Csillagüzenetek

Plejádi hazatérés

2010. máj. 19

Mint írtam, a szerdai napon 5, bolygók közti fényszög kapcsolat fog aktivizálódni, ami nagyon intenzívvé teszi a ezt a napot. Sokszor van, hogy egy héten még ennyi ?aktívitás? sincs, tehát ez mindenképpen különleges üzenettel bír. Ugyanakkor, mint mindig, szeretném felhívni a figyelmet, hogy ez nem azt jelenti, hogy valami hiper-tuti dolog fog az életünkbe berobbanni, hanem egyszerűen a BELSŐ idő-minőségünkben tudunk nagyobb erőket megmozgatni.

Talán a ?nagyobb? sem a megfelelő kifejezés, egyszerűen arról van szó, hogy a bennünk élő különböző minőségű aktív, cselekvő erők egymásra ilyen-olyan módon hatnak. Ezt bárhogyan ? ismétlem bárhogyan ? meg tudjuk élni, a saját tudatosságunk és vállalt sorsfeladatunk függvényében.

S mik is ezek az erők?

Ami ma este ránk vár Napnyugta után, az igen izgalmas lehet. A Nap és a Neptunusz kerül egzakt kvadrát fényszög kapcsolatba, tehát a lélek mélyére való rálátásnak a lehetősége igen erőteljessé válik. Felismerhetjük a bennünk érzelmi szinten lévő blokkokat, gátakat, és ezeket áttörve olyan mélységbe hatolhatunk, ahol talán még sosem jártunk ? csak tőlünk függ.

S mivel a Nap jelenleg a Bika csillagképében jár, és egyre jobban megközelíti a Plejádok halmazát, azaz a Földről nézve egyre jobban közelít a Hazatérés ideje. A Neptunusz is ennek az üzenetét hordozza, hiszen ez láthatatlan, érzékek feletti világ birodalmába nyit utat, ahol már az ego feletti egység állapotát találhatjuk meg. Ehhez elengedhetetlen a lelki tisztaság, hiszen a tudattalanban őrzött és beragadt dolgok itt munkálkodnak.

Most ezekre a tudattalan mintákra van lehetőségünk rálátni és Szeretetünk fényével meggyógyítani önmagunkat!

A Fiastyúkhoz ? azaz a Plejádokhoz ? közeledő Nap pedig a teremtés üzenetét hordozza, azaz létrehozni az anyagot, de már úgy, hogy az már a megtisztított szellemünkből és lelkünkből fakad! Ezért ezen a héten aktívabbá válnak a Plejádokról érkező üzenetek, amelyeket a hétköznapjainkban érdemes mélyebben megélni.

A Plejádok halmazához tartozik a mi Napunk is, s ezek a Földről nézve most együtt fognak állni, tehát a bennünk élő hazavágyódás erősödhet, és ennek fényében erősödnek a bennünk élő visszatartó erők is. Ez utóbbiakat ismerjük fel és engedjük el, mert nincs már rájuk szükségünk!

– – –

Említsük meg még a Merkúr és a Plútó kapcsolatát, hiszen a minőségi átalakulás jelenik meg ezáltal a szellemiségünkben. Ez maga egy újabb beavatás üzenetét hordozza, hiszen a Plútó a Halál szimbóluma, azaz elpusztítva a régit egy új szellemi szintre emelkedhetünk most. Nem is beszélve arról, hogy a Merkúr a Kos csillagkép alatt járva a Tudatosított Teremtésre hívja fel a figyelmünket!

Este érdemes meditációba kezdenünk, és befelé figyelnünk, hogy meglássuk magunkban dolgokat. Ez persze lehet akár egy intenzív baráti beszélgetés is, kinek milyen habitusa és valósága van, tehát ne kössük magunkat elvárásokhoz ? egyszerűen csak éljük meg azt, ami ma felbukkan bennünk!

– – –

Holnapi nap folyamán a Nap az Uránusszal kerül szextil kapcsolatba, azaz kiváló lehetőség a május 19-20-21-e arra, hogy új dolgokba kezdjünk, új fába vágjuk a fejszénket, akár csak elhatározás szintjén. Hiszen a Nap átlép pénteken az ikrek jegyébe, tehát most a szellemi mozgékonyságnak lesz itt az ideje, amely valójában az anyag megszentelésére irányul?

32 hozzászólás

Princess mondta:

“…tehát a bennünk élő hazavágyódás erősödhet…” – legyen így! Erre várok már jó ideje, és remélem minél hamarabb be is következik!

Blanka mondta:

Kedves Balázs!

Én csak annyit tudok, hogy borzasztóan élem meg ezeket a napokat… csak remélni merem, hogy az ascendensemen lévő uránusz jegyváltása és jupiterrel való együttállása hoz nekem valami jó változást… már nagyon el vagyok kámpicsorodva…

Mindenkinek szebb napokat.

Madhuri mondta:

Kedves Balázs!

Hogy lehet, hogy ezek a nagyon szép és jóságos energiákkal teli napok épp ilyen nagy esőt, árvizeket, gátak átvágását, természeti csapásokat és sok emberi szenvedést hoznak?

Madhuri

Zoé mondta:

Kedves Madhuri,
Remélem, Balázs nem veszi zokon, ha a kérdésedre figyelmedbe ajánlok egy lehetséges választ, melyet az alábbi írásban találsz.

http://www.magunk.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=980:venusz-tanca-erzelmi-oezoen-viz&catid=61:id-minseg&Itemid=165

Zita mondta:

Víz = érzelmek…

Zita mondta:

tisztulás…

pokeriusz mondta:

Valami baj van velem, ha nem vágyom a >>Hazatérésre<<? Rosszat jelent, ha a Földön érzem itthon magam? Valaki légyszi világosítson fel!

Princess mondta:

Rosszat nem jelent, hiszen mindenki a saját útját járja, így rögtön az első kérdés az, hogy hol is van a “haza”?
Nekem ott, ahol biztonságban vagyok, ahol együtt lehetek újra a párommal és ahol saját családom lehet.
…de semmi képpen nem jelent rosszat, max. azt, hogy neked más az utad (mást választottál) és ezt mások el kell, hogy fogadják…

pokeriusz mondta:

Köszönöm a választ Princessnek, de még mindig nem teljesen tiszta számomra a dolog. A Plejádokat, mint csillaghalmazt tekintitek otthonotoknak, és oda vágyódtok? Ott mitől jobb élni, mi van meg ott, ami a földön hiányzik? Talán a párod van már ott, és nem tud (vagy nem is akar) ide visszajönni? Ha nem akar, akkor valóban jobb lehet ott, de mi jelenti tulajdonképpen a különbséget a két világ között?

Princess mondta:

Én a hazára, mint egy fogalomra tekintek, azaz nem különítem el a Földet és más égitesetet. Egy érzésként élem meg, mint amikor elutazol valahova és miután onnan hazaérsz, akkor egyfajta nyugalom veszi magát urrá rajtad. Az otthon számomra a nyugalom szigete, amit én teremtek, én hozok létre és ott elengedhetem magam (és természetesen ebbe bele tartozik a boldogság és a családom is).
Ebben az írásban is úgy fordítanám, hogy egy érzésként kéne értelmezni és nem lakcímként. Egy tanulási folyamatban vagyunk, tehát úton és most eljöhet az idő, ahol egy vizsga letétele után visszatérhetünk önmagunkhoz, “hazatérhetünk”.
Ajánlom figyelmedbe a Shambala titka című könyvet, mert ha dimenzió váltásokról és egyéb hasonló 2012-es “hazatérésről” beszélünk, akkor én azt úgy tudnám elképzelni, ahogy abban van leírva.
Én így látom a dolgot…

Győrffi Enikő mondta:

Szia Balázs, és persze minden Jelenlévő,

Írod:
A Plejádok halmazához tartozik a mi Napunk is, s ezek a Földről nézve most együtt fognak állni, tehát a bennünk élő hazavágyódás erősödhet, és ennek fényében erősödnek a bennünk élő visszatartó erők is.

Pontosan ezt élem át!
Őrületes! Döbbenetes!

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Madhuri!

Szerintem sehol nem írtam, hogy jóságos és szép energiák vannak.
És még ha azok is lennének (azok is vannak :) ), attól még ugyanúgy lehet eső és árvíz. Ezt természetesen lehet szenvedésnek is felfogni, ki milyen valóságot teremt magának, a szíve joga.

“A boldogságodat egyedül azok a dolgok korlátozzák, amelyeket Te magadnak kitalálsz”.

Balázs

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Pokeriusz!

Igen, félreérthető maga ez a hazavágyódás. :) Ez nem azt jelenti, hogy “le a Földről”, hanem hogy itt a Földön tudjuk megteremteni az Otthon-t, a Hazát, ami felé vágyódunk.

És ha te itt érzed magad Itthon, az teljesen természetes :)
A hazavágyódás az Út beteljesülés, amelyet itt a Földön kell létrehoznunk… és maga ez a Beteljesülés, a Beteljesülésre vágyás az, amely erősödik.

Balázs

Ancsa mondta:

Kedves Kunó,

Friss olvasó vagyok ezen az oldalon, 1-2 hete jártam erre először.
Egy kérésem lenne: fel lehetne-e tüntetni egy cikk elején vagy végén az aktuális dátumot (a cikk írásának dátumát)?
Visszafelé (is) olvasom a cikkeket és többször csak a nap (pl. 23-a) szerepel a szövegben, de sokszor nehéz kitotózni hogy melyik hónapra vonatkozik, elmúlt e a nap, vagy majd következik.

Ha nem okozna ez számodra külön gondot, akkor megköszönném, ha feltüntetnéd.

Köszönettel,
Ancsa

Nagy Ibolya mondta:

A csillagok nagyon jól mutatják az utat, csak tudni kell bennük olvasni, ezt köszönjük Balázs! ezt a “hazavágyódást” sokan érzik már a környezetemben,(én is),csak nem tudatosodott bennük, hogy hol a haza.Egyre inkább érzem, hogy eljöhetne az idő, amikor nem az LCD Tv-ért, autóért,stb… kell dolgoznunk, és nem akarnak egyes emberek a másikról öt bőrt lehúzni, nem akarnak az emberek a másik fölé emelkedni, hanem a természetet tisztelve,csak a saját szükségletre teremteni,(pl:élelmiszer)és mindenki egyenrangunak érezheti magát, mert a tisztelet, szeretet, és a mások megbescülése segíteni akarása lenne a legfontosabb az életben!!!!!!!Számomra itt lenne az otthon.Én már megteremtettem magamnak ebben a világban is az igazi otthont, de természetesen vannak még körülmények amik rajtunk kívüli okokból nem teszik lehetővé, hogy meglássuk még a mást is!!Sok embernek segítek lelki, és testi problémájukon, bár már ne ezeken kellene dolgozni, hanem azon, hogy az energiát milyen pozitív, és fontos dologra használjuk még.

Trinity mondta:

Számomra az üzenet, ami nagyon boldoggá tesz, az az örök érvényű egyetemes igazság, hogy “Van IGAZSÁG a Földön” :) :) :)

Nnnaa tegye föl szépen a kezét, aki nem azt kapja, amit megérdemel!

Bocsi, további szép napot!

Bálint mondta:

Kedves Balázs!

Nekem too much volt ez a “a mi Napunk is a pleiadok-hoz tartozik. Tudnál erről írni? Nekem ez felfoghatatlan. Ha oda tartozik, miért nem van ott, miért van itt?

Én sosem kapok tőled emailt amikor felpostolsz a blogra. Nevemhez az emailemet beírtam, tudnád kérlek nézni, hogy benne vagyok-e a rendszerben?

Köszi
Bálint

Árvíz és katasztrófa vs. égi mennyek mondta:

A Földön történő összes globális és lokális szenvedés az emberiség tanulóleckéje az abszolút tudatosság felé vezető úton, ahogy a bicikliző gyerek is elesik és jó nagyot sír a véres térdével, mégis azt mondjuk, az élet szerető, sőt az élet mi vagyunk.

Az öreg tudatosság, a dinoszaurusz-korbeli gondolkodás következményei ezek, és egyben a sorsé. A modern világban, ahogy a biblia írja, csukd be az ablakot, húzd be a függönyt, ne nézd ami kint történik, hanem belül a szoba sarkában “imádkozz”=időzz a tudatosságban a gondolatok felett, anélkül, h. azt bárki látná.

A modern globalo-lokális katasztrófák ékes példái annak, hogy itt mindent moly-rozsda mar, és csak belülre érdemes halmozni, egyrészt a személyiség szintjén hiszen az a búra, amelyen az isteni lámpa fénye átragyog, másrészt tudatosság szintjén, a gondolkodási folyam teljuralma csökkentése által, ráismerve, hogy én vagyok a lámpa maga is.

Ez egy lehetséges út.
Bálint

Madhuri mondta:

Kedves Bálint!
Lehet, hogy igaz amit írsz. De akivel katasztrófa történik, az éppen akkor nem képes arra gondolni, hogy “a bicikliző gyerek is elesik és jó nagyot sír a véres térdével, mégis azt mondjuk, az élet szerető, sőt az élet mi vagyunk.” Hanem ő arra gondol, hogy vajon miből veszek biciklit a gyerekeimnek…
A szavaknak tényleg ereje van…
Üdv,
Madhuri

Madhuri mondta:

Kedves Zoé!
Köszönöm, így már világosabb az árvíz jelentése és üzenete.
Üdv,
Madhuri

Nikoletta mondta:

Sziasztok!

A viharok tisztitanak. A természet tisztul, a föld gyógyul…Mint ahogy mi is…

Gigi mondta:

Drága Balázs!
Igen szépek és csodásak és finomak az energiák és hihetetlenül mozgékonyak és erőteljesek :D

Ildikó mondta:

Hát Balázs ez telitalálat volt asszem! Hosszú lenne most mindent leírnom, ezt a cikket már az események után olvastam….szerdán kezdődött tényleg. Előtte kedden éjjel kidekoráltam magm éjjel álmomban egy jókora karcolással – tök jól nézek ki :) – de valahogyan gyanús volt a dolog, mindig ott láttam magamon…vajon mire akarta felhívni a figyelmemet, ezen tűnődtem, és csak úgy csacsogásképpen meséltem fűnek-fának mit műveltem magammmal. Délután már annál az embernél jártam akienk szintén gyanús volt, és beajánlott egy újabb ismerőst, aki talán megfejti. – Megfejteni ugyan nekem kellett, de legalább nagyon jó segítséget kaptam hozzá, hogy egyáltalán min is kéne elgondolkoznom. És szerda estére valami óriási felimerésben volt részem, egy addig elrejtett, magam előtt is szőnyeg alá söpört problémára derült fény. Hát jól pofára estem, mint ahogyan most az ábrázatom is mutatja, ott a seb jól láthatóan.

Szóval csak gratulálok az elemzéshez! Nagyon pontos volt! HOgy még mi vár rám? Azóta tart a feldolgozás. és igen…egy nagyon kreatív ötlet is éppen tegnap fogalmazódott meg bennem. A kivitelezés még ugyan várat, de az ötlet, és az elhatározás megszületett. Ez is stimmel!!!!
Köszi a viszajelzést, a tükröt!

Bóbita mondta:

“a lélek mélyére való rálátásnak a lehetősége igen erőteljessé válik. Felismerhetjük a bennünk érzelmi szinten lévő blokkokat, gátakat, és ezeket áttörve olyan mélységbe hatolhatunk, ahol talán még sosem jártunk ? csak tőlünk függ.”
Hát egy bizonyos területen igen sok és mélyrehatóan gyökeres a változás és én értem mit jelent :)mindamellett Ildikóhoz csatlakozva én is “pofára estem” valami oknál fogva két térdre borultam spontán és véletlenül nem hajlott a térdem….szép feketéslila a helye, nem fáj, de ronda.
Van valami, ami előtt nehezemre esik térdet hajtani :)))) és a fülem is eldugult néhányszor, mert hallani sem akartam valamiről….
B.

Trinity mondta:

A viharok tisztítanak…. igen, hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy a Földet, mint élőhelyet, kölcsön kaptuk, ami a mai gyakorlattól eltérően azt jelenti, hogy minimum ugyanolyan állapotba kéne azt ‘visszaadni’, de lehetne akár javítani rajta, egész nyugodtan, önzetlenül, hátha a követező generáció is örömmel használhatja majd.
Ma ez hogy néz ki? Aki idejön, mint egy jó házibuliba, dorbézol, duhajkodik reggelig, majd fölveszi a kabátját és távozik. A tisztelt résztvevő a költségekbe ritkán száll bele, a takarítás gyönyöreiből pedig hozzávetőlegesen 0%-ban veszi ki a részét.

Most valószínűleg megérkezett “Anyu” is és “Apu” is, és nem boldogok, lekapcsolták a zenét, hazazavartak mindenkit… és takarítanak… nem is kell ezen csodálkozni, semmilyen formán.

Nikoletta mondta:

Trinity : :-) .
Amikor kint vagytok a természetben keressétek a szépet benne,küldjetek szeretetet, segitsetek gyógyulni a Földünknek.
;-)

Mónika mondta:

Trinity: Én azon csodálkozom, miért mindig az ártatlanok szenvedik el mások duhajkodását..vagy akik nagyrészt nem tehetnek róla??? És nem is tudok ezért így gondolkodni erről, ahogy te. És nem is fogok soha. Persze az ember tehet róla, de nem biztos, hogy az az ember akit betalál egy ilyen kellemetlen viharállapot. Én igazságtlanságnak érzek mindent ezen a Földön. Még jó, hogy ez állítólag meg fog változni.

Most lehet mondani nagy spirituálisok által, hogy hú de naiv vagyok, meg nem tudok semmit, meg nem látom át az egészet, de ez is csak egy igazságtalanság lenne.

Ildikó mondta:

Jaj Móni!
– De hiszen mindent mi teremtettünk magunk köré! És van kolletktív tudat is. NÉzd csak meg mennyi lelki tisztulással járt most ez a sok víz. Cigány és magyar együtt rakják a homokzsákot. Kibékültek!!!! Ezért kellett a víz! Például. Ezeknek az embereknek ez volt a dolguk éppen, hogy rendezzék egymás közötti nézeteltéréseiket, hogy összehozza őket egy közös nagy mnkában az ÚR őket. Meg volt ennek a maga szerepe, semmi sincs véletlenül, és miért igazságtalan ez? Nagyon is előremutató, szerető gondoskodás, ha a veszekedőket kicsit észhez téríti valaki!! Az Úr előtt a lélek az első! Ő erre koncentrál, és bármilyen “szörnyűséget” talál ki neked, az érted van! A lelkedért!

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Ancsa!

Most már látható a hónap és a nap minden írásban, hogy mikor került közlésre :)

Balázs

Ancsa mondta:

Kedves Balázs,

Igen, nagyon köszönöm! :)

További sok sikert a munkádhoz!
Ancsa

Nagy Ibolya mondta:

Trinty! Tökéletes a hasonlításod, és egy így is van!

Nagy Ibolya mondta:

Mónka!Ne izgulj, nincs veled semmi baj, csak biztosan nem néztél vissza elég jól az életedre! Mert mindegyikünk SAJNOS valamikor hozzájárult a “házibuli rendetlenségéhez”, de ezt akkor úgy tartottuk helyesnek!Most, hogy tisztább szemmel nézünk, sajnálhatjuk az egészet, és “vissza mehetünk takarítani”!
Az eredeti állapotot nem is tudjuk vissza állítani, de sokat segíthetünk még!