Csillagüzenetek

Minden hazatér

2010. okt. 22

Mielőtt belekezdenék az elkövetkező időszak részletezésébe, szeretném egy “aprócska” tényre felhívni a figyelmet, amely hogy úgy mondjam most esett le, pedig október eleje óta itt van a szemünk előtt. Ha megnézzük a bolygók elhelyezkedését a csillagos égen, akkor látjuk, hogy minden bolygó (és a Nap) a Galaxisunk központja felé ?néz?, ?befelé? a Galaxisba. Azaz a Földről nézve minden bennünk élő Minőség, amit a bolygók képviselnek, a Galaktikus Mag felé tart – és nem kifelé a Galaxisból. Ha úgy tetszik, mindegyik az alsó világban található.

Ez azt jelenti, hogy ha húzunk egy képzeletbeli vonalat a Földön Galaxis központi irányára merőlegesen, akkor mindegyik égitest a közelebbi térfélre esik. Ez így lesz egészen 2011 január 22-ig, amikor is ráadásul nem csak az összes bolygó, hanem egy rövid ideig az összes kisbolygó (amivel én foglalkozom) ezen a térfélen fog állni.

Mutatja, hogy most minden hazatér. Mutatja, hogy most a Földön jelenleg minden a felé mutat, hogy hazataláljon a Föld, hazatérjen a Galaxis Magjába az Emberiség tudata ? vagy legalább is egy nagy lépést tegyen e felé.

– – –

De nézzünk előre október 29-re (péntek), amikor is a tibeti holdnaptár szerint 10milliószoros nap lesz, és egyben Nap-Vénusz együttállás is. Ezeken a napokon elméletileg minden gondolatunk fokozott erővel hat, ezek kiemelt dátumok a Buddhizmus kalendáriumában. Akár így van, akár nincs, mivel ez a dátum tartja magát a spirituális köztudatban, ezért sok tudat együttes erejével fókuszált valóság sokszoros erővel jön létre. Így ha minden ember a Saját Magjára, a saját maga helyére fókuszál, akkor minden a helyére kerül ? ha úgy tetszik minden hazatér.

?Kivételesen? azt szeretném megmutatni, hogy most ne a világ szebbé tételéért, a világ jobb sorsáért, a többi emberért imádkozzunk, ne nekik kérjünk támogatást ? hanem mindenki arra fókuszáljon, hogy saját maga a Helyére kerüljön, a saját Magjába kerüljön. Csak a próba kedvéért. :) Ugyanis, ha ez létrejön, akkor megszűnik a világban minden olyan dolog, amiért amúgy pozitív teremtő erőnket akarnánk bevetni, ekkor szűnik meg a szenvedés ? ahogy Buddha fogalmaz. Nem kint ? hanem Bent.

Persze, ez csak egy tanács, mindenki hallgasson a saját intuíciójára, és tudjátok, ne hallgassatok semmilyen mesterre, tanítóra! Csak MAGotokra.

– – –

Említettem, hogy ezen a napon (29-én) lesz egzakt a Vénusz-Nap együttállás a Szűz csillagkép Angyali részében, még pontosabban a Hidra farka felett ? és ha még távolabbra nézünk, akkor a Dél Keresztje fölött. A fentiek tükrében szintén látható, hogy ez egy igen termékeny nap a szó minden szintjén, hiszen a Vénuszban benne van az anyagi világban történő teremtés ereje, az anyagba előbukkanó isteni idea szimbóluma. Éppen ezért ezen a napon valóban jól tudunk materializálni, azaz a látható világba létrehozni a szellemi ideáinkat. Az elképzelések megvalósulásának ideje ez.

Amiért említettem a Hidra farkát, azért volt, mert arra hívja fel a figyelmünket, hogy különösen ügyelnünk érdemes a lefelé húzó, létfenntartó ösztönerőinkre, vágyainkra és félelmeinkre, mert ha ezekbe helyezzük a tudatunkat, akkor ez is fog megvalósulni. De semmiképpen nem szabad félnünk, hiszen a mélyben ott nyugszik a Dél Keresztje, a Krisztusi Szeretet szimbóluma. Ennek a csillagképnek a negyedik, delta csillagával áll együtt ekkor a Nap és a Vénusz, amely az Isteni Akarat és az Isteni Szándék fényoszlopa!

Tehát rá tudunk ?csatlakozni? úgymond az Isteni Akaratra (ezt hívtam én ideának), és ezt tudjuk megteremteni ? tényleg különleges ez a nap ? illetve az előtte és utána álló napok.

Éljünk azzal a csodával, hogy most tényleg Bármit megteremthetünk, elképzelhetünk, amely kapcsolatban áll az Isteni Szándékkal, és ez által valóban meg is valósul az, amit saját teremtő erőnk által képviselünk! Legyünk bátrak, merjünk ?nagyot? gondolni, merjünk a LEGMAGASABB ideákhoz nyúlni! És ez meg fog valósulni.

Nyilván ne azt várjuk, hogy már aznap ? hanem helyezzük a térbe az üzenetet, az ideát, a szándékot ? vagy mai kifejezéssel potenciált ? és engedjük, hogy megvalósuljon a maga idejében!

– – –

Ezen kívül, úgymond zárójelben a vájtfülűeknek említeném meg azt, hogy a Holdcsomópontok pont ezen a napon (és előtte-utána egy napig) a megszokott retrográd irányuktól eltérően direkt irányba fognak haladni ? azaz valóban a ?földi? irányba, a hétköznapokra irányulva, tehát most tényleg le tud jönni úgymond a Logosz a Földre.

22 hozzászólás

Réka mondta:

Hálás köszönet, Balázs! :)

Réka mondta:

..minden egyes (röviden és hosszabban)szóért! ;)

József - Nibiru kérdés mondta:

Balázs, fantasztikusan köszönöm az írást.

Mi a véleményed a Planex X-ről (NASA elnevezése), a Nibiruról?

A Nap és egy másik csillag között kering ellipszis pályán, Secharia Sitchin a kutatója. 2087-ben esedékes a jövetele (korábban 2012-re várták).

Mezopotámiai agyagtáblák számolnak be lakóikról, az annunaki-król (Bibliában elohim).

Köszi szépen hálásan
József

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves József!
Pár hete valaki ugyanezt kérdezte, a hozzászólások között megtalálod a választ. (talán a video után?)

Minden jót,
Balázs

Andrea mondta:

Köszönöm! Áldásom rátok: Andrea

Kiss Balázs Kunó mondta:

(szolgálati közlemény: optimalizálás céljából az avatárokat vagy végleg vagy ideiglenesen ki kell kapcsolnom)

Ricsi mondta:

A Starry Nights online használható mini eszköze:

http://www.starrynighteducation.com/skychart/

Mutatja, a csillagképeket, lehet irányt váltani, nagyítani (több részletes adatot mutat a csillagképekből), elmozdítani a nézetet, mindezt a kép alsó és bal, bal-felső részén.

Automatikusan érzékeli az elhelyezkedésedet IP-cím alapján.

Remélem, sokan örültök majd ennek a post-nak

Ricsi

Beus mondta:

Köszi-köszi-köszike Ricsi meg Kunó :-)
Legyen vidám, örömteli napotok!

Bea

Larimár mondta:

Szó szerint visszaköszön az életem a cikkben. :-)

Ágoston mondta:

köszi Balázs a két linket.

Háát, elég érdekesen mutatják be ezek az amerikai szoftverek bizonyos csillagképek részleteit. hmm… mágia-antimágia jut eszembe :-)

Ani mondta:

Ha bent rend van, akkor kint is rend van…. nagyon IGAZ. Nem fogsz kint nehézségbe ütközni, ha önmagadat eltudod fogadni olyannak, amilyen vagy. Nagyon fontos, hogy szeresd önmagad. ha még a környezetedben hibát vélsz felfedezni, akkor önmagadban kell annak okát keresni és kitisztítani…. mondjuk lehetséges egy előző életes lenyomatból is lehet gondod…. ezt úgy tudod kitisztítani önmagadból, hogy “karma-oldást” csinálsz a 10 milliószoros napon. nagyon egyszerű a művelet: készítesz magadnak egy házi oltárt, gyújtasz gyertyát (behívod a fényt), ünneplőbe öltözteted tested – lelked , és a saját szavaiddal kéred az előző életeid fogadalmainak elengedését, a karma oldását. Megtudod csinálni, ha a “szándék” meg van benned. A részletek lényegtelenek. Itt is a jószándék a legfontosabb, hogy szeretnél-e alkalmazkodni a jelen körülményekhez, az adott új lehetőségekhez. Higgyetek benne, hogy működik és akkor a tisztulás meg lesz benned. A világot olyannak látjuk, amilyen szemmel kinézünk a fejünkből. Ha szép a körülöttünk lévő világ, ami visszanéz ránk, akkor már bent REND van :))) Nekem már szép minden (kivéve ha továbbadom másokat, hogy az ő világuk is szép legyen:))) de ez természetes, hisz mindíg vannak, akik mutatják az utat…. és hálás vagyok Balázs tanításáért is, mert sokat profitáltam belőle az elmúlt 15 hónapban, amióta olvasom gondolatait, köszönöm :)))

Detty mondta:

Kedves Balázs,

annak mi a jelentősége, vagy milyen különleges tartalmat hordoz az a jelenség, hogy a Holdcsomópontok azokban a napokban irányt váltanak ?
Úgy látszik én nem vagyok vájtfülű, de nagyon kíváncsi vagyok erre.
Köszönöm, ha válaszolsz,
Detty

joganna mondta:

Kedves Ani!
Én is Ani vagyok, és bizony nekem most nagy szükségem volt a te karmaoldós segítségedre! Köszönöm ezt Neked, és hogy ezen a honlapon találkozhattunk!
Emelkedett napokat kívánok, különösen 29-ére!
Szeretettel:
Anna

Móni mondta:

Küldöm szeretteimnek, mert éppen (!) jól jött. Váratlan, hirtelen betegség.

Kati mondta:

Szia Balázs!

Nem tudom jól érzem-e, de ma olyan érzésem van mintha pótvizsgáznék, és azok a dolgok amelyekről azt hittem már nem képezik a személyiségem részét, visszajöttek. Olyan mintha az összes “vizsga” nehézség, amin átmentem és megerősödve jöttem ki belőle, az most mintha mind odaveszett volna, és ott vagyok ahonnan elindultam. Kicsúszott a lábam alól a talaj, olyan bizonytalan vagyok, hogy néha az az érzésem még a nevem sem jutna eszembe ha hirtelen rákérdeznének. Régen ez nagyon gyakran előfordult de az utóbbi pár évben nagyon határozott és magabiztos voltam. És most ott vagyok ahonnan elindultam…Nem értem.

Vitál mondta:

Köszönjük az információt, holnap belső utazás:) Hajrá Mindenkinek!

Ilona mondta:

Igen én csak köszönöm az irást és csak ismételném magam de nagyon hálás vagyok amiért itt lehetek és olvashatom a jobbnál jobb hozzászólásokat!!!!!
Hajrá mindenkinek szép napot!!!!!

Ava mondta:

Katihoz hasonlóan nekem is visszatérő helyzettel kellett szembesülnöm a héten. Nem örülök neki, de valószínűleg azt jelzi, hogy nem zártam le teljesen, pedig azt hittem.

Pipacs mondta:

Kati, Ava, én is teljesen így érzem. Volt életemben időszak, mikor gödörbe estem. Azt hittem akkor, annál rosszabb nem lehet az életem. És mégis … Mint a kártyavár, úgy omlanak össze körülöttem kapcsolatok, emberek.
Úgy érzem ez a 29-e sem hoz változást. Azóta pokoli napokat élek meg.
Nem értem ezt az egészet.

Endrődi Éva mondta:

Kedves Kunó!

Részt vettem a november 4-i “DNS aktiválós medin”.
Szeretném elkérni a meditáció szövegét és a kristályok üzeneteit.
Képzeld: hazahoztam a kicsi kristályokat és a 2 éves kislányom mindjárt kivette a kezemből és egész este azokkal játszott.
Volt itthon egy nagyobbacska tejkvarc, amit nem volt hajlandó visszaadni és vele is aludt.Neki mi az üzenete számunkra?

Nagyon köszönöm a meditációt! Sokkal jobb volt számomra mint a nyári. Végig éber tudtam maradni és izgalmas volt a folyamat.A nyáron kötélként érzékeltem a szálakat, most viszont különböző színű kristálygyöngysorokból álltak.a 3X3 fonal egymásba fonódott, a 10-dik bevonta őket egy burokként külön-külön, a 11-dik középen egy merevítőszálként rögzítette őket, a 12-dik bevonta mind a 11-et egy fátyolként. Üdv:Éva