Csillagüzenetek

Minden Jel

2009. dec. 07

A mai napon saját ?bőrünkön? egyértelműen tapasztalható a Merkúr és a Plútó bolygók együttállásának megmutatkozása. Ez pedig mindenkinek, a számára elérhető legnagyobb tudati változásnak a megvalósulása.

Plútó egyben a végletek és a radikális változás szimbóluma: a MINŐSÉGI változásé. Így olyan szintű változás áll most be a szellemi szinten, amely az elmúlt hetek, hónapok fényében csak elképzelhető.

Tényleg teljesen nyitva van most minden, elérhető most a legmagasabb szintű Szellemiség, amelyből mindenki annyit hoz le magának, amennyit csak szeretne: egyedül rajtunk áll a saját változásunk. Nem kell várni semmire, sem a Megváltóra, sem Szűz Máriára, semmilyen változásra, politikára, tanokra: Bármi elérhető az egyén számára, kinek a saját mértéke szerint. Ezért, ha képes vagy sokat elengedi abból, amire már nincs szükséged (Szaturnusz kvadrát), akkor annál ?több? tiszta és új, a Tejúttal átitatott tudás hozható le a Földre, a tapasztalatok szintjére.

Hiszen, ne feledjük, hogy a Plútó a Tejúton jár, tehát a változás az Emberiség által elérhető legnagyobb szintet jelenti. A Plútó által a Tejút galaxis közepének, dobogó szívének, dobogó kristálykövének a rezgése jelenik meg, a Szeretet legcsodálatosabb minősége, amely hatalmas erővel zúdul most mindenki életébe, és képes fenekestől felforgatni azt, vagy lágyan még magasabbra emelni.

A napokban éri el a Vénusz az Antares csillagot, így az általa képviselt Szeretettel képesek vagyunk harmóniát kialakítani a földi létezésben, amely azért elengedhetetlenül fontos, mert különben csak egy nem megélt tudati állapot lehetne ? elengedhetetlen hogy az anyagban is meg tudjuk ezt tapasztalni. Ahogy korábbi írásban írtam, tulajdonképpen most ez történik.

– – –

Tehát, összefoglalva: a Szeretet megélése, megtapasztalása szellemi és földi szinten, ez a csillagok üzenete. De ez nem valamilyen elérhetetlen érzés, hogy az ember valami giccses rózsaszín ködös gyönyörben fürdőzik, ezt tudjuk? gondoljuk Jézus egyik közismert mondatára, amely a Szeretet helyes minőségét tárja elénk: ?Én pedig azt mondom nektek, hogy ne szálljatok szembe a gonosszal, hanem annak, aki arcul üt jobb felől, tartsd oda másik arcodat is?

És ez nem azt jelenti ám, amit esetleg ki lehet belőle érteni, hogy valamiféle áldozatként, az ember állja a pofonokat, szenvedjen és viselje el, ahogy mások kihasználják, verik. Nem, hanem azt jelentheti egy más értelmezés szerint, hogy ha pofon vágnak, akkor ne fordíts hátat, ne menekülj el, de nem is szállj szembe, ne harcolj. Hanem állj fel, nézz a szemébe annak, aki ?bántott?, mutasd meg neki az erődet, hogy az isteni mivoltodat semmilyen földi pofon nem tudja megsérteni, bántani, és ragyogjon belőled a Szeretet és az elfogadás sugárzása. Mert így nem lehet senkit sem kihasználni, elnyomni, ha sugárzik belőle az, hogy a földi, anyagi szintet uralja, és már a szellemiségbe helyezi a tudatát.

Ez a Szeretet ?megértése?, amelyet most a Merkúr közvetít, mutat meg a Tejúton.

Másfelől ne feledjük ? most a Szeretet üzenetén kívül ? hogy mindenfajta szellemi korlátok omlanak össze, hiszen a sokat emlegetett Szaturnusz hatása a mai napon nagyon érezhető ? hiszen a Merkúr aktiválja azt. Így olyan szellemiséget tudunk kialakítani, ami Örökérvényű és akár képes önmagában megtestesíteni minden végletet. Tehát, érdemes átgondolni, átértékelni mindent, ami a világnézetünket alkotja, és ha odafigyelünk a mai, holnapi, tegnapi nap eseményeire, akkor képesek lehetünk meglátni olyan üzeneteket is, amelyek a hétköznapi álcája mögé bújnak, de valójában a legmagasabb rendű Szellemet közvetítik felénk.

Éljünk vele! :)

3 hozzászólás

Betti mondta:

Sziasztok!
A napokban fogalmazódott meg bennem, hogy a munkahelyemet otthagyjam és önkéntesnek álljak.. a folyamat még tart, de mostmár tudom mi hozta ezt a változást! :-) Próbálkozom a többi elengedéssel is:-))

Sok sikert mindenkinek!
Betti

Klemm Lászlóné mondta:

Nyugdíjasok vagyunk férjemmel. Édesanyám 2009. VI. 12-én 87 évesen elhunyt. Mostmár kezdem megérteni, hogy miért engedtem el olyan könnyen. Földi feladatát teljesítette és egy magasabb dimenzióba lépett a lelke. Jön a szegénység mindenki ezzel riogat mindenkit. Engem a pénz soha nem érdekelt, mindig volt valahogy. Gyerekként rengeteget éheztünk, mégis emberré váltunk. A múltamat elengedtem sok-sok más felesleges dologgal együtt. Ha kapok egy pofont odatartom a másik orcám is. A nyugalom, a szeretet, 30 év házasság után is a szerelem megtartása életem fő célja. Ez eddig sikerült miért lenne másként. Köszönöm, hogy ezt leírhattam. Ildikó

Kiss Balázs Kunó mondta:

Köszönöm :)
Balázs