Csillagüzenetek

Összerakni az összetört képet

2011. ápr. 26

Május elseje környékén jön el az az időpont, amikor konkrétan be is léphetünk a nyitott kapun. Erről a Kapuról korábban olvashattatok, s a május legelején létrejövő konstellációk azt mutatják, ezt a lépést most meg is tudjuk tenni.

Két jelentős égi háromszög alakul ki, amelynek közös oldala az igen nagy kaliberű Nap ? Szaturnusz (kvinkunksz) kapcsolat lesz.  Ez tömören kifejezve a ?feladat?, amikor látszólag két olyan energiát kell az életünkben egyszerre működtetni, amelyek egymástól függetlenek.

Az egyiket hívhatjuk a hétköznapi életben való haladásnak. Amikor megéljük a vágyainkat, úgynevezett életünket, látszólag haladunk valamerre, az életünk fejlődik és iránya van. A mindennapok lépése ez, ami részben megszokásokból és az azokból való kitörésből fakad. Itt érezzük azt, hogy hajtanak bennünket erők, de a körülmények sokszor nem azt hozzák, amit belül szeretnénk. Ez a Nap, a cselekvő Én, amit építünk már hosszú-hosszú ideje.

S a másik maga a Szaturnusz, amely a létezéshez elengedhetetlen kereteket biztosítja. Arra tanít, hogy az egyetlen dolog, amely valódi az életben, és amire fókuszálnunk kell, az a Tapasztalat. Az egész Lét valójában ezt hordozza, és ezáltal veszti értelmét a jó és a rossz birodalma, mert csak ?dolgok? vannak az életben, amelyet valahogyan meg kell tapasztalni. S a ?hogyan? a kulcskérdés. Szenvedve áldozatként megélve vagy tudatosan teremtőként?

Ez a két, látszólag összeegyeztethetetlen minőség hogyan fér meg együtt? Hogyan fér meg az, hogy látszólag az életben ott vannak a feladatok, látszólag valahová fejlődünk, látszólag hatunk a világra és az hat ránk ? ez hogyan fér össze azzal, hogy az élet lényege pusztán a tapasztalás lenne? Illetve az a jelen pillanat, hogy HOGYAN is tapasztaljuk meg a dolgokat?

Mert ha ebbe belegondol valaki mélyen, akkor oda lyukad ki, hogy az élet nagy része tulajdonképpen egy szinten értelmetlen. S én most azokhoz szólok, akik úgy érzik, hogy ez a világ valahol teljesen értelmetlenné vált, mert aminek még emlékeink szerint 5-10 éve volt értelme, már rég nem számít. Tudom, hogy vannak olyanok, akik oda jutottak belül, hogy tulajdonképpen, ha őszintén szembenézünk magunkkal, akkor kiderül, hogy valahol valami nagyon elromlottnak tűnik? Mert a világ, és ami bennünk van már régen köszönő viszonyban sincs egymással, csak próbáljuk belül titkon megélni önmagunkat, és ezt nem mutatni ki a külvilág felé. És aztán a ?külvilágnak? nevezett dolog egyszer csak egyre jobban kezd eltűnni. Eltűnnek a barátok, ismerősök, eltűnnek az eddig hajkurászott dolgok. S helyére valami sokkal egyszerűbb, kevésbé színes-szagos, de mégis ezerszer értékesebb költözik be. Néha a külvilág még próbál utánunk nyúlni, de ha bölcs vagy, akkor rájössz, ezek csak az utolsó próbatételek számodra, hogy mindent elengedj kintről.

S Te onnan tudod, hogy mennyire vagy képes lebontani magad körül az életed hazugságait, ha megfigyeled, hogy a ?külvilág? hogyan és mennyire képes utánad nyúlni. Meghatároz-e a munkahely, meghatároz a párkapcsolat? Elmész egy családi összejövetelre csak azért mert ?illik?? Azért csinálsz valamit, mert ez a ?szokás?? Azért dolgozol, hogy pénzed legyen? Azért végzed el a munkádat, mert a főnök ezt mondja? Azért fektetsz be, hogy legyen nyugdíjad?

Vizsgáld meg ezeket a kérdéseket, és ebből fogod látni, hogy melyek azok a részeid, amelyekről azt gondolod, hogy a külvilág határoz meg. És igen, van olyan állapot, amikor teljesen normálisnak tűnik az, hogy azt gondolod, hogy azért dolgozol, hogy legyen pénzed.

Nem ez a lényeg. Azért nem ez a lényeg, mert mindenki úgy tökéletes, ahogy van, és minden ember úgy éli meg a világát, ahogyan neki megfelelő. Ezek csak kérdések, amelyek megmutatnak NEKED valamit magadból ? ha válaszolsz rájuk.

S miért kérdeztem ezeket? A lényeg az, hogy képes vagy most KILÉPNI ebből. Képes vagy most venni egy nagy fordulatot belül, és végre bevallani magadnak azt, amit eddig is itt-ott sejtettél: hogy te határozod meg a világot, és nem a világ határoz meg téged.

Te döntöd el, hogy HOGYAN éled meg a dolgaidat!

A Szaturnusz rejti a tapasztalatokat ? addig addig veri a fejünket bele a tapasztalnivalóba, amíg nem akarjuk azt elfogadni. S mi a végső tapasztalás? Hogy te teremtesz mindent magad körül.

S így a Nap-Szaturnusz kvinkunksz fényszög egy tágabb értelmezésben ezt hozza el: Lásd meg és lépd meg a tapasztalatot. Azaz Te határozd meg, hogy ki vagy ? és ne a külvilág.

Ez egy irányváltás, összeegyeztetése annak, amit az ?én? eddig magáról kiépített (NAP), és annak hogy valaki vagy valami állandóan hozott elénk egy csomó tapasztalni valót de ez sosem akart abba belepasszolni, amit szerettünk volna (Szaturnusz).

Lásd meg, hogy a kettő egy. Hogy Te és a Külvilág egyek vagytok. Hogy a Tapasztalás, amit korlátnak élsz meg és szenvedésnek, valójában érted van.

Erre utal a szintén május legelején aktivizálódó Nap ? Neptunusz kvintill: legyél EGY. A külvilág és Te egyek vagytok.

És ha ezt megéled, akkor nem lesznek az életedben rossz és jó dolgok. Nem fogod keresni azt , hogyan dolgozz magadon, hogyan legyél egyre tisztább, okosabb, szebb. Mert ha Egy vagy, akkor nincs mihez mérni ezeket, és kiderül: úgy vagy jó, ahogy vagy. És akkor a Tapasztalat Beavatássá érik.

Megérted, hogy eddigi rossz tulajdonságaid, vagy rossz cselekedeteid valójában hogyan szolgáltak téged, és egy idő után már nem lesz rájuk szükséged. Miért? Mert rájöttél, hogy csak annyi kellett, hogy HOGYAN tapasztald meg ezeket?

Mint szenvedő alany vagy mint boldog és teljes lény?

Te döntesz!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

És akkor most gondolom, megkérdezed, hogy ?oké, de hogyan? Ez szépen és jól hangzik, de mégis hogyan? Ez olyan elérhetetlennek tűnik számomra?.

Elmondom, én hogyan szoktam csinálni.

Vedd sorra életed jelenlegi, legnagyobbnak tartott problémáit. És kezdj el kívülállóként gondolni róluk, mintha nem is veled történne, te csak egy nézője vagy a dolgoknak. Szépen lassan, nem kell kapkodni. S figyelj közben. Aztán szintén lassan lépésről lépésre kezdj el nem csinálni semmit. Ha azt hitted, hogy meg kell tenned egy csomó mindent ahhoz, hogy ilyen és olyan legyen, akkor próbáld ki, hogy egyre kevesebbet teszel. Egyre kevesebbet agyalj a dolgokon.

S annyit kell csak tenned, hogy amikor szépen lassan kivonod magadat a problémából, egyszer csak fel fog bukkanni egy kézenfekvő megoldás, vagy egyszerűen azt fogod megélni, hogy a probléma egyszerűen megszűnt.

Elmondom miért létezett egyáltalán a probléma: mert te figyeltél rá, és próbáltad megoldani.

De nyugi, ez elsőre nem fog sikerülni. Ha nagyon mélyen benne gyökerezel valamiben, akkor lassan tudod magad belőle kiásni. Nyugi, csak kezd el.

Jó munkát :)

54 hozzászólás

Cinzina mondta:

Hú Balázs ez óriási. Épp ez jutott nekem is eszembe: a probléma csak azért probléma, mert nem a tapasztalás oldalát nézzük. Ha valami nem történik meg velünk, amit szeretnénk, talán azért van, mert onnan nem nyerünk energiát az életünkhoz. Ha valami történik velünk, azt pedig az egyén dönti el, minek kezeli: problémának, vagy tapasztalásnak. Nekem a párkapcsolatom kezd a legsarkalatosabb pontja lenni az egésznek, a munkahelyemet most hagytam ott egy kevésbé betonbiztos, ámde sokkal szeretni valóbb munkáért, a szüleim egyre kevésbé értenek meg, és én ezt is képes vagyok pozitívan megélni, de a párkapcsolat… Na az az igazi “útvesztő” számomra. Bevallottan túl sokat agyalok, ezt igyekszem most lecsökkenteni, és hagyni, hogy a dolgok megtörténjenek, ahogyan meg szeretnének történni. Tényleg nem egyszerű, de amikor bekövetkezik, óriási sikerélményem van. Bizakodva tekintek a jövő elé, mert tudom, amit megtapasztalok, az mind a javamra válik.

Vera mondta:

Mindig csak rácsodálkozom, hogy mennyit segítesz, nem is tudod. Köszönöm!

Banfamo mondta:

Kedves Balázs!Nagyon várom mindig az újabb Égi eligazításokat, mert óriási segítséget nyújtanak, felébresztenek…egyre gyakrabban érzem, vannak dolgok, amiket hagyni kell megtörténni, nem görcsölni, nem agyalni rajtuk, nem problémaként kezelni… jó megtapasztalni a kevésbé örömteli élményeket is és ezeken keresztül magunkat megismerni, így haladva előrébb, feljebb!Köszönöm! ))

Bogi mondta:

Istenem, adj nekem türelmet. most. :)))))

Bogi mondta:

és erőt, hogy türelmes tudjak lenni
és szeretetet, hogy legyen erőm
és tisztánlátást, hogy mindenben a szeretetet lássam
és jókedvet a tisztánlátáshoz, hogy sokat nevessek

Bogi mondta:

és mindenkinek akivel kapcsolatba kerülök, ugyan ezt

gygabi mondta:

Nagyon tetszik, ahogy együtt haladunk és ugyanazokon agyalunk.:)Úgy tűnik, akkor jó az út amin megyünk.Manifesztáció ez a kulcsa mindennek.

Erzsi mondta:

Koszi,en mar elkezdtem.

Kati mondta:

Ez összefoglalása annak a sok felénk áradó önismeretre felhívó tudásanyagnak.Engem megerősített abban,hogy jó az irányzékom.
Filozófiám: A világ nem olyan amilyennek látod,amilyennek látod,olyan.

Gigi mondta:

Balázs , még mindig rácsodálkozom,hogy mennyire egyszerüen tudod átadni azt amit át kell adnod:) Hatalmas ölelés , csodálatosan haladtál Te is:)

Gigi mondta:

még annyit,hogy valamikor Adamus a fentiekről igy mesélt: amikor megtalálod legmélyebben önmagad,akkor megtörténik a SEMMI, ami az elmének egy hatalmas unalomnak fog tünni. De ha ezen siukerül túljutnod akkor észreveszed, hogy minden érted van és Te csak egyszerüen vagy,anélkül,hogy bármit is akarnál és mégis gyönyörüen köréd rendeződnek az energiák:)

Schmidt Károly mondta:

Kedves Balázs!
Mielőtt megkaptam ezt a hírleveledet, már megfogalmazódott bennem, hogy nem csinálok semmit , nem figyelek semmire, nem agyalok, nem próbálok megoldani semmit, csak vagyok és leszek,történjenek meg a történések úgy, ahogy ŐK akarják. A megoldásra pedig figyelek.
Köszönöm, hogy megerősítettél ebben.

Búza Judit mondta:

Köszönöm Balázs! Ez a Hogyan ? a miértek helyett nagy MÁGIA és eszméletlenül működik :)Az elme új irányt vesz és szolgálni kezd, ezt tapasztalom.És mindent amiről beszélsz benne a sűrűjében. A nem cselekvés művészete nekem nem okoz gondot :) Az a típus vagyok aki hajlamos a “halogatásra”, kintről lustának tűnhetek, bár belül mindig tudom minek mikor van ideje és azt is amikor kéne, de kedvemszegett vagyok :), mostanában minden körém rendeződik. Tisztán látom a maradék függőségem és azt is ahogy ezen keresztül utánam nyúl a külvilág és beránt néha órákra, néha egész napra, de látom, figyelem magam és mantrázom: hogyan tudok átjutni ezen ? hogyan tudom megoldani ami akadályoz ? hogyan tudom abbahagyni az önszabotázst ? Éééééés működik ! És jól vagyok :)Húzzunk bele !!! Áldás legyen velünk, mindannyiunkkal.

Alex mondta:

Ez valami fantasztikus!!! Pár órája írtam egy levelet valakinek és azt írtam benne: “Mostantól kezdve nem görcsölök, nem akarok mindent (erőből, görcsösen) megoldani. Hagyom, hogy a dolgok megtörténjenek velem. Minden úgy van jól ahogy van, hisz végső soron minden értem történik. Még a rossz dolgok is…”
Erre rá 1 órára megkapom a hírlevelet…
KÖSZÖNÖM A MEGERŐSÍTÉST BALÁZS!!!!

Erzsi mondta:

Ez így igaz, most ezt éljük…

cejzi mondta:

Erre csak egy “Áment” tudok mondani.:)én is kikerültem az agyalás sorozataiból.Az az egyik legnehezebb dolog.:)

Anna mondta:

Nemrég kaptam egy gyertyát egy kedves hozzánk látogatótól, amin egy kis papírka volt írással. Ez állt rajta: A próbák – áldások álruhában. Nagyon sokat segített, azóta is így látom az életem. Nincs nehézség, csak feladat. Az is az agynak, az elmének. Amint azt lecsendesítjük, csak a létezés van. Ami már nem fáj, nem nyüszít, csak van. Aztán minden úgy igazodik hozzánk, ahogy a belső világunk kifelé tükrözi. Csak addig bírjuk ki. Tehát igaz az a mondás: “Tudjuk, hogy mi lesz, de addig mi lesz?” Lelkünk rajta!
Köszönöm az írásaid, bölcsek, és felemelőek mindnyájunknak!
Áldás veletek!
Anna

Mária mondta:

Igazatok van,én is megpróbálom.Azzal,hogy görcsösen agyalok mindenen,csak a negatív dolgokat vonzom magamhoz.Köszönöm.

xxx mondta:

innen a ‘nem’-et ki kellene szedni, nem?

“Ha nagyon mélyen benne gyökerezel valamiben, akkor nem lassan tudod magad belőle kiásni.”

:)))

Timi mondta:

Nagyon köszönöm megint csak! Sokat segítettél ismét, világos és érthető. Mellesleg az agyalok szó helyett állandóan angyalokat olvastam itt a kommentekbe! :) Angyalok… mit üzentek drága angyalok :) Sok sikert mindannyiunknak! De miért is a(n)gyalunk annyit, talán mert az utóbbi időben elvesztettük a hitünket… már nem bízunk annyira önmagunkban, Istenben, abban, hogy jó dolgok is történhetnek velünk? Tapasztaljunk jól! Az utóbbi időben nagyon szenvedő alanyként tapasztaltam meg dolgokat, de ebből is tanultam :) és arra jutottam, hogy nem akarom szenvedő alanyként élni az életet, hanem teljes boldog lényként! Szóval döntöttem! :) Szép estét!

anikó mondta:

Tényleg fantasztikus, hogy mindig “beletalálsz a közepébe” :))
Pont erről beszéltünk barátnőmmel, úgy hogy telitalálat megint az írásod !
Köszönjük !!!!!

Ava mondta:

Ez akár egyenlő a kivárással? Nem siettetek semmit, jön aminek jönnie kell. Mert ha igen, akkor nagyon egy hullámhosszon rezgünk, úgy nézem elég sokan. :) Most épp ezt alkalmazom, mert most ez kell a lelkemnek. Bízom az útmutatásban.

G. mondta:

Csak annyi,hogy szépen lassan kivonom magam a problémából???
Ez nem probléma:) Napokkal korábban döntönttem éppen megint így!Jelenleg nyugi van.Egy cseppet sem zavar a dolog és nem is agyalok.Lesz ami lesz!/Bár,tartok tőle szokás szerint bánkódni fogok ezért én még…./ Na,de talán majd most másképp lesz!:)

Gabo mondta:

A látszólag világból végtelenül elegem van. Bátorságot gyűjteni a változáshoz, nem könnyű. Megtettem párszor, és most ülök a gödör alján. Abban igazad van, hogy innen már csak felfelé van, de…. De mindig ott van az a rohadt de……
Tudom mit jelent, olvasok, tanulok, de…….ez a kurva de még mindig ott van!

Alíz mondta:

Hát Kedves Balázs!

Ez igazán mélyen szántó megállapítás.
Csak van egy kis bibi.Ha nem agyalok,nem dolgozom és nem fizetem a rezsit,nagy baj lesz elöbb utóbb,akár tudomást veszek róla,akár nem.De sok helyen látom a hajléktalanokat,némelyiket irigylem is,az alkohol ködén át tényleg nincs semmi problémájuk,csak élnek bele ebbe a világba,amibe születtek.
Azért kössz az írást.

Etelka mondta:

Kedves Balázs!

Csak annyit tudok irni mert mélyen meg érintet az írásod,hogy

köszönöm és ezerszer is köszönom.

Szabóné dr. Horváth Ilona mondta:

Kedves Balázs!
Te megfogalmaztad és leírtad azt amit sokan érzünk, valahol bennünk van, csak nem tudjuk még formába önteni, így kimondani.
Köszönjük.
Érdeklődnék, hogy a meditációs hanganyaghoz hozzá lehet-e férni, mivel vidékről nem tudunk adott időre odaérni. Ha lenne megoldás háloásan köszönném.

Z.Gábor mondta:

Hát igen azt hiszem erre mondják azt, hogy egység tudat, amikor ugyanazok a dolgok egyszerre kerülnek felszínre a Föld több pontján :))) Köszönet, ez egy újabb visszaigazolása annak, hogy bizony működik. :)
Szer-etet-el Gábor :)
http://www.youtube.com/watch?v=FuN30z5eCGs

Kiss Balázs Kunó mondta:

xxx: igen :)

Reka mondta:

Kedves Balazs!

Mar eleg regen erzem, hogy a kulvilag egyre idegenebb szamomra. Erthetetlenul nezem azt ami korulottem tortenik es nagyon igyekszem levetkozni azt amit “illik” es aminek igazabol semmi koze hozzam.
Koszonom, hogy egy kis utmutatot is kaptunk ahoz hogy ezt hogyan tudjuk teljesen vagy majdnem teljesen levetkozni.

Laura mondta:

Kedves Balázs!

Két hete érzem, hogy nem a világ határoz meg Engem, hanem Én a Világot – a világom.
Olyan tapasztalásokon vitt végig az Isten az elmúlt időkben, amire sokáig kerestem, hogy miért, és már hol kellene lenni…, hogy Húsvét ünnepére összeállt a KÉP! Itt vagyok jó helyen, most, így ahogy vagyok.
Nem tenni, nem gondolni, Élni, megélni, és örülni, örömmel fogadni mindent! Lenni és hinni!!!

Hosszú-hosszú gyakorlás vezetett el ide.

Köszönöm szépen az írásod!

Ölellek szeretettel és minden Csillagmag Olvasót.

Lady Justice mondta:

Összerakni az összetört képet….. próba: áldás álruhában… :) Elgondolkoztattatok, pedig van elég bajom :D

Köszönöm ;)

Krisztina mondta:

KÖSZÖNÖM!!!! ;)

sziszi mondta:

Egyszerűen “csak” élvezzük az utat! Köszönet Balázs megint…:)

Ike mondta:

Köszönöm, és ismételten köszönöm!!!

Niki mondta:

Olvasgattam egy oldalt, Adamus tanításairól. Még régebben nézegettem, de ott olvastam ugyanezeket a dolgokat.

Most akkor hogy van ez? Onnan veszed át ezeket a gondolatokat? Mert most megint megnéztem és stimm: ugyanezek a dolgok vannak OTT leírva.

Niki mondta:

Na persze, ez egy kérdés, nem állítás, mert én nem tudom.Csak érdekel.

Judit mondta:

Köszönöm!
Mindig épp időben jönnek a válaszaid.
Hálás vagyok.

Horváth Józsefné mondta:

Köszönöm. Én is ezt tanitom,nem tudom honnan de valahogy mégis tudom.Már egy ideje élem az elengedést,el is fogadtam. Most valahogy minden összejött Minden napra van valami amit épp ésszel nem lehet kibirni.Elvesztettem az otthonom,nem tudom fizetni a maradék hitelt a munkám is vaszélyben forog.Ezt nem tudom már kezelni.Elfogadom amit irtál,én is igy gondolom.Nekem nincs más csak a természet ott vagyok boldog.Talán sikerül tuljutnom ezen az időszakon,csak kellene egy kis lelki segitség. Kérlek válaszolj.Csilla

Jeremiás mondta:

Mintha a közönyön és a közömbösségen át vezetne az út?
Értem én amit mondanak, sőt másoknál talán már tudom is a kívülről való látást. De a saját sorsomban, ahol nekem kell megélnem a dolgokat mégsem térhetek ki a tapasztalások elől. Vagy igen? Még az is lehet, hogy így a következő inkarnációba tólom át a most megélhető (jó-rossz)eseményeket?
Mit gondoltok erről?

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Niki!

Igen, közel harmadik éve olvasom, élem, alkalmazom, tanulom és van hogy tanítom azt, amit Adamus által kapok. Ezért természetes, hogy visszaköszönnek gondolatok az én megfogalmazásomban.

Balázs

Márti mondta:

Szeretettel köszöntelek!
Hála és köszönet,hogy Rátok találtam!
Ezen a csodálatos úton járok én is,néha gödör,de látom a csúcsot is. Nekem sokat segít, hogy a mélyben mondom magamnak,SEMMI NEM TÖRTÉNHET VELEM, AMIT NEM AKAROK! és a jóra koncentrálok, nem hibáztatok mást a történésekért. Hiszem,hogy boldognak lenni születtem a Földre és szeretettel teljes tapasztalásokat kérek.
Így könnyebb az út…Nekem. Szép napot Mindenkinek! Márti

Lonci mondta:

Kedves Balázs! Nagyon köszönöm az útmutatásaidat,mindig jókor jönnek!! Kedves Búza Judit! Nagyon egyformán gondolkodunk,működünk!!:-)Minden jót, sok sikert a Csillagmag olvasóknak!!

shg mondta:

Őrültség

Edit mondta:

Kösz Balázs.Megnyugodtam.:)))))))

Ildus mondta:

Jó volt olvasni! Krisztián tanítása (is) nagyon szépen beépült, megérett. Eddig kissé “lötyögősnek” éreztem rajtad bizonyos mondatokat, most viszont egyben levőnek. Ahogy a cím is mondja.
És persze ki vagyok én, hogy véleményezzelek!
Eddig is szívesen olvastam az írásaidat, most talán majd még szívesebben.
Köszi
Ildi

Gertrúd mondta:

Drága Balázs,

Személyesen nem ismerelek de ezt az írást olvasva nagyon sok kozos van bennunk. Koszonom, hogy ilyen szépen megfogalmaztad mindazt ami bennem van. A Szaturnusz a gorbe ujjú tanítómester itt van újra. “Nálam állandó”, bak az aszcendensem……….:)
Koszonom neki az osszes tapasztalást amit hoz.
és igen csak ki kell vonulni a problémákból és megszunnek.

Nem foglalkozom napi szinten az asztrológiával bár lehet kéne, de ez az írásod sok sok mindent elindított bennem.

Koszonom, hogy vagy. és hogy megéled azt hogy okos vagy azaz bölcs.

Szép napot, hetet, évet, mindent.

Szeretettel
Gertrúd

Mirk Tamásné Zsóka mondta:

Szia Balázs!

Nagyon köszönöm!Sokat segítettél!
Sok szeretettel:Zsóka

Valent mondta:

Szia Balázs!

Régóta keresek “élőt” akivel kielemezhetem Adamus mély tanításait.
Amibe Te is mindig megbukhatsz az a rojt a szőnyegen….hogy akkor ki is ez a sok ember…Ők vannak-e? Hogy van ez a sok lámpa? Az én képemen?
Tudom, hogy ez benned is ott van…mármint a kérdés.
Kérlek dobj Nekem egy levelet ha van egy kis időd filozofálni…
Üdv:
Valentin
galik.valentin@gmail.com

lizbeSt mondta:

Szervusztok!

Időnként felrémlik bennem gyermekkoromban megélt élményem, (akkor emlékszem – meg is rémültem ettől a “valóságtól” – úgy 8-10 éves lehettem, amikor nagyon erőteljesen hittem azt, hogy minden értem és általam működik a világban, ahogy én gondolom, ahogy én elképzelem én magam egyedül vagyok és minden csak az elmém tükröződése a világban. Elnézést, ha esetlenül írtam le, az igazság az, hogy még soha nem fogalmaztam meg senkinek (magamnak sem teljesen), de most késztetést éreztem, (Valent hozzászólására is) hogy megosszam Veletek, volt ilyen élményetek?

Valent mondta:

Szia lizbeSt és Kedves Többiek!

Nekem is kb. elsős másodikos koromban jött ez elő, ahogy nálad is.
Nekem most csak ilyen élményeim vannak, és már a falat kaparom, hogy akkor most Te lizbeSt létezel-e? Vagy magammal beszélek? Meddig játszadozom még ezzel? Baromira elegem van! Hogy szívathatom magam ennyire? Elég volt! Ki akarok szállni:) Mindenhol a gondolataimra van válasz a külvilágban. Nagyon hamar 1 percen belül megjelenik a külvilágban a gondolatom…..na de nem minden…nem csak úgy van hogy amit gondolok az ott is van ÁÁÁÁÁ!!!! Majd az a valaki az Isteni részem cenzúrázza! Na ebből is elegem van!
Valakinél nincs a Neo féle piros tabletta?

Gabriel mondta:

Sziasztok Mindenki!

Ma találtam Rátok…mert ugye véletlenek nincsennek. Pár éve tértem rá az útra, addig mintha egy másik világban éltem volna. Úgy gondolom ezen az oldalon sok olyan dologról, gondolatról van szó, amelyek az elmúlt évtizedekben tabunak számítottak.
Sokszor írják a világvégét…igen, én is hiszem, hogy annak az anyagias, kietlen, egoista és szeretehiányos világnak vége lesz…jó úton haladunk és egyre többen lépünk rá!!! Üdv Gabriel

Kerol mondta:

Nekem, most van egy nagyon közeli példám, amit szeretnék, Veletek megosztani.
A lányom, egy hónapja vett egy autót. Megfogadta, hogy leteszi a cigarettát, ami havi 30.ezer ft.-ba kerül és át áll, az “E” cigire.
Persze, ez mai napig nem történt meg!Többször figyelmeztettem, hogy ennek lesz következménye! Hétvégén, 300.km-es túra után, az autó, azt mondta, ennyi volt. Nem indult be!Nagy hidegbe, zuhogó esőben, vontatták el az autót, szerelőhöz. Harmincezer forintjába került, a megcsináltatása! Pont annyiba, amennyit megspórolt volna, a cigin! Igen, a sors addig tesz elénk gátakat, amíg rá nem jövünk, hogy mi, miért történik.

Kerol mondta:

Elnézésst kérek egy kicsit magával sodort az élmény átélése!
Örülök, hogy egymásra találnak, a hasonló gondolkodású emberek.
Örülök Nektek!
Minden jót kívánok, a göröngyös úton!