Csillagüzenetek

Összegzés és lezárás ideje

2010. ápr. 18

Szombaton a Nap egy nagyon kiemelt és különleges területen járt, amely az ég egészéhez mérve apró, nagyjából két napig tartózkodik itt évente. Ez pedig a Halak csillagképbe esik, ahol a két Hal két különböző irányban ?úszik? a csillagok között. Össze vannak kötve egy pontban, az összegzés pontjában, ahol is a lélek ebben a stációban összegez, lezár, majd dönt. A belső átalakítás, megváltás után mely aspektusban vagyok kész arra, hogy kilépjek a körforgásból, és egy nagyobb spirálba kezdjek bele? Illetve miben nem vagyok még ?kész?, miben kell visszatérnem és még utoljára valamit megélni és utána megváltani önmagamat?

A képen látható, hogy a körforgásból való kilépést jelképező fonál milyen vékony területen helyezkedik el, tehát ezekben a napokban megtörténik a kilépés. Hétfőn, 19-én áll együtt a Nap az Al Rischa csillaggal, tehát az összegzés csillagával. Ezen a napon érdemes lényünk mélyére hatolni, és megnézni azt, hogy mi az a dolog, amit le kell tudnunk zárni, be kell tudnunk fejezni önmagunkban, mert most van itt az ideje a kilépésnek. Sokszor megesik az, hogy még valamibe beragad az ember, nem képes a lezárásra és az összegzésre, de ez a mai stációban az egyik legfontosabb üzenet.

Ezek után, keddtől kezdve fog a Nap belépni a Kos csillagképbe, a Kos fejéhez érve, tehát a korábbi írásban említett előtörés a Cet gyomrából ugyan még szellemi szinten volt jelen, de most ezt érzékelhetően tudjuk a cselekedetek síkján megmutatni. A Merkúr vasárnap (18-án) fordult hátráló irányba az égen, ez is mutatja most a befelé figyelés és a fordított irányú gondolkodás üzenetét, tehát inkább befelé irányítsuk értelmünk fényét, ha a problémák gyökereit kutatjuk életünkben.

A Halak csillagkép üzenetéhez tartozik a megváltás, így maga a Megváltó is, és most hétfőn ennek érezhetjük összpontosított erejét, utána kilépünk a Halak csillagképből, tehát most van itt az ideje egy végső átalakításnak, mielőtt az újba belekezdenénk.

– – –

Ezen a szombati napon még egy nagyon izgalmas égi helyzet állt elő, a Mars helyzete a Jászol csillaghalmazban. Erről már nagyon sokszor és részletesen írtam ezekben az írásokban:

Ám a Mars ezen helyzete úgymond most ?utoljára? történik meg, mert ugyan az elmúlt fél évben most harmadjára jár a Jászolban, de legközelebb másfél év múlva fog erre járni, hiszen nemsokára elhagyja a Rák csillagképet. A lényegi üzenete összefoglalva: a belső erő megszületése, a Fény felé törekvés minőségének megtalálása magunkban, leásni a gyökerek mélyére.

– – –

S ha a két üzenetet összerakjuk, akkor megérthetjük azt, hogy milyen csodálatos összhang tárult megint szemünk elé. Ha végiggondoljuk, hogy az elmúlt hónapokban min mentünk keresztül, miket éltünk meg, akkor most jött el a megváltás ideje, most tudunk kilépni ebből a körből, és ehhez minden erő meg is van. De ez az erő csak akkor áll úgymond a rendelkezésünkre, hogyha befelé fordulva a belső gyökereinkből erőt merítve tudunk átalakulni. Az erő pedig a Szeretet egységében rejlik, másrészről abban, hogy csak önmagunkon túllépve tudunk kitörni ? a “Kint” világát legyőzve sosem.

18 hozzászólás

Erika mondta:

Úgy legyen! :)

bea mondta:

A magam részéről a szombatról annyit tudok mondani: szerintem még én sem tudom hogy mekkora fordulatot hozott számomra- csak érzem. Egyre erősebben. Érzem azt az erőt ami a Szeretet egységében rejlik.Köszönööm!!
CsillagMagos szép napokat kívánok!

Zoé mondta:

Mars a Jászolban= a születés hangja – vagy a Hang születése
Ahogyan bepillantást nyerhettem egy rejtettebb értelmezésbe, a Mars egy magasabb szinten a Hang-ot jelenti, és a torokcsakrához kapcsolódik. Ez a megvalósítás ereje, a teremtő IGE.
Az “első felsírás”….Húsvét (a feltámadás) után lehet, hogy épp aktuális?

H Zsuzsa mondta:

A szombati nap egy beavató,fizikai és lelki erőpróba volt számomra. Végtelenül örülök ,hogy megismerhettem ezt a kis csillagmag közösséget akiket kezdetektől olvasok,de írni nem szoktam mert a regisztrálás még eddig nem volt sikeres.
A személyes találkozás olyan volt mintha már nagyon régi ismeretség lenne. A szeretet és segítőkészség áradt mindenkiből.
Hálás köszönet mindenkinek ,de ki kell emelnem Keriont, aki nélkül lehet hogy még most is ott lennék a völgyben.
Továbbra is követem az eseményeket. Köszönet a képekért mindenkinek
Zsuzsa

Barta Ildiko mondta:

Par perccel ezelott ragasztottam le egy boritekot amibe a kovetkezo szoveg volt: A multat hagyjuk meg a multnak”
Utana olvastam ezt a beirast ;O))

Barta Ildiko

Blogoldal-visszajelzés Balázsnak mondta:

Szia Balázs!

Mostanában csak Paksi oldalát nézem, mert a te oldaladon nagyon össze-vissza jönnek az írások, időben megbízhatatlanul.

Viszont a mai írás alapján is egy pozitív hozzászólást adnék: a te írásaid időben sokkal nagyobb dolgokat és elmében-tudatban sokkal mélyebb dimenziókat ütnek meg, mint Paksi időjárás-jelentésszerű minőségű (de időben megbízható és kiszámítható és napokra lebontott) előrejelzései.

Másrészt Te ebben a bejegyzésben konkrétan olyanokat is mondasz, amiket ő konkrétan nem. H. pl. Merkúr hátráló mozgás, vagy az előző cetusos írás, ami hosszabb időszakra vonatkozott, amiket Paksi a napi jelentéseiben nem említ.

A hold az oldalon nem mutatatja a pontos telítettséget, itt szinte teljes fekete míg a valóságban már ott a sarló.

Köszönöm az oldalad, írj még ilyen mély dolgokról és rendszeresebben. Meg régen a hírlevelet is akkor küldted amikor felkerült egy blogírás, most már csak utólag. Én sokakkal egyetemben nem szeretem az RSS-t, jobban az email-es azonnali értesítést.

Köszönettel,
István

Blogoldal-visszajelzés 02 Balázsnak mondta:

Még egy valami, ami nagyon jó a te írásaidban: TE említed azt is, mi segíti a fizikai világbeli életet, amiről minden egyes napunk valójában szól, és nemcsak a high-tech magas szellemiségű dolgokat, mint Paksi úr: nála ez főként a “gyermekáldás” időzítésénél merül ki, a fizikai pénzkeresős-hajtós világra furcsa mód soha semmilyen bolygó-csillag nem áll össze segítségre az ő előrejelzéseiben. Pedig a világ arról szól.
István

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves István!

Köszönöm építő kritikádat, valóban kicsit el vagyok csúszva, mostanában érem utol önmagamat, így az írások rendszeressége és előreláthatósága mindenképpen javulni fog. :)

A jobb oldali Hold képe valóban nem szerencsés, sajnos ezt nem én fejlesztem, de megpróbálok majd rajta javítani.

:)

Köszönettel,
Balázs

Julika mondta:

Sziasztok!
Valahogy nekem nem sikerül lezárnom a múltam egy bizonyos részét.Olyan érzésem van,mintha mondanák, gyere, gyere.Mintha becsavarodtam volna.Kérlek beneteket adjatok tanácsot!

Főnix mondta:

Julika!
Én is egy nehezen lezárós vagyok. Most éppen ott tartok, hogy mondogatom magamnak, hogy : befejeztem, nem érdekel, új célokat,új terveket kell szövögetnem és a Teremtő segítségemre van ebben!
Ha nem sikerül az illetővel rendeznem akkor leírom magamnak. Az érzést kell irányítani- nálam :))) Ha mégis előjön egy régi dolog akkor a pillanatban gondolkodom – végül is az itt és most ezt jelenti – a régi sérelmek vagy örömök( esetleg reménykedések )elengedését, hogy ne befolyásoljanak a jelenben. Néha én is úgy érzem ahogy Te. Mára megértettem, hogy a feltétel nélküli szeretet nem azt jelenti, hogy csak adok! A szeretet energiának áramolni kell oda-vissza.
Ha vissza nem kapunk akkor miből töltődünk? Persze ez nem azt jelenti, hogy akkor haragszom a másikra mert nem úgy áll hozzám, hanem elengedem. Neki arra nincs szüksége amit adok. Ez minden emberi kapcsolatra érvényes szerintem. Az érzéseket nehéz gondolatokkal irányítani, de egy belső párbeszéd néhány dolgot helyre tesz az emberben. Kérdezd meg magadtól miért jó ez nekem? Fejlődök ezáltal? Ez a célom? Persze az érzéseket ilyenkor háttérbe kell szorítani.

Julika mondta:

Köszönöm kedves Főnix.

Kerion mondta:

Ha valamit lehet összegeznem, számomra a legfontosabb az, hogy eljutottam oda, hogy semmit sem erőltetek. Mindig és kizárólag azt teszem, cselekszem, amire késztetést, intuíciót érzek. Előre csak néhány dolgot tudok, például a szombati kirándulásra éreztem, hogy el kell mennem. Annak ellenére sem félek semmitől, hogy biztos, hogy egyes dolgokban borotvaélen táncolok. Tudom, hogy a dolgok mindig el fognak rendeződni. Nyugalom, türelem, szeretet minden tekintetben. És meg lehet lenni cigi, ital és kávé nélkül. Tiszta, kiürített agy és meditálás. És az agyunk, a tudatunk hihetetlen dolgokat fog produkálni. Mindenkinek ezt ajánlom.

Erzsébet mondta:

Kedves Kerion!
Te egy hihetetlen nagy tanító vagy! Amit most írtál, pont erre volt szükségem! Egy kapaszkodó a jelen hejzetemben, hagyom a tudatomat érvényesülni.
Nagyon szeretem az írásaidat, miden nap ezeket keresem. Biztosan egy varázslatos ember vagy valóságban is !
Irjál sokat, hogy erőt nyerhessünk belőle!
Üdv: Erzsébet

Fairybloom mondta:

Kerion, pontosan én is ezt érzem! Hihetetlenül spontánul jönnek a dolgok hetek óta, nem is tudok és nem is akarok tervezni mert tudom hogy minden rendben lesz és minden úgy fog történni ahogyan kell.. :-)) És ez olyan jó! :-))
Ismerőseim furcsállják is hogy állandóan azt mondom: “nem tudom” amikor időpontot akarnak vele egyeztetni.. :-))) Hihi.. :-))
Megyek is táncolok egy jóóót! :-))

angyal_56@freemail.hu mondta:

A FÓRUM hol van ? Elvitte a múlt lezárása :))) ??? Keressem még ?

Princess mondta:

Kedves Balázs!
A saját üzeneteimet sem találom… nem tudom elolvasni.
Segíts kérlek!

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Princess és Mindenki!

A fórummal kapcsolatos kérdéseket, kéréseket bármelyik e-mail címen feltehetitek! (lásd Impresszum a honlap alján, vagy a hírlevelekre válaszolva)

A saját üzenetek elérhetőek lesznek hamarosan. Türelmet kérek mindenkitől a fórumozóktól.

Balázs