azért persze gyanakodtunk, de az oly gyakori jelenség…..

Szép Napot,
Tamás

Jutka mondta:

Kedves Balázs!

Nem tudom mióta olvasom az ilyen leveleidet,…. régen.
De mindig mindet elolvasom, és még soha nem írtam egy sort sem.
Nekem ezek a levelek olyanok, mint amikor az ember gyalogol, gyalogol, és már nagyon szomjas, és végre egy forráshoz ér, és leül, megpihen, odatartja a kulacsát, jó nagyon merít, és kényelmesen elkezdi kortyolgatni a friss forrásvizet, és élvezi ennek minden kortyát amint lenyeli. Az ízét, az illatát, ahogyan lecsorog a torkán, bele a gyomrába, és kellemesen oltja a szomját a hűs, jóízű éltető víz.
És amikor oltotta a szomját, akkor nagyon nagyon jól érzi magát, és sokkal boldogabban indul tovább. Elégedetten, és mosolyogva, telve energiával, jóérzéssel. És egy tele kulaccsal.
Várom, és figyelem a következő tiszta vizű forrást. Az életet.
Szép napot,
Jutka

orsika mondta:

Igen,Márk is ezt írta:Várni sőt elvárnia a legjobbakat!!!
Ha az abban a pillanatban nem az amire gondoltál,a következő pillanatban megérted(mert ilyen gyorsan jön a válasz…)hogy Neked PONT IGY VOLT A LEGJOBB!!
És nincs más dolgunk csak nevetni:::))))))))))))))

Bakó Mária mondta:

ezen a különleges, sokat hozó újhold helyzettel való kapcsolatod nagyon érződött az írásodon, talán ezért volt oly felemelő az olvasása köszönöm hogy vagy

Evolett mondta:

Szép napot mindenkinek,ez az első olyan hozzászólásom ami ebben a létformábann összeköt minket,mindig nagy figyelmet fordítok a hold változások hatásaira de 21.-én nagyon hiányzott a hold látványa,többször is felnéztem az égre,hogy elhiggyem:-nem világít a hold!Valami fura érzés piszkált folyamatosan,nemtaláltam a helyem,azután gyertyát gyujtottam és lassan kellemes súlytalanság kerített hatalmában.Sokminden másra is kellett figyelnem közben de mindig visszatértek a gondolataim abba az egységes,könnyű és egyben mámorító állapotba,csak a csend ami körbevesz,a tudatodat átsegíti egy más világba amit álomnak nevezünk,kezded érezni,hogy emelkedsz mint a vízben amikor levegőért fel jössz de most a lelked lessz sújjtalan,átjárja mindenedet a szeretet,fénnyel tölti meg a szívedet és olyan dolgokat élsz át és látsz meg amit földi ember hitettlenül aligha.Nagyon sokmindent kapok “odaátról”ezért mindenkinek azt kívánom,egyszer legalább szánjon rá időt az életében arra,hogy megpróbál kilépni abból a zürzavaros életéből egy csendesebb helyre ahol elméjülhet önmagába,hogy megtalálja azt ami a lelkünknek az otthona,még ha egyedül is érrezzük magunkat,ott már tudni fogja mind azt amit már mi átéltünk,csak egy szándék,egy gondolat kell hozzá ami érzéssé alakul és átsegít mindenen.Kellemes utazást mindenkinek!

nixiksz mondta:

Kedves Balázs!

Írod : …?olyan egyszerű, hogy el sem hiszed? – megerősítelek ennek igazában. Néhány napja amikor átéltem, a “csodát”, zavarba ejtő volt a mássága, a történése, hirtelen nem is értettem okot, olyan egyszerűnek tűnt, hogy megkaptam valamit ami ott és akkor fontos volt számomra.

Most, ezzel az írásoddal lett érthető a miért. Köszönöm!

Ritus mondta:

Nagyon igaz….én végtelen boldogságot érzek és harmóniát….a nem tudom mitől….nagyon jó! s tényleg minden nyílik és alakul!
Köszönöm az írást!

Magocska mondta:

:) KÖSZÖNÖM! Így legyen! :)

Valéria mondta:

Kedves Balázs!

Köszönöm!

Valéria

Kitti mondta:

Szia!

Régóta lelkes olvasód vagyok, és az amit most írtál le, a lelkem mélyébe talált. Pont most jöttem rá arra, hogy mennyire hátráltattam magam. Alapvetően optimista vagyok, és régóta rajta vagyok az önismeret útján, de most értem le a “bajok forrásához”. Annyira keményen látom hogy mik azok a gondolatok, félelmek amik nem engedtek tovább, és elég fájdalmas volt ezekkel szembesülni. Ahogy elolvastam a cikked, csak erősödött bennem az, amit eddig is tudtam: minden azért történik, hogy nekem jó legyen :)

Köszönöm!

Kitti

NévBaran Mária mondta:

Kedves Balázs!
Köszönöm, amit neked írtam a Zenélő csoportról AZ VOLT NEKEM A “JEL” Köszönöm Írásaid! Mária

Godo Ernöné mondta:

Szia Balázs

most én vagyok ugy ,hogy nem tudok irni,potyognak a könnyeim.

Köszönöm

Starwagon mondta:

1945.10.06 07:00 6-os együttálás
1882.05.17 09:00 6-os laza + sárkányfarok
60 évenként csak fogy és fogy a fájdalom :) ez nagyon egyszerű.

SW.

Betka mondta:

Kedves Balazs, konnyeim hulnak nekem is es itt a beke, koszonom

Mónika mondta:

Én is nagyon köszönöm.
Mónika

Andy mondta:

Kedves Balázs…..köszönöm

korenka mondta:

Néhány napja újra (100-adszorra) vettem elő az “Élet 7 törvénye” könyvet, szinte kényszert éreztem rá…Gondolom sokan olvassátok. A könyv mondanivalója hasonló mint amiről most Balázs írt. Újra mély és megingathatatlan békét éreztem ahogy olvastam. De mint írtam 100-adszor. Miért nem tudom magamévá tenni ezt a fajta életszemléletet? Miért kerülök újra és újra borongós világvége hangulatba? Miért nem lehet ezt az állapotot örökkön örökké fenntartani, és nem mindig az újholdra várni?

Laura mondta:

Köszönöm szépen a megerősítést. Évek óta megpróbálok nem aggódni semmin sem. Rengeteg tanfolyamra jártam és képeztem magam szüntelenül. Közben rájöttem hogy bármelyik módszerrel akármikor elérhetem a célom. Nem kell újabb és újabb előadásokra, tanfolyamokra járnom. Persze ha egy könyv, cd vagy bármi egyéb szinte kérleli hogy olvassam el és érzem hogy nekem jó, akkor tanulok belőle. De csak úgy kedvtelésből már nem járkálok el mindenféle tanítóhoz, aki mindig csak gyakorlásra és gyakorlásra ösztökélnek-amivel igazából nincsen semmi bajom, csak úgy érzem hogy jó időtöltés de ezzel nem érem el a célomat.

Puskás Edina mondta:

Én nem régóta olvasom a szenzációs írásaidat(rettentő sokat veszítettem)DE majd innentől!Rengeteget segít,rövid idő alatt nagyon sokat fejlődtem.Mélyen,a szívemig érzem minden egyes megerősítésre szánt sorod.Nagyon nagy hatással hatnak rám ezek a megerősítések!Az ÚJHOLD teremtő ereje csodálatos,felemelő.A pesszimizmusomat felváltotta az optimizmus,és ezt Neked köszönhetem!

Sarkadi Kriszta mondta:

Amikor összeállítottam a SzerelemTeremtő meditációs esteket, akkor csak arra figyeltem, hogy a számomra legmegfelelőbb időpontokra tegyem az alkalmakat. Így aztán teljesen “véletlenül” alakult úgy, hogy az Új kezdet című meditációt épp kedden este, Újholdkor éltük át. Mindannyian éreztük az erőteljes változást. Köszönöm a megerősítést, Kunó!

Szeretettel,

Kriszta

Laura mondta:

Kedves Balázs!

Mint mindig hosszú ideje már, megint megerősítést kaptam! Minden lehetséges! :)
Újhold előtt volt egy látomásom, egy csodálatos beige ajtó volt nyitva és az ajtó mögött szikrázó, tiszta fehér fény volt minden. Álltam az ajtó előtt és a Felső Énem fogta a kezem. Egyforma ruhában voltunk, és a Felső Énem az ajtóra mutatott, ami pár lépésre volt csak. Nem tudtam mit jelent az álom, de tudtam, hogy minden rendben, az Út egyenes és közel van.

Most a jelen cikkben megtudtam a Megváltás kapuját láttam. Érzem belül, hogy minden amit szeretnék elérem, megkapom…:) szenvedés, harc, küzdelem, fájdalom, sajnálkozás nélkül!
Csodálatos élmény belül, ami lassan kívül is kirajzolódik!

Tényleg nem árthat nekünk SENKI!!!! Csak mi saját magunknak!!!!

Kívánom, hogy nagyon sokan merjünk belépni és megélni Isten Ajándékait Örömmel, Szeretetben és Békében.
És akkor csodás Új Világot építünk EGYÜTT EGYMÁSNAK, EGYMÁSÉRT ÉS ÍGY MAGUNKNAK.:)

Nincs már szenvedés! Csak ha mi azt választjuk. ;)

Szeretetteli és varázslatos napokat kívánok Mindenkinek!

Ölelés nagyon, Laura

Jutka mondta:

Kedves Mindenki!
Szeretném veletek megosztani, hogy az életem hatalmas fordulatot vett, és jóirányba. Na nem egyik pillanatról a másikra történt, csak annyiról tudok nektek beszámolnni, hogy már hónapok óta minden nap azt éreztem, hogy béke van bennem és boldog vagyok. A másik pillanatban pedig mindig megfogalmazódott bennem, hogy “pedig nincs rá igazán semmi okom, ami a földi létet illeti” olyasmi, ami a körülöttem lévő embereknek a mindennapokban boldogságot okoz.
Boldog vagyok, mert egészséges vagyok, mert nem vagyok haragban senkivel, – az lehet, hogy rám haragudnak, valaki valahol valamiért, —, minden reggel munkába menet megkeresem, hogy mi a szép a budapesti reggelben, minden nap láthatom a Dunát , ahogy felkel a nap, egészséges vagyok, egészségesek a gyermekeim, az unokáim, szereti mindenki egymást, mosolygunk, pedig nagyon sok gondunk van. De ez nem ront meg bennünket.
A munkámban szorgalmas vagyok, kitartó, és nem panaszkodom, hogy kevés a fizetésem. A főnököm a világ legjobb embere.
Nagyon kevés pénzből kell megélnem, szinte ennivalóra is alig jut, mégis boldog vagyok. Nem érdekel.
És most pár nap mulva az életem hatalmasat fog változni, jólét, nyugalom, anyagi biztonság, új munkahely, ahol a fizetésem a mostani ötszöröse lesz. Ki tudom fizetni az adóságaimat, az utolsó fillérig. Megmenekülök a végrehajtó elől.
És én ezt mindig éreztem, hogy így lesz. Vártam, hittem, imádkoztam, mosolyogtam, és sokat dolgoztam, szeretettel fordultam mindenki felé.
Itt az eredmény.
Jutka

_tar_agon mondta:

“Nincsenek problémák, nincsen ?baj?.”

Akkor az sem baj, hogy Chiron lemondott isteni mivoltáról, hogy ne kelljen elviselni a fájdalmát és csak utánna lett csillagképe.

SW

marco1983 mondta:

Kedves Jutka.

Nagyon megható volt a történeted.Nagyon tanulságos és követendő példa.Én személy szerint nagyon örülök a sikerednek és sok sok Boldogságot kívánok neked.

Üdv:Márk

Godo Ernöné mondta:

Akkor nekem még sokáig kell programoznom,hogy egészséges vagyok,minden szempontból jól érzem magamat………….

Pedig még át is érzem hogy jól vagyok.

Gabi mondta:

Messziről indultunk Balázs és csodálatos utat jártunk be.Igen lassan megérkezünk.Már én is megtaláltam azt a pontot , ahol öngólt lőttem állandóan magamnak.Most Balogh Béla A tudatalatti tízparancsolata- meditációt hallgatok/unk a családommal/ éjjel-nappal – szó szerint- hogy átírjam a rossz programokat.Szívből ajánlom mindenkinek.Működik!Nagyon jól működik!
És Balázs, neked ismét köszönöm a remek útmutatásodat.
Te jó ég honnan indultunk…és érkeztünk ide:)