Csillagüzenetek

Nyári Napforduló II. rész – Találkozás

2012. jún. 19

A Napforduló energiája egyrészről a vénuszi belső ősbölcsesség magasabb oktávba való emelkedését jelenti meg itt a Földön. Azaz, teljességében felbukkan mindenben és mindenkiben az elemző, racionális, külső teremtő erő mellett a láthatatlanból táplálkozó, intuitív kapcsolat a mindenséggel. A kettő együtt, egy új egységet létrehozva fogja most már meghatározni az emberiség létét.

Ne feledjük, a napokban járt a Plejádok alatt a Jupiter (részletek itt). Azaz a Szeretet, Bölcsesség és Igazság szimbóluma feltöltekezett azzal az erővel, ami az Emberiség ALAPJA volt a teremtés csodájában: a Teremtő Ember megtapasztalja az Isteni Tervben a harmadik- és a többdimenziós létezést, megtapasztalja teremtő erejét. Az a kérdés, hogy itt a harmadik dimenzióban, elvágva a Forrástól hogyan emeli fel az ember a fejét a Forrás irányába és hívja be MAGjába isteniségét? Hogyan válik eggyé? S régen, sok-sok ezer évvel ezelőtt elkezdődött egy süllyedés, amikor az ember elfelejtette kozmikus családját, és teljesen elhatárolta magát önmagától, bezárta egy pici részbe a tudatosságát. Ennek a korszaknak a végében ez a csodás Jupiter – Plejádok együttállás elhozta energiájában a LEGŐSIBB MAGOK emlékezetét: honnan indultunk és kik is vagyunk valójában ezen az utazáson?

Ez már teljesen ?betöltve? van az Emberben ? Benned is Kedves Olvasó! Ott szunnyad Benned az ősi mag, aktív állapotban, rajtad áll most, ezernyi tapasztalattal a hátad mögött, hogy mit kezdesz ezzel!

A Napforduló Teljessége, a Fény teljességének ünnepe június 21-e. Ezen a napon, szinte ugyanebben az időpontban aktív a Vénusz ? Uránusz szextil kapcsolat, ami pontosan a belső teremtő erőnek, a kreatív teremtő erőknek a magasabb dimenzióba emelkedését szimbolizálja. Hiszen az Uránusz egyfajta dimenzióváltást jelent, amikor egy oktávval emelkedsz és a szétfeszíted a rendszert, amiben létezel. A Vénusz pedig az Egyensúly szimbóluma is: tehát ez az ÚJ EGYENSÚLY a Földön, a nyári Napforduló kiteljesedésében.

Érdemes elgondolkodnod, hogy milyen teremtő vagy te? Miből áll a napi teremtésed? A teremtőnek nem teremtenie kéne? Kérdezd meg magadtól, hogy te vajon mibe fekteted kreatív energiáidat? Mit hozol létre a napod minden másodpercében, a MOST-odban? Milyen gondolatokat, érzéseket teremtesz a pillanatokban? Érdemes megállni, kicsit elgondolkodni ezen, hogy egy nap folyamán mi minden jár a ?fejedben?, lelkedben?  Milyen kapcsolatokkal táplálkozol, milyen kapcsolatokat táplálsz?

Hiszen a létezés minden pillanata egy teremtés, az ember újra és újra másodpercről másodpercre megalkotja a saját valóságát, ami most nagyon folytonosnak néz ki. S talán lehet, hogy meglepően hangzik, de maga a tapasztalás folyamata egyben maga a teremtés is! Tehát e két irány, a dolgok megtapasztalása és a dolgok megteremtése egyszerre zajlik, kvantum-módon.

AHOGYAN tapasztalod az életedet, OLYANNÁ teremted azt magad számára. Ez nem lineáris gondolkodás már, azaz nem a múlt pillanatai adják ki a jelenedet, hanem a MOSTod adja ki a jelenedet, és a múlt is csak egy teremtett valóság? Kedves Olvasó Barátom, érdemes elgondolkodni az előzőeken, nem csak átfutni, mert bármilyen meglepő is, a linearitásból való kilépés fogja elhozni az Ember számára azt a csodát, amit mindig is keresett. Mert amíg Te a múltban megélt tapasztalatok alapján határozod meg az életedet, addig abban nagyon sok teher és probléma lesz számodra.

Ezért is jelenik meg e Vénusz-Uránusz szextil kapcsolat, szimbolizálva azt, hogy a múlt harmóniátlan pillanatai most kilépnek rendszerükből, hogy egy újfajta békét és egyensúlyt hozz létre bensődben. Hiszen amíg te terheket cipelsz, addig nagyon nehéz egyensúlyba rakni az életed mérlegét, mert folyamatosan bűnök, gondok, problémák és más balgaságok húzzák azt le. Ezért olyan frusztrált sokszor egy élet, mert a múltból hozott tapasztalatok alapján az ember el sem tudja képzelni, hogy az élete szebb is lehet.

És ez a kulcs mondat, kérlek engedd meg, hogy újra leírjam: ?a múltból hozott tapasztalatok alapján az ember el sem tudja képzelni, hogy az élete szebb is lehet?. Mi a teendő tehát az új tudatosság fényében? Máshogyan kell állni a múlt tapasztalataihoz. A régi emlékek, fájdalmak nem kőbe vésett, megmásíthatatlan tények, hanem a bensődben hordozott esszenciák, amelyeket magadnak hoztál létre, hogy megismerd önmagadat. S miután megismerted, hogy tudsz ILYEN is lenni és AMOLYAN is lenni, miért ne lehetnél más? Nem VAGY OLYAN, amilyen voltál. Azt ne hordozd magadban súlyként, mert néhány évvel vagy élettel ezelőtt megbántottál valakit, vagy ?rosszat? tettél. Igen, ez is benned van, de választhatsz, tiéd a szabad választás lehetősége, hogy változz, hogy másmilyen legyél. Fogod magad és lerakod a súlyokat. Elengedheted a terheket?

Ez tehát az Új Harmónia és az Új Béke, ahol közösen, a régi terhektől megszabadulva egy olyan világot hozunk létre, ahol ember embernek TÁRSA ? s ahogyan a Vénusz is a TÁRS szimbóluma, ezt is üzeni a Vénusz-Uránusz szextil: újfajta, korlátoktól mentes módon tudsz most már minden társadhoz kapcsolódni. Nem szexuális értelemben, hanem annál sokkal teljesebb értelemben.

Mint ahogyan Te és Én most ebben a pillanatban is egyek vagyunk, hiszen ahogyan ezeket a sorokat írom, te ezeket olvasod, kapcsolódunk egymással, még ha a tér és idő két különböző pontján vagyunk. De ha érzed a kapcsolatot MOST, akkor téred én időn TÚL kapcsolódnunk.

Látod, nem is volt nagy ördöngösség kilépni a harmadik dimenzióból, éppen most tetted meg :) Nem szálltak le angyalok melléd, nem úszott minden aranyfényben, nem szóltak a fanfárok, te mégis több voltál mint 3D-s létező, még ha csak egy pillanatra is. Ennyi az egész. S arra figyelj csak, hogy az elméd ezt ne analizálja túl, mert az megöli az élményt, megöli a valóságot.

* * *

Nagyon sok mindenről kéne még mesélnem, ami a csillagos égen zajlik, de a fenti Vénusz üzenetre tanácsos tehát hangolódni a nyári Napforduló idején. S tényleg nincs más dolgod, mint kinyílni, befogadni és adni, hogy a világ számodra teljessé váljon, mert minden befogadás és minden elengedés új pillanatokat szül számodra, tele a létezés teljességével.

Lépj ki a korlátaidból egy új Egyensúlyba, vár a teljesség, ami a Mostban van, örökkön örökké változik és teljesedik, nem lehet elérni, mert már elérted, pont benne vagy. Csak lélegezd be, szívd be magadba a Nyári Napforduló fényével. :)

Köszönöm, hogy találkoztunk,

Shaam An

33 hozzászólás

Cseperke mondta:

:):):):):) <3

Cseperke mondta:

szívecske akart lenni csak nem sikerült:)

Glória mondta:

Sztem a TEREMTŐ minőség megtapasztalása az maga az a TÉR .TEREM ../és Ő / ahol létezek, tapasztalok, ez az ITT minősége. A teremtésben minden már VAN és én/mi csak ráhangolódunk dolgokra, amik éppen közel állnak hozzánk. Ez is mint minden tartalmaz egy paradoxont, ezért nehezen értelmezhető, csak szívvel megélhető:)

Györgyné Dunka Beatrix mondta:

Csodálatos élmény volt végig olvasni leveledet.Mélyen hatott szivemre lelkemre és elmémre! Sokan azt mondják nem vagy elég közérthető. Én egy igazán egyszerű ember vagyok , mégis megértem szavaidat s talán jobban hat rám mintha egyszerű paraszti észre lefordítva olvasnám! Én úgy gondolom, hogy ezekhez a gondolatokhoz fennköltebb stílus illik. Minden szavadat értettem s talán csak egy másodperc volt, de úgy éreztem kiszabadultam a három dimenziómból! Köszönöm! Beus

Györgyné Dunka Beatrix mondta:

Köszönöm az élményt! beus

LiAnla mondta:

sírtam ettől a találkozástól. Köszönöm.

Anikó mondta:

Egyek vagyunk.

Hetei Vera mondta:

Annyira sokat segítesz!Egy kicsit hamarabb elkezd zajlani bennem az, amiről írsz.Mint egy válasz, hogy igen!-amit érzek az ok.

Köszönöm
Liona Era

Ike mondta:

Valóban élmény volt olvasni az írásod! Köszönöm!

Bakó Mária mondta:

én is köszönöm, hogy találkozhattunk

Hevanna mondta:

Üdvözöllek kedves eggyütt utazó. Milyen jó, hogy van valaki, aki felvállalja a fákja szerepét, és világít a többi utazónak, hogy el ne tévedjenek. Ez vagy Te kedves Balázs, Kúno.
Menjünk továbbra is eggyütt.
Hevanna

Bucsics Márta mondta:

Kedves Balázs!

Köszönöm! Ez az írás, a lehető legjobbkor érkezett hozzám,s úgy érzem egy pillanatra együtt mentünk az úton.

Dorothy mondta:

Áhh, mekkora mosoly volt ez! :)) Köszönöm szépen, régen volt már ilyen élményem… vagy nem is annyira, de mindig újra és újra meglep.

Eljön minden régi hang, minden ismert illatod, és néhány új szín, néha félsz, hogy már elhagyod, pedig hát minden benned él, de nincs semmi vész… a Gyermek eljön, s körbetáncol, énekelve oldja láncod… Na jól van, süllyedek én is néha, szárnyam nő, ha nézlek, ahogy a szivárványon ülsz, de nézz a kék ég felé, és szólj, ha hallod, milyen a régi dal, amit énekelsz… vagy ilyesmi

Bocs, ez tényleg egy régi dal, ami eszembe jutott miattad :)

KÖSZÖNÖM

Dorothy

Tilla mondta:

Köszönöm. Ez most nekem is jól jött.

Emese mondta:

Kedves Balázs!
IROD:Mint ahogyan Te és Én most ebben a pillanatban is egyek vagyunk, hiszen ahogyan ezeket a sorokat írom, te ezeket olvasod, kapcsolódunk egymással, még ha a tér és idő két különböző pontján vagyunk. De ha érzed a kapcsolatot MOST, akkor téred én időn TÚL kapcsolódnunk.
ÉRZEM lelked lelkemhez kapcsolódik egyé válunk a gondolat és a lélek sikján.
Ez jó megtapasztalás mindenki számára.
Köszönöm hogy ennyire nyiltan ki mersz állni a csapat elé.

Áldott szeretettel:

Emese

Schmidt Károly mondta:

Kedves Shaam An!
Az előző írásod is NAGY volt, de ez még NAGYOBB! Én végig borzongtam az egész olvasást. Köszönöm, s mint előzőleg is mondtam, én már csak ilyen vagyok, KAPTAM és ADOM e négy versszakot:

VISSZA A FORRÁSHOZ!

Csonthéjba faragott MAG-od megkövült,
Teremtő Erőd a semmivé lett,
megszáradt zubbonyod testedre feszült,
félelem, s a sötétség rabjává tett.

Süllyedtél mélyre, fájdalmad nem enyhült,
feledted azt, Ki Téged megálmodott,
HIT-ed Teremtő Erődben megrendült,
életed lassan pokollá változott.

Léted ezen szakasza vízválasztó,
dereng már a Tudás régi ösztöne,
el kell engedd, mi volt eddig fárasztó,
s porrá ég félelmeidnek börtöne.

Fellobbant a láng, Téged visszavezet,
ahol Te lettél Istennek gyermeke,
hozd a felszínre Rejtett Erőidet,
VISSZA A FORRÁSHOZ! Éljél most Vele!

Áldott, boldog és békés napokat kívánok Neked, s Mindenkinek, szeretettel: Schmidt Károly.

Bordásné Eszter mondta:

Én köszönöm…

Márti mondta:

Köszönöm,imádom az írásaid. Most is a legjobbkor jött.
Márt

Klári mondta:

Kedves Balázs!

Ahogy olvastam az írásodat egyre könnyebbnek éreztem magam.
Egy szokatlan érzés fogott el, bár nem voltak fanfárok, de mégis
olyan felemelő volt. Nem tudom, hogy miért, de elsírtam magam.

Godo Ernöné mondta:

Egyek vagyunk,milyen hatalmas szeretet érzése fut végig
rajtam.Köszönöm.

sacka mondta:

Tisztára KARÁCSONY:-))))))))

Szanó Béla mondta:

köszönöm

Mirk Tamásné Zsóka mondta:

Köszönöm Balázs!:):):):):):)

Ritus mondta:

Kedvés Shaam An! Szeretek veled találkozni! <3 szeretettel ölellek! S köszönöm soraid!

Fábián Miklósné mondta:

Ülök a gép elött,s azon gondolkodom, hogy tudnám has a segitségeteketznossá tenni magam a mindennapok örlő malmában, anélkül, hogy ne legyek terhére annak,akinek adni akarok.A másik gondolat, leszámolni eddigi rögzült dolgaimmal, s uj belső-külsővel teremteni a MOST-ot.Még nem olvastalak, de már a butorhuzogatás megtörtént tegnap, ma megyek szépitkezni, s a lelkemet is igyekszem felöltöztetni.Bizom a sikerben.Köszönöm.

Emese mondta:

Köszönöm, hogy kapcsolódhattam hozzád!

Szeretettel,
Emese

Very mondta:

Köszönöm Shaam An, hogy így meg tudod írni, én még nem érzem mindíg úgy hogy azt érzem amit Te írsz , és azt gondolom, h nyilván nem érezhetem azt amit Te írsz ….de ez asszem ez pont a” ne gondolkodj a dolgokon “kategória…azon vagyok és teccik, nagyon és így azt érzem h le fogom tudni tenni azt a rengeteg súlyt amit tökéletesen hiába cipelek!!!!! Köszönöm :-)

titkos mondta:

köszönöm ahogy ezt elolvastam meg is nyugodtam bár be valom egy kicsit félek hogy most látok elöször is halok ilyet de már meg nyugodtam

De ahogy mondtam egy kicsit félek

[na sziasztok a viszont látásra]

Kalina Katalin mondta:

Kedves Balázs!

Nagy hatással vannak rám gondolataid! Épp a régi súlyokat raktam le és Te megerősítesz, hogy jól gondolom. Már más vagyok mint pl. egy hete. Kvantumokat szeretnék ugrani, de sokat kell még változnom, tanulnom. Lépegetek és Neked rengeteget köszönhetek!
Millió szeretettel a Családodnak is! Katus

Zsuzsa mondta:

Én köszsönöm hogy találkoztunk, hogy olvashatom.Zsuzsa

magdi mondta:

Ámen
Legyen mindenkinek könnyű boldog érzés. Engem is nagyon megerősítettek az olvasott szavak, abban amit most csinálok.

VeVe mondta:

Sziasztok!

En is neha elötte erzem, mi következik az irasban..
En pedig mg meg szeretnem köszönni a Karoly-verseket is, mivel nagyon szepek, es igazan egyedulalloak..
Mindenkinek Beket, szeretetet!
Violka

Sóti György mondta:

az időn- és teren-túli-ságot éppen az utóbbi hónapokban kezdtem igazán megtapasztalni – és ebben nem is vagyok egyedül… társa(i)m is van(nak)- ennek itt is megtaláltam a bizonyítékát… kösz Kúnónak az ich-letett gondolatokat – jól j9n mindazoknak, akik még csak most kezdenek “létezni”, és nem “csak lenni”… <3 (szív és szeretet(em meg)osztva)…