Csillagüzenetek

Mindenféle

2010. Sze. 02

Ebben a bejegyzésben most több minden, nem feltétlenül CsillagMag információkat szeretnék megosztani veletek, amelyek úgy érzem fontosak.

– – – – –

Fénylánc – 2010.09.12 21:30

Akihez még nem jutott el az információ, amely az interneten “kering”, annak ajánlom figyelmébe ezt a közös, Magyarországot áthidaló meditációt. A forrását nem sikerült kiderítenem, de azt gondolom, hogy abból nem lehet nagy baj, hogy több ezer (tízezer) ember egy időben a Földért és a Szeretetért adja idejét. :)

A részletek: Szűzanya sürgős kérése-Fénylánc-2010-09-12

– – – – –

Maja Naptár

Az elmúlt 1-2 évben az élet úgymond mellém sodorta a Maja Naptárat. Ami legelőször megfogott benne az az volt, hogy egy teljesen más ritmust jelenített meg az életemben, mint a jelenleg használt hónapok és hetek felosztása. S ahogy elkezdtem egyre jobban a 13 napos hullámvarázsok, a 28 napos Holdhónapok, és a napi KIN-ek szerint élni, az életem tényleg elkezdett egy más ritmust felvenni.

Eddig is a bolygók járását követtem, és a Maja kalendárium használatával ez egy nagyon jó kiegészítés volt, s így együtt számomra egy kézzel foghatóbb rendszerbe került minden – a kettő együtt még további felismerésekkel gazdagított. Ezért mindenkinek tudom javasolni – természetesen a csillagok, a Hold és a bolygók járásának ismerete mellett – a Maja Naptárral való együttélést.

Tölgyfa Mária, Maja Naptárral foglalkozó honlapja elköltözött ide a CsillagMag alá, így egyesítettük fizikai szinten is a csillagos égbolt asztrológiai, asztrozófiai figyelését a Maják ősi üzeneteivel:

http://majanaptar.csillagmag.hu

– – – – –

Mi történt a nyáron és mi lesz ősszel?

És most egy kis személyes információ: kérdezhetnétek, hogy mi volt velem a nyáron, merre jártam, mivel töltöttem az időmet, mert se tanfolyam, se előadás, se meditáció nem volt. Elmondom: muszáj volt kicsit visszavonulnom magamba, rendezni a dolgokat, belső munkákat végezni, hogy mit is szeretnék, ki vagyok én, miért vagyok én, stb… Tudjátok, a szokásos, ami mindenkit foglalkoztat. :) Ez olyan jól sikerült, hogy kvázi eltűnt minden az életemből, csak a párom és a gyerekek maradtak. :) Érdekes állapot volt.

Két dolgot szült ez meg: az elsőt már láttátok, hogy visszatért a hozzászólások lehetősége, amely ellen egy részem még most is berzenkedik, de a végére akarok járni, megmutatni, hogy tudunk úgy kommunikálni hosszú távon, amely előre visz mindenkit. Hogy a személyes drámákon és az egon túl ott van mindenkiben a Tudatos Én, amely képes hosszú távon megélni Önmagát, és kilépni a hétköznapi drámák színteréről. Meglátjuk. :) Rajtatok múlik. Azokon is, akik OLVASSÁK! Hogy ítélkeznek-e? Hogy meg akarják mondani a másiknak a tutit? Vagy soha többet nem jönnek vissza? Bármi…

Szóval ez egy jó kis gyakorló terep, látható és láthatatlan szinten is. :)

A másik pedig az, hogy egyre több minden születik bennem, amit szeretnék megosztani veletek, de az internet adta lehetőségek szűkösek hozzá, mert egyre több, személyes kapcsolatot szeretnék kialakítani. Azt, hogy leülünk együtt, közösen, összerakjuk az energiákat. Ennek kicsiben az első lépcsője a DimiSuli volt tavasszal, és lesz most ősszel, amiről el kell mondjam, hogy NAGYON jól sikerült. Nehéz volt, kábé 60-an vágtak bele, és kb. 20-an fejezték be – mert aki végig maradt, annál láttam azt, hogy TÉNYLEG változást akart az életében, tényleg ki akart lépni az illúziók közül – vagy legalább is elindulni abból.

Elnézést a DimiSuli-s kitérőért, vissza a “több személyes kontaktus” témához: tehát, ősszel legalább három-négy hetente szeretnék előadásokat tartani, amelyek teljesen nyitottak, mindig más témáról szólnak, de mégis egy láncra vannak felfűzve… Azt még nem tudom, hogy hogyan, de valahogy klubbosítani is szeretném ezt, hogy lehetőség legyen BESZÉLGETNI, információt cserélni – hogy ne csak az legyen, hogy bejössz, meghallgatod a sok okosságot, aztán hazamész. Ez még nem tudom, hogy hogyan lesz, de valahogy lesz.

Már tavaly kitaláltam egy CsillagHang nevű dolgot, aminek a lényege az lett volna, hogy kommunikálunk, azaz kérdés-válasz formájában tartjuk a kapcsolatot – ezt idő hiányában nem tudtam megvalósítani, talán most. Tehát ez még érik bennem. Ha bárkinek van ötlete, gondolata, véleménye, írja le.

Szóval valami lesz, hogy még hogyan, azt nem tudom. De szeretnék VELED többet találkozni.

És egy harmadik: nos, páran már kaptatok róla levélben értesítést, hogy egy nagyobb fába vágtam a fejszémet, amelyet rendesen elő kellett készíteni, mielőtt a nagyközönség elé tártam volna. Ezért folyamatosan, szépen lassan mindenkit értesítek róla, és talán egy hónap múlva már mindenki meg fogja találni az oldalon, olyanok is, akik nincsenek feliratkozva a hírlevélre. Nem titkos :), csak még nem nyilvános.

A héten még jelentkezem, addig is szép nyárutót!

Kiss Balázs Kunó

– – – – –

ps: Ja, tudom mit szerettem volna még mondani, persze elfelejtettem…

Nagyon sokan freemail-es, citromail-es és t-online-os e-mail címmel vagytok feliratkozva a hírlevélre, ami a legtöbbször nem működik. Tömegével érkeznek hozzám a visszadobott levelek a fenti domain-ekről. Javaslom mindenkinek, hogy ha teheti, akkor használjon gmail-t (ingyenes, magyar, szinte korlátlan tárhely), mert akkor kvázi garantáltan megkap minden levelet.

18 hozzászólás

Szonja mondta:

Kedves Balázs, ez fantasztikus!

Alig várom már a dimisulit!

Nagyon hálás vagyok neked mindenért, amit csinálsz!

Szonja

Győrffi Enikő mondta:

Én a fénylánc összefogásra ezúton küldöm szeretettel az alábbi imámat minden együtt imádkozónak.

IMA

“Hívlak Drága Jézus, kérlek, légy velem,
kulcsold alázatos imára összefont kezem!
Tartsd a tenyeredben az enyémet szorosan,
ne engedd el addig, csak ha vége van!
Ajkam a Tiéddel forrjon ugyan úgy egybe,
a kimondott szavak mondatokká állnak össze!
Némán ülök Templomodban beburkolózva a csöndbe,
melyet megtör néha angyalok röptének nesze!
Minden bánatomat átadom Tenéked,
lelkem fájdalmait Szívedbe helyezed!
Így ülünk Mi Ketten, Te Uram, és Én,
Az imám a Tiéd is mely az Atyáig/az Égig ér!
Ámen”

Írta: Győrffi Enikő

Kiss Balázs Kunó mondta:

Tudja valaki, hogy mi az a dokumentumban szereplő “szentrózsfüzérimában” ?
(sejtem mi _lehet_, de mi az?)

Balázs

Győrffi Enikő mondta:

Szia Balázs,

Magyar lévén én egyszer ezzel a fontos imával készülök:

I. Szeretetláng rózsafüzér
Egy magyar hölgy kapta, interneten fellelhető minden adat, és szeretetláng rózsafűzér is kapható.

Bevezetés:
Isteni Megváltónk öt Szent Sebe tiszteletére egymás után ötször vetünk keresztet.
Az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében. Ámen

Nagy (önálló) szemre (a legelején, és minden tized elején):
Szűz Mária Fájdalmas és Szeplőtelen Szent Szíve, könyörögj érettünk, kik Hozzád menekülünk!

Az első kis szemre:
1. Istenem, hiszek Tebenned, mert végtelenül jó vagy!

A második kis szemre:
Istenem, remélek Tebenned, mert végtelenül irgalmas vagy!

A harmadik kis szemre: Istenem, szeretlek Téged, mert mindennél szeretetreméltóbb vagy!

Tizedekre (10-szer):
Szűzanyánk ments meg minket szeplőtelen szíved szeretetlángja által!

Minden tized végén (1-szer):
Áraszd szeretetlángod kegyelmi hatását az egész emberiségre most és halálunk óráján! Ámen.

Befejezés:
A Szentháromság tiszteletére háromszor mondjuk.
Dicsőség az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek, miképpen kezdetben, most, és mindörökké Ámen.

Győrffi Enikő mondta:

II. Irgalmasság rózsafüzér

forrás: http://www.marianus.eoldal.hu/

HAZÁNKÉRT ÉS A FÖLDÉRT!

A bátor és Istent határtalanul szerető, lengyel (mára már szentté avatott) Faustyna nővérre az Úr Jézus olyan missziót bízott, mely az egész emberiségnek szól:
az IRGALMASSÁG üzenetét.
A feltámadt Krisztus szívéből a vizet jelképező FÉNYSUGÁR, a mindent átmosó, MEGTISZTÍTÓ VÍZ, és az Isteni Szeretetet és áldozatot jelentő piros, a SZERETET TÜZÉT jelképező, mindent élettel ellátó, és éltető FÉNYSUGÁR árad kifelé.

Az Úr Jézus Tanítása az Irgalmasság Üzenetét illetően:

?Ma téged küldelek az egész emberiséghez irgalmasságom üzenetével. Nem büntetni akarom a sérült emberiséget, inkább meg akarom gyógyítani, és Irgalmas Szívemre szorítani. (Napló 1588)? – Jézus többször küldte Faustynát az elöljárókhoz ilyen, vagy hasonló megbízással: ?Menj, és mondd meg, hogy imádkozzák a rózsafüzért, amit tanítottam, és könyörögjék ki Isten Irgalmát az ország (vagy például egy alkalommal a szorongatott Varsó) részére!? (pl. Napló 714.) ? Ezek a gondolatok bizony, nekünk is útmutatást adhatnak a MAI IDŐKRE IS!
Azóta az Irgalmas Jézus üzenete és képe, az Általa adott ima már bejárta a világot. Egyre több helyen fordulnak Megváltó Urunkhoz szerető bizalommal.

Az Irgalmasság Imája:
(Hagyományos Rózsafüzéren imádkozható.)

– Bevezetés: Miatyánk, Üdvözlégy. Hiszekegy.

– Az első nagy, és a köztes, külön álló szemekre:
Örök Atya! Felajánlom Neked szeretett Fiadnak, a mi Urunknak, Jézus Krisztusnak Testét, és Vérét, Lelkét és Istenségét, engesztelésül bűneinkért, és az egész világ bűneiért.

– A 10 kis szemre:
Jézus fájdalmas szenvedéseiért irgalmazz nekünk, és az egész világnak!

– Befejezésre:
Szent Isten, Szent erős Isten, Szent halhatatlan Isten, irgalmazz nekünk, és az egész világnak!
(Ez utóbbit 3x egymás után.) Ámen.

JÉZUS URUNK ÍGÉRETEI:
– ?Megígérem, hogy az a lélek, aki ezt a képet tiszteli, nem vész el.? (Napló 48.)
– ?Azokat a lelkeket, akik ezt a rózsafüzért imádkozzák, már életükben körülöleli Irgalmam, különösen pedig haláluk óráján.? (Napló 754.)
– ?Azokat a lelkeket, akik Irgalmasságom tiszteletét terjesztik, egész életükben megoltalmazom, mint gyengéd anya óvja csecsemőjét. Haláluk óráján pedig nem bírájuk, hanem irgalmas Megváltójuk leszek.? (Napló 1075.)
– ?Haláluk óráján végtelen irgalommal fogok bánni azon lelkekkel, akik Irgalmasságomhoz menekülnek, és azoknak is, akik másoknak hirdetik nagy Irgalmamat!? (Napló 379.)

Győrffi Enikő mondta:

III. Bármilyen más rózsafüzér imádság.

Forrás: http://rozsafuzer.blogspot.com/2008/08/szent-olvas-imdkozs-mdja.html

Mindegyik imádkozható szerintem, ki mire érez indíttatást.

Üdv, Engie

Pál Teca mondta:

Szeretettel Mindenkinek!
Olvasva a hozzászólásokat és az ide vonatkozó közléseket, felmerült bennem, hogy a “rózsafűzért” a katolikusok szokták imádkozni. Az egyházi imákat már nem mindenki tudja kívűlről,főleg ha ilyen sok formája létezik. Ebben az esetben csak azok tudnának csatlakozni, akik ezeket ismerik. Mi van azokkal, akik nem is tudnak erről, mert nincs internetjük.
Viszont – csak az én véleményem – amennyiben az időpont adott, mindenki a saját imáját mondja el, mert a lényeg az, hogy szeretet legyen benne egymás és a Föld Anya iránt. Teljesen mindegy, hogy milyen imát mondunk, mert egy összesített rezgés-energiaként jelenik meg és akármilyen nyelven is mondhatjuk a lényeg,hogy egy időben és – mint említettem – szeretettel teljes legyen. Más kérdés az, hogy ez a felhívás előttem nem tisztázott helyről jött. Ennek ellenére van értelme. Legyünk ovatosak az üzenetekkel,mert sok emberből a kis ego-ja hozza ki ezeket, és semmi köze nincs magasabb tudaton élő lényekhez, főleg nem Istenhez. A Teremtő hármassága az ATYA-FIU-SZENT LÉLEK = Egy Isten. A női principiuma a Szent Lélek,vagy Szent Szellem, ami a feltételnélküli szeretet energiája az Istennek. Az Isten fogalom még mindig nem tisztázott a magyarok között sem. Az viszont igaz, hogy minél többen imádkoznak egy célért, annál nagyobb a hatása. Úgy legyen most is. Üdv. Teca.

Bystron Krisztina mondta:

A DIMISULI engem is érdekelne.Régen voltam ilyen kozosségben,és valahogy már érzem az igényét*:)*

cúth zsolt mondta:

mi lehet ez és kitől jött ez a üzenet mi a neve aki kapta hogy szeptember 12én 21.30kor imádkozon ebben az órában vagy szerintem ez férre akarnak vezetni több igaz hivő katolikust amint jézus is megmondta jönnek az én nevemben hamispróféták szerintem ez is az

Főnix3 mondta:

Szerintem nem az a fontos, hogy honnan indult, hanem az, hogy egyszerre, egyazon időben imádkozik sok ezer ember, a Föld, az emberiség, a Haza felemelkedéséért és a békéért.
Mindegy, hogy milyen vallású és milyen nyelven. Az Univerzum NEM ismer vallásokat. Ugyan ahhoz az Istenhez imádkozik a földön minden ember. Nem számít a szertartás, sem az ima azonossága. Megteheti bárki saját szavaival, saját szokása szerint. Egy a lényeg !!! Ugyan abban az időben egyszerre hatalmas SZERETET Energiák szabadulnak fel, és ennek a sok pozitív rezgésnek nagyon nagy ereje van.

Győrffi Enikő mondta:

Főnix3,

Én a Te véleményeden vagyok! Minden információt meg kell szűrni, de ha nincs vele kapcsolatban rossz érzése az embernek, akkor ül a dolog. Az ima fontos. Én nap mint nap teszem, és higgyétek el, hogy csodákat terem. Ezekben az utolsó időkben mivel minden megengedett, sokszor nem marad más segítség egy másik ember felé, csak az ima. Nekem és környezetemben számtalan esetben segített és segít, amikor nem tehetek mást, mert ugye a szabad akaratba nem avatkozhatsz be.

Kitartást kívánok mindannyiunknak!

Engie

Főnix3 mondta:

Köszönöm Engie,
pontosan úgy van ahogy íród. És a Gondviselés senkit nem hagy el. Csak hinni kell benne és kész.

Hegel mondta:

Meghallgattam Rosta László és a többiek előadását…aztán olvasgattam itt a honlapon majd nézem az orion legfényesebb csillaga a Betelgeuze egzakt konjukcióban van a felszálló holdcsomópontommal….3 ház ikrek.Hmm vajjon mit tanit vagy tanitok én másnak ezzel a jelzéssel?
A Plútó a bakban bizony hoz rendesen nehéz dolgokat, az 1 vh idején a jelenlegi helyének oppoziciójában ált a 2 vh nál pedig az Uránusz szintén a kos elején.
Ugyhogy kössük fel a felkötni valót és ne feledjük csak a testet lehet megölni a lélek halhatatlan! – mondja Jézus Krishna Lao Ce és a többiek, ja és élők közül a Dalai Láma!

Hegel mondta:

Jut eszembe várom a többi csillagüzit is nagyon, mégha énis voltam Paksi diák azért az ismétlés a tudás atyja?!:)

Adri mondta:

Lényeges információk vannak benne az Új Tudat-hálóról és működéséről .Nagyban kell gondolkoznunk
Drunvalo I.-II. rész
Ez a link biztosan megy mindenkinek
Az új emberiség születése
Két link két-két részletben.

http://2012tudatszintvaltas.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1114846

http://2012tudatszintvaltas.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1115073