Csillagüzenetek

Napforduló-üzenet

2010. jún. 14

Kedves CsillagMag olvasók!

Az elmúlt másfél ? két év ?munkája?, amelyet közösen végeztünk- először a Csillagbölcselet oldalon- majd itt a CsillagMag-on, azt hiszem lassan meghozza gyümölcseit. Mert semmi más nem célja ennek az oldalnak, mint a segítségnyújtás abban, hogy mindenki megtalálja a SAJÁT útját ? és ez nem is fog változni a jövőben sem.

S az a szép abban, ha mindenki a saját útját járja, hogy ezek az utak elkezdenek találkozni, és a rajta járók ahogy saját lépéseiket megteszik, már csak ezzel is segítik egymást. S mivel több ezer olvasója van az oldalnak, ezt a látható világban itt ezen a honlapon nem lehet lemérni, látni látványosan. Ugyanakkor szeretném Nektek elmondani, hogy én mit érzek: ahogyan megtörténnek teljesen más szinten a hozzám érkező ?visszacsatolások?, amelyek látszólag függetlenek az oldaltól, mégis mutatják, hogy itt egy közös energia van, egy közösség, amelynek nem kell mindennapi csit-csetben megnyilvánulnia, egyszerűen van.

Sőt, maga a segítségnyújtás, támogatás sem úgy történik, hogy akár két embernek tudnia kell egymásról. Ebből a fajta földi, lineáris nézőpontból kell tudnunk szépen lassan kimászni, és egyre jobban a belső tisztánlátásunkat élesíteni, és elhinni azt, hogy a láthatatlan világban sokkal több minden zajlik, mint azt elsőre gondolnánk.

S tudjátok mire tanított meg ez az elmúlt két év, amióta az írásokat írom? Rájöttem arra, hogy az ember annál teljesebben éli az életét, minél jobban az őt körülvevő ? akár teljesen hétköznapi ? dolgokkal foglalkozik. Ez nem azt jelenti, hogy ne olvassunk spirituális könyveket, közvetítéseket, üzeneteket! Azt értem ez alatt, hogy mindegy, hogy mit olvasol, élsz át, azt a ?hétköznapok? szintjén, itt a Földön kell megmutatnod. És hiába érted és ismered például a csillagok járását, és Te vagy a legjobb asztrozófus, ha a hétköznapokban nem tudsz úgy megnyilvánulni, ahogyan szeretnél, ahogyan tanulod.

És amit én látok, hogy egyre jobban erre ?hívja fel? a csillagos ég is a figyelmünket: a teljesen hétköznapi, gyakorlatias, látszólag semmi spiritualitást nem tartalmazó dolgokban éld meg teljesen magad! Lassan teljesen összeér a ?földi? és a ?spirituális? világ. Már nincs olyan, legalább is egyre kevésbé, hogy Te pl. a munkahelyeden éled a hétköznapi életedet, esténként meg meditációkra jársz. Merjük beengedni a TELJES HÉTKÖZNAPOK szintjére azt, amit eddig csak szép, csillogó és rózsaszín angyalos, energiás köntösben láttunk meg!

Pl. Ha ki kell hívnod a szerelőt, mert folyik a csapod, akkor az egy spirituális tett legyen az életedben! Lásd meg, hogy a csap cseréje és a lelki életed között összefüggés van! Sőt, a hozzád érkező szerelő egy tanítást hordoz önmagában. Kezdd el ezen a szemüvegen keresztül nézni a világodat.

Mert MINDEN SPIRITUÁLIS! Minden szellemi! Mindenben ott van a Fény. Még abban is, ha autót vezetsz, ha becsavarsz egy csavart, ha elviszed a kutyát sétálni. Minél jobban áthatja a ?hétköznapi? életünket ez a ?spiritualitás?, a kettő eggyé fog válni szépen lassan. S aki nem hiszi, járjon utána.

– – – – – – – –

A fenti, kissé hosszúra nyúlt bevezető után nézzük meg, mit tudunk kiolvasni a csillagok járásából. Az első, és legfontosabb, hogy a Nap lassan fellépett a Tejútra! A Tejút, a maga fényével olyan szellemi táplálékokat ad nekünk, amelyekre most rálátva fel tudjuk azokat úgymond csipegetni, és valamilyen szinten kiléphetünk egy körforgásból, és életünket magasabb síkra emelhetjük. A Nap a Nimród (Orion) csillagkép fölött járva a bennünk élő Harcost képviseli, ahogyan legyőzzük a bennünk lévő visszahúzó erőket. Ez az elengedés misztériuma, amelyet a Napfordulóig kell gyakorolnunk.

A Maja kalendárium szerint a vasárnap kezdődő új 13 napos ciklus szerint is az ELENGEDÉS ideje kerül előtérbe! Részlet Tölgyfa Mária hírleveléből:

?A múlthoz való ragaszkodás korlátozza lehetőségeidet. A megadásban felszabadulsz a jelen pillanatban, a halál ölelésében, elengedésben és megbocsátásban. Az önátadás szabadság. Bocsáss meg önmagadnak. Bocsáss meg mindenkinek, engedd el. A megbocsátás a halál- és átalakulási folyamatok sarokköve. A megbocsátás megnyitja a kaput a feltétel nélküli szeretet előtt. [?]Az előző hullámban, az Égenjáróban befogadtuk az újat, most itt az ideje, hogy elengedjük a régit.?

A Nimród csillagkép egy égi harcost ábrázol, egy nyilazó alakot, aki éppen útjára engedi nyílvesszejét. A vesszőt elengedő keze áll éppen a Tejúton, pontosan a Napforduló helyén, tehát maga a Napforduló üzenete az Elengedés. S a Napforduló után a Nap lejön a Tejútról az Ikrek napkapuján keresztül, hogy ide a Földre hozza le a Fényt! Tehát az elkövetkező napok elengedés gyakorlása arról szól, hogy elengedjük a bennünk lévő lehúzó, visszatartó erőket, hogy kiürüljünk, hogy üres edényekké váljunk a Fény számára. Majd azt magunkba szívva utána mi magunk legyünk itt a Fény megtestesítői. (itt a Fény alatt nem a sötét-fény ellentétpáros egyik oldalát értem)

S pontosan a Napforduló idején a Vénusz belép a Jászol csillaghalmazba, arra a helyre, ahol a Megváltó Fénye születik. Tehát, a Női Teremtő erő, a Női termékenység tudja most magában megszülni a Fényt, ezért Kedves Hölgyek, érdemes a Napforduló idején különös gondot fordítanotok a belső fényetek meggyújtására. Esetleg egy meditáció, vagy akár egy gondolat erejéig vizualizáljátok a méhetekben megszülető Fényt, és ezt kiárasztva a Világra tudjátok hatalmas mértékben emelni az Emberiséget!

A Napforduló idején pedig a Hold (az anyaság szimbóluma) pont az Angyal csillagképben, azaz a Szűz angyali részében fog állni, amely szintén mutatja, hogy lélek szintjén a láthatatlan világ kerülhet befogadásra! Csodálatos lehetőség ez az Emberiség számára, mert nagyon erőteljes Fény-szülő időpont lesz a Napforduló, amely különösen a Hölgyek számára elsődleges, hiszen most egy szinten rajtuk a ?világ? szeme.

Köszönöm, hogy Együtt vagyunk!