Csillagüzenetek

pont pont pont

2010. aug. 05

A héten két írást is terveztem, összeállt a fejemben, de adtam magamnak két pofont, hogy még tapasztaljak, és csak utána osszam meg veletek. :) Még egy pici türelem.

Holnap NEM találkozunk, aki jön a Csillaglesésre! :)

A csillaglesés a rossz idő miatt elmarad!!!

9 hozzászólás

Claire mondta:

Ez az Balázs!

Az nagy nehéz-könnyű csend… az a TÜRELEM, ami most van a levegőben…
Köszönöm.

Krisztim mondta:

A türelmet én hihetetlen módon gyakorolom úgy két hete….soha így még nem tett próbára az élet, már ami a türelmet és a hitgyakorlást illeti….
Várom az írásod továbbra is türelemmel. :)

Anita mondta:

Így még izgalmasabb ha türelem is kell, igazi hatásvadász vagy Balázs, mindenesetre most már kivárom a pici türelmet……:-) csak szedd össze jól a gondolataidat……hajrá…..üdv: Anita

Kiss Balázs Kunó mondta:

Jaa, nem hatásvadász. Bár biztos így is lehet látni….

A héten kétszer is elkezdtem írni, de sosem lett olyan, amire azt mertem volna mondani, hogy közzéteszem, mert sok volt benne a “megmondom”.

B

Trinity mondta:

Én “egyébként” és “gyakorlatilag” betegségben szoktam szenvedni, de gyakorlatilag azt is mondhatnám, hogy ha “meg kell mondanod”, mondd meg, egyébként ezzel sincs semmi gond. Szerintem :)

Szabóné Marcsi mondta:

Sajnálom, hogy elmaradt a csillag lesés. Szerintem sincs
nagy baj azzal, hogy megmondod,mert én úgy gondolom, mindenki annyit fogad be és értelmez saját számára mindenből, amennyire szellemi “szintje”vagyis jelenlegi tudása és értelme szerint szüksége és képessége van.
Vagy nem így gondoljátok? Én nemrég csatlakoztam Hozzátok és lehet, hogy nem túlságosan vagyok még járatos ezekben
a dolgokban,de nagyon érdekesnek és tartalmasnak érzem a leveleidet.Ezért is szerettem volna a csillag lesésen részt venni,
hogy személyesem is átélhessem ezt és megismerjelek.
Üdvözöllek Téged és mindenkit .

Gigi mondta:

Drága Balázs, már egyre kevesebb esélyed van, hogy a “megmondom” az egó szava legyen, igy nyugodtan használhatod kétszavanként :D Amúgy meg csatlakozom Szabóné Marcsihoz, úgyis csak az jön át mire szükségünk van :)

Luca mondta:

Balázs! Az jó, ha “megmondod”. :)
Képzeld, ha laikusként ki kéne találni, amit te csak úgy “megmondasz”. :)
Azonkívül pedig úgy gondolom, ha jelenleg még ilyen a stílus, akkor ilyen.
Én éppen azt gyakorlom mostanában, hogy azt vállalom fel, ami van. ;)

Anisha mondta:

“adtam magamnak két pofont, hogy még tapasztaljak, és csak utána osszam meg veletek. ”

Épp ma olvastam egy Csernus Imre idézetet, ami arról szólt hogy az emberi nagyság az, ha fel tudjuk vállalni a gyengeségeinket, meg tudjuk mutatni az érzéseinket, nem pedig az, ha rezzenéstelen arccal tudunk maradni. Kár, hogy nem tudom pontosan idézni….de…ahogy ezt a magadnak adott pofont olvastam Balázs, adtam neked egy jónagy piros ponot ezüzgyben. :o)))…azér a pofon remélem csak képletes volt…:oD