Csillagüzenetek

Oldás

2011. ápr. 04

Szerda hajnalban, azaz április 6-án érdemes a napot egy meditációval indítanunk, mert  a Hold egy olyan égi pozíciót vesz fel, amely harmóniát hozhat e feszült időkben. Nézzük miről is van szó…

Emlékezzünk vissza december 21-i előtti időszakra, amikor is arról közvetítettem, hogy a karma eltörlése zajlik, és most értettem meg, hogy a december 21-től kezdődő, a Téli Napfordulótól tartó időszak egészen a Nyári Napfordulóig tartó teljes elengedés ideje. Ez az, amikor kitörlöd magadból mindazt, amiről azt hitted, hogy Te vagy. Nevezhetjük ezt karmának, kötésnek, amely még ide köt ehhez a színpadhoz, de a színész most lassan ráeszmél, hogy szerepet játszik, és hogy az általa megírt darabban ő a főszereplő ugyan, hajtja a saját sorsa, amelyet megteremtett magának, de ez előadás egyszer véget ér, és akkor a színész leveszi álarcát, és nem játszik tovább. Lehet, hogy eljátszott mindent, vagy egy Új színházba lép, nem tudom, de mindenképpen lassan rájön, hogy nem azonos a szereppel…

A mai nap (április 4-e), amely 4:4:4 dátum, igen fontos kulcspont. Ma lépett be a Neptunusz a saját jegyébe, a halak hegyébe, azaz ezzel beaktiválta bennünk az Egységet. Önmagunkkal való egységet. És itt, belül, minden külső mázon túl ott rejlik a Teljes Én, akit befelé figyelve lehet megtalálni. Ne kint keressük most már azt, hogy kivel szeretnénk egyesülni, kitől félünk vagy kit szeretünk: a belső iránytű fog Hazavezetni, ez a belső útmutató rejti a kulcsot, amivel kinyílik a várva várt kapu.

(egy kis asztrológia, át lehet ugrani: a Neptunusz belépett egyben a Jupiter uralma alá is, a Jupiter pedig együtt fog állni a Nappal szerdán. Ők ketten, a Jupiter-Nap szemben áll a Szaturnusszal. A Szaturnusz maga a Vénusz uralma alatt áll, s közben a Vénusz pedig a Jupiter uralma alatt. A Szaturnusz-Vénusz között kvinkunksz kapcsolat áll fent. Közben a Hold is kvinkunkszba kerül a Szaturnusszal szerda hajnalban, és így létrejön a Vénusz-Hold szextil, ami oldja a két kvinkunksz fényszöget. A Hold pedig szintén a Vénusz uralma alatt áll…)

Az oldás pedig, amiről beszélek, az a Szaturnuszra helyezi a hangsúlyt, lássuk ez mit üzen. Hova kell most fókuszálnunk? Az egyensúly és a harmónia megteremtésére. Ez most a kulcs, itt a fókusz, ez a kapu, amin átlépve kijutunk a saját börtönünkből. A tükörben meglátni önmagunkat. Ez a lényeg. Hogy felfedezzük a tükörben azt, hogy minden – ismétlem MINDEN – belőlünk fakad, minden visszatér a kiinduló pontjához. És ha mi egyszer elindultunk valahonnan, akár oda is visszatérhetünk: felébredhetünk.

Erre a kulcs a Vénusz, amely a “feladat” fényszögével kerül kapcsolatba a Szaturnusszal, tehát tovább erősíti a fenti sorokat. Feladatunk a benső egyensúly megtalálása, s ha úgy tetszik a házasság a Megváltóval. A Szeretettel. Ez a kirajzolódó fényszög most szorít, mert már fáj a sok szeretetlenség önmagunkkal kapcsolatban. Ezért most a sok szenvedés és a korábbi írásomban említett “születés”-érzés. Mert ezért a nászért, amikor is Önmagaddal találkozol, (és ott a Mindenséggel), ezért tenni kell, feladatot kell letudni: egyszerűen elengedni mindent, és megélni azt, hogy minden kapcsolat csak addig él, amíg Te erőt adsz neki. A Kapcsolat itt minden szinten érvényes: kapcsolat a poharaddal az asztalodon, a gyermekeiddel, a Földdel, a politikával. Ezt feloldani csak belül lehetséges. Ez a feladat. Ilyen egyszerű: Te adsz életed mindennek, Te szülsz meg minden erőt, ami visszatér hozzád.

És itt jön be a Hold a képbe, ami tehát szerdán, hatodikán aktivál még egy ilyen “feladat” fényszöget a Szaturnuszhoz, a bika jegyében. Az anyagi világ megteremtése belőled fakad – ez a végső felismerés. Nem csak maga a kapcsolat, a lélek és a szellemi az, amit Te hozol létre, hanem a pohár az asztalon csak Általad lesz látható és tapintható, Te adsz neki életet. Mindennek Te adsz életet, Te szülöd meg szellemi méhedben, és ezt helyezed magad köré.

S mi a feladat? Hát megélni a TELJES egyensúlyt mindennel, a világgal és önmagaddal. A Szaturnusz a kulcs a továbblépéshez, hiszen a Küszöb Őre csak akkor enged továbblépni, ha VALÓDI vagy. S mikor vagy valódi? Ha megéled azt, hogy TEREMTŐ vagy, megéled, hogy nem egy ember vagy a XXI. században, hanem időtlen lény, aki éppen most ébred az illúzióból. És a Szaturnusz tanítja meg Neked, hogy hogyan lehet felébredni, helyezi most elénk ezeket a feladatokat.

Minden, ami a múlt most feloldható – ez a két “karmikus” “feladat” fényszög egyben oldási lehetőség is arra, hogy elengedj mindent. MINDENT. Ha megérted, tényleg megéled, hogy MINDEN BELŐLED SZÜLETIK, akkor megérted, hogy nincs semmi ezen a Földön, ami ne TE lennél. S ez a felébredés. Ez a születés.

– – –

Tehát: szerdán április 6-án, hajnali 6 órakor merülj magadba, éld meg önmagadat, figyelj befelé, láss meg mindent magadban, érezz át mindent magadban. Vedd sorba életedet, érzéseidet, és keresd meg bennünk, hogy honnan és hogyan szülted őket erre a világra. Az irritáló főnököt, a bosszantó szomszédot, haragvó anyósodat, az észak-afrikai lázongásokat, mindent. És éld meg a Harmóniát. A BÉKÉT. Nincs jó vagy rossz, ezek kioltják egymást, Te választod szét őket. Engedd most, hogy visszahulljanak önmagukba, és felállhass a befejezett játék örömével – mindent a helyére tettél, mindent visszaadtál annak, ami volt. Vége.

– – –

Szerdán lesz aktív még a Nap és a Jupiter együtt állása, amely pontosan a fentieket nagyítja fel: TE és ISTEN egyek vagytok. Szemben a Szaturnusszal: azaz most kinyílik a Kapu, hogy TE ÉS ISTEN, EGYKÉNT továbblépjetek.

EGYÜTT.

TE és ÉN, együtt leszünk: MI

 

50 hozzászólás

Mónika mondta:

De jóóóóóó! Tetszik! Nagyon tetszik!

Andi mondta:

“Te szülsz meg minden erőt, ami visszatér hozzád”
Óriási, köszönöm!!!!

Nagyhatás mondta:

Köszönöm az írást, töltődöm tőled nagyon és április 6-án oda fogok figyelni! Óriási hála, hogy létezel és írsz nekünk!

Hozzád hasonló szellemiségű tanítások vannak a nevem alatti megújult honlapon!

Békés Dalma mondta:

Ebbe az időpontba beleborzongtam: pontban akkor száll fel a gépünk és párommal megkezdjük az új és ismeretlen életünket Londonban! Azért a meditációval is meg fogunk próbálkozni! :)

István mondta:

Isten csupán az a tudatosság, ami két gondolat között, vagy amikor 1 pontra fókuszálva bambulunk, csendben figyel és érzékel. Az az észlelő.

A spiritualitás végső fázisa: felébredni a spiritualitásból, ahogy Adyashanti mondja magyar videójában (nevem alatt a link), akihez az advaita vedanta-ból tovább fejlődő tanítványok mennek.

A mindennek tudatában levő tudatosság észlelője: mindig van egy mélyebb réteg, és ez a végső igazság – igazából sok minden beletartozik a végső igazságba – : mindig van egy mélyebb béke, éntudat, énöröm.

A spirituálisok legnehezebb dolga feladni a spiriutális személyt, a spiriezó-vá vált egót és tudatában-levővé válni, és annak is a tudatában-levőjévé válni. Erre tanítanak az igazi mesterek, erre érdemes tekintetünket emelnünk.

Weinber Anita mondta:

Dalma, áldás kísérje utatok!:) Váltsátok valóra az álmaitokat!

Ferencz Mónika Laura mondta:

Kedves Balázs!

Figyelemmel kísérem az írásaid és mint sokszor, most is megerősítettél.
Ma reggel 04 04 04kor nem aludtam, láttam, ahogy a múlt – én magam- egy repülőtéren békében elmegy…távozik.
2010 06 21-én egy csodás autóba szálltam be, álmaim autója – ami az Enyém volt-, mely egy Arany Úton állt, mely nyíl egyenes volt. (Te is erről írsz, ez a dátum!)
És előtte kaptam egy Arany Órát – melyet a Jobb karomra csatoltam fel, és az álarcok az emberekről lehullottak körülöttem…:)
Én álmokban kapom meg 1 évvel az események előtt, hogy mi fog történni…
Te csodálatosan leírod! Értelmet nyer! Ez a Harmónia! :)
Köszönöm az írásokat.
Jó egészséget kívánok és Mindenki érkezzen HAZA.
(Életem első szava pici lányként is ez volt: HAZAVITTE! :)
Szeretettel ölellek Téged és Minden kedves Olvasód.

Mónika Laura

Palackposta mondta:

Ez szép volt.Köszönöm.

EDITH MATHE mondta:

APRILIS 4-en vettem meg repulojegyemet ,hogy Haza menjek !
Aprilis 6- indul a gepem HAZA !
Koszonom !
Edith Mathe ( USA )

krisztim mondta:

Balázs hálásan köszönöm írásodat!!!!!!!
Igen nekem valóban lezárul egy korszak most…és remélem hamarosan valóban kinyílik az a bizonyos kapu. :)

Kati mondta:

Érdekes , hogy pont a nász hasonlatot használtad, mert mostanában többször esküvőről álmodtam, és hétvégén azt álmodtam, hogy nász előtt állok, én vagyok a menyasszony, még két napom van, de még sok a dolgom addig, nem tudom elkészülök-e az esküvőig.Lehet, véletlen egybeesés, de azért érdekes…

Zituss mondta:

Koszonom :)

Erika mondta:

Kedves Balázs !

Bár én még nemrég regisztráltam és ez volt az első írásod amit olvastam, de könnyek gyűltek a szemembe. A történetem egy nagyon csúnya válásról szól, ahol a férjem megpróbál minden rosszat elkövetni ellenünk, bár Ő költözött el és hagyott el engem és két csodálatos kisfiát egy hölgy miatt. De éppen holnap kell az ügyvédemhez menni megbeszélni a dologokat és méár nem tudom, hogy mit tegyek. És most jött a Te írásod. Legszívesebben bekeményítenék neki, hogy neki is fájjon az amit tett, de a szívem meg azt súgja, hogy adjam fel a küzdést, a harcot, legyen minden úgy ahogy akarja. És Te írod, hogy ne kint keressük a doldokat, a belső íránytű fog Hazavezetni. Hát bár nem nagyon szoktam meditálni, de holnap reggel mindenképp fogok, hátha a belső íránytűm megtudja mondani mi is a helyes döntés mivel teszem a legjobbat a fiaimnak és magamnak.
Köszönöm ezt a gyönyörű írást, adott egy kis erőt a mai naphoz és remélem a holnapi döntésemhez is.

Erika

kingzsuzso mondta:

Kedves Erika!
Hasonló cipőben járok . Én azt kívánom neked, hogy helyesen (szeretetből)cselekedj és legyen minden úgy, ahogy Te akarod.

Kincs Erzsébet mondta:

Kedves Balázs ! Köszönöm a sok szép írást!!!

Kincs Erzsébet mondta:

Kedves Balázs ! Köszönöm ,hogy szereteteddel árasztod el az embereket.Sok sikert kívánok Neked.

dgabi mondta:

Kedves Erika, Zsuzsó!
Csatlakozom hozzátok. Immár 8 éve váltam el, a harc még dúl, de ha az égiek segítenek, ezen a tavaszon végleg vége lehet, lezárul egy korszaka az életemnek, lányommal együtt az életünknek. Milyen érdekes? Folyton ezt mondogattam mostanában: elengedem ezt a problémát, új életet kezdhetek, szinte azt érzem, újjászülethetek, stb. Hát ezek szerint ez sem véletlen, mint ahogy semmi sem:) Viszont magyarázatot kaptam arra, hogy mért volt fájdalmas, vagy nehéz vagy épp bosszantó az elmúlt időszak… Köszönöm!

Ritus mondta:

Kedves Balázs! Kedves előttem “szóló” Lányok!

Milyen sokan is vagyunk..Csütörtök reggel lesz a válóperes tárgyalásom, 24 év házasság után…

Mindent köszönök Neked Balázs, az utóbbi 2 évben rengeteg erőt merítettem az írásaidból.
Most érzem az erőt! Vannak nagyon kemény napok, de hogy teljesen új korszak indul az biztos. És hát ki mondja, hogy könnyű az elindulás, megszületés? Dúla vagyok, így nagyon megérintett, hogy a születéssel vontál párhuzamot előző írásodban. EZ GYÖNYÖRŰ!

KÖSZÖNÖM!

Puzsi mondta:

Kedves Balázs!!

Hát ez telitalálat volt!! A sok feladat után ami az elmúlt hetekben rám hárult, most egy olyan feladatot írtál le, ami bennem is megfogalmazódott, és tegnap óta ezen dolgozom, és az eredmény már megmutatja magát!! :)
Köszi a megerősítést!!
Ui: A Lilith a helyére került :)

Katalin mondta:

Fantasztikus irás…idejében megérkezett…nagyon köszönöm és készülök a holnapi meditációra! Szeretettel: Katalin

katahaz mondta:

Drága Macám!

Mindig örülök,ha Tőled kapok üzenetet,de ez a csillagmag oldás szőrfelállító.Vasárnap tettem pontot egy kapcsolat végére,hétfőn egy másik kapcsolatom engedtem el.Ma/kedden/olvasom a cikket,végig borzongtam,mintha rólam írták volna.Holnap 6kor találkozunk a fényben.Ezerszer ölellek:Kata

Bors Mari mondta:

Kedves Balázs és mindenki!

Huhhhhh, ez elképesztő!

Már két napja alig alszom éjszaka, mert napközben visszatértek életem legnehezebb és legkeményebb harcai olyan emberekkel, akikkel pedig együtt szeretnék működni. Ma délre teljesen lemerültem, feladtam, és csak sírta, sírtam, sírtam. A teljes reménytelenséget és elveszettséget éreztem, és hogy nincs értelme az életemnek, mert pont azokkal nem tudok ötről-hatra jutni, akikkel a leginkább szeretnék vagy kellene…

Egy meglepetésért, egy segítségért imádkoztam, fohászkodtam, ahogy a zsigereim szinte üvöltve szenvedtek az értetlenségtől és a bántástól, amit egyes emberektől folyamatosan kapok, szerintem érdemtelenül.

Ma minden dolgomat lemondtam, csak igyekeztem a saját középpontomat megtalálni, de csupa-csupa ellenállásba és fájdalomtestbe ütköztem. Így hát lefeküdtem aludni. Most már kicsit jobb érzésekkel keltem fel, és akkor kaptam meg Lindától a Csillagmag üzeneteket.

Köszönöm, Balázs, hogy megírtad ezt a mai üzenetedet is, és hogy az írásaiddal lelket öntesz belénk!

Elolvastam a mai üzenetet, és végre megértettem: itt az ideje a teljes elengedésnek, és hogy ne adjak teret és lehetőséget, ne adjak erőt az olyan kapcsolatoknak, melyek csak pusztítanak, és engedjem be a magasabb, gyógyító erőket, ha még élni és segíteni szeretnék én is magamnak, magamon és másoknak is. Nagyon várom a május 26-i találkozást és beszélgetős estet Veled a Lilaködben, melyre mindenkit meghívok, aki szeretne ott lenni ezen. Majd hirdesd meg Te is!

Szeretettel: Bors Mari MIRA ma

dgabi mondta:

Kedves Nőtársaim:)

Egy kis segítség a Dalai Lámától:
“Ha félsz valamely fájdalomtól vagy szenvedéstől, vizsgáld meg, tehetsz-e valamit ellene. Ha igen – nincs miért aggódnod. Ha nem – akkor sincs…”
Így hát hajrá az új élet felé:) Csak jobb jöhet…

Kedves Balázs!

Nem lehetne, hogy sűrűbben írj segítő vagy épp magvas gondolatokat? Ettől is sűrűbben? Mondjuk akár minden nap?:) Tudom, nem esik minden napra fontos esemény, csak jó volt olvasni az eddigi gondolatokat is, így aztán jó lenne akár naponta kapni Tőled adomát:)

Mindenkinek szép napot:

Gabi

Jucka mondta:

1975.04.04 születtem 4:4:4,akkor dupla kucsos vagyok?Nagyon gyors és nehéz ez a változás,de egyben érdekes is!

J.J. mondta:

Kedves Balázs!
29 éves fiam kómában fekszik. Várom hogy felébredjen. Soha jobbkor nem érkezhetett volna ez az írásod.
azt írod: “ma lépett be a Neptunusz a saját jegyébe, a halak hegyébe, azaz ezzel beaktiválta bennünk az Egységet. Önmagunkkal való egységet.” a fiam (én is) halak jegyű.

Jókor jön a Szaturnusz, hogy segítsen felébredni. Holnap beviszem hozzá az írásodat, felolvasom neki, hogy segítsen felébredni.

Takácsné Könczöl Piroska mondta:

Szia Balázs! Köszönöm a megerösítést a sok nehézség után.
Mindig örömmel olvasom soraidat.
Mindenkinek szép napot!

KurucZsu mondta:

Kedves Balázs.
Köszönöm szépen. Úgy érzem, most kaptam a legnagyobb ajándékot.

Zozo mondta:

Kedves Balazs.En most talaltam erre az oldalra es nagyon tetszik. Szivesen olvasom a jovoben is. Le a kalappal.Koszi.:-)Szep estet.

Gabo mondta:

Ne feledjétek: 6 óra 7 órakor lesz:)

Margo mondta:

Kedves Balázs !
Hálásan köszönöm tudom hol a helyem . Szeretettel Margó

Pozsgai Attila mondta:

Amit olvastam az egyenlő a csodálatossal.Most kerültem először testközelbe Balázs fantasztikumával. Lenyűgözött. Szeretnék rendszeres olvasód lenni.
Köszönöm a KISLÁNYOMNAK, Lucámnak, hogy felhívta a figyelmemet BALÁZS írására.
Pozsgai Attila

P.I mondta:

Kedves Balázs! Kedves Sorstársak!

Most olvastam először az írásodat.
Elengedés!
Ez az én feladatom is! Elhagyott és nagyon nehéz elengedni!
Fontos dátum, 6.-án lesz 28 éve, hogy ujjamra húzta a gyűrűt, eljegyzett. A miértek még sokszor előjönnek, a sebek még fel, felszakadnak, sokszor sírok. Nagyon szeretem de el kell engednem!Így döntött el kell fogadnom! Meg szeretnék nyugodni,megtalálni a békémet, visszatalálni önnmagamhoz! KÖSZÖNÖM!

Zsolt mondta:

?J.J.: “Jókor jön a Szaturnusz, hogy segítsen felébredni. Holnap beviszem hozzá az írásodat, felolvasom neki, hogy segítsen felébredni.”

Hírtelen, ahogy Balázs írása (?”Az anyagi világ megteremtése belőled fakad ? ez a végső felismerés. Nem csak maga a kapcsolat, a lélek és a szellemi az, amit Te hozol létre, hanem a pohár az asztalon csak Általad lesz látható és tapintható, Te adsz neki életet. Mindennek TE adsz életet, Te szülöd meg szellemi méhedben, és ezt helyezed magad köré.”?) ülepedett bennem, felmerült egy kérdés az eseteddel kapcsolatban…

? Nem lehet hogy a kómából neked kell “előbb” felébredni? S ha ez megtörténik (belül) akkor a fiad is (kívűl) “rendbejön”?

És mindezt abszolút nem bántásképp vetettem most fel…

Áldás!
Zsolt

Zsuzsi Töpler mondta:

Nagyon fontosak a Gyermekeim! Unokám! S a Barátaim!
Ó kért -s magamért kívánok meditálni most!
Ma gyönyörű élményem volt! Egy Barátom -talán – minden baját megosztotta velem! Ez nagy ajándék! Érte is könyörgök, meg persze magamért -magunkért, mert fáj hogy az én kettőm között, nincs már meg az a szeretet, ami volt………….

gygabi mondta:

Jó reggelt Balázs,

Megcsináltam.

;o)

,,R""ika mondta:

Várom, hogy adjam, várom, hogy kapjam, kérem az Istent adja!Szeretet,mely forog körbe-körbe,adodod és kapod mindörökre.Éltet erőt ad érzésben erősít,LEGYEN EZ MINDIG ÍGY

,,R"ika mondta:

Szép napot mindenkinek :)

Köveskuti Tünde mondta:

Üdv Mindenkinek!

A csoda bennünk van! Ami az Égen az a Földön is!
Megmaradni a magas rezgés szinten nem könnyű, de nagyon jóóóó!
Tünde

Hermit mondta:

Érdekelne, honnan van az asztrológiai szoftver. Ez a Placidus V, ha jól látom. Honnan lehet megvenni, vagy letölteni. Nagyon érdekelne, a válaszokat előre is köszönöm….

Csabi mondta:

Most már értem miért zárt körbe az egó, tegnap szintén nem tudtam kinyitni az e-mail fiókomat aztán hajnal fél négykor az életem legszörnyűbb álmomból keltem fel mely kerestem az okát órákon keresztül és fázva vissza feküdtem mert a meditáláskor nagyon remegtem, ezzel elkerültem a fontos találkozást. Hát igen van benne valami:(

Ildikó mondta:

Én a kényszerűséget engedem el éppen. Napok óta azon vagyok, hoyg az életvitelemet újra szervezzem, és ebből kizárjak minden kényszerűséget, siettetést. Kevesebb időt szeretnék tölteni a számítógép előtt, többet a szabad levegőn, egyzserűen csak az lenni aki vagyok, nem dróton rángatott figura. Én szeretném meghatározni, hogy mire akarok több időt szánni, nem pedig engedni a mindenféle kívülről érkező nyomásnak. – Nem kell ezen elborzadni, már régóta nagyon nagy szabadságban élek, de most még teszek rá egy lapáttal, csak egy másik oldalról.:)
Van akiknek a munka dandárja jutott ezekre az időkre, és van akiknek csak a finomítás. De mindenkitől odafigyelést igényel, és tudatosítást. Élni kell tudni a lehetőségekkel, megragadni az ég segítő energiáit a soron következő feladatunkban. Hajrá mindenkinek!

Starwagon mondta:

J.J.

A Neptunusznak semmi köze a fiad állapotához, max ahhoz, hogy áldozatnak érzed magad ebben a helyzetben. A Szaturnusz pedig nem kaput jelent, hanem állapotot.

Schafer Zsuzsanna mondta:

Pontosan mintha a szavak is egy helyről érkeznének, minden szórul-szóra! Mindent ugyanígy élek most a jelenben ahogyan le van írva, ahogy a csillagos ég üzen…

Valkovszki Éva mondta:

Velem nagyon érdekes dolog történt! Fölébredtem 3/4 5-kor, de még korainak tartottam, hogy fönt is maradjak, így kértem az Angyalokat, hogy ébresszenek, amikor elérkezik az idő – és visszaaludtam. Meglepetésemre, 3/4 8-kor ébredtem…nagyon jól kialudtam magam és pihenten ébredtem…vagyis nekem álmomban jött a munka és a születés, újjá születés? Eddig még mindig akkor ébredtem, ha az Angyalok segítségét kértem ebben, amikor kellett, így azt gondolom, hogy most is így volt jó. Gondoltam, megosztom veletek…
További minden szépet és jót kívánok mindenkinek! :)

kata mondta:

Ma 6.00-kor meditáltam nagyban az ágyban, köszi, Balázs, hogy szóltál.:)

Krisztina mondta:

sziasztok,

csak annyit akartam megemliteni, hogy “pont ma” jött elö azzal az ötlettel a kedvesem, hogy nezzük mar meg a fekete hattyut.
Ez azert erdekes, mert a filmet mar megneztük februarban is, es mit mondjak, Natalie Portman megszolgalta az oscart. Nektek is ajanlom, mert a film temaja az atvaltozas, a vegen pedig szüles es halal van……zsenialis :)

Üdv, Krisztina

Jager Luca mondta:

egy barátnőmtől kaptam ezt a linket, még nem jártam errefelé.
a mai napra virradóan különös álmot láttam és ez, amit itt olvastam egy lehetséges és elfogadható magyarázatot ad rá.
próbáltam az itt olvasottak segítségével értelmezni álmomat.

és még egy:mindig koránkelő vagyok, 6-kor kipattanok, de ma reggel valahogy szívesen méláztam volna még…

anikó mondta:

Olyan érdekes, elvileg lekéstem az üzenetet, és szerda hajnalban mégis valami változott, kedvenc fenyőm alatt elmélkedtem, szeretek korán kelni, ebben a csodás madárcsicsergésben :)) Halak aszcendensem van, és a rejtett ac. is Halak :))
Köszönjük Balázs !

Hófehérke mondta:

Két napja egy furcsa érzés tart hatalmában. Az, hogy meditálnom kell. Minél hamarabb, minél többet. Hogy szólni akarnak hozzám, és ehhez finom-hangolnom kell az érzékeimet. Nagyon ritkán érzem ilyen erősen ezt. Valami meg akar születni beőlem. A hétvégén szakítok rá időt. Remélem a szeretet belém költözik.

Lady Justice mondta:

…a Neptunusz azért “tud altatni”… a kóma sem áll éppen messze tőle…

…bár jó lenne ha az ember észben tartaná, hogy a bolygók számunkra mind irányjelzők, útjelzők, nem végrehajtók.